Hogyan indítsunk el egy élelmiszerboltot a WordPress segítségével

Tehát úgy döntött, hogy teljes munkaidőben él egy élelmiszerbloggal?


Fantasztikus!

Tudod … sok olyan blogot, amelyek ma hat számjegyű jövedelmet keresnek, valamennyien hasonlóak építettek, és csak szünet nélkül szenvedélyesek voltak résük iránt.

Nagyon örülök, hogy ma megtette az első lépést. Tehát kezdjük el.

Navigáció

 • 1. lépés: Döntse el az élelmiszer-blog típusát
 • 2. lépés: Domain név, webtárhely és webhelykészítő
 • 3. lépés: A WordPress élelmiszerbolt témái és beépülő moduljai
 • 4. lépés: Az élelmiszerblog lekérése a földről
 • Hogyan lehet pénzt keresni az élelmiszer-blogolással – egy bolondbiztos terv

Eszközök listája 

FTC közzététel: A BuildThis az ezen a weboldalon felsorolt ​​eszközökön keresztül áttételi díjakat kap. De a vélemények tapasztalatainkon alapulnak, nem pedig az, hogy mennyit fizetnek. Arra koncentrálunk, hogy segítsük a kisvállalkozásokat és az egyéneket a weboldalak vállalkozásként történő felépítésében. Kérjük, támogassa munkánkat és többet tudjon meg a közzétételükről.

Hogyan lehet elindítani egy élelmiszerboltot

1. lépés – Döntse el, hogy milyen típusú élelmiszerblogot szeretne indítani

Az élelmiszerblog indítása könnyű, de nehéz eldönteni, hogy mit írjon.

Az élelmiszerblog témája általában túl széles.

Mindig jobb, ha a témakörét néhány résre szűkíti, amelyekre összpontosíthat. Komolyan kell vennie élelmiszerblogját, mint egy igazi vállalkozást. A fülkék, amelyekre gondolhat, valószínűleg glutén, gluténmentes, szénhidrát-, vegán- vagy takarékos főzés.

Vagy specializálódhat az élelmiszerblogok főzésében, például grillezés, sütés vagy sütés.

2. lépés – Válasszon domainnevet, tárhelyet és webhelykészítőt 

Miután elhatározta az élelmiszer-blog rést, íme a következő három dolog, amelyet el kell indítania:

 1. Domain név
 2. Tárhely
 3. Telephelyépítő

Először jön a domain név. Egyszerűen fogalmazva: a domain név a webcíme.

Sokan aggódnak a „kulcsszavak” használatával a domain névben, így a Google megjeleníti azt a tetején, amikor a felhasználók keresik ezeket a kulcsszavakat.

A kulcsszó jelenléte azonban a domain névben már nem befolyásolja a keresőmotor algoritmusát.

Tehát, ha blogot szeretne nyitni a paleo ételekről, akkor NE HOGYAN hívnod a blogodat paleofood.com. Legalábbis ezáltal semmiféle SEO brownie-pontot nem kap.

Ennek ellenére teljesen rajtad múlik, hogy milyen domain nevet választ.

Azt is tudnia kell, hogy rendben van az élelmiszerblog elindítása, és a saját neve használata domain névként. Tehát, ha Jane Doe vagy, akkor rendben van, ha az élelmiszerblogját JaneDeo.com-nak hívod.

Ily módon hosszú távon magasabb hozamot fog elérni, mert egy idő múlva népszerû márkává válik a résében. Ön is befolyásoló tényező lehet.

Az ilyen személyes márkák kiváló példája az ügyfélszolgálat befolyásolója, Shep Hyken. Könnyedén elnevezhette a blogját: „customersupportadvice.com”..

Van ötlet, igaz?

oké.

Miután kiválasztott egy domain nevet, a domain név regisztráló szolgáltatást, például a Namecheap szolgáltatást felhasználhatja annak lefoglalására. Vagy azt is megvásárolhatja a host szolgáltatótól, ha kínálnak egyet. (Sokan közülük még ingyenes domaineket adnak éves tervvel.)

Miután megszerezte a domain nevet, megbízható hostot kell találnia az Ön weboldalának életre keltetéséhez.

Számos webtárhely közül lehet választani, és sokuk kezelt WordPress csomagokkal is rendelkezik. A különbség a normál WordPress tárhelyfiók és a kezelt WordPress tárhelyfiók között az, hogy az utóbbiban a tárhely szolgáltatói gondoskodnak az Ön webhelyének biztonságáról, és naprakészen tartják a webhelyet a legújabb WordPress verzióval.

Az alábbiakban négy ügyfélbarát tárhely-szolgáltatót ajánlom. (Összekapcsolom az egyes lehetőségeket annak részletes áttekintésével a másik blogomban, amely a webgazdákra összpontosít.)

 • iPage – Az én első számú költségvetési tárhely-választásom, alkalmas kezdőknek.
 • eHost – újabb választás kezdőknek; felhasználóbarát és megközelíthető.
 • SiteGround – Prémium tárhely választás jó ügyfélszolgálattal.
 • InMotion Hosting – Nagyon megbízható webtárhely, az BuildThis.io otthona.

A webgazda olyan olcsó lehet, mint $ 1.99 / hónap, és drága, mint $ 29 / hónap. Nyugodtan indítsa el weboldalát egy belépési szintű tervvel, majd fizetjen többet a forgalom növekedésével.

A webgazda és a domain név használatával a következő dolog, amelyet meg kell választania, a webhely felépítésének platformja – vagy a webhely készítője. Ebben az oktatóprogramban alapértelmezésként a WordPress CMS-t (további
a weboldal készítőjén itt.)

Saját házigazda vs. WordPress.com

A WordPress az internet 31,8% -át birtokolja, és különbség van a WordPress.org és a WordPress.com között. A saját és a WordPress.com fiók közötti különbség megértésének legegyszerűbb módja az, ha megvizsgálja, hogy az URL-ek hogyan fognak kinézni mindegyiknél.

yourfoodblog.wordpress.com

Vagy

yourfoodblog.com

Az első egy olyan webhely, amelyet szabadon tárolnak a WordPress.com. Nyilvánvaló, hogy a WordPress márkaneve egész.

A második – yourfoodblog.com – egy saját üzemeltetésű webhely, amely valójában független.

A WordPress.com webhelyen szabadon üzemeltetett webhely IS az Ön számára, ha:

 • CSAK hobbi sportoló vagy
 • NE akarod … vagy nem komolyan gondolkodsz azzal, hogy online élj megélni
 • Nem érdekli a személyes márka
 • Ön elégedett a különféle korlátozó lehetőségekkel, például nem támogatja a pluginokat és mások
 • Nem akarja eladni hirdetéseit a webhelyén (legalábbis addig, amíg nem lesz nagy forgalmú webhely)

Ha nem erről van szó, keressen egy saját üzemeltetésű WordPress webhelyet. Ha így tesz, akkor kihasználhatja a WordPress több ezer téma és beépülő modul előnyeit
(ingyenes és fizetett), és készítsen egy weboldalt, amelyet futtathat és méretezhet.

Ezzel az összes logisztika nincs útban.

Most már készen állsz a blog készítésére. Ehhez szüksége lesz egy témára és néhány pluginre.

3. lépés – Válassza ki a legjobb WordPress élelmiszerblog témákat

Mivel csak a blogoddal kezdted el, és mivel valamikor előbb elkezdi pénzt keresni neked, rendben van, ha egy ingyenes témával kezdjük..

Ingyenes témák

Itt áll három ingyenes WordPress élelmiszer-téma, amelyek közül választhat:

Kettő

kettőDemó & részletek

Dyad egy gyönyörű élelmiszerbolt témája, gyönyörű blogelrendezéssel. A képeket a reflektorfényben tartja, ami nagyon kívánatos funkció az élelmiszerblog témájához. Szeretni fogja azt a hatalmas kezdőlap-csúszkát is, amelyet választhat a legjobb receptek bemutatására. Ezenkívül az Automattic cégtől (a WordPress.com mögött álló cégtől) származik, így biztos lehet benne, hogy megfelel a legmagasabb kódolási és minőségi előírásoknak.

Kouki

koukiDemó & részletek

A Kouki az Ön számára, ha szereted a szóközöket, és inkább a zen-t és a minimális kialakítást szeretnék. Kouki nagyszerű betűtípust használ, és nagyon elegánsan jeleníti meg a képeket. Klubolja az egyik ingyenes recept-bővítménnyel (lent javasoljuk), és készen kell állnia arra, hogy élőben jelenjen meg az élelmiszer-blogjával.

Veggie Lite

veggiDemó & részletek

A Veggie Lite egy másik egyszerű WordPress téma az élelmiszerblogálók számára. Fókuszált elrendezéssel rendelkezik, amely felhívja az olvasók figyelmét. És az összes szóközzel lehetővé teszi, hogy webhelye lélegezzen, és könnyű a szemén.

Nézze meg több ingyenes élelmiszer-blog témát a WordPress.org lerakat.

Fizetett témák

Most – az ingyenes témákat jó kezdeni, de ha van költségvetése és képes beilleszteni egy csekély prémium étel témát, mindenképpen vásároljon egyet.

Az élelmiszerbolt vizuális vonzereje nagy szerepet játszik annak sikerében. Íme néhány ínycsiklandó téma:

Cook’s Pro téma

cookdDemó & részletek

A Cook’d Pro egy káprázatos WordPress élelmiszer-téma, amely minden eszközön jól néz ki. Mint látható a fenti képernyőképről, nagy hangsúlyt fektet a képekre.

Ezenkívül a Genesis keretére épül, amelyről ismert, hogy gyors és könnyű. A Genesis keretrendszerhez külön panel tartozik a SEO beállításokhoz és az egyéb elrendezési beállításokhoz is.

Vegye figyelembe, hogy a Genesis témái csak a szükséges funkciókat tartalmazzák; nem jönnek túl sok harang és síp. Ennek ellenére szépen elvégzik a munkájukat.

Az Napi étel téma egy másik Genesis-téma, amelyet érdemes megnézni. A Genesis keret stabilitása és sebessége hajtja, és vonzó, elegáns, lapos kivitelű
ez teljesen reagál.

Költség: 129 USD

Food Blogger téma

Food Blogger WordPress téma a Templatic általDemó & részletek

Az Food Blogger téma az Ön számára, ha tiszta, professzionális megjelenésű élelmiszerblogot és recept-webhelyet szeretne. Az Elementor oldal készítőjével könnyen szerkesztheti vagy újratervezheti oldalait.

Ezenkívül az élelmiszer-blogger témája SEO-barát, és az összes funkcióval rendelkezik, amelyekkel az élelmiszerblognak rendelkeznie kell – egy speciális postai típus a receptekhez, egy “mindenki számára elmondható” honlap kialakítása, WooCommerce támogatás, hirdetési banner támogatás és egy mobilbarát tervezés.

Az Élelmiszerblogáló nagymértékben testreszabható, és lehetővé teszi, hogy az élelmiszerblog néhány perc alatt elérhető legyen.

Költség: 79 USD

Food Blog téma

foodblogthemeDemó & részletek

Az Food Blog téma a NimbusThemes alkalmazásból származik. Ami a legjobban szereti a témát, kivéve a vizuális splash-et, a téma hangsúlya a márkaépítésre.

Az Élelmiszerbolt téma a WordPress Recipe Card pluginnel érkezik, amely lehetővé teszi SEO-barát receptek hozzáadását blogjához. Az élelmiszer-bloggerek építettek néhány kiváló webhely ezzel a témával.

Költség: 39 USD

YumBlog téma

yumblogDemó & részletek

Ez a Up Themes termék könnyen az egyik legfontosabb WordPress élelmiszerbolt-téma. Egyéni receptsablonnal érkezik, és lehetővé teszi a receptek benyújtását az olvasóktól. Ezeket a recepteket a Cooked hajtja végre – egy prémium 39 dolláros plugin. A témához tartozó receptek útmutatási és összetevőinek listája jelölőnégyzettel van ellátva, így lehetővé téve az olvasóinak, hogy biztosan elmulasztanak egy fontos lépést vagy elemet..

Költség: 125 USD

4. lépés – Telepítse a megfelelő WordPress bővítményeket az élelmiszerblog maximalizálása érdekében

A fenti témák bármelyikének használatával készen állsz egy funkcionális blogra.

De – függetlenül attól, hogy egy témának milyen átgondolt témája lehet, nem lehet belefoglalni az összes olyan funkciót, amelyre a webhely tulajdonosának szüksége lehet.

Például élelmezési blogjában felismerheti, hogy jobb és optimalizáltabb módra van szüksége a receptek megjelenítéséhez, vagy esetleg szeretné, ha az ételeinkkel kapcsolatos képek könnyen megoszthatók a Pinterestben. Az ilyen funkciók nem feltétlenül kerülnek bele a témába.

Az ilyen funkciók eléréséhez beépülő modulokat kell telepítenie.

Íme néhány szép WordPress élelmiszerblog-bővítmény, amely hozzáadott értéket képvisel a blogjában:

WP végső recept

végső-receptDemó & részletek

A WP Ultimate Recipe egy mobilbarát WordPress élelmiszerblog plugin, amely lehetővé teszi receptek hozzáadását blogjához. Használhatja bármilyen normál WordPress-téma átalakításához élelmiszer-témává.

Azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megosszák és kinyomtassák az Ön receptjeit.

A WP Ultimate Recipe prémium verziója olyan funkciókat nyit meg, mint például a felhasználók számára a receptek benyújtása, a receptek értékelése, a táplálkozási értékek bemutatása és így tovább.

Receptek Simmer

lassú tűzön sütDemó & részletek

A Simmer receptjei egy olyan bővítmény, amely lehetővé teszi receptek közzétételét a blogjában. Könnyű beállításokat kínál az összetevők felsorolására, a főzési utasítások megadására és egyéb információk megadására. A beépülő modul segítségével hozzáadott receptek keresőmotorbarátak, mivel ez a beépülő modul a Google sémamegjelölését használja SEO-barát struktúrák létrehozásához.

Cikória recept összetevői

cikóriaDemó & részletek

A cikória recept összetevői egy érdekes élelmiszerblog plugin, amely lehetővé teszi, hogy adjunk egy vételi gombot az összes recept összetevője alá.

Amikor a felhasználók rákattintanak, online élelmiszerboltokhoz vezetnek, ahol közvetlenül vásárolhatnak. Nyilvánvaló, hogy minden egyes eladott eladásért vágást kap. Nem csak ezt, hanem heti és havi jelentéseket is kap a receptek teljesítményéről a bevétel generálása szempontjából.

Főtt

főttDemó & részletek

A Cooked egy prémium WordPress recept-bővítmény, amelyet drag and drop recept készítővel szállítanak. 10 felhasználásra kész elrendezéssel is rendelkezik.

A Cooked használatával az olvasók mindegyike kap profiloldalt. A főtthez időzítő, erős keresősáv és táplálkozási tények tartoznak a receptekről / összetevőkről. Az összes kínált szolgáltatás esetében ez a bővítmény teljes lopás, 39 dollárért.

Ezen beépülő modulok mellett van néhány beépülő modul is, amelyeket minden webhelynek ajánlom. Ezek nem vonatkoznak semmilyen réstre, és hozzáadott értéket képviselnek minden olyan webhelyen, amelyen használják. Nézze meg a teljes listát itt.

Oké – tehát ez gondoskodik a logisztikáról. Megvan a domain, a host és a téma… és néhány opcionális beépülő modul.

Ezen a ponton készen áll arra, hogy elkezdje dolgozni a blogján, és meghatározza, hogy mely témákat tárgyalja, milyen gyakran fogja közzétenni, milyen közösségi médiaplatformokat próbálkozik és így tovább. A dolgok megkönnyítése érdekében próbálkozzon az alább felsorolt ​​ötlépcsős tervvel.

Töltse le élelmiszerblogját a földről – 5 tipp a követéshez

1. Tervezze meg az élelmiszerblog szerkezetét

Azt szeretné, hogy az élelmiszerblog struktúrája egyenesen az elejétől legyen, mert egy webhely felépítése (még inkább a fő navigációs menüje) meghatározza, hogy a felhasználók navigációs élménye hogyan alakul.

Ez sokkal fontosabb az élelmiszerblog szempontjából, mert az élelmiszerbolt tartalma több kategóriára kiterjedhet, ételekre, konyhákra és másokra. Tehát, ha megfelelő módon megkapja a weboldal főmenüjét, nagyszerű induláshoz indulhat.

Ezen felül, gondolkodva a webhely szerkezetén, vagy csak a webhely menüjének megtervezésében időt kap arra, hogy elgondolkozzon arról, hogy mi lesz a tartalma, és milyen különféle dologokat fog felfedezni a blogjában.

Íme egy példa, amiben kapsz egy indulást.

Kate népszerű élelmiszerblogger CookieAndKate rendelkezik egy teljes tanfolyamú webhelymenüvel. Csak nézd meg, mennyire leíróak a menüelemek és milyen szépen működik a legördülő menü:

süti-és kate

Tehát ha nagy tartalommal rendelkező webhelyed lesz, elolvashatja az ilyen menüt.

Csinálni – Gondoljon arra a tartalomra, amelyet meg szeretne osztani, és rajzolja rajta egy weboldal menüjét. Ha ezt a feladatot papíron végzi, akkor több szerkezeti kombinációt próbálhat ki, amíg úgy érzi, hogy megszerezted a megfelelőt.

2. Keresse meg a releváns témákat, és készítse el a tartalom közzétételének ütemezését

sápadt-OMG

Először nézzük meg, hogyan léphet fel olyan témákkal, amelyekkel a blogját felveheti. A postai ötletek megtalálásának leggyorsabb módja az, ha megnézed, hogy a népszerű blogok milyen könyveket írnak.

Először nézzük meg, hogyan léphet fel olyan témákkal, amelyekkel a blogját felveheti. A postai ötletek megtalálásának leggyorsabb módja az, ha megnézed, hogy a népszerű blogok milyen könyveket írnak.

Tehát, ha azt tervezi, hogy elkezdi dolgozni a blogján a következő hetekben, akkor kezdje el feliratkozni minden csodálatos élelmiszerbloggerére. Így lesz
rendszeres frissítéseket kap a legújabb tartalmi frissítésekről.

Tehát egy hét múlva legalább 7-10 e-mailt kap, mint ez a Juli-tól (a PaleOMG-től). Első e-mailében Juli sok receptet oszt meg.

Íme egy bejegyzés ötlet, amelyet könnyen ellophat az ő receptei közül:

„X-összetevő Y-perc tál”

Az ilyen e-mailek / hírlevelek mindig tartalmaznak linkeket a blogok legjobb tartalmához. Ami azt jelenti, hogy több mint elegendő blogbejegyzésed lesz a népszerű témákról.

Válasszon legalább 5 ilyen ötletet, és kezdje el írni. Időközben további frissítéseket kap ezekből a blogokból, így az ötletek listája szervesen növekszik.

A kiadói ütemterv részében – először is értsd meg, hogy az olvasók szeretik a következetes közzétételi ütemtervet. Ha úgy dönt, hogy receptet tesz közzé minden pénteken, akkor egy hűséges olvasóval rendelkezhet, aki azt gondolja:

„Jane minden pénteken kiad egy nagyszerű receptet. Fel kell állnom, így kipróbálhatom a hétvégén! ”

Megvan?

Nagy! Csináld ezt az előkészítő munkát – Ideális esetben a blog megkezdése előtt legalább 20 készen áll a közzétételre. Ami azt jelenti, hogy ha hetente kétszer tesz közzé, akkor több mint két hónapig fedezi magát.

3. Készítse el a tartalmat (különös tekintettel a látványtervekre)

Tartalmának szöveges része természetesen hozzád fog jönni. A szakértelemnek köszönhetően. Ez a szöveg azonban csak a tartalmának felét fogja kitölteni
mert elvégre milyen jó egy jó recept némi finom kép nélkül …

Sajnos a fényképezés nem mindenki számára történik természetesen. De ez nem jelenti azt, hogy nem lehet tanulni.

Legyen szó a kész ételek képeiről vagy az összetevőkről, a képek nagy részét képezik az élelmiszerblognak. Ami azt jelenti, hogy a közepes képeket nem lehet megtenni. De szerencsére megvan ezek a fantasztikus, ingyenes ételfotózási oktatóprogramok, amelyekből tanulhat:

Ha nincs ideje annyira tanulni, kezdje legalább ezzel a gyors és piszkos hackeléssel:

 • Tartsa az összetevőt vagy az edényt a pulton
 • Tartsa a kamerát jobbra rajta
 • Állítsa be az autofókuszt, majd kattintson a gombra

Csak győződjön meg arról, hogy fényképezéskor rengeteg természetes fény van.

Az élelmezési képeken kívül próbáljon meg készíteni néhány kreatív képet, például képi recepteket és tippeket, például ingyenes eszközök használatával Canva vagy DesignBold.

Képoptimalizálási tipp – Optimalizálja az összes képet a TinyPNG. Ez az eszköz lehetővé teszi a PNG-fájlok tömörítését anélkül, hogy csökkentené azok minőségét. A képfájlok tömörítésével megmentheti webhelyét a felfúvódástól és a lassúságtól.

4. Kezdje a közösségi média marketingjével

Mivel az ételek szerelmesei általában szeretik a látványt, a legjobb lenne, ha olyan vizuális médiumokra összpontosítana, mint a Pinterest. Valójában ez teljesen rendben van, ha csak a Pinterest segítségével kezded. Bármikor továbbmozdulhat más platformokra, miután megtanulta, hogyan növekszik a következők egy platformon.

Egy bővítmény, amely növeli a Pinterest követését: Pinterest “Pin It” Button.

Ezzel a bővítménnyel minden alkalommal, amikor a felhasználó egy kép fölé vigyáz a blogján, felkérjük őket, hogy rögzítse azt a Pinterest tábláira. Nemcsak hogy hozzáfűzi az összes hozzászóláshoz és oldalához a Pin It gombokat is.

5. Kezdje az e-mailek gyűjtését

Amikor feliratkozik a különböző blogokra a postai ötletek gyűjtése érdekében, vegye figyelembe, hogy milyen ólommágnest használnak az e-mail listáik összeállításához.

Például Dana MinimalistBaker ingyenes havi receptet kínál blog előfizetőinek.

Vegye figyelembe, hogy a Dana értékes ösztönzőket kínál az új feliratkozók számára.

Hasonlóképpen, el kell készítenie egy freebie-t is, amelyet az előfizetőknek adsz el.

Az első e-mail regisztrációs freebies fejlesztéséhez csak összeállít 5 nagyszerű receptet, és csomagolja őket PDF-be. És meg van állítva.

Mivel most már működő weboldala és munkaterve is van a blogodhoz, nézzük meg, hogyan lehet kiválasztani a megfelelő bevételszerzési módszereket.

Hogyan lehet pénzt keresni Élelmiszerblog – Egy bolondbiztos terv 

Annak érdekében, hogy élelmezési bloggerként keressen pénzt, elemezze, hogyan keresnek pénzt más élelmiszerbloggerök. Ez nem nehéz feladat, mivel sok élelmiszerblogger közzéteszi bevételi jelentéseit. Ezek a jelentések sok betekintést nyújtanak a pénzszerzéshez (valamint a költségekhez).

Vegyük például a a Pinch of Yum havi jövedelemjelentése – egy hatalmas népszerű WordPress blog.

Amint az a következő képernyőképen látható, a Pinch of Yum sok pénzt kereshet azáltal, hogy eladja saját termékeit (Ízletes ételekkel kapcsolatos fotózás és Hogyan kell pénzt keresni az élelmiszerblog e-könyvébe).

Talán te is megfontolhatod eladható termék létrehozása.

Más pénzt keresnek élelmiszer-blog csatornák

Reklám hálózatok

Az élelmiszerblogból a lehető leggyorsabban lehet pénzt keresni, ha csatlakozik a hirdetési hálózatokhoz. Néhány hirdetési hálózat speciális követelményeket támaszt a forgalom és az oldalmegtekintések vonatkozásában, de ezek többsége meglehetősen könnyű csatlakozni.

A Google Adsense az egyik legnagyobb hirdetési hálózat, amely vizuális hirdetéseket, mobil, video és keresési bevételszerzést kínál. Ingyenes és könnyű csatlakozni. Az Adsense akkor is elfogadja, ha csak most kezdődik. Más meghirdetett hirdetési hálózatok a Media.net, a BuySellAds és az Infolinks.

Eladó hirdetési hely

Alapvetően az a hely, amelyet webhelyén fog kiosztani, azok számára, akik hajlandóak közvetlenül a tételt megvásárolni. A hirdetési terület eladása általában kisebb hirdetőkkel vagy talán a tulajdonosokkal működik.

Létrehozhat néhány hirdetési mezőt, különféle árakon, és ösztönözheti a hirdetőket, mondván nekik, miért kellene hirdetniük az Ön webhelyén. És ha elfogadják az Ön feltételeit, csak a PayPal-on keresztül kapják meg a fizetést. Ez könnyű és gondtalan.

Partnerprogramok

Csatlakozás affiliate programhoz az egyik legjobb módszer a pénzszerzésre. Népszerűsítheti a rést érintő termékeket vagy szolgáltatásokat, és jutalékot kaphat, amikor a látogatók az Ön webhelyén vásárolnak.

A ShareASales, a CJ Affiliate és a ClickBank néhány híres társult hálózat, amelyeket felfedezhet. Több mint ezer hirdető van különféle termékekkel és szolgáltatásokkal, amelyeket hirdethet. Vannak, akik hirdethetnek más bloggerek által értékesített információs termékeket is.

Nyomatékosan javaslom, hogy népszerűsítse azokat a termékeket, amelyek kapcsolódtak a rád.

Megjegyzés: Tudjon meg többet az affiliate marketingről itt.

Indítson el tagsági oldalt

Ha van valami rendkívüli ajánlata, akkor fontolóra veheti a tagsági oldal elindítását. Ebben az esetben a látogatókat terheli a tartalomért.

Ezeknek az információknak a hozzáférése érdekében havi vagy éves díjat számíthat fel. Ez egy jó módja annak, hogy pénzt keressen az élelmiszerblogjából, mindaddig, amíg képes igazán megérdemelni a pénzüket.

Nézze meg a lehető legtöbb jövedelemjelentést, és kérdezze meg magadtól, hogy melyik jövedelemcsatornából részesülhet a legjobban.

Kezdje a következő jövedelemjelentésekkel:

Ugyancsak értsd meg, hogy időbe telik pénzt keresni egy blogból – így tegyen meg mindent, miközben türelmet visel. Biztosan odaér, ​​ha elég megpróbál.

Következtetés

Tehát erről szól, hogy elindítsunk egy élelmiszerboltot a WordPress-szel. Ha pénze van a tanulásba történő befektetésre, nézzen meg olyan programokat, mint a Food Blogger Pro. Vagy tegye meg a következő legjobb dolgot, kövesse és tanulmányozza az egyéb élelmiszerblogokat, és tanuljon tőlük.

A legjobban az élelmiszer-blogjához!

Kérdése van a blog beállításával vagy karbantartásával kapcsolatban? Vagy bármiféle erről a bemutatóról? Nyújtsa ki! Szeretnénk megismerni mindenkit és megtanulni, hogyan segíthetünk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map