SiteGround vs BlueHost Review 2020: kumpi on nopea ja luotettava Web-isäntä?

0

Oletko kiinnostunut siitä, kumpi valita, kun kyse on SiteGround vs BlueHost?


Jos haluat vain aloittaa blogin, näiden palveluntarjoajien perussuunnitelma sopii sinulle hyvin, mutta sekaannus on se, minkä valita. Molemmat ovat tunnettuja, maineikkaita ja läsnä WordPress.org-suositusluettelossa.

Molemmat yritykset tarjoavat skaalautuvia vaihtoehtoja, joten jos blogiisi kasvaa, voit siirtyä helposti hyödylliseen suunnitelmaan.

BlueHostin omistaa EIG, joka on suurin web-hosting-ryhmä, kun taas SiteGround työskentelee itsenäisenä pelaajana ja sitä ylläpitävät teknisiä taitajia.

Erikoisala:

SiteGround: He ovat tunnettuja edistyneestä infrastruktuurista, tietoturva-aloitteista ja sisäisistä työkaluista, kuten SuperCacher, NGINX nopeuspalvelin ja varmuuskopiojärjestelmä.

Voit valita tietokeskuksen ympäri maailmaa, tilin eristämisen ja SSD-yhteensopivia palvelimia.

BlueHost: Sitä pidetään houkuttelevana ratkaisuna uusille verkkosivustoille.

Yhtiöllä on taipumus tarjota suurempia alennuksia usein.

Pikayhteenveto

BlueHost perustettiin vuonna 2003 ja EIG osti sen vuonna 2010. Yhtiö kasvaa niin tasaisesti ja sillä on nyt yli 2 miljoonaa asiakasta. Ne tunnetaan myös nopeista palveluistaan ​​ja alennuksistaan, jotka tekevät siitä hyvän valinnan uusille bloggaajille.

SiteGround tekee ilmoittautumisen vuonna 2004 ja tunnetaan poikkeuksellisesta infrastruktuuristaan ​​ja asiakkaidensa hoidosta. He tuottavat erilaisia ​​sisäisiä työkaluja palvelun nopeuttamiseksi ja turvallistamiseksi. Nyt yritys tarjoaa perustason yritystason isännöinnille ja isännöi yli 500 000 verkkotunnusta.

Joten jos olet hämmentynyt etkä tiedä kumpi todistaa blogisi parhaan palveluntarjoajan, paljastamme tässä sisäpiirin tekemällä vertailun keskenään.

SiteGround ja BlueHost Review 2020

tekniikka

Uusimman tekniikan käyttöönotto osoittaa, että yritys on sitoutunut palvelemaan asiakkaitaan entistä luotettavammin. SiteGround Developer -tiimi pyrkii aina tarjoamaan asiakkailleen jotain ainutlaatuista, minkä seurauksena he tarjoavat SuperCahceria, omaa varmuuskopiojärjestelmää, HTTP / 2, ennakoivaa seurantaa, NGNIX-palvelinteknologiaa ja paljon muuta.

SiteGround asetti tietoturvan prioriteetteihin ja esittelee usein erilaisia ​​suojauskorjauksia kiinteän palomuurin luomiseksi. Epäilemättä he pyrkivät kaikin tavoin ottamaan käyttöön anti-hakkerointijärjestelmän suojaamaan sinua, mutta käyttäjän on myös toteutettava joitain varotoimenpiteitä heidän puoleltaan. Täältä luet WordPress-blogin suojaamisen.

Toisaalta, BlueHost ei ole ystävällinen teknisen keskittymisen pelaaja. He keskittyvät enemmän markkinointiin sen sijaan, että parantavat infrastruktuuriaan. Toistaiseksi he eivät ole ottaneet käyttöön minkäänlaisia ​​sisäisiä työkaluja ja heillä on erittäin rajallinen määrä datakeskuksia. Ne näyttävät kohdistavan yksilöllisiin hosting-tarpeisiin ja pieniin yrityksiin.

SiteGround esittelee ylpeänä palvelimiensa eritelmiä. He käyttävät V3 Intel Xeon E5-2690 -suorittimia. Nämä palvelimet on myös aseistettu 265 Gt RAM-muistilla ja solid-state-asemilla, jotka käyttävät RAID 10: tä. Linux-säilö tekee palvelimista tehokkaampia parantamalla lukemista & kirjoitusnopeus ja 2-kertainen suorittimen teho. Vaikka BlueHost ei paljastanut palvelimen määrityksiä. Vaikka puhumme, he yksinkertaisesti kieltäytyivät paljastamasta mitään palvelintietoja.

Voittaja: SiteGround

SSD-asemat

Saatat kuulla puolijohdeasemista. Toisin kuin spinning-asemat, SSD: t ovat nopeampia ja tehokkaampia suorittaa toimintoja (lukea ja kirjoittaa). Siksi monet yritykset alkoivat käyttää SSD-pohjaisia ​​palvelimia nopean suorituskyvyn tuottamiseksi.

SiteGround on yksi parhaista SSD-palveluntarjoajista. Huippuluokan solid-drive-asemat auttavat heitä toimittamaan uskomattoman nopean ja luotettavan web-hosting-ratkaisun kuin perinteinen web-isäntä.

Vaikka BlueHost on riippuvainen heidän perinteisestä infrastruktuuristaan, se tallentaa tiedot pyöriville asemille. Vaikka ne toimivat ennen SiteGround-palvelua, he eivät kuitenkaan vielä tehneet tarvittavia muutoksia.

Voittaja: SiteGround

BlueHost

SiteGround

Käyttöaste

Uptime tarkoittaa, kun sivustoosi on pääsy Internetissä. Kuvitteletko isäntäsi sivustosi minkä tahansa palveluntarjoajan palvelimella, joka ei ole sitoutunut tarjoamaan maksimaalista käyttöaikaa? Ei tietenkään. Ja seisokit tarkoittavat, että online-kävijät eivät pääse sivustoosi. Joten se tarkoittaa, että käyttöaika on paljon tärkeämpi kuin sivuston nopeus, ja tämän tulisi olla etusijalla valittaessa web-hosting-palvelua..

Bluehost

BlueHost ei ole huono, kun verrataan molempien yritysten käyttöaikaa, mutta kuten näet alla olevalta sivustoltamme, joka on ylläpidetty Bluehost-palvelimilla, on äskettäin seisokkeja, joten viimeisen 24 tunnin käyttöaika on 99,97%. Seisausaika on melkein 4 minuuttia, mikä tarkoittaa, että asiakkaat eivät voi ostaa tai selata verkkosivustoasi kyseisen 4 minuutin aikana.

Uptimerobot tarjoaa myös sivuston vasteajan tilastot. Alla näet, että keskimääräinen käyttöaika on melko pieni, mikä on uskomatonta, mutta sinulla on isompi piikki, joka osoittaa, että sivusto vie jossain vaiheessa melkein 4–5 sekuntia vastaukseen. Tulokset ovat silti hyväksyttäviä, koska on vain muutama tapaus, jolloin sivuston reagointi vie jonkin aikaa.

BlueHost-käyttöaikaraportin yksityiskohdat

SiteGround

Toisaalta SiteGround-testisivustollamme ei ollut mitään seisokkeja. Alla olevat tilastot osoittavat, että se oli verkossa viimeisen 30 päivän aikana ja että yhtään katkoa ei ole tapahtunut. Tällä hetkellä HostingSprout.com-palvelua ylläpidetään myös SiteGround-palvelimilla. Ja olemme erittäin tyytyväisiä, koska viimeisen 4 kuukauden aikana meillä ei ollut mitään seisokkeja, jotka osoittavat, että ne ovat melko yhdenmukaisia ​​palvelun laadussa.

Jos puhumme SiteGround-vastausajasta jaksolla, se on paljon tyydyttävämpi kuin Bluehost. Kuten huomaat, että testisivustollemme kestää vastaus keskimäärin 282,09 ms. Kaaviossa on myös pienempiä piikkejä verrattuna BlueHostiin, ja suurin piikki lähestyy melkein 2 sekuntia, mikä on hyväksyttävää. Joten se tarkoittaa, että Siteground ei ole vain uskomattoman hyvä käyttöaika, vaan myös erittäin hyvä vasteaika.

sivuston käyttöaikatilastot

Voittaja: SiteGround

BlueHost

SiteGround

Nopeuden testitulokset

Seuraava tärkein näkökohta valittaessa paras WordPress-hosting-yritys on nopeus. Vaikka on olemassa monia laajennuksia ja palveluita, joista on apua sivuston nopeuden parantamisessa, kuten W3 Total Cache ja CDN jne., Mutta nopeus riippuu suuresti isäntäpalvelimien laadusta. Ja sen vuoksi teimme nopeustestejä mitataksemme sitä, mikä on nopean palvelun tarjoaja.

Molemmat isännöintipalveluntarjoajat tarjoavatkin melko nopean nopeuden, mutta Siteground saavuttaa hiukan sivun latausnopeuden. Siksi sinun pitäisi mennä Sitegroundille nopeuden suhteen. Lisäksi, koska Siteground tarjoaa useita teknisiä etuja nopeudelle, kuten SSD: n, SuperCacherin, HTTP / 2: n ja NGINX: n jne., Joten SiteGround todennäköisesti on myös johdonmukaisempi nopeudessa.

BlueHost

BlueHost Pingdom -nopeustesti

SiteGround

SiteGround Pingdom -nopeustesti

Voittaja: SiteGround

LoadImpact-testi

Latausajasta tulee tärkeämpää, koska se ei vaikuta vain asemaasi hakukoneiden sijoittelussa, vaan myös asiakkaan kokemukseen. tutkimus otti Akamai osoittaa, että suurin osa käyttäjistä haluaa verkkosivuston latautuvan alle 2 sekunnissa, kun taas 40 prosenttia käyttäjistä ei odota yli 3 sekuntia. Lisäksi he huomauttivat myös, että asiakkaat osoittavat uskollisuutta sivustoille, joilla lastaus nousee nopeasti. Joten se tarkoittaa, että latausaika on yksi avain menestykseen.

BlueHost LoadImpact -testi

Kun lähetämme virtuaalisia käyttäjiä Bluehostin isännöimällä testaussivustolla, tulemme mielellämme tuloksista. Koska heidän palvelimet toimivat vähitellen paremmin, koska sivustolla on enemmän käyttäjiä. Se vie vain aikaa alussa ja sitten on myös johdonmukaisuutta ja aika pysyy alle sekunnin suurimman osan ajasta.

BH LoadImpact -testi

SiteGround LoadImpact -testi

Ja jos näemme SiteGround-tilastot, siellä ei ole yhtäkään piikkiä, kun heidän palvelimensa vie aikaa, kuten BlueHost, kestää 2 sek alussa. SiteGround-latausaika on alle sekunnin, vaikka sivustolla olisi enemmän virtuaalisia käyttäjiä. Molemmat ovat erittäin lähellä, kun verrataan kantavia tilastoja. Koska SiteGround tarjoaa melko yhdenmukaisen kokemuksen eikä piikkiä ole, niin he ovat tämän kierroksen voittajat.

SG Hosting LoadImpact -testi

Voittaja: SiteGround

BlueHost

SiteGround

Tukipalvelu

Joten ongelma tulee portillesi puolivälissä yötä, ja sinulla ei ole ajatusta, kuinka miten se ratkaistaan? Paras tapa on ottaa yhteyttä palveluntarjoajaasi. Koska he hoitavat tilanteen paremmin. Mutta entä jos niitä ei ole saatavilla tuolloin? Siksi on erittäin tärkeää tarkistaa, onko niitä saatavana ympäri vuorokauden.

Jos puhumme SiteGroundistä, niitä on varmasti saatavana ympäri vuorokauden. Tarvitset apua live-chatin, puhelun tai lipun lähettämisessä. Aina kun tarvitsemme apua, otamme heihin yhteyttä live-chatin kautta ja minuutin kuluessa henkilö ilmestyy apua. Henkilökunta on osaavaa ja reagoi nopeasti. Lisäksi heidän chat-käyttöliittymänsä näyttää lempeältä.

Sinulla on myös pääsy video-oppaisiin ja tietokantaan, joka on täynnä oppaita ja informatiivisia artikkeleita. Lisäksi käyttäjän helppouden vuoksi hän luokittelee opetusohjelmat WordPress-, Joomla-, Drupal- ja Magento-ohjelmiin jne..

BlueHost tunnetaan myös nopeista tukipalveluistaan, ja asiakkaiden avuksi on saatavana ympäri vuorokauden. Mutta kun on olemassa SiteGround vs. BlueHost -kilpailu, niin epäilemättä voimme sanoa, että SiteGround on nopeampi. Ota vain heihin pikaviestin kautta ennen isäntäsuunnitelman ostamista. Näet merkittävän eron.

Kun avaat live-chatin, BlueHost kestää melkein 6-10 minuuttia yhteydenottoon. Tämä ei ole pitkä kesto, mutta lyhyempi kesto on hyvä, koska kukaan ei ole tarpeeksi aikaa odottaa, kunnes toisessa päässä oleva henkilö sai aikaa auttaa hakijaa. Voit ottaa yhteyttä myös Bluehost-asiakastukitiimiin sähköpostitse, puhelimitse ja lähettämällä lipun. Lisäksi voit etsiä ohjeita ja oppaita tietokannasta.

Vaikka molemmat toimivat palvellakseen asiakkaita parhaimmillaan, mutta SiteGround tekee paremman työn kuin BlueHost.

Voittaja: SiteGround

SiteGround vs. Bluehost -ominaisuuksien vertailu

Varastotila

Tallennustila on paikka, johon aiot tallentaa kuvia, verkkosivujen sisältöä, audioita ja videoita. Joten kuinka paljon tallennustilaa tarvitset? Se riippuu sivuston tyypistä, jonka haluat isännöidä.

No, jos haluat isännöidä verkkosivustoa, jossa julkaistaan ​​vain artikkeleita, et tarvitse paljon tallennustilaa, koska 10 Gt: n tallennustila riittää vuosiksi. Mutta jos lähetät liian monta videota, kuvaa ja graafista viestiä, harkitse enemmän tilaa.

SiteGround on vähän rajallinen ja tarjoaa 10 Gt tilaa StartUp-suunnitelmassa. Toisaalta, BlueHostin kanssa sinun ei tarvitse huolehtia säilytystilasta, koska ne tarjoavat 50 Gt perussuunnitelmassa.

Voittaja: BlueHost

BlueHost

SiteGround

Kaistanleveys / kävijöiden lukumäärä

Tämä tarkoittaa ihmisten lukumäärää, jotka voivat käydä sivustossasi kuukaudessa. Monet alan yritykset sallivat rajoittamattoman kävijän edes perussuunnitelmissa. Rajoittamaton kaistanleveys pitää sivustosi hengissä, kun tapahtuu odottamattomia liikenteen piikkejä.

BlueHost tarjoaa mittaamattoman kaistanleveyden kaikille suunnitelmilleen, mikä tarkoittaa, että vierailijoiden määrälle ei ole rajoituksia, mutta kun kulutat liian paljon resursseja, he lähettävät sinulle sähköpostia vähentääksesi käyttöä.

Emme koskaan kohtaa tällaista tapausta, koska ne tarjoavat riittävän kaistanleveyden pienten verkkosivustojen käsittelemiseen. Mutta suosittelemme, kun sivustosi kasvaa, yritä siirtyä korkeampaan suunnitelmaan.

Sitä vastoin rajaa SiteGround-kävijämäärä kuukaudessa. Ne sallivat 10 000 käyntiä kuukaudessa. Joten, jos aiot vain perustaa verkkosivuston, tämä saattaa olla riittävä.

Voittaja: BlueHost

Välimuistipalvelu

Blogien nopeuttamiseksi bloggaajat käyttävät välimuistin laajennuksia, kuten W3: n kokonaisvälimuisti. Laajennus toimii hienosti, ja ennen tämän käyttöä ja sen jälkeen on suuri ero. Samoin jotkut yritykset tarjoavat omia erikoistyökalujaan palvelun nopeuttamiseksi, sujuvuuden ja reagoinnin helpottamiseksi.

 • Voit ehkä lukea Essential WordPress -laajennuksia

SiteGround-kehittäjätiimi on tehnyt hienoa työtä ottamalla käyttöön SuperCacherin. Se on sisäinen keksintö, joka voi aktivoida useita vaihtoehtoja sivuston välimuistin luomiseksi. Aluksi ne tuottavat staattisen sisällön välimuistin. Toinen vaihtoehto on erittäin tehokas, joka tallentaa välimuistiin dynaamisen sisällön, kuten HTML-lähdöt.

Seuraava vaihtoehto tunnetaan nimellä Memcached, joka tallentaa välimuistit tietokantalohkoihin. Yhtiö esittelee myös erityisen vaihtoehdon Cloudille ja omistettuja hosting-suunnitelmia.

Tässä SiteGround vs BlueHost -kilpailussa kilpaileva BlueHost ei tarjonnut mitään omia työkaluja palvelunsa nopeuttamiseksi. SiteGround tarjoaakin vain yhden vaihtoehdon SuperCacherista heidän StartUp-suunnitelman käyttäjille, mutta se on silti käytön arvoinen.

Voittaja: SiteGround

Tietokeskusten valinta

Jotkut web-hosting-yritykset antavat asiakkaan hallinnan tietokeskuksen hallintaan. Tämä tekijä voi auttaa parantamaan sivustosi nopeutta. Kun valitset tietokeskuksen lähellä kohdeyleisöäsi / asiakkaitasi, se mahdollistaa sisällön nopean toimituksen.

Oletetaan, että meillä on Yhdysvaltain liikennettä, sitten Yhdysvalloissa sijaitsevan datakeskuksen valitseminen voi olla hyvä päätös. Yleensä tämä vaihtoehto on hyvä, jos aloitat verkkokauppasivuston, koska tämän tyyppisissä verkkosivustoissa pystyt paremmin arvioimaan kohderyhmäsi.

SiteGround antaa asiakkaille mahdollisuuden valita tietokeskukset. Ne tarjoavat 5 tietokeskusta, jotka on sijoitettu strategisesti palvelemaan asiakkaita kaikkialta maailmasta (Yhdysvalloista, Aasiasta ja Euroopasta). Lisäksi ne sallivat tietokeskuksen valinnan, vaikka ostaisitkin perussuunnitelman (StartUp).

Vaikka BlueHost ei antanut asiakkailleen mahdollisuutta valita datakeskuksen. Heillä on vain yksi yhdysvaltalainen tietokeskus jaetun palvelun asiakkaille, joissa yritys isännöi heidän asiakkaidensa verkkosivustoja.

Voittaja: SiteGround

BlueHost

SiteGround

MySQL & PostgreSQL-tietokannat

Saatat olla tietoinen tietokannoista. Nämä ovat tärkeimpiä web-hosting-palveluissa, koska et voi käyttää verkkosivustoasi ilman tietokantaa. Yleensä tietokanta luodaan verkkosivustoa kohden. Liian suuri tietokantojen määrä voi yksinkertaistaa työtäsi ja on olemassa mahdollisuuksia, että tarvitset enemmän blogiretkelläsi.

Jos olet aloittelija, älä mene hämmennykseen, koska nyt hosting tarjoaa paljon helppoutta ja tietokannat luodaan automaattisesti. Keskityt vain sivustoosi.

SiteGround tarjoaa rajoittamattoman määrän MySQL: tä ja PostgreSQL: ää kaikissa suunnitelmissaan, ja voit hallita niitä phpMyAdmin ja phpPgAdmin kautta. BlueHost tukee 20 tietokantaa tyypistä riippumatta.

Voittaja: SiteGround

.htaccess-tiedosto

“.Htaccess” antaa enemmän hallintaa käsissäsi. Tämän tiedoston avulla voit suojata, sallia ja estää tietyt IP-osoitteet. Lisäksi sitä käytetään uudelleenohjausten ja virhesivujen jne. Luomiseen. Saatat tarvita joitain teknisiä taitoja ennen tämän tiedoston luomista ja muokkaamista.

Molemmat palveluntarjoajat sallivat käyttäjien ladata .htaccesss-tiedoston palvelimelle. Voit luoda ja muokata .htaccess-tiedostoa vapaasti.

Voittaja: Tie

Ohjauspaneeli

Isännöintipalveluntarjoajan ohjauspaneelin tarjous on paikka, jossa voit hallita verkkotunnuksia, aliverkkotunnuksia, FTP-tilejä, varmuuskopioita ja sähköpostitilejä jne. Lisäksi se näyttää myös erilaisia ​​tallennustilaan, kaistanleveyteen ja tietokantoihin liittyviä tilastoja.

Sekä SiteGround että BlueHost tarjoavat cPanelin, jota on erittäin helppo käyttää, ja vaikka olisit aloittelija, se ei sekoita sinua. SiteGround cPanel on erittäin puhdas ja jaettu eri osiin, kuten Verkkotunnukset, Automaattiset asentajat, tietokannat, Suojaus jne..

Lisäksi SiteGround sai pienen reunan täällä cPanelissa lisäämällä WordPress- ja Joomla-työkalut, joilla voit hallita WordPress- ja Joomla-sivustosi eri näkökohtia, kuten automaattiset päivitykset, SuperCacherin ja työkalupaketin aktivoiminen jne. Katso täällä SiteGround cPanel

Toisaalta, BlueHost tekee myös hienoa työtä, ja mukana tulee puhdas ja värikäs cPanel. He lisäsivät myös WordPress-työkaluja erilaisten toimintojen suorittamiseen yhden paikan kautta. Voit käyttää helposti tietoturva-, tietokanta-, ohjelmointi- ja verkkosivutyökaluja. Täällä katsotaan alla olevaa BlueHost-napsautusta.

Voittaja: Tie

BlueHost

SiteGround

Sovelluksen asennus

Joten kuinka voit asentaa verkkosovelluksia, kuten WordPress. Äskettäin ostimme pilvimainostili isännöintipalveluntarjoajalta ja oston jälkeen tiesimme, että se toimii komentorivillä. Vain WordPressin asentamiseksi meidän on kirjoitettava useita komentoja. Se vie suuren osan ajastamme.

Molemmat yritykset, SiteGround ja BlueHost, tarjoavat yhden napsautuksen asennusohjelman ohjauspaneelissaan (cPanel). SiteGround tarjoaa Softaculous-asennusohjelman, joka sallii yhden napsautuksen asennuksen yli 400 skriptille, kuten WordPress ja Joomla jne..

Jos haluat asentaa WordPressin yhden napsautuksen asennusohjelmalla, napsauta vain WordPress-kuvaketta cPanelissa tai napsauta Softaculous-painiketta ja valitse sitten WordPress.

Vaikka BlueHost integroi Mojo-markkinoiden cPaneliin yhden napsautuksen asennusta varten. Napsauta isännöinnin ohjauspaneelissa Yhden napsautuksen asennus ja näet useita automaattisen asennuksen komentosarjoja, kuten WordPress, Joomla ja muut sovellukset.

Voittaja: Tie

Sähköpostitilit

Kun luot verkkosivustoa, on erittäin tärkeää luoda sähköpostiosoite tuotemerkilläsi. Jos sivustosi nimi on esimerkiksi bestmotors.com, voit tehdä sähköpostiosoitteen kuten [Email protected]

Lisäksi sähköpostiosoite, jossa on sivustosi nimi (tuotemerkki) @Gmailin, @Outlook sijasta, luo luottamuksen tunteen asiakkaan mielessä. Joten siinä on oltava ominaisuus.

BlueHost tarjoaa 5 sähköpostitiliä ja 100 Mt tallennustilaa tiliä kohti. Vaikka SiteGround antaa käyttäjilleen luoda rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä, sähköpostien tallennukselle ei ole mitään rajoituksia.

Molemmat tarjoavat webmail-integraation. Lisäksi molemmat tarjoavat POP- ja IMAP-protokollia, joiden avulla käyttäjä voi lukea sähköposteja sovelluksen, kuten Outlook, kautta.

Voittaja: SiteGround

Salatkoon

Kun työskentelet verkossa, sinun on suojattava asiakkaasi tiedot. Tätä varten sinun on otettava käyttöön SSL-protokolla. SSL-varmenne salataan asiakkaan tiedot, kuten luottokorttinumero, puhelin ja sähköpostiosoite jne. Alun perin se oli tärkeä niille, jotka tarjosivat liittymisprosessia tai käyttivät verkkokaupan verkkosivustoja..

Mutta nyt siitä tulee olennainen osa kaikentyyppisiä verkkosivustoja, ja Google antaa myös jonkin verran sijoitusta etua niille sivustoille, jotka toteuttavat SSL: n. Voit saada ilmaisen SSL: n CloudFlaren kautta määrittämällä joitain asetuksia. Joten mikä on helppo ratkaisu aktivoida SSL?

Jotkut hosting-yritykset tarjoavat käyttäjiensä helppouden vuoksi ilmaisen SSL: n, joka voidaan aktivoida yhdellä napsautuksella. Sekä BlueHost että SiteGround tarjoavat ilmaisen Let’s Encrypt SSL -ominaisuuden niiden ohjauspaneelissa, jossa sinun on vain ostettava muutamalla napsautuksella ja aloitettava sivustosi suojaaminen. Se ei vaadi kokoonpanoja.

Voittaja: Tie

Tilin eristäminen – Paranna sivustosi turvallisuutta ja suojaa resurssejasi

Tämä tekniikka viittaa tapaan, jolla kutakin tiliä käsitellään erillisenä tilinä. Tavallisesti tämä tapahtuu kalliiden isännöintipalveluiden, kuten VPS: n ja omistettujen, jne. Tapauksessa. Jaetun palvelun vuoksi on mahdollista, että jos tili tulee haavoittuvaiseksi, se voi vaikuttaa muihin. Mutta SiteGround kehitti eristetyn ympäristön BaseOS: n avulla. Jos tilistä tulee jotenkin haavoittuvainen, tunkeilija ei pääse muiden tilille.

Lisäksi he, kuten Google, kehittävät myös mekanismin hakkeroimiseksi ja hälyttämiseksi, koska kun Google näkee haavoittuvia verkkosivustoja, se yksinkertaisesti kertoo kaikille merkitsemällä, mikä aiheuttaa liikenteen vähenemisen.

Lisäksi SiteGround esitteli äskettäin Hackalertin, joka tarkistaa sivustosi päivittäin ja lähettää sinulle sähköpostia turvallisuuskysymyksistä. He kehittävät myös 1H Hawk -järjestelmän torjumaan julmaa voimahyökkäystä. Ne tarjoavat täyden tuen vaikeuksissa. Kaikki nämä varotoimet osoittavat, että yritys ottaa turvallisuuden etusijalle.

Jos puhumme BlueHostista, he eivät ota käyttöön näitä varotoimenpiteitä eivätkä ottaneet käyttöön yhtä ainoaa sisäistä työkalua palvelimiensa suojaamiseksi. Kyllä, he tarjoavat palomuurisuojauksia ja roskapostisuodattimia hakkereiden torjumiseksi. Mutta he jatkavat premium-työkalun, kuten SiteLock, sivuston turvallisuutta, joka maksaa 95 dollaria vuodessa.

Voittaja: SiteGround

BlueHost

SiteGround

Varmuuskopioida

Verkossa työskenteleminen ilman varmuuskopiota on erittäin riskialtista. Koska joskus varmuuskopion palauttaminen on ainoa tapa tehdä kaikki oikein. Monet hosting-yritykset tarjoavat ilmaisen päivittäisen, viikoittaisen tai kuukausittaisen varmuuskopiopalvelun.

Kun luot varmuuskopion ja jossain vaiheessa sivustosi on sekaisin haittaohjelmien ja haittaohjelmien kanssa, voit helposti palauttaa varmuuskopion saadaksesi sivuston pois ongelmista..

SiteGround tekee yhden kopion ilmaisesta päivittäisestä varmuuskopiosta, mutta jos haluat palauttaa varmuuskopion, sinun on maksettava 39,95 dollaria. Joten se ei ole todella ilmainen palvelu.

Toisaalta, BlueHost -sovelluksella voit luoda ilmaisen päivittäisen, viikoittaisen ja kuukausittaisen varmuuskopion sivustosi suojaamiseksi. Lisäksi varmuuskopioiden palauttaminen on täysin ilmaista.

Voittaja: BlueHost

FTP-tilit

Tarjoiko hosting-yritys FTP-tilejä? Sekä SiteGround että Bluehost tarjoavat rajoittamattoman FTP-tilin. FTP-tiliä käytetään suurempien tai pienempien tiedostojen siirtämiseen tietokoneen ja palvelinten välillä. Joten voit käyttää FTP: tä (tiedostojen siirtoprotokolla) tiedostojen, kuten varmuuskopioiden siirtämiseen tietokoneellesi ja ladata sitten uudelleen aina tarvittaessa.

Se voi myös auttaa sinua manuaalisessa sivustonsiirrossa, kuten ladata sivuston sisällön tietokoneellesi ja sitten ladata ne toiselle palvelimelle. Joten se on hyvä vaihtoehto.

Voittaja: Tie

Pysäköidyt verkkotunnukset

Varattu verkkotunnus tarkoittaa tapaa, jolla osoitat verkkotunnuksen olemassa olevaan verkkotunnukseen. Esimerkiksi ensisijainen verkkotunnuksesi on omaverkkotunnus.com ja sitten pysäköidyt verkkotunnus.com ensisijaiselle verkkotunnuksellesi. Nyt jos kävijät käyvät sivustolla mydomains.com, he ohjaavat automaattisesti ensisijaiselle verkkotunnuksellesi ja tarkastelevat sisältöä.

Verkkotunnusten pysäköintimahdollisuus on erittäin välttämätöntä, kun ajatelit, että ihmiset saattavat kirjoittaa kirjoittamalla ensisijaisen (todellisen) verkkotunnuksesi väärin tai kirjoittaa verkkotunnuksen laajennuksen väärin. Se osoittautuu myös hyväksi ominaisuudeksi, kun joku haluaa varastaa sivustosi liikenteen käyttämällä samanlaista verkkotunnusta.

BlueHostin perussuunnitelmassa voit pysäköidä vain 5 verkkotunnusta. Mutta SiteGround antaa käyttäjilleen vapaan käden sallimalla rajoittamattoman määrän pysäköityjä verkkotunnuksia jopa perussuunnitelmassa (StartUp).

Voittaja: SiteGround

Sub-verkkotunnukset

Aliverkkotunnuksen avulla voit luoda kokonaan uuden sivuston. Mutta aliverkkotunnus sisältää pääverkkotunnuksen nimen. Jos esimerkiksi hostingsprout.com on päätoimialue, voit luoda aliverkkotunnuksen, kuten blog.hostingsprout.com.

Aliverkkotunnukset ovat hyödyllisiä, jos haluat luoda uuden verkkotunnuksen ostamatta uutta verkkotunnusta ja isäntätiliä. On myös hyvä, jos haluat erottaa tietyn sivustosi osan. Voit luoda aliverkkotunnuksia helposti verkkotunnuksen cPanel-kentän kautta.

BlueHost -sovelluksella voit luoda jopa 25 aliverkkotunnusta, kun taas SiteGround sallii rajoittamattoman aliverkkotunnuksen. 25 on komea määrä, mutta rajoittamaton tuntuu hyvältä.

Voittaja: SiteGround

CloudFlare CDN

CDN on ympäri maailmaa sijaitsevien tietokeskusten verkko. Palvelu voi vähentää sivustosi latausaikaa tallentamalla välimuistiin sivuston sisällön ja levittämällä sen eri tietokeskuksien kesken. Kun kävijä avaa sivustosi, hän toimittaa sivuston sisällön lähimmästä keskustasta ja lataa sivustosi näin nopeasti.

Lisäksi CloudFlare vahvistaa myös sivuston turvallisuutta suodattamalla haitallista liikennettä. Se myös suojaa sivustoasi DDoS-hyökkäyksiltä. SiteGround tarjoaa ilmaisen CDN-tilin hosting-tilillä, joka voidaan integroida sivustoosi.

BlueHost tarjoaa myös CloudFlare-vaihtoehdon ohjauspaneelissaan ja muutamalla napsautuksella voit aktivoida tämän upean palvelun. Vierailla CloudFlare jos haluat oppia lisää.

Voittaja: Tie

BlueHost

SiteGround

Sivuston siirto

Jos et ole tyytyväinen nykyiseen palveluntarjoajaasi ja haluat siirtää sivustosi, tämä ominaisuus on sinulle erittäin kätevä. Tässä uudessa hosting-yritys (mihin haluat siirtyä) hoitaa kaikki asiat ja siirtää sivustosi sisällön nykyisestä palveluntarjoajasta uuteen.

SiteGround tarjoaa ilmaisen sivustonsiirron. Sinun on vain annettava heille pääsy, kuten edellisen hosting-yrityksen kirjautumistiedot, ja annettava heille kaikki asiat. Lisäksi sivustosi siirtämisessä ei ole seisokkeja.

Mutta sinä yllätät nähdessäsi, että BlueHost laskuttaa 149,99 dollaria muutosta varten. Sivustojen siirto ei ole liian monimutkainen prosessi, että BlueHost veloittaa niin korkean hinnan. Joten SiteGround tekee hienoa työtä täällä käyttäjilleen.

Voittaja: SiteGround

Kielten kehittäminen

Tämä ei ehkä ole hyödyllinen ominaisuus kaikille, koska eri kehityskielten tukeminen on tärkeä huomio ohjelmoijille valittaessa web-hosting-yritystä.

Sekä SiteGround että BlueHost tukevat Perlia ja Pythonia kaikissa suunnitelmissaan. Mutta huomata tässä, että SiteGround ei sisällä ”Ruby on Rails” -jakoa jaetussa isännöintisuunnitelmassaan, kun taas BlueHost tukee Ruby-palvelua.

Voittaja: BlueHost

näyttämöllepano

Lavastus on erittäin tärkeä ominaisuus, mutta valitettavasti BlueHost ei sisällyttänyt tällaista mukavaa ominaisuutta mihinkään suunnitelmaansa. Tämän vaihtoehdon avulla voit luoda kopion alkuperäisestä sivustostasi. Nyt voit testata uudet koodisi ja laajennuksesi kloonatulla sivustolla sen sijaan, että testaat suoraan alkuperäisellä sivustolla. Koska uusien laajennusten ja koodien testaaminen suoraan reaaliaikaisella sivustolla on riskialtista ja se voi vaarantaa tietoturvasi, sivustosi ulkoasun ja sisällön.

Tämäntyyppinen vaihtoehto sopii erittäin hyvin kehittäjille ja niille, jotka tekevät muutoksia sivustoihinsa usein. Kun olet tehnyt muutokset, kun olet varma, että kaikki on kunnossa, se vaatii muutaman napsautuksen siirtyäksesi live-tilaan. Se luo myös kopion ennen muutoksia, mikä on hyödyllistä, jos haluat siirtyä edelliseen versioon.

SiteGround ei tarjonnut vaiheittaista ominaisuutta perussuunnitelmassaan, joten sinun on tilattava heidän GoGeek-suunnitelmansa. Joten, jos aiot isännöidä pienen tason verkkosivustoa, sinulla on hyvä mennä. Mutta jos aiot perustaa verkkosivuston kehittämistarkoituksiin, niin sellaisen ominaisuuden käyttäminen on erittäin kätevä.

Koska Bluehost ei sisällyttänyt lavastusta mihinkään suunnitelmaansa, kun taas Siteground tarjosi tämän korkeammassa suunnitelmassa, mutta silti koska he tarjoavat, siksi SiteGround on tämän kierroksen voittaja.

Voittaja: SiteGround

Sivustojen rakentaja

Sinulla on verkkosivustosuunnittelu mielessäsi, haluat rakentaa sen itse. Älä huolestu, jos et tiedä koodausta, koska vetämällä ja pudottamalla -sovelluksen avulla sinulle on helppoa, jos sinun täytyy vain valita esine ja pudottaa se mihin haluat sijoittaa..

Molemmat palveluntarjoajat sisällyttävät suunnitelmiinsa ilmaisen Weebly-sivuston rakentajan, mikä riittää hauskanpitoon. Koska ilmaisella sivustonmuodostajalla on joitain rajoituksia, kuten rajoitettu määrä sivuja, mainoksia ja rajoitettu toiminnallisuus jne. Joten tämä saattaa olla hyvä hauskanpito tai verkkosivustoille, joilla on rajoitetut sivut.

Voittaja: Tie

Rahat takaisin takuu

Entä jos et ole tyytyväinen palveluntarjoajan palvelun laatuun? Hanki vain rahat takaisin, jos et saanut, josta maksat. Molemmat yritykset tarjoavat palautusta kyselyyn kuvaillun ajanjakson aikana.

SiteGround ja BlueHost tarjoavat 30 päivän rahojen palautustakuun. Joten jos he eivät täyttäneet odotuksiasi, voit pyytää palautusta 30 päivän kuluessa. Muista tässä, että jos ostat verkkotunnuksen yhdessä hosting-tilin kanssa, he palauttavat vain hosting-tilin ostamiseen käytetyn rahan. Verkkotunnus pysyy omistuksessasi.

Voittaja: Tie

BlueHost

SiteGround

BlueHost vs SiteGround -hinnoitteluvertailu

Tällä kilpailun aikakaudella yrityksellä on erittäin vaikea periä korkeita maksuja toimittamatta rahan arvoa. Sekä BlueHost että SiteGround tarjoavat kilpailukykyisen hinnoittelun.

Ilmainen verkkotunnus

Jos sinulla on ilmainen verkkotunnus ensimmäisenä vuonna, voit säästää osaa varoista. Mutta jo ensi vuonna, sinun on maksettava hinta, jos haluat säilyttää kyseisen verkkotunnuksen.

BlueHost tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisenä vuonna, kun ostat hosting-tilin heiltä. Ja ensimmäisen vuoden jälkeen joudut maksamaan 15,99 dollaria uusimisesta. Se ei ole liikaa, koska suurin osa yrityksistä vaatii lähes 16 dollaria verkkotunnuksen uusimisen yhteydessä.

SiteGround ei tarjoa ilmaista verkkotunnusta. Ne tarjoavat verkkotunnuksen vain 14,95 dollarilla ja seuraavana vuonna joudut maksamaan saman summan uusimista varten. Joten SiteGroundilla voit säästää lähellä dollaria jokaisesta uusimisesta. Muista kuitenkin myös maksaa 14,95 dollaria alussa, kun BlueHost ei veloita mitään.

Voittaja: BlueHost

Sinun tulisi käydä parhaiden verkkotunnusten rekisteröijien luettelossa, jos et pidä SiteGround- ja BlueHost-verkkotunnusten hinnoittelusta.

BlueHost- ja SiteGround-hosting-hinnat

Molemmat yritykset tarjoavat 3, 3 hosting-suunnitelmaa. BlueHost-perussuunnitelmassa voit isännöidä yhtä verkkotunnusta, vaikka vierailijoiden määrää ei ole rajoitettu. BlueHost harjoittaa samaa strategiaa kuin useimmat isäntäteollisuuden yritykset, ts. Mitä suurempi tilauksen kesto, sitä alhaisemmat kustannukset.

Joten BlueHostin avulla voit napata perussuunnitelman 3,95 dollaria kuukaudessa. vain jos olet tilannut heidän palvelunsa vähintään 3 vuodeksi. Tämä on hauskaa, koska kun hyvitysjakso on ohi, olet kiinni heidän kanssaan. Ja lyhyeksi ajaksi, kuten 1 vuodeksi, isännöintisuunnitelma tulee kalliiksi.

Bluehost hinnoittelutaulukko

Toisaalta SiteGround ei harjoita tällaista taktiikkaa. He tarjoavat perussuunnitelman (StartUp) 3,95 dollaria kuukaudessa. vaikka olet tilannut vuoden. Tämä on hyvä, etkä koskaan pysy kiinni heidän kanssaan pidempään. Joten se tarkoittaa, että ne ovat halvempia kuin BlueHost.

Toisin kuin BlueHost Siteground tarjoaa myös rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä, aliverkkotunnuksia ja varattuja verkkotunnuksia.

SiteGround suunnittelee kustannukset

Voittaja: SiteGround

BlueHost

SiteGround

johtopäätös

Yllä olevasta SiteGround vs. BlueHost-vertailusta näyttää siltä, ​​että SiteGround on voittaja. Harvat asiat, jotka voivat estää asiakkaita valitsemaan SiteGroundia, ovat säilytystila ja käyntien määrä kuukaudessa. Mutta se ei todellakaan ole ongelma sisältöpohjaisille verkkosivustoille.

Uudelle verkkosivustolle heidän StartUp sopii hyvin. Meillä on toinen sisältöpohjainen blogi yli 3 vuoden ajan, ja silti se kuluttaa enintään 800 Mt. Ja kaistanleveys on myös riittävä vasta perustetuille verkkosivustoille.

Näiden lisäksi ne ovat uskomattomia, kuten 99,99% Uptime, Blazing nopea asiakastuki ja alhainen latausaika jne. Lisäksi monien muiden käyttäjien arvostelu osoittaa positiivisen vastauksen BBB.

SiteGround on suosituksemme

Miksi suosittelemme SiteGroundia yli BlueHostin?

 • Uskomattomia tukipalveluita, vankka käyttöaika ja latausaika
 • SiteGround tekee monia aloitteita palvelujensa nopeuttamiseksi, kuten SSD: n, NGINX, HTTP / 2 ja sisäisen välimuistin laajennuksen.
 • Tarjoa tilien eristäminen ja korkeatasoinen suojaus hakkereita ja haavoittuvuuksia vastaan.
 • Ne tarjoavat alan huipputeknologiaa, kuten Linux Container -menetelmä, palvelimet, joissa on 256 Gt RAM-muistia, Intel Xeon E5-2690v3 jne..
 • He kehittävät myös oman nopean varmuuskopiointijärjestelmän ja sisäisen proaktiivisen palvelinvalvonnan.

SiteGround

BlueHost ei ole huono valinta, mutta SiteGround on sopivampi vaihtoehto tulevaisuudessa, jos sivustosi vaatimukset kasvavat, voit siirtyä helposti ylemmälle suunnitelmalle ja nauttia niiden keskeytymättömistä palveluista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map