11+ parhaat halvat pilvipalvelupalvelut 2020

12

Pilvipalvelu on paras tapa tehdä sisältösi saataville ympäri maailmaa lukuisten palvelimien avulla CDN (Content Distribution Network) -palvelun sijasta. Koska tämä infrastruktuuri on rakennettu useilla palvelimilla, ja siksi se on vähän kallis kuin jaettu isäntä. Jos etsit halpaa pilvipalvelua, jatka lukemista löytääksesi parhaan.


Cloud Hosting on suunniteltu pääasiassa tarjoamaan maksimaalista ja loputonta palvelua. Ja arvaa miten? Pilvipalveluissa useita palvelimia on kytketty (rinnakkain) tavalla, joka toimii yhtenä. Yksinkertaisempi selitys, toisin kuin vain yhdessä palvelimessa luotettavan jaetun isännöintipalvelun kanssa, pilvipalvelu koostuu useammasta kuin yhdestä palvelimesta.

Siten tämä vähentää merkittävästi seisokkien, alhaisen nopeuden ja tiedon menetyksen mahdollisuuksia. Se käyttää enemmän resursseja kuin perinteinen isännöinti, mikä tekee siitä kalliimman ja hyötymään tämän tyyppisestä isännöinnistä; sinun on maksettava enemmän rahaa. Mutta täällä koimme parhaiden ponnistelujemme jälkeen luettelon parhaista halvoista pilvipalveluntarjoajista.

Paras halpa pilvipalvelu

Ero pilvipalvelun ja jaetun palvelimen välillä

Kuten edellä mainittiin, pilvessä isännöi useita palvelimia, jotka sijaitsevat eri paikoissa. Olet esimerkiksi ostanut pilvipalvelusuunnitelman ja jossain vaiheessa palvelimen toimintahäiriön. Mitä tapahtuu? Kyllä, sait sen. Jos jokin palvelin menee alas, sivustosi on edelleen käytettävissä. Jaetussa isännöinnissä sivustosi menee varmasti.

Aluksi tämäntyyppinen isännöinti oli erittäin kallista, ja vain yritykset voivat käyttää sitä, mutta viimeisen 3 ~ 4 vuoden jälkeen hinnat ovat laskeneet ja nyt halpoja pilvipalveluita on saatavana myös luvatulla laadulla. Joten, jos etsit parasta, mutta halpaa pilvipalveluntarjoajaa, tämä artikkeli auttaa sinua löytämään oikean yrityksen. Koska täällä keräämme uusimman luettelon parhaista maineellisista pilvipalveluista, jotka tarjoavat suunnitelmat alhaisimpaan hintaan.

Suosituimmat suositukset

isäntä

Sopiva

luokitus

Hinta

Kamatera ♥

Kaikki käyttäjät

Tarkista nyt

Vultr

Pienet ~ isot projektit

Tarkista nyt

A2Hosting

Bloggaajat, verkkovastaavat

Tarkista nyt

Parhaat halvat pilvipalveluntarjoajat 2020

Joten tässä on luettelo edullisista ja halvimmista pilvipalveluista, joiden avulla voit säästää huomattavasti rahaa. Suosittelemme, että valitset sen, joka sopii ja täyttää kaikki vaatimuksesi.

1. Kamatera – Hanki 30 päivän ilmainen kokeiluversio

Kamatera

Vuonna 1995 perustettu Kamatera tarjoaa tyydyttäviä pilvipalveluita sekä joustavilla että skaalautuvilla ratkaisuilla. Tietäen tosiasian, että suorituskyky on jokaisen käyttäjän ensisijainen tavoite, Kamatera aseisti infrastruktuurinsa huipputeknologialla, kuten solid-drive-asemilla, Intel Xeon E5 v4 -prosessorilla ja globaaleilla läsnäolopisteillä.

Kamatera on erikoistunut pilvialustojen tarjoaja, joka tarjoaa nimensä alla laajan valikoiman tuotteita, kuten halpoja pilvipalvelimia, lohkovarastoja, kuormituksen tasapainotuslaitteita, hallittuja pilvipalveluita ja paljon muuta. Ja merkittävin osa kohtuullisen hinnoittelun lisäksi, yritys tarjoaa myös 30 päivän ilmaisen kokeilutilin.

Nopeus on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joilla on merkittävä vaikutus asiakaskokemuksen lisäksi myös hakukoneiden sijoittelun parantamisessa. Syy siihen, miksi Kamatera voi olla ihanteellinen valinta sinulle, on, että heillä on 13 datakeskuksen sijaintia ympäri maailmaa, jolloin voit tallentaa sivustosi / sovellussisällön lähellä potentiaalisia käyttäjiä. Joten riippumatta siitä, kuuluuko yleisö Amerikkaan, Eurooppaan tai Aasiaan, voit valita lähimmän tietokeskuksen.

Pilviinfrastruktuuri on täydellinen tapa edetä, jos haluat hyödyntää välitöntä skaalautuvuutta. Tämä tarkoittaa, että sinulle annetaan lisäresursseja nopeasti ja vältetään mahdolliset katkokset. Kun olet luonut tilin Kamaterassa, voit joko asentaa tai poistaa asennuksen tai päivittää käyttöjärjestelmän.

Sinulla on oikeus käyttää mitä tahansa versiota melkein jokaisesta käyttöjärjestelmästä, kuten Ubuntu, CentOS, Debian, FreeBSD ja OpenSUSE. Lisäksi heidän palvelin tukee myös kaikkia MS Windows -versioita. Toisaalta Kamatera sisältää helppokäyttöisen ohjauspaneelin, jonka avulla voit hallita ominaisuuksia ja verkkoasetuksia jne.

Palvelimen asettamisessa Kamatera suunnitteli yksinkertaisen prosessin, joten voit valita resurssien määrän, kuten vCPU, RAM, tallennustila ja datakeskuksen sijainti. Voit myös valita haluamasi käyttöjärjestelmän valtavasta luettelosta.

Yrityksen avulla on myös paljon helpompaa lisätä valinnaisia ​​palveluita, kuten cPanel ja laajennetut varmuuskopiot. Lisäksi kun projektisi alkaa kasvaa, sinun ei tarvitse siirtyä muualle, koska heillä on melko korkea tekninen infrastruktuuri. Voit käyttää jopa 20 vCPU: ta, 256 Gt RAM-muistia ja tallennustilaa teratavuina.

Kamatera ylläpitää suoraa keskustelua, puhelintukea ja sähköpostijärjestelmää asiakaskyselyjensä hoitamiseksi. Useiden tukikanavien saatavuus on hyödyllinen aloittelijoille, jotka kokevat pilvipalveluita ensimmäistä kertaa. Lopuksi voimme sanoa, että Kamatera on epäilemättä luotettava pilvipalvelujen tarjoaja, joka ei vain esittele skaalautuvaa ratkaisua, vaan tarjoaa myös uusimmat infrastruktuurin tukemat palvelut kohtuuhintaisen hinnoittelun alueella.

2. Vultr

vultr

Vultr on erittäin halpa pilvipalveluiden tarjoaja, joka tarjoaa pilvisuunnitelmia alkaen 2,50 dollarista kuukaudessa. Vultr-suunnitelmat ovat hyvin samanlaisia ​​kuin DigitalOcean, itse asiassa ne tarjoavat edullisempia pilvisuunnitelmia. Perusteellisimpaan suunnitelmaan sisältyy 20 Gt: n SSD-tallennustila, 512 RAM-muistia, yksi CPU-ydin ja 500 Gt: n kaistaleveys vain 2,50 dollaria / kuukausi. Ja aivan seuraava paketti tarjoaa 25 Gt SSD, 1CPU, 1024 RAM ja 1000 Gt kaistanleveys vain 5 dollarilla. Joten Vultr on erittäin halpojen pilvipalveluiden tarjoajien joukossa.

Vultrillä on laaja valikoima tietokeskuksia. Tällä hetkellä he tarjoavat 15 erilaista maailmanlaajuista sijaintia, joten voit valita datakeskuksen sijainnin kohdeyleisösi mukaan. Yhtiö tarjoaa runsaasti yhdellä napsautuksella asennettavia sovelluksia, kuten WordPress, Joomla, PrestaShop jne. Jos kehität peliä, käytä Vultr-pilvipalvelimia, jotka täyttävät varmasti odotuksesi.

Yhtiö teki tietoturvasta tiukan ja lisäsi suojakerroksen DDOS-hyökkäyksiä vastaan. Heidän järjestelmät seuraavat verkkoa jatkuvasti ja havaitsevat haitalliset toimet mahdollisimman pian. Lisäksi voit asentaa käyttöjärjestelmän mistä haluat, kuten Windows, Ubuntu, CentOS ja muut. Paneeli on täynnä yhden napsautuksen vaihtoehtoja, kuten uudelleenkäynnistys, uudelleenasennus, sovelluksen asennus jne.

Vultr-tukipalvelut eivät ole niin luotettavia kuin sen pitäisi olla. Ne eivät ole johdonmukaisia, joskus vastaus on nopea, mutta joskus joudut odottamaan melkein tunnin. Voit lähettää heille ohjelipun, koska he eivät tarjoa tukea puhelimitse tai live-chatissa. UKK-osiossa saat ohjeita laskutukseen ja teknisiin näkökohtiin. He ylläpitävät myös yhteisöfoorumia, joka on täynnä erilaisia ​​aiheita.

Mielestämme heidän tulisi päivittää tukipalvelunsa ja ainakin tarjota live-chat, joka on erittäin kätevä. Yhtiö tarjoaa 100% käyttöaikaa, ja jos yritys ei milloinkaan pysty saavuttamaan tätä takuuta, he joutuvat myöntämään SLA-luoton.

3. CloudWays

cloudways

Cloudways on hallittu halpa pilvipalvelu tarjoaja. Voit aloittaa heistä kuluttamalla vain 10 dollaria / kuukausi. Heidän hosting-suunnitelma tukee kaikkia verkkokauppaan, bloggaajiin, suunnittelijoihin, digitaalitoimistoihin ja kehittäjiin liittyviä sovelluksia. Tällä hetkellä he tarjoavat ilmaisen kokeilujakson, joten älä tuhlaa aikaa ja nauti kokeilutili niin pian kuin mahdollista.

Kuten monet muut yritykset, myös Cloudways asetti tukipalvelujen painopistealueet. He tarjoavat kysyttyjä ratkaisuja chatin ja lippujen kautta. Lisäksi on saatavana tietoa eri aiheista, mukaan lukien UKK. Kaikki tukipalvelut tarjotaan ilman aikarajoituksia, jotta voit olla yhteydessä teknisen ryhmän kanssa milloin tahansa.

Yksi asia, joka sinun on tiedettävä, on, että he käyttävät DigitalOceen, Amazonia, Googlea, Vultria ja KYUP-infrastruktuuria palvellakseen asiakkaitaan. Se tarkoittaa, että heillä on runsaasti tietokeskuksia, kuten yritys itse väittää omistavansa yli 25 tietokeskusta. Kloonaus ei ollut koskaan helppoa ennen; Cloudways tarjoaa yhden napsautuksen kloonausominaisuuden. Kloonaus tekee kopion sisällöstäsi, jota voit käyttää tarkoituksen palauttamiseen.

Jos sinulla on joukkue, mutta et halua heidän näkevän sivuston tärkeitä tietoja tai et halua antaa heille täydellistä hallintaa resurssien suhteen, älä huolestu. CloudWays loi joukkueen ohjauspaneelin, joka sisältää erilaiset roolit, joilla on pääsy rajoituksia.

Jotkut GoDaddy-kaltaiset yritykset eivät edes tarjoa oletuspalomuuria, mutta Cloudways rakentaa automaattisesti palomuurin ja seuraa palvelimia mahdollisten haittaohjelmien varalta pitääksesi sinut turvassa. Lisäksi yritys väittää pitävänsä ajan tasalla palvelimia turvaprotokollien ja -korjausten kanssa.

Yhtiö tarjosi oman muotoillun tekniikan nimeltä ThunderStack. Se on välimuistityökalu, joka toimii NGINX-, Apache- ja Memcached-sovelluksissa jne. Lisäksi ne tarjoavat Git-kehityspaketin, SSH & SSF ja SSL: n asennus yhdellä napsautuksella. Emme testanneet SSL-asennusta, mutta olemme melko varmoja, että se on yksinkertainen ja helppo. Voit aloittaa heidän kanssaan, koska ne tarjoavat joukon ominaisuuksia, kuten Cron Job, projektiryhmittely, HTTP / 2 ja pitkän luettelon ominaisuuksista.

Suunnitelman hinnat ovat fantastiset; voit napata hienoja ja hyödyllisiä ominaisuuksia vain 10 dollarilla, joka sisältää 1 Gt RAM-muistia, yhden ytimen suorittimen, 25 Gt: n verkkotilaa ja 1 Tt kaistanleveyttä. He myös suorittavat sivuston siirtämisen puolestasi ilmaiseksi.

4. Host1Plus | Heficed

Host1Plus pilvipalvelu

Host1plus etsii täältä luotettavaa pilvipalvelinta joustavasti. Käytettävyys ja latausaika ovat kaikkien web-hosting-palveluita hakevien henkilöiden etusija. Host1plus -sovelluksen kanssa sinun ei tarvitse huolehtia niistä. Koska heidän kanssaan verkkosivustosi ei ole vain riippuvainen yhdestä palvelimesta. Yhtiö tekee sivustosta erilaisia ​​kopioita ja tallentaa ne useille palvelimille siten, että käyttöaika on suurin.

Hyvä asia, että heillä on erilaisia ​​tietokeskuksia parhaan suorituskyvyn tarjoamiseksi asiakkaille maailmanlaajuisesti. Latausaika on erittäin välttämätön, koska kukaan ei halua pysyä verkkosivustossa ja odottaa, kunnes sivu latautuu kokonaan. Vierailija vain poistuu sivustoltasi ja niin suuri menetys. Sillä ei ole väliä mihin yleisösi kuuluu, koska Host1Plus tarjoaa tietokeskuksen, jonka avulla voit valita lähimmän sijainnin ja lyhentää sivuston latausaikaa..

Paras mitä pilvipalveluista pidämme on helppo skaalautuvuus. Laaja valikoima suunnitelmia voi täyttää vaatimuksesi helposti, ja milloin tahansa voit myös lisätä tai vähentää resurssien ylärajaa. Se on suuri apu kaikille pilvipalveluiden käyttäjille ja auttaa myös vähentämään kustannuksia. Host1plus tarjoaa sekä Linux- että Windows-pohjaisia ​​palvelimia. Ensimmäinen ja perussuunnitelma ”LIN1” tarjoaa yhden ytimen CPU, 20 Gt tallennustilaa 512 Mt RAM-muistilla, mikä on hieno käsittelemään alkuperäisen tason projekteja. Lisäksi kaikkiin suunnitelmiin sisältyy 1-ilmainen varmuuskopio, 1-vapaa IPv4, Intel Xeon -prosessorit, Decent API ja monia muita ominaisuuksia.

Ne tarjoavat CentOS, Debian, Fedora ja Ubuntu. Ja jos olet cPanel-rakastaja etkä tiedä komentorivityöstä, tästä tulee hankalaa asentaa verkkosovelluksia, kuten WordPress. Joten jos haluat cPanelin, se maksaa 15 dollaria. Internetissä on runsaasti oppaita web-sovellusten asentamiseen komentojen avulla. Se ei ole iso asia.

En tiedä mitä tehdä tai miten ratkaista ongelma. Saat vapaasti apua heiltä. He eivät tarjoa livekeskustelua, mutta vastaus on melko nopea lippujärjestelmässä. Ja mikä tärkeintä, he ovat erittäin ystävällisiä. Seuraa niiden tarjoamia resursseja täydellisten tilastojen avulla, jotta käyttäjä voi toimia tilanteen mukaan. Joten älä tuhlaa aikaa, koska he tarjoavat myös 14 päivän kokeilujakson.

5. Digitaalinen valtameri

digitalocealin pilvipalvelu

Digital Ocean on hyvämaineinen yritys, joka saa käyttäjiltä paljon arvostusta. Digital Ocean on erinomainen vaihtoehto, etenkin kehittäjille. Voit luoda ”pisarat” minuutissa ja saada täyden pääsyn sen hallintaan, mukaan lukien käyttöjärjestelmävalinta. Ne tarjoavat laajan valikoiman suunnitelmia alkaen 5 dollaria kuukaudessa. Voit ostaa kuukausitilauksen suunnitelman tai joko siirtyä tuntitilaukseen.

Aivan perussuunnitelmaan sisältyy 25 Gt: n SSD-tallennustila, 1 Tt: n tiedonsiirto, 1 Gt: n muisti ja 1 ytimen prosessori vain 5 dollaria kuukaudessa, eikö se ole halvin pilvipalvelupalvelu? Jos verkkotila on sinulle ongelma, älä huoli skaalautuva SSD-tallennustila on myös saatavana. Voit ostaa lisää tallennustilaa hintaan 0,10 dollaria / Gt. Yhtiö tarjoaa myös yritystason suunnitelmia. Nämä suunnitelmat ovat runsaasti resursseja, kuten tallennustila, RAM, prosessori jne.

Mielestämme hieno tapa kokea pilvipalveluita on ostaa halpaa pilvisuunnitelmaa, kuten 5 dollaria kuukaudessa. Kokemisen jälkeen, kun sinusta tuntuu, että sinulla on riittävästi ymmärrystä ja olet valmis aloittamaan vakavan työn, on olemassa helposti skaalautuva ratkaisu. Sen avulla voit käyttää enemmän resursseja nopeasti.

Palvelimet ovat käytettävissä 99,99%: n käytettävyydellä datakeskusten lukumäärällä. Jos ne epäonnistuvat jossain kuussa, he myöntävät luoton. Yhtiö ylläpitää tietokeskuksia San Franciscossa (2), Torontossa (1), New Yorkissa (3), Lontoossa (1), Amsterdamissa (2), Frankfurtissa (1), Bangaloressa (1) ja Singaporessa (1). Siellä on myös tonnia yhden napsautuksen asennussovelluksia, kuten WordPress, Magento, Joomla, Drupal, Ruby on Rails ja Horizon jne..

Digital Ocean tarjoaa lippujärjestelmän tukea. He myös rakentavat laajan tietopohjan, josta voit saada apua heti. Yhteisön alla voit käyttää erilaisia ​​opetusohjelmia ja kysyä kysymyksiä. Ne eivät tarjoa tukea puhelimitse tai live-chatissa.

Etsitkö samanlaista palvelua kuin DO? Tässä on joitain DigitalOceen vaihtoehtoja.

6. InterServer

InterServer-pilvi

Helppo skaalautuvuus on pilvipalvelun kauneus ja se, mitä saat Interservestä. Ajattele, että verkkosivustosi saa valtavan määrän liikennettä. Joten käsitellä tällaista kävijöitä, tarvitset skaalautuvaa web-hosting. Suunnitelma alkaa 6 dollaria kuukaudessa. ja sisältää 1 Gt RAM-muistia, 25 Gt verkkotilaa ja 1000 Gt (1 Tt) kaistanleveyttä. Voit myös laatia suunnitelman tarpeitasi vastaavasti. Tämä tekee siitä kustannustehokkaan valinnan.

Isännöimällä sivustoasi Interservellä saat useita etuja, kuten SSD-asemat, 99,9%: n käyttöaikatakuun, jopa 16 käyttöjärjestelmän vaihtoehtoa jne. Voit valita Linuxin ja Windows-palvelimen välillä. Huomaa, että jos haluat cPanelin, sinun on maksettava 10 dollaria ylimääräinen summa. Lisäksi yrityksellä on useita datakeskuksia, jotka takaavat korkeimman palvelun saatavuuden maksiminopeudella. Sivun latausaika on myös tyydyttävä, mutta joskus näemme, että sivujen lataaminen vie melkein 765 ms. Mutta tämä tapahtui harvoin.

Tukipalvelut ovat käytettävissä ympäri vuorokauden. Mutta surullinen uutinen on, että he eivät tarjoa livekeskustelua. Mielestämme livekeskustelu on paras tapa korjata ongelmat nopeammin. Joten jos haluat nopean tuen, voit ottaa heihin yhteyttä puhelimitse. Lisäksi asiakkaille on tarjolla sähköposti- ja lippujärjestelmiä. Lisäksi yritys ylläpitää myös yhteisöfoorumia ja tonnia vinkkejä.

Palvelimet tukevat useita kieliä, kuten PHP, Perl ja Python, jne. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat varmuuskopiointi, tilannevedokset, DNS-hallinta, IPV6 ja paljon muuta. Ne tarjoavat myös ilmaisia ​​muuttopalveluita. He eivät tarjoa mitään toivomusjaksoa, jos haluamme, niin se on uutta uusille käyttäjille. Lopuksi voimme sanoa, että Interserver ei tarjoa mitään ainutlaatuista ominaisuutta, mutta heidän palvelujaan kannattaa käyttää, kun kyse on hyvin esitellyistä, mutta edullisista web-hosting-palveluista..

7. A2Hosting [99,99% Uptime]

a2hosting-tallennustila

A2Hosting ansaitsi valtavan maineen vuosien varrella, palvellen nyt tuhansia asiakkaita ympäri maailmaa. Siinä ei ole vain 300% nopeampaa, mutta myös korkea suorituskyky ja erittäin luotettava infrastruktuuri, jonka avulla sivustosi / sovelluksesi toimivat sujuvasti. He ovat myös yksi parhaista SSD-isäntäyrityksistä, jotka tarjoavat salamannopeita palveluita. Voit mukauttaa suunnitelmasi tarpeitasi vastaavasti, ja tämä estää ylimääräisiä kuluja.

Ja tietysti monia tukipalveluita halpa pilvipalvelu ei edes tarjoa Live Chat -vaihtoehtoa. A2Hosting täyttää tämän aukon ja tarjoaa 24/7/365 tukipalveluita. Ne palvelevat asiakkaita live-chatin, puhelimen, lipun ja tietokannan kautta. Sinun tulisi myös käydä heidän blogissaan, kun he julkaisivat erilaisia ​​artikkeleita, jotka ovat todella käteviä eri näkökohdista. Yksi asia, jonka haluamme sanoa, heidän tukitiimi on osaava ja ystävällinen.

A2 QuickInstaller -sovelluksen avulla käyttäjä voi helposti ja nopeasti asentaa tärkeimmät CMS-järjestelmät. Voit asentaa minkä tahansa CMS: n avulla web-kehitystyökaluja, kuten Node.js, jne. Parannettu tekniikka, kuten nopeat palvelimet ja SSD: t, nopeuttaaksesi sivujen lataamista, lisää dramaattisesti sivustosi suorituskykyä..

5 dollarin suunnitelma nimeltä “Entry”, joka sisältää 512 Mt DDR3 RAM-muistia, 2TB kaistanleveyttä, 20 Gt tallennustilaa, yhden ytimen CPU: n ja CentOS 7: n Webuzon kanssa. Voit myös ottaa käyttöön lisäosia lisäkustannuksilla.

Heidän pilvipalvelunsa on räätälöity täysin, ja sinulla on hallinta Linux-käyttöjärjestelmän valinnassa. Ostosivulla voit valita version CentOS, Fedora, Debian jne. Yhtiö tarjoaa myös käyttäjäystävällisen ohjauspaneelin, jossa voit hallita tiedostoja, tietokantoja ja muita tärkeitä ominaisuuksia. Ja jos haluat cPanelin, käytät sitä saatuaan lisenssin kohtuuhintaan.

Jos olet kehittäjä, Cloud Disaster Recovery on loistava vaihtoehto sinulle. Kehittäjänä tiedät, että koodien kirjoittaminen on monimutkaista työtä ja joskus voi kohdata virheitä, joita on vaikea havaita, tai joskus virhe aiheuttaa vakavia vahinkoja. Joten, ennen kuin suoritat muutoksia koodauksessa, ota varmuuskopio, jonka avulla voit palauttaa edellisen version.

Lisäksi A2Hosting tarjoaa 99,9% palvelimen käytettävyyden takuun ja korkean käytettävyyden suojauksen. Pilviteknologian pääkonsepti on korkea käytettävyys. Kun palvelin epäonnistuu, sivustosi siirtyy automaattisesti toiseen toimivaan palvelimeen ilman seisokkeja, tämä tunnetaan nimellä Korkea saatavuus.

Kaikkien tämän yrityksen ohella myös milloin tahansa rahat takaisin -takuu. Mutta saat täyden rahaston 30 päivän kuluessa, ja sen jälkeen hyvitetty osuus käyttämättömistä palveluista maksaa takaisin.

Saatat ehkä myös lukea: 10 halvinta VPS-palvelimen isännöintipalvelua

8. BlueHost [Paras bloggaajille]

blue-host

BlueHost on yksi suosikkiyrityksistämme pilvi- ja WordPress-hosting-palveluissa. Ne ovat myös WordPressin suosittelemien isännöintiyritysten ylimmässä hyllyssä. Tällaisen erinomaisen maineen omaava yritys välittää kaikille asiakkailleen ja tarjoaa pilvisuunnitelman vain 6,95 dollaria kuukaudessa (aloitussuunnitelma), joka yleensä alkaa 9,99 dollaria kuukaudessa.

Jos sinulla on jo jaettu hosting-tili heidän kanssaan ja haluat nauttia pilvipalveluista, älä ole huolissasi automaattisesta siirrosta, voit siirtyä uuteen pakettiin nopeasti. Ne tarjoavat täysin hallittuja pilvipalveluita, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia tietoturvakorjauksista, päivityksistä, satamaan pääsystä ja vastaavista ongelmista.

He hallitsevat jatkuvasti tukipalveluiden alaa ja tarjoavat ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea puhelin-, live-chat- ja lippuun. Ne tuovat esiin myös pääaiheet, kuten WordPress, verkkotunnukset, tilin ja ohjauspaneelin jne., Joten jos sinulla on ongelmiin liittyviä ongelmia, löydät vastauksen helposti. Video-oppaat ovat loistava tapa oppia, ja BlueHost tarjoaa myös tietopohjan ja joukon video-oppaita.

Starter-suunnitelma sisältää yhden isännöitävän verkkosivuston, 1 ilmaisen verkkotunnuksen, 100 Gt tallennustilaa, mittaamatonta kaistanleveyttä, 2 Gt RAM-muistia ja 2 ytimen prosessoria. Ne sisältävät myös 50 dollaria markkinoinnista ja paikallisista välimuistipalveluista. Voit napata kaiken tämän 6,95 dollarilla kuukaudessa. Mutta suosittelemme, että valitset ”Suorituskyky” -suunnitelman, joka maksaa 8,95 dollaria kuukaudessa, mutta vastineeksi sinulla on paljon ominaisuuksia. Suorituskykysuunnitelma sisältää seuraavat erottuvat piirteet: Rajoittamaton verkkosivustojen isäntä, rajoittamaton tallennustila, 4 Gt RAM-muistia, 4 ytimen CPU ja 200 dollarin markkinointiluotto.

Koska BlueHost ei ole huolissasi tietojen menetyksestä, he kopioivat tietosi muille 3 palvelimelle, jotta mikä tahansa ongelma ilmenee, toinen kopio alkaa toimia automaattisesti ilman häiriöitä. BlueHost tarjoaa myös skaalausvaihtoehdon, jonka avulla voit lisätä resursseja käynnistämättä uudelleen. Automaattinen virhetoiminto siirtää sivustosi toiselle palvelimelle, jos laitteistovika ilmenee automaattisesti. Tämän lisäksi BH tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

9. DreamHost

unelmahost pilvi hosting

Saatuaan paljon kokemusta, DreamHost eteni tapakseen tulla listalle WordPress-palvelun parhaiden palveluntarjoajien joukossa. Ne tarjoavat kaiken tyyppisiä jaettuja, hallittuja, VPS-, omistettu- ja pilvipalveluita. Yrityksen pilvipalvelut ovat halpoja ja käyttökelpoisia.

DreamHost tukee useita avoimen lähdekoodin alustoja, kuten MongoDB, Redis, Python, Perl ja enemmän. OpenStackin avulla voidaan luoda räätälöity palvelin. Koska yritys tarjoaa helposti skaalautuvia päivityksiä, kuten muistia, tallennustilaa ja CPU: ta, jne. DreamHost -sovelluksella saat täyden pääkäyttäjän pääsyn. Saat täyden valikoiman ohjelmistoja / käyttöjärjestelmiä ja niiden versioita. Heidän palvelimet pystyvät käyttämään Linux-, BSD- ja Windows-käyttöjärjestelmiä.

He palvelevat asiakkaita huipputeknologialla, joka teki pilvipalvelut yksinkertaisiksi ja helppokäyttöisiksi. Hienostunut kojetaulu auttaa käyttäjiä suorittamaan tehtäviä, kuten tilannekuvien luomista, verkon hallintaa ja tallennustilan jakamista. Lisäksi kaikki suunnitelmat toimitetaan Ceph-tallennuksella, joka tallentaa tietosi useammin (3 kertaa), jotta hakea ne mahdollisten huonojen tapausten varalta.

Tosiasiallisesti tärkeä tekijä on tukipalvelut. Live-chatin ja sähköpostin kautta voit käyttää tukipalveluita. Heidän tietopohjansa alla on myös suuri osa ratkaisuista. He luokittelevat ratkaisut, kuten yleiset aiheet (PHP. Security Hosting jne.), Tuotetuki (omistettu hosting, VPS-hosting, sähköpostit jne.) Sekä pilvituotteiden tuki. Voit osallistua heidän keskustelufoorumiinsa lähettämällä kysymyksesi ja saadaksesi vastauksesi. Foorumilla on tällä hetkellä 26 440 rekisteröitynyttä jäsentä. Yhtiö ylläpitää tilablogi, missä voit saada heidän palvelunsa tilan selville, onko palvelu toimiva vai ei.

Heidän suunnitelmansa alkaa 512 Mt RAM-muistista, yhden ytimen CPU: sta, 80 Gt: n SSD-tallennustilasta ja 100 Gt: n lohkomuistista 4,50 dollaria / kuukausi. Tämä hinta on mielestämme varsin edullinen, koska siihen sisältyy täysi juuripääsy, sovellusliittymä ja eri käyttöjärjestelmien valinta, SSD: t, pilvivarmuuskopiot ja automaattinen varmuuskopiointi WordPressille jne..

10. Linode

linode

Linode on vielä yksi pilvipalvelu, jolla on 400 000 asiakasta ja joka tarjoaa palveluita, jotka ovat luotettavia kehittäjille, suunnittelijoille, bloggaajille jne. Ne tarjoavat myös SSD: n esittelemiä suunnitelmia. Tietokeskukset sijaitsevat Aasiassa, Tyynellämerellä, Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa kolmella eri alueella.

Linode-kloonauksen avulla käyttäjä voi tehdä täydellisen kopion sisällöstään ja yhdistää sen IP-virhetoimintoon siten, että minkä tahansa putoamisen yhteydessä se vaihtaa automaattisesti toiseen palvelimeen, jolla on sama kokoonpano.

Skaalaus on kriittinen etenkin, kun tarvitset lisää resursseja, ja ne tukevat skaalausominaisuutta. Monet yritykset eivät vieläkään tarjoa tätä. Oletetaan, että ostat suunnitelman, jolla ei ole mitoitusvaihtoehtoa, ja haluat tulevaisuudessa vain ylimääräisen tallennustilan, joten sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ostaa korkeampi suunnitelma, jolla on paljon ylimääräisiä resursseja, joita et todella tarvitse. Joten skaalaus antaa vain sen ominaisuuden, jonka haluat nykyisessä suunnitelmassasi.

NodeBalancer on tekniikka, joka auttaa yritystä jakamaan kuorma. Jos lataus kasvaa yhdessä palvelimessa, se vaikuttaa kaikkien käyttäjien suorituskykyyn. Joten, Linode jakaa kuorman eri palvelimille välttääkseen palveluiden puute.

Yhtiö käyttää avointa lähestymistapaa; tämä auttaa käyttäjiä seuraamaan tilastoja ja ryhtymään toimiin pullonkauloihin. Sinulla on täysi pääsy kaavioihin ja muuhun tietoon, jotta ongelmien havaitseminen on helppoa. Lisäksi saat yhdellä sivulla kaikki tiedot prosessoreista, käytöstä, yhteydestä ja palvelimen kunnosta. Tämän tyyppinen tieto saa sinut aktiiviseksi ja voit välttää vakavia ongelmia.

Suunnitelmat alkavat 10 dollaria kuukaudessa, joka sisältää 2 Gt RAM-muistia, yhden suorittimen ytimen, 24 Gt-SSD-asemat ja 2 TB tiedonsiirtoa. Voit myös vuokrata heidän palvelujaan tunnin välein. Ja jos et ole tyytyväinen heihin, sinulla on 7 päivää aikaa saada täysi rahasto.

Sinulla on runsaasti mahdollisuutta ottaa yhteyttä tukitiimiin ongelmien ilmetessä. Ne tarjoavat sähköpostin, lipun, puhelimen, faksin ja yhteisökeskusteluja. Lisäksi voit myös ilmoittaa turvallisuus- ja muista ongelmista erikseen, jotta siitä tulee yrityksen huolehtimaan siitä ja tarjoamaan pysyvä ratkaisu. Joten älä tuhlaa aikaa, olemme verkossa heidän kanssaan.

11. Atlantic.Net

Atlantin pilvi-isäntä

Tässä on Atlantic.net, joka tarjoaa erittäin laajan valikoiman suunnitelmia, mutta se ei ole niin halpa pilvipalvelu kuin muut luettelossa mainitut. Yhtiö luokittelee suunnitelman resurssien, kuten Muistin optimointisuunnitelma, perusteella, jotka ovat suunnitelmia lähinnä niille, jotka tarvitsevat enemmän muistia. Ostamisen jälkeen ne eivät vie paljon aikaa ja tekevät palvelimen valmiiksi sinulle 30–45 sekunnissa. Kuten me kaikki tiedämme, SSD-asemista on tulossa käyttäjien keskeinen vaatimus. Lisäksi nopeus on yksi SEO tekijöistä, ja Atlantic.net on lisännyt tämän tarpeen palvelimilleen.

He tekevät myös varmuuskopiot tiedoistasi automaattisesti kerran päivässä maksamalla pienen sentin tästä ominaisuudesta. Saat yhden IP-osoitteen suunnitelman kanssa ja jos haluat lisää, he veloittavat 2,19 dollaria kuukaudessa tai 0,003 dollaria tunnissa. Heidän Linux-pohjaisessa yleissuunnitelmassa on 1 Gt RAM-muistia, 40 Gt tallennustilaa, 3 Tt tiedonsiirtoa ja yksi ydinprosessori, joka maksaa vain 10 dollaria kuukaudessa. Voit myös ostaa Windows-pohjaisia ​​suunnitelmia, joiden tekniset tiedot ovat 15 dollaria kuukaudessa. Ne tarjoavat 10 kt lähtevää liikennettä ilmaiseksi ja rajoittamattomana saapuvaa liikennettä. Jos ylität lähtevän liikenteen rajan, veloitetaan 0,02 dollaria per GB.

Tällä hetkellä heillä on 6 aktiivista datakeskusta, ja niiden tarkoituksena on käynnistää uusi Singaporeen. Lisäksi skaalautuvuus ja cPanel ovat myös sallittuja. He eivät tarjoa ilmaista cPanelia, joudut ostamaan lisenssin, joka maksoi 14,97 dollaria / kuukausi. Lisäksi he esittelevät isännöinnin RESTful API: lla, joka auttaa sinua hallitsemaan verkkosovelluksia, resursseja, käyttöjärjestelmien ja sovellusten kehitystä jne. Atlantic väittää tarjoavansa vaikuttavan 99,99% palvelimen käytettävyyden kaikille suunnitelmille..

Yhtiö täyttää kaikki tukipalveluihin liittyvät teollisuusstandardit. Katsomme, että tukipalvelut ovat tärkeämpiä pilvipalveluiden suhteen, koska se on paljon manuaalinen isäntäpaketti. Jos käyttäjä tarvitsee apua milloin tahansa, isännöintipalveluntarjoajan tulisi olla aktiivinen tässä suhteessa. Atlantic-asiantuntijat ovat aina paikalla puhelimitse, live-chatissa ja postitse avuksi. Voit myös saada apua lähettämällä ongelmasi yhteisöfoorumille.

  • 7 parasta SSD-palveluntarjoajaa
  • 10 nopeinta web-palveluntarjoajaa

12. GoDaddy

godaddy pilvipalvelimet

Paitsi jaetun isännöinnin lisäksi he ovat myös halpoja pilvipalveluntarjoajia. Heidän perussuunnitelma sisältää 20 Gt: n verkkotilaa, 512 Mt RAM-muistia, yhden ytimen ja 1 Tt: n tiedonsiirron. Toisin kuin jaetussa isännöinnissä, ne tarjoavat SSD-varustetut palvelimet nopeamman suorituskyvyn. Tällä hetkellä yritys tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilun 99,9%: n käyttöajalla Yhdysvalloissa sijaitsevilla palvelimilla.

Yhtiö tarjoaa ystävällistä ja puhdasta sovellusliittymää, jonka avulla voit varata tallennus-, laitteisto- ja sovelluskehityksen jne. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa: tietojen varmuuskopiointi, tilannekuva ja varmuuskopio. Snapshot -sovelluksella voit tallentaa tietosi milloin tahansa, kun taas automaattinen varmuuskopiointi tallentaa etenemisen automaattisesti parin päivän välein.

Toisaalta tuli aika, jolloin GoDaddy kärsi hakkereiden hyökkäyksiä ja suurin osa palveluista, jotka vietiin alas, mukaan lukien sähköposti, verkkotunnus ja jossain määrin ”hosting”. Yhtiö kärsii myös sen epäsuotuisasta toiminnasta, joka tukee SOPA: ta ja seksuaalimainosta. Mutta nyt yritys parantaa paljon ja tarjoaa johdonmukaisia ​​palveluita.

Jos olet jumissa ja et tiedä miten käsitellä asiaa, älä huolestu, he tarjoavat tukea puhelimitse ja chat. Myös ohjekeskus ja yhteisöfoorumit, joissa on valtava määrä aktiivisia jäseniä, auttavat sinua varmasti.

Toinen erittäin hyvä vaihtoehto resurssien hallintaan verkkopohjaisen kojelaudan kautta on OpenStack. Tämän avoimen lähdekoodin käyttöympäristön avulla voit allokoida käsittely- ja muut resurssit helposti. GoDaddy tarjoaa paljon sovelluksia, jotka liittyvät CMS: ään, verkkokauppaan, infrastruktuuriin, kehittäjätyökaluihin ja paljon muuta. Sinun tarvitsee vain napsauttaa napsautusta ja asennus on valmis nopeasti.

Yksi asia, joka sinun on tiedettävä, on, että he eivät tarjoa mukautettuja suunnitelmia. Se tarkoittaa, että sinulla ei ole lupaa vähentää tai lisätä resursseja tarpeitasi vastaavasti. Suosittelemme GoDaddya vain pieniin projekteihin ja testaustarkoituksiin.

13. HostGator Cloud

hostgator pilvipalvelu

HostGator pyrkii aina tarjoamaan halpaa isäntä WordPressille, ja ne tarjoavat suhteellisen luotettavia pilvipalveluita edullisilla suunnitelmilla. Käytimme myös heidän jaettua majoitussuunnitelmaa, mikä todella yllättyi meistä. Mutta meillä on ongelmia Live Chat -tukipalveluiden kanssa. Yrityksen tulisi parantaa sitä ja vastata asiakkaalle ensisijaisesti. Toisaalta yritys ylläpitää tukikeskuksia, joihin kuuluvat puhelintuki sekä Ticket-järjestelmä, Live Chat, video-oppaat ja foorumit.

Kaiken kaikkiaan yritys on hyvä ja kiinnostava aina houkuttelevien alennustensa vuoksi. Tällä hetkellä saatavana on kolme pilvipalvelusuunnitelmaa, joiden nimi on Hatchling, Baby ja Business. Hatchling-suunnitelma voidaan tarttua vain 4,95 dollariin kuukaudessa ja yksi verkkotunnus on sallittu 2 Gt RAM-muistilla ja 2 ytimen prosessorilla. Voit isännöidä rajoittamattomia verkkotunnuksia vauva- ja yrityssuunnitelmassa. Tallennuksen ja kaistanleveyden käytölle ei ole rajoituksia, mutta sinun tulisi käyttää viisaasti.

Helppo skaalautuvuus antaa sinun lisätä resursseja napsauttamalla muutamia napsautuksia ilman seisokkeja yrityksesi kasvaessa. He kiillottivat kojelaudan hyvin ja tekivät siitä melko yksinkertaisen. Voit helposti seurata käyttöä, latausnopeutta, sisältösuuntauksia, joita ihmiset yleensä näkevät sivustollasi, ja muita tilastoja.

HostGator tarjoaa integroidun lakkavälimuistityökalun, joka auttaa lataamaan staattisen sisällön normaalia nopeammin. Lisäksi jokainen suunnitelma sisältää cPanel- ja Data Mirroring -toiminnot. Tietojen peilaus on tekniikka, joka jakaa kolme kopioita tiedostasi turvallisuussyistä eri laitteisiin, jotka sijaitsevat eri paikoissa. Joten, jos koko tietokeskus putoaa jonkin vakavaan ongelmaan, kuten tulipaloon, silti voit käyttää tietojasi muilta palvelimilta, jotka sijaitsevat eri paikassa.

Et voi hyödyntää IP-osoitteen etuja hautosuunnitelmassa. Dedicated IP: n osalta sinun on siirryttävä vauvasuunnitelmaan ja ostettava se lisäkustannuksilla 4 dollaria kuukaudessa. Google vaatii hitaasti, että kansojen on käytettävä SSL-varmennetta verkkosivustojensa turvallisuuden parantamiseksi. Kaikki HostGator-suunnitelmat sisältävät ilmaisen jaetun SSL: n, kun taas liiketoimintasuunnitelmassa on yksityinen SSL. HostGator on erinomainen ja budjettiystävällinen isännöintipalveluntarjoaja, ja voit ostaa halvan pilvipalvelimen, jolla on upeat ominaisuudet.

johtopäätös

Tärkein asia, jonka haluamme sanoa, et voi luottaa täysin halpoihin palveluihin. Pitkäaikaisten projektiesi isäntäksi valitse parhaita pilvipalveluiden tarjoajia, kuten Vultr. Jos tarvitset pilvisuunnitelmaa pidemmäksi ajaksi, sinun tulee varmasti valita se ilman epämääräisyyttä.

Pyrimme kaikin tavoin palkkaamaan yritykset, joilla on halvat halvat pilvipalvelupaketit, mutta jotka ovat jossain määrin luotettavia. Mielestämme Host1Plus on paras kehittäjille ja kokeneille käyttäjille.

Joten edellä ovat halvat pilvipalveluntarjoajat, jotka tarjoavat luotettavia palveluja kohtuulliseen hintaan. Valitse paras sivustosi / sovellustarpeesi mukaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map