Oktatóanyag: Hogyan indítsunk el egy sikeres cseppszállítású üzletet a Shopify segítségével

A weboldal készítői manapság viszonylag gyakoriak, de a Shopify fantasztikus választás a cseppszállításra. Egyszerűen fogalmazva három területen foglalhatjuk össze annak előnyeit; egyszerűen használható, nagy teljesítményű és cseppszállítás-barát.


A grafikus felhasználó által vezérelt felület, valamint az előre elkészített sablonok és blokkok a webhely építéséhez szinte bárki számára használhatóvá teszik. Nem kell megtanulnia a kódolást vagy a dizájnt, egyszerűen csak mozgathatja a dolgokat, bárhová is szeretné.

Egyre több sikertörténet hallanak napjainkban a cseppszállításban. Például Marc 178 492 dollárt tett azáltal, hogy az amerikai és európai termékeket csepegtette a Shopify és a Spocket segítségével (olvassa el az esettanulmányt).

Itt olvashatja a részletes Shopify-áttekintést.

Bár a Shopify lényege a gyors és egyszerű webhely-építésre összpontosít, kiterjedt App Store-val rendelkezik, amelyen keresztül kibővítheti a funkcionalitást. Olyan szolgáltatások, amelyeket széles skálájára adhat hozzá, és mindent lefed, amire egy csepphajóra szükség lesz – az áruforrásoktól a fizetéskezelésig és a szállításig.

Íme a lépés a Shopify cseppszállítás-vállalkozás indításához:

Tartalomjegyzék

 1. Regisztráljon a Shopify-fiókhoz
 2. Telepítse a drophipping alkalmazásokat
 3. Keresse meg a kívánt termékeket
 4. Importálja a kiválasztott termékeket a boltba
 5. A Shopify áruházának beállítása
 6. A Shopify csepphajózási üzletének testreszabása
 7. A kifizetések beállítása
 8. Vásároljon csepphajózási alkalmazásokat

Fedezze fel a Shopify-t

 • Látogasson el és regisztráljon a Shopify-n
 • Tekintse meg az összes Shopify témát
 • Példák a Shopify webhelyre
 • Shopify tervek és árképzés

Mielőtt elkezdené: végezze el a kulcsszó-kutatást

A csepphajózás sikerének kulcsa egy jövedelmező niche megtalálása. Mielőtt elkezdené webhelyének felépítését, végezzen kutatást arról, hogy mely áruk közül lehet a legjobban kezdeni. Ennek kezelése érdekében fontos a kulcsszó-kutatás.

Ennek olcsó (ingyenes) módjaként próbálja ki használni Google Kulcsszótervező és tesztelje azokat a termékeket, amelyeket eladni tervez. Ez megadja neked a termékek iránti érdeklődés mértékét.

Példaként nézze meg az alábbi képet;

Keresési mennyiség a „gaming laptop” segítségével a Google-on.

Ebből az alapvető keresésből megtudhatja, hogy mely termékek érdeklődése nagyobb, mint másoknál. Kísérletezzen a kulcsszótervezővel, hogy jobb képet kapjon arról, hogy mi képes jobban eladni.

Ezzel az információval megkeresheti azokat a cseppszállítás-szállítókat, akik a legjobb árat és megbízható teljesítési folyamatot kínálják.

Kiszállítás a Shopify-n 7 egyszerű lépésben

1. Regisztráljon a Shopify fiókhoz

Shopify e-kereskedelmi platform - épít és bővítheti vállalkozását online A Shopify-ra való regisztráció annyira egyszerű, amire szüksége van egy e-mail címre (Látogassa meg a Shopify-t)

Számla regisztrálása a Shopify-n ingyenes. Csak egy e-mail címre van szüksége a fiók megerősítéséhez, és velük be tud jelentkezni. Nincs szükség hitelkártyára vagy más fizetési módra. A Shopify minden új felhasználó számára 14 napos próbaverziót kínál a rendszerében.

A regisztráció során meg kell adnia a nevét és az e-mail címét. Ezt a nevet az áruház URL-jének előállításához fogják használni az ingyenes próbafázis alatt.

Ha ez megtörtént, a Shopify-nak szüksége lesz a nevére és egyéb adataira a fizetések kezeléséhez. Ez egy rövid űrlap, amelyet kitölteni kell, így ne aggódjon ettől.

Kezdd itt > Kattintson a feliratkozásra és a Shopify cseppszállítás-vállalkozás létrehozására.

2: Telepítse a Dropshipping alkalmazásokat

Válassza az „Alkalmazások” lehetőséget, majd kattintson a „Látogasson el a Shopify App Store-ra” lehetőségre.

Miután befejezte a regisztrációs folyamatot, a rendszer eljuttatja az áruház irányítópultjára. Innentől kezdheti el termékek hozzáadását az Ön webhelyéhez. Ez az, ahol a Shopify egyik legfontosabb része a cseppszállításra: Shopify Apps.

Új csepphajók számára a Shopify egyablakos erőforrás lehet. Az első dolog, amit meg kell tennie, a Shopify Apps irányítása. Először kattintson az Alkalmazások elemre, majd válassza a „Látogasson el a Shopify App Store-ba” lehetőséget. Miután ott vagy, keresse meg a „Oblero”.

Az Oberlo egy cseppszállítás-platform, amely lehetővé teszi a csepphajózási termékek könnyű keresését és hozzáadását az áruházához. A telepítés befejezése után felfedezheti a rajta található termékeket.

Ebben a példában az Oblero-t használjuk, de a Shopify alkalmazás-áruházban vannak más drophipping-platformok, amelyeket Ön is használhat, például: Spocket és AliExpress. Ezekről a cikk késõbb beszélünk.

3. Keresse meg a kívánt termékeket

A csepphajózási alkalmazások használata olyan egyszerű, mintha maga az e-kereskedelmi webhelyen vásárolt volna. Először válassza ki a böngészni kívánt kategóriát. Ezután vigye az egérmutatót az érdeklődő elem fölé, majd kattintson az „Hozzáadás az importlistához” elemre..

Miután hozzáadta az összes kívánt elemet, kattintson az Oblero irányítópultjának navigációs sávján az „Lista importálása” elemre. Innentől testreszabhatja a leírásokat, kategóriákat és egyéb részleteket.

4. Importálja a kiválasztott termékeket a webhelyére

Jelölje be a jelölőnégyzetet, majd kattintson az „importálás tárolásra” elemre, miután szerkesztette a termék részleteit

Ha megbizonyosodott arról, hogy a dolgok a kívánt módon vannak, jelölje be a termék bal felső sarkában lévő jelölőnégyzetet, majd kattintson az „Importálás a boltba” elemre. Ismételje meg ezt az összes korábban kiválasztott termékkel.

5. A Shopify Store beállítása

Válassza a „Témák” menüpontot, majd a téma kiválasztásához kattintson az „Ingyenes témák felfedezése” vagy a „Shopify téma áruház” elemre.

Most, hogy elkészítette az összes terméket, amelyet eladni kíván, ideje beállítani az áruházat. Gondoljon a Shopify üzletére, mint a kiskereskedelmi üzlet arcára. Így böngészhetik a látogatók az Ön által értékesített termékeket, és kiválasztják a megvásárolni kívánt termékeket.

Az értékesítés maximalizálása érdekében az áruháznak össze kell vonnia vonzerejét és használhatóságát és sebességét. De ne aggódjon, a Shopify előre tervezett sablonokkal rendelkezik, amelyeket használhat. Ha tetszik, használhatja őket úgy, ahogy van. Ha valami személyesebbet szeretne, testreszabhatja a választott témát.

Fedezze fel a Shopify további egyedi funkcióit.

6. A Shopify Dropshipping Store testreszabása

A Shopify testreszabási felülete egyszerűen használható

A Shopify téma testreszabása attól függ, hogy melyik témát választja. Az alapértelmezés szerint elérhető szegmensek engedélyezhetők vagy letilthatók, vagy akár új szegmenseket is hozzáadhat. Ezeknek a szakaszoknak a testreszabásához elengedhetetlen a paraméterek meghatározása, például az, hogy milyen termékgyűjteményt szeretne hozzáadni az egyes szakaszokhoz.

A bal oldali navigációs sávban felsorolja az összes olyan szegmenst, amelyek alapértelmezés szerint engedélyezve vannak a témában. Ha valamelyik szakaszra kattint, megadhatja a részleteket, például azt, hogy milyen termékgyűjteményt jelenítsen meg ott, vagy akár hány sor vagy oszlop jelenjen meg.

Ha le szeretné tiltani az előzetesen beállított szegmensek bármelyikét, kattintson csak a szem ikonra, és az elrejtésre kerül a webhelyén. A bal oldali navigációs sáv alján egy lehetőségre kattintva új szegmenst vehet fel. Ha rákattint, megnyílik a választható elemek széles menüje.

Ha kész, ne felejtsen el kattintani a „Mentés” ikonra, még akkor sem, ha még nem akarja közzétenni áruházát..

Ide kattintva megtekintheti több Shopify témát.

7. lépés: A kifizetések beállítása

Most, hogy a termékeket kiválasztotta és az áruházat felállította, szüksége van egy eszközre, amelyen keresztül befizetéseket gyűjthet ügyfeleitől. A Shopify számos fizetési processzorral működik együtt, így széles választékot kínál Önnek.

A fizetések beállításához kattintson az irányítópult bal alsó sarkában található „Beállítások” gombra. Ezután válassza a „Fizetési szolgáltatók” lehetőséget. Alapértelmezés szerint, PayPal az engedélyezett módszer, tehát a fiók adatait ott testreszabhatja, vagy régiónként választhat más fizetési feldolgozókat.

Néhány fizetési feldolgozó, például MOLpay megköveteli, hogy legyen egy létező fiókod velük, hogy felhasználhassa őket a Shopify webhelyén. Még a PayPal megköveteli, hogy rendelkezzen kereskedői fiókkal, de később részleteket küld e-mailben.

Egyéb fontolóra vehető Dropshipping alkalmazások

Korábban az Oberlo-t használtuk egy csepphajózási alkalmazás példájára, amelyet használhat. Kiterjedt termékkatalógust kínál, és több funkcióval rendelkezik, mint amit eddig fedeztünk fel. Vannak mások is, akiket kipróbálhat, tehát nézd meg ezt a listát;

1. Oberlo

A szokásos böngészési és hozzáadási rendszer mellett az Oberlo lehetővé teszi, hogy könnyedén megtalálja a trendjét mutató termékeket. Ez gyors módja annak, hogy friss termékcsaládot tartson fenn, és ügyfeleinek mindig a legjobb ajánlatokat kínálja a városban.

Az Oberlo főbb jellemzői

 • 100% ingyenes
 • Rendelés követése
 • Lehetővé teszi a termék testreszabását
 • Automatikus árazási frissítések
 • Ömlesztett megrendelések kezelése

Látogasson el Oberloba

2. Szivattyú

A Spocket egy drophipping alkalmazás, amely a világ minden tájáról beszállítókkal működik. Az USA és az EU régióiban ez jobban ismert. Az alkalmazás tele van funkciókkal, és széles választékot kínál a drophippers termékek közül. Személyre szabhatja termékmegtekintéseit a kategórián kívül is, és szakterületre szakosodhat, például a magas árengedményű termékekre vagy másra. A spocket felhasználók is részesülhetnek a 24 órás ügyfélszolgálati szolgáltatások előnyeiből.

A Spocket főbb jellemzői

 • Szilárd kedvezményes / nagykereskedelmi árképzés
 • Könnyű teljesítés
 • Mintarendelések
 • Valós idejű termékkövetés
 • Automatikus leltárfrissítések

Látogasson el a Spocket oldalra

3. AliExpress

Az AliExpress azt állítja, hogy akár 2000 százalékos haszonkulcsot kínál a csepphajóknak. Habár Kínában székhellyel rendelkezik, globálissá vált, és most szerte a világon szállít. Rendkívül egyszerűen használják alkalmazásukat a Shopify-n, és nagyon széles termékskálájukhoz férhetnek hozzá az ügyfelek számára.

Az AliExpress főbb jellemzői

 • Termék szerkesztés
 • Eladás több üzletben
 • Automatikus szállításkövetés
 • Bundle termékek eladó
 • A szállító választása

Látogasson el az AliExpress oldalra

Tervek és árképzés: Mennyibe kerül ez?

Amint elmondhatja, sok dolog, amit itt fedeztünk fel, ingyenes, és fedezi a Shopify előfizetésének költségeit. Az olyan alkalmazások, mint az Oberlo, a Spocket és az AliExpress, valamint több száz más ingyenes, (bár egyesek díjakat tartalmaznak)..

Maga a Shopify változó árakon érkezik, üzlete igényeitől függően. Valójában sok kisebb csepphajó valószínűleg megszabadul az alapvető Shopify-tervétől, amely havonta 29 dollárba kerül. Ha üzlete növekszik, és további szolgáltatásokra van szüksége, akkor ideje feljebb lépni.

Tudjon meg többet a Shopify terveiről és az árakról.

A Bottomline: megéri a Shopify-t a hajózáshoz?

Egy szóban; IGEN. A Shopify annyira értékes értéket képvisel a cseppszállítók számára, hogy árképzési struktúrájukban valójában nincs semmi, ami felrázza. Ne felejtse el, hogy az általa fizetett árért mindent megkap, amire szüksége van egy e-kereskedelmi vállalkozás működtetéséhez.

Ezen felül a Shopify olyan sok dolgot egyszerűsített, hogy gyakorlatilag bárki használhatja rendszerét. Mindaddig, amíg van valami elképzelése az eladni kívánt termékekről, és hajlandó egy kis időt kutatásokra költeni, nehéz elkerülni a sikert ezen a kiváló platformon.

Érdemes megnézni ezeket A Shopify útmutatói vagy részt vegyen benne A Shopify csepphajózási fóruma többet tanulni.

* Fordítás: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map