Shopify bemutatója: Hogyan lehet létrehozni egy online áruházat

A digitális robbanás az e-kereskedelemben az évek során folyamatosan növekedett. Valójában az előrejelzések becslések szerint a tranzakciók globális volumene meg fog fogni fogni 2023-ig 6,5 trillió dollár lesz. Az e-kereskedelembe bevált kereskedők csatlakoznak olyan kiskereskedelmi üzletekhez, amelyek áttérnek a digitális technológiára, valamint a magánszemélyek, akik felállítják saját e-kereskedelemüzletüket.


Egyre több és több sikertörténetet hallunk a cseppszállítás területén. Például Marc 178 492 dollárt tett azáltal, hogy az amerikai és európai termékeket csepegtette a Shopify és a Spocket segítségével (olvassa el az esettanulmányt).

Ezt a Shopify-hoz hasonló platformoknak köszönhetően könnyebbé vált, mint valaha.

A Shopify saját e-kereskedelmi áruházának megszerzésének alapjai valójában nagyon egyszerűek. Az e-kereskedelmi webhelyek alapvetően megegyeznek az alapvető webhelyekkel, azzal a különbséggel, hogy lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy vásároljanak az oldalon.

Ez a lépés:

Tartalomjegyzék

 1. Regisztráljon a Shopify-fiókhoz
 2. Építs egy alapboltot
 3. Adjon hozzá termékeket a készletéhez
 4. Adjon hozzá termékeket áruházához
 5. Konfigurálja a fizetési módokat
 6. A szállítási paraméterek beállítása
 7. Bevásárlókocsik kezelése
 8. Indítsa el áruházát!
 9. Bővítse üzletét a Shopify szolgáltatásokkal

Fedezze fel a Shopify-t

 • Látogasson el és regisztráljon a Shopify-n
 • Tekintse meg az összes Shopify témát
 • Példák a Shopify üzletre
 • Shopify tervek és árképzés

A Shopify online áruházának elindítása

A Shopify saját e-kereskedelmi áruházának megszerzésének alapjai valójában nagyon egyszerűek. Az e-kereskedelmi webhelyek alapvetően megegyeznek az alapvető webhelyekkel, azzal a különbséggel, hogy lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy vásároljanak az oldalon.

1. lépés: Regisztráljon a Shopify fiókhoz

Eladjon online a Shopify segítségével - Regisztráljon egy 14 napos ingyenes próbaverzióraA Shopify 14 napos ingyenes próbaidőszakot kínál hitelkártya-adatok nélkül (a Shopify látogatása).

A Shopify minden új felhasználó számára 14 napos ingyenes próbaidőszakot kínál. A velük való kezdéshez keresse fel a Shopify webhelyet, és kattintson a „Ingyenes próba indítása” gombra. Ez a feliratkozás hozzáférést biztosít a Shopify webhely készítőjéhez.

Kezdd itt > Kattintson a feliratkozásra és a Shopify üzlet létrehozására.

2. lépés: Állítsa be a Shopify üzletét

A Shopify Site Builder segítségével online boltot építhetA Shopify webhely készítője egyszerű és könnyen kezelhető.

A Shopify Site Builder a Lego koncepciót követi. Amit alapvetően lehetővé tesz egy webhely különféle “darabjainak” összeállítása, hogy az a kívánt módon működjön. Minden vizuális, így láthatja, hogy webhelye formában van, amikor építi.

Kétféle módon építhet fel webhelyet a Shopify-n:

1. Előre beépített Shopify témák

Keressen előre elkészített témát az áruház elejéreShopify témák

Az első az, hogy használjon egy már létező sablont a Shopify-n, majd módosítsa azt úgy, hogy az egyedülállóan néz ki.

Az Ön igényeinek megfelelő témakör megkereséséhez látogasson el a Shopify Theme Store webhelyre themes.shopify.com – Több mint 70 előre beépített ingyenes és fizetett téma közül választhat.

2. Készítsen a semmiből folyadékkal

Shopify programozási nyelv FolyadékShopify programozási nyelv Folyadék – Több Shopify fejlesztő azt mondta nekünk, hogy a folyadék könnyen megtanulható nyelv. Ezt meg kell tanulnia, ha a Shopify Store-t a nulláról kívánja létrehozni.

Alternatív megoldásként – ha valami egyediabbat szeretne, létrehozhat egy webhelyet a semmiből is. A Shopify platform saját fejlesztésű, „Liquid” PHP nyelven működik. A Shopify áruházának a semmiből történő létrehozásához el kell sajátítania a nyelvet.

Nézze meg a valós életű, a Shopify segítségével épített online áruházat.

3. lépés. Adjon hozzá termékeket a készletéhez

Termék hozzáadása a Shopify raktárkészletéhezAz ‘Termék hozzáadása’ oldal azt is lehetővé teszi, hogy megszervezze, hová kerül a termékek.

Kétféle módon adhat hozzá termékeket, amelyeket eladni szeretne a Shopify-n.

Termékek hozzáadása manuálisan

Az első az, ha kézzel hozzáadjuk azokat a termékeket, amelyekben ténylegesen van raktárkészlete.

Ehhez kattintson a „Termékek” elemre, majd válassza az „Termék hozzáadása” lehetőséget. A Termék hozzáadása képernyő nagyon hatékony segédprogram az üzlet számára. Az alapokon, mint például a termék neve és leírása, itt állíthat be gyűjteményeket, gyártókat és címkéket. Ez elősegíti a termékek szervezését.

Adj hozzá cseppszállításokat

A termékek hozzáadásának másik módja a csepphajózási módszer. Látogatnia kell a Shopify piacon, és kiválasztania kell egy cseppszállítás alkalmazást, például az Oberlo alkalmazást. Ezzel ehelyett böngészhet és hozzáadhat termékeket az alkalmazás interfészéből.

4. lépés. Jelenítse meg a termékeket az e-kereskedelem áruházában

Termék elhelyezése a Shopify áruházbanItt helyezem a korábban hozzáadott terméket a kezdőlap-gyűjteménybe.

Termékek hozzáadása a készlethez egyszerűen azt jelenti, hogy azokat a rendszerben tárolják. Azt is el kell rendeznie, hogy ezeket a termékeket elhelyezzék a Shopify áruházában. Ehhez nyissa meg újra az áruház szerkesztőjét.

Itt eldönti, hogy hova kíván hozzáadni bizonyos termékgyűjteményeket. Különböző részei lehetnek, amelyek különböző gyűjteményeket mutatnak, vagy egyszerűen csak egy nagy katalógust – a választás a tied.

5. lépés: A fizetési módok konfigurálása

Fizetési módok konfigurálása a bolti üzletbenA fizetési szolgáltatókat bármikor hozzáadhatja vagy konfigurálhatja, nyissa meg a Beállítások lehetőséget > A fizetési szolgáltatók megtekintik az elérhető fizetési szolgáltatókat.

Miután összeállította az alaphelyét, ideje megvizsgálni az e-kereskedelem funkcióit. Ebben a tekintetben az első dolog, amelyre szükséged van, annak eldöntése, hogy miként kívánják az ügyfelek fizetni a webhelyén végzett vásárlásokért.

PayPal

Alapértelmezés szerint a PayPal elérhető áruházában, de később létre kell hoznia egy PayPal kereskedői fiókot, ha ezt használni akarja. A PayPal mellett két másik fő fizetési mód van.

Shopify kifizetések

Az első a Shopify Payments, amelyet közvetlenül a Shopify nyújt. Ha úgy dönt, hogy ezt használja, ez lehetővé teszi szinte bármilyen fizetés feldolgozását a fiókján keresztül. A Shopify fizetései azonban kissé korlátozottak, mivel nem mindenki tudja használni. Csak néhány ország számára érhető el, és további korlátozások vonatkoznak arra, hogy mely országok vállalkozásai használhatják vagy sem.

Például az ausztrál vállalkozások használhatják a Shopify Payments szolgáltatást, de azok, amelyek valamilyen pénzügyi és szakmai szolgáltatással, szerencsejátékkal vagy egyéb tevékenységek teljes listájával kapcsolatosak, tilos.

Harmadik fél fizetési szolgáltatói

Egy másik módszer a harmadik féltől származó fizetési processzor, mint például a, használatához Csík, iPay88, vagy WorldPay. Sajnos itt van egy másik „de”. Mielőtt kiválasztaná a szolgáltatót, ellenőriznie kell, hogy elérhető-e az Ön régiójában.

6. lépés: A szállítási paraméterek beállítása

A Shopify üzlet szállításának beállításaMeg kell határoznia a termékek szállításának részleteit.

A szállítási szabályok kezeléséhez kattintson a “Beállítások”, majd a “Szállítás” gombra. Itt beállíthatja az egyes megrendelésekre vonatkozó összes adatot – a szállítmányozótól a manifesztlistákig és tarifákig.

Többféle szállítási konfigurációt hozhat létre a különféle rendelések, például belföldi vagy nemzetközi megrendelések kiszolgálása érdekében. Feltételek is meghatározhatók, például, hogy a megrendelések milyen súlya megköveteli, hogy milyen típusú csomagolás legyen.

7. lépés. Bevásárlókocsik kezelése

A Shopify bevásárlókocsik kezeléseA fizetések mellett dönthet úgy is, hogy az ügyféladatokat rögzíti a fizetési folyamat során.

A „Beállítások” -> A „Pénztár” oldalon beállíthatja azt a folyamatot, amelyen keresztül ügyfelei végzik a vásárlásukat. Döntéseket kell hozni arról, hogy az üzlete hogyan kezeli a pénztárakat.

Például azt akarja, hogy bárki képes legyen vásárolni fiók nélkül a boltjában? A pénztár szakasz egy másik hatalmas terület, amelyet nemcsak bevételszerzésre, hanem adatgyűjtésre és egyéb marketing célokra is felhasználhat.

8. lépés: Indítsa el áruházát!

Az üzlet indításaA Shopify üzlet jelszóval védett a próbaidőszak alatt.

A Shopify üzlet elindításához regisztrálnia kell valamelyik tervüket. A Shopify különböző tervei különböző funkciókkal rendelkeznek. Például, a Shopify minden tranzakciója tranzakciós díjakkal jár, de a magasabb szintű tervek kevesebbet fognak fizetni ezekben a díjakban.

Kezdd itt > Kattintson a Shopify áruház indításához.

Miért érdekli a Shopify: Tudjon meg többet azok jellemzőiről

Könnyen használható weboldal készítő

Még közelebbről a Shopify WebhelyszerkesztőbeA Shopify szerkesztő egyszerűen használható. A bal oldalon a navigációs sáv, ahol szerkesztheti az adott blokkot.

Az e-kereskedelmi webhely „eleje” az, amit a látogatók látni fognak és velük együttműködnek. Ezt a pontos követelményeknek megfelelően építheti be, ha felhasználja azokat a blokkokat, amelyek a Shopify rendelkezésére állnak a webhely készítőjében. Használható egy üres sablon elindításához vagy a Shopify meglévő témáinak valamelyikének módosításához.

Shopify Fizetések és szállítás

A kosár és a fizetés feldolgozása az e-kereskedelem áruházának központja. Kiválaszthatja, hogy mely fizetéseket fogadja el ügyfelei által. Vannak több mint 100 különböző processzor elérhető, így a választás valójában rajtad múlik.

Emellett a Shopify lehetővé teszi a szállítási árképzés és kezelés integrálását, az adó kiszámítását és így tovább.

Ügyfélkezelés

Fontos az ügyfelek ismerete. A Shopify nyomon követi ügyfeleit, valamint vásárlási előzményeit és egyéb információkat. Ez segít megszervezni őket, és ezzel kibővített marketingt folytathat, például indíthat egyedi kampányokat és így tovább.

Marketing eszközök

A Shopify néhány beépített vagy lehetséges kiegészítéssel rendelkezik, amelyek segítenek a marketing kampányok futtatásában. Küldhet ajándékkártyákat az ügyfeleknek, közösségi média vagy e-mail marketing kampányokat végezhet és még sok minden mást.

Kezelje a termékeket

Shopify Backend ManagementSok olyan terület van, amely lehetővé teszi a termékek részletes megszervezését.

Mivel a weboldal kirakatként működik, a Shopify háttere is van.

Ez hasonló a kiskereskedelmi üzlet raktárához, ahol kezelheti a készleteket. Itt címkézheti a termékeket, jelentéseket generálhat a készletek feltöltésének segítésére, vagy akár meghatározhat különféle SKU-kat.

Menj mobilba

Mivel sok vállalkozó ugrott az e-kereskedelem sávjára, a Shopify elérhetővé tett egy mobilalkalmazást, amely támogatja a útközben lévő felhasználókat. A mobilalkalmazás a világ minden tájáról teljes mértékben irányíthatja webhelyét és viselkedését.

Shopify vásárlás gomb

Shopify Vásárlás gombA Vásárlás gomb testreszabása után átmásolhatja a kódot a webhely HTML szerkesztőjébe.

Azok számára, akik nem akarják a saját teljes e-kereskedelmi webhelyet birtokolni, a Shopify rendelkezik egy Lite tervvel, amely a Buy Button integrálását kínálja. Ezt felhasználhatja saját webhelyén vagy blogján, hogy könnyen kihasználhassa a Shopify tranzakciós képességeit.

Shopify Analitika

Shopify AnalyticsAz elemző műszerfal bemutatja a Shopify üzlet áttekintését.

Egyetlen irányítópulton hozzáférhet az összes, a webhelyén gyűjtött adathoz. Ide tartoznak a látogatói statisztikák, például a származási helyükről, arról, hogy miként tudtak meg az Ön webhelyéről, és így tovább. Készíthet exportálható termék- és értékesítési jelentéseket is.

Shopify POS

Az egyik legkülönlegesebb dolog a Shopify-nál, hogy lehetővé teszik a fizikai kiskereskedelmi üzletek számára, hogy könnyen átálljanak a digitálisra. Ez a Shopify POS formájában valósul meg, amely lehetővé teszi számukra, hogy a Shopify hátteret kössék a kiskereskedelembe. Az eredmény az integrált leltárban és akár a jelentésekben is.

Mennyibe kerül a Shopified?

Shopify költségA Shopify áruház ára.

A Shopify összesen öt terv közül választhat. Ezek közül három standard terv, amelyet a legtöbb felhasználó választ, míg a másik kettő a spektrum szélső végén van. A Shopify szokásos terveinek ára 29 dollár / hónap (Basic Shopify), 79 dollár / hónap (Shopify) és 299 dollár (hónap) (Advanced Shopify)..

Finom, de fontos különbségek vannak e tervek között. Mindegyik természetesen lehetővé teszi e-kereskedelmi webhely felállítását és működtetését. A drágább terveknek ugyanakkor vannak olyan kiegészítő szolgáltatásai is, amelyek a nagyobb webhelyek számára előnyösek, ahol nagyobb a forgalom.

Például, ha nagy forgalmú webhelyet működtet, akkor az Advanced Shopify-ra való feliratkozás pénzt takaríthat meg a magasabb árazás ellenére. Az Advanced Shopify alacsonyabb tranzakciós díjakkal jár a hitelkártya-fizetéseknél, ami az online áruházak általános fizetési módja.

Ha a szokásos terveik nem az Ön számára vannak, akkor fontolóra veheti a Shopify Lite vagy a Plus szolgáltatást is. A Shopify Lite célja, hogy segítse az online értékesítést anélkül, hogy teljes Store-t kellene felépítenie a Shopify segítségével. Ez lehetővé teszi, hogy a fenti „Vásárlás gomb” említést csak 9 dollár / hónap áron használja.

A Shopify Plus speciális igényekkel rendelkező nagyvállalatok számára készült. E tervek mindegyikét egyedi igényeinek megfelelően alakítottuk ki, így a költségek eltérőek lehetnek. Vegye fel a kapcsolatot a Shopify-val, hogy megbeszélje velük pontos igényeit.

Vessen egy pillantást az árazási táblára.

Shopify tervek / árakBasic ShopifyShopifyAdvance Shopify
Havi ár29 USD / hónapHavonta 79 USD299 USD / hónap
Személyzeti számlák2515
Hitelkártya díjak2,9% + 0,30 USD2,6% + 0,30 USD2,4% + 0,30 USD
Tranzakciós díjak / harmadik fél átjárója2%1%0,5%
Shopify fizetések0%0%0%
AjándékkártyaIgenIgen
Elhagyott kocsi helyreállításIgenIgenIgen
Ingyenes SSL tanúsítványIgenIgenIgen
Csalás-elemzésIgenIgen
Személyes jelentésekIgenIgen
Szakmai jelentésekIgenIgen
Előzetes jelentéskészítőIgen
Valós idejű szállítási díjakIgen
24/7 támogatásIgenIgenIgen

* A legjobb árazás és a terv pontossága érdekében olvassa el a Shopify hivatalos weboldalát.

A Shopify a megfelelő e-kereskedelmi eszköz az Ön számára?

A Shopify célja az, hogy segítsen az embereknek online értékesítésben. Ez három módon történhet, akár teljesen új e-kereskedelmi áruházként, egy meglévő webhelyen működtetve, akár a meglévő kiskereskedelmi vállalkozásokat az új online áruházakhoz kapcsolva. Vegyük például a következő három esetet:

Új áruház – Jack el akarja kezdeni eladni a halászati ​​felszereléseket az interneten, mivel ez túl sokba kerülne, ha erre a célra fizikai üzletet bérelne. A Shopify Basics csak havonta 29 dollárért teszi ezt lehetővé, anélkül, hogy meg kellene tanulnia, hogyan kell kódolnia az üzlet fejlesztéséhez és karbantartásához..

Meglévő webhely – Peternek sikeres weboldala van, és egyes termékek eladásával akarja kiaknázni forgalmát. Ehhez feliratkozik a Shopify Lite-ra, amely segít neki ezt megtenni a webhelyén mindössze havonta 9 dollárért.

Fizikai és digitális – John a vasúti áruházlánc tulajdonosa a Denver körzetben. A Shopify használatával könnyen elindíthat online üzlethelyiséget üzletei számára. A Shopify POS segítségével integrálhatja raktárkezelését fizikai és kiskereskedelmi üzleteiben is.

Az egyetlen eset, amikor a Shopify nem igazán hasznos, ha nem szándékozik online eladni. Az ára kissé meredekebb, mint a legtöbb szokásos weboldal-készítőnek, mivel oly sok e-kereskedelem funkciót integrál.

Kezdd itt > Kattintson a Shopify használatának megkezdéséhez.

Következtetés: A Shopify az eladás elősegítésére épült

Mindaddig, amíg bármilyen online értékesítést tervez, a Shopify a megfelelő megoldás az Ön számára. Függetlenül attól, hogy fizikai termékeket vagy digitális termékeket árusít, a Shopify fedezte magát. A legjobb az, ha professzionális megjelenésű e-kereskedelemmel foglalkozó üzletet építhet és működtethet anélkül, hogy egyetlen kódsorot kellene megtanulnia.

Népszerűsége miatt a Shopify élénk stílusú online közösség. Ha van valami, amit tudni szeretne, egyszerűen kérdezzen, és nagy valószínűséggel talál valakit, aki ismeri a választ.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map