Oktatóanyag: Hogyan lehet eladni a művészetet online a Shopify segítségével

A Shopify legfontosabb eleme az e-kereskedelem platformja. Ez azt jelenti, hogy felhasználhatja arra, hogy saját online áruházát hozzon létre, függetlenül attól, hogy melyik mellett dönt. Ez ideális platformot jelent a művészek számára annak érdekében, hogy működjenek együtt annak érdekében, hogy csökkentsék az általuk alkotott művek világának megosztásához szükséges időt.


Az online áruház szépsége az, hogy valamit egyszer beállíthat és frissíthet, amikor új termékek jelentkeznek. Ez csökkenti annak szükségességét, hogy a művészek időt töltsenek az általuk létrehozott termékek megjelenítési területeinek keresésére is..

A legjobb az egész, mivel az online áruházak a digitális világ részét képezik, az üzlet létrehozása a Shopify-n lehetővé teszi számos más értékesítési csatornának egy kattintással történő elérését..

Ha egy online áruház felállításával kapcsolatos gondja egyszerűen a technológia, ne aggódjon. Bemutatom a Shopify tapasztalatait, hogy megnézhesd, hogyan birtokolhatja saját cyber művészeti áruházát egyetlen kódsor ismerete nélkül.

Hogyan működik a Shopify

ShopifyHozza létre online áruházát a Shopify segítségével

Az első dolog, amit meg kell értenie a Shopify-ról, az egy szolgáltatás. Nem vásárol terméket, és nem is fizet egy szoftverért. A Shopify célja, hogy segítse az üzleti tulajdonosokat a digitális áruházak lehető leghatékonyabb létrehozásában.

Ez azt jelenti, hogy a vállalat megérti, hogy ügyfelei nem feltétlenül a legjobban hozzáértő emberek a földön. A Shopify mindenki számára lehetőséget kínál egy online áruház összeállítására egyszerű sablonok és építőelemek segítségével – ahogy a Lego működik.

A Shopify emellett nem számít fel óriási összeget az ügyfeleknek a szolgáltatás használatáért, de megfizethető áron, mindössze havonta 29 dollárért. A vállalkozás növekedésével az ár emelkedhet, ha több funkciót kell használnia. Ez nyertes nyertes javaslat.

Olvassa el a részletes Shopify-áttekintést itt.

Tartalomjegyzék

 • 1. lépés: Iratkozzon fel egy fiókra
 • 2. lépés: Adjon hozzá termékeket áruházához
 • 3. lépés: Válasszon egy Shopify témát
 • 4. lépés: A téma testreszabása
 • 5. lépés: Fedezze fel a szolgáltatásokat
 • 6. lépés: A Shopify alkalmazások használata
 • 7. lépés: Integráció a szociális csatornákkal
 • Előnyei és hátrányai, ha a Shopify felhasználja a művészet eladására

Fedezze fel a Shopify-t

 • A Shopify használatának megkezdése
 • Tekintse meg az összes Shopify témát
 • Példa üzlet, amelyet a Shopify készített
 • Shopify tervek és árképzés

Az első lépések a Shopify-n

1. Regisztráljon egy fiókra

Az első dolog, amit tennie kell, hogy regisztráljon egy Shopify-fiókot. Ez olyan egyszerű, mint a webhely felkeresése és az „Ingyenes próba indítása” gombra kattintás. A Shopify minden felhasználó számára 14 napos ingyenes próbafiókot kínál. Csak annyit kell megadnia, mint egy e-mail cím, jelszó és üzlet neve.

Az ingyenes próbaidőszak alatt megtapasztalhatja az online áruház felállításának teljes folyamatát, de még nem tudhatja elindítani a webhelyét, vagy még nem kezdhet el vele termékeket eladni.

Ha nem biztos a válaszokban, akkor nyomja meg a „Kihagyás” gombot.

Amint befejezi a regisztrációs folyamatot, a Shopify megkezdi tapasztalatait egy rövid kérdés-válasz kérdéssel. Ennek célja a Shopify, hogy kicsit többet megtudjon arról, hogy milyen áruházat szeretne.

Ez a fő szakasz vezet a következő lépésre.

Miután eljutott a rövid kérdőívből, a következő területre kell összpontosítania, amely a képernyő közepén van. Lesz egy három fő részből álló szakasz, amely lehetővé teszi termékek hozzáadását az áruházához, testreszabását, hogy néz ki, majd összekapcsolni egy domain nevet.

A domain név az a nyilvános cím, amelyet az ügyfeleknek meg kell látogatniuk az online áruházban. Gondolj olyan digitális címre, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy online keressenek téged.

Kezdd itt > Kattintson a feliratkozásra és a Shopify online áruház létrehozására.

2. Termékek hozzáadása

Itt található az az oldal, ahol kitölti a művészetével kapcsolatos információkat.

Ez egy olyan rész, amely miatt izgatottnak kell lennie – az első művészet hozzáadása a boltba! Kattintson a „Termék hozzáadása” gombra, és egy olyan űrlaphoz jut, amely lehetővé teszi, hogy részletesen megadja, mit fog eladni..

A fenti képernyőképen kitöltöttem a mintaszöveget, hogy megmutassam, mit adhat a termék részleteinek mezőihez. Az itt megadott információk nem csak megjelenítés céljára szolgálnak. Az olyan mezők, mint a terméktípus, a gyűjtemények és a címkék, segíthetnek a műalkotások megszervezésében. Ezenkívül segít az ügyfeleknek, hogy könnyebben megtalálják a művészetet az online áruházban.

Miután kitöltötte az összes szükséges adatot az oldalon, kattintson a Mentés gombra, és nyilvántartása lesz az első eladott tételéről!

3. Téma kiválasztása az online áruházhoz

Válassza ki a megfelelő témát az online áruházához.

A folyamat megkezdéséhez a Shopify-fiók kezdőlapján kattintson a „Téma testreszabása” elemre. A témák előre megtervezett sablonok, amelyeket felhasználhat az online áruházban. Ha nem akar erre időt költeni, akkor egyszerűen kiválaszthat egyet, és elkezdheti használni.

Javaslom, hogy testre szabja a sajátját, hogy az online áruházának megadhassa ezt a személyes kapcsolatot. Sablon kiválasztásához kattintson a „Ingyenes témák felfedezése” elemre. Ekkor megjelenik egy pop-up galéria a választható témákról.

Görgessen át rajta, és kattintson a kívánt elemre, ha további részleteket szeretne megtekinteni róla. Ha tetszik a téma, kattintson az „Add to theme library” elemre..

Fedezze fel és tekintsen meg további Shopify témákat.

4. Testreszabhatja a témát

Testreszabhatja művészeti áruházának megjelenését

A kezdőlapon kattintson a használni kívánt téma melletti „Testreszabás” elemre. A korábban kiválasztott témák a „Témakönyvtár” szakaszban lesznek elérhetők. Ezzel megjelenik a témaszerkesztő.

Ez egy olyan online alkalmazás, amely működik a Mit látsz-láthatsz-amit-mit kapsz (WYSIWYG) elven. Mint az olyan alkalmazások, mint a Microsoft Word, a tervező képernyő pontosan megmutatja, hogyan fog kinézni a webhely szerkesztés közben.

Kiválaszthatja, hogy a magekat, szöveget, a szakaszokat hogyan rendezzék el, sőt akár a részleteket akár betűmérethez és színhez is igazíthatja. Ne feledje azonban, hogy könnyű eltévedni a tervezési folyamatban, ezért bölcsen töltse az idejét, és az áruház tervezése előtt először fejezze be a termékek hozzáadását a készletébe..

Ha végzett a tervezéssel, kattintson a „Mentés” gombra..

5. A Shopify szolgáltatások feltárása

A Shopify által kínált hasznos e-kereskedelmi szolgáltatások listája.

Eddig az, amit megmutattam, csak az alapja annak, hogyan lehet online áruházat létrehozni, és termékeket hozzáadni hozzá, kisebb kiigazításokkal. A Shopify teljes e-kereskedelmi platform, ami azt jelenti, hogy az eladás elősegítésére készült.

Az értékesítési folyamat sokkal többet foglal magában, mint egyszerű üzlet létrehozása. Például felhasználhatja az elemzést az ügyfelek megismerésére, a marketing kampányok kezelésére, hogy további látogatókat vonzzon a webhelyére, és akár kedvezményeket generálhat.

Ezek csak az alapvető Shopify funkciók, és ha többre van szüksége, bármikor hozzáadhat más alkalmazásokat az áruház által kínált szolgáltatások továbbfejlesztéséhez.

Fedezze fel a Shopify további egyedi funkcióit.

6. Az Alkalmazások használata

Shopify alkalmazás-áruház (forrás).

A további navigációs alkalmazások megtekintéséhez kattintson a bal oldali navigációs menüben az „Alkalmazások”, majd a „Látogasson el a Shopify App Store-ra” elemre. Az itt található alkalmazások kicsi programok vagy szkriptek, amelyek célja a Shopify áruházakban meghatározott funkciók hozzáadása.

Népszerûsége miatt a Shopify hatalmas ökoszisztémájú felhasználókkal és alkalmazásfejlesztõkkel rendelkezik, akik együtt dolgoznak a Shopify képességeinek kibõvítésében. Például előfordulhat, hogy olyan alkalmazást talál, mint például a Spocket, amely segít kezelni a művészet szállítását, és hozzáadhatja azt a Shopify áruházához. Még kibővítheti, és csepphajózási vállalkozássá válhat.

Ne feledje azonban, hogy egyes alkalmazások esetében esetleges további díjakat kell fizetnie a használatért. Az árak attól függnek, hogy a fejlesztő mit számít fel az alkalmazásokért. A Shopify App Market széles körű, és szinte bármit tartalmazhat, amelyet egy online kiskereskedő szükség lehet. Alkalmazásokat talál, amelyek segítenek a marketingtevékenységekben, a szállításban vagy másban.

7. Az értékesítés kiterjesztése a közösségi csatornákra

A Shopify lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen a népszerű közösségi platformokkal, hogy kibővítse értékesítési csatornáját.

A Shopify egyik legerősebb tulajdonsága az, hogy lehetővé teszi az online áruház lehetőségeinek kibővítését a webhelyen túl is. Ez azt jelenti, hogy más csatornákat is felhasználhat az értékesítés növelésére – olyan népszerű lehetőségeket, mint a Facebook, Instagram vagy akár az Amazon.

További értékesítési csatornák hozzáadásához kattintson a „+” jelre az „Értékesítési csatornák” mellett és válassza az ott található listából. Ez hasznos lehet sokkal nagyobb közönség elérésében, mint önmagában az online áruház.

Következtetés: A Shopify a megfelelő választás az Ön online áruházához?

Shopify üzlet ára.

Ha eddig még nem vetted észre, a Shopify nagyon hasonlít számos weboldal-készítőnek, mint például a Wix és a Weebly. Az egyszerűen használható, drag-and-drop rendszer elvén működik, amely intuitív és stresszmentes. A legfontosabb különbség az, hogy a Shopify az e-kereskedelem szem előtt tartásával készül az alapoktól kezdve.

Emiatt észreveheti, hogy az árstruktúra valamivel magasabb, mint az alapvető weboldal-készítőknél. Amit viszont kapsz, sokkal többet ér, mint a befizetett havi díjak.

Az alapvető Shopify-fiókok havi 20 dollárral kezdődnek. Ez lehetővé teszi korlátlan számú termék felsorolását és eladását. Az, amit magasabb szintű fiókokért fizet, több olyan szolgáltatás, mint például az a képesség, hogy további személyzetet adjunk hozzá a Shopify-fiókhoz a vállalkozás növekedésével.

Egy dolog, amit meg kell jegyezni, az a Shopify csökkenti az eladásait hitelkártyával történő online vásárlások tranzakciós díjai formájában. Ilyen módon ésszerű frissíteni a Shopify-csomagot, mivel növekszik az értékesítés, mivel a magasabb szintű csomagok esetében alacsonyabbak.

Kezdd itt > Kattintson a Shopify használatának megkezdéséhez.

Előnyei, ha a Shopify felhasználja az Art eladására

 • Könnyen használható vizuális áruház-készítő
 • Eladás több csatornán
 • A szállítás és a fizetések integrált kezelése
 • Kezeli a fizikai és a digitális művészetet is
 • Számos kiegészítő szolgáltatás érhető el

Hátrányok, ha a Shopify felhasználja az Art

 • Kötelező tranzakciós díjak
 • Nem érhető el ingyenes terv (csak próbaverzió)
 • Korlátozott téma testreszabás
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map