BlueHost vs HostGator 2020 [Nopeus, käyttöaika ja ominaisuudet tarkistettu]

0

Oletko hämmentynyt siihen, kumpi valita BlueHost vs HostGator -sovelluksesta?


BlueHost vs HostGator -vertailu

Koska näitä kahta kutsutaan luotettaviksi ja halpoiksi WordPress-isännöintipalvelun tarjoajiksi verkkosivuston luomiseen käyttämällä mitä tahansa merkittävää CMS: ää, kuten Joomla, Drupal tai WordPress. Ja siksi ihmiset vaikuttavat hämmentyneiltä valittaessa yhtä heistä. Molemmat isännät tarjoavat hosting-suunnitelmia melkein samoilla hinnoilla ja sisältävät kaikki tärkeät ominaisuudet, kuten cPanel, yhden napsautuksen asennusohjelma, uusin PHP-versio ja sähköpostitilit jne..

Pika tosiasiat – BlueHost vs HostGator Review

Sekä BlueHost että HostGator ovat EIG: n (Endurance International Group) omistuksessa. Ryhmä hankki myös monia muita isoja nimiä isännöintiteollisuudessa ja on yhteistyössä WordPress.comin, SiteLockin ja Comodon jne. Kanssa..

  • EIG osti BlueHostin vuonna 2010.
  • EIG osti HostGatorin vuonna 2012.

BlueHost vs. HostGator Pikakatsaus

BlueHost on lueteltu yhtenä suositeltavista palveluntarjoajista Wordpres.org-sivustossa. Yritys on erittäin kuuluisa taloudellisista hinnoistaan ​​johtuen, ja siksi isännöi yli 2 miljoonaa verkkosivustoa. Lisäksi ne tarjoavat erilaisia ​​skaalautuvia vaihtoehtoja, kuten pilvi-, omistettu- ja VPS-isännöintiä.

Toisaalta HostGator on myös iso toimija ja työllistää yli 500 työntekijää. Nyt he hallinnoivat yli 8 miljoonaa verkkotunnusta ja 400 000 asiakasta ympäri maailmaa. Lisäksi ne tarjoavat myös lukuisia isäntäratkaisuja erittäin kohtuullisin hinnoin.

BlueHost

HostGator

Joten tässä on mukana BlueHost vs HostGator -vertailu, jotta sinun olisi helppo päättää. Ja olemme varmoja, että artikkelin lopussa pystyt ratkaisemaan tämän sekaannuksen ja keksimään parhaan.

BlueHost vs HostGator -vertailu: Kuka voittaa taistelun?

Maine

Näiden kahden palveluntarjoajan välillä on käyttäjien reaktioita, mutta näemme, että BlueHost on maineikkaampi kuin HostGator. Siellä voi olla jokin mahdollinen syy, kuten WordPress suosittelee BlueHostia virallisesti ja myös monet vaikuttavat bloggaajat.

Lisäksi BlueHostilla on erinomainen maine bloggaajien ja verkkovastaavien keskuudessa, jotka haluavat vain aloittaa blogin. Vaikka toisaalta, monet valittavat, että HostGator yrittää sekoittaa aloittelijat ylämyynti taktikoillaan.

Oli aika, jolloin HostGatoria pidettiin yhtenä hienoista palveluntarjoajista, mutta nyt monet käyttäjät eivät ole tyytyväisiä laatuunsa, erityisesti asiakastukeen. Vaikka BlueHost-palveluiden laadussa on tajutonta vaihtelua. Joten etsimme BlueHostia maineen suhteen.

Voittaja: BlueHost

Käyttöaste

Sinun on varmistettava, että verkkosivustosi ei laske melko usein, koska tämä voi tuhota sivustosi maineen. Virulentti totuus on, että seisokkeja ei voida poistaa kokonaan. Mutta tätä voidaan vähentää isännöimällä sivustoja korkealaatuisilla isännöintipalveluntarjoajilla.

BlueHost tarjoaa vankan käyttöajan. Käyttämämme tili toimii pätevästi. Toistaiseksi olemme kohdanneet yhtäkään tapausta, kun niiden keskimääräinen käyttöaika laskee alle 99,9%: n käyttöajan. Tässä on Uptime-tilastot, jotka Uptime-robotti on tarkastanut.

BlueHost Uptime

UptimeTest BlueHost-hosting

Vastakkaisella puolella HostGator toimii myös erittäin hyvin ja onnistuu suorittamaan 100% Uptime joissakin kuukausissa, mutta heiltä puuttuu johdonmukaisuus.

Tällä hetkellä heillä menee hyvin, kuten näet alla olevan kuvan, joka osoittaa olevansa 100 prosenttia viimeisen 7 päivän aikana. Mutta kun kyse on 30 päivän seurantajaksosta keskimääräinen käyttöaika tulee 99,98%. Ja jos puhutaan ajanjaksosta ennen 30 päivää, niin meillä on myös 2 seisokkeja, ensimmäinen kestää yhden minuutin, ja toinen pitää sivustollemme 3 minuutin ajan.

Vaikka nämä ovat pieniä seisokkeja, mutta kokonaisuutena, tästä tulee vakava seisokkeja.

HostGator Uptime

UptimeTest HostGator-hosting

Kyllä, jokaisella isännöitsijäpalveluntarjoajalla on aina seisokkeja, mutta BlueHost vs HostGator käyttöaikatilastomme mukaan BlueHost on ilmeinen voittaja.

Voittaja: BlueHost

BlueHost

HostGator

Nopeus

Vihaatko odottaa? Kukaan sellainen kuin heidän selaimessa vain lataa sivua ja lopulta sivusto latautuu rikkoutuneella sisällöllä. Jos palvelimet vievät enemmän aikaa sivun lataamiseen, se tarkoittaa hidasta nopeutta ja siten vähentää liikennettä. Ja kun liikennettä ei ole, mikä on verkkosivuston ylläpidon tarkoitus. Käyntiajan jälkeen nopeus on seuraava välttämätön tekijä, joka sinun on otettava huomioon.

Molemmat yritykset ovat hyvin lähellä toisiaan vertailtaessa nopeustilastoja

BlueHost -nopeustesti

Pingdom BlueHost -nopeustesti

HostGator-nopeustesti

Pingdom HostGator nopeustesti

Tilastojen yhteenveto selittää, että molemmat lataavat sivun enimmäkseen alle sekunnissa. Mutta joskus sivusto, jota ylläpidetään HostGator-palvelimet vievät väliltä 800 – 1500 ms. Kesto on edelleen kunnollinen, mutta pienempi latausaika tarkoittaa sivuston lataamista nopeasti, mikä on parasta sivustollesi.

BlueHost-palvelimella ylläpidetyssä sivustossa on enemmän sivukokoja kuin HostGatorissa, mutta se latautuu kuitenkin nopeammin kuin HostGator.

Voittaja: BlueHost

Kuormitustesti

Suorittamalla kuormitustesti voit arvioida palvelimien laadun. Tarkistaa, tarjoavatko molemmat yritykset kestävää ja luotettavaa web-hosting-palvelua, käytämme kuuluisaa työkalua, joka tunnetaan nimellä LoadImpact.

Tämän työkalun avulla lähetämme virtuaalisia käyttäjiä molemmille sivustoille, jotka isännöidään HostGator- ja BlueHost-palvelimilla.

Tarkista vain alla olevat tilastot löytääksesi paras verkkoisäntä.

HostGator-tilastot osoittavat, että jopa 30 virtuaaliseen käyttäjään tulokset ovat melko tyydyttäviä ja latausaika on enimmäkseen alle 630 ms. Mutta sen jälkeen, kun palvelin on osoittanut epävakaata käyttäytymistä, ja latausaika kasvoi 16 sekuntiin.

HostGator LoadImpact -tilastot

LoadImpact Test HostGator Server

BlueHost LoadImpact -tilastot

BlueHost-tilastojen mukaan niiden palvelin vie aluksi lähes 950 ms, mutta sen jälkeen palvelimet pelaavat melko hyvin vähentämällä latausaikaa. Tarkkailemalla voit nähdä, että enimmäkseen sivuston latausaika on alle 900 ms ja vain harvoin tapauksissa se osuu 1 sekunnin päähän. Voit nähdä johdonmukaisuuden myös latausajan rivillä.

Se tarkoittaa, että BlueHost-katkaisijat voivat hallita liikennettä tehokkaasti, vaikka aktiivisia käyttäjiä olisi enemmän.

LoadImpact Test BlueHost Hosting

Voittaja: BlueHost

Tukipalvelut

Entä Web-isännän tukipolitiikka? Tarjoavatko he teknistä tukea ympäri vuorokauden? Tämä on alue, joka on tärkein sekä aloittelijoille että asiantuntijoille.

Molemmat yritykset tarjoavat ympäri vuorokauden tapahtuvaa livekeskustelua, puhelinta, sähköpostia, lippujärjestelmää ja tietopohjaa täynnä artikkeleita. Mutta ovatko molemmat nopeita?

BlueHost-tukipalvelut ovat nopeampia kuin HostGator. Aina kun tarvitsemme apua tai tietoja, aloitamme live-keskustelun ja saamme yhteyden alle 5 – 7 minuutissa.

Mutta kun puhumme HostGator Live chat on kauhea. Aloitat live-keskustelun saadaksesi vastauksen nopeasti. Mutta ne vievät keskimäärin melkein 10 – 40 minuuttia ja jopa joskus joudut odottamaan melkein tunnin. Oletetaan, että haluat enemmän resursseja tai sivustosi virhettä, ja tarvitset apua välittömästi, mutta ne vain nukkuvat. Se on merkki siitä, että “ei välitä asiakkaista”.

Voittaja: BlueHost

BlueHost

HostGator

HostGator vs. BlueHost -ominaisuudet

Varastotila

Joten kuinka paljon tarvitset tallennustilaa sivuston sisällön tallentamiseksi? Yksinkertainen informaatiotyyppinen verkkosivusto ei yleensä tarvinnut paljon tilaa. BlueHost-tarjous 50GB tallennus perussuunnitelmassa, kun taas HostGator merkitsi tallennustilan nimellä “rajoittamaton”.

Rajoittamaton tarkoittaa, että rajoituksia ei ole, mutta kun yritys uskoo, että sivustosi kuluttaa enemmän resursseja, he ilmoittavat sinulle päivittääksesi suunnitelman. Tyypillisesti, kun palveluntarjoaja sanoo rajoittamatonta tai mittaamatonta, se tarkoittaa lähes 100 Gt. Mutta HostGator-käyttäjät voivat ladata sisältöä jopa 200 Gt helposti, ja sen jälkeen heidän on ehkä päivitettävä.

Voittaja: HostGator

kaistanleveys

Kaistanleveys on tiedonsiirto, kun jokainen kävijä käy sivustossasi. Voimme myös sanoa, että sivustosi kävijämäärä voi olla. Jos et ole kaistanleveydessä, kukaan ei voi käydä sivustossasi.

Mutta ei ole hätää, koska sekä BlueHost että HostGator tarjoavat mittaamattoman kaistanleveyden kaikissa suunnitelmissa.

Voittaja: Tie

Sähköpostitilit

Tuotenimellä varustettu sähköpostitili näyttää ammattimaisemmalta ja antaa sinulle enemmän hallintaa.

Joten siksi valitset palveluntarjoajan, joka sallii sinun luoda useita sähköpostitilejä. BlueHost sallii jopa 5 sähköpostitiliä ja 100 Mt sähköpostitilaa jokaiselle tilille. Tämä on riittävä määrä, koska useimmiten yksittäisillä verkkosivustoilla on yksi tai kaksi sähköpostiosoitetta pitääkseen yhteyttä vierailijoihinsa.

HostGator tarjoaa rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä kaikissa suunnitelmissaan joka antaa heille selvän voiton BlueHostista tällä kierroksella. Huomaa, että molemmat isännöintipalveluntarjoajat tukevat Web-sähköpostia, POP: ta ja IMAP: tä.

Voittaja: HostGator

BlueHost

HostGator

Ohjauspaneeli

Monimutkainen taustapaneeli ei ole vain synkkä käyttää, vaan myös tuhlaa arvokasta aikaa. Sillä ei ole väliä, että jos yritys tarjoaa oman valmistamansa paneelin tai teollisuusstandardin cPanelin, mutta asia on, sen pitäisi olla helppo ymmärtää.

Molemmat tarjoajat tarjoavat cPanelia, joka on hyvin yleinen markkinoilla intuitiivisen luonteensa takia.

BlueHost-ohjauspaneeli

BlueHost-ohjauspaneelin kojetaulu

HostGator-ohjauspaneeli

HostGator-ohjauspaneelin hallintapaneeli

Joten jos käytät tällä hetkellä cPanelia, siirtyminen BlueHostiin tai HostGatoriin ei aiheuta sekaannusta. Suoraan sanottuna, BlueHost cPanel on värikkäämpi ja sisältää WordPress-työkaluja. Koska molemmat tarjoavat cPanelia, niin tämä on tie.

Voittaja: Tie

[Huomaa: Rakastamme henkilökohtaisesti BlueHost-ohjauspaneelia enemmän kuin HostGatoria.]

BlueHost

HostGator

Sovellusten asennusohjelma

Menevät ovat päivät, jolloin sinun täytyy oppia komentoja Web-sovelluksen (komentosarjan) asentamiseksi kuten WordPress. Nyt kaikki parhaat WordPress-palveluntarjoajat ovat ottaneet käyttöön 1 napsauta asennusohjelmaa joka mahdollistaa nopean asennuksen. Kyse on vain muutamasta napsautuksesta.

Ei vain WordPress Molemmat verkkoisäntäkoneet tarjoavat lukuisia skriptejä, kuten Joomla, Drupal ja PrestaShop jne. suorittaa asennukset helposti.

Voittaja: Tie

PHP-versio

PHP on tunnetuin ohjelmointikieli ja kattaa lähes 82 prosenttia verkkosivustoista. Joten kuinka tärkeätä on valita yritys, joka tukee uusinta PHP-versiota?

Vastaus on yksinkertainen Uusin PHP-versio, kuten 7.0, 7.1, voi parantaa sivuston nopeutta merkittävästi. Tässä voit oppia lisää PHP: stä.

Sekä HostGator että BlueHost tukevat uusinta versiot. Voit kuitenkin alentaa minkä tahansa vanhan version, kuten myös 5.6 tai 5.4.

Voittaja: Tie

BlueHost

HostGator

Pysäköidyt verkkotunnukset

Et ehkä tunne Pysäytettyjen verkkotunnusten välttämättömyyttä aivan alussa, mutta kun olet kuuluisa, tämä käyttää sitä brändin ja liikenteen turvaamiseen. Esimerkiksi, sinulla on abc.com-verkkotunnus ja saat huomattavaa liikennettä. Entä jos joku luo verkkotunnuksen, joka on samanlainen kuin sinä, kuten abc.net? Voi olla mahdollista, että hän saa osan potentiaalisista vierailijoistasi.

Varattu verkkotunnus suojaa sinut sellaisilta tapauksilta. Kanssa BlueHost-perussuunnitelmassa voit pysäköidä 5 verkkotunnusta. Se tarkoittaa, että kun ostat abc.net -sovelluksen, voit osoittaa sille verkkotunnuksesi (abc.com) ja aina kun kävijä avaa abc.net-sivuston, hän ohjaa automaattisesti sivustoosi (abc.com).

Mutta HostGator ei tarjonnut mitään mahdollisuutta verkkotunnusten pysäköintiin Hatchling (perussuunnitelmassa). Joten jos verkkotunnuksen pysäköinti on pakollinen ominaisuutesi, HostGatorin Hatchling-suunnitelma ei ole hyvä valinta.

Voittaja: BlueHost

Automaattinen sivuston siirto

Sivustojen siirtyminen osoittautui käteväksi vaihtoehdoksi, kun ajattelet siirtää blogisi / verkkosivustosi nykyiseltä palveluntarjoajalta toiselle. Siirtymiseen voi olla useita syitä, kuten skaalautuvien vaihtoehtojen puute. Toinen syy voisi olla se, että nykyinen tarjoaja ei ole enää laadun tarjoaja.

Joten jos haluat siirtyä vanhasta palveluntarjoajasta HostGatoriin, täytä vain siirtolomake ja he siirtävät kaiken kuten tietokannat, sisältö ja skriptit jne. ilman kustannuksia. Muista, että olet oikeutettu automaattiseen siirtoon ensimmäisten 30 päivän aikana. Ja 30 päivän kuluttua järjestelmänvalvoja auttaa vain sinua.

Toisaalta, olet järkyttynyt siitä BlueHost veloittaa 149,99 dollaria automaattiseen sivuston siirtoon. Joten jos haluat siirtää sivustosi BlueHost-palvelimille, tee se paremmin itse. Internetissä on paljon oppaita.

Voittaja: HostGator

Salatkoon SSL

Alussa SSL oli tärkeä osa sivustoja, jotka käsittelevät asiakkaiden henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimiä, osoitetta, luottokorttinumeroita jne. Sitä käytetään käyttäjän henkilökohtaisten tietojen salaamiseen toteuttamalla suojausprotokollia turvallisuuden ja yksityisyyden parantamiseksi.

Mutta nyt siitä tulee pakollinen osa kaikkia verkkosivustoja ja blogeja riippumatta siitä, onko sinulla sisältöpohjaista blogia vai verkkokauppaa, johtuen Googlen äskettäisestä ilmoituksesta. Koska hakukoneet (Google) tarjoavat jonkin verran etuoikeutta SSL-sivustoille.

BlueHost cPanel esiteltiin Let’s Encrypt -vaihtoehdolla kaikissa heidän suunnitelmissaan. Tämän avulla käyttäjä voi aktivoida SSL: n vain muutamalla napsautuksella. Mutta HostGator ei ole toistaiseksi ottanut käyttöön tällaista automaattista ja kätevää ominaisuutta (olkaamme salaus). Tietenkin, he tarjoavat myös SSL: n kaikissa suunnitelmissaan, mutta sinun on tehtävä joitain teknisiä töitä tämän aktivoimiseksi ja maksettava lisämaksuja.

Voittaja: BlueHost

BlueHost

HostGator

Datan varmuuskopio

Varmuuskopioiden hankkiminen on viimeinen toivo, kun kaikki on sekaisin ja et näe mitään ratkaisua. Palauttamalla varmuuskopio sivustosi siirtyy kohtaan, jolloin viimeksi luot varmuuskopion. Siksi on välttämätöntä luoda varmuuskopio. Verkkosivun kokonaisten tai valittujen osien varmuuskopiointiin sisältyy monia ilmaisia ​​ja maksettuja palveluita.

Varmuuskopiointivaihtoehto, jonka isännöintiyritys tarjoaa, yleensä ohjauspaneelissa annetun suunnitelman kanssa, eikä sinun tarvitse asentaa mitään laajennusta.

BlueHost tarjoaa sekä ilmaisia ​​että maksettuja varmuuskopiopalveluita. Voit määrittää palvelun luomaan päivittäisiä, viikoittaisia ​​ja kuukausittaisia ​​varmuuskopioita. Lisäksi, jos haluat ladata varmuuskopion tietokoneellesi, voit tehdä sen FTP: n kautta. Varmuuskopion palauttamisesta ei myöskään ole maksua.

HostGator tekee täällä huonoa työtä. Yhtiö sanoo tarjoavansa ilmaisen varmuuskopion ja kyllä, heillä on oikeus, mutta aina kun haluat palauttaa varmuuskopion, he veloittavat 15 dollaria. Vakavasti ?? Yah! Olemme tosissamme. Joten mitä aiomme tehdä ilmaisilla palveluilla, jotka voivat tehdä vain varmuuskopion, mutta eivät salli ilmaista palauttamista?

Voittaja: BlueHost

hinnoittelu

Hinta on toinen erittäin tärkeä huomioitava tekijä etenkin niille, joilla on rajalliset varat. Sinun tulisi varmistaa, että saat vastinetta rahoillesi. Molemmat yritykset tarjoavat jaettuja WordPress-, VPS- ja omistettuja hosting-suunnitelmia.

Ilmainen verkkotunnus

Verkkotunnus on minkä tahansa blogin tai verkkosivustojen verkko-osoite. Ilman tätä et voi määrittää blogia. Monet palveluntarjoajista tarjoavat tämän ilmaiseksi, jos ostat hosting-suunnitelman. BlueHost tarjoaa myös ilmaisen verkkotunnuksen web-hosting-ominaisuuden mukana. Sinun ei tarvitse maksaa edes penniäkään ensimmäisestä vuodesta.

HostGator ei tarjonnut ilmaista verkkotunnusta asiakkailleen. Tämä on hiukan enemmän ensimmäisenä vuonna kuin BlueHost.

Voittaja: BlueHost

BlueHost

HostGator

verkkotunnukset & Yksityisyyden suoja

Entä jos haluat ostaa vain verkkotunnuksen? Vaikka on myös joitain muita parhaita verkkotunnuksen rekisteröijiä, mutta BlueHost ja HostGator ovat myös poikkeuksellinen huomio. Niiden hinnoissa on pieni ero.

BlueHost veloittaa 11,99 dollaria .com-verkkotunnuksesta, kun taas HostGator tarjoaa sille 12,95 dollaria. Mutta tarina ei ole vielä ohi. Yhden vuoden kuluttua BH maksoi 15,99 dollaria, kun taas HG vaatii 15 dollaria uusimisesta. Joten jos valitset BH: n, voit säästää melkein dollarin kerralla, mutta maksaa enemmän uudistuksissa verrattuna HG: hen..

Verkkotunnuksen yksityisyyden suoja on lisäosa, joka piilottaa yksityiset tietosi, kuten sähköpostiosoitteet jne., Säästääksesi sinua haitallisilta sähköposteilta ja markkinointiyrityksiltä. Huomaa kuitenkin, että se ei ole pakollinen lisäosa. Joten, jos haluat aktivoida tämän, BlueHost tarjoaa sen 11,88 dollarilla, kun taas HostGator tarjoaa 12,95 dollarilla.

Ensimmäisenä vuonna säästät melkein 2 dollaria ostaessasi verkkotunnusta ja yksityisyyden suojaa BlueHostilta ja uusiessaan säästät muutama sentti. Koska erot ovat vähäiset, niin tämä on selkeä tie.

Voittaja: Tie

Sivujen ylläpito

BlueHost tarjoaa 3 web-hosting-suunnitelmaa jaetussa kategoriassa. Tällä hetkellä ei ole kustannuseroa. Palveluntarjoajan molemmat hinnat ovat samat kuin perussuunnitelmat. Perussuunnitelmassaan BlueHost tarjoaa yhden ilmaisen verkkotunnuksen, 50 Gt tallennustilaa (enemmän kuin tarpeeksi) ja mittaamaton kaistanleveys. Voit isännöidä yhtä verkkotunnusta tässä suunnitelmassa. Tämä sopii hyvin, jos haluat isännöidä pientä henkilökohtaista blogia.

HostGator tarjoaa mittaamatonta tallennustilaa ja kaistanleveyttä hautosuunnitelmassaan, mutta rajoittuu yhden verkkotunnuksen isäntään. Toisin kuin BlueHost, he eivät anna sinulle ensimmäisen vuoden ilmaista verkkotunnusta isäntätilin ostamisessa.

Perussuunnitelman lisäksi, jos puhumme Plus (BlueHost) ja Baby (HostGator) suunnitelmista, molemmat ovat melko samankaltaisia. Voit isännöidä rajoittamatonta verkkotunnusta. Se sopii parhaiten käyttäjille, jotka aikoivat luoda lähitulevaisuudessa useita verkkosivustoja käyttämättä ylimääräistä rahaa. Kuten näette, korkeampien suunnitelmien välillä ei ole mitään näkyvää eroa kuin perustiedot, joten sitoudumme tähän osioon kuten yllä.

Voittaja: Tie

BlueHost

HostGator

Palautusoikeus

Palautuskäytäntö voidaan myös kuvata rahat takaisin -takuuksi. Yritys voi vain pyrkiä tyydyttämään kaikki asiakkaansa. Ei ole mitään takeita siitä, että jos käyttäjä on täysin tyytyväinen, niin toinenkin. Tässä tapauksessa hyvityskäytäntö tulee voimaan ja säästää rahaa.

Kun olet rekisteröitynyt BlueHostiin, voit pyytää palautusta 30 ensimmäisen päivän aikana. Joten jos sinusta tuntuu, että heidän palvelut eivät ole tyydyttäviä, niin saat varmasti takaisin rahat. Muista, että 30 päivän kuluttua et ole oikeutettu pyytämään palautusta.

Vaikka HostGator noudattaa 45 päivän palautuskäytäntöä, se tarkoittaa, että sinulla on enemmän päiviä testata heidän palveluitaan ennen kuin teet päätöksen palautuspyynnöstä vai ei.?

Joten päättäessäsi BlueHostin tai HostGatorin välillä rahat takaisin -takauksen suhteen, ei ole niin vaikeaa valita paras. Ei ole aika helppoa?

Voittaja: HostGator

johtopäätös

Joten on aika tehdä johtopäätös BlueHost vs HostGator. Kun puhumme muista näkökohdista, kuten ilmaisesta SSL: stä, niin myös BlueHostilla on etäisyys HostGatoriin nähden. Lisäksi BlueHost sisältää perussuunnitelmassaan myös ilmaisen varmuuskopion, verkkotunnuksen pysäköinnin, ilmaisen verkkotunnuksen ja hyvin varustetun ohjauspaneelin.

Toisaalta HostGator tarjoaa monia muita ominaisuuksia, kuten rajaton määrän sähköpostitilejä, aliverkkotunnuksia, sähköpostien suurempaa tallennustilaa ja 4500 ilmaista verkkosivustojen mallia. Mutta heidän tulisi harkita ilmaista SSL: tä, jonka salataan, koska se on tärkeää SEO: lle.

Voit saada ilmaisen SSL: n CloudFlare-palvelusta. Käytämme jo ilmaista CloudFlaren SSL-tiedostoa joissakin blogeissamme, ja edullisin osa on, että sinun ei tarvitse oppia mitään teknisiä juttuja sen toteuttamiseen. Tässä on täydellinen opas ottaa CloudFlaren ilmainen SSL käyttöön WordPress-käyttöisillä verkkosivustoilla.

Kaiken kaikkiaan BlueHost-suunnitelmat ovat hyvin suunniteltuja, ja ne tekevät nopeiden palveluidensa maksimaalisen saatavuuden tehokkaammaksi, joten ehdotamme sinulle BlueHostia.

Olemme varmoja, että arvostelu saa kaiken selväksi sinulle, eikä ole enää hämmennystä siitä, kumpi valita BlueHost vs HostGator välillä.?

BlueHost

HostGator

Jos luulet unohtaamme kattaa tärkeimmät ominaisuudet, joita pitäisi verrata, ota meihin yhteyttä kommenteissa. Luemme mielellämme ehdotuksiasi ja palautetta.

Jos tarvitset edelleen apua ja olet hämmentynyt HostGator vs. BlueHost -ohjelmasta, älä epäröi ottaa yhteyttä. Olemme aina täällä auttamassa sinua löytämään paras verkkoisäntä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map