11+ Beste goedkope cloudhostingservices 2020

12

Cloudhosting is de beste manier om uw inhoud over de hele wereld toegankelijk te maken via talloze servers in plaats van een CDN-service (Content Distribution Network) te gebruiken. Omdat deze infrastructuur is gebouwd met meerdere servers en daarom een ​​beetje duur is dan gedeelde hosting. Als u op zoek bent naar goedkope cloudhosting, lees dan verder om de beste te vinden.


Cloud Hosting is voornamelijk ontworpen om de maximale en non-stop service te leveren. En raad eens hoe? Bij cloudhosting zijn meerdere servers (parallel) zo verbonden dat ze zich als één gedragen. De eenvoudigere uitleg, in tegenstelling tot de shared hosting-service die op slechts één enkele server vertrouwt, bestaat cloudhosting uit meer dan één server.

Dit vermindert dus aanzienlijk de kans op downtime, lage snelheid en gegevensverlies. Het gebruikt hogere bronnen dan traditionele hosting, wat het duurder maakt en profiteert van dit type hosting; je moet meer geld betalen. Maar hier hebben we na onze uiterste inspanningen een lijst samengesteld met de beste goedkope cloudhostingproviders.

Beste goedkope cloudhosting

Verschil tussen cloud en shared hosting

Zoals hierboven vermeld, zijn in een cloudhosting meerdere servers verbonden die zich op de verschillende plaatsen bevinden. U hebt bijvoorbeeld een cloudhostingplan gekocht en op een bepaald moment een serverstoring. Wat gaat er nu gebeuren? Ja, je begrijpt het, als een server uitvalt, is je site nog steeds toegankelijk. Bij shared hosting gaat uw site zeker naar beneden.

Helemaal aan het begin was dit type hosting erg duur en alleen de bedrijven kunnen er gebruik van maken, maar sinds de laatste 3 tot 4 jaar dalen de prijzen en nu zijn er ook goedkope cloudhostingservices beschikbaar met beloofde kwaliteit. Dus, als u op zoek bent naar de beste maar goedkope cloudhostingprovider, dan zal dit artikel u helpen het juiste bedrijf te vinden. Omdat we hier de nieuwste lijst met de beste gerenommeerde cloudhostingservices verzamelen die abonnementen tegen de laagste prijzen aanbieden.

Onze topaanbevelingen

Gastheer

Geschikt voor

Beoordeling

Prijs

Kamatera ♥

Alle gebruikers

Check nu

Vultr

Kleine ~ grote projecten

Check nu

A2Hosting

Bloggers, webmasters

Check nu

Beste goedkope cloudhostingproviders 2020

Hier is dus de lijst met goedkope en goedkoopste cloudhostingservices waarmee u aanzienlijk geld kunt besparen. We raden u aan degene te kiezen die past bij en aan al uw vereisten voldoet.

1. Kamatera – Ontvang een gratis proefperiode van 30 dagen

Kamatera

Kamatera, opgericht in 1995, biedt bevredigende cloudhostingservices en flexibele en schaalbare oplossingen. Door te weten dat prestaties voor elke gebruiker een topprioriteit zijn, heeft Kamatera zijn infrastructuur bewapend met de allernieuwste technologieën zoals solid state drives, Intel Xeon E5 v4-processor en wereldwijde aanwezigheidspunten.

Kamatera is een gespecialiseerde cloudplatformprovider die een breed scala aan producten onder zijn naam aanbiedt, zoals goedkope cloudservers, block storage, load balancers, managed cloud hosting en meer. En het meest opmerkelijke is dat het bedrijf naast redelijke prijzen ook een gratis proefaccount van 30 dagen biedt.

Snelheid is een van de belangrijkste factoren die een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van niet alleen uw klantervaring, maar ook van de positie in zoekmachines. De reden waarom Kamatera een ideale keuze voor u is, is dat ze 13 datacenters hebben over de hele wereld, zodat u uw site / app-inhoud kunt opslaan in de buurt van uw potentiële gebruikers. Dus of uw publiek nu tot Amerika, Europa of Azië behoort, u kunt eenvoudig het dichtstbijzijnde datacenter kiezen.

Cloudinfrastructuur is een perfecte manier om te gaan als u gebruik wilt maken van onmiddellijke schaalbaarheid. Dat betekent dat u snel extra middelen krijgt en eventuele uitval kunt voorkomen. Nadat u een account op Kamatera heeft aangemaakt, kunt u het besturingssysteem installeren of verwijderen of upgraden.

Het is toegestaan ​​om gebruik te maken van elke versie van bijna elk besturingssysteem zoals Ubuntu, CentOS, Debian, FreeBSD en OpenSUSE. Bovendien ondersteunt hun server ook alle edities van MS Windows. Aan de andere kant bevat Kamatera een eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel, waarmee u functies en netwerkinstellingen, enz. Kunt beheren.

Als het gaat om het opzetten van een server, heeft Kamatera een eenvoudig proces ontworpen, u kunt het aantal bronnen selecteren, zoals vCPU, RAM, opslag en datacenterlocatie. U kunt ook uw favoriete besturingssysteem kiezen uit een enorme lijst.

Het bedrijf maakt het ook een stuk eenvoudiger om een ​​aantal optionele services toe te voegen, zoals cPanel en uitgebreide back-ups. Bovendien hoeft u, wanneer uw project begint te groeien, niet naar een andere locatie te migreren, omdat deze een infrastructuur met vrij hoge specificaties bevat. U kunt tot 20 vCPU’s, 256 GB RAM en opslag in terabytes gebruiken.

Kamatera onderhoudt live chat, telefonische ondersteuning en e-mailsysteem om vragen van klanten te beantwoorden. De beschikbaarheid van meerdere ondersteuningskanalen is handig voor nieuwkomers die voor het eerst cloudhosting gaan ervaren. Concluderend kunnen we stellen dat Kamatera ongetwijfeld een betrouwbare cloudprovider is die niet alleen een schaalbare oplossing biedt, maar ook de nieuwste door infrastructuur ondersteunde services biedt binnen een betaalbaar prijsbereik.

2. Vultr

vultr

Vultr is een zeer goedkope cloudhostingprovider die cloudplannen aanbiedt vanaf $ 2,50 per maand. Vultr-abonnementen lijken erg op DigitalOcean, ze bieden zelfs meer betaalbare cloud-abonnementen. Het meest eenvoudige abonnement omvat 20 GB SSD-opslag, 512 RAM, 1 CPU-kern en 500 GB bandbreedte voor slechts $ 2,50 / maand. En het volgende pakket biedt slechts 25 GB SSD, 1CPU, 1024 RAM en 1000 GB bandbreedte voor slechts $ 5. Vultr behoort dus tot de supergoedkope cloudhostingproviders.

Vultr heeft een breed scala aan datacenters. Momenteel bieden ze 15 verschillende wereldwijde locaties, zodat u de locatie van het datacenter kunt kiezen op basis van uw doelgroep. Het bedrijf biedt veel installatie-apps met één klik, zoals WordPress, Joomla, PrestaShop, enz. Als je een game ontwikkelt, gebruik dan de Vultr-cloudservers, ze zullen zeker aan je verwachtingen voldoen.

Het bedrijf maakte de beveiliging strak en voegde een beschermingslaag toe tegen DDOS-aanvallen. Hun systemen bewaken het netwerk continu en detecteren zo snel mogelijk kwaadaardige activiteiten. Bovendien kunt u het besturingssysteem installeren wat u maar wilt, Windows, Ubuntu, CentOS en meer. Het paneel staat vol met 1-klik opties zoals herstarten, opnieuw installeren, app-installatie, enz.

Vultr-ondersteuningsservices zijn niet zo betrouwbaar als het zou moeten zijn. Ze zijn niet consistent, soms is de reactie snel, maar soms moet je bijna een uur wachten. Je kunt ze een help-ticket sturen omdat ze geen telefonische ondersteuning of livechat bieden. In het gedeelte Veelgestelde vragen kunt u hulp krijgen over de facturering en technische aspecten. Ze onderhouden ook een communityforum dat vol zit met verschillende onderwerpen.

We denken dat ze hun ondersteunende diensten moeten upgraden en op zijn minst live chat moeten aanbieden die erg handig zal zijn. Het bedrijf biedt 100% uptime en als het bedrijf die garantie op enig moment niet haalt, zijn ze aansprakelijk voor het verstrekken van het SLA-krediet.

3. CloudWays

cloudways

Cloudways is een beheerd goedkope cloudhosting aanbieder. U kunt ermee beginnen door slechts $ 10 / maand uit te geven. Hun hostingplan ondersteunt alle applicaties met betrekking tot e-commerce, bloggers, ontwerpers, digitale bureaus en ontwikkelaars. Momenteel bieden ze de gratis proefperiode aan, dus verspil geen tijd en pak het proefaccount zo snel mogelijk.

Net als veel andere bedrijven gaf Cloudways ook prioriteiten aan ondersteunende diensten. Ze bieden de gevraagde oplossingen via chat en tickets. Er is ook een winkel met kennis beschikbaar over verschillende onderwerpen, waaronder veelgestelde vragen. Alle ondersteunende diensten worden geleverd zonder tijdsbeperkingen, zodat u op elk moment met het technische team kunt communiceren.

Een ding dat u moet weten, is dat ze de infrastructuur van DigitalOcean, Amazon, Google, Vultr en KYUP gebruiken om hun klanten te bedienen. Het betekent dat ze veel datacenters hebben, aangezien het bedrijf zelf beweert 25+ datacenters te hebben. Klonen was nog nooit zo eenvoudig; Cloudways biedt een kloonfunctie met één klik. Cloning maakt de kopie van uw inhoud die u kunt gebruiken voor hersteldoeleinden.

Als je een team hebt, maar niet wilt dat ze de cruciale informatie van de site zien of als je ze geen volledige controle over de middelen wilt geven, maak je dan geen zorgen CloudWays heeft een teambesturingsbord gemaakt, dat de verschillende rollen met toegang omvat beperkingen.

Sommige bedrijven zoals GoDaddy bieden niet eens de standaard firewall aan, maar Cloudways bouwt automatisch een firewall op en controleert de servers op kwaadwillenden om u te beschermen. Bovendien beweert het bedrijf dat ze zelf de servers met beveiligingsprotocollen en patches up-to-date houden.

Het bedrijf bood zijn eigen vervaardigde technologie aan, genaamd ThunderStack. Het is een caching-tool die werkt op NGINX, Apache en Memcached, enz. Bovendien bieden ze Git-ontwikkelingskit, SSH & SSF en 1-klik installatie van SSL. We hebben de SSL-installatie niet getest, maar we zijn er vrij zeker van dat het eenvoudig en gemakkelijk is. U kunt ermee beginnen omdat ze een reeks functies bieden zoals Cron Job, Projectgroepering, HTTP / 2 en een lange lijst met functies.

De abonnementsprijzen zijn fantastisch; u kunt de coole en handige functies binnen slechts $ 10 pakken, waaronder 1 GB RAM, 1 kern CPU, 25 GB webruimte en 1 TB bandbreedte. Ze doen ook gratis sitemigratie voor u.

4. Host1Plus | Heficed

Host1Plus Cloud Hosting

Host1plus is op zoek naar betrouwbare cloudhosting met flexibiliteit. De uptime en laadtijd zijn de prioriteit van iedereen die op zoek is naar webhosting. Met Host1plus hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Omdat bij hen uw website niet alleen afhankelijk is van de enkele server. Het bedrijf maakt de verschillende kopieën van de site en slaat deze op meerdere servers op en dus maximale uptime.

Het goede is dat ze verschillende datacenters hebben voor de beste prestaties om de klanten wereldwijd te bedienen. De laadtijd is zeer noodzakelijk omdat niemand bij een website wil blijven en wachten tot de pagina volledig is geladen. De bezoeker verlaat gewoon uw site en dus een groot verlies. Het maakt niet uit waar uw publiek toe behoort, want Host1Plus biedt de keuze van het datacenter waarmee u de dichtstbijzijnde locatie kunt selecteren en zo de laadtijd van de site kunt verkorten.

Het beste dat we leuk vinden aan cloudhosting, is de eenvoudige schaalbaarheid. Een breed scala aan plannen kan gemakkelijk aan uw vereisten voldoen en u kunt op elk moment ook de limiet voor middelen verhogen of verlagen. Het is een grote zegen voor alle gebruikers van cloudhosting en helpt ook om de kosten te verlagen. Host1plus biedt zowel Linux- als Windows-servers aan. Het eerste en basisplan “LIN1” biedt 1-core CPU, 20 GB opslagruimte met 512 MB RAM, wat geweldig is om projecten van het eerste niveau aan te kunnen. Bovendien bevatten alle plannen 1 gratis back-up, 1 gratis IPv4, Intel Xeon-processors, Decent API en vele andere functies.

Ze bieden CentOS, Debian, Fedora en Ubuntu. En als je een cPanel-liefhebber bent en niet op de hoogte bent van opdrachtregelwerk, wordt dit lastig om de webapplicaties zoals WordPress te installeren. Dus als je cPanel wilt, dan kost het $ 15. Er zijn veel tutorials beschikbaar via internet om de webapplicaties te installeren met behulp van commando’s, het is geen probleem.

Ik weet niet wat ik moet doen of hoe ik het probleem kan oplossen. Voel je vrij om hulp van hen te krijgen. Ze bieden geen livechat, maar de respons is vrij snel op het ticketsysteem. En bovenal zijn ze erg vriendelijk. Om de bronnen bij te houden, bieden ze volledige statistieken, zodat de gebruiker actie kan ondernemen volgens de situatie. Verspil dus geen tijd, want ze bieden ook een proefperiode van 14 dagen.

5. Digitale oceaan

digitalocean cloud hosting

Digital Ocean is een gerenommeerd bedrijf en krijgt veel waardering van zijn gebruikers. Digital Ocean is een uitstekende optie, vooral voor de ontwikkelaars. U kunt de “druppeltjes” in een minuut maken en volledige toegang krijgen tot het beheer, inclusief de selectie van het besturingssysteem. Ze bieden een breed scala aan plannen vanaf $ 5 / maand. U kunt een abonnement voor het maandabonnement kopen of u kunt overschakelen naar een uurabonnement.

Het basisplan omvat 25 GB SSD-opslag, 1 TB gegevensoverdracht, 1 GB geheugen en 1 Core-processor voor slechts $ 5 / maand, is dat niet de goedkoopste cloudhostingservice? Als webruimte een probleem voor u is, hoeft u zich geen zorgen te maken dat er ook schaalbaar SSD-opslagvolume beschikbaar is. Je kunt meer opslagruimte kopen voor $ 0,10 / GB. Het bedrijf biedt ook abonnementen op ondernemingsniveau. Deze plannen zijn rijk aan bronnen zoals opslag, RAM en processor, enz.

Naar onze mening is een geweldige manier om cloudhosting te ervaren, om een ​​deel van hun goedkope cloudplan te kopen, zoals $ 5 / maand. Nadat je hebt ervaren dat je genoeg begrip hebt en klaar bent om serieus aan de slag te gaan, is er een eenvoudig schaalbare oplossing. Hiermee kunt u binnen een mum van tijd meer middelen gebruiken.

De servers zijn beschikbaar met 99,99% uptime met het aantal datacenters. Als ze binnen een maand niet slagen, zullen ze het krediet verstrekken. Het bedrijf had datacenters in San Francisco (2), Toronto (1), New York City (3), Londen (1), Amsterdam (2), Frankfurt (1), Bangalore (1) en Singapore (1). Er zijn ook talloze installatie-applicaties met één klik, zoals WordPress, Magento, Joomla, Drupal, Ruby on Rails en Horizon, enz.

Digital Ocean biedt het ticketsysteem voor ondersteuning. Ze bouwen ook een uitgebreide kennisbank op waar u direct hulp kunt krijgen. Onder de community kunt u gebruik maken van verschillende tutorials en vragen stellen. Ze bieden geen ondersteuning via telefoon of livechat.

Op zoek naar een vergelijkbare service als DO? Hier zijn enkele DigitalOcean-alternatieven.

6. InterServer

InterServer Cloud

Gemakkelijke schaalbaarheid is het mooie van cloudhosting en dat is wat u van Interserve krijgt. Bedenk dat uw website enorm veel verkeer krijgt. Dus om zo’n soort bezoekers aan te kunnen, heb je een schaalbare webhosting nodig. Het plan begint vanaf $ 6 / maand. en bevat 1 GB RAM, 25 GB webruimte en 1000 GB (1 TB) bandbreedte. U kunt ook een plan maken volgens uw vereisten. Dit maakt het een kostenbesparende keuze.

Door uw site op Interserve te hosten, krijgt u verschillende voordelen, zoals SSD-schijven, 99,9% uptime-garantie, tot 16 OS-opties, enz. U kunt kiezen tussen Linux en Windows-server. Houd er rekening mee dat als u cPanel wilt, u $ 10 extra bedrag moet betalen. Bovendien heeft het bedrijf meerdere datacenters om de hoogste beschikbaarheid van services met maximale snelheid te garanderen. De laadtijd van de pagina is ook bevredigend, maar soms zien we dat het bijna 765 ms duurt om de pagina’s te laden. Maar dit gebeurde zelden.

De ondersteunende diensten zijn 24/7 beschikbaar. Maar het trieste nieuws is dat ze geen live chat aanbieden. We denken dat livechat de beste manier is om problemen sneller op te lossen. Dus als u snelle ondersteuning wilt, dan kunt u telefonisch contact met hen opnemen. Er zijn ook e-mail- en ticketsystemen beschikbaar om klanten te helpen. Daarnaast onderhoudt het bedrijf ook een communityforum en tal van tips.

De servers ondersteunen meerdere talen zoals PHP, Perl en Python, enz. De andere opvallende kenmerken zijn back-up, snapshots, DNS-manager, IPV6 en nog veel meer. Ze bieden ook gratis migratiediensten. Ze bieden geen enkele proefperiode die we willen, als ze dat wel doen, dan is dit geweldig voor de nieuwe gebruikers. Concluderend kunnen we zeggen dat Interserver geen unieke functie biedt, maar hun diensten zijn waardig om te gebruiken als het gaat om goed uitgeruste, maar goedkope webhosting.

7. A2Hosting [99,99% uptime]

a2hosting opslag

A2Hosting heeft in de loop der jaren een enorme reputatie opgebouwd en bedient nu duizenden klanten wereldwijd. Het heeft niet alleen een 300% snellere maar krachtige en uiterst betrouwbare infrastructuur om uw sites / apps soepel te laten werken. Ze zijn ook een van de beste SSD-hosts die razendsnelle services bieden. U kunt uw plan naar uw wensen aanpassen en dit voorkomt extra kosten.

En natuurlijk ondersteunende diensten, velen goedkope cloudhosting biedt niet eens de optie Live Chat. A2Hosting vult deze leemte en biedt 24/7/365 ondersteunende diensten. Ze bedienen de klanten via Live Chat, telefoon, ticket en kennisbank. Je moet ook hun blog bezoeken omdat ze verschillende artikelen hebben gepubliceerd, die erg handig zijn voor verschillende aspecten. Een ding willen we zeggen, hun ondersteuningsteam is deskundig en vriendelijk.

Via A2 QuickInstaller kan een gebruiker eenvoudig en snel elk belangrijk CMS installeren. Naast het installeren van elk CMS, kunt u tools voor webontwikkeling instellen, zoals Node.js, enz. De verbeterde technologie, zoals snelle servers en SSD’s voor het sneller laden van pagina’s, verhoogt de prestaties van uw site aanzienlijk.

Het $ 5-abonnement genaamd “Entry”, dat 512 MB DDR3 RAM, 2TB bandbreedte, 20GB opslag, 1 Core CPU en CentOS 7 met Webuzo omvat. U kunt ook add-ons inzetten tegen extra kosten.

Hun Cloud-hosting is volledig op maat gemaakt en je hebt controle over de selectie van het Linux-besturingssysteem. Op de shopping pagina kun je de versie van CentOS, Fedora, Debian, etc. selecteren. Het bedrijf biedt ook het gebruiksvriendelijke controlepaneel waar je bestanden, databases en andere vitale functies kunt beheren. En als u cPanel wilt, dan zult u het gebruiken na het verkrijgen van de licentie tegen betaalbare tarieven.

Als je een ontwikkelaar bent, dan is Cloud Disaster Recovery een geweldige optie voor jou. Als ontwikkelaar zult u zich ervan bewust zijn dat het schrijven van codes een gecompliceerde klus is en soms kunt u fouten tegenkomen die moeilijk te detecteren zijn of soms veroorzaakt een fout ernstige schade. Dus voordat u wijzigingen in de codering doorvoert, moet u een reservekopie maken die u kunt gebruiken om de vorige versie te herstellen.

Bovendien biedt A2Hosting 99,9% server-uptime-garantie en failover met hoge beschikbaarheid. Het primaire concept achter de cloudtechnologie is hoge beschikbaarheid. Wanneer een server uitvalt, schakelt uw site automatisch over naar een andere operationele server zonder enige downtime, dit staat bekend als Hoge beschikbaarheid.

Samen met al dit bedrijf claimt ook altijd geld-terug-garantie. Maar u ontvangt het volledige bedrag binnen 30 dagen en nadat het naar evenredigheid is terugbetaald voor de ongebruikte services.

Misschien wilt u ook lezen: 10 Goedkoopste VPS-serverhostingservices

8. BlueHost [Beste voor bloggers]

blue-host

BlueHost is een van onze favoriete bedrijven als het gaat om cloud- en WordPress-hosting. Ze staan ​​ook op de bovenste plank van de door WordPress aanbevolen hostingbedrijven. Met zo’n uitstekende reputatie zorgt het bedrijf voor al zijn klanten en biedt het een cloudplan voor slechts $ 6,95 / mo (startplan), dat over het algemeen begint bij $ 9,99 / mo.

Als u al een gedeeld hostingaccount bij hen heeft en wilt genieten van de cloudhosting, hoeft u zich geen zorgen te maken over geautomatiseerde migratie, u kunt binnen de kortste keren overstappen op het nieuwere pakket. Ze bieden volledig beheerde cloudhosting, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over beveiligingspatches, updates, poorttoegang en dergelijke problemen.

Ze zijn altijd de baas in de ondersteunende diensten en bieden 24/7 ondersteuning via telefoon, livechat en tickets. Ze belichten ook de belangrijkste onderwerpen zoals WordPress, domeinen, account- en configuratiescherm, enz. Als u een probleem hebt dat hiermee verband houdt, kunt u uw antwoord gemakkelijk vinden. Videozelfstudies zijn een geweldige manier om te leren, en BlueHost biedt ook een kennisbank en een voorraad videozelfstudies.

Het Starter-abonnement bevat 1 website die u kunt hosten, 1 gratis domein, 100 GB opslagruimte, onbeperkte bandbreedte, 2 GB RAM en 2 kernprocessors. Ze bevatten ook $ 50 voor marketing en lokale caching-services. Je kunt dit allemaal pakken voor $ 6,95 / maand. Maar we raden u aan om een ​​”Performance” -plan te selecteren dat $ 8,95 / maand kost, maar u heeft er veel functies voor terug. Prestatieplan bevat de volgende onderscheidende kenmerken: onbeperkte websites om te hosten, onbeperkte opslag, 4 GB RAM, 4 core CPU en $ 200 marketingkrediet.

Met BlueHost hoeft u zich geen zorgen te maken over gegevensverlies, ze kopiëren uw gegevens naar andere 3 servers, zodat in het geval van een probleem de andere kopie automatisch zonder onderbreking zal werken. BlueHost biedt ook de schaaloptie waarmee u de bronnen kunt vergroten zonder opnieuw op te starten. De automatische failover-functie verplaatst uw site automatisch naar een andere server in het geval van hardwarefouten. Daarnaast biedt BH 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

9. DreamHost

dreamhost cloud hosting

Met veel ervaring heeft DreamHost zijn weg gevonden naar de top van WordPress-hostingproviders. Ze bieden alle soorten hosting Shared, Managed, VPS, Dedicated en Cloud. De cloudservices van het bedrijf zijn goedkoop en waardig om te gebruiken.

DreamHost ondersteunt een divers open source platform zoals MongoDB, Redis, Python, Perl en meer. Met behulp van OpenStack kan men een server op maat creëren. Omdat het bedrijf eenvoudig schaalbare upgrades biedt, zoals geheugen, opslag en CPU, enz. Met DreamHost krijgt u volledige root-toegang. U krijgt een volledige keuze aan software / besturingssysteem en de versie ervan. Hun servers zijn geschikt voor Linux, BSD en Windows.

Ze bedienen klanten met geavanceerde technologie die de cloudservices eenvoudig en gebruiksvriendelijk maakte. Een geavanceerd dashboard helpt gebruikers taken uit te voeren zoals het maken van snapshots, het beheren van het netwerk en het toewijzen van opslag. Bovendien worden alle plannen geleverd met Ceph-opslag, die uw gegevens vaker (3 keer) opslaat, zodat u deze kunt ophalen in geval van een slecht incident.

De factor die er echt toe doet, zijn de ondersteunende diensten. Via Live Chat en e-mail kunt u gebruik maken van ondersteunende diensten. Er is ook een groot aantal oplossingen onder hun kennisbasis. Ze categoriseren oplossingen zoals General Topics (PHP. Security Hosting etc.), Product Support (Dedicated hosting, VPS Hosting, Emails, etc.) evenals ondersteuning voor cloudproducten. U kunt deelnemen aan hun discussieforum door uw probleem in te dienen en krijgt uw antwoorden. Het forum heeft momenteel 26.440 geregistreerde leden. Het bedrijf hield een status blog, waar u de status van hun service kunt krijgen om erachter te komen of deze al dan niet operationeel is.

Hun plan begint bij 512 MB RAM, 1 Core CPU, 80 GB SSD-opslag en 100 GB blokopslag voor $ 4,50 / maand. We denken dat deze prijs redelijk betaalbaar is vanwege de volledige root-toegang, API en keuze van de verschillende besturingssystemen, SSD’s, cloudback-ups en automatische back-up voor WordPress, enz.

10. Linode

linode

Linode is nog een cloudhostingservice met 400.000 klanten en biedt services die betrouwbaar zijn voor ontwikkelaars, ontwerpers, bloggers, enz. Ze bieden ook SSD-abonnementen. De datacenters bevinden zich in drie verschillende regio’s van Azië-Pacific, Noord-Amerika en Europa.

Linode Cloning stelt de gebruiker in staat om de volledige kopie van hun inhoud te maken en deze te koppelen aan de IP-failoverfunctie, zodat deze in geval van een storing automatisch overschakelt naar de andere server met dezelfde configuratie.

Schalen is van cruciaal belang, vooral wanneer u meer bronnen nodig heeft, en ze ondersteunen de schaalfunctie. Veel bedrijven bieden dit nog steeds niet aan. Stel dat u een plan koopt zonder schaaloptie, en in de toekomst alleen extra opslagruimte wilt, dan heeft u niet de keuze in plaats van het aanschaffen van het hogere plan met veel extra bronnen die u niet echt nodig heeft. Schalen geeft dus alleen de functie die u op uw bestaande plan wilt hebben.

NodeBalancer is een techniek die het bedrijf helpt om de belasting te verdelen. Als de belasting op één server toeneemt, heeft dit invloed op de prestaties van alle gebruikers. Dus, Linode verdeelt de belasting over verschillende servers om een ​​tekort aan services te voorkomen.

Het bedrijf hanteert een transparante aanpak; dit zal de gebruikers helpen om de statistieken te volgen en acties te ondernemen op de knelpunten. U heeft volledige toegang tot grafieken en andere informatie zodat u de problemen gemakkelijk kunt opsporen. Bovendien krijgt u de volledige details van processors, gebruik, verbinding en serverconditie op één pagina. Dit soort informatie maakt je proactief en je kunt serieuze problemen voorkomen.

De plannen beginnen bij $ 10 / maand, inclusief 2 GB RAM, 1 CPU Core, 24 GB SSD-schijven en 2 TB aan gegevensoverdracht. U kunt hun diensten ook per uur inhuren. En als u niet tevreden bent met hen, heeft u 7 dagen de tijd om uw volledige geld te ontvangen.

Je hebt voldoende mogelijkheid om contact op te nemen met het ondersteuningsteam in geval van problemen. Ze bieden e-mail, ticket, telefoon, fax en communitychat. Bovendien kunt u beveiligings- en andere problemen ook afzonderlijk melden, zodat het de zorg van het bedrijf wordt om het te behandelen en een permanente oplossing te bieden. Dus verspil geen tijd, laten we online gaan.

11. Atlantic.Net

Atlantic Cloud Host

Hier is Atlantic.net dat een zeer breed scala aan plannen biedt, maar het is niet zo goedkoop als cloudhosting zoals andere vermeld op de lijst. Het bedrijf categoriseert het plan op basis van bronnen zoals Geheugenoptimalisatieplan, dat zijn ontwerpen die voornamelijk bedoeld zijn voor diegenen die meer RAM nodig hebben. Na aankoop nemen ze niet veel tijd in beslag en maken de server binnen 30-45 seconden voor u klaar. Zoals we allemaal weten, worden SSD-schijven de belangrijkste vereiste van de gebruikers. Bovendien is snelheid een van de SEO-factoren en Atlantic.net heeft deze noodzaak aan haar servers toegevoegd.

Ze maken ook automatisch een keer per dag een back-up van uw gegevens door een cent te betalen voor deze functie. Je krijgt één IP-adres bij het abonnement en als je meer wilt, dan brengen ze $ 2,19 / mo of $ 0,003 / uur in rekening. Hun op Linux gebaseerde algemene plan wordt geleverd met 1 GB RAM, 40 GB opslag, 3 TB gegevensoverdracht en 1 kernprocessor die slechts $ 10 / maand kost. U kunt ook op Windows gebaseerde abonnementen kopen met dezelfde specificaties in $ 15 / maand. Ze bieden 10 TB uitgaand verkeer voor gratis en onbeperkt inkomend verkeer. Als u de limiet voor uitgaand verkeer overschrijdt, wordt $ 0,02 per GB in rekening gebracht.

Momenteel hebben ze 6 actieve datacenters en willen ze een nieuwe lanceren in Singapore. Bovendien is schaalbaarheid en cPanel altijd toegestaan. Ze boden geen gratis cPanel aan, je moet de licentie kopen, die $ 14,97 / maand kost. Bovendien presenteren ze de hosting met RESTful API die u helpt bij het beheren van de webapplicatie, bronnen, besturingssysteem en app-ontwikkeling, enz. Atlantic beweert een indrukwekkende server-uptime van 99,99% te bieden voor alle plannen.

Het bedrijf voldoet aan alle industrienormen met betrekking tot ondersteunende diensten. We denken dat ondersteunende diensten belangrijker zijn als het gaat om cloudhosting, omdat het een veel handmatig hostingpakket is. Als een gebruiker op enig moment hulp nodig heeft, moet de hostingprovider hierin proactief zijn. Atlantic-experts zijn er altijd via de telefoon, livechat en e-mail om u te helpen. U kunt ook hulp krijgen door uw probleem op het communityforum te plaatsen.

  • Top 7 beste SSD-hostingproviders
  • 10 snelste webhostingproviders

12. GoDaddy

godaddy cloud servers

Niet alleen de shared hosting, ze zijn ook een van de goedkope cloud hosting providers. Hun meest eenvoudige abonnement omvat 20 GB webruimte, 512 MB RAM, 1 kern en 1 TB dataoverdracht. In tegenstelling tot gedeelde hosting bieden ze SSD-servers voor snellere prestaties. Momenteel biedt het bedrijf een gratis proefperiode van 30 dagen aan met een uptime van 99,9% op servers in de VS..

Het bedrijf biedt een vriendelijke en schone API, waarmee u de opslag, hardware en app-ontwikkeling, enz. Kunt toewijzen. U hebt de twee opties voor gegevensback-up, Snapshot en Back-up. Met Snapshot kunt u uw gegevens op elk moment opslaan, terwijl automatische back-up de voortgang automatisch om de paar dagen opslaat.

Er kwam een ​​tijd dat GoDaddy werd aangevallen door hackers en de meeste services werden afgezwakt, inclusief e-mail, domein en tot op zekere hoogte ‘hosting’. Het bedrijf lijdt ook onder de ongunstige acties ter ondersteuning van SOPA en seksuele advertenties. Maar nu verbetert het bedrijf veel en biedt het consistente diensten.

Als je vastzit en niet weet hoe je het probleem moet aanpakken, maak je dan geen zorgen, ze bieden telefonische ondersteuning en chat. Ook een helpcentrum en communityforums met een enorm aantal actieve leden zullen je zeker helpen.

Een andere zeer goede optie om de bronnen te beheren via een webgebaseerd dashboard is de OpenStack. Met dit open source platform kunt u de verwerkings- en andere middelen eenvoudig toewijzen. GoDaddy biedt talloze applicaties met betrekking tot CMS, e-commerce, infrastructuur, ontwikkeltools en nog veel meer. U hoeft alleen maar op een klik te klikken en de installatie is binnen een mum van tijd klaar.

Een ding dat u moet weten, is dat ze geen aangepast plan aanbieden. Het betekent dat u niet de toestemming heeft om de middelen te verlagen of te vergroten volgens uw behoeften. We raden GoDaddy alleen aan voor kleine projecten en testdoeleinden.

13. HostGator Cloud

hostgator cloud hosting

HostGator streeft er altijd naar om de goedkope hosting voor WordPress te bieden en ze bieden relatief betrouwbare clouddiensten met goedkope plannen. We gebruikten ook hun gedeelde hostingplannen, wat ons echt verbaasde. Maar we hebben de problemen met de Live Chat-ondersteuningsservices. Het bedrijf moet het verbeteren en prioriteit geven aan de klant. Aan de andere kant heeft het bedrijf een ondersteuningscentrum, dat telefonische ondersteuning omvat, samen met een ticketsysteem, livechat, videozelfstudies en forums.

Over het algemeen is het bedrijf goed en altijd opvallend vanwege de aantrekkelijke kortingen. Momenteel zijn er drie cloudhostingplannen genaamd Hatchling, Baby and Business beschikbaar. Hatchling-abonnement is verkrijgbaar voor slechts $ 4,95 per maand en één domein is toegestaan ​​met 2 GB RAM en een 2-core processor. U kunt onbeperkte domeinen hosten op het baby- en bedrijfsplan. Er is geen limiet aan het gebruik van opslag en bandbreedte, maar je moet het verstandig gebruiken.

Dankzij de eenvoudige schaalbaarheid kunt u de resources vergroten door met een paar klikken op de knop te klikken zonder downtime terwijl uw bedrijf groeit. Ze hebben het dashboard goed gepolijst en het vrij eenvoudig gemaakt. U kunt eenvoudig het gebruik, de downloadsnelheid, inhoudstrends die mensen meestal op uw site zien en andere statistieken volgen.

HostGator biedt een geïntegreerde verniscachetool die helpt om de statische inhoud sneller dan normaal te laden. Bovendien bevat elk plan cPanel en Data Mirroring. Data Mirroring is een techniek die voor uw veiligheid drie kopieën van uw gegevens distribueert naar verschillende apparaten op verschillende locaties. Dus, als een heel datacenter uitvalt vanwege een ernstig probleem zoals brand, dan hebt u nog steeds toegang tot uw gegevens vanaf andere servers op een andere locatie.

U kunt niet profiteren van de voordelen van een speciaal IP-adres in het hatchling-plan. Voor Dedicated IP moet je overschakelen naar het Baby-abonnement en het kopen voor een extra $ 4 / maand. Google maakt het langzaam voor mensen noodzakelijk om een ​​SSL-certificaat te gebruiken om hun sites veiliger te maken. Alle HostGator-abonnementen bevatten gratis gedeelde SSL terwijl het bedrijfsplan privé-SSL bevat. HostGator is een uitstekende en budgetvriendelijke hostingprovider en u kunt een goedkope cloudhosting met geweldige functies kopen.

Conclusie

Het belangrijkste dat we willen zeggen, is dat u niet helemaal kunt vertrouwen op goedkope diensten. Om uw langetermijnprojecten te hosten, selecteert u enkele beste cloudhostingproviders zoals Vultr. Als u een cloudplan voor een langere termijn nodig heeft, moet u dit zeker zonder enige vaagheid selecteren.

We doen ons uiterste best om bedrijven in te schakelen die goedkope, goedkope cloudhostingpakketten hebben, maar tot op zekere hoogte betrouwbaar. Naar onze mening is Host1Plus het beste voor ontwikkelaars en gevorderde gebruikers.

Dus hierboven zijn de goedkope cloudhostingproviders die betrouwbare diensten aanbieden tegen redelijke prijzen. Kies de beste die past bij de behoefte van uw site / app.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map