SiteGround Review 2020: Onko se todella paras WordPress-isäntä?

0

SiteGround on yksi vuoden 2020 parhaista verkkopalvelupalveluista, joka aloitettiin vuonna 2004. Ne ovat saaneet hyvän nimen kovasta kilpailusta huolimatta. Lähes kaikki, jotka käyttävät SiteGround-hosting-palveluita, tuntuvatko asiantuntijat vai aloittelija heiltä erittäin hämmästyttäviä. Tämä sivuston katsaus antaa sinulle käsityksen heidän tarjoamistaan ​​ominaisuuksista, suunnitelmista ja kaikesta, mitä sinun on tiedettävä ennen ostamista.


He ovat ylimmässä hyllyssä tarjoamalla tukea, käytettävyyttä, nopeutta jne., Ja heillä on erinomainen maine web-hosting-alalla. Lisäksi heillä on palvelimia monilla maantieteellisillä alueilla asiakkaiden mukavuuden ja helpon saatavuuden vuoksi.

SiteGround tarjoaa paljon kokemusta teollisuudesta (yli kymmenen vuotta) ja tarjoaa erilaisia ​​tuotteita, kuten Shared, Cloud, Dedicated, VPS ja WordPress Hosting..

Ne tarjoavat SSD-asemat kaikille suunnitelmilleen nopeuttaa palveluita.

Yrityksen tekniikka kehittyy;

 • SSD-asemat isännöintipalvelimille
 • SuperCacher
 • NGINX-verkkopalvelintekniikka
 • HTTP / 2-protokolla
 • Linux-säilöt

Miksi suosittelen SiteGroundia?

Koska heidän tarjoamansa palvelut hintaan verrattuna ovat huomattavia; erityisesti käyttöaika- ja tukipalvelut. Lisäksi, koska WordPress on eniten käytetty alusta, SiteGround tarjoaa WordPressiin liittyviä ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka ovat erittäin käteviä. On monia muita syitä, joita kuvaan alla. Katsotaanpa sitten kiertue

Tämä sivuston katsaus antaa sinulle täydellisen kuvan yrityksen palveluista. Luettuasi sen voit päättää, onko se sinulle hyvä vai ei?

Vuoden 2020 SiteGround-katsaus – Vertaamme ominaisuuksia, suunnitelmia ja hinnoittelua

Keskustelemme ensin tämän parhaan isännöintipalvelun keskeisistä ominaisuuksista ja eduista.

Käyttöaste

Päälläoloaika on erittäin tärkeä verkkosivustollesi, koska käyttöaika on aika, jonka aikana verkkosivustosi on toiminnassa tai voimme sanoa, että se on vierailijoiden käytettävissä.

Sivustosi päällä oleva aika vaikuttaa suoraan kävijöihin, kuten jos vierailija on useimmiten löytänyt sivustosi alas (tavoittamaton), niin lopulta hän jossain vaiheessa poistuu verkkosivustolta koskaan palaavan takaisin.

Joten, sinun on isännöidä verkkosivustosi isännöinnissä, joka tarjoaa erinomaisen palvelimen käytettävyyden.

Linux-säilytystekniikka jota käyttää yritys, joka tunnetaan resurssitehokkaana. He tarkkailevat palvelimia useammin kuin yleistä tarkkailua saadakseen selville ongelmat ennen kuin ne muuttuvat vakaviksi ongelmiksi.

Lisäksi toinen yrityksen teknologinen kehitys on tilien eristämistekniikka. w \ Tällöin, jos isäntätili vaikuttaa ja alas jonkin ongelman vuoksi, kuten liikenteen nousu niiden tilin eristämistekniikka ei anna vaikuttaa toiseen tiliin.

uptime-2

SiteGround tarjoaa Uptime 99,99%. Kokemuksemme mukaan jonkin kuukauden käyttöaika on 99,99%. Vähiten kokemuksemme on 99,97%, mikä osoittaa selvästi, etteivät he koskaan petä verkkosivustoasi. 100% Uptime on myös toteutettavissa, jos käytetään omistautumista, mutta se on erittäin kallista.

Monet muut yritykset, jotka vaativat käyttöaikaa 99,99%, mutta asia on, että toimittivatko ne? Kyllä, jotkut yritykset toimittavat sen, mutta niiden hosting-suunnitelmat ovat kalliita, kun taas jotkut yritykset keskittyvät vain vaatimaan toimittamisen sijasta.

Joten johtopäätöksemme on, että SiteGround tarjoaa hyvää ja kilpailukykyistä käyttöaikaa moniin muihin yrityksiin verrattuna. Peukut pystyyn! Sillä ajanjaksolla, jonka he toimittavat asiakkailleen.

Tuki

support-copy

Ensinnäkin, katsotaanpa tätä videota,

Entä jos jotain vikaa tapahtui ja et tiedä mitä tehdä? Sitten tarvitset tukipalveluita ongelman ratkaisemiseksi. Entä jos tukitiimi ei vastaa sinulle oikein tai suoranaisesti. Tämä luo kauheamman tilanteen; menetät myös kävijöitä ja tuloja. Joten SiteGroundin tapauksessa sinun ei tarvitse huolehtia tuesta.

Heidän tukitiimi on erittäin aktiivinen ja auttaa aina sinua. Heidän tukitiiminsä on erittäin informatiivinen, koulutettu ja reagoiva ratkaisemaan ongelmasi nopeasti ja ohjaamaan asiakkaita mahdollisimman nopeasti. Lisäksi he ylläpitävät tiiminsä profiileja verkkosivustolla luotettavan ympäristön luomiseksi.

On olemassa kolme tapaa ottaa heihin yhteyttä ympäri vuorokauden lippujen, live-chatin ja puhelimen kautta. Minulla on hyvä kokemus heidän kanssaan ja haluaisin antaa 9 9: stä. Joten kun tarvitset tukea, sinun ei tarvitse huolehtia ja ostaa SG-majoitusta epäilemättä.

Nopeus

Verkkosivustosi latausnopeus on toinen tärkeä ja erittäin kriittinen tekijä, koska Google jo mainitsi, että he pitävät sitä sijoitussignaalina. Se tarkoittaa, että sivustosi tulisi ladata muutamassa sekunnissa, kuten korkeintaan 2 ~ 3 sekuntia. Riippumatta siitä, mitä hosting-suunnitelmaa käytät, SiteGround tuottaa erinomaisen ja räikeästi nopean palvelimen nopeuden.

Minulla on hyvä kokemus ja huomasin heidän olevan tyytyväisiä nopeuteen. Internetissä on saatavana useita ilmaisia ​​nopeuden testausvälineitä sivuston nopeuden tarkistamiseksi, kuten GTMetrix ja Pingdom. Olen kokenut suuren nopeuden paitsi vain kerran, vaan tarkistamme sen useammin ja huomasimme, että ne ovat nopeuden mukaisia.

Joten kysymys on, mitä he tekevät suurimmalla nopeudella, jota muut eivät ole? Ensinnäkin, he käyttävät SSD-asemia jopa jaetussa isännöinnissä operaation suorittamiseksi nopeammin kuin perinteiset levyt.

speed-copy

Lisäksi he käyttävät SuperCacher-tekniikkaa, joka on saatavana kaikissa suunnitelmissa paitsi

Aloittaa. SuperCacher-tekniikka koostuu kolmesta kerroksesta; ensimmäinen kerros kopioi staattiset sisällöt, kuten kuvat, skriptit jne., ja laita ne RAM-muistiin, joten seuraavan kerran nämä sisältöt latautuvat RAM-muistista, joka on erittäin nopea verrattuna lataamiseen palvelimen kiintolevyiltä.

Toinen kerros välimuistiin kyselyitä tietokannasta ja tallenna ne RAM-muistiin, minkä seurauksena jos samaa kyselyä vaaditaan uudelleen, tulokset näkyvät heti. Viimeinen on dynaaminen taso, joka tallentaa verkkosivustosi kokonaiset sivut, mikä varmasti vähentää sisällön latausaikaa dramaattisesti.

Toinen heidän tarjoamansa tekniikka on CloudFlare CDN cPanelissa, jota käytetään sivustosi sisällön välimuistiin tallentamiseen eri tietokeskuksissa maantieteellisten rajojen yli. Joten kun kävijä lähestyy verkkosivustoasi, se lataa sisällön lähimmästä tietokeskuksesta käyttäjälle.

CloudFlare on paras ilmainen palvelu, kun kyse on sivustosi optimoimisesta uskomattomaan nopeuteen. Jos ensisijainen huolenaiheesi on sivuston nopeus tai hidas nopeus muiden isäntäyritysten kanssa, sinun kannattaa kokeilla tätä varmasti.

Ilmainen varmuuskopio

Pidätkö verkkosivustojen varmuuskopioita tärkeänä tekijänä? Mitä teet, jos sivustosi hakkeroidaan tai vaarannetaan? Sisällön tallentamiseen tarvitaan varmuuskopiopalvelu.

On olemassa useita kehittäjiä ja ohjelmoijia, jotka rakentavat Teemat ja laajennukset auttaaksesi sinua saavuttamaan haluamasi toiminnot verkkosivustollasi. Mutta joskus laajennus tai teema voi tuhota verkkosivustosi ja tehdä siitä kokonaan käyttökelvottoman.

Varmuuskopion ottaminen tämän tilanteen ratkaisemiseksi on pelastaja. Korkeimman varmuuskopiopalvelun saamiseksi bloggaajien / verkkovastaavien on käytettävä 5–30 dollaria kuukaudessa. Mutta SiteGround, toisin kuin monet muut isännät, tarjoaa ilmaisen päivittäisen varmuuskopion kaikille suunnitelmille.

Joten minkä tahansa vakavan ongelman tapauksessa voit helposti palauttaa koko sivuston nopeasti. He tekivät yhden kopion tiedoistasi StartUp: lla, mutta kaikista muista korkeammista suunnitelmista he tekivät 30 kopion. Se tarkoittaa, että ei ole enää hätää tietojen menetyksestä.

Ylläpito WordPress-hosting

Toinen erittäin houkutteleva tarjous, joka saattaa houkutella asiakkaita SiteGroundin hallinnoimaan WP-hostingiin. Huomaa, että useat muut hosting-yritykset eivät tarjoa tätä ja se maksaa yleensä enemmän kuin perinteinen hosting.

Joten mitä tarkoittaa Ylläpito WordPress-hosting?

Aloittelijalle vie aikaa, kun tietää, kuinka WordPress-verkkosivusto varmistetaan oikein? Kuinka tehdä päivityksiä ja päivittäisiä varmuuskopioita? Kuinka ylläpitää nopeutta?

Ratkaisu on Managed WordPress Hosting. Tässä yritys hallitsee kaikkia näitä näkökohtia, kuten turvallisuutta, nopeutta, varmuuskopioita jne. Nyt sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vain keskittymisestä sisältöösi, koska kaikista muista asioista tulee yrityksen päänsärky.

turvallisuus

Sinun on suojattava verkkosivustosi, koska nyt päivän turvallisuus on pääkysymys. Hakkerit etsivät aina tietoturva-aukkoja ja hakkerit hakkeroivat tuhansia verkkosivustoja vain siksi, että ihmiset eivät kiinnitä paljon huomiota sivuston turvallisuuteen. Voit nähdä videon, kuinka SiteGround turvaa verkkosivustosi ja blogisi. Ole hyvä ja katso;

Turvallisuuteen liittyvien huolenaiheiden vuoksi yritys tekee päivittäisiä varmuuskopioita, seuraa valvoakseen tietoturva-aukkoja, päivityksiä, tarjoaa laajennuksia jne. Tilit on eristetty jopa jaetussa isännöinnissä, mikä tarkoittaa, jos isäntätili on hakkeroitu tai haavoittuva jostain syystä muiden tilien vuoksi ei vaikuta.

Joka vuosi ne lisäävät palomuuriin useita sääntöjä WordPressin ja myös muiden käyttöympäristöjen suojaamiseksi. Yrityksen turvallisuusryhmä julkaisee ajoittain monia suojauskorjauksia asianmukaisen turvallisuuden varmistamiseksi.

Lisäksi heidän roskapostin estämisjärjestelmä suodattaa kaikki saapuvat ja lähtevät sähköpostiviestit, koska haavoittuvuuksien levittäminen sähköpostien avulla on erittäin helppoa. Joten lopussa, jos jokin haavoittuvuus vaikuttaa hosting-tiliinsi kaikkien turvatasojen huijaamisen jälkeen (mikä on melkein mahdotonta), yritys tarjoaa sinulle ilmaisen palvelun päivittäisistä varmuuskopioista kaikissa suunnitelmissa; tällöin voit palauttaa helposti muutamalla napsautuksella.

cPanel 

SiteGround teki mukautetun paneelin hallitaksesi web-hosting-tiliäsi, usko tai älä, heidän mukautettu paneelinsa on helppo käyttää aivan kuten cPanel. He aikovat tulevaisuudessa oikottaa cPanelin.

Yrityksen tarjoama cPanel on erittäin helppo hallita isäntätiliä helposti. Mikä on cPanelin rooli? CPanelilla voit hallita sähköposteja, verkkotunnuksia, aliverkkotunnuksia, tiedostojen hallintaa, erilaisia ​​tilastoja, FTP-tilejä, varmuuskopiotietokantoja ja paljon muuta. He tekivät paneelista ystävällisemmän ymmärtämisen helpottamiseksi.

Lisäksi voit mukauttaa cPanelia. Yritys on kumppani kolmansien osapuolien työkaluille, kuten Softaculous, SpamExperts, jne. Asiakaskokemuksen parantamiseksi. Yhtiö on kehittänyt joitain omia ainutlaatuisia työkaluja, kuten automaattiset päivitykset, SuperCacher jne. Palvelujen luotettavuuden lisäämiseksi. Voit myös siirtää verkkosivuston toisesta isännöinnistä SiteGroundiin ilman kustannuksia.

Ei piilotettuja maksuja

Nyt tässä SiteGround-katsauksen osiossa aion keskustella siitä, veloittavatko he mitään piilotettuja maksuja?

Ne ovat hyvin läpinäkyviä ja osoittavat suunnitelmiensa kaikki yksityiskohdat erittäin selvästi. Kun napsautat vertailuluetteloa tai suunnitelman yksityiskohtia, vertailuluettelo näyttää kaikki suunnitelmat, joissa kaikki maksut ja prosenttimäärät on ilmaistu selvästi. Voit napata tiedot siirtämällä hiiren osoittimen mihin tahansa luettelon sisältöön.

Lisäksi he esittävät tuki-osiossa sinulle annetut prioriteetit valitsemasi suunnitelman mukaisesti. He näyttävät myös palveluidensa käytettävyyden koko kuukauden ja vuoden ajan verkkosivuillaan. Joten, voit vapaasti ostaessasi ja lukea tiedot ennen valintaa.

SiteGroundin käytön rajoitus

Joten, olen jakanut kaikki niiden tarjoamat ominaisuudet, mutta odota, että on myös joitain haittoja, puhutaanpa.

Rajoitettu vierailija

Toisin kuin muut hosting-yritykset, SiteGround (Shared and WP Managed) -suunnitelmat on rajoitettu tiettyyn kävijämäärään kuukaudessa. Vierailijoiden lukumäärä vaihtelee suunnitelmien mukaan.

Aivan perussuunnitelma on StartUp-suunnitelma, joka sallii 10 000 kävijän kuukaudessa. Tämä on pieni määrä kävijöitä, mutta tämä käyntimäärä sopii hyvin uudelle blogille ja pienille verkkosivustoille.

Jos aiot perustaa uuden blogin, se on erinomainen valinta aloittaa SG: llä. Joten ostaessasi suunnitelmaa valitse se viisaasti tarpeidesi mukaan, älä mene suurempiin suunnitelmiin.

Voit ostaa “StartUp” -suunnitelman hintaan vain 3,95 dollaria kuukaudessa 60%: n alennuksen vuoksi käyttämällä yksinoikeuslinkkiämme, kun taas tämä suunnitelma maksaa yleensä 9,95 dollaria.

kallis

SiteGround on vähän kallis, kun vertaamme sitä tallennustilan, verkkosivustojen isännöinnin ja sallittujen kävijöiden kuukaudessa perusteella. Monet muut hosting-yritykset tarjoavat enemmän tallennustilaa, kuten 50 Gt tai 100 Gt perussuunnitelmissaan, mutta SiteGround tarjosi vain 10 Gt.

Lisäksi joillekin yrityksille annetaan rajaton kaistanleveys suhteellisen alhaisilla hinnoilla. Jos hinnoittelulla on todella merkitystä sinun tapauksessasi, niin on olemassa monia muita hosting-yrityksiä, kuten InMotion (suositeltu WordPress-hosting) muuten SiteGround on vakaa valinta.

Joten on selvää, että hinnat ovat vähän korkeat, mutta ne toimittavat erittäin tehokkaasti nopeutta, käyttöaikaa, turvallisuutta ja tukea, mikä tekee niistä kalliita.

Rajoitettu säilytystila

Jos vertailimme tallennustilaa muihin hosting-yrityksiin, niin se on vähän alhaisempi. Mutta tallennustila ei välttämättä ole ongelma, jos kyseessä on kuvaava tyyppi blogi / verkkosivusto.

Kuvailevalla luonteella tarkoitamme, että jos blogiisi perustuu pääasiassa tekstin sisältöön, niin yrityksen tarjoama tila StartUp-suunnitelmassa riittää.

Mutta se voi olla ongelma, jos käytät sitä ohjelmistojen ja vastaavien enemmän tilaa vievien sisältöjen lähettämiseen. Joten jos olet aloittelija, niin StartUp-suunnitelma sopii melkein kaikentyyppisille verkkosivustoille. Kun liikenteesi kasvaa, siirry sitten korkeampaan suunnitelmaan.

SiteGround-hosting-suunnitelmien yleiskatsaus

Puhutaanko SG-isännöintisuunnitelmista. Tällä hetkellä SiteGround tarjoaa kolme suunnitelmaa StartUp, GrowBig ja GoGeek jaetussa ja WordPress-hosting-luokassa.

Joten jaan vain yksityiskohtaisia ​​tietoja näistä suunnitelmista (jaettu hosting). Jaetut ja WP-hosting-paketit sopivat kaikille tärkeimmille CMS: ille, kuten WordPress, Joomla, Drupal, jne., Ja myös keskinkertaisille liikennesivustoille. Jos sivustosi saa paljon liikennettä, VPS tai omistettu palvelin sopii sinulle oikein.

Aloittaa

Se on hyvin perussuunnitelma, joka on tällä hetkellä saatavana hintaan 3,95 dollaria kuukaudessa 60%: n rajoitetun ajan alennuksen vuoksi. Tämä suunnitelma soveltuu keskikokoiseen blogiin tai yrityksen verkkosivustoon, koska suunnitelma sallii vain 10 000 käyntiä kuukaudessa.

siteground jaettu käynnistyssuunnitelma

Kun ostat tämän suunnitelman, muista, että voit ylläpitää vain yhtä verkkosivustoa siinä. Tärkeimmät ominaisuudet ovat:

 • HTTP / 2-käytössä palvelimet
 • Rajoittamaton sähköposti & DBs
 • 24/7 tekninen tuki
 • 10 Gt: n SSD-tallennustila
 • 10 000 kuukausivierailijaa
 • Salaa SSL: t ilmaiseksi
 • Ilmainen päivittäinen varmuuskopio
 • Ilmainen asennus & Siirtää
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja
 • cPanel & SSH-käyttö
 • Ilmainen CloudFlare CDN
 • Rajoittamaton My SQL DB
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu

GrowBig

Blogisi tai verkkosivustosi kasvaessa voit siirtyä korkeampaan, kuten GrowBig-pakettiin. Tämän suunnitelman avulla voit ylläpitää useita verkkosivustoja. Tämä suunnitelma sopii myös, kun sinulla on useita verkkosivustoja, joiden liikenne on keskimäärin, ja se sisältää kolmitasoisen SuperCacher-tekniikan.

GoBig Siteground -hotellipaketti

Suunnitelma sallii 25000 käyntiä kuukaudessa. Säännöllisesti tämä suunnitelma on saatavana 14,95 dollarilla, mutta nyt 45%: n alennuksen vuoksi voit napata sen vain 7,95 dollarilla. Tämä suunnitelma sisältää kaikki olennaiset ominaisuudet, mukaan lukien premium-ominaisuudet:

 • Tekninen tuki ensisijaisesti
 • Eksklusiivinen SuperCasher-tekniikka
 • 20 Gt tallennustilaa
 • Hyvä 25k kuukausivieraille
 • Voit isännöidä useita verkkosivustoja
 • Premium 24/7 tekninen tuki
 • Paljon nopea palvelimen nopeus
 • Rajoittamaton MySQL-tietokanta
 • Ilmainen verkkosivustojen siirto
 • Vuoden ilmainen jokerimerkkijono SSL
 • Ilmaiset sovellusten asentajat
 • Päivittäiset varmuuskopiot
 • 30 varmuuskopiota

GoGeek

Jos sinulla on rahaa ja etsit korkealaatuista isäntää, valitse ”GoGeek”. Tämä suunnitelma on tarkoitettu raskaan liikenteen verkkosivustoille, koska se sallii 100 000 käyntiä kuukaudessa.

Suunnitelma sisältää myös kolmen kerroksen SuperCacher-tekniikan. Yrityksen mukaan kullakin palvelimella on vähän käyttäjiä, jotka jakavat resurssit.

Tyypillisesti tämä suunnitelma maksaa 29,95 dollaria, mutta nyt se on saatavana 60% alennuksella, joten summasta tulee 11,95 dollaria. Siksi älä tuhlaa vain napsauttamalla linkkiä ja tartu siihen, ennen kuin se tulee liian myöhään.

GoGeek Siteground -hotellipaketti

Tämä suunnitelma sisältää olennaiset ja premium-ominaisuudet, kuten:

 • Voit isännöidä rajattomasti verkkosivustoja
 • Ilmainen PCU-yhteensopivuus
 • Askelvaihtoehto WordPressille ja Joomlalle
 • Mittaamaton liikenne ja tietokanta
 • cPanel ja SSH
 • Ilmaiset sähköpostitilit
 • 24/7 ensisijainen tekninen tuki
 • SuperCacher suuremmalle nopeudelle
 • 1 vuoden ilmainen WildCard SSL
 • 30 varmuuskopiota
 • 1-napsauta Git Repon luominen
 • Ilmainen verkkosivustojen rakentaja
 • 30 Gt: n SSD-pohjainen verkkotila
 • Ilmainen päivittäinen varmuuskopiointijärjestelmä
 • 30 päivän rahan palautusvaihtoehto

Geomy-lavastustyökalut Joomlaan ja WordPressiin, joiden avulla voit testata muutokset ennen materiaalin esittämistä verkossa.

Ilmainen PCI-vaatimustenmukaisuus: Tämä varmenne varmistaa turvastandardit, joita tarvitaan tapauksissa, joissa verkkosivustosi hyväksyy luottokortit, ja auttaa ylläpitämään turvallista ympäristöä.

johtopäätös

Jos etsit nopeaa, käyttöaikaa ja nopeaa web-hosting-palvelua, osta sitten SiteGround ilman epäilyksiä. Muistettava asia on pakettien hintojen ja rajoitusten isännöinti.

Hinnoittelun ja rajoitusten lisäksi ne tarjoavat joukon ominaisuuksia ilmaiseksi. Jos sinulla on verkkosivusto, jolla on runsaasti liikennettä, SiteGround on paras.

Näkemyksemme mukaan hinnat ovat sopivia, koska ne toimittavat niin paljon. Joten jos hinnalla ei ole väliä sinulle, siirry SiteGroundiin.

Lisäksi tällä hetkellä he tarjoavat 60%: n alennuksen StartUp-suunnitelmasta, joten hinnat ovat melkein yhtä suuret kuin muiden edullisten isäntäyritysten suunnitelmissa. Napsauta vain alla olevaa linkkiä ja tartu valtavaan alennukseen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map