Hogyan indítsunk el egy anyu blogot a WordPress használatával (és növekedjünk virágzó vállalkozásként)

Ha anyai blogot szeretne indítani, a megfelelő helyre jöttél! Gina Badalaty vagyok, aki átfogja a Tökéletlenséget, és 2002 óta anyuka blogger vagyok. Miközben a blogom számos szakaszon ment keresztül, fizetett profi blogger vagyok egy álom ügyfél számára, köszönhetően éves tapasztalataimnak..


Ebben a cikkben megosztom a helyes módot egy blog felállítására, amely segít a sikeres blog és vállalkozás növekedésében!

Ez a blogom – Nem tökéletes

Mennyit keresnek az anyuka Bloggerek?

Ha a „Mennyit keresnek a bloggerek” kereséssel, akkor azoknak a történeteit fogja látni, akik havi 40 000 dollárból több mint 1 000 000 dollárt hoznak. Ezek a bloggerek kihasználták a saját történeteiket, hogy vonzzák a megfelelő célközönséget, és olyan népszerű témákra összpontosítanak, mint az adósságcsökkentés, nem pedig az anyablog futtatása. Ha azonban nem akarja, hogy hetente több mint 80 órát dolgozzon, hogy ilyen nagyra törjön, akkor tisztességes jövedelmet szerezhet, ha stratégiailag megtervezi a blogját, mint egy vállalkozás..

Hogy mit lehet keresni a blogodból, változik. Ez év elején meglepődtem, hogy nagy jövedelmező csekkeket kaptam egy régi, nem toxikus edényekről, amelyek kapcsolt linkekkel rendelkeznek. Noha nehéz garantálni, hogy egy üzenet vírusosvá váljon, a keresőmotor-optimalizálásom (SEO) lehetővé tette, hogy a Google egyik első számát elérje a Google-on..

Egy vírusos üzenet nélkül is egy kis blog rendszeres jövedelmet hozhat. Csak részmunkaidőben blogozok, de fel is hoztam Évente 12 000 dollár társult és szponzorált hozzászólásokban a kis közönség mellett. A kulcs egy rés kialakítása a célközönség eléréséhez.

A blogbejegyzések azonban nem csak a pénzt keresik meg a blogodból. Blogom elősegítette az írói karrierem szülői és egészségügyi rést. Az évek során más anyuka bloggerekkel való kapcsolatok fejlesztésével nem volt probléma, hogy állandó munkát találjak, amikor csak szükségem van rá.

Anya Blog létrehozása és üzleti vállalkozásba állítása

Nem számít, hová kíván menni, a blogjával odajuthat. A legfontosabb az idő előtti stratégiai tervezés, hogy a lehető legjobban kezdhessük, így az az álmod is eljuthat oda.

Hogyan kezdje el a blogját? Beásnunk.

Anya blogjának beállítása

 • 1. lépés: Készüljön fel a kezdés előtt
 • 2. lépés: Helyesen állítsa be anyád blogját
 • 3. lépés: Kapcsolja be blogját vállalkozássá
 • Pénzt kereshet egy anyablogon
 • Példák anyuka blogokra
 • A blogok továbbra is dolog?

Ajánlott eszközök

Közzététel: A BuildThis.io a weboldalon felsorolt ​​eszközöktől kap áttételi díjat. De a vélemények tapasztalatainkon alapulnak, nem pedig az, hogy mennyit fizetnek. Arra koncentrálunk, hogy segítsük a kisvállalkozásokat és az egyéneket a weboldalak vállalkozásként történő felépítésében. Kérjük, támogassa munkánkat és többet tudjon meg a közzétételükről.

1. Készüljön fel a dobra: Márka, közönség, tartalom

Mielőtt elkezdené anyád blogját

A látogatókat vonzó blog létrehozásának alapjainak meghatározásához 3 kritikus tényezőre van szüksége:

 1. Vonzó márka
 2. A közönség megcélzásának módja
 3. Tartalom, amely márkanév alatt áll és vonzó a célhoz

Gondolhatta volna, hogy a „webtárhely” vagy a „domain név” kifejezést fogom mondani, de ha virágzó karriert szeretne indítani a blogján keresztül, akkor vállalkozásként kell megközelítenie, és ez azt jelenti, hogy először szilárd alapot kell felépíteni..

Építsd meg a márkádat

A márkájának felépítése érdekében el kell végeznie néhány kritikus introspektív munkát. Ez azzal kezdődik, hogy megtanuljuk a „miért” szót. Simon Sinek, a legkelendőbb “Kezdje miért,”Írja,

Az emberek nem vásárolják, amit csinálnak, hanem vásárolják, miért csinálod.

A „miért” felfedezése segít koncentrálni az erőteljes tartalom létrehozásában és egy sikeres vállalkozás építésében.

Ideje kivenni a papírt és a tollat, és megkérdezni magadtól, miért akar írni egy blogot. Ha igazán mélyre akar ásni, akkor legalább öt alkalommal fel kell tennie a „miért” kérdést az egyes válaszaira. Például a közelmúltban ezt a folyamatot használtam a márkanév megnevezésére. A nyitóbeszélésem az volt, hogy „Blogolni szeretnék az autista gyerekeket súlyos kihívásokkal felnőtt anyáknak. Innentől kezdve mindegyik válaszomnál kérdeztem a „miért” kérdést, amíg meg nem értem: „Hogy mutassam meg, hogy gyermekeink céltudatos és örömteli életet élhetnek, és a világot jobb helyekre tehetik”.

A gyakorlat szépsége az, hogy gyakran azt tapasztalja, hogy a „miért” segít másoknak, ám egy kissé önzőbb merülést kell tennie a miért. Mi motiválja Önt minden nap, hogy átjuthasson a sikeres blogüzlet kihívásainak? Talán fel akarja szabadítani a jövedelmet az adósság megfizetése érdekében. Lehet, hogy érdekli egy szerzői webhely létrehozása, hogy felállítson egy platformot az általad írt könyvhez. Vagy esetleg annyit szeretne keresni, hogy vásároljon egy gyönyörű tengerparti otthont.

Használja ezt a „miért” gyakorlatot a nagy álmodozáshoz, hogy átélhesse a kihívásokat, és világszínvonalú bloggerré váljon, olyan vállalkozással, amely másoknak segít, miközben álmait teljesíti..

Találja meg ideális látogatóját

Miután megkapta a „miért” kérdését, most arra koncentrálhat, hogy megtalálja az ideális látogatóját. Ebben a lépésben megtudhatja, ki ő és mire van szüksége. Néhány alapvető demográfia, amelyet figyelembe kell venni:

 • Kor
 • Gyermekek / fiúk vagy lányok száma
 • Jövedelemtartomány / iskolai végzettség
 • Dolgozó profi, otthon maradó anya, vállalkozó?
 • Hol lakik: város, ország, külváros?
 • Háztulajdonos, lakáslakó?
 • Kisállat tulajdonos? Autó tulajdonos?
 • Hívő, ateista, agnosztikus?
 • Különleges rés: ropogós mama, alkalmassá válik, speciális igényű gyerekek, foci anya, örökbefogadott gyermekek stb.

Célközönségbe olyan anyák tartoznak, akik tizenévesek és tizenévesek nevelnek súlyos autizmussal és ezzel kapcsolatos fogyatékossággal. Egészséges megoldásokra van szükségük gyermekeik számára és a kiégés megelőzésének módjára.

Lehet, hogy az agyad személye vagy te, de létre kell hoznia egy „avatárt”, amely nem te vagy. Ez megkönnyíti az igényeinek megfelelő tartalom létrehozását, amely akkor sem változik, ha a tiéd. Az is könnyebb, ha a hozzászólásait megírja az adott személy számára.

Tervezze meg tartalmát a közönség kutatásával

Miután eltelt egy ideig, hogy megértse ideális olvasóját, a következő lépés az ő igényeinek kutatása. Blogodnak értékes információkkal kell szolgálnia a létrehozott avatár számára, amelyek bevételszerzési lehetőségeket eredményezhetnek az Ön számára. Felfedezheti ezt a fájdalom és öröm pontok felkutatásával.

Használhatja a Google-t, de a kutatás sokkal hatékonyabb módja a célközönség megkérdezése. Ez tényleg segített a blogom összpontosításában. Egyszerűen írjon 5 nyitott kérdést az avatár igényeiről. Az egyik kérdésem a következő volt: „Mikor segítenek az autista gyermekeid?”

Az interjúnak csak 15-20 percet kell igénybe vennie. Meg lehet csinálni e-mailben, telefonon, Skype-on keresztül – bárhol is kényelmes a barátja. A legjobb, ha olyan embereket kérdezel, akik ismernek és bíznak benne. Óvatos lennék, ha interjút szeretne venni bármelyik Facebook-csoportból, ahol tartózkodsz – először engedélyre lesz szükséged.

Ez a kutatás segít megismerni azokat a problémákat, amelyekkel a közönség szembesül, így ötvözi a tartalmat, amely megoldja azokat. Például interjúimból kiderült, hogy az autista gyerekek súlyos megoldásokkal virágznak. Íme egy példa egy címre, amelyet kutatásom alapján írtam: “Súlyozott takarók az autizmushoz: Sonna Zona tapasztalataink.”Mint láthatja, ez a cikk nem csupán száraz kutatás, hanem személyes módszer az információk megosztására és egy olyan eszköz ajánlására, amelyet egy általános probléma megoldására használtam.

A tartalma megtervezésekor mérlegelje, hogy mit nyújthat személyesen (termékek, szolgáltatások, tagság stb.), Hogy segítsen az avatárnak csökkenteni ezeket a fájdalom pontokat és növelje a boldogságot.

Gondolj a “nagy képre” is. Például, ha 10 hozzászólást írok a témához, akkor e-könyvet készíthetek azokból a hozzászólásokból, amelyeket eladni tudok az olvasóknak és a leendő felhasználóknak. Nem kell hosszú témalista. Csak 5-10 ötlet indul, 2-3 cikk témájával, személyes, egyedi és / vagy szakértői tanácsokat kitöltve.

Tervezés és képek

Ebben a szakaszban nem kritikus a logó vagy az egyedi formatervezés. Használjon egy vonzó sablon a WordPress-től amely illeszkedik a blogod témájához, például egy olyan weboldal kialakításával, amely anyáknak írt írók számára készült. A színpalettának köszönhetően márkája felismerhetőbbé válhat, miközben előrehaladtával, de egy nap megváltoztathatja a megjelenését, vagy kiszervezheti webhelyének fejlesztését..

Képek létrehozására a bejegyzéshez és a megosztáshoz a Canva egy könnyen használható eszköz, amely segít megfelelő méretű képek készítésében a blogjához és a közösségi média különféle formáiban..
Képek hozzáadásakor mindegyiknek rendelkeznie kell leíró „alternatív szöveggel” (más néven „alt tag”) a látássérültek számára. Az Alt címkék segítenek a SEO-n is, ezért feltétlenül hozzon létre egy címet, amely megfelel a SEO kulcsszójának.

Kényelmesen használhatja okostelefon-kameráját érdekes képek létrehozásához. Professzionális képeket is használhat. Jogdíjmentes képek állnak rendelkezésre olcsón és olcsón, jó hírű stock fotó forrásoknál, például DepositPhotos.com vagy Pexels.com.

Nézze meg ezt a listát 30 ingyenes képforrás a web hosting titkos felfedte. SOHA ne használjon blogjához olyan képet, amelyet a Google-on talál; ezeket szerzői jog védi.

Határozzák meg a blogod tartalmát

Most el kell döntenie, hogy milyen határokat kell meghatároznia, amikor gyermekeiről, férjéről és más szeretteiről ír, vagy megosztja azokat – ideértve a képeket is. Például, soha nem blogolok a családomról, csak hasznos és pozitív módon, és győződöm meg arról, hogy a gyerekeim összes képe nagyon magasan van a fedélzeten (nincs „fürdőruha” felvétel).

Milyen érzékeny témákat kerül elkerülni, vagy tisztáznia kell a családtagokkal? A betegség, a pénzügyek, az elvesztés és a romantika nagyon érzékeny témák lehetnek, ezért vigyázzon, amit felfed az olvasók számára. Még ha vállalkozása is elindul, bölcs dolog a telefonját, címét és esetleg a környéket is titokban tartani.

2. Anya blogjának beállítása

Számos lehetőséget kell fontolóra venni, amikor úgy dönt, hogy beállítja a blogot, például a költségvetést.

Hol kezdjem: Tárhely és alapvető funkciók

Kezdje azzal, hogy a blogja domain névre gondol. Amikor átdolgoztam anyám blogját, néhány hónapig tartott az ötlet, hogy felbukkanjon az „Átfogó hiányos” márkanév. Gondolj egy névre, amely körülveszi rád, személyiségére és közönségének igényeit.

Ezután a blog üzemeltetéséhez egy szolgáltatásra lesz szüksége.

Van néhány nagy hátránya, ha „ingyenes” blogot szeretne létrehozni. A „neked tett” szolgáltatás, például a Wix vagy a Weebly használata valójában költségesebb lehet, mint gondolnád. Nagyon korlátozott lesz abban, hogy mit tehetsz a blogoddal. Például a Wix-ben a közönségre hirdetések vonatkoznak, és a domain név tartalmazza a nevét is.

A legjobb webtárhely a szerzőknek, az edzőknek, a jövőbeli üzleti tulajdonosoknak és bárki másnak, aki anyu blogot szeretne, egy saját üzemeltetésű lehetőség a WordPress használatával.

A2 tárhely kezdőlapja (kattintson a meglátogatáshoz)

Használhat megfizethető, kiváló minőségű tárhelyszolgáltatásokat, mint például az A2 tárhely, az InMotion tárhely vagy a SiteGround. Ezek a megbízható szolgáltatók olyan alacsonyak, mint $ 4 – $ 7 / hónap, és a legjobb webhelytárhelyeket kínálják írók és bloggerek számára. Segíthetnek a domain név beállításában, évente mintegy 15-20 dollárért.

Válasszon egy márkát, amely tartalmazza az „SSL tanúsítványt”. Ez egy biztonsági tanúsítvány, amely a biztonság és a SEO számára szükséges. A domainje így néz ki: „https://www.oma domain.com” a „http: //” helyett. Kérdezze meg internetes házigazdáját erről a lehetőségről.

A WordPress szerkesztő

Miután a házigazda beállította a WordPress adatbázist és a blogot, lépjen a megadott „minta” üzenetre, és kezdje el írni. Nézze meg ezeket a webhelyeket a jó útmutatók megtekintéséhez:

A WordPress egyik legfontosabb dolga, hogy vannak ezer plugin amelyek segítenek a blogod működtetésében. Ezek olyan eszközök, amelyeket a Plugin menüben telepít, és amelyek segítenek a különböző funkciók karbantartásában és futtatásában. Ahogy növekszik, még többet szeretne hozzáadni, de vigyázni kell. Túl sok plugin lelassíthatja a blogod. Ezeket az eszközöket is időről időre frissíteni kell.

Példa a plugin oldalra a WordPress háttérrendszerén.

Az első üzenet írásakor az „Új” menüben két elsődleges lehetőség van: „Feladás” vagy „Oldal”. Hasonlóak, de másképp működnek. A hozzászólások rendszeres blogbejegyzésekre vonatkoznak, amelyek szükség szerint frissíthetők, módosíthatók és frissíthetők. Az olvasók feliratkozhatnak rájuk. Az oldalak statikus bejegyzés, amely ritkán változik, például a „Névjegy” oldal, a médiakészlet, az etikai kódex stb..

Így néz ki a WordPress szerkesztő:

Tippek kiváló hozzászólások írására

Itt az ideje, hogy elindítsa az első üzenetét. Ügyeljen arra, hogy hozzászólásának „hangja” megközelíthető, hiteles és tájékozott legyen, miközben megfelelő a célközönséghez és a réshez. Válasszon minőséget a mennyiség felett. Egy tekintélyes 2000-szóból álló üzenet jobb, mint négy 500-szóos üzenet.

Ezenkívül győződjön meg arról, hogy témáinak közös szála van. Ha a blogod szorosan illeszkedik, az összes hozzászólás releváns lesz, de ha nem, próbáljon meg megtalálni egy témát, amely mindent összekapcsol, így összekapcsolhatja a kapcsolódó hozzászólásokat a blogjában. Ez elősegíti a SEO erőfeszítéseit is.

Minden hozzászóláshoz hozzá kell rendelni egy „kategóriát” és „címkét”. (Lásd a fenti szerkesztő kép jobb oldalát.) A kategóriák rövid, átmeneti témák, amelyeket rendszeresen fednek. Legfeljebb 6-ra korlátozhatja őket, de a 3-as vagy a 4-es érték még jobb. Az enyém a szülői, az autizmus és a nem mérgező életmód. Minden más alkategória lesz, vagy a témában foglalkozik.

Például általában megvitatom a szülői hozzászólásaimba vetett hitem. A kategóriák alapértelmezés szerint a WordPress menüpontjai lesznek.

Példa: Bejegyzéskategóriák használata a blog navigációs menüjének.

A címkék olyan témák, amelyeket ritkábban fed le. Ezek hosszabbak és kulcsszó-központúbbak lehetnek. Blogomban az “autizmus” egy kategória, míg az “autizmus” egy címke. Nem szeretne egyedi címkét minden egyes bejegyzéshez, hanem a rendszeres témákhoz, amelyekkel dolgozik.

Végül, amikor ír, tartsa rövid bekezdést (3-4 mondat), és szövje be a vonatkozó képeket az egész részben. Az adatok ilyen módon történő „darabolása” megkönnyíti az olvasók számára a beolvasást. Ezenkívül használja a golyópontot, amikor értelme van.

Jogi esetek

Néhány jogi kérdést figyelembe kell venni a blog írásakor. Ezek biztonságban tartják Önt, ha előre haladunk:

 • Vízjelet a képeire – Függetlenül attól, hogy személyes fényképeket vagy grafikákat készít, az egyszerű vízjel gyors és egyszerű módja a képek védelmének. Tanul hogyan lehet ezt csinálni Canvában.
 • Legyen GDPR-kompatibilis – Ez a törvény mindenkire vonatkozik, aki feliratkozik az Ön blogjára az Európai Unióból. Megtanulja, hogyan kell beállítani ezt 10 perc alatt: Blogok a szenvedély.
 • Tartsa biztonságban a blogját – Szüksége lesz spamszűrőre, biztonságra és a blog biztonsági másolatának készítésére. Ezeket a fenti „18 dolog” link tartalmazza.
 • Soha ne plagizáljon tartalmat  – Ha idézni akar valakinek a blogját, akkor jó etikett az, ha először kérdezi és mindig jóváírja őt!

3. Építsd be anyád blogját egy vállalkozásba

Mostanáig már elvégezte a szükséges lépések nagy részét annak érdekében, hogy a blogodnak a lehető legjobb eséllyel jövedelmező vállalkozás legyen. Ezután az összes darabot összeillesztjük, hogy folyamatos jövedelmet szerezzünk.

A közönség fejlesztése

Hogyan vonzza a célközönséget? Számos eszköz áll a rendelkezésére, amelyeket minden bloggernek alkalmaznia kell a közönség növelése érdekében:

Keresőoptimalizáció

A lista tetején található a keresőmotor optimalizálása. Minden egyes beírt üzenetnek egyedi kulcsszóval kell rendelkeznie, vagyis egy mondatot, amelyet az emberek keresnek. Lehet, hogy szem előtt tart egy kifejezést, de meg kell tudnia, hogy az emberek ezt keresik-e. Ingyenes eszközök, amelyek segítik ennek felfedezését, a következők Google Kulcsszótervező (Google-fiókot kell beállítania), Ubersuggest, vagy KW Finder (napi néhányra korlátozva).

Google Kulcsszótervező.

Miután megtalálta a kifejezést, keresse meg a Google-ban az emberekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseket, és ezeket is tegye hozzá üzenetéhez. Győződjön meg arról, hogy fejléccímkéket (H1, H2) használ fel olyan címek hozzáadására, amelyek tartalmazzák a kulcsszót, és beteszi azt a hozzászólás címébe. Ismételje meg a kulcsszót és annak variációit a bejegyzésében, de ellenőrizze, hogy az írás továbbra is helyes-e. Használja a Yoast plugin a legjobb SEO eredmények elérése érdekében.

Győződjön meg arról, hogy a hozzászólása a következőkre mutat:

 1.  Hiteles források, például az Egészségügyi Világszervezet statisztikái.
 2. Egyéb bejegyzés, amelyet a témában írt az első bekezdésben.

A Google kulcsszó rangsorolása időről időre változik. Olvassa el ezt a naprakész áttekintést arról, hogy miként lehet jó rangsorolni a Google-ban jelentés minden évben a Backlinkótól. Fontos, hogy kulcsszavait is használja a közösségi médiában, különösen a hozzászólások megosztásakor!

Közösségi média

Azt javaslom, hogy csak 1 vagy 2 közösségi médiát válasszon, amelyekre összpontosíthat. Számomra ezek a Facebook és az Instagram. A közösségi médiában való felhasználás után ragadjon meg minden lehetőséget, hogy tanuljon, kísérletezzen és kipróbáljon új dolgokat. Légy természetes önmaga, és igazodjon a márkához a lehető leghitelesebben.

Én vagyok a Facebookon!

Telepítsen egy bővítményt a WordPress-hez, amely lehetővé teszi az olvasók számára, hogy megosszák a hozzászólásokat a legtöbb népszerű közösségi platformmal, akkor is, ha Ön nem azokkal rendelkezik. Használhat egy plugint, például Könnyű közösségi megosztás vagy Social Snap amely segíti a kapcsolatot a különböző hálózatokkal.

Végül, vigyázzon arra, amit megoszt, és hogy fogalmazza meg a dolgokat. Könnyű félreértelmezni és feketelistára tenni a mai éghajlatban. Légy őszinte és hiteles, de mindenekelőtt tiszteletes.

E-mail hírlevél

A rendszeres e-mail hírlevél segít kapcsolatba lépni a közönséggel, bejelentéseket tesz, további tippeket kínál és még sok más. Használhat e-mail marketing szolgáltatást, például a MailChimp vagy a Mailerlite kezdeni.

Példa: Nem tökéletes MailChimp-fiók átvétele.

Hírlevelének nem feltétlenül kell divatosnak lennie, csak hasznos információkkal, amelyeket rendszeresen (azaz kéthetente) küld a közönségnek. Ha embereket szeretne felvenni az e-mail listájába, hozzon létre egy értékes ingyenes elemet, például egy tippelevet („10 legjobb tipp az új szülőknek”), és hirdesse azt a közösségi médiában..

Videoesemények

Előbb vagy utóbb szinte minden bloggernek be kell lépnie a videóba. Az Ön lehetőségei itt korlátlanok, egy rövid Instagram-történettől a 60 perces eseményekig a Facebook Live-on, bármilyen hosszúságig a saját YouTube-csatornádon. Jó gyakorlat, ha kényelmesebbé válik a kamera előtt, és ez segíteni fogja a hatalom létrehozását.

Példa: Az egyik FB élő ülésem.

Megnézheted az egyiket  A Facebook Lives arról, hogyan lehet elérni céljait.

Létrehozó hatóság

A forgalom irányításához hatósággé kell válnod a résedben. Hogyan lehet ezt megtenni a közösségi médián kívül? Az egyik legfontosabb módja az, hogy valós kapcsolatokat építsenek ki a kapcsolódó résekben lévő emberekkel. Ezt többféle módon megteheti:

 •  Vendégbejegyzés blog – Helyezze el a forgalomban lévő, nagy forgalmú blogokat, amelyek megfelelnek a blog hangjának. Olvassa el a benyújtási útmutatásaikat, és nézzen meg jól vendégbejegyzésüket. A forgalom fellendítésének kulcsa annak biztosítása, hogy a vendég bejegyzésében legyen link a releváns hozzászóláshoz, ha megengedett.
 • Blogger konferenciák – A blogger-konferenciákon való részvétel segít a hálózatépítésben a bloggerekkel és a márkákkal, valamint megtanulja a legfrissebb blogkészítési képességeket és gyakorlatokat..
 • Gondolj helyi – Nézze meg az Ön szakértelmét kielégítő helyi helyszíneket, például nyilvános TV-hálózatokat, rádióállomásokat, podcastokat és eseményeket, amelyeket meg lehet hirdetni, miközben részt vehetnek.
 • Csatlakozzon a rést szentelő Facebook csoportokhoz – Rossz feladat a blogod csoportokban történő népszerűsítése, de megoszthatja azt, amit tud, és megalapozhatja magát mint hatóságot. Kövesse vagy barátja azokat az embereket, akikkel valódi barátságot akar létrehozni.

Bevételszerzési ötletek anyukádhoz

A sikeres bloggerek szerint 7 bevételi forrással kell rendelkeznie. A blog használatával olyan egyszerű lehet, mint a blogolók ezen általános jövedelmi útvonalai:

1. Szponzorálás

A márkák fizetnek a bloggereknek, hogy reklámozzanak és tegyenek közzé bejegyzéseket, közösségi részvényeket és így tovább. Egyesek recepteket vagy fényképeket vásárolnak képzett bloggerektől. A legtöbb blogger a termékek ingyenes áttekintésével kezdődik, mivel felépítik portfóliójukat, és sokan együttműködnek egy influencer hálózattal, például Kollektív torzítás, ha elég nagyok.

2. Társult marketing

Amikor csatlakozik egy társult programhoz, mindent bevételt szerez, amit a társult linkein keresztül értékesít. Az Amazon.com az egyik felismerhetőbb és legegyszerűbb. Nagyobb bloggerek számára olyan hálózatok, mint a ShareASale és MediaVine jövedelmező passzív jövedelmet hozhat létre a bloggerek számára.

3. Értékesíthető termékek létrehozása

Azok a bloggerek, akik szem előtt tartják a tervezést vagy a szellemét, pólókat vagy bögréket készítenek olyan cégeken keresztül, mint például Teespring. Mások naptárakat, folyóiratokat és e-könyveket készítenek a közönség igényeinek kielégítésére, vagy valami teljesen új feltalálnak!

4. Szabadúszó munka

Használja blogját, fotóit és vendégbejegyzéseit portfóliójának felépítéséhez. Ha már van tapasztalata az öved alatt, elkezdheti fizetni másoknak írást, marketingt a közösségi médiában vagy fényképeket eladni a házak számára. Sok blogger virtuális asszisztensré vagy webes tervezővé is válik.

5. Oktatási tanfolyamok

Ha rendelkezik speciális készséggel, tanítsa meg videóival, könyveivel és / vagy egy támogató csoporttal, vagy használjon egy hasonló platformon Tanítható kurzus létrehozása.

6. Közvetlen értékesítés

Számos befolyásoló befolyásolja ezeket a kész üzleti lehetőségeket, ha a termék közvetlenül szolgálja a célközönséget. Például egy fehérjepor márka jól működhet egy fitnesz blogban.

7. Coaching

Számos blogger fejleszti tapasztalatait vagy tanúsítvánnyal rendelkezik egy adott területen, és blogjait edzői vállalkozássá alakítja.

Mint láthatja, anyád blogja nem csak egy hely lehet a szülői gondolatok megosztására. Ez lehet a virágzó karrier alapja – és nem csak íróként! A blogolás különféle vállalkozói, szabadúszó és egyéb lehetőségeket kínál, ha időt és gondot fordít arra, hogy úgy tervezze, mint egy vállalkozást.

Legnépszerűbb anyuka Bloggerek

Íme néhány a személyes kedvenceimről és arról, hogy miként keresnek jövedelmet:

1. Brandi Jeter 

Brandi Jeter – A Mama mindent tud

Brandi Jeter, a Mama tudja, mindezt írja az egyedülálló anyák szüleiről az újszülött és növekvő lánya házas anyjára való áttérésről. Emellett blog-edző, blog-közösséget működtet, és számos e-könyvet és könyvet írt.

2. Vera Sweeney és Audrey McClelland

Vera Sweeney – Lady és a blog
Audrey McClelland – MomGenerations

Vera Sweeney és Audrey McClelland több mint egy évtizeddel ezelőtt saját blogjaival indultak. Üzleti partnerekké váltak, és most kezeli a Hustle engedélyét, amely segíti az embereket a virágzáshoz azáltal, hogy egyensúlyt talál a munka és az élet között. Vera és Audrey továbbra is számos nagynevű márkával dolgozik, rendezvényeket rendez, konferenciákon tanít és még sok minden mást!

3. Amiyrah Martin

Amiyrah Martin – 4 kalap & Takarékos

Amiyrah Martin 4 kalapból & Frugal a családi élet élvezéséről költségvetéssel ír, de ez csak a jéghegy csúcsa. Osztja, hogyan lehet menekülni az adósságtól, és miként szűk költségvetéssel. Olyan nagy Csillagok háborúja rajongója, hogy számos vörös szőnyegen rendezett eseményt fedezett fel, sőt még a Target Csillagok háborújában szereplő hirdetésében is szerepelt..

4. Leah Segedie

Leah Segedie – Mamavation

Leah Segedie (Mamavation.com) egy aktivista blogger, aki titkai megosztásával kezdte elveszteni 100 fontot és segíteni az anyukákat. Ma az ökológiai élet mozgalomban dolgozik, és konzultál a nagy nevű élelmiszeripari vállalatokkal és a törvényhozókkal annak érdekében, hogy gyermekeink ételeit biztonságban tartsuk.

Az anya blogok továbbra is relevánsak ma?

Sokat beszéltek arról, hogy a blogok továbbra is relevánsak-e. Ilyenek, de a blogolás jellege megváltozott. Az emberek nem futnak anyuka blogjaihoz, hogy hallják a legfrissebb információkat arról, hogy valaki hogyan neveli gyermekét. Ehelyett értékes tartalmat és friss kilátásokat keresnek, amelyek segítenek javítani saját helyzetüket. Ez azt jelenti, hogy blogodnak tele kell lennie jótékony, egyedülálló tartalommal, amelyet csak a célközönség számára optimalizált.

Például blogom olyan autóknak szól, amelyek autista gyermekeket nevelnek, és holisztikus stratégiákat nyújtanak, hogy segítsék gyermekeiket – és magukat is -..

Ha egyedi, testreszabott tartalmat biztosít egy adott közönség számára, akkor nagy esélye van arra, hogy megélhetést szerezzen a blogjából, akár közvetlenül a blogolásból, akár egy társvállalatból.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map