SiteGround Review 2020: is dit echt de beste WordPress-host?

0

SiteGround is een van de beste webhostingservices voor 2020 die in 2004 is gestart. Ze hebben een goede naam opgebouwd ondanks de hevige concurrentie. Bijna iedereen die SiteGround Hosting-services gebruikt, of de experts of de beginner er erg door onder de indruk lijken te zijn. Deze siteground review geeft u inzicht in de functies, plannen en alles wat u moet weten voordat u iets koopt.


Ze staan ​​op de bovenste plank wat betreft ondersteuning, uptime, snelheid, etc. en hebben een uitstekende reputatie in de webhosting-industrie. Ze hebben ook servers in veel geografische gebieden voor gemak en gemakkelijke toegankelijkheid voor haar klanten.

Met veel ervaring in de branche (meer dan tien jaar), biedt SiteGround verschillende producten zoals Shared, Cloud, Dedicated, VPS en WordPress Hosting.

Ze bieden de SSD-schijven in al zijn plannen om de services sneller te maken.

De technologie gaat vooruit die het bedrijf heeft;

 • SSD-schijven voor hostingservers
 • SuperCacher
 • NGINX webserver tech
 • HTTP / 2-protocol
 • Linux-containers

Waarom raad ik SiteGround aan?

Omdat het soort diensten dat zij leveren in vergelijking met de prijs opmerkelijk is; vooral de uptime en ondersteunende diensten. Omdat WordPress het meest gebruikte platform is, biedt SiteGround enkele unieke functies met betrekking tot WordPress die erg handig zijn. Er zijn veel andere redenen die ik hieronder zal beschrijven. Laten we dus een rondleiding volgen

Deze siteground review geeft u het volledige inzicht over de bedrijfsdiensten. Na het lezen zul je kunnen beslissen of het goed voor je is of niet?

SiteGround-recensie van 2020 – Laten we functies, plannen en prijzen vergelijken

Laten we eerst enkele kernfuncties en voordelen van deze beste hostingservice bespreken.

Uptime

Uptime is erg cruciaal voor uw website omdat de uptime de tijd is waarin uw website operationeel is of we kunnen zeggen toegankelijk voor de bezoekers.

De uptime van uw site heeft een directe invloed op de bezoekers, zoals als een bezoeker uw site meestal down (ontoegankelijk) vond en uiteindelijk op een gegeven moment de website verlaat om nooit meer terug te komen.

U moet uw website dus hosten op de hosting die een uitstekende uptime van de server biedt.

Linux Container-technologie wordt gebruikt door het bedrijf dat bekend staat als hulpbronnenefficiënt. Ze monitoren de servers vaker dan de algemene monitoring om de problemen te achterhalen voordat deze worden omgezet in ernstige problemen.

Bovendien is een andere technologische vooruitgang door het bedrijf de techniek van accountisolatie. hiermee, als een hostingaccount wordt beïnvloed en uitvalt vanwege een probleem zoals een toename van het verkeer, is hun account isolatietechniek laat het andere account niet beïnvloeden.

uptime-2

De door SiteGround aangeboden Uptime is 99,99%. Volgens onze ervaring is de uptime gedurende een maand 99,99%. De minste tijd die we ervaren is 99,97%, wat duidelijk laat zien dat ze je website nooit in de steek laten. De 100% uptime is ook haalbaar als u dedicated hosting gebruikt, maar het is erg duur.

Veel andere bedrijven claimen een uptime van 99,99%, maar het punt is dat ze het hebben geleverd? Ja, sommige bedrijven leveren het, maar hun hostingplannen zijn duur, terwijl sommige bedrijven zich alleen richten op het claimen in plaats van leveren.

Onze conclusie is dus dat SiteGround een goede en concurrerende uptime biedt in vergelijking met veel andere bedrijven. Duimen omhoog! Voor de uptime die ze leveren aan hun klanten.

Ondersteuning

support-copy

Laten we eerst deze video eens bekijken,

Wat als er iets mis is gegaan en u niet weet wat u moet doen? Dan heb je ondersteunende diensten nodig om het probleem op te lossen. Maar wat als het ondersteuningsteam niet goed of op een rechte manier op u reageert. Dit zal een verschrikkelijkere situatie creëren; u verliest ook bezoekers en inkomsten. Dus in het geval van SiteGround hoeft u zich geen zorgen te maken over de ondersteuning.

Hun ondersteuningsteam is zeer actief en altijd beschikbaar om u te helpen. Hun ondersteuningsteam is zeer informatief, getraind en responsief om uw problemen binnen een mum van tijd op te lossen en klanten zo snel mogelijk te begeleiden. Bovendien onderhouden ze de profielen van hun team op de website om een ​​vertrouwde omgeving te creëren.

Er zijn drie manieren om 24/7 contact met ze op te nemen via tickets, livechat en telefoon. Ik heb een goede ervaring met hen en zou graag 9 tegen 10 willen uitdelen. Dus als het op ondersteuning aankomt, hoef je je geen zorgen te maken en SG hosting zonder enige twijfel te kopen.

Snelheid

De laadsnelheid van uw website is een andere belangrijke en zeer kritieke factor, aangezien Google al zei dat ze het als een ranking-signaal beschouwen. Het betekent dat uw site binnen enkele seconden moet worden geladen, zoals maximaal 2 ~ 3 seconden. Het maakt niet uit welk hostingplan u gebruikt SiteGround levert een uitstekende en razendsnelle serversnelheid.

Ik heb een goede ervaring en vond ze tevreden over snelheid. Er zijn een aantal gratis tools voor het testen van snelheid beschikbaar op internet om de sitesnelheid zoals GTMetrix en Pingdom te controleren. Ik heb niet één keer hoge snelheid ervaren, maar we controleren het vaker en ontdekten dat ze consistent zijn in snelheid.

Dus de vraag is wat ze doen voor de hoogste snelheid die anderen niet zijn? Allereerst gebruiken ze SSD-schijven, zelfs op de Shared Hosting, om de operatie sneller uit te voeren in vergelijking met de traditionele schijven.

speed-copy

Bovendien gebruiken ze SuperCacher-technologie die beschikbaar is bij alle plannen behalve

Beginnen. SuperCacher-technologie bestaat uit drie lagen; de eerste laag kopieert de statische inhoud zoals afbeeldingen, scripts, enz. en plaatst ze in het RAM-geheugen, zodat de volgende keer dat deze inhoud vanuit het RAM-geheugen wordt geladen, wat erg snel is in vergelijking met het laden vanaf de harde schijven van de server.

De tweede laag cachet de query’s uit de database en slaat ze op in het RAM-geheugen, waardoor als dezelfde query opnieuw nodig is, de resultaten onmiddellijk verschijnen. De laatste is de dynamische laag die de hele pagina’s van uw website in de cache opslaat, wat de laadtijd van de inhoud zeker drastisch zal verminderen.

Een andere technologie die ze aanbieden is CloudFlare CDN binnen het cPanel dat wordt gebruikt om de inhoud van uw site te cachen in de verschillende datacenters over de geografische grenzen heen. Zodat wanneer een bezoeker uw website benadert, deze de inhoud van het dichtstbijzijnde datacenter naar de gebruiker laadt.

CloudFlare is de beste gratis service als het gaat om het optimaliseren van uw site voor ongelooflijke snelheid. Als uw primaire zorg gaat over sitesnelheid of lage snelheid ervaart bij andere hostingbedrijven, dan moet u dit zeker proberen.

Gratis back-up

Beschouwt u back-ups van websites als een belangrijke factor? Wat gaat u doen als uw site is gehackt of is gehackt? U moet een back-upservice hebben om uw inhoud op te slaan.

Er zijn verschillende ontwikkelaars en programmeurs die thema’s en plug-ins bouwen om u te helpen de gewenste functies op uw website te bereiken. Maar soms kan een plug-in of thema uw website vernietigen en deze volledig ontoegankelijk maken.

Om deze situatie te overwinnen, zal het nemen van back-up een redder in nood zijn. Voor een premium back-upservice moeten bloggers / webmasters 5 tot 30 dollar per maand uitgeven. Maar SiteGround biedt, in tegenstelling tot de vele andere hosts, gratis dagelijkse back-up voor alle plannen.

Zodat u in het geval van een ernstig probleem de hele site eenvoudig snel kunt herstellen. Ze hebben één kopie van uw gegevens gemaakt op een StartUp, maar van alle andere hogere plannen maakten ze 30 kopieën. Het betekent geen zorgen meer over gegevensverlies.

Beheerde WordPress-hosting

Nog een zeer aantrekkelijk aanbod dat de klanten naar SiteGround’s Managed WP Hosting kan leiden. Houd er rekening mee dat dit niet wordt aangeboden door de verschillende andere hostingbedrijven en dat het meestal meer kost dan de traditionele hosting.

Dus wat betekent de Managed WordPress Hosting?

Voor een beginner zal het tijd kosten om te weten hoe de WordPress-website goed te beveiligen? Hoe doe ik updates en dagelijkse back-ups? Hoe snelheid te behouden?

De oplossing is Managed WordPress Hosting. Hierin beheert het bedrijf al deze aspecten, zoals beveiliging, snelheid, back-ups, enz. Nu hoeft u zich nergens zorgen over te maken, richt u gewoon op uw inhoud, want alle andere dingen worden de hoofdpijn van het bedrijf.

Veiligheid

U moet uw website beveiligen, want het belangrijkste is nu de beveiliging van een dag. Hackers zijn altijd op zoek naar de gaten in de beveiliging en elk jaar worden duizenden websites alleen door hackers gehackt omdat mensen niet veel aandacht besteden aan de beveiliging van de site. U kunt de video bekijken hoe de SiteGround uw websites en blogs beveiligt. Neem een ​​kijkje;

Om veiligheidsredenen doet het bedrijf de dagelijkse back-ups, controleert het om de beveiligingslekken, updates, aanbiedingen plug-ins, enz. Te identificeren. De accounts zijn geïsoleerd, zelfs op de gedeelde hosting, wat betekent dat als een hostingaccount om een ​​of andere reden gehackt of kwetsbaar is, andere accounts wordt niet beïnvloed.

Elk jaar voegen ze veel regels toe in de firewall om WordPress en de andere platforms ook te beschermen. Het beveiligingsteam van het bedrijf geeft van tijd tot tijd veel beveiligingspatches uit om een ​​goede beveiliging te garanderen.

Bovendien filtert hun systeem voor spampreventie alle inkomende en uitgaande e-mails omdat het heel eenvoudig is om de kwetsbaarheden via e-mails te verspreiden. Dus als uiteindelijk een kwetsbaarheid uw hostingaccount beïnvloedt nadat u alle beveiligingslagen hebt bedrogen (wat bijna onmogelijk is), biedt het bedrijf u een gratis faciliteit van dagelijkse back-ups van alle plannen; in dat geval kunt u binnen enkele klikken eenvoudig herstellen.

cPanel 

SiteGround heeft een aangepast paneel gemaakt om uw webhostingaccount te beheren, geloof het of niet, hun aangepaste paneel is net zo eenvoudig te gebruiken als cPanel. Ze zullen cPanel binnenkort in de toekomst verlaten.

Het cPanel dat door het bedrijf wordt aangeboden, is heel eenvoudig om het hostingaccount gemakkelijk te beheren. Dus wat is de rol van cPanel? Met cPanel kunt u e-mails, domeinen, subdomeinen, bestandsbeheer, verschillende statistieken, FTP-accounts, back-updatabases en nog veel meer beheren. Ze maakten het paneel vriendelijker voor een beter begrip.

Bovendien kunt u het cPanel aanpassen. Het bedrijf is de partner van tools van derden zoals Softaculous, SpamExperts, etc. om de klantervaring te verbeteren. Het bedrijf heeft enkele eigen unieke tools ontwikkeld, zoals automatische updates, SuperCacher, enz. Om de services betrouwbaarder te maken. Ook kunt u de website kosteloos overzetten van een andere hosting naar de SiteGround.

Geen verborgen kosten

Nu zal ik in dit gedeelte van SiteGround review bespreken of ze verborgen kosten in rekening brengen?

Welnu, ze zijn zeer transparant en tonen elk detail over hun plannen heel duidelijk. Wanneer u op de vergelijkingslijst of de plandetails klikt, wordt een vergelijkende lijst weergegeven van alle plannen waarbij alle vergoedingen en percentages zeer duidelijk zijn vermeld. U kunt de informatie pakken door met de muis over een willekeurige inhoud in de lijst te bewegen.

Ook tonen ze in het ondersteuningsgedeelte de prioriteiten die aan u zijn gegeven volgens het plan dat u kiest. Ze tonen ook de uptime van hun diensten gedurende de hele maand en het hele jaar op hun website. Voel je dus vrij tijdens het kopen en lees de informatie voordat je een plan kiest.

Beperking van het gebruik van SiteGround

Dus ik heb alle functies die ze bieden gedeeld, maar wacht, er zijn ook enkele nadelen, laten we het hebben over.

Beperkte bezoekers

In tegenstelling tot andere hostingbedrijven, zijn SiteGround (Shared en WP Managed) abonnementen beperkt tot een bepaald aantal bezoekers per maand. Het aantal bezoekers varieert van plan tot plan.

Het basisplan is het StartUp-plan waarmee 10.000 bezoekers per maand kunnen worden bezocht. Dit is een klein aantal bezoekers, maar dit aantal bezoeken is geschikt voor een heel nieuwe blog en kleine websites.

Als je een nieuwe blog gaat starten, dan is het een uitstekende keuze om met SG te beginnen. Dus als u het plan koopt, kies het dan verstandig volgens uw vereisten, ga niet voor grotere plannen.

U kunt een “StartUp” -abonnement kopen voor slechts $ 3,95 per maand vanwege 60% korting via onze exclusieve link, terwijl dit abonnement normaal $ 9,95 kost.

Duur

SiteGround is een beetje duur als we het vergelijken op basis van opslag, websites om te hosten en toegestane bezoekers per maand. Veel andere hostingbedrijven bieden meer opslagruimte zoals 50 GB of 100 GB op hun basisplannen, maar SiteGround bood slechts 10 GB.

Daarnaast krijgen sommige bedrijven onbeperkte bandbreedte tegen relatief lage prijzen. Als de prijs echt belangrijk is in jouw geval, dan zijn er veel andere hostingbedrijven zoals InMotion (onze aanbevolen WordPress-hosting) anders is SiteGround een solide keuze om te kiezen.

Het is dus duidelijk dat de prijzen een beetje hoog zijn, maar ze zijn zeer efficiënt in het leveren van snelheid, uptime, beveiliging en ondersteuning, wat ze duur maakt.

Beperkte opslag

Als we de opslagruimte vergelijken met de andere hostingbedrijven, dan is die wat lager. Maar opslag is mogelijk geen probleem in het geval van een beschrijvende blog / website.

Met beschrijvend karakter bedoelen we dat als uw blog voornamelijk gebaseerd is op de tekstinhoud, de ruimte die het bedrijf biedt in “StartUp plan” voldoende is.

Maar het kan een probleem zijn als u het gebruikt om software en soortgelijke, meer ruimtebesparende inhoud te uploaden. Dus, als u een beginner bent, dan is het StartUp-plan geschikt voor bijna alle soorten websites en als uw verkeer groeit, ga dan naar het hogere plan.

Overzicht van SiteGround-hostingplannen

Laten we het hebben over SG-hostingplannen. Momenteel biedt SiteGround drie plannen StartUp, GrowBig en GoGeek in gedeelde en WordPress-hostingcategorie.

Dus ik zal alleen gedetailleerde informatie over deze plannen (shared hosting) delen. De shared en WP Hosting pakketten zijn geschikt voor alle grote CMS zoals WordPress, Joomla, Drupal, etc. en ook voor middelmatige traffic-sites. Als uw site veel verkeer krijgt, dan is VPS of Dedicated server geschikt voor u.

Beginnen

Het is een zeer eenvoudig plan dat momenteel beschikbaar is voor $ 3,95 / maand vanwege 60% beperkte tijdkorting. Dit plan is geschikt voor een blog of bedrijfswebsite van gemiddelde grootte, aangezien dit plan slechts 10.000 bezoeken per maand toestaat.

siteground gedeeld opstartplan

Houd er bij het kopen van dit plan rekening mee dat u er slechts één website op kunt hosten. De essentiële kenmerken zijn:

 • HTTP / 2 ingeschakelde servers
 • Onbeperkte e-mails & DB’s
 • 24/7 technische ondersteuning
 • 10 GB SSD-opslag
 • 10k maandelijkse bezoekers
 • Laten we SSL’s versleutelen
 • Gratis dagelijkse back-up
 • Gratis installatie & Overdracht
 • Gratis Website Builder
 • cPanel & SSH-toegang
 • Gratis CloudFlare CDN
 • Onbeperkt mijn SQL DB
 • 30 dagen geld-terug-garantie

GrowBig

Naarmate uw blog of website groter wordt, kunt u overschakelen naar de hogere, zoals het GrowBig-pakket. Met dit plan kunt u meerdere websites hosten. Dit plan is ook geschikt wanneer u meerdere websites met gemiddeld verkeer heeft en de SuperCacher-technologie op drie niveaus bevat.

GoBig Siteground hostingpakket

Het plan staat 25.000 bezoeken per maand toe. Normaal gesproken is dit plan beschikbaar voor $ 14,95, maar nu vanwege 45% korting, kun je het voor slechts $ 7,95 pakken. Dit plan bevat alle essentiële functies, waaronder premiumfuncties:

 • Technische ondersteuning op prioriteitsbasis
 • Exclusieve SuperCasher-technologie
 • 20 GB aan gegevensopslag
 • Goed voor 25.000 maandelijkse bezoekers
 • U kunt meerdere websites hosten
 • Premium 24/7 technische ondersteuning
 • Razendsnelle serversnelheid
 • Onbeperkte MySQL-database
 • Gratis website migratie
 • Een jaar gratis Wildcard SSL
 • Gratis app-installatieprogramma’s
 • Dagelijkse back-ups
 • 30 reservekopieën

GoGeek

Als je geld hebt en op zoek bent naar hoogwaardige hosting, kies dan voor “GoGeek”. Dit plan is voor websites met veel verkeer, aangezien dit 100.000 bezoeken per maand toestaat.

Dit plan wordt ook geleverd met SuperCacher-technologie van drie lagen. Volgens het bedrijf zijn er op elke server weinig gebruikers die de bronnen delen.

Meestal kost dit abonnement $ 29,95, maar nu is het beschikbaar met 60% korting, dus het bedrag wordt $ 11,95. Daarom verspil je geen tijd door op de link te klikken en deze te pakken voordat het te laat wordt.

GoGeek Siteground hostingpakket

Dit plan bevat essentiële en premiumfuncties zoals:

 • U kunt onbeperkte websites hosten
 • Gratis PCU-conformiteit
 • Stagging-optie voor WordPress en Joomla
 • Onbeperkt verkeer en database
 • cPanel en SSH
 • Gratis e-mailaccounts
 • 24/7 prioriteit technische ondersteuning
 • SuperCacher voor hogere snelheid
 • 1 jaar gratis WildCard SSL
 • 30 reservekopieën
 • 1-klik op Git Repo Creation
 • Gratis Website Builder
 • 30 GB SSD-gebaseerde webruimte
 • Gratis dagelijks back-upsysteem
 • 30 dagen geld terugbetalingsoptie

Geeky staging tools voor Joomla en WordPress waarmee je de veranderingen kunt testen voordat je het materiaal online presenteert.

Gratis PCI-naleving: dit certificaat zorgt voor de beveiligingsnormen die nodig zijn in het geval dat uw website de creditcards accepteert en helpt een veilige omgeving te behouden.

Conclusie

Als u op zoek bent naar webhosting met hoge snelheid, uptime en snelle ondersteuning, koop dan zonder twijfel SiteGround. Het ding om te onthouden is het hosten van pakketten, prijzen en beperkingen.

Afgezien van prijzen en beperkingen, bieden ze een aantal gratis functies. Als je een website hebt met veel verkeer, dan is SiteGround de beste.

Volgens ons zijn de prijzen geschikt omdat ze zoveel opleveren. Dus als de prijs voor u niet uitmaakt, ga dan voor SiteGround.

Bovendien bieden ze momenteel 60% korting op het StartUp-abonnement, dus de prijzen zijn bijna gelijk aan die van andere goedkope hostingbedrijven, klik gewoon op de onderstaande link en pak de enorme korting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map