SiteGround Review 2020: Je res najboljši gostitelj WordPress-a?

0

SiteGround je ena najboljših storitev spletnega gostovanja za leto 2020, ki se je začela leta 2004. Kljub močni konkurenci so si ustvarili dobro ime. Skoraj vsi, ki uporabljajo storitve SiteGround Hosting, ne glede na to, ali se strokovnjakom ali začetnikom zdi, da jih zelo čudijo. Tole pregled spletnega mesta vam bo dal vpogled v funkcije, ki jih ponujajo, načrte in vse, kar morate vedeti pred nakupom.


So na zgornji polici pri zagotavljanju podpore, uptime, hitrosti itd. In imajo odličen ugled v industriji spletnega gostovanja. Poleg tega imajo strežnike na številnih geografskih območjih za udobje in enostavno dostopnost do svojih strank.

S številnimi izkušnjami v industriji (več kot deset let) SiteGround ponuja različne izdelke, kot so Shared, Cloud, Dedicated, VPS in WordPress gostovanje.

Zagotavljajo pogone SSD za vse njegove načrte za hitrejše storitve.

Napredek tehnologije, ki ga ima podjetje;

 • Pogoni SSD za gostiteljske strežnike
 • SuperCacher
 • Tehnologija spletnega strežnika NGINX
 • HTTP / 2 protokol
 • Linux vsebniki

Zakaj priporočam SiteGround?

Ker je vrsta storitev, ki jih zagotavljajo v primerjavi s ceno, izjemna; zlasti storitve podaljška in podpore. Ker je WordPress najbolj uporabljana platforma, SiteGround ponuja nekaj edinstvenih funkcij, povezanih z WordPressom, ki so zelo koristne. Obstaja veliko drugih razlogov, ki jih bom opisal v nadaljevanju. Torej, pojdimo na ogled

Ta pregled spletnega mesta vam bo zagotovil popoln vpogled v storitve podjetja. Po branju se boste lahko odločili, ali je to dobro za vas ali ne?

2020’s SiteGround Review – Primerjajmo funkcije, načrte in cene

Najprej se pogovorimo o nekaterih glavnih značilnostih in prednostih te najboljše storitve gostovanja.

Občasni čas

Uptime je za vaše spletno mesto zelo ključen, ker je uptime čas, v katerem vaša spletna stran deluje ali pa lahko rečemo, da je dostopna obiskovalcem.

Občasnost vašega spletnega mesta neposredno vpliva na obiskovalce, kot npr. Če je obiskovalec večino časa našel spletno mesto navzdol (nedostopno), bo sčasoma v nekem trenutku zapustil spletno mesto, da se nikoli več ne bo vrnil.

Torej, morate gostovati na svojem spletnem mestu na gostovanju, ki zagotavlja izjemno upodabljanje strežnika.

Linux Container Technology uporablja ga podjetje, ki je znano kot učinkovito porabo virov. Strežnike spremljajo pogosteje kot splošno spremljanje, da ugotovijo težave, preden se ti pretvorijo v resne težave.

Še več, tehnološko napredovanje podjetja je tehnika izolacije računa. w \ S tem, če gostiteljski račun prizadene in zmanjša zaradi kakšne težave, kot je skok v prometu tehnika izolacije računa ne bo vplival na drugi račun.

uptime-2

Uptime, ki ga ponuja SiteGround, znaša 99,99%. Po naših izkušnjah je podaljšek v enem mesecu 99,99%. Najmanj časa, ki ga doživimo, je 99,97%, kar jasno kaže, da vaše spletne strani nikoli ne pustijo na cedilu. 100% Uptime je prav tako izvedljiv, če uporabljate namensko gostovanje, vendar je zelo drago.

Številna druga podjetja, ki trdijo 99,99% uptime, je stvar, ali so jo dostavila? Da, nekatera podjetja jo dostavijo, vendar so njihovi načrti za gostovanje dragi, medtem ko se nekatera podjetja samo osredotočajo na zahtevke, namesto da jih dostavijo.

Torej, naš zaključek je, da SiteGround ponuja dobro in konkurenčno uptime v primerjavi z mnogimi drugimi podjetji. Všeč mi je! Za produktivnost, ki jo zagotavljajo svojim strankam.

Podpora

support-copy

Najprej si oglejmo ta video,

Kaj, če se je zgodilo kaj narobe in ne veste, kaj bi storili? Nato morate rešiti težavo. Kaj pa, če se skupina za podporo na vas ne odzove pravilno ali na neposreden način. To bo ustvarilo bolj grozne razmere; izgubili boste tudi obiskovalce in prihodek. Torej, v primeru SiteGround vam ni treba skrbeti za podporo.

Njihova skupina za podporo je zelo aktivna in vedno na voljo, da vam pomaga. Njihova skupina za podporo je zelo informativna, usposobljena in odzivna, da v kratkem času odpravi težave in čim hitreje usmerja stranke. Poleg tega na spletnem mestu vzdržujejo profile svoje ekipe, da ustvarijo zaupanja vredno okolje.

Obstajajo trije načini, kako jih kontaktirati 24/7 prek vstopnic, klepeta v živo in telefona. Imam dobre izkušnje z njimi in bi jih rad dal 9 do 10. Torej, ko gre za podporo, vam ni treba skrbeti in brez dvoma kupiti SG gostovanje.

Hitrost

Hitrost nalaganja vašega spletnega mesta je še en pomemben in zelo kritičen dejavnik, saj je Google že omenil, da ga obravnavajo kot uvrstitveni signal. To pomeni, da se mora vaše spletno mesto naložiti v nekaj sekundah, na primer največ 2 do 3 sekunde. Ne glede na načrt gostovanja, ki ga uporabljate SiteGround, boste dosegli izjemno in izjemno hitrost strežnika.

Imam dobro izkušnjo in ugotovil sem jih zadovoljne glede hitrosti. Na spletu je na voljo več brezplačnih orodij za testiranje hitrosti, s katerimi lahko preverite hitrost spletnega mesta, kot sta GTMetrix in Pingdom. Visoke hitrosti sem doživel ne samo enkrat, temveč jo pogosteje preverjamo in ugotavljam, da so hitrosti konsistentne.

Vprašanje je torej, kaj počnejo za največjo hitrost, ki je drugi ne? Najprej uporabljajo pogone SSD tudi na skupnem gostovanju, da se operacija izvaja hitreje v primerjavi s tradicionalnimi diski.

speed-copy

Poleg tega uporabljajo tehnologijo SuperCacher, ki je na voljo z vsemi načrti, razen

Začeti. SuperCacher tehnologija je sestavljen iz treh plasti; prvi sloj kopira statične vsebine, kot so slike, skripte itd., in jih shrani v pomnilnik RAM, tako da se naslednjič ta vsebina naloži iz pomnilnika RAM, kar je zelo hitro v primerjavi z nalaganjem s trdih strežnikov.

Drugi sloj predpomni poizvedbe iz baze podatkov in jih shrani v RAM, zaradi česar je treba ponovno iskati isto poizvedbo. Zadnji je plast Dynamic, ki predpomni celotne strani vašega spletnega mesta, kar bo zagotovo močno zmanjšalo čas nalaganja vsebine.

Druga tehnologija, ki jo ponujajo, je CloudFlare CDN znotraj cPanela, ki se uporablja za predpomnjenje vsebine vašega spletnega mesta v različnih podatkovnih centrih prek geografskih meja. Ko se obiskovalec približa vašemu spletnemu mestu, naloži vsebino iz najbližjega podatkovnega centra na uporabnika.

CloudFlare je najboljša brezplačna storitev, ko gre za optimizacijo vašega spletnega mesta za neverjetno hitrost. Če je vaša glavna skrb glede hitrosti spletnega mesta ali nizke hitrosti pri drugih ponudnikih gostovanja, potem to zagotovo poskusite.

Brezplačno varnostno kopiranje

Ali menite, da so varnostne kopije spletnih strani pomemben dejavnik? Kaj boste storili, če bo vaše spletno mesto vdrlo ali ogroženo? Za shranjevanje vsebine morate imeti varnostno kopijo.

Obstajajo različni razvijalci in programerji, ki gradijo teme in vtičnike, da vam pomagajo doseči želene funkcije na vašem spletnem mestu. Včasih pa lahko vtičnik ali tema uniči vaše spletno mesto in ga naredi popolnoma nedostopnega.

Če želite rešiti to situacijo, bo rezervno delo rešilno. Za vrhunsko varnostno kopiranje morajo blogerji / spletni skrbniki porabiti 5–30 dolarjev na mesec. Toda SiteGround za razliko od mnogih drugih gostiteljev ponuja brezplačno dnevno varnostno kopijo za vse načrte.

Tako da lahko v primeru kakršnih koli resnih težav hitro obnovite celotno spletno mesto. Na zagonu so naredili eno kopijo vaših podatkov, pri vseh drugih višjih načrtih pa 30 kopij. To pomeni, da ni več skrbi izgube podatkov.

Upravljavec WordPress gostovanja

Še ena zelo privlačna ponudba, ki lahko kupce nasloni na Upravljavec WP gostovanja SiteGround. Tukaj upoštevajte, da tega ne ponuja več drugih ponudnikov gostovanja in običajno stane več kot tradicionalno gostovanje.

Torej, kaj pomeni upravljano gostovanje WordPressa?

Za novorojenca bo potreben čas, da veste, kako pravilno zavarovati spletno mesto wordpress? Kako narediti posodobitve in dnevne varnostne kopije? Kako ohraniti hitrost?

Rešitev je Upravljani WordPress gostovanje. V tem primeru podjetje upravlja z vsemi temi vidiki, kot so varnost, hitrost, varnostno kopiranje itd. Zdaj vam ni treba skrbeti za nič, temveč se osredotočite na svojo vsebino, ker vse druge stvari postanejo glavobol podjetja.

Varnost

Zaščititi morate svoje spletno mesto, ker je zdaj glavna težava dnevna varnost. Hekerji vedno iščejo varnostne luknje, vsako leto pa na tisoče spletnih strani, ki jih hekerji zastavljajo le zato, ker ljudje ne posvečajo veliko pozornosti varnosti spletnega mesta. Videoposnetek si lahko ogledate, kako SiteGround varuje vaša spletna mesta in bloge. Prosim, poglejte;

Zaradi varnosti podjetje dnevno izvaja varnostne kopije, spremlja, da prepozna varnostne luknje, posodobitve, ponudi vtičnike itd. Računi so izolirani tudi v skupnem gostovanju, kar pomeni, da je račun za gostovanje zaradi nekega razloga prekinjen ali ranljiv iz drugih razlogov. ne bo vplivalo.

Vsako leto v požarni zid dodajo veliko pravil, da zaščitijo WordPress in tudi druge platforme. Varnostna skupina podjetja občasno sprosti veliko varnostnih popravkov za zagotovitev ustrezne varnosti.

Poleg tega njihov sistem za preprečevanje neželene pošte filtrira vsa dohodna in odhodna e-poštna sporočila, saj je šibke točke zelo enostavno razširiti po e-pošti. Torej, če kakšna ranljivost vpliva na vaš račun gostovanja po goljufanju vseh varnostnih slojev (kar je skoraj nemogoče), vam podjetje zagotovi brezplačno ponudbo dnevnih varnostnih kopij za vse načrte; v tem primeru lahko preprosto obnovite v nekaj klikih.

cPanel 

SiteGround je izdelal svoj panel po meri za upravljanje vašega računa za spletno gostovanje, verjeli ali ne, njihova plošča po meri je enostavna za uporabo tako kot cPanel. Kmalu bodo v prihodnosti izstrelili cPanel.

CPanel, ki ga ponuja podjetje, je zelo preprost za upravljanje računa gostovanja. Kakšna je torej vloga cPanela? S pomočjo cPanela lahko upravljate e-pošto, domene, poddomene, upravitelj datotek, različne statistike, FTP račune, varnostno kopiranje baz podatkov in še veliko več. Plošča je bila prijaznejša za enostavno razumevanje.

Poleg tega lahko prilagodite cPanel. Podjetje je partner orodij tretjih oseb, kot so Softaculous, SpamExperts itd. Za izboljšanje uporabnikove izkušnje. Podjetje je razvilo nekaj lastnih unikatnih orodij, kot so samodejne posodobitve, SuperCacher itd., Da bi storitve postale bolj zanesljive. Prav tako lahko brezplačno prenesete spletno mesto z drugega gostovanja v SiteGround.

Brez skritih pristojbin

Zdaj bom v tem razdelku SiteGround preučil, ali zaračunavajo kakršno koli skrito pristojbino?

No, so zelo pregledni in vsako podrobnost o svojih načrtih pokažejo zelo nazorno. Ko kliknete na primerjalni seznam ali podrobnosti načrta, primerjalni seznam prikazuje vse načrte, kjer so vse pristojbine in odstotki zelo jasno navedeni. Podatke lahko zgrabite tako, da miško premaknete na katero koli vsebino na seznamu.

V razdelku za podporo prav tako prikazujejo prednostne naloge, ki ste jih dobili glede na načrt, ki ga izberete. Prav tako na celotnem mesecu in letu na svojem spletnem mestu prikazujejo čas delovanja njihovih storitev. Zato se med nakupom sprostite in si preberite informacije, preden izberete načrt.

Omejitev uporabe SiteGround

Torej, delil sem vse funkcije, ki jih ponujajo, a počakajte, da obstajajo tudi nekatere pomanjkljivosti, pogovorimo se.

Omejeni obiskovalci

Za razliko od drugih ponudnikov gostovanja načrti SiteGround (v skupni rabi in WP Managed) so omejeni na določeno število obiskovalcev na mesec. Število obiskovalcev se razlikuje od enega do drugega načrta.

Osnovni načrt je načrt StartUp, ki omogoča 10.000 obiskovalcev na mesec. To je majhna količina obiskovalcev, vendar je to število obiskov primerno za zelo nov blog in majhna spletna mesta.

Če boste začeli nov blog, bo odlična izbira, da začnete s SG. Torej, medtem ko kupujete načrt, ga izberite pametno glede na vaše zahteve, ne pojdite na večje načrte.

Načrt “StartUp” lahko kupite že za samo 3,95 USD na mesec zaradi 60% popusta s pomočjo naše ekskluzivne povezave, medtem ko ta načrt običajno stane 9,95 USD.

Drago

SiteGround je nekoliko drag, če ga primerjamo glede na prostor za shranjevanje, spletna mesta za gostovanje in dovoljene obiskovalce na mesec. Mnoga druga podjetja za gostovanje ponujajo več prostora za shranjevanje, kot je 50 GB ali 100 GB, v svojih osnovnih načrtih, vendar je SiteGround ponudil le 10 GB.

Poleg tega imajo nekatera podjetja neomejeno pasovno širino po razmeroma nizkih cenah. Če so cene v vašem primeru res pomembne, obstaja veliko drugih gostovalnih podjetij, kot je InMotion (naše priporočeno gostovanje v WordPressu) sicer je SiteGround dobra izbira.

Jasno je torej, da so cene nekoliko visoke, vendar so zelo učinkovite pri zagotavljanju hitrosti, Uptime, varnosti in podpore, kar jih draga.

Omejeno skladiščenje

Če bi prostor za shranjevanje primerjali z drugimi gostiteljskimi podjetji, potem je ta nekoliko nižji. Toda shranjevanje morda ne bo težava v primeru opisnega bloga / spletnega mesta.

Po opisni naravi mislimo, če vaš blog temelji predvsem na besedilni vsebini, potem je prostora, ki ga podjetje ponuja v “StartUp načrtu”, dovolj.

Lahko pa pride do težav, če ga uporabljate za nalaganje programske opreme in podobnih vsebin, ki zavzemajo več prostora. Če ste novinec, je načrt StartUp primeren za skoraj vse vrste spletnih mest in ko se vaš promet poveča, se preusmerite na višji načrt.

Pregled načrtov gostovanja SiteGround

Pogovorimo se o SG načrtih gostovanja. Trenutno SiteGround ponuja tri načrte StartUp, GrowBig in GoGeek v kategoriji gostovanja v skupni rabi in wordpress.

Tako bom delil le podrobne informacije o teh načrtih (deljeno gostovanje). Paketi v skupni rabi in WP gostovanje so primerni za vse glavne CMS, kot so WordPress, Joomla, Drupal, itd., In tudi za povprečna prometna mesta. Če vaše spletno mesto dobiva veliko prometa, bo VPS ali Dedicated strežnik prav primeren za vas.

Začeti

Gre za zelo osnovni načrt, ki je zaradi 60% omejenega časovnega popusta trenutno na voljo 3,95 USD / mesečno. Ta načrt je primeren za spletni dnevnik ali poslovno spletno mesto povprečne velikosti, saj ta načrt omogoča le 10.000 obiskov na mesec.

zagonski načrt v skupni rabi siteground

Ob nakupu tega načrta ne pozabite, da lahko na njem gostite samo eno spletno mesto. Bistvene lastnosti so:

 • HTTP / 2 omogočeni strežniki
 • Neomejeno e-poštno sporočilo & DB-ji
 • 24/7 Tehnična podpora
 • 10 GB SSD prostora za shranjevanje
 • 10k mesečnih obiskovalcev
 • Prosto šifriramo SSL-je
 • Brezplačno dnevno varnostno kopiranje
 • Brezplačna namestitev & Prenos
 • Brezplačna spletna stran
 • cPanel & SSH dostop
 • Brezplačni CD CloudFlare
 • Neomejen moj SQL DB
 • 30 dni garancije za vračilo denarja

GrowBig

Ko se vaš spletni dnevnik ali spletna stran odrašča, lahko preidete na višjega, kot je paket GrowBig. Ta načrt vam omogoča gostovanje več spletnih mest. Ta načrt je primeren tudi, če imate več spletnih mest s povprečnim prometom in vključuje tri nivojsko SuperCacher tehnologijo.

GoBig Siteground hosting paket

Načrt omogoča 25000 obiskov na mesec. Ta načrt je običajno na voljo pri 14,95 USD, zdaj pa ga lahko zaradi 45-odstotnega popusta izkoristite za samo 7,95 USD. Ta načrt vključuje vse bistvene značilnosti, vključno s premijskimi:

 • Tehnična podpora na prednostni osnovi
 • Ekskluzivna tehnologija SuperCasher
 • 20 GB za shranjevanje podatkov
 • Dobro za 25k mesečnih obiskovalcev
 • Lahko gostite več spletnih mest
 • Tehnična podpora Premium 24/7
 • Briljantno velika hitrost strežnika
 • Neomejena baza MySQL
 • Brezplačna migracija spletnih strani
 • Eno leto brezplačno Wildcard SSL
 • Brezplačni namestitveni programi
 • Dnevne varnostne kopije
 • 30 Rezervne kopije

GoGeek

Če imate denar in iščete visoko zmogljivo gostovanje, izberite »GoGeek«. Ta načrt je namenjen spletnim mestom z velikim prometom, saj omogoča 100.000 obiskov na mesec.

V ta načrt je vgrajena tudi tehnologija treh slojev SuperCacher. Po navedbah podjetja je na vsakem strežniku malo uporabnikov, ki si delijo vire.

Običajno ta načrt stane 29,95 USD, zdaj pa je na voljo s 60% popustom, tako da znesek postane 11,95 USD. Zato ne zapravite s klikom na povezavo in ga zgrabite, preden postane prepozno.

GoGeek Siteground hosting paket

Ta načrt vključuje bistvene in premium lastnosti, kot so:

 • Lahko gostite neomejeno spletno mesto
 • Prost PCU Skladnost
 • Možnost staging za WordPress in Joomla
 • Neomejen promet in baze podatkov
 • cPanel in SSH
 • Brezplačni e-poštni računi
 • 24/7 prednostna tehnična podpora
 • SuperCacher za višjo hitrost
 • 1 leto brezplačno WildCard SSL
 • 30 Rezervne kopije
 • Z enim klikom Git Repo Creation
 • Brezplačna spletna stran
 • 30 GB SSD spletnega prostora
 • Brezplačen sistem za dnevno varnostno kopiranje
 • Možnost 30-dnevnega vračila denarja

Geeky orodja za uprizoritev za Joomla in WordPress, ki vam omogočajo, da preizkusite spremembe pred predstavitvijo gradiva na spletu.

Skladnost z brezplačno PCI: To potrdilo zagotavlja varnostne standarde, ki so potrebni v primeru, ko vaše spletno mesto sprejme kreditne kartice in pomaga vzdrževati varno okolje.

Zaključek

Če iščete spletno gostovanje z visoko hitrostjo, uptime in hitro podporo, potem brez dvoma kupite SiteGround. Ne pozabite, da je gostovanje paketnih cen in omejitev.

Poleg cen in omejitev ponujajo še kup funkcij. Če imate spletno mesto z množičnim prometom, potem je SiteGround najboljši.

Cene so po našem stališču primerne, ker dostavijo toliko. Če torej cena ni pomembna za vas, pojdite na SiteGround.

Poleg tega trenutno na StartUp načrtu ponujajo 60% popusta, tako da so cene skoraj enake ostalim načrtom nizkocenovnih ponudnikov gostovanja, samo kliknite spodnjo povezavo in izkoristite velik popust.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map