Kuinka lisätä ankkurilinkkejä WordPressiin helposti ja miksi?

0

Hyödynnämme pitkien WordPress-viestien ankkurilinkkejä, jotta autamme käyttäjiä siirtymään nopeasti etsimään aiheeseen.


Katso vain verkkotunnuksen rekisterinpitäjämme lähettämää viestiä. Siellä on esimerkkejä ankkurilinkkeistä ”Pikanavigointi” -otsikon alla. Ankkurilinkit sijoitetaan yleensä sisällysluetteloon, joten tiettyä sisältöä etsivä käyttäjä voi käyttää sitä nopeasti.

Lisäksi se on hyvä myös SEO-puolelta, koska Google saattaa näyttää sivustosi alla olevan luettelon hakukoneiden tuloksissa.

Siinä ei ole rakettitieteitä, joten jos olet aloittelija, voit vapaasti, se on erittäin helppo prosessi.

Ankkurilinkkejä voidaan käyttää pääasiassa 2-tavalla: manuaalinen ja automaattinen. Aiomme keskustella molemmista täällä.
Joten mennään eteenpäin ja aloitetaan elävällä esimerkillä ankkurilinkkeistä. Alla on luettelo aiheista, joita aiomme käsitellä.

Napsauta aihetta, jonka haluat oppia, ja vie sinut sijaintiin.

Nopea navigointi

Mikä on Anchor Link / tag?

Ankkurilinkki on tietyn tyyppinen linkki viestin sisällä siirtyäksesi sammalle tiettyyn sijaintiin samassa viestissä / sivulla. Se johtaa käyttäjät tiettyyn sisältöön viestissä, josta he ovat kiinnostuneimmat. Joten se osoittautuu todella auttavaksi käyttäjille, jotka laskeutuvat verkkosivustollesi.

Tavallinen käyttäjä vie noin kaksi tai kolme sekuntia pysyäkseen verkkosivustolla vai ei. Joten nyt sinun täytyy saada heidät pysymään sivustollasi.

Paras tapa vakuuttaa heidät on tarjota heille kiinnostunut sisältö. Ja tässä ankkurilinkit ovat välttämättömiä. Napsauttamalla linkkiä, käyttäjät voivat ohittaa toisen sisällön ja siirtyä osaan, jonka he haluavat lukea.

Ankkurimerkinnän etu?

Apua sisällön järjestämisessä: Ankkurien avulla voit pitää asiat kunnossa. Esimerkiksi, sinulla on pidempi viesti. Ankkuritunnisteen avulla voit järjestää sen ja parantaa käyttökokemusta. Lisäksi sen sijaan, että sisältö jaettaisiin eri viesteihin, ankkurit antavat verkkovastaavalle pitää kaiken yhdessä paikassa sekoittamatta sisältöä.

Säästä aikaa ja ei vieritä: Lähes suurin hyöty yleisöllesi siitä, että heidän ei tarvitse vierittää loppuun lukeaksesi viestin loppuun sijoittamaasi sisältöä. Ja joskus, kun vierität nopeasti, siirrät jopa etsimäsi sisällön, mikä on hämmentävää. Joten hyppääminen oikeisiin sisältöankkuritunnisteisiin on todella hyödyllistä käyttäjille.

SEO / hakukoneiden käyttö: Toinen houkutteleva etu on, että Googlen kaltaiset hakukoneet käyttävät ankkurilinkkejä hakutuloksissa, jotta käyttäjät voivat suoraan laskeutua siihen tiettyyn sisältöön, johon linkit. Joten se on pluskohta lisää liikennettä ja parantaa hakukoneiden sijoitusta

ankkurilinkki Googlessa

Riittää, että nyt puhutaan prosessista, jolla voit lisätä sen.

Ankkurilinkin lisääminen manuaalisesti WordPressissä:

Manuaalinen prosessi on yleensä parempi, kun haluat lisätä artikkeliin vähemmän erityisiä linkkejä. Se koostuu kahdesta vaiheesta.

 1. Ankkurilinkki # -merkin avulla. Siellä käyttäjä napsauttaa hypätäksesi sisältöön, jonka he haluavat lukea
 2. Paikka, johon haluat käyttäjän laskeutuvan, tai voimme sanoa tärkeimmän sisällön, johon linkit.

Aloitetaanpa

Vaihe 1:

Avaa WordPress-viesti, jossa haluat käyttää ankkurilinkkejä. Valitse nyt linkitettävä teksti ja lisää sitten linkkipainike, joka on saatavana WordPress-editorissa

kuinka lisätä ankkurilinkki

Kun olet napsauttanut Lisää-painiketta, se aukeaa pieni ikkuna, johon yleensä sijoitat linkit. Tällä kertaa ankkurilinkkiksi käytä numeroa # ja kirjoita sitten avainsanat, jotka liittyvät osaan, johon haluat käyttäjän laskeutuvan.

Ja paina sitten Käytä-painiketta. Tässä on nopeita vinkkejä # -linkkiä kirjoitettaessa.

 • Älä käytä pitkiä ja monimutkaisia ​​lauseita.
 • Käytä avainsanoja, joihin linkit.
 • Tavuviivat eivät ole välttämättömiä, mutta se vain tekee tekstistä luettavamman, joten käytä sitä.

Toistaiseksi olet luonut ankkurilinkin, mutta napsauttamalla sitä ei tehdä mitään. Tämä johtuu siitä, että et ole lisännyt linkin tunnusta, joten selain ei johda sinua mihinkään.

Vaihe 2:

Vaihe 2 on myös erittäin helppo kuin ensimmäinen vaihe ja sisältää yksinkertaisen koodirivin. Vieritä WordPress-editorissa viestin sisältöön ja vie se alas sisältöön, johon haluat käyttäjän siirtyä napsauttaessaan ensimmäisessä vaiheessa luodtua ankkurilinkkiä..

Haluamme esimerkiksi käyttäjän navigoivan alla olevan kuvan kohtaan.

ankkurimerkki

Napsauta nyt “Teksti” -painiketta, joka on annettu WordPress-editorin oikeassa yläkulmassa.

Siirry kappaleeseen ja kirjoita sitten tämä koodirivi

 

Sijasta osion otsikko, aseta sama otsikko, jota käytit ensimmäisessä vaiheessa, mutta ilman etuliitettä. Katso alla oleva kuva.

Voit tarkistaa, oletko asettanut ankkurin vai ei, voit vaihtaa takaisin Visual-tilaan WordPress-editorissa. Voit nähdä pienen tällaisen kyltin

Onnittelut! Ankkurilinkki / tagi on sijoitettu manuaalisesti. Tallenna nyt viesti ja esikatsele sitä tarkistaaksesi, toimiiko se.

Pikayhteenveto

 • Valitse teksti, jota haluat käyttää ankkurilinkinä. Käytä insert linkkiä ja kirjoita avainsana numerolla # sen sijaan, että annat toisen sivun URL-osoitteen. Esimerkiksi # Nopeimmin autoja
 • Vieritä nyt sisältöosaan, johon haluat käyttäjien hyppäävän, kun he napsauttavat ankkurilinkkiä.
 • Vaihda WordPress-editorin ”Teksti” -tilaan. Sijoita sitten tämä koodi

Kuten esimerkistämme se tulee

Ankkurilinkkien lisääminen automaattisesti laajennuksen avulla?

Menetelmä 1

WordPress-laajennuksen käyttö on helpoin tapa lisätä ankkurilinkkejä pidempiin viesteihin. Joten siirry WordPress-laajennuksiin ja asenna TinyMCE Advanced. Se on yksi parhaista lisäosista ankkurin lisäämiseen 2M + asennuksella. Kun olet asentanut ja aktivoinut laajennuksen, näet sen lisäävän joitain muita toimintoja WordPress-editorissa

plugin lisätäksesi ankkurilinkin

Vaihe 1:

Kun olet asentanut ja aktivoinut nyt, siirry viestiin ja tee seuraava

 • Valitse teksti, jota haluat käyttää ankkurilinkinä
 • Käytä Lisää linkki -painiketta

kuinka lisätä ankkurilinkki

 • Nyt sen sijaan, että linkittäisit toista sivua / viestiä, kirjoita avainsana numerolla #, joka liittyy linkitettävään tekstiin.

(Toistaiseksi se on sama prosessi kuin teimme vaiheessa 1 kuvaaessamme manuaalisten ankkurilinkkien lisäämistä.)

Vaihe 2:

Toimi vaiheessa 2 seuraavasti

 • Siirry kohtaan, jossa haluat käyttäjien navigoivan napsauttaessaan luomasi ankkurilinkkiä Vaihe 1.
 • Valitse teksti, johon haluat linkittää.
 • Napsauta sitten näytettyjen plugin-ominaisuuksien kohdasta “Lisää” ja sitten “Ankkuri”

lisää ankkurilinkit automaattisesti

 • Kirjoita nimi, jonka annoit sille vaiheessa 1 kuten teemme Bali-Indonesia, mutta älä käytä numeroa # syöttäessäsi tunnusta.

Onnittelut! Olet tehnyt sen onnistuneesti. Tämä laajennus säästää paljon arvokasta aikaa, koska sinun ei tarvitse jättää Visuaalinen-asetukseksi Teksti-editoria. Sinun ei myöskään tarvitse kirjoittaa koodiriviä manuaalisesti.

Menetelmä 2:

Toinen tapa käyttää ankkurilinkkejä käyttökokemuksen parantamiseksi on toisen liitännäisen käyttö. Se tekee prosessista jopa nopeamman kuin yllä mainittu laajennus. Helppo sisällysluettelo on yksi parhaista laajennuksista, joista on erittäin hyödyllistä ylläpitäjille, jotka julkaisevat pitkiä artikkeleita. Sillä on yli 100 000 asennusta melko hyvällä arvosanalla.

Siirry WordPress-laajennusosien hakuun Helppo taulukon sisältö ja asenna ja aktivoi se.

Tämä laajennus suorittaa suurimman osan työstä melko automaattisesti. Se luo sisältötaulukon ankkurilinkkien avulla arvaamalla otsikot sisältöosaksi, johon haluat johtaa yleisöäsi. Plugin-asetuksista voit kuitenkin muokata sitä tarpeidesi mukaan.

Joten aloitetaan

Vaihe 1

 • Asenna ja aktivoi laajennus
 • Siirry nyt plugin-asetuksiin alla olevan kuvan mukaisesti

plugin-asetus automaattiseen ankkuriin

 • Oletuksena plugin on käytössä sivuilla, joten “Ota tuki käyttöön” -osiossa ota se käyttöön viesteille.

 • Automaattinen lisäys -vaihtoehdon avulla voit lisätä ankkurilinkit kaikkiin viesteihin automaattisesti. Mutta jos haluat näyttää sen valituissa viesteissä, poista tämä valinta.

 • Vieritä hiukan alas, missä voit määrittää asetukset, kuten missä taulukko näytetään ja milloin se näytetään jne.

ankkurilinkkien sisältötaulukko

 • Muita asetuksia ovat sen ulkonäkö.
 • Sisään “Pitkälle kehittynyt” Asetukset, voit valita, minkä otsikon haluat sisällyttää taulukkoon tai poistaa sen taulukosta.
 • Kun olet tehnyt haluamasi asetuksen, älä unohda painaa “Tallenna muutokset” -painiketta.

Vaihe 2

Joten miten laitat sisältötaulukon viesteihin?

 • Jos otat käyttöön Automaattinen lisäys, laajennus lisää automaattisesti kaikkien viestien sisällysluettelon.
 • Jos haluat lisätä ankkurilinkkien sisällysluettelon, siirry manuaalisesti kyseiseen viestiin.
 • Kun olet WordPress-postituseditorissa, vieritä alas loppuun ja näet ”Sisällysluettelo”, jossa voit tarkistaa “Lisää sisällysluettelo” -vaihtoehdon..
 • Tallenna muutokset ja tarkista esikatselu.

Laajennus näyttää sisältötaulun automaattisesti asetuksesi yhteydessä.

johtopäätös:

Vaikka olet aloittelija, voit käyttää ankkurilinkkejä melko vaivattomasti. Edellä mainitsimme useita tapoja, joilla voit lisätä ankkurilinkkejä manuaalisesti ja automaattisesti. Jos julkaiset yleensä pitkiä artikkeleita, ankkurilinkkien käyttö on paras tapa auttaa yleisöäsi pääsemään sisältöön nopeasti. Lisäksi se tarjoaa sinulle myös pluspisteen hakukoneen kannalta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map