NameCheap vs GoDaddy Review 2020 (kumpi on sinulle parempi?)

1

Oletko jumittunut NameCheap vs GoDaddy -taisteluun päättääksesi mistä ostaa verkkotunnuksia? Tämä on hämmentävä tilanne, kun aiot perustaa blogin tai verkkosivuston aloittelijaksi. On myös monia muita verkkotunnusten rekisteröijiä, joissa voit ostaa verkkotunnuksen, mutta hallitsevat ja hyvämaineiset pelaajat ovat NameCheap ja GoDaddy.


Aloitetaan!

Nämä kaksi yritystä ovat tunnettuja ja erittäin kuuluisia toimialueiden rekisteröintitoimintansa vuoksi. Molemmat ovat ICANN-valtuutettu verkkotunnuksen rekisteröijä. Joten, joka voitti NameCheap- ja GoDaddy-vertailussa?

GoDaddy väittää hallitsevansa yli 77 miljoonaa verkkotunnusta, kun taas NameCheapin hallinnassa on yli 10 miljoonaa verkkotunnusta. Mutta pelkät numerot eivät voi auttaa sinua päättämään, mikä on paras.

Kokenutamme yrityksen molemmat palvelut, työskentelemme kirjoittaaksemme tämän perusteellisen NameCheap vs GoDaddy -vertailun, joka auttaa sinua varmasti tekemään päätöksen ilman vaaraa.

NameCheap vs GoDaddy -vertailukatsaus

NameCheap vs GoDaddy -vertailu 2020

Kumpi on paras kirjaaja ja palveluntarjoaja?

Jaoimme vertailun useisiin osiin selittääkseen jokaisen tarjoamansa ominaisuuden / tuotteen, kuten hinnoittelun, uusimisprosentit, SSL-sertifikaatin, ilmaismaksut, isännöintisuunnitelmat, käyttöliittymän ja asiakastuen..

Hinnoittelu: Kuka tarjoaa verkkotunnuksia halvimmalla hinnalla?

Hintalappu on perustekijä ennen päätöksentekoa ostaa vai ei. Lähes kaikki yritykset tarjoavat verkkotunnuksen muutamassa dollarissa, mutta ensi vuonna ne veloittavat melko enemmän rahaa ensimmäiseen vuoteen verrattuna. Sekä NameCheap että GoDaddy ovat kuuluisia alhaisten hintatarjoustensa ansiosta uusille asiakkaille.

Tämä on paras taktiikka houkutella lisää asiakkaita antamalla heille yksinoikeus ja suurin alennus ensimmäisenä vuonna.

Tässä on verkkotunnuksen GoDaddy-kustannusrakenne. Nämä hinnat ovat ensimmäistä vuotta, kun aiot ostaa uuden verkkotunnuksen uudella tilillä, ja ne voivat vaihdella, koska ne tarjoavat kampanjoita aika ajoin.

GoDaddy hinnat

 • .Com 0,99 dollaria vuodessa
 • .Org 8,99 dollaria / vuosi
 • .Net hintaan 11,99 dollaria / vuosi
 • .Info hintaan 2,99 dollaria / vuosi
 • .Biz hintaan 7,99 dollaria / vuosi

Käy GoDaddyssä

NimiHalvat hinnat

 • .Com hintaan 8,88 dollaria / vuosi
 • .Org 12,48 dollaria vuodessa
 • .Net hintaan 7,88 dollaria / vuosi
 • .Info hintaan 0,88 dollaria / vuosi
 • .Biz hintaan 11,88 dollaria / vuosi

Käy NameCheap-sivustossa

Kuten näette, GoDaddy tarjoaa suurempia tarjous alennuksia. Joten jos haluat verkkotunnuksen vuodeksi, siirry ehdottomasti GoDaddy-palveluun tai tarkista seuraavat GoDaddy-vaihtoehdot.

Voittaja: GoDaddy

Huomaa: Jos aiot ostaa verkkotunnuksen yli vuodeksi, NameCheapin valitseminen olisi hieno vaihtoehto. Koska GoDaddy vaatii enemmän rahaa uusimisiin. NameCheap on paras pitkällä aikavälillä, koska niiden uusimisprosentit ovat samat kuin maksat uudesta verkkotunnuksesta.

Uusimishinnat

Lähes kaikki yritykset tarjoavat myynninedistämisalennuksia, kuten GoDaddy, koska ne tarjoavat “.com” vain 0,99 dollaria ensimmäisenä vuonna. Peli alkaa kuitenkin toisesta vuodesta, kun seuraavien vuosien maksut ovat korkealla taivaalla. GoDaddy veloittaa enemmän rahaa kuin aiemmin mainittiin kuin normaalit uusimisprosentit verrattuna NameCheapiin.

NameCheap-palvelun avulla sinun on maksettava sama raha kuin mitä olet maksanut uudesta verkkotunnuksen ostosta. .Com TLD -laajennuksen uusimishinta on 10,69 dollaria, mutta GoDaddy veloittaa 14,99 dollaria.

Tässä on vertailu uusimisprosentteihin:

GoDaddy Renwals

 • .Com 14,99 dollaria / vuosi
 • .Org 17,9 dollaria / vuosi
 • .Net hintaan 11,69 dollaria / vuosi
 • .Info hintaan 2,99 dollaria / vuosi
 • .Biz hintaan 7,99 dollaria / vuosi

Käy GoDaddyssä

NameCheap Renewals

 • .Com hintaan 10,69 dollaria / vuosi
 • .Org 12,48 dollaria vuodessa
 • .Net 12,88 dollaria vuodessa
 • .Info hintaan 2,99 dollaria / vuosi
 • .Biz hintaan 7,99 dollaria / vuosi

Käy NameCheap-sivustossa

Joten jos sinulla on tavoite pitää verkkotunnusta yli vuoden, sinun pitäisi varmasti ostaa se NameCheapilta. Jos ostat GoDaddyltä, voit säästää rahaa ensimmäisenä vuonna, mutta myöhemmin sinun on maksettava enemmän rahaa kuin NameCheap.

Voittaja: NameCheap

ilmaisohjelmia

Kyllä, me rakastamme ilmaisia ​​maksuja ja kaikkia muita, mutta tiedät, että rajoitettu joukko yrityksiä tarjoaa hyödyllisiä ilmaisia ​​maksuja. NameCheapissa vs. GoDaddy, NameCheap voitti kilpailun.

NameCheap tarjoaa ilmaisen WhoisGuardin ensimmäisenä vuonna ja myöhemmin vain 2,88 dollaria. WhoisGuard on suunniteltu suojaamaan yksityisyyttäsi. Se suojaa nimesi, sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi ja pitää ne salaisina, jotta vältetään roskapostit, verkkotunnuksen kaappaus tai epätoivotut tilanteet.

Toisaalta G o Daddy ei sisällä mitään ilmaiseksi. He veloittavat 7,99 dollaria yksityisyyden suojan ja 14,99 dollaria yksityisyyden ja yrityksen suojan (sisältää jonkin verran enemmän suojaa), mikä on paljon kuin NameCheap.

Voittaja: NameCheap

SSL-varmenne

Nyt puhutaan SSL-sertifikaatista. Pohjimmiltaan se on tietoturvaprotokolla, joka suojaa asiakkaan tärkeitä tietoja, kuten luottokorttinumeroita, salasanaa ja käyttäjänimiä jne.

Täällä meillä on toinen etu, koska rekisteröimme verkkotunnuksen NameCheapilla. He veloittavat vain 9 dollaria / vuosi, mutta suosittelemme tilaamaan sitä yli vuodeksi, koska se laskee hinnan 8,95 dollariin / vuosi. Sitä voidaan soveltaa yhdelle sivustolle.

GoDaddy veloittaa 55,99 dollaria vuodessa ensimmäisenä vuonna ja 69,99 dollaria uusimisessa. Sitä voidaan myös käyttää yhden sivuston suojaamiseen.

Voittaja: NameCheap

Arvonjakso

Lisäaika on ajanjakso, jonka aikana yritys hallitsee vanhennettua verkkotunnustasi. Eri verkkotunnuksen laajennuksilla on erilainen lisäaika. Yhtiö lähettää sinulle useita sähköpostiviestejä, kun verkkotunnuksesi on vanhentunut ja kun sen voimassaoloaika on päättynyt uusimaan.

Jos puhumme NameCheapista, he suosittelevat, että vanhentunut verkkotunnuksesi aktivoidaan uudelleen 27 päivän kuluessa. Huomaa, että tämä lisäaika on sovellettavissa .com, .net, .org, .info ja .biz.

Vaikka GoDaddy sai johtoaseman täällä, he tarjoavat 41 päivää. Tarkkaan 42 päivän kuluttua he peruuttavat verkkotunnuksesi. Tämä lisäaika on .com, .net, .info, .biz, .cc, .org jne.

Voittaja: GoDaddy

 • Voit myös lukea: NameCheap-vaihtoehdot ja kilpailijat verkkotunnuksen ostamiseen

Ostoprosessi & Upsellin

Upsell on strategia, jossa yritys tarjoaa erilaisia ​​liittyviä tuotteita myynnin kasvattamiseksi. Liiketoiminnan kannalta se on hyvä strategia, mutta liiallinen myynti voi hylätä potentiaalisia asiakkaita.

Puhutaan ensin GoDaddystä. He eivät välitä siitä, ovatko asiakkaat hämmentyneitä vai ärsyttäviä heidän myyntistrategiansa vuoksi, he vain näyttävät vuotta.

Jos olet uusi ja et koskaan koe ostomenettelyä, ole varovainen, koska laulaessasi sinun pitäisi edetä seuraaviin vaiheisiin koko sivun tarkastelun jälkeen.

Kun kirjoitat verkkotunnuksesi ja napsautat “etsiä”, seuraavalla sivulla näet useita myyntimyymiä, jotka ensin vaeltavat mielessäsi. Sitten seuraavan sivun tämän vaiheen läpäisemisen jälkeen on luettelo liittyvistä tuotteista, kuten yksityisyyden suoja, hosting, sivuston rakentaja ja sähköpostipalvelut.

GoDaddy saattaa houkutella sinua ylläpitämään edullisten suunnitelmiensa vuoksi. Mutta suosittelemme InMotion Hosting ja B lu ehost, koska ne ovat yksi parhaista hosting-palvelujen tarjoajista. G o Daddy on halpaa, mutta ei ansaitse ylläpitää ammatillisia sivustojasi. Hidas palvelinvastaus, joka on keskimääräistä vähemmän tukipalveluita ja korkea uusimisprosentti, on GoDaddyn perinne.

Jos nyt puhumme NameCheap -myyntitaktiikoista, kirjautumismenettely on melko yksinkertainen ja puhdas. Kyllä, ne tarjoavat joitain liittyviä tuotteita, mutta silti siisti sivu. Joten jos olet uusi verkkotunnuksen ostaja, osta se sitten NameCheapilta, koska mielestämme prosessi ei turhauta sinua. Lisäksi, jos tarvitset selitystä missä tahansa vaiheessa, voit tehdä sen aloittamalla live-keskustelun.

Kuten tiedämme jokaisen myyntiloukkuja käyttävän yrityksen, mutta jotkut yritykset tekivät tämän prosessin hämmentäväksi ja lopulta uusi asiakas osti joitakin ei-toivottuja ominaisuuksia. Muista poistaa kaikki ei-toivotut tarjoukset ennen tilauksen viimeistelemistä. NameCheapin ostoprosessi on paljon yksinkertaisempi kuin GoDaddy.

Voittaja: NameCheap

Itsestään uusiutuva

Automaattinen uusiminen on vaihtoehto, joka auttaa suorittamaan maksun automaattisesti silloin, kun verkkotunnuksesi vanhenee. Jos et uusinut verkkotunnustasi, sivustosi siirtyy offline-tilaan.

”Automaattinen uusiminen” -vaihtoehto auttaa suuresti, kun unohdat tai jostain muusta syystä et uusinnut verkkotunnusta manuaalisesti. Tätä varten sinun on vain pidettävä tarpeeksi rahaa liitettävässä luottokorttitilillä ja otettava käyttöön uusimisvaihtoehto.

Joten kun seuraavan kerran, kun aika tulee, yritys vähentää uusimismäärän ilman pudotusta.

Voittaja: Tie

Ohjauspaneelin käyttöliittymä

Verkkotunnuksen ohjauspaneeli antaa sinulle mahdollisuuden määrittää kaikki verkkotunnukset, aliverkkotunnukset, sähköpostit, siirto- ja DNS-ominaisuudet jne. Huonosti suunniteltu ohjauspaneeli tuhlaa käyttäjän arvokasta aikaa.

Kuinka kokemusta heidän ohjauspaneeleista oli? Koska se on arvokkain tekijä valittaessa verkkotunnuksen rekisteröijää. Helppo navigoida kojelauta tarjoaa käyttäjäystävällisen kokemuksen. Joten kuka on voittaja NameCheap- ja GoDaddy-kilpailun välillä?

NameCheap-ohjauspaneelin yleiskatsaus

Äskettäin NameChea p päivitti verkkotunnuksen hallintapaneelia, ja nyt uusi paneeli on erittäin sujuva ja saumaton. NameCheapin kojetaulussa voit helposti hallita useita verkkotunnuksia ja suorittaa tarvittavat tehtävät, kuten verkkotunnuksen uusiminen, nimipalvelimen muokkaaminen, ja tarkistaa myös SSL-varmenteen tiedot. Jos DNS / nimipalvelin muuttuu, napsauta vain verkkotunnuksen nimeä, jolle haluat lisätä uusia tietueita, ja kirjoita NS-tietueet sinne.

GoDaddy-verkkotunnuksen ohjauspaneeli

GoDaddyllä on myös loistava, helppo navigoida ja aloittelijaystävällinen verkkotunnuksen hallintapaneeli. Kuten NameCheap, aivan kojelaudassa voit uusia verkkotunnuksia, lisätä WHOIS Guard-, Muokkaa verkkotunnus- ja DNS-asetuksia muutamassa minuutissa. Kaiken kaikkiaan molemmat yritykset tarjoavat käyttäjäystävällisen ohjauspaneelin, ja yhden ilmoittaminen parhaaksi kuin toinen olisi sopimatonta.

Voittaja: Tie

Asiakaspalvelu

Ei ole väliä, ostatko isännöintisuunnitelmaa vai verkkotunnusta, asiakastuki on aina tärkeää, koska joskus tarvitset apua joissakin vaikeasti ymmärrettävissä kyselyissä. Havaitsimme, että GoDaddy: n vastausaika on hidas sähköpostitukin yli.

Ostimme verkkotunnuksen GoDaddyltä. Viesteihin vastaaminen kestää yleensä yhden päivän ja ovat epäjohdonmukaisia. Joskus heidän vastauksensa saapuvat päivän sisällä, ja joskus he jopa unohtivat vastata vastaamisen jälkeen useita päiviä.

Live-keskustelu on saatavana vain maanantaista perjantaihin tiettyinä aikoina. Voit kuitenkin ottaa heihin yhteyttä puhelimitse ympäri vuorokauden. Mutta kaikki eivät halua ottaa yhteyttä puhelimitse, suurin osa ihmisistä käyttää Live Chat -palvelua, jossa he voivat kirjoittaa aiheensa mukavasti.

Toisaalta NameCheap-tukipalvelut ovat melko luotettavia ja käytettävissä ympäri vuorokauden. He eivät tarjonneet tukipalveluita puhelimitse, mutta voit ottaa heihin yhteyttä live-chatin kautta, mikä on todella hyvää. Vaikka lähettämällä lippu joskus repose on myöhässä, mutta live chat on erittäin paljon ja helposti saatavilla.

Meillä ei ole vain niitä, joilla on huono tukikokemus GoDaddyn kanssa, mutta myös paljon käyttäjiä valittaa tukipalveluistaan. Joten NameCheap vs GoDaddy -vertailussa kokemuksemme perusteella, NameCheap on voittaja.

Voittaja: NameCheap

Web-hosting-suunnitelmat

Molemmat yritykset tunnetaan yhtenä suurimmista verkkotunnuksen rekisteröijistä, mutta myöhemmin ne tarjoavat myös halpoja hosting-suunnitelmia. Molemmat tarjoavat melkein saman käyttöajan ja palvelinten nopeuden. Mutta jos olet uusi, NameCheap on hyvä sinulle, koska ne tarjoavat 24/7 live chat-tukea. Lisäksi NameCheap tarjoaa halvimmat isännöintipalvelut, hintaan 9,88 dollaria / vuosi, kun taas GoDaddy veloittaa 59,88 dollaria / vuosi. Joo, N ameChe ap tarjoaa hosting-suunnitelman vuodeksi alle 10 dollaria

NameCheap-hosting-suunnitelma sisältää myös haittaohjelmistoskannerin, varmuuskopion (kahdesti viikossa), ilmaisen sivustonmuodostajan ja nopeutetun SSD-tallennustilan. Ei ole vielä ohi, voit isännöidä 3 verkkotunnusta Arvon (perus) suunnitelmassa, mikä on todella houkutteleva vaihtoehto aloittelijoille ja niille, joiden budjetti on erittäin rajallinen.

Mutta GoDaddyllä on paljon enemmän janoa rahaa. He perivät 23,88 dollaria / vuosi takaisin & palauta, 17,88 dollaria haittaohjelmien tarkistuksesta, ei ilmaista sivustojen rakentajaa, ja sinulla on oikeus ylläpitää vain yhtä verkkosivustoa heidän Economy (Basic) -suunnitelmassaan.

Jos haluat isännöidä sivustoasi näistä kahdesta, rakennamme tässä vertailutaulukon, joka auttaa sinua valitsemaan oikean.

ominaisuudet

namecheap

Hyvä isä

Ilmainen verkkotunnus

Joo

Joo

sivustot

3

1

varastointi

20 Gt-SSD-nopeutettu

100 Gt – ei SSD

kaistanleveys

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Palautusoikeus

14 päivää

30 päivää

1-napsauta asennusohjelmaa

Joo

Joo

Tuki 24/7 (Live Chat)

Joo

Ei

Hinta

$ 9,88 / vuosi

Käy NameCheap-sivustossa

$ 59.88

Käy GoDaddyssä

Suosituksemme isännöintiin

Jos haluat web-hosting-palvelun vain kokemuksen saamiseksi, halpa hosting saattaa olla huomattava vaihtoehto. Suosittelemme, että vilkaiset halpojen WordPress-palveluntarjoajien luetteloa.

Haluamme suositella ammatillisille tai yrityssivustoille InMotion Hosting -sovelluksen käyttöä. Lisäksi on olemassa joitakin hyvin tunnettuja hosting-yrityksiä, tässä on luettelo parhaiden WordPress-web-hosting-yritysten luettelosta.

Osta InMotion-hosting nyt!
lorem ipsum dolor

Joten, Kuka on voittaja NameCheap- ja GoDaddy-kilpailussa?

No, kuten voit nähdä, voittaja on NameCheap. Kyllä, GoDaddy on myös hyvä valinta verkkotunnuksen ostamiseen, mutta miksi maksaa korkeat uusimisprosentit? Molemmat ovat tunnettuja yrityksiä, eivätkä osallistu vilpilliseen toimintaan.

Suosittelemme ostamaan verkkotunnuksen NameCheap-palvelusta, koska uusimisprosentit ovat melko alhaiset verrattuna GoDaddy-palvelimeen, ja isännöintipalvelun on koskettava InMotion Hosting -palvelua. Lisäksi saat NameCheapilta myös ilmaisen WhoisGuard-sovelluksen ensimmäisenä vuonna ja hyvin kalustetun ohjauspaneelin helppoa hallintaa varten..

Älä epäröi jakaa tätä Namecheap vs Godaddy -vertailua sosiaalisessa mediassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map