Hogyan készítsünk szerzői portfóliót tartalmazó webhelyet?

Mint szerző, Ön a márkájának arca, és a szerzők portfóliója bemutatja az új olvasók számára, valamint professzionális névjegykártyát ad Önnek a potenciális ügyfelek és kiadók számára. Írásként azonban valószínűleg nem tud annyit a webhely kódolásáról vagy annak összes összeállításáról.


Szerencsére mindkettő vagyok egy szerző és weboldal-tervező és lépésről lépésre segíteni fogok abban, hogyan lehet könnyen, olcsón létrehozni egy szerzői portfólió webhelyét, és részleteket ad meg arról, hogy mit kell a portfólióba helyezni a maximális hatás elérése érdekében. Az írók számára a legjobb webhelytervezés az, amely bemutatja a munkáját és te, mint szerzőt, mivel a márkád az, aki vagy, és amit ön a művészetébe önte.

A szerzőm profiloldalom az Amazon.com-on.

K: Miért van szüksége digitális szerzői portfólióra?

Körülbelül 45 200 író és szerző az Egyesült Államokban, de a teljes munkaidőben publikált szerzők mindössze 21% -a él a pusztán könyvek írásával. Ha versenyben akar lenni a mai kiadói iparág nagyon digitális világában, készítsen egy weboldalt, amely megragadja a látogatókat, és konvertálja őket olvasókká.

Önkihirdetés esetén a webhely az Internet kirakat részeként szolgál. Ha könyveit egy kiadón keresztül értékesíti, akkor a webhely valószínűleg információs jellegű. Webhelyén megmutatja, hogy kik vagytok személyekként, és miért írja a könyveit.

Statista szerint: 2018-ban több mint 45200 író és szerző dolgozott az Egyesült Államokban 2018-ban – ami 10% -kal magasabb, mint a hét évvel ezelőtt rögzített adat (40 930)..

K: Milyen írói portfólióra van szüksége?

Az a fajta webhely, amelyre szükség van, nagyban függ az elvégzett munka típusától. Mivel sok fantasztikus író szabadúszó projektekkel egészíti ki jövedelmét, szüksége lehet egy olyan webhelyre, amely tükrözi az írói személyiség mindkét oldalát.

Különböző típusú írói webhelyek léteznek, és érdemes egynél többet létrehozni, hogy elérje a legtöbb potenciális olvasót vagy ügyfelet.

 1. Egy egyszerű személyes blog
 2. Statikus weboldal személyes adatokkal
 3. Az író profilja a médiumban, a Clippings.me stb.
 4. Közösségi média oldal

Ideális esetben a különböző listák együtt működnek, így a lehető legtöbb embert érik el. A közösségi média webhelyéről visszaléphet blogjához, új linkeket küldve új cikkekre és hírekrészletekre. A közösségi médiát a webhelyéhez köti, ha hivatkozásokat ad hozzá a közösségi oldalak közösségi média oldalához, és így tovább.

Ingyenes lehetőségek írói webhely létrehozására

Ha elsősorban egyetlen rést ír, akkor valószínűleg egy egyszerűbb dizájnnal is felmutat néhány példát, és információt kínál az Önnel való kapcsolatfelvételről. Van néhány ingyenes opció és az online építők, amelyeket az induláshoz használhat, de ezeknek számos korlátozása van, és kizárólag megállási pontként szabad felhasználni, amíg nem engedhetik meg maguknak, hogy olyan egyedi webhelyet hozzanak létre, amely megmutatja az Ön egyedi írói képességeit.

 • WordPress.com – A WordPress alapvető, ingyenes webhelyeket kínál, amelyeket létrehozhat. Nem fog tudni dolgozni a webhely hátterén, vagy sokat nem tud testreszabni egy ingyenes WordPress-webhelyen, ám online elérheti Önt, és segítséget nyújthat a szó megismerésében, amíg nincs extra forrás a saját webhely felépítéséhez. . Ez vitathatatlanul a legjobb weboldal-készítő a szerzők számára, mivel annyira sok közösségi segítség van ezzel a nyílt forrású szoftverrel.
 • Az író rezidenciája – Készítsen el egy egyszerű online portfóliót ingyen, majd havonta 8,99 dollárt fizessen. Ismét korlátozott vagy azzal, amit meg tudsz tenni, és hogy a havi 9 dolláros árcédulát az év folyamán összeadja, amikor olcsó tárhely-szolgáltatón keresztül könnyedén kezelheti saját webhelyét kevesebbért..
 • Clippings.me – Szeretne egy helyet, ahol megoszthatja néhány klipjét a cikkeiről, és új ügyfeleket vonzhat? A Clippings.me lehetővé teszi 10 klip feltöltését ingyen, majd egy havi díjat számít fel a fentiekért.
 • contently – Készítsen egy ingyenes online portfóliót, és vegyen részt az ügyfelek előtt. Ez a platform valószínűleg jobban megfelel a szabadúszó irodalomból nem íróknak, de meg is oszthatja néhány fantasztikus példáját, és megpróbálhatja megszerezni a szellemíró koncerteket.

Ne feledje, érdemes lehet egy statikus weboldalt és blogot hozzáadni egy bizonyos ponton is, de ezek nagyszerű kezdők.

Hogyan készíthetem el saját író portfólióját?

A fenti ingyenes weboldal-megoldást ideiglenesen vagy egyéni megoldások mellett kell használni. Nem költs sok időt és pénzt a saját online portfóliójának felállítása és az írás kiemelése. Valójában sokkal kevesebbet fog költeni néhány megosztott tárhely kiépítésére és a WordPress webhely felépítésére, mint az olyan társaságok, mint a Wix éves díjai. Jelenleg folyamatban van egy családtag webhelyének áthelyezése egy szerverre, mert Wix olyan számlát küldött nekik, amelyet a következő évre nem tudnak igazolni. A Squarespace és hasonló cégek szintén magas árakat számítanak fel anélkül, hogy ugyanazokat az előnyöket kínálnák, amelyeket a saját tárhelycsomagjából kaphat egy hosting cég.

Ha ez az első webhely, vagy egy idő alatt még nem hozta létre, akkor azon tűnhet, hogy vajon hol kezdje el. A következő lépések vannak a követendő:

Lépések a szerzői webhely felépítéséhez

 • 1. lépés: Szerezzen be egy domaint
 • 2. lépés: Válasszon egy tárhely / webhely készítőt
 • 3. lépés: Gyűjtsön össze elemeket webhelyére
 • 4. lépés: Hozzon létre egy szerzői webhelyet a WordPress használatával
 • Példák az írók webhelyeire

Ajánlott eszközök

Közzététel: A BuildThis.io a weboldalon felsorolt ​​eszközöktől kap áttételi díjat. De a vélemények tapasztalatainkon alapulnak, nem pedig az, hogy mennyit fizetnek. Arra koncentrálunk, hogy segítsük a kisvállalkozásokat és az egyéneket a weboldalak vállalkozásként történő felépítésében. Kérjük, támogassa munkánkat és többet tudjon meg a közzétételükről.

1. Szerezze be a domain nevet

Először válassza ki a domain nevet. Számomra a nevem meglehetősen egyedi, így tudtam használni a LoriSoard.com oldalt. Ha azonban a neve Smith vagy Johnson, akkor előfordulhat, hogy domainnevét már figyelembe vették. Ebben az esetben megpróbálhatja hozzáadni a „szerző” szót vagy a .author kiterjesztést használni. Néhány tárhelyszolgáltató cég regisztrálja az Ön domainnevét a csomagjain keresztül, tehát regisztráció előtt ellenőrizze, de a GoDaddy a népszerű választás a regisztrációhoz. Sok domain regisztráló szolgáltatás létezik odakinn, tehát válassza ki az Ön számára értelmes szolgáltatást.

2. Válasszon egy webhely tárhelyet / építőt

Vannak olyan kisvállalatoknak vagy weboldal-készítőknek a hosting cégei, amelyek olcsók és nagyon sok dörgést kínálnak az áráért. Ezek a legjobb webhelytárhely-szolgáltatók írók vagy kisvállalkozók számára. Kiváló ügyfélszolgálattal is rendelkeznek, és nyitottak a kezdő web-készítőkre.

A2 tárhely

A2 tárhely kezdőlapja (kattintson a meglátogatáshoz)

Ez a cég, amelyet jelenleg használok, és ügyfélszolgálatuk kiváló volt. Úgy gondolom, hogy tapasztaltabb web-fejlesztő, de vannak olyan dolgok, amelyeket csak nem tudok, és mindig örülök, hogy műszaki ügyekben vezetnek. Néhány részletes útmutatót kínálnak, amelyek nagyon megbízhatóak és gyorsak.

Házonként 2,96 dollárért kaphat megosztott webhelyet. Nem tudja, hogyan kell kezelni a WordPress telepítését és kezelését? Kezelt webhelyet kaphat havi 9,78 dollárért. Az új szerzők számára, és a weboldalak készítésének nagy tapasztalata nélkül az A2 havi 9,78 USD-es egyoldalas WordPress tárhely a legjobb választás (az ár a szerződés időtartamától függ, és a legjobb árak elérése érdekében előre fizetnie kell ). Ez a csomag egyetlen helyre és korlátlan tárhelyre terjed ki.

További információ a WordPress portfóliójának beállításáról az alábbiakban, a 4. lépésben.

Látogassa meg az A2 tárhelyét

Weebly

Weebly weboldal készítő (kattintson a meglátogatáshoz)

A Weebly inkább weboldal készítő, mint tárhely szolgáltató. A beépített témákat használja, majd húzza át és dobja be a képeket és információkat az építőbe az portfólió webhelyének létrehozásához. A Weebly nagyon egyszerűen használható, és tartalmaz néhány sablont portfólióhoz, valamint online áruház funkciókat, így saját könyveit eladhatja, ha szeretné. A webhely mesterséges intelligenciát (AI) használ, hogy beszéljen veled az egyszerű portfólió készítésének folyamatán keresztül.

A szerzőknek fontolóra kell venniük a Csatlakozási tervet havonta 5 dollárért, mert ingyenes domain nevet kapnak, amelyet csatlakoztathatnak a saját webhelyükhöz. Ha a webhelyén szeretne könyveket eladni, akkor szüksége lesz a Pro tervre, hogy online áruházat felállítson, és kifizetéseket gyűjtsön. A Pro havonta 12 dollárt fizet. Minden ár, vagy ha az év előre fizet.

Tudjon meg többet a Weeblyről Jason áttekintésében.

Látogassa meg a Weebly-t

InMotion tárhely

InMotion Hosting honlap (kattintással megtekintheti)

Az InMotion Hosting egy másik hosting cég, amely különféle csomagokat és árakat kínál nagyon ésszerűen. Mehetsz a WordPress tárhely-terveivel, és még a BoldGrid-et is kínálják, amely egy drag and drop webhely készítő. Még mindig van egy kis tanulási görbe, hogy kitaláljuk, hogyan lehet portfóliót készíteni a BoldGrid segítségével, de ez egy nagyon intuitív rendszer.

Néhány szolgáltatás, amelyet a csomagokkal kap, tartalmaz egy ingyenes domain nevet, 40 GB-os SSD tárolót, csak havi 5,99 dollárért, és ingyenes SSL-t. A szerzők számára a legjobb csomag a kezelt WordPress tárhelyű WP-1000s csomag. Ha havonta 20 000 kevesebb látogatóra számít, ennek a webhelynek könnyen meg kell felelnie az Ön igényeinek. Ingyenes domain nevet és egy weboldalt kap, havonta 6,99 USD áron.

Látogasson el az InMotion oldalra

Hostinger

Hostinger honlap (kattintson a megtekintéshez)

A Hostinger azért hozza létre a listánkat, mert ilyen olcsó lehetőségeket kínál az első webhelytulajdonosoknak vagy a szerzőknek szűk költségvetéssel. Mint korábban említettük, a legtöbb írónak valamilyen módon ki kell egészítenie jövedelmét. Valószínűleg nincs sok pénz az online portfólió elkészítésére, hacsak Steven King neved nem tartozik, és akkor a kiadó valószínűleg megrendelheti neked.

A Hostinger gyors weboldal-készítőt kínál azoknak is, akik nem sok hozzáértéssel rendelkeznek. Átlépheti a lépéseket, például havonta akár 99 cent tárhely-tervet választhat, és létrehozhat egy alapvető webhelyet egy előre telepített téma közül, és feltöltheti saját képeit és adatait. A webhely nagyon intuitív, de lehet, hogy itt-ott hivatkoznia kell a kézikönyvekre.

Azok, akik nem rendelkeznek sok technikai know-how-val, jól működnének az egyetlen megosztott webhely-készítő tárhelyi tervvel, amely havonta 0,99 centtel elérhető, 100 GB sávszélességgel és egy egyszerű webhely-felépítési platformon, ahol képeket és szöveget húzhat és dobhat.

Látogasson el a Hostinger oldalra

3. Gyűjtsön össze elemeket, amelyekre a szerző webhelyén szükség van

Mindegy, hogy a weboldalon kívülről készít-e épületet, vagy olyan platformot használ, mint például a WordPress, vagy akár HTML-webhelyet hoz létre, vannak olyan elemek, amelyek minden szerzői webhely teljes hatékonyságához szükségesek.

 • A közönség megértése – Ügyeljen arra, hogy megértse a célközönséget. Ha történelmi románcokat ír, a közönsége egészen más, mint a tudományos fantasztikus írás. Ha nem szakirodalmi cikkeket ír, a közönsége ismét más.
 • Vevő personas – Hozzon létre vásárlói személyeket a különböző olvasói közönségek alapján, hogy megértse, kivel beszél a webhelyén.
 • logo – Szüksége van valamilyen logóra, még akkor is, ha ez csak a szerző neve egy fantasztikus szkriptben. Az ön logója közli, hogy ki vagy író. Az írott munkát vállalkozásként kezelje, és nevezze el. Itt található ingyenes letölthető logóink.
 • Az oldalról – Az embereknek meg kell érteniük, ki vagy, és miért írják meg, amit csinálnak. Gondoljon az ismert híres szerzőkre, például Steven Kingre. Valószínűleg tudsz részleteket az életedről.
 • Könyvek oldal – Szüksége van egy oldalra az összes könyv felsorolásához. Még ha a saját honlapjára is helyezte őket, ahogy ezt tettem, akkor az egyes termék- / könyvoldalakon további részleteket kell tartalmaznia.
 • Felhívás cselekvésre – Milyen intézkedést szeretne a felhasználóknak megtenni, amikor az oldalra szállnak? Ha egyszerűen csak azt akarja, hogy feliratkozzon a levelezőlistára, így folytathatja a számukra való forgalmazást, akkor összpontosítson a CTA megfogalmazására, elhelyezésére és konverziós arányára.

4. Hozzon létre egy szerzői webhelyet a WordPress használatával

Személy szerint szeretem a WordPress-t használni a szerzői portfólióm webhelyemhez. Úgy gondolom, hogy ez a legnagyobb rugalmasságot nyújt, és összekapcsolhatok egy blogot webhelyem portfólió-részével, frissítéseket kínálva, amikor sietnem, anélkül, hogy sok időt töltelnék az oldalak létrehozásával. Valójában a WordPress annyira népszerű, hogy az internetes webhelyek 34% -a használja.

Az oldalamat kissé testre szabják, egyedi háttérrel és néhány egyéb elemmel, amelyeket nem fogsz kideríteni a dobozból. Egyedi funkciókat adhat hozzá az egyéni CSS opció használatával vagy bérelhet valakit a témájának finomítására, mihelyt ez befejeződött. Megismerjük a WordPress használatának lépéseit a szerzői portfólió webhelyének létrehozásához.

1. lépés. Telepítse a WordPress alkalmazást

Az A2 tárhelyet használom, amely a ControlPanelhez tartozik. A WordPress hozzáadása a webhelyhez a ControlPanel segítségével nagyon egyszerű. Ha elveszíti magát, miután elolvasta ezeket az utasításokat, akkor fizethet a kezelt WordPressért is, és kérheti, hogy a kiszolgáló telepítse az Ön számára. Megígérem, hogy ez könnyű.

Keresse meg a vezérlőpanelt, és válassza a WordPress telepítőjét (a kék körben lévő W).

Amikor az oldal betöltődik, válassza a kék gombot, amelyen az „Telepítés most” felirat olvasható.

Alapvető konfigurációs tippek

Válassza ki a telepítési URL-t. Ha azt akarja, hogy a webhely a gyökérmappában legyen, ahogyan nekem van (www.lorisoard.com), akkor egyszerűen lyukaszthatja be a saját domain.com webhelyet. Ha almappában vagy közvetlenül szeretné, egyszerűen nevezze el úgy, ahogy szeretné. Példa:

yourdomain.com/writing.

Ez akkor működik jól, ha van üzleti weboldala, és szerzői munkája portfólióját szeretné hozzáadni.

A Webhelybeállítások alatt válassza ki a webhely nevét és leírását. Ha még nem biztos benne, beléphet a WordPress irányítópultjába a beállítások alatt, és később megváltoztathatja ezt az információt.

Rendszergazdai fiókjához válassza ki a felhasználónevét és az összetett jelszót. Be kell állítania egy admin e-mailt. Egyesek azt javasolják, hogy itt állítsa be webhelyének e-mail címét, például [védett e-mail]. Arra a problémára találtam rá, hogy ha webhelyét feltörték vagy leesik, nehéz elérni az e-mailt. Ehhez egy másik szerverről származó e-mailt használok, de a választás a tied. Előnyei vannak ugyanazon domain e-mail használatának, például a felhasználói felismerésnek.

A szerver lehetővé teszi, hogy néhány plugint válasszak az előtelepítéshez, például A bejelentkezési kísérletek korlátozása és Klasszikus szerkesztő. Általában mindkettőt választom.

Miután kiválasztotta a lehetőségeket, ellenőrizze, hogy biztonságos helyen írta-e rendszergazdai nevét és jelszavát, majd kattintson a kék „Telepítés” gombra..

Meg kell adnia a címet a WP irányítópultjának eléréséhez. Általában ez az

yourdomain.com/wp-admin.

2. lépés. Biztosítsa webhelyét

Ne késleltesse a következő lépést. Azonnal biztonságosnak kell lennie a webhelyen, például be kell szereznie egy SSL-tanúsítványt és telepíteni az alapvető biztonsági bővítményeket.

Az emberek szeretnek belépni a WordPress webhelyekre. A WordPress webhelyek fiókot jelentenek Az összes feltört tartalom 90% -a menedzsment rendszer (CMS) webhelyek. Ennek egyik oka a bővítmények és témák frissítése. A WordPressnek azonban vannak más sebezhetőségei is, amelyeket a nyílt forráskódú szoftverek telepítésére azonnal meg kell oldani. Legalább a következő bővítményeket kell telepítenie:

 • Wordfence biztonság – Ez tűzfalat állít fel és megakadályozza a brutális erőszakos támadásokat. Természetesen számos ilyen plugin létezik. Ez az egyik, amire találtam, jól működik, de használhatja azt, amelyik a leginkább értelmezhető.
 • Rejtett My WP – Ez a bejelentkezés a saját domain.com/wp-admin WP irányítópultjába? Mindenki tudja. Megváltoztathatja a bejelentkezési oldalt ezzel a pluginnal, és megnehezítheti a hackerek bejutását.

A WordPress biztonsági hitelesítés (SALT kulcsok) a webhelyre való bejelentkezéshez használt információkat titkosítja. Bizonytalannak érezheti a SALT kulcsok megváltoztatását, mert úgy gondolja, hogy kódra van szüksége, és manuálisan megváltoztathatja azokat egy wp-config.php fájl segítségével.

Szerencsére egyszerűbb módja van azok megváltoztatásának azoknak, akik nem tudnak kódolni. Csak hozzá kell adnia a Sószóró plugin, és beállíthatja úgy, hogy a biztonsági beállítások alapján minden héten vagy hónapban megváltoztassa a kulcsokat. Állítsa be és felejtse el.

A Salt Shaker telepítéséhez keresse meg az irányítópultot, a plugineket, adjon hozzá új és keressen Salt Shaker terméket. Kattintson a telepítésre, majd az aktiválásra.

A telepítés után kattintson a „Beállítások” elemre a Salt Shaker plugin listájában. Jelölje be a jelölőnégyzetet, majd állítsa be a kívánt változásokat (napi, heti, havi). Kattintson a „Change Now” gombra. Ha kipróbál egy biztonságos plugint és utálsz, csak törölje, és adjon hozzá valami másat. A WP webhely-platformon való nagyszerűsége az, hogy számos bővítményhez hozzáférhet, és webhelyének testreszabási lehetőségei vannak..

3. lépés. Keresse meg a megfelelő webhely témát

Nem könnyű megtalálni az online portfóliónak megfelelő témát. Tulajdonképpen megvettem azt a témát, mellyel felfedeztem, mert tetszett néhány szolgáltatás és annak elrendezése. Felkérhet valakit egy egyedi téma létrehozására, vagy a rendelkezésre álló sok ingyenes portfóliótéma bármelyikének felhasználására.

Kezdje azzal, hogy tanulmányozza a szerzők weboldalait, és megnézheti, mi szereti és mit nem szeret a portfóliójukban.

Miután elképzelést kapott a kívánt funkciókról, keresse meg a WP műszerfal bal oldalán megjelenő megjelenések lapot, kattintson a „Téma hozzáadása” elemre, majd rendezze funkciók szerint, hogy megtalálja a lehetséges témákat. Kattintson az „Szűrők alkalmazása” elemre.

A lehetőségeket tovább finomíthatja, ha beírja a következő kifejezéseket:író,”könyvek,”Vagy„portfolió.”

Íme néhány érdekes téma, melyeket érdemes megfontolni:

VW Writer Blog

Demó & Részletek

Szerző nyitóoldal

Demó & Részletek

Egyoldalas portfólió

Demó & Részletek

Ez csak néhány téma, amelyek közül választhat. A rendelkezésre álló témák százai vannak. Annak ellenére, hogy portfóliót készít, akkor feltétlenül nem kell ragaszkodnia a portfólió témájához. Választhat az ingyenes e-kereskedelem témák közül, ha ezek megfelelőek. A kulcs a hozzáadott tartalomban található.

4. lépés. Készítse el oldalait és médiakönyvtárát

Miután kiválasztotta a témát, ideje eldönteni, hogy mely oldalakat kívánja hozzáadni a médiakönyvtárhoz könyvborító és más kép hozzáadásával. Számos módon adhat hozzá könyveket webhelyéhez.

Adjon hozzá könyveket oldalakként egy kiemelt képpel, amely a fedőlap és a leírás, és vásároljon linkeket minden oldalon. Ezután elhelyezheti az oldalakat a navigációban almenü elemként, vagy hozzáadhatja a tartalomterületekhez.

A bejegyzéseit csak könyvhirdetésekhez használhatja, és állítsa be oldalt blogként, így új kiadások jelennek meg a kezdőlapon. A Témák / Testreszabás vagy a Beállítások / Olvasás részben megváltoztathatja, hogy a céloldalt hogyan látják a felhasználók. Vagy választhatja a „Legfrissebb hozzászólások” lehetőséget, amely a legfrissebb blogbejegyzéseket dobja fel webhelyének honlapján, vagy választhatja a „Statikus oldal” lehetőséget, és kiválaszthat egy oldalt, amelyet létrehozott, hogy webhelyének honlapjává váljon..

Ha nem gond egy új beépülő modul tanulmányozására és használatának megtanulására, akkor használhat bevásárló-beépülő modult is, és könyveket közvetlenül eladhat a WooCommerce vagy hasonló plugin segítségével.

5. lépés. Ellenőrizze a hibákat

Miután beállította webhelyét a kívánt módon, gondosan ellenőriznie kell hibáit. Valószínűleg hallotta az összes felhasználói élményt (UX) és azt, hogy egy rossz tapasztalat miként távolítja el az ügyfeleket. Nem működő linkek, űrlapok, amelyek nem küldik el, és 404 hiba csalódást okoz a felhasználók számára.

Töltsön időt a webhely minden linkjének tesztelésére. Nyújtsa be az egyes űrlapokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megérkezik-e a végére, és a felhasználó megerősítő üzenetet kap. Tesztelje meg a rendelési folyamatot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden zavartalanul működik-e.

Telepítenie kell megszakadt link-ellenőrző hogy a jövőben ne szolgáljon hibákat.

Győződjön meg arról, hogy webhelye mobilbarát. Körül Az emberek 73% -a 2025-ig csak okostelefonjain keresztül fogja elérhetővé válni az interneten. Ha webhelye nem mobilbarát, valószínűleg már hiányzik azon közönség tagjainak száma, akik soha nem használnak számítógépet. Ismét létezik egy plugin, amely segíthet webhelyének mobilbarátabbá tételében, de a szűrőkben az érzékeny alkalmazást is választania kell, mivel elsőként egy témát keres. Az olyan témákat, mint például a Huszonhét és Tizenkilenc, már létrehozták a mobil első megközelítéssel.

Példa az adaptív író weboldaláraPélda: Így néz ki webhelyem a mobil eszközökön. Vegye figyelembe, hogy vannak az összes elem, de kissé tovább húzódnak az oldalnál a kisebb képernyőn, és egyszerre csak egy legfrissebb kiadásra vagy egyszerre csak egy blogbejegyzésre korlátozódnak. A webhely szövege és képei átméreteződnek a mobil eszközök számára, továbbra is olvashatók, de méretükre csökkennek.

6. lépés. (Jövőbeli fejlesztések) Béreljen fel valakit, aki megjavítja webhelyét

Miután megtettél mindent, amit megtehetsz, lépj hátra és nézd meg, mi hiányozhat. Szeretné, ha a háttér átlátszó lenne, de nem tudja kitalálni az egyéni CSS-kódot, hogy így legyen? Mivel a nehéz munkák nagy részét elvégezte, nem kellene túl sokba kerülnie egy programozó felvételére, hogy javítson néhány kisebb problémát az Ön számára. Csak azon munkadarabok kiszervezését végezheti el, amelyek nem kényelmesek, vagy különféle vállalkozókat bíznak meg olyan feladatok elvégzésére, amelyekben szakemberek.

Ennél jobb, kérje meg mindenki, akit felvesz, magyarázza el, mit tett, hogy megtanulhassa, és remélhetőleg saját maga javítsa ki legközelebb. Sok információt találhat online az olyan népszerűbb témákról is, mint például a Huszonhat és Huszonhét. Íme néhány forrás, amely a Huszonhat Tizenhat és Huszonhét tizenhét népszerűbb testreszabásán megy át:

 • Huszonhat Támogatási Fórum – A WordPress.org hivatalos fóruma, amely segítséget nyújt a Huszonhat Téma témához. Böngésszen a bejegyzések között, vagy tegyen fel egy saját kérdést.
 • Huszonhét támogató fórum – A WordPress.org oldalán található a korábban megoldatott kérdések listája és egy fórum, amely szakértőkkel töltötte fel a téma használatát és az igényekhez igazítását..
 • WordPress fórumok – Lépjen a WordPress fórumára általános kérdésekkel, vagy tegye fel a mappában szereplő CSS testreszabási kérdéseket. Téma szerint is kereshet, és megnézheti, hogy kérdését már feltették-e és megoldották-e. Ez a fórum nem csupán egyetlen témát fed le, hanem több témát is.
 • Kinsta – Ha nem fél attól, hogy belemerül a témájához, és megváltoztatja a stíluslapot, ez az útmutató néhány tippet kínál a húsz valami téma valódi testreszabásához. A moderátor szintén segít válaszolni az olvasók kérdéseire, ezért feltétlenül olvassa el a megjegyzéseket és tegyen fel kérdéseit..
 • All About Basic – Van néhány tipikus testreszabás, amelyet a felhasználók időről-időre kérdeznek. Ez az útmutató áttekinti azokat a kérdéseket, amelyeket az emberek a Huszonhét tizenhét témával látnak, mint például a kezdőlap fejlécének magassága, az oldal címe és az ebből következő rés eltávolítása, valamint a „Büszkén működő WordPress” üzenet eltávolítása.

Minél többet dolgozik a WordPress-szel, annál jobban megérti azt, és kisebb módosításokat végezhet akár kódolással, akár olyan pluginekkel, amelyek a portfólióját valami rendkívül személyes és testreszabottvá teszik..

A szerzői weboldal létrehozása nem olyasmi, ami egyik napról a másikra történik, hanem az, ami idővel épít.

Példák a Great Writer webhelyére

Janet Dean

Janet Dean portfóliójának weboldalaJanet Dean portfóliójának weboldala

Janet Dean inspiráló szerző Indiana-ban. A Harlequin Love Inspired Line című cikkéhez írja. Webhelye jó példája a szerzői portfóliónak, mert felsorolja legutóbbi könyveit, miközben egy kicsit bemutatja a szerzőt. A látogatók megtekinthetik a portfóliójában szereplő összes könyvet a „könyvek” linkre, és a különböző eseményeken elérhető képeket is megtekinthetik. Az egyik dolog, amelyet különösen szeretek ezen az oldalon, az ő kifejezetten a média felé mutató szakasza.

Nicholas Sparks

Sparks Nicholas portfoliójának weboldalaSparks Nicholas portfoliójának weboldala

A szerző Nicholas Sparks a szerzői portfóliójának webhelyén használja a legújabb kiadásának fókuszát, és cselekvésre ösztönző gombbal hívja fel a látogatókat a „Rendelj most” elemre. A felhasználó lefelé görgetésével azonban további oldalakat fog látni, amelyekre navigálhat, például a történetekre mutató linkeket és más munkákat. Azt is frissítheti eseményekről és szerzői hírekről. Egy pop-up jelenik meg, miután rövid ideig az oldalon tartózkodott, és felkéri, hogy iratkozzon fel a levelezőlistájára.

Koontz dékán

Dean Koontz portfóliójának weboldalaDean Koontz portfóliójának weboldala

A szuszpenziós szerző Dean Koontz a New York Times bestseller. Néhány érdekes dolgot csinál a szerzői portfólióval. Először a legutóbbi sorozat könyveinek borítóit látja vízszintesen az oldal tetején. Ezután, ha az egérmutatót a könyvek navigációs fülén tartja, számos lehetőséget kap, attól függően, hogy melyik sorozatát érdekli a legjobban, például Jane Hawk vagy az a lehetőség, hogy összes könyvet egyszerre készítsen. A navigáció nagyon intuitív és megfelel a közönség különböző szegmenseinek igényeinek.

Emily Winfield Martin

Emily Winfield Martin portfóliójának weboldalaEmily Winfield Martin portfóliójának weboldala

Emily Winfield Martin weboldala valószínűleg az egyik legérdekesebb portfólió. Gyerek szerző, de művész is. Amikor eredetileg a kezdőlapjára érkezik, nem a könyvborítókkal üdvözlik, hanem a művészet képeivel. Valójában meg kell navigálnia a Könyvek oldalára, hogy megtekintse a könyveivel kapcsolatos információkat. Még az internetes áruház is bekapcsol munkája két oldalába, bejáratával művészete vagy gyermeke könyveiben.

Tedd ki a szót

Most, hogy létrehozott egy gyönyörű, egyedülálló portfóliót az írás kiemelésére, itt az ideje, hogy szóba kerüljön. Mondja el családtagjainak és barátaidnak, és kérje meg őket, hogy osszák meg webhelyének címét a közösségi média fiókjaikban. Helyezze webhelyének címét a névjegykártyákra, az e-mail aláírásába, és ossza meg a hirdetésekben. Csapatkozzon más szerzőkkel, és ossza meg egymás weboldalait hírleveleiben.

Bármilyen apró dolog, amit megtehetsz a szó megszerzéséhez, elősegíti a webhely és a könyvek iránti érdeklődés felkeltését. Végül fennáll egy esély, hogy vállalkozássá alakítsa. Építettél egy gyönyörű írói weboldalt – itt az ideje, hogy megosszák azt a világgal.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map