Vuoden 2020 viisi parasta Ahrefs-vaihtoehtoa linkkien luomiseen

27

Kuka ei halua hallita kohdeavaimia hakukoneiden ensimmäisellä sivulla?


On enemmän kuin 200 tekijää että Google käyttää verkkosivustojen sijoitusta ja kahdella niistä on eniten vaikutusvaltaa. Ensimmäinen on sisältöä ja sekunteja on käänteisiä. Voit luoda tapposisältöä, joka tarjoaa käyttäjille korkeaa arvoa, mutta kuinka analysoida tai löytää kilpailijan käänteisiä linkkejä?

Ahrefs on yksi parhaista työkaluista analysoida kilpailijoiden backlink-profiileja, ja sitä voidaan käyttää minkä tahansa verkkosivuston linkkien seuraamiseen. Mutta se on vähän kallis, mikä kehottaa useimpia käyttäjiä etsimään ahrefs-vaihtoehtoja. Jos olet SEO-kentässä pitkään, saatat tietää, että kaikki parhaat SEO-työkalut tarjoavat melko samanlaiset hinnat kuin Ahrefs.

Joten tässä on joitain syitä etsiä ahrefs-vaihtoehtoja:

 • Ilmaista suunnitelmaa ei enää ole saatavana
 • Se on kallis työkalu
 • Heidän avainsanojen vaikeusominaisuudet eivät ole tarkkoja kuin sen pitäisi olla
 • Google Chrome -laajennuksen puute

5 parasta Ahrefs-vaihtoehtoa käänteiden analysoimiseksi ja luomiseksi

1. SEMrush

SEMrush paras vaihtoehto ahrefille

Aluksi saatat hämmentää SEMrush-käyttöliittymän näyttämistä kojelaudassa olevien ominaisuuksien takia. Mutta todellisuudessa ohjelmaa on helppo käyttää. Tämä on ei vain SEO-työkalu mutta sisältää klusterin hyödyllisiä juttuja, mukaan lukien

 • Taustalinkin analyysi
 • Sijoituksen seuranta
 • Mainonnan suunnittelu
 • Liikenteen analysointi ja paljon muuta

Se on all-in-one-ratkaisu digitaaliseen markkinointiin ja kaatamalla kilpailutiedot, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon ahrefs.

Semrushilla on erittäin helppoa saada perusteellista tietoa kilpailijan verkkosivustosta. Sinun tarvitsee vain kirjoita kilpailijan verkkotunnus nimi ja sitten se näyttää pakolliset tilastot kuten

 • orgaaniset avainsanat ja niiden sijainti Googlessa
 • backlink-profiili ankkureilla
 • parhaiten sijoitetut avainsanat.

Kun olet lisännyt kilpailija-sivuston, siirry vain sivupalkin Organic Search Positions -kohtaan. Nyt näet avainsanat sekä hakumäärän ja sijoituksen hakukoneessa. SemRush ilmoittautuu myös avainsanan vaikeus kustakin avainsanasta. Tällä tavalla voit hyödyntää Semrushia parhaalla mahdollisella tavalla ja napata arvokkaita avainsanoja.

Se kuvaa myös kilpailijan avainsanojen viimeisimmät liikkeet hakukoneissa. Ja lisäämällä yhden kilpailijan verkkotunnuksen Semrush luettele muut mahdolliset kilpailijat ja auttaa siten sinua suunnittelemaan pätevämpiä SEO-strategioita.

Toinen merkittävä ominaisuus, joka on erittäin hyödyllinen, jos tiedät kohderyhmästäsi, on sijainnin valinta. Työkalu tukee yli 100 sijaintia. Jos valitset Yhdysvaltain, se indeksoi ja näyttää tietoja vain yhdysvaltalaisesta yleisöstä. Kun olet hankkinut tiedot, lisää vain projekti SEO-auditoinnissa, tämä auttaa parantamaan sivusivun hakukoneoptimointia.

SEMrush voi auttaa sinua PPC: n suunnittelussa. Tämän vain yhden työkalun avulla voit suorittaa mainostutkimus ja analysoida kilpailijan mainostrategiat. Niiden PPC-avainsanatyökalu auttaa sinua suuresti hahmottamaan Adwords-kampanjaa. Näyttömainosten lisäksi voit seurata kilpailijoiden videomainoksia ja suunnitella omia.

Äskettäin he esittelivät avainsanan taikuustyökalu joka on yhdistelmä useita kiinteitä tutkimusvälineitä ja tarjoaa erittäin kattavat yksityiskohdat. Katso tässä kuvakaappausta.

Semrush avainsanan taikuustyökalu

Valitettavasti sekä ahrefit että semrush eivät ole ohjelmistoja, joille kaikilla on varaa. Mutta toisin kuin ahrefit, Semrush tarjoaa a ilmainen tili joka tarjoaa jopa 10 kyselyä päivässä. Lisäksi voit myös saada 14 päivän kokeilutili. Toisaalta, ahrefs ei tarjoa ilmaista tiliä ja kokeilutiliä, ne vaativat maksutiedot.

Semrush on yksi hieno työkalu, ja jos sinulla on varaa, sinun on käytettävä sitä. Mutta jos olet vasta aloittelija-bloggaaja, et ehkä tarvitse tätä ja voit luottaa heidän ilmaiseen tiliinsä. Kaiken kaikkiaan SEMrush on hieno työkalu, jossa on paljon ominaisuuksia, jotka esittelevät raportteja eri muodoissa ja todellakin jokaisen pennin arvoinen.

Käy SemRushissa

2. SEO Power Suite

SEO Powersuite all-in-one-vaihtoehto ahrefille

SEO Power Suite tarjoaa ohjelmistopohjainen ohjelma online-työkalun sijasta. Jotta heidän palveluita voidaan käyttää, sinun on ladattava heidän ohjelmistonsa paikalliselle tietokoneellesi ja asennettava sitten. Se on saatavana Windowsille, Macille ja Linuxille. SEO Power Suite luottaa yli 500 000 käyttäjää.

He tarjoavat 4 uskomattomia työkaluja, jotka ovat

 • Sijoitusseuranta
 • SEO SpyGlass
 • Verkkosivun tarkastaja
 • Linkki-avustaja.

Rank Tracker auttaa käyttäjää tarkkailemaan sijaintia Googlessa, Bingissä, Yahoossa ja muissa 327 hakukonetta. Lisää vain sivuston osoite ja yhdistä sitten Google Analytics- tai Adwords-tili. Se alkaa analysoida.

Hyvä asia, että voit lisätä 10 uutta verkkosivustoa sivustoosi yhdessä, mikä voi olla kilpailijasi arvioimaan edistymiseroja. Yhdellä napsautuksella voit saada viimeisimmät sijoitustulokset tai asettaa sen vain Auto-pilottiksi seurataksesi sijoitusta.

Työkalu voi seurata sijoitusta tietyssä paikassa. Rank tracker voi olla erittäin hyödyllinen työkalu kaivaa kannattavaa & arvokkaita avainsanoja kampanjallesi koostuu 16 erilaisesta ehdotustyökalusta kuten Google Avainsanan suunnittelija, Avainsanojen löytämistyökalu ja SEMRush jne. Tämä tekee siitä loistavan avainsanatutkimuksen työkalun ja siten parhaan vaihtoehdon ahrefeille. Lisäksi voit viedä räätälöityjä raportteja grafiikoilla.

Avainsanatutkimus ja -analyysi tarjoaa kaikki olennaiset tiedot

 • aiheeseen liittyvät avainsanat
 • hakumäärä
 • sijoitusvaikeudet
 • kilpailevien sivustojen lukumäärä jne.

SEO SpyGlass on huomattavin ja yksi suosikki työkalumme SEO Power Suite -sovelluksessa. Kun olet lisännyt sivuston SEO SpyGlassiin, se näyttää yhteenvedon niiden linkkien ja verkkotunnusten kokonaismäärästä, joista linkit tulevat. Se ilmaisee myös ainutlaatuisten IP-osoitteiden määrän.

Seo power suite SpyGlass-työkalutilastot

SpyGlassin esittämät yksityiskohdat tekevät SEO Power Suite -sovelluksesta täydellisen työkalun teollisuudelle. Sen algoritmi antaa sinulle yksityiskohtaisen kuvan viimeisimmistä käänteistä seurata ja seurata tunnisteita. Siirtymällä eri välilehdille voit saada tietoja kotisivulta käänteisiä linkkejä, linkkiliikennettä ja Linkkiä paljon -riskistä jne. On myös käsityksiä verkkotunnusten ja ankkurien linkittämisestä. Joten näillä perusteellisilla ja tärkeillä yksityiskohdilla voit rakentaa riittävän linkkien rakennusstrategian.

Verkkosivun tarkastaja -työkalu voi tarkistaa sivujesi terveyden. Se selvittää

 • rikkoutuneet linkit
 • HTML-koodit
 • otsikot
 • kuvaukset ja sisäiset linkit.

Lisäksi se voi luoda ystävällisiä Sivukartta ja seuraa sosiaalisten profiilien tehokkuutta.

Power Suite -sovelluksen linkityökalu voi löytää linkin rakennusmahdollisuudet. Linkit annetaan erilaisilla mittareilla, kuten ankkureilla ja laatutekijällä. Se voi auttaa sinua löytämään arvovaltaiset sivustot, joilla on linkkejä kilpailijoillesi. Tällä tavoin voit myös lähestyä heitä. Myös se tarkkailee linkkejäsi ja voin kertoa sinulle, onko sellaisia tuottaako arvoa sivustollesi vai ei. Linkki-aputyökalu palvelee siistiä ja puhdasta käyttöliittymää sähköpostipalveluihin.

Joten kun kyse on hinnoittelusta, SEO-teho voi tehdä vakavan aukon taskuihin budjettitietoisille bloggaajille ja yritysten omistajille. Ammatillinen suunnitelma on 499 dollaria, kun taas yrityssuunnitelma maksaa 1199 dollaria. Suurin ero näiden kahden suunnitelman välillä on se, että ammatillinen suunnitelma ei voi sallia joidenkin raporttien viemistä asiakkaille.

Kaiken kaikkiaan työkalu saattaa olla kallista sinulle, mutta se on erinomainen all-in-one-valinta linkkien luomiseen, käänteisten analysointiin ja tutkimukseen. Sinun täytyy kokeilla sitä.

Käy SEO PowerSuite -sivustolla

3. Käärme

kunnan kotisivu

Serpstat on all-in-one-SEO-alusta, joka koostuu viidestä työkalusta:

 • Sijoituksen seuranta
 • Avainsanatutkimus
 • Kilpaileva analyysi
 • Toimipaikan tarkastus
 • Taustalinkin analyysi

Mitä tulee backlink-analyysi, Serpstat analysoi backlink-profiilisi, seuraa uusia ja kadonneita linkkejä, näyttää ankkurisi ja mittaa linkin auktoriteettia. Lisäksi se tutkii kilpailijoiden käänteisiä linkkejä. Tämän ominaisuuden avulla voit selvittää, mitkä sivustot ja sivut linkittävät kilpailijoihisi, arvioida heidän linkkien rakennusstrategiansa ja tarttua ideoihin tai verkkosivustoihin omaan strategiaasi.

maatila kojelauta

Siinä on myös laaja valikoima ominaisuuksia, jotka auttavat sinua hyödyntämään kaiken irti avainsanatutkimus samanlainen kuin Ahrefs. Tavallisen avainsanan lisäksi se tarjoaa:

 • Aiheeseen liittyvät avainsanat: Tämä ominaisuus tarjoaa sinulle valtavan luettelon avainsanoista, jotka liittyvät semanttisesti ensisijaiseen avainsanaasi (LSI-avainsanat). Se auttaa sinua laajentamaan avainsanaluetteloasi synonyymeillä, erilaisilla lauselausekkeilla, jotta voit optimoida yhden sivun useille avainsanoille ja tehdä sisällöstäsi luonnollisemman.
 • Hakuehdotukset: Kun alat kirjoittaa kyselyäsi Google-hakuun, Google ehdottaa yleisiä avainsanoja, joita ihmiset hakevat Googlessa. Serpstat kokoaa kaikki nämä pitkät pyrstöt avainsanat sinulle.
 • Etsi kysymyksiä: Nämä ovat hakuehdotuksia kyselyn muodossa.
 • Avainsanan vaikeusaste: Tämä tieto osoittaa avainsanan kilpailukyvyn. Tämän tiedon avulla voit ymmärtää, kannattaako KW käyttää rahaa ja aikaa.
 • Avainsanan tarkoitus: Työkalu näyttää, mitkä erityiset elementit näytetään kyselyllesi (kartta, vastauslaatikko, ostokset jne.). Se voi auttaa sinua löytämään oikeita tavaramerkkejä, jotta ne voisivat esiintyä siellä.
 • Avainsanojen ryhmittely: Klusterointi avainsanat merkityksen ja osuvuuden mukaan. Tämä auttaa optimoimaan yhden sivun useille kyselyille ja ymmärtämään valtavan avainsanaluettelon.
 • Kilpaileva avainsanatutkimus: Voit verrata kilpailijan URL-osoitetta ja URL-osoitetta ja löytää SEO / PPC-avainsanoja, jotka olet unohtanut.

Toinen hieno työkalu on Sijoituksen seuranta. Voit määrittää päivitykset päivittäin, joka 3. päivä tai viikoittain. Lisäksi voit seurata sijaintiasi yhdessä kilpailijoiden kanssa yhdessä projektissa ilman, että sinun tarvitsee luoda uusia projekteja ja käyttää ylimääräisiä rajoituksia..

 Sivustojen tarkastus työkalu arvioi sivuston teknisen optimoinnin tason. Serpstat löytää kaikki metatietoihin, otsikoihin, HTTP-tilakoodiin, indeksointiin, linkkeihin ja uudelleenohjauksiin, latausnopeuteen, palvelimen parametreihin jne. Liittyvät virheet. Se lajittelee virheet prioriteetin mukaan, antaa sinulle luettelon linkeistä, joissa virheet sijaitsevat, ja suosittelee tapaa korjata ne.

Lisäksi voit arvioida kilpailijoiden PPC-mainoksia, löytää esimerkkejä mainoksista, löytää avainsanoja, joihin he tarjoavat, verrata useiden verkkotunnusten mainoksia. Tämän työkalun melkein kaikki piirteet soveltuvat sekä kilpailullisiin analyyseihin että oman verkkosivustosi analysointiin, mikä tekee siitä sopivimman Ahrefs-vaihtoehdon.

Ilmainen versio on saatavana, mutta sen ominaisuudet, kyselyt päivässä ja tulokset raporttia kohden ovat rajoitetut. Maksetut versiot alkavat hinnasta 19 dollaria / kk, mutta halvin suunnitelma ei yleensä riitä asianmukaiseen analyysiin. Muut henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitetut suunnitelmat maksavat 69–299 dollaria kuukaudessa, yrityskäyttöön 499–2500 dollaria kuukaudessa.

Koska suunnitelma B (69 dollaria) on aivan tarpeeksi useiden sivustojen ylläpitämiseen ja optimointiin, Serpstat näyttää tarjoavan yhden markkinoiden parhaista hinta-laatusuhteista..

Käy SerpStat-sivustossa

4. Moz

MOZ paras linkkien rakennustyökalu

Moz on poikkeuksellisen tunnettu työkalu, jota pidetään vahvana vaihtoehtona ahrefille. Moz aloitti matkansa vuonna 2004 SEO konsultointiyrityksenä, mutta nyt he tarjoavat useita tuotteita. Pienet asiantuntijatason bloggaajat, kehittäjät ja yritykset käyttävät sitä voimakkaasti SEO: n ja avainsanojen etsimiseen.

Heidän suosituimmat muuttujat ovat Verkkotunnuksen ja sivun auktoriteetti asteikot välillä 0-100, jotka mitataan ottamalla huomioon useita tekijöitä. Sivustolla, jolla on korkea auktoriteetti, on suuri vaikutusvalta.

Moz-tuotteisiin kuuluu

 • Hakusanat Explorer
 • Avaa sivuston tutkija
 • Ranking- ja optimointityökalut.

Ne tarjoavat myös Moz-baari kaikille käyttäjilleen. Voit asentaa työkalurivin Chrome-kaupasta. Se näyttää tärkeät muuttujat, kuten verkkotunnuksen ja sivun auktoriteetin tilastot kunkin Google-hakutuloksen alla, sekä käänteiset linkit. Tämä on erittäin hyödyllistä tarkistaa, kuinka vaikuttavat pelaajat sijoittuivat Googlelle kirjoittamasi avainsanalle.

Moz avoimen sivuston tutkija houkuttelee suurimman osan käyttäjistä joko ilmaiseksi tai palkkiona Moz-tilauksen rekisteröimisestä. Heillä on valtava hakemistokoko, ja sitä lisätään myös aikataulupäivityksillä. Yhdistävää profiilia tutkittaessa laita vain sivuston osoite palkkiin ja paina Enter. Se näyttää kaikki linkit, jotka tulevat kyseiselle verkkosivustolle. Lisäksi, se kertoo kunkin linkin nofollow-tunnisteet, roskapostitulokset ja ankkuriteksti sekä verkkotunnuksen ja sivujen auktoriteetti-tiedot.

Lue myös:

 • 10 parasta SemRush-vaihtoehtoa ja kilpailijapalveluita
 • SPyFu-vaihtoehdot kilpailijoiden vakoojaan ja avainsanatutkimukseen

Hankkimalla nämä tiedot voit vakoilla kilpailijan profiilia ja päättää kuinka vahvaa linkittämistä tarvitset sijoitusta varten. Tämän työkalun avulla voit joko tarkistaa saapuvan linkin profiili viestin tai koko sivuston.

Lisäksi niiden avulla voit käytä suodattimia tietyntyyppisiin tietoihin kuten näytä ulkoinen linkki tai sisäinen linkki tai molemmat. Voit myös suodattaa 301, 302, seurata, nofollow, pääoma, ei pääoma linkkejä tai linkkejä aliverkkotunnuksiin ja päädomeeniin jne..

MozSEO site explorer -tilastot

Nyt kun sinulla on niin paljon tietoja, voit suunnitella polun, josta tarvitset käänteisiä linkkejä ja kuinka vaikutusvaltaisten linkkien tulisi olla. Linkkiyhteysominaisuudella on myös merkittävä rooli näyttämällä 302, 4xx, 5xx. Toinen fantastinen ominaisuus on linkin leikkauspiste jotka auttavat sinua löytämään sivustoja, jotka linkittävät kilpailijoihisi, mutta eivät sinuun.

Hyödyntäkää heidät parhaiten avainsanatutkija ennen kuin kirjoitat sokeasti mihin tahansa avainsanaan. Kirjoita avainsana avainsanan tutkitsijapalkkiin, jolloin se näkyy kuukausittain hakumäärä, vaikeudet ja mahdollisuuksien määrä. Mahdollisuusaste tarkoittaa arvioitua napsautussuhdetta. Lisäksi on prioriteettitason mittari, jossa korkeamman pistemäärän avainsanoja pidetään parempina. Avainsanat Explorer tarjoaa myös erittäin pitkän luettelon ehdotuksista ja SERP-analyysin.

Moz Pro Suunnitelma sisältää sivun optimoinnin ja sijoitusseurannan. Sivun optimointi tuottaa raportit 27 erilaista sivutekijää ja antaa SEO-pisteet. Voit parantaa SEO-pistemäärää noudattamalla suosituksia. Moz tarjoaa myös Followerwonkin sosiaalisen profiilin seurantaan. API-kehittäjille ne tarjoavat Mozscape-sovellusliittymän kolmessa eri suunnitelmassa.

Voit rekisteröityä ilmainen tili joka on rajoitettu viiteen louhintaan päivässä avainsanatutkijatyökalulle, kun taas sivustotutkija toimii rajattomasti. He veloittavat 99 dollaria kuukaudessa tavallisesta (perus) suunnitelmasta enintään 2 käyttäjälle ja 24/7 tukipalveluille. Voit valita vapaasti suunnitelman harkitsemalla taskuasi ja tarpeitasi.

Lisäksi Moz artikkeleita ovat erittäin hyödyllinen SEO-oppimisessa. Moz on vaikuttava työkalu, joka auttaa suuresti tutkimaan uutta avainsanaa ja analysoimaan kilpailijoita ja siten auttamaan sinua suunnittelemaan tehokkaan suunnittelun niiden ylittämiseksi..

Käy Mozissa

5. Majesteettinen

majesteettinen ja suurin indeksi

Seuraava luettelossa on Majestic. Sen omistaa brittiläinen yhtiö Majestic-12 Ltd. Tämä yhden linkin rakennusohjelmisto tarjoaa useita työkaluja yhdessä paikassa, kuten

 • Sivuston tutkija
 • Taustalinkkien analyysi
 • Verkkotunnusten vertailu
 • Etsi Resurssienhallinnassa
 • Ja tehokas sovellusliittymä kehittäjille.

On myös selaimen laajennuksia.

Kojelaudalla näet sivustotutkimuspalkin, johon sinun on laitettava sivuston osoite, josta tarvitset oivalluksia. Nyt yhdellä kojetaululla se näyttää sinulle ulkoiset käänteiset linkit, viittaavat verkkotunnukset ja ankkuritekstin yksityiskohdat. Siinä korostetaan hallitus- ja koulutusyhteyksiä erikseen.

Jos haluat lisätietoja, sinun on napsautettava välilehtiä. Kuten Takaisinlinkit-välilehdessä, ohjelma näyttää kaikki seuraa eikä seuraa linkkejä ja mistä nämä linkit kuuluvat. Voit joko piilottaa tai näyttää poistetut linkit. Hienoa, että niiden avulla voit viedä käänteisten linkkien tiedot paikalliseen asemaan.

Majestic näyttää tiedot, jotka perustuvat kahteen indeksiominaisuuteen, jotka tunnetaan nimellä Tuore ja historiallinen. Historiallinen hakemisto -vaihtoehto antaa kattavat yksityiskohdat kaikkien niiden tietojen perusteella, kun taas Fresh-indeksi antaa viimeisen 90 päivän tiedot. Nämä vaihtoehdot tekevät takaisinkytkentästrategioitasi tuottavammaksi tarjoamalla kilpailijoiden historiallisen ja viimeisimmän taaksepäin suunnatun historian.

Selvitämme yhden asian majesteettinen ei tarjoa SEO-palveluita. Lähinnä aloittelijatason bloggaajat, jotka seuraavat perustietoja, kuten arvioitua avainsanan määrää, sijoitusvaikeuksia, avainsanojen sijainnin seurantaa, orgaanisen liikenteen tietoja ja niihin liittyviä avainsanoja jne., Mutta majesteettisilta puuttuu kaikki nämä asiat.

Joten mikä on Majestic hyvä? Se pystyy suorittamaan paremman backlink-analyysin erilaisilla mittareilla, kuten mainintavirta, ajankohtainen virta ja luottamusvirta. Heillä on rikas käänteinen hakemisto.

Luottamusvirrat: Määritä luotettavan sivuston URL-osoitteen napsautusten lukumäärän perusteella.

Lainausvirta: Se määrittelee pääasiassa linkkien määrän ja niiden vaikutuksen verkkotunnukseen.

Ajankohtainen virtaus: Se mittaa URL-osoitteen vaikutusta tiettyyn luokkaan.

Majestic Bulk Backlink -työkalu auttaa sinua analysoimaan jopa 400 URL-osoitetta kerralla. Se on parasta, kun haluat analysoida useita kilpailijoita.

Jotta seistäisit kilpailijaasi vastaan, tarvitset myös heidän kaltaisensa linkkiprofiilin. Tässä Clique Hunter -työkalu voi auttaa sinua. Jos lisäät kolme kilpailijan URL-osoitetta, se näyttää, mikä yhteinen sivusto lähettää linkin heille kaikille. Majestic sai pitkän luettelon ominaisuuksista, kuten Buzzsumo, Neighborhood Checker, URL – lähettäjä jne.

Voit saada ilmainen tili Majesticista, vain antaa tarvittavat tiedot ja kirjaudu sisään. Vaikka ominaisuudet ovat rajoitetut, se voi olla hyödyllinen hyvin perustutkimuksissa tai heidän palveluidensa testaamisessa. ”Lite” Suunnitelma maksaa vain 41,67 dollaria / vuosi, jonka ominaisuudet ovat rajoitetut ”Pro” Suunnitelma sisältää tonnia toimintoja ja maksaa 83,33 dollaria. Majestic on upea työkalu, jos päätarkoituksenasi on seurata käänteisiä linkkejä.

Käy Majestic

Bonustyökalu: Huutaa sammakko SEO hämähäkki

Screaming Frog on yksi suosituimmista vaihtoehdoista ahrefeille, koska niissä on pitkä ominaisuusluettelo ja yksityiskohtaiset tiedot. Sitä käyttävät myös suuret brändit, kuten Apple, Disney ja Amazon, jne. Heidän uskomattomat SEO hämähäkki-työkalu voidaan asentaa Windows-, Mac- ja Linux-järjestelmiin ja tällä yhdellä työkalulla voit indeksoida reaaliaikaisia ​​tuloksia.

Lisää vain URL-osoite ohjelmistoon ja napsauta Käynnistä. Ilmaisena versiona, se voi indeksoida 500 linkkiä palkkio-suunnitelma skannaa rajoittamattomia linkkejä. Vaihtamalla eri välilehtien välillä saat lisätietoja sisäisistä & ulkoiset linkit, H1, H2, Meta Description ja Page otsikot. Lisäksi se näyttää myös linkit HTTP- ja HTTPS-protokollien kanssa.

Screaming Frog on paras tapa säästää aikaa samalla kun huolehdit sivun SEO tekijät. Löydät helposti lähtevät ja lähtevät linkit sekä URL-osoitteet. SEO-hämähäkki tunnistaa pysyvät ja väliaikaiset uudelleenohjaukset. Se tarjoaa myös linkkien seuranta- ja poistomerkintöjä.

Vanhemmille sivustoille, rikkoutuneet linkit ovat päänsärky ja nämä voivat tappaa sivustosi SEO. SEO-hämähäkki ei osoita vain 404 sivua, vaan myös 301. Näin voit ryhtyä toimiin kiinnittääksesi linkit nopeasti. Kun ohjelmisto lopettaa indeksoinnin 100%: iin, siirry vain kohtaan ”Vastauskoodit” -välilehti ja käytä Client Error 4xx -suodatinta. Nyt löytääksesi rikkoutuneiden linkkien lähteen napsauta Inlinks-välilehteä, joka on annettu ohjelmiston alaosassa.

Kuten me kaikki tiedämme, hakukoneet eivät pidä päällekkäisyyksistä ja tällä työkalulla, voit löytää kaikki tehokkaasti päällekkäiset sivunimikkeet, metakuvaukset ja vähän sisältöä sisältävät sivut jne. SEO Spider voi tarkistaa CSS-, Javascript- ja Flash-linkit. Voit jopa määrittää sen indeksoimaan kaikki aliverkkotunnukset.

Yksi tärkeimmistä osista on, että se voi noutaa Google-analyysit sekä hakukonsolin tiedot ja esittää kaikki heidän tietonsa yhdellä hallintapaneelilla. Voit viedä mukautetun sivukartan helposti.

Työkalu sisältää monia muita tärkeitä ominaisuuksia, kuten

 • Robots.txt estää URL-osoitteet
 • Tarkastaa hreflang-määrite ja Ajax jne.

Kaikesta tästä, premium-versiossa, a tekninen joukkue on aina avuksi. Jos sinulla on vaikeuksia, voit käyttää käyttöopasta heidän verkkosivustoltaan.

Huutava sammakko tarjoaa myös monia muita palveluita, kuten hakukoneoptimoinnin, linkkien luomisen ja PPC-hallintaan jne., Mutta tällaisten ominaisuuksien vuoksi joudut maksamaan lisämaksun. Hämähäkkityökalu ei voi tarjota tilastotietoja, kuten avainsanaehdotuksia, hakumäärää ja kilpailua, vaan sen sijaan se keskittyy sivustosi optimointiin, jotta siitä tulisi hakukoneystävällinen. Tällä hetkellä sen hinta on 149,00 puntaa, ja niiden kaikki ominaisuudet ovat käytössä.

Screaming Frog SEO Spider -sovelluksessa on oltava työkalu, joka sisältää paljon asioita SEO: lle yhdessä paikassa ja säästää siten paljon aikaa. Sinä pystyt viedä tiedot laskentataulukkoon ja muihin vakiomuotoihin. Ei ole väliä olet bloggaaja tai SEO-toimisto, se tuo tietysti enemmän kuin maksat rahaa.

Käy Screaming Frog

johtopäätös

Mielestämme nämä ovat joitain parhaista ahrefs-vaihtoehdoista. Mutta valinta riippuu täysin vaatimuksistasi. Kuten jos tärkein keskittymisesi pitää kiinnostuneena silmällä kilpailijoita linkittäessäsi profiilia Majesteettinen on upea työkalu kokeilla, koska niillä on massiivinen hakemisto ja tarjoaa siten perusteellisen analyysin.

Sillä all-in-one-ratkaisu, SEO PowerSuite on loistava valinta. Heidän rank tracker -työkalu toimii 16 eri työkalun yhteistyössä. Heidän SEO SpyGlass on upea työkalu, jolla on niin paljon tilastoja, kun taas sivuston tarkastaja voi tarjota hyödyllistä tietoa sivusivun SEO varten. Mutta heidän hinnoittelunsa on taivaan korkealla, mikä saattaa olla huomattava ratkaisu suurimmalle osalle asiakkaista.

Voit myös lukea:

 • Paras plagioinnin tarkastaja ainutlaatuisen sisällön tuottamiseksi
 • Erittäin suositeltavat ja parhaat SSD-isännöintipalvelut

Joten mikä on paras, joka kattaa kaikki tärkeät tekijät ja osoittaa kätevän SEO-työkalun?

Suosittelemme tätä varten SEMrush monitoimilaitteidensa vuoksi. Voit vakoilla kilpailijan liikkeitä, saada pitkä luettelo mahdollisista kilpailijoista, avainsanavaikeudet & seuranta, näytön suunnittelu & Videomainonta ja tuki yli 100 sijaintipaikkaa. Lisäksi ne tarjoavat kilpailukykyisen hinnoittelun ja 14 päivän ilmaisen kokeilutilin.

Joten nämä ovat ehdotuksia. Voit vapaasti jakaa sen, mikä todistaa sinulle parhaan vaihtoehdon ahrefs. Arvostamme palautetta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map