Parhaat GoDaddy-vaihtoehdot 2020: [# 1 on uskomaton + 47%: n alennus]

0

Jos etsit parhaita GoDaddy-vaihtoehtoja, se tarkoittaa, että et ole tyytyväinen yrityksen palveluihin. Ja miten joku voi olla tyytyväinen? Koska he eivät ole johdonmukaisia ​​palveluissaan.


Asiakkaat valittavat usein asiakastuesta, käytettävyydestä ja nopeudesta. GoDaddy on erittäin suuri organisaatio, jolla on lähes 4000 työntekijää ja joka tarjoaa laajan tuotevalikoiman.

Lisäksi yritys on toistaiseksi rekisteröinyt huomattavan määrän (77 miljoonaa) verkkotunnuksia – mikä tekee siitä suurimman verkkotunnusten rekisteröijän maailmassa. Mutta se ei ole tapa tehdä liiketoimintaa.

Miksi GoDaddy-vaihtoehdot?

BBB tarkoittaa "Parempien yritysten toimisto", paikka, jossa voit tehdä valituksia yrityksistä. Lisäksi korkea arvosana BBB: ssä osoittaa, että yritys hoitaa ammattimaisesti asiakkaitaan ja asiakkaat ovat tyytyväisiä yrityksen palveluihin. Mutta BBB: ssä on lähes 981 valitusraporttia, joka osoittaa, että GoDaddy ei keskity asiakastyytyväisyyteen.

Toinen syy on se, että yritys ei kunnioita eettisiä arvoja ja käyttänyt seksuaalimainoksia, mikä on todella merkityksetöntä palveluiden mainostamisessa. En ymmärrä miksi he käyttävät seksuaalisia mainoksia? Tule nyt, se on isännöinti- ja verkkotunnusten rekisteröintiyritys. Lisäksi vuoden 2011 alussa toimitusjohtaja Bob Parsons Zimbabwessa tappoi villin norsun, mikä osoittaa myös, että yritys ei pidä huolta eettisistä käytännöistä.

Seuraava erittäin iso syy sanoa hyvästit Godaddylle on SOPA-lasku. Internet-vapautta ja melkein kaikkia yrityksiä vastaan ​​oleva lakiehdotus, mutta GoDaddy tuki sitä alun perin. Kun tonnia asiakkaita poistui yrityksen palveluista, yritys kääntyy SOPA: ta vastaan ​​vain liiketoimintansa vuoksi. Mutta asia on, että emme voi luottaa GoDaddyyn. Mikä on samanlainen lasku seuraavalla kerralla? Tukeeko GoDaddy uudestaan?

Ei liian vanha, kun yrityksen palvelut vaarantuivat sen isäntä-, sähköposti- ja verkkopalvelujen myötä. Suurin osa aikapalvelimista oli alhaalla, huonoista tukipalveluista tuli heidän perinteensä eikä he keskittyneet laatuun.

Lisäksi he rakensivat oman ohjauspaneelin sivuston hallintaan. Kyllä, se ei ole suuri syy löytää GoDaddyn kaltainen isäntä, ellei tiedämme, että GoDaddy itse valmistettu räätälöity paneeli on todella monimutkainen ja tavallaan sotkuinen.

He yrittävät parantaa paremmin, mutta nyt on monia muita isännöintipalveluntarjoajia ja verkkotunnusyrityksiä, jotka ovat luotettavampia. Tässä keskustellaan joistakin huippuluokan ja laadun vaihtoehdoista Godaddylle.

Vuoden 2020 parhaat Godaddy-vaihtoehdot luotettavalle web-hosting-palvelulle ja verkkotunnuksen ostamiselle

1. InMotion-hosting – 56% alennus + luotettava hosting kuin GoDaddy

InMotion GoDaddy Alternative

Tässä on InMotion räätälöityjen ja käyttäjäystävällisten paneelien kanssa, jotka palvelevat asiakkaita tarjoamalla yksilöllisiä yritystasoja koskevia hosting-suunnitelmia. Max Speed ​​Zones -yritys tarjoaa palvelunsa nopeammaksi kuin muut. Ei vain tämä, helppo google-sovellusten integrointi, yhden napsautuksen asennusohjelma yli 310 sovellukselle, premium-tietoturva, roskapostin hallinta, eri koodauskielet ja paljon muuta.

Kaikille isännöintisuunnitelmille riippumatta siitä, onko kyseessä jako- tai VPS-käyttö tai erillinen ylläpito, käytetään SSD-isännöintiä (solid state drives), jotka tunnetaan korkeasta luku- ja kirjoitusnopeudestaan. Toisaalta GoDaddy ei sisälly suunnitelmiinsa SSD-asemia ja perustuu suuresti perinteisiin mekaanisiin asemiin.

Pelkäätkö tietojen menetystä? Älä huolestu InMotion tarjoaa ilmaisen varmuuskopiointimahdollisuuden edes sen perussuunnitelmissa, jotka tallentavat tiedot automaattisesti ja voit palauttaa ne tarvittaessa vain muutamalla napsautuksella. Joten miksi maksaa ylimääräistä rahaa GoDaddylle tietojen varmuuskopioinnista.

Godaddy tarjoaa vain 30 päivää, jonka aikana voit testata heidän palveluitaan. Jos et ole tyytyväinen heihin, sinulla on vain 30 päivää aikaa lähettää palautuspyyntö. Mutta InMotion tarjoaa sinulle 90 päivän rahat takaisin -takuun.

Toinen erittäin tukeva yritys on, että voit varata verkkotunnuksen. Kyllä, ostaessasi hosting-suunnitelmaa InMotionin kautta, voit valita ilmaisen verkkotunnuksen myöhemmin. GoDaddyssa sinun on kuitenkin valittava nimi ostohetkellä (joskus meillä ei ole nimeä mielessä). Joten ostit kiireellisesti verkkotunnuksen, jota et tarvitse.

InMotion-tukitiimi on erittäin osaava, nopea ja käytettävissä ympäri vuorokauden. Toisaalta ihmiset valittavat GoDaddy-tukipalveluista. Olemme testanneet GoDaddyä äskettäin ja näemme niiden paranevan, mutta silti vastaus ei ole yhtä nopea kuin InMotion.

Katsokaa vertailevia ominaisuuksia:

ominaisuudet

Liikkeessä

Hyvä isä

Suunnitelmat (erittäin yksinkertainen)

Tuoda markkinoille

talous

Verkkosivusto

2

1

Ilmainen verkkotunnus

Joo

Joo

Levytila

Rajoittamaton

100GB

SSD: n

Joo

Ei

kaistanleveys

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Suurimmat nopeusalueet

Joo

Ei

Ilmainen varmuuskopio

Joo

Ei

Sähköpostiosoitteet

Rajoittamaton

100

Live Chat

Joo

Ei

Mainontahyvitys

$ 250

Ei

Rahat takaisin takuu

90 päivää

30 päivää

Käy InMotionissa

2. SiteGround – Erinomainen luotettavalle isännöinnille

sivustojen web-hosting

SiteGround on toinen erittäin kunnollinen vaihtoehto GoDaddylle. SiteGround tarjoaa hyvin muotoiltua tekniikkaa, tukea ja nopeimpia web-hosting-suunnitelmia.

Yritystietokeskukset sijaitsevat kolmella eri mantereella Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Aasian ja Tyynenmeren alueella, jotta sisältö voidaan toimittaa nopeimmin. Vaikka GoDaddy käyttää myös tätä lähestymistapaa ja käyttää maailmanlaajuisesti sijaitsevia palvelimia, mutta valtava määrä valituksia ja tilastomme eivät ole tyydyttäviä. Toisaalta SiteGround täyttää selvästi alan standardit.

Yhtiö käyttää myös SSD-asemia yhdessä erilaisten upeiden itsetehtyjen tekniikoiden kanssa. SiteGround tarjoaa SuperCacher-, HTTP / 2-, NGINX-, Free CDN- ja PHP 7. SuperCacher välimuistiin tallensi sivuston sisällön kolmeen kerrokseen. Ensinnäkin staattinen sisältö, sitten Memcached ja lopussa välimuisti dynaaminen sisältö. Mutta GoDaddy-majoitusta ei edelleenkään tueta viimeisimmällä PHP: llä, eikä siinä käytetä erityisiä tekniikoita, kuten SSD: n, NGINX-palvelimen nopeutta jne..

GoDaddy ei käytä proaktiivista lähestymistapaa ongelmien löytämiseen, jos he sitten miksi heihin on niin paljon melua. Toisaalta sisäinen SiteGround-valvonta estää virheen ja seuraa palvelimia ennakoivasti. Joten ne eivät vain korjaa virhettä, mutta pyrkivät myös poistamaan syyt ennen kuin niistä tulee vakava tilanne.

Toinen houkutteleva vaihtoehto on tilin eristämismekanismi. Jos jokin virus tai haittaohjelma vaikuttaa tiliin, tilillä ei ole vaikutusta muihin. Jokainen tili on täysin erillään muista. Se tarkoittaa, että olet täysin turvassa.

SiteGround tarjoaa ilmaisen varmuuskopion kaikista suunnitelmistaan, mutta kuten tiedät, GoDaddy veloittaa tietojen varmuuskopioinnista. SiteGround päivitti äskettäin infrastruktuuriaan ja väitti, että ne ovat nyt 7 kertaa nopeampia kuin ennen. Kun vertaat molempia yrityksiä, se on paras GoDaddy-vaihtoehto verkkosivustojesi ylläpitämiselle.

ominaisuudet

SiteGround

Hyvä isä

Suunnitelmat (erittäin yksinkertainen)

Aloittaa

talous

Verkkosivusto

1

1

Ilmainen verkkotunnus

Joo

Joo

Levytila

10GB-SSD

100GB-Spinning

SSD: n

Joo

Ei

kaistanleveys

10 000 käyntiä kuukaudessa.

Rajoittamaton

SuperCacher

Joo

Ei

Ilmainen varmuuskopio

Joo

Ei

Sähköpostiosoitteet

Rajoittamaton

100

Live Chat

Joo

Ei

Mainontahyvitys

$ 250

Ei

Rahat takaisin takuu

30 päivää

30 päivää

Käy SiteGround

3. BlueHos t

siniaikainen kuin godaddy

Tunnetun EIG-konsernin omistama BlueHost, joka tyydyttää tehokkaasti asiakkaan tarpeita. Jopa kyse on tuesta tai BlueHost-onnistuneesta esityksestä. Lisäksi, jos aiot käyttää WordPressiä, kuulet mielelläni, että WordPress.org suosittelee sitä virallisesti.

GoDaddy ja BlueHost tarjoavat melkein samantyyppisiä ominaisuuksia, mutta palvelun laadussa on valtava ero. Suorittamasi nopeus- ja käyttöajan testit tukevat BlueHostia.

Jos vertaamme molempien yritysten tukipalveluita, voittaja on BlueHost. Tukitiimi on osaava ja osaava ongelmien ratkaisemiseksi. Yhtiö ylläpitää myös varastossa videoita, oppaita, UKK: ta ja erilaisia ​​artikkeleita.

Suojaako GoDaddy jokaista isäntätilin resursseja? Ei, yritys ei käytä minkäänlaista tekniikkaa palvelinresurssien allokoimiseksi kullekin käyttäjälle tehokkaasti. Mutta BlueHost suojaa käyttäjien resursseja. Jos tili kuluttaa enemmän resursseja kuin rajoja, tilapäisesti se siirtyy toiselle palvelimelle.

Jos aiot perustaa verkkokauppasivuston, miten ihmiset tutustuvat tarjouksiin? Tämä GoDaddy-vaihtoehto tarjoaa 150 dollaria mainostaaksesi sivustoasi tunnetuissa hakukoneissa. Tämän avulla yritys voi olla tuttu ihmisille nopeasti. Mutta GoDaddy ei tarjoa mainoshyvitystä mistään isännöintisuunnitelmastaan.

Jos pystyt käyttämään vähän enemmän rahaa kuin GoDaddy-hosting-suunnitelma, tässä on hieno tarjous. Valitse BlueHost “Plus” -suunnitelma, joka sisältää 200 dollarin markkinointiluoton, rajoittamattoman tallennustilan, kaistanleveyden ja aliverkkotunnukset & varatut verkkotunnukset, sähköpostitilit ja ne voivat isännöidä rajoittamattomia verkkosivustoja yhdellä hosting-tilillä.

ominaisuudet

BlueHost

Hyvä isä

Suunnitelmat (erittäin yksinkertainen)

perustiedot

talous

Verkkosivusto

1

1

Ilmainen verkkotunnus

Joo

Joo

Levytila

50GB

100GB

SSD: n

Ei

Ei

kaistanleveys

rajoittamaton

Rajoittamaton

Resurssien suojaus

Joo

Ei

Ilmainen varmuuskopio

Ei

Ei

Sähköpostiosoitteet

5

100

Live Chat

Joo

Ei

Mainontahyvitys

Ei

Ei

Rahat takaisin takuu

30 päivää

30 päivää

Käy BlueHostissa

4. A2Hosting – nopea isännöintipalvelu

a2hoting

Toinen hieno GoDaddy-vaihtoehto on A2Hosting, joka tarjoaa erinomaista tukea ja suorituskykyä. Yhtiö tarjoaa myös talossa luodun työkalun, kuten A2-sivustokiihdyttimen, joka parantaa suorituskykyä sen mukaan, kumpaa CMS: ää haluat käyttää. Joskus äkillinen liikennepiikki hidastaa verkkosivustojen nopeutta tappavasti tai voi aiheuttaa vieraille pääsyn. Tällaisten tilanteiden ratkaisemiseksi voit ostaa Performance Plus -työkaluja vain 1,45 dollarilla. Se kaksinkertaistaa hosting-resurssit, kuten CPU ja RAM, ylläpitääksesi sivuston saatavuutta liikenteen piikkien aikaan.

Kuten tiedämme, GoDaddy-palvelimet eivät ole niin luotettavia liiallisten seisokkikysymysten takia. Tässä katso asiakasarviointi ja valitukset. Entä jos yritys takaa tarjota uskomattoman käyttöajan (99,9%)? Kyllä, A2-hosting tarjoaa 99,9% takuun eikä koskaan anna sivustosi heikentyä, vaikka olisitkin hyvin perustason ja halvalla suunnitelmalla. Oikean tietoturvan, virranvarmuuden ja asiantuntevan henkilökunnan henkilökohtainen palvelimien valvonta mahdollistaa 24/7-palvelimien saatavuuden.

A2-isännöinti suunnitteli myös työkalut yksinomaan WordPress-faneille. He kehittivät laajennuksen nimeltä “A2 Optimized”. Tämä laajennus määrittää sivustosi automaattisesti tietoturvan ja suorituskyvyn näkökulmista. Vaikka GoDaddy ei vieläkään tarjoa mitään erityisiä työkaluja palvelujensa luotettavuuden parantamiseksi.

Jos et ole tietoinen turvatoimenpiteistä, älä huoli, anna A2-ryhmän käsitellä sitä. KernelCare, kaksinkertaiset palomuurikerrokset, Brute Force Defense, skannaus ja valvonta pitävät sivustosi turvallisena.

A2-hosting on myös loistava vaihtoehto perustaa verkkokauppasivusto. SSD-aseelliset isännöintisuunnitelmat tarjoavat yhden napsautuksen asennuksen Magentoon, PrestaShopiin, OpenCartiin jne. Lisäksi suunnitelmiin sisältyy PayPal-integraatio ja ilmainen SSL-varmenne turvallisille transaktioille..

Kaikkien näiden erillisten tekniikoiden lisäksi yritys helpottaa asiakkaita myös ilmaisella varmuuskopiolla, PHP: n uusimmalla versiolla, henkilöllisyyssuojauksella ja paljon ilmaisohjelmia (mainoshyvitys, Tesla-teemat-alennus, helppo hakukoneiden lähettämistyökalu ja paljon muuta)..

ominaisuudet

A2Hosting

Hyvä isä

Suunnitelmat (erittäin yksinkertainen)

Lite

talous

Verkkosivusto

1

1

Ilmainen verkkotunnus

Ei

Joo

Levytila

Rajoittamaton

100GB

SSD: n

Joo

Ei

kaistanleveys

Rajoittamaton

Rajoittamaton

A2-automaattinen optimoija

Joo

Ei

Ilmainen varmuuskopio

Joo

Ei

Sähköpostiosoitteet

25

100

Live Chat

Joo

Ei

Mainontahyvitys

$ 50

Ei

Rahat takaisin takuu

Milloin tahansa (mutta täysi hyvitys 30 päivän kuluessa)

Käy A2Hostingissa

30 päivää

5. HostGator

isäntägatorin web-isäntä

Mikä tahansa hosting-tyyppi täältä on HostGator, joka tarjoaa paljon alhaisilla hinnoilla. Heidän jaettua, hallinnoitua WordPress-, pilvi-, jälleenmyyjä-, VPS- ja omistettuja hosting-suunnitelmia pidetään parhaina GoDaddy-vaihtoehtona. Yhtiön omisti myös EIG, sama yritys, joka hankki monia muita kuuluisia nimiä. Täältä näet sen.

Olet uusi ja huolissasi sivustosi suunnittelusta. Tässä on ratkaisu HostGatorissa, koska ne tarjoavat 4500 ilmaista mallia verkkosivustollesi. Voit myös muokata näitä malleja haluamallasi tavalla. Luuletko GoDaddyllä olevan niin suuri joukko malleja? Ei!

Live Chat, lippujärjestelmä, puhelin on aina palveluksessasi. Voit myös kysyä foorumeilla. Yritys ylläpitää myös videogalleriaa eri aiheista, kuten Webmail, WordPress, phpMyAdmin jne. Joskus Live Chatista tulee vähän reagoimaton. Mutta silti he saivat reunan GoDaddyn yli, joka ei edes tarjoa livekeskustelua.

HostGator on myös erittäin kunnollinen vaihtoehto kehittäjille. Yhtiö tarjoaa runsaasti kieliä, jotta kehittäjät voivat rakentaa omat räätälöidyt mallinsa.

Paitsi tämä, 200 dollarin mainontaluotto, ilmainen sivustojen siirto, 99,9% Uptime-takuu, ilmainen tietojen varmuuskopiointi ja mittaamattomat resurssit tekivät heidän palveluistaan ​​vastustamattomia.

Jos haluat mennä HostGatorin kanssa, sinun tulee mielestämme valita ”Baby Plan”. Koska se sisältää monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, mutta maksaa muutama dollari enemmän kuin “hatchling plan”.

ominaisuudet

HostGator

Hyvä isä

Suunnitelmat (erittäin yksinkertainen)

poikanen

talous

Verkkosivusto

1

1

Ilmainen verkkotunnus

Ei

Joo

Levytila

rajoittamaton

100GB

SSD: n

Ei

Ei

kaistanleveys

rajoittamaton

Rajoittamaton

Ilmainen varmuuskopio

Joo

Ei

Sähköpostiosoitteet

Rajoittamaton

100

Live Chat

Joo

Ei

Mainontahyvitys

$ 200

Ei

Rahat takaisin takuu

45 päivää

30 päivää

Käy HostGatorissa

6. DreamHost

unelmahosting

Ylläpitäjänä on yli 1,5 miljoonaa sivustoa ja vuoden 2016 asiakaspalvelun palkittu yritys. Joten puhutaanpa mitä he saivat, mikä on parempi kuin GoDaddy?

Vaikka heidän suunnitelmansa ovat kalliita verrattuna GoDaddyyn, he toimittavat laadun, josta käyttäjät haaveilivat.

Ensinnäkin heille annetaan 100% Uptime -takuu. Se tarkoittaa, että hosting-tilin aikana sivustosi on aina asiakkaiden ja kävijöiden käytettävissä. Lisäksi sen sijaan tukitiimiyrityksen ulkoistaminen luottaa omaan henkilöstövalmiuteen ja tarjota omaa tukitiimiään.

He pelaavat kaikkia yrityksiä palautuspolitiikassaan tarjoamalla 97 päivän rahat takaisin -takuun. IT tarkoittaa, että he ovat hyvin varmoja palveluistaan. Lisäksi DreamHost-isännöintisuunnitelmassa on joitain mahtavia ilmaisia ​​maksuja, kuten SSL / TLS-varmenteita, mainoshyvityksiä ja yksityisyyden suojaa..

CloudFlare on erittäin erinomainen vaihtoehto sivuston sisällön nopeaan toimittamiseen. GoDaddy ei sisällä mitään CloudFlare-integraatiota. Jos haluat CloudFlare-palvelujen, sinun on sitten integroitava sivustosi manuaalisesti käymällä CloudFlaren virallisella sivustolla, mikä saattaa olla päänsärky uudelle henkilölle. Mutta täällä Dream-isäntänä on automaattinen CloudFlare-integrointi, jonka voit aktivoida yhdellä napsautuksella.

Yritys, joka tarjoaa käsin valssatun ohjauspaneelin. Mutta älä huoli, että he ovat rakentaneet käyttäjäystävällisiksi. Se on erittäin yksinkertainen ja helppo käyttää. Kaikki vaihtoehdot näkyvät selvästi riippumatta siitä, onko kyse sähköpostin hallinnasta vai tietokannoista, joiden avulla voit navigoida helposti kuhunkin vaihtoehtoon.

Tarjoaa yhden ilmaisen verkkotunnuksen, rajoittamattoman tallennustilan solid-state-asemille, PHP 5, Perl, Python, Rails-tuki ja kaikki mitä haluat hosting-suunnitelmasta. Jos olet tosissasi ja haluat ammattimaisesti aloittaa työskentelyn verkossa, DreamHost täyttää varmasti odotuksesi.

ominaisuudet

DreamHost

Hyvä isä

Suunnitelmat (erittäin yksinkertainen)

perustiedot

talous

Verkkosivusto

Rajoittamaton

1

Ilmainen verkkotunnus

Joo

Joo

Levytila

Rajoittamaton

100GB

SSD: n

Joo

Ei

kaistanleveys

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Ilmainen varmuuskopio

Joo

Ei

Sähköpostiosoitteet

Rajoittamaton

100

Live Chat

Joo

Ei

Mainontahyvitys

$ 100

Ei

Rahat takaisin takuu

97 päivää

Käy DreamHostissa

30 päivää

7. GreenGeeks

greengeeks

Tässä on GreenGeeks, joka pyrkii suojelemaan ympäristöä ja käyttämään uusiutuvan energian hankkeita koneidensa valtuuttamiseen. Suorituskykyä parantavalle yritykselle, joka käyttää PHP7: tä, SSD: tä ja CDN: tä, tehtiin verkkosivustojensa nopeiksi.

Kuten muutkin kuuluisat yritykset, GreenGeeks tarjoaa myös Live Chat-, puhelin-, sähköposti-, video-oppaita ja tietopohjan asiakkailleen. Helppo vedä ja pudota -sovelluksen avulla käyttäjä voi rakentaa sivuston ilman ohjelmointikieliä.

Tällä hetkellä yritys tarjoaa vain yhden jaetun hosting-suunnitelman. Mutta yksi ainoa isännöintisuunnitelma on erittäin houkutteleva alhaisten kustannusten ja runsaasti “Unlimited” -merkittyjen ominaisuuksien takia. Kuten voit isännöidä rajattomasti verkkosivustoja, voit luoda rajattomia aliverkkotunnuksia, rajaton kaistanleveys ja tallennustila ja paljon muuta.

Yritys tarjoaa myös markkinointipaketin yhdessä sivuston lähettämisen ja hakukoneiden optimoinnin työkalujen kanssa. Heidän ainoa ja ainutlaatuinen hosting-suunnitelma on myös yhteensopiva verkkokauppasivuston kanssa tarjoamalla Salasanasuojattuja hakemistoja, salausvälineitä, SSL: tä ja erilaisia ​​ostoskärryjä.

Kuten kaikkien käyttäjien tietoturva ja sivuston suorituskyky ovat perusvaatimuksia. Joten automaattinen Bruteforce Detection, Spam Assassin, 24/7 -valvonta ja varmuuskopiot pitävät sinut turvassa suojauspuolelta. Sivun lataamisen nopeuttamiseksi yritys tarjoaa erilaisia ​​välimuistitekniikoita, kuten Hot Data -välimuisti ja sisäänrakennetut välimuistipalvelut.

ominaisuudet

GreenGeeks

Hyvä isä

Suunnitelmat (erittäin yksinkertainen)

perustiedot

talous

Verkkosivusto

Rajoittamaton

1

Ilmainen verkkotunnus

Joo

Joo

Levytila

Rajoittamaton

100GB

SSD: n

Joo

Ei

kaistanleveys

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Ilmainen varmuuskopio

Joo

Ei

Sähköpostiosoitteet

Rajoittamaton

100

Live Chat

Joo

Ei

Mainontahyvitys

Ei

Ei

Rahat takaisin takuu

30 päivää

30 päivää

Käy GreenGeeksissä

8. WebHostin gHub

webhostinghub

Webhostinghubilla on vain asiantuntemus jaetuista isännöintisuunnitelmista ja ne tarjoavat kolme suunnitelmaa kuten Spark, Nitro ja Dynamo. Ne tarjoavat sinulle ilmaisen verkkotunnuksen yhdessä hosting-suunnitelman ostamisen kanssa tai voit siirtää olemassa olevan verkkotunnuksen maksamatta mitään maksua. Lisäksi he siirtävät sivustosi ilman seisokkeja.

Ne tarjoavat BOLDGRID-verkkosivustojen rakennusohjelman, joka on täysin ilmainen isännöintisuunnitelmien kanssa. Teemat kuuluvat eri luokkiin, kuten musiikki, yritys, blogi, valokuvaus jne. Joten voi valita haluamasi mallit muokata sitä ja päästä verkkoon.

WHH tarjoaa 24/7 Yhdysvaltoihin perustuvaa asiakastukea. Asiakkaat voivat kommunikoida tukitiimin kanssa puhelimessa, live-chatissa ja skypessä. Yhtiö ylläpitää myös ohjekeskusta, joka on täynnä oppaita ja artikkeleita.

Ne tarjoavat eri määrän mainoshyvitystä jokaisessa isännöintisuunnitelmassa. Aivan perustason isännöintisuunnitelmassa summa on 75 dollaria, 175 dollaria nitrolla ja 250 dollaria Dynamon isännöintisuunnitelmassa. Yritys yksinkertaistaa WordPress-asennusprosessia, kuten kassaprosessin aikana voit valita WordPressin, jolloin isännöintisuunnitelma tulee esiasennetun WordPressin mukana.

ominaisuudet

WebHostingHub

Hyvä isä

Suunnitelmat (erittäin yksinkertainen)

Kipinä

talous

Verkkosivusto

2

1

Ilmainen verkkotunnus

Joo

Joo

Levytila

Rajoittamaton

100GB

SSD: n

Joo

Ei

kaistanleveys

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Ilmainen varmuuskopio

Ei

Ei

Sähköpostiosoitteet

Rajoittamaton

100

Live Chat

Joo

Ei

Mainontahyvitys

$ 75

Ei

Rahat takaisin takuu

90 päivää

30 päivää

Käy WebHostingHubissa

Yleiskatsaus GoDaddy-vaihtoehdoista

Edellä mainitut ovat parhaita GoDaddy-vaihtoehtoja ja niiden ongelmien ratkaiseminen, joita kohtaat heidän palveluita isännöidessään.

Koska jokaisella yrityksellä, joka toimittaa enemmän kuin GoDaddy, ja lisäksi muilla yrityksillä on myös Live Chat -toiminto kaikkien ongelmien korjaamiseksi .

Mutta jos listaamme vaihtoehdot tiiviimmin, valitsemme I n Motion, SiteGround ja B lu eHost. DreamHost on myös erittäin hyvä vaihtoehto, mutta kallis muista luettelosta.

Nyt tehdään se yksinkertaiseksi vertaamalla näiden kolmen parhaan isännöintipalvelun tarjoajan ominaisuuksia.

ominaisuudet

Liikkeessä

SiteGround

BlueHost

suunnitelmat

Tuoda markkinoille

Aloittaa

perustiedot

Verkkosivusto

2

1

1

Ilmainen verkkotunnus

1

1

1

Levytila

Rajoittamaton

10GB

50GB

SSD: n

Joo

Joo

Ei

kaistanleveys

Rajoittamaton

10 000 käyntiä kuukaudessa.

rajoittamaton

Ilmainen varmuuskopio

Joo

Joo

Ei

Sähköpostiosoitteet

Rajoittamaton

Rajoittamaton

5

Mainontahyvitys

$ 250

Ei

Ei

Yrityksen muotoiltu tekniikka

Suurimmat nopeusalueet

SuperCacher

Resurssien allokointi

Palautusoikeus

90 päivää

30 päivää

30 päivää

Hinta

$ 5.99 / mo

$ 3,95 / kk

$ 2,95 / kk

Käy InMotionissa

Käy SiteGround

Käy BlueHostissa

Lopetetaan tämä keskustelu ja ehdotuksemme on, että sinun kannattaa mennä InMotioniin. Koska ne tarjoavat paljon ominaisuuksia, kuten taulukosta näet.

Mutta se ei tarkoita, että muut yritykset ovat kaukana InMotionista.

Kuten mainitsemme otsikossa ”Paras”, joka tarkoittaa, että kaikki ovat hyviä.

Mutta johdonmukaisuuden vuoksi ja niille, jotka ovat uusia online-maailmassa, vedämme kaikki yhdessä.

Parhaat vaihtoehdot GoDaddylle ostaa verkkotunnuksia

Epäilemättä GoDaddy on suurin verkkotunnuksen rekisteröijä ja tarjoaa verkkotunnusta halvalla hinnalla. GoDaddy tarjoaa uuden .com-verkkotunnuksen melkein ilmaiseksi (0,99 dollaria ensimmäisenä vuonna), mutta uusiminen on erittäin kallista.

Sinun on maksettava melkein uusinnassa 15,17 dollaria. Mutta tiesitkö, että on olemassa hienoja vaihtoehtoja, jotka tarjoavat verkkotunnuksia halvemmalla. Tässä on joitain isoja nimiä;

namecheap

($ 10,69 / vuosi)

 • Alan suosituin ja maineikkain nimi
 • Uusitaan 10,69 dollaria .com TLD: ltä
 • He perivät 0,18 dollaria ICANN-maksua
 • 2,88 dollaria / vuosi WHOIS-vartijalle
 • ILMAINEN verkkotunnuksen listaus markkinoilla
 • Mukautettu käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli

Osta verkkotunnusta NameCheapista

(Suositus)

NameSilo

($ 8.99 / vuosi)

 • Ne eivät ole kovin suosittuja verrattuna NameCheapiin
 • Uusiminen samalla hinnalla 8,99 dollaria .com TLD: ltä
 • Ei ICANN-maksua
 • ILMAINEN WHOIS-vartija
 • ILMAINEN verkkotunnuksen myynti NameSilo-markkinoilla
 • Käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli

Osta verkkotunnusta NameSilolta

Käytä kuponkikoodia "HostingSprout" säästö 1 dollaria

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map