Beste GoDaddy-alternatieven 2020: [# 1 is ongelooflijk + 47% korting]

0

Als u op zoek bent naar de beste GoDaddy-alternatieven, betekent dit dat u niet tevreden bent met de bedrijfsdiensten. En hoe kan iemand tevreden zijn? Omdat ze niet consistent zijn in hun diensten.


Klanten klagen vaak over hun klantenondersteuning, uptime en snelheid. GoDaddy is een zeer grote organisatie met bijna 4000 medewerkers en een breed scala aan producten.

Bovendien registreerde het bedrijf tot dusver een substantieel aantal (77 mln) domeinen, waarmee het de grootste domeinnaamregistreerder ter wereld is. Maar het is geen manier om zaken te doen.

Waarom GoDaddy-alternatieven?

BBB staat voor "Better Business Bureau", een plek waar u klachten over de bedrijven kunt melden. Bovendien blijkt uit de hoge beoordeling bij BBB dat het bedrijf professioneel met zijn klanten omgaat en dat klanten tevreden zijn met de bedrijfsdiensten. Maar er zijn bijna 981 klachtenrapporten bij de BBB waaruit blijkt dat GoDaddy zich niet richt op klanttevredenheid.

Een andere reden is dat het bedrijf de ethische waarden niet respecteert en seksuele advertenties gebruikt die echt niet relevant zijn voor de promotie van diensten. Ik begrijp niet waarom ze seksuele soorten advertenties gebruiken? Kom op, het is een hosting- en domeinregistratiebedrijf. Bovendien heeft de CEO Bob Parsons in Zimbabwe begin 2011 een wilde olifant gedood, waaruit ook blijkt dat het bedrijf niet op de ethische praktijken let.

De volgende zeer grote reden om afscheid te nemen van Godaddy is de SOPA-factuur. Een wetsvoorstel dat tegen de internetvrijheid is en bijna alle bedrijven hiertegen, maar GoDaddy steunde het aanvankelijk. Toen tonnen klanten de bedrijfsdiensten verlieten, keert het bedrijf zich alleen omwille van zijn bedrijf tegen de SOPA. Maar het punt is dat we GoDaddy niet kunnen vertrouwen. Wat is de volgende keer hetzelfde soort wetsvoorstel? Zal GoDaddy opnieuw ondersteunen?

Niet te oud toen de bedrijfsservices in gevaar kwamen, samen met de hosting, e-mail en domeinservices. Meestal waren servers uitgevallen, slechte ondersteunende diensten werden hun traditie en ze concentreerden zich niet op de kwaliteit.

Bovendien bouwden ze een eigen controlepaneel voor sitemanagement. Ja, het is geen grote reden om een ​​host te vinden die lijkt op GoDaddy, tenzij we te weten komen dat het zelfgemaakte aangepaste paneel van GoDaddy echt complex en nogal rommelig is.

Ze proberen op een betere manier te verbeteren, maar nu zijn er veel andere hostingproviders en domeinbedrijven die betrouwbaarder en betrouwbaarder zijn. Hier zullen we enkele van de eersteklas en kwaliteitsalternatieven voor Godaddy bespreken.

2020’s beste Godaddy-alternatieven voor betrouwbare webhosting en domeinaankoop

1. InMotion Hosting – 56% korting + betrouwbare hosting dan GoDaddy

InMotion GoDaddy-alternatief

Hier is InMotion met zijn op maat gemaakte en gebruiksvriendelijke panel dat klanten bedient door individuele tot zakelijke hostingplannen aan te bieden. Het bedrijf biedt Max Speed ​​Zones aan om hun diensten sneller te maken dan andere. Niet alleen dit, eenvoudige integratie van Google-apps, 1-klik-installatieprogramma voor meer dan 310 applicaties, eersteklas beveiliging, spamcontroller, verschillende talen voor codering en meer en meer.

Alle hostingplannen, of het nu gaat om delen of VPS of dedicated, worden aangedreven door de SSD-hosting (solid state drives) die bekend staan ​​om hun hoge lees- en schrijfsnelheid. Aan de andere kant bevat GoDaddy geen SSD-schijven in zijn plannen en sterk gebaseerd op de traditionele mechanische schijven.

Bang voor gegevensverlies? Maak je geen zorgen InMotion biedt een gratis back-upvoorziening, zelfs voor de basisplannen die automatisch gegevens opslaan en je kunt ze herstellen met slechts een paar klikken. Dus waarom extra geld aan GoDaddy betalen voor gegevensback-up.

Godaddy biedt slechts 30 dagen waarin u hun diensten kunt testen en als u niet tevreden was, heeft u slechts 30 dagen om een ​​verzoek tot terugbetaling te sturen. Maar InMotion biedt u 90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Een andere zeer ondersteunende stap van het bedrijf is dat u de domeinnaam kunt reserveren. Ja, bij aankoop van een hostingpakket via InMotion kunt u op een later tijdstip een gratis domein kiezen. Maar bij GoDaddy moet je de naam kiezen op het moment van aankoop (soms hebben we de naam niet in gedachten). Dus haast je je om het domein te kopen dat je niet nodig hebt.

Het ondersteuningsteam van InMotion is zeer deskundig, snel en 24/7 beschikbaar. Aan de andere kant klagen mensen over de ondersteunende diensten van GoDaddy. We hebben GoDaddy onlangs getest en we zien dat ze verbeteren, maar toch is de respons niet zo snel als de InMotion.

Bekijk vergelijkende kenmerken:

Kenmerken

In beweging

GoDaddy

Plannen (zeer eenvoudig)

Lancering

Economie

Website

2

1

Gratis domein

Ja

Ja

Schijfruimte

Onbeperkt

100 GB

SSD’s

Ja

Nee

Bandbreedte

Onbeperkt

Onbeperkt

Max Speed ​​Zones

Ja

Nee

Gratis back-up

Ja

Nee

E-mailadressen

Onbeperkt

100

Live chat

Ja

Nee

Advertentiekrediet

$ 250

Nee

Geldteruggarantie

90 dagen

30 dagen

Bezoek InMotion

2. SiteGround – Uitstekend geschikt voor betrouwbare hosting

siteground webhosting

SiteGround is een ander zeer goed alternatief van GoDaddy. SiteGround biedt goed gemaakte technologie, ondersteuning en snelste webhostingplannen.

De datacenters van het bedrijf bevinden zich op drie verschillende continenten in de VS, Europa en Azië-Pacific om de snelste levering van inhoud mogelijk te maken. Hoewel GoDaddy ook deze benadering gebruikt en wereldwijd geplaatste servers gebruikt, maar een groot aantal klachten en onze statistieken zijn niet bevredigend. Aan de andere kant voldoet SiteGround duidelijk aan de industrienormen.

Het bedrijf gebruikt ook de SSD-schijven samen met verschillende fantastische zelfgemaakte technologieën. SiteGround biedt SuperCacher, HTTP / 2, NGINX, gratis CDN en PHP 7. SuperCacher heeft de inhoud van de site in drie verschillende lagen in de cache opgeslagen. Allereerst de statische inhoud, vervolgens Memcached en aan het einde de dynamische inhoud in de cache. Maar GoDaddy-hosting wordt nog steeds niet ondersteund door de nieuwste PHP en gebruikt geen speciale technologieën zoals SSD’s, NGINX-serversnelheid enz. Enz..

GoDaddy gebruikt geen proactieve aanpak om de problemen te vinden als ze dan waarom er zoveel lawaai tegen is. Aan de andere kant voorkomt interne SiteGround-bewaking de fout en bewaakt de servers proactief. Dus niet alleen lossen ze de fout op, maar streven ze er hard naar om de oorzaken weg te nemen voordat ze in een ernstige situatie veranderen.

Een andere aantrekkelijke optie is het mechanisme voor accountisolatie. Als een account hierdoor wordt beïnvloed door een virus of malware, heeft dit geen invloed op de andere. Elk account is volledig geïsoleerd van de andere. Het betekent dat u volledig beveiligd bent.

SiteGround biedt gratis back-up voor al zijn plannen, maar zoals u weet, brengt GoDaddy kosten in rekening voor gegevensback-up. SiteGround heeft onlangs zijn infrastructuur geüpgraded en beweert dat ze nu 7 keer sneller zijn dan voorheen. Wanneer u beide bedrijven vergelijkt, is dit het beste GoDaddy-alternatief om uw websites te hosten.

Kenmerken

SiteGround

GoDaddy

Plannen (zeer eenvoudig)

Beginnen

Economie

Website

1

1

Gratis domein

Ja

Ja

Schijfruimte

10 GB SSD

100GB spinnen

SSD’s

Ja

Nee

Bandbreedte

10.000 bezoeken / maand.

Onbeperkt

SuperCacher

Ja

Nee

Gratis back-up

Ja

Nee

E-mailadressen

Onbeperkt

100

Live chat

Ja

Nee

Advertentiekrediet

$ 250

Nee

Geldteruggarantie

30 dagen

30 dagen

Bezoek SiteGround

3. BlueHos t

bluehost vergelijkbaar met godaddy

BlueHost is eigendom van de bekende EIG-groep en komt effectief tegemoet aan de behoeften van de klant. Zelfs het is een kwestie van ondersteuning of de prestatie die BlueHost met succes bashing. Bovendien, als je WordPress gaat gebruiken, zul je blij zijn te horen dat het officieel wordt aanbevolen door WordPress.org.

GoDaddy en BlueHost bieden bijna dezelfde soorten functies, maar er is een enorm verschil in servicekwaliteit. De snelheid en Uptime-tests die we hebben uitgevoerd, zijn in het voordeel van BlueHost.

Als we de ondersteunende diensten van beide bedrijven vergelijken, is de winnaar BlueHost. Het ondersteuningsteam is deskundig en heeft de expertise om problemen aan te pakken. Ook houdt het bedrijf een voorraad video’s, tutorials, FAQ’s en verschillende artikelen bij.

Heeft GoDaddy de bronnen van elk hostingaccount beschermd? Nee, het bedrijf gebruikt geen enkele techniek om de serverbronnen efficiënt aan elke gebruiker toe te wijzen. Maar BlueHost beschermt de bronnen van elke gebruiker. Als een account meer bronnen dan limieten verbruikt, wordt het tijdelijk verplaatst naar een andere server.

Als u een e-commercesite gaat opzetten, hoe leren de mensen uw aanbod dan kennen? Dit alternatief van GoDaddy biedt $ 150 om uw site te adverteren op bekende zoekmachines. Hierdoor is het bedrijf binnen de kortste keren bekend bij mensen. Maar GoDaddy biedt geen reclametegoed aan voor een van zijn hostingplannen.

Als u in de positie bent om iets meer geld uit te geven dan het GoDaddy-hostingplan, dan is hier een geweldige aanbieding. Kies een BlueHost “Plus” -abonnement met $ 200 marketingkrediet, onbeperkte opslag, bandbreedte, subdomeinen & geparkeerde domeinen, e-mailaccounts en kunnen onbeperkte websites hosten op één hostingaccount.

Kenmerken

BlueHost

GoDaddy

Plannen (zeer eenvoudig)

Basic

Economie

Website

1

1

Gratis domein

Ja

Ja

Schijfruimte

50 GB

100 GB

SSD’s

Nee

Nee

Bandbreedte

Onbepaald

Onbeperkt

Hulpbronnenbescherming

Ja

Nee

Gratis back-up

Nee

Nee

E-mailadressen

5

100

Live chat

Ja

Nee

Advertentiekrediet

Nee

Nee

Geldteruggarantie

30 dagen

30 dagen

Bezoek BlueHost

4. A2Hosting – Hostingservice op hoge snelheid

a2hoting

Een ander geweldig GoDaddy-alternatief is de A2Hosting die geweldige ondersteuning en prestaties biedt. Het bedrijf biedt ook een intern ontwikkelde tool zoals A2 Optimized site accelerator die de prestaties zal verbeteren, ongeacht het CMS dat u wilt gebruiken. Soms vertraagt ​​een plotselinge verkeerspiek de snelheid van de website dodelijk of kan deze ontoegankelijk worden voor de bezoekers. Om dergelijke situaties aan te pakken, kunt u Performance Plus-tools kopen voor slechts $ 1,45. Het verdubbelt uw hostingbronnen zoals CPU en RAM om de beschikbaarheid van de site te behouden op het moment van verkeerspieken.

Zoals we weten, zijn GoDaddy-servers niet zo betrouwbaar vanwege buitensporige downtime-problemen. Hier zie de klantbeoordeling en klachten. Wat als een bedrijf gegarandeerd een ongelooflijke uptime van 99,9% biedt? Ja A2 Hosting biedt 99,9% garantie en laat uw site nooit in de steek, zelfs niet als u een zeer eenvoudig en goedkoop abonnement heeft. De beschikbaarheid van de juiste beveiliging, stroomback-up en deskundig personeel dat de servers persoonlijk bewaakt, maakt 24/7 beschikbaarheid van servers mogelijk.

A2 hosting ontwierp ook tools exclusief voor WordPress Fans. Ze ontwikkelden een plug-in genaamd “A2 Optimized”. Deze plug-in configureert uw site automatisch vanuit het oogpunt van beveiliging en prestaties. Terwijl GoDaddy nog steeds niet in staat is om speciale tools aan te bieden om hun diensten betrouwbaar te maken.

Als u niet op de hoogte bent van de veiligheidsmaatregelen, maak u dan geen zorgen, laat het A2-team dit afhandelen. KernelCare, Double Layers of Firewall, Brute Force Defense, scanning en monitoring houden uw site veilig.

A2 Hosting is ook een geweldige optie om een ​​e-commercesite op te zetten. SSD-gewapende hostingplannen bieden installatie met één klik voor Magento, PrestaShop, OpenCart enz. Daarnaast zijn plannen inclusief PayPal-integratie en gratis SSL-certificaat voor veilige transacties.

Naast al deze verschillende technologieën faciliteert het bedrijf de klanten ook door gratis back-up, de nieuwste versie van PHP, ID-bescherming en veel freebies (advertentietegoed, Tesla Themes-korting, eenvoudige tool voor het indienen van zoekmachines en nog veel meer.).

Kenmerken

A2Hosting

GoDaddy

Plannen (zeer eenvoudig)

Lite

Economie

Website

1

1

Gratis domein

Nee

Ja

Schijfruimte

Onbeperkt

100 GB

SSD’s

Ja

Nee

Bandbreedte

Onbeperkt

Onbeperkt

A2 auto Optimizer

Ja

Nee

Gratis back-up

Ja

Nee

E-mailadressen

25

100

Live chat

Ja

Nee

Advertentiekrediet

$ 50

Nee

Geldteruggarantie

Altijd (maar volledige terugbetaling binnen 30 dagen)

Bezoek A2Hosting

30 dagen

5. HostGator

hostgator webhost

Welke hostingtypes u hier ook wilt, HostGator biedt veel tegen lage prijzen. Hun gedeelde, beheerde WordPress-, cloud-, reseller-, VPS- en dedicated hostingplannen worden beschouwd als de beste alternatieven van GoDaddy. Het bedrijf is ook eigendom van de EIG, hetzelfde bedrijf dat vele andere bekende namen heeft verworven. Zie het hier.

U bent nieuw en bezorgd over het ontwerp van uw site. Hier is een oplossing bij HostGator omdat ze 4500 gratis sjablonen voor uw website aanbieden. U kunt deze sjablonen ook naar wens aanpassen. Denk je dat GoDaddy zo’n grote voorraad sjablonen heeft? Nee!

Livechat, ticketsysteem, telefoon staat altijd tot uw dienst. U kunt ook vragen stellen op de forums. Bedrijf onderhoudt ook de videogalerij over verschillende onderwerpen zoals Webmail, WordPress, phpMyAdmin enz. Soms reageert de Live Chat een beetje niet meer. Maar toch kregen ze de voorsprong op de GoDaddy die zelfs geen Live Chat aanbiedt.

HostGator is ook een heel goede optie voor de ontwikkelaars. Het bedrijf biedt tal van talen, zodat de ontwikkelaars hun eigen ontwerpen op maat kunnen bouwen.

Niet alleen dit, hun advertentietegoed van $ 200, gratis sitemigratie, 99,9% uptime-garantie, gratis gegevensback-up en onbeperkte bronnen maakten hun diensten onweerstaanbaar.

Als je met HostGator wilt gaan, kies dan naar onze mening “Baby Plan”. Omdat het veel andere handige functies bevat, maar een paar dollar meer kost dan het “hatchling-plan”.

Kenmerken

HostGator

GoDaddy

Plannen (zeer eenvoudig)

Hatchling

Economie

Website

1

1

Gratis domein

Nee

Ja

Schijfruimte

Onbepaald

100 GB

SSD’s

Nee

Nee

Bandbreedte

Onbepaald

Onbeperkt

Gratis back-up

Ja

Nee

E-mailadressen

Onbeperkt

100

Live chat

Ja

Nee

Advertentiekrediet

$ 200

Nee

Geldteruggarantie

45 dagen

30 dagen

Bezoek HostGator

6. DreamHost

dreamhost hosting

Met hosting van meer dan 1,5 miljoen sites en 2016 bekroonde klantenservicebedrijf. Laten we het dus hebben over wat ze hebben, wat beter is dan GoDaddy?

Hoewel hun plannen duur zijn in vergelijking met de GoDaddy, maar ze leveren de kwaliteit waar de gebruikers van droomden.

Allereerst krijgen ze de 100% Uptime-garantie. Het betekent dat uw site gedurende de levensduur van uw hostingaccount altijd beschikbaar is voor klanten en bezoekers. Bovendien, in plaats van uitbesteding, steunt het bedrijf van het ondersteuningsteam op zijn eigen personeelsmogelijkheden en biedt het zijn eigen interne ondersteuningsteam.

Ze verslaan alle bedrijven in hun restitutiebeleid door een geld-terug-garantie van 97 dagen aan te bieden. IT betekent dat ze veel vertrouwen hebben in hun diensten. Bovendien wordt het DreamHost-hostingpakket geleverd met een aantal geweldige freebies zoals SSL / TLS-certificaten, advertentietegoed en privacybescherming.

CloudFlare is een zeer uitstekende optie voor de snelle levering van de inhoud van de site. GoDaddy bevat geen CloudFlare-integratie. Als u CloudFlare-services wilt, dan moet u uw site handmatig integreren door de officiële CloudFlare-site te bezoeken, wat hoofdpijn kan zijn voor een nieuwe persoon. Maar hier bij Dream host is er een automatische CloudFlare-integratie die u met slechts een klik kunt activeren.

Het bedrijf biedt zijn handgerolde bedieningspaneel aan. Maar maak je geen zorgen, ze zijn gebruiksvriendelijk gebouwd. Het is heel eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Alle opties worden duidelijk weergegeven, of het nu gaat om e-mailbeheer of databases, u kunt gemakkelijk naar elke optie navigeren.

Het aanbieden van 1 gratis domein, onbeperkte opslag op solid state drives, PHP 5, Perl, Python, Rails ondersteund en alles wat je wilt in een hostingplan. Als je serieus bent en professioneel online wilt gaan werken, zal de DreamHost zeker aan je verwachtingen voldoen.

Kenmerken

DreamHost

GoDaddy

Plannen (zeer eenvoudig)

Basic

Economie

Website

Onbeperkt

1

Gratis domein

Ja

Ja

Schijfruimte

Onbeperkt

100 GB

SSD’s

Ja

Nee

Bandbreedte

Onbeperkt

Onbeperkt

Gratis back-up

Ja

Nee

E-mailadressen

Onbeperkt

100

Live chat

Ja

Nee

Advertentiekrediet

$ 100

Nee

Geldteruggarantie

97 dagen

Bezoek DreamHost

30 dagen

7. GreenGeeks

greengeeks

Hier is GreenGeeks gericht op het beschermen van het milieu en het gebruik van projecten voor hernieuwbare energie om haar machines krachtiger te maken. Voor het prestatieverbeterende bedrijf dat PHP7, SSD’s en CDN gebruikt om hun websites snel te maken.

Net als de andere bekende bedrijven biedt GreenGeeks ook Live Chat, Telefoon, E-mail, video-tutorials en een kennisbank om haar klanten te helpen. Met de eenvoudige drag-and-drop-builder kan de gebruiker de site bouwen zonder programmeertalen.

Momenteel bedrijf dat slechts één gedeeld hostingplan aanbiedt. Maar dat ene hostingplan is erg aantrekkelijk vanwege de lage kosten en tal van “Unlimited” gelabelde functies. Zoals u onbeperkte websites kunt hosten, onbeperkte subdomeinen, onbeperkte bandbreedte en opslagruimte en nog veel meer kunt creëren.

Het bedrijf biedt ook een marketingpakket aan, samen met het indienen van sites en tools voor het optimaliseren van zoekmachines. Hun enkele en unieke hostingplan is ook compatibel met e-commercesites door wachtwoordbeveiligde mappen, encryptietools, SSL en verschillende winkelwagentjes aan te bieden.

Zoals voor elke gebruiker zijn beveiliging en siteprestaties de basisvereisten. Dus Automatische Bruteforce Detectie, Spam Assassin, 24/7 Monitoring en back-ups beschermen je tegen de beveiliging. Voor het sneller laden van pagina’s biedt het bedrijf verschillende caching-technieken, waaronder Hot Data Caching en ingebouwde caching-services.

Kenmerken

GreenGeeks

GoDaddy

Plannen (zeer eenvoudig)

Basic

Economie

Website

Onbeperkt

1

Gratis domein

Ja

Ja

Schijfruimte

Onbeperkt

100 GB

SSD’s

Ja

Nee

Bandbreedte

Onbeperkt

Onbeperkt

Gratis back-up

Ja

Nee

E-mailadressen

Onbeperkt

100

Live chat

Ja

Nee

Advertentiekrediet

Nee

Nee

Geldteruggarantie

30 dagen

30 dagen

Bezoek GreenGeeks

8. WebHostin gHub

webhostinghub

Webhostinghub heeft alleen de expertise in gedeelde hostingplannen en biedt drie plannen aan, namelijk Spark, Nitro en Dynamo. Ze bieden u een gratis domein samen met de aankoop van een hostingplan of u kunt uw bestaande domein gratis overdragen. Bovendien brengen ze uw site over zonder enige downtime.

Ze bieden BOLDGRID-website builder aan die volledig gratis wordt geleverd met hostingplannen. De thema’s behoren tot verschillende categorieën zoals muziek, zaken, blog, fotografie enz. Enz. Dus u kunt uw gewenste sjablonen kiezen, deze bewerken en online gaan.

WHH biedt 24/7 klantenondersteuning in de VS. De klanten kunnen communiceren met het ondersteuningsteam via telefoon, livechat en skype. Ook onderhoudt het bedrijf een helpcentrum dat vol staat met tutorials en artikelen.

Ze bieden een verschillend bedrag aan advertentietegoed voor elk hostingplan. In het zeer eenvoudige hostingplan is het bedrag $ 75 en $ 175 op Nitro en $ 250 op het Dynamo-hostingplan. Bedrijf vereenvoudigt het WordPress-installatieproces, zoals tijdens het afrekenproces, kunt u WordPress selecteren en het hostingplan wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde WordPress.

Kenmerken

WebHostingHub

GoDaddy

Plannen (zeer eenvoudig)

Vonk

Economie

Website

2

1

Gratis domein

Ja

Ja

Schijfruimte

Onbeperkt

100 GB

SSD’s

Ja

Nee

Bandbreedte

Onbeperkt

Onbeperkt

Gratis back-up

Nee

Nee

E-mailadressen

Onbeperkt

100

Live chat

Ja

Nee

Advertentiekrediet

$ 75

Nee

Geldteruggarantie

90 dagen

30 dagen

Bezoek WebHostingHub

Algehele samenvatting van GoDaddy-alternatieven

We hebben hierboven overwogen zijn de beste GoDaddy-alternatieven en overwinnen de problemen waarmee u wordt geconfronteerd bij het hosten van hun services.

Omdat elk bedrijf meer levert dan de GoDaddy en bovendien hebben anderen ook Live Chat om elk probleem op te lossen .

Maar als we de alternatieven beknopter weergeven, kiezen we de I n Motion, SiteGround en B lu eHost. DreamHost is ook een zeer goede optie, maar duur van anderen in de lijst.

Laten we het nu eenvoudig maken door de functies van deze drie beste hostingproviders te vergelijken.

Kenmerken

In beweging

SiteGround

BlueHost

Plannen

Lancering

Beginnen

Basic

Website

2

1

1

Gratis domein

1

1

1

Schijfruimte

Onbeperkt

10 GB

50 GB

SSD’s

Ja

Ja

Nee

Bandbreedte

Onbeperkt

10.000 bezoeken / maand.

Onbepaald

Gratis back-up

Ja

Ja

Nee

E-mailadressen

Onbeperkt

Onbeperkt

5

Advertentiekrediet

$ 250

Nee

Nee

Door het bedrijf vervaardigde technologie

Max Speed ​​Zones

SuperCacher

Toewijzing van middelen

Restitutiebeleid

90 dagen

30 dagen

30 dagen

Prijs

$ 5,99 / maand

$ 3,95 / maand

$ 2,95 / maand

Bezoek InMotion

Bezoek SiteGround

Bezoek BlueHost

Laten we deze discussie afsluiten en onze suggestie is dat je voor InMotion moet gaan. Omdat ze tonnen functies bieden zoals je de tabel kunt zien.

Maar dat betekent niet dat andere bedrijven ver achterlopen op de InMotion.

Zoals we “Beste” noemen in de titel, wat betekent dat ze allemaal goed zijn.

Maar omwille van meer beknoptheid en voor degenen die nieuw zijn in de online wereld, halen we alles in één bedrijf.

Beste alternatieven voor GoDaddy om domeinen te kopen

GoDaddy is ongetwijfeld de grootste domeinregistreerder en biedt domein tegen goedkope tarieven. GoDaddy biedt een nieuw .com-domein bijna gratis aan ($ 0,99 voor het eerste jaar), maar de verlenging is erg duur.

U moet bijna bij verlenging $ 15,17 betalen. Maar wist u dat er enkele geweldige alternatieven zijn die domeinnamen tegen lagere tarieven aanbieden. Hier zijn enkele van de grote namen;

NameCheap

($ 10,69 / jaar)

 • Meest populaire en bekende naam in de branche
 • Verlengt $ 10,69 voor .com TLD
 • Ze brengen ICANN-kosten van $ 0,18 in rekening
 • $ 2,88 / jaar voor WHOIS Guard
 • GRATIS domeinvermelding op de markt
 • Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel op maat

Koop Domain van NameCheap

(Aanbevolen)

Naam Silo

($ 8,99 / jaar)

 • Ze zijn niet erg populair in vergelijking met NameCheap
 • Verlengingen voor dezelfde prijs van $ 8,99 voor .com TLD
 • Geen ICANN-kosten
 • GRATIS WHOIS-bewaker
 • GRATIS domeinverkoop op de markt van NameSilo
 • Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel

Koop Domain van NameSilo

Gebruik couponcode "HostingSprout" voor $ 1 besparing

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map