Najboljših 5 najboljših Ahrefsovih alternativ leta 2020 za gradnjo povezav

27

Kdo ne mara prevladovati nad ciljnimi ključnimi besedami na prvi strani iskalnikov?


Obstaja več kot 200 dejavnikov ki jih Google uporablja za razvrščanje spletnih mest, dve od njih pa imata največji vpliv. Prva je vsebinska, sekunde pa povratne. Ustvarite lahko vsebine, ki uporabnikom zagotavljajo veliko vrednost, vendar kako analizirati ali najti povratne tekmece?

Ahrefs je eno najboljših orodij za analizo konkurentov povratnih profilov, prav tako pa ga lahko uporabimo tudi za spremljanje povratnih povezav na katerem koli spletnem mestu. Vendar je malo dragih, ki pozivajo večino uporabnikov, naj poiščejo ahrefsove alternative. Če ste dolgo časa na področju SEO, boste morda vedeli, da vsa najboljša orodja za SEO ponujajo precej podobne cene kot Ahrefs.

Torej, tukaj je nekaj razlogov za iskanje alternativ ahrefs:

 • Brezplačni načrt ni več na voljo
 • Je drago orodje
 • Njihove lastnosti težav s ključnimi besedami niso natančne, kot bi morale biti
 • Pomanjkanje razširitve za Google Chrome

5 najboljših Ahrefsovih možnosti za analizo in izgradnjo povratnih povezav

1. SEMrush

SEMrush najboljša alternativa ahrefu

Sprva se lahko zmedete za ogled vmesnika SEMrush zaradi funkcij, ki so povsod na armaturni plošči. Toda v resnici je program preprost za uporabo. Tole je ne samo orodje za SEO vendar vključuje skupino koristnih stvari, vključno

 • Analiza povratnih povezav
 • Sledenje uvrstitvam
 • Načrtovanje oglaševanja
 • Prometna analitika in še veliko več …

Je rešitev vse v enem za digitalno trženje in izlivanje konkurenčnih podatkov, kar je odlična alternativa ahrefom.

S Semrushom je zelo enostavno pridobiti poglobljene podatke o tekmovalčevem spletnem mestu. Samo morate vnesite svojo konkurenčno domeno ime in potem se bodo prikazale nujne statistike, kot so

 • organske ključne besede in njihov položaj v Googlu
 • profil povratne povezave s sidri
 • najbolj uvrščene ključne besede.

Ko dodate tekmovalno spletno mesto, se s stranske vrstice pomaknite na Organic Search položaje. Zdaj boste videli ključne besede, skupaj z obsegom iskanja in razvrstitvijo v iskalniku. SemRush se prijavi tudi težavnost s ključnimi besedami vsake ključne besede. Tako lahko najbolje izkoristite Semrush in zgrabite dragocene ključne besede.

Opisuje tudi najnovejša gibanja ključnih besed konkurentov v iskalnikih. In z vnosom enega konkurenčnega domenskega imena Semrush naštejte ostale potencialne konkurente in s tem vam pomagajo oblikovati bolj kompetentne strategije SEO.

Druga pomembna lastnost, ki je zelo koristna, če veste o vaši ciljni publiki, je izbira lokacije. Orodje podpira več kot 100 lokacij. Zdaj, če izberete ZDA, potem se bo plazil in prikazal informacije le o ameriški publiki. Po pridobitvi informacij samo dodajte svoj projekt pri SEO reviziji, to bo pripomoglo k izboljšanju SEO na strani.

SEMrush vam lahko pomaga pri načrtovanju PPC. S tem samo enim orodjem lahko izvajate oglaševalske raziskave in analizirajo konkurenčne strategije oglaševanja. Njihovo orodje za ključne besede PPC vam močno pomaga orisati oglaševalsko akcijo. Skupaj s prikaznimi oglasi lahko spremljate konkurenčne video oglase in načrtujete svoje.

Pred kratkim so se predstavili orodje za ključne besede ki je kombinacija več celovitih raziskovalnih orodij in ponuja zelo obsežne podrobnosti. Tukaj si oglejte posnetek zaslona.

Magično orodje za ključne besede Semrush

Žal tako ahrefs kot Semrush nista programska oprema, ki si jo lahko privoščijo vsi. Ampak za razliko od ahrefov, Semrush ponuja a brezplačen račun ki zagotavlja do 10 poizvedb na dan. Poleg tega lahko dobite 14-dnevni preizkusni račun. Medtem ko na drugi strani ahrefi ne ponujajo brezplačnega računa in za poskusni račun zahtevajo podatke o plačilu.

Semrush je eno odličnih pripomočkov in če si ga lahko privoščite, ga morate uporabiti. Če pa ste samo začetniški bloger, tega morda ne boste potrebovali in se lahko zanesete na njihov brezplačni račun. Na splošno je SEMrush odlično orodje s številnimi funkcijami, ki predstavljajo poročila v različnih oblikah in zagotovo vredna vašega vsakega penija.

Obiščite SemRush

2. SEO Power Suite

SEO powersuite alternativa vse za eno za ahref

SEO Power Suite ponuja a programski program namesto spletnega spletnega orodja. Če želite uporabljati njihove storitve, morate njihovo programsko opremo prenesti na lokalni računalnik in jo nato namestiti. Na voljo je za Windows, Mac in Linux. SEO Power Suite zaupa več kot 500 tisoč uporabnikov.

Ponujajo 4 neverjetna orodja, ki so

 • Tracker Rank
 • SEO SpyGlass
 • Revizor spletnih strani
 • Pomočnik za povezavo.

Tracker Rank pomaga uporabniku pri spremljanju položaja v Googlu, Bingu, Yahooju in še več 327 iskalnikov. Samo dodajte naslov spletnega mesta in nato povežite svoj račun za Google Analytics ali Adwords. Začelo se bo z analizo.

Dobra stvar je, da lahko skupaj s svojim spletnim mestom dodate še 10 spletnih strani, ki bi lahko bila vaša konkurenca za oceno razlik v napredku. Z enim klikom dobite najnovejše rezultate uvrstitve ali pa ga preprosto nastavite na Samodejni pilot za sledenje uvrstitve.

Orodje lahko sledi uvrstitvi na določenem mestu. Sledilnik uvrstitve je lahko zelo koristno orodje za izkop dobičkonosnih & dragocene ključne besede za vašo kampanjo je sestavljen iz 16 različnih orodij za predloge kot so Google Planner za ključne besede, orodje za odkrivanje ključnih besed in SEMRush itd. Zaradi tega je odlično orodje za raziskovanje ključnih besed in s tem najboljša alternativa ahrefom. Poleg tega lahko izvozite prilagojena poročila z grafiko.

Raziskava in analiza ključnih besed vsebuje vse bistvene informacije, ki so podobne

 • sorodne ključne besede
 • obseg iskanja
 • težavnost z razvrstitvijo
 • število konkurenčnih mest itd.

SEO SpyGlass je najbolj izstopajoče in eno izmed naših najljubših orodij v SEO Power Suite. Po dodajanju spletnega mesta v SEO SpyGlass bo prikazal povzetek celotnega števila povratnih povezav in domen, od koder prihajajo povezave. Navaja tudi količino edinstvenih IP-jev.

Seo power suite SpyGlass statistika orodij

Podrobnosti, ki jih predstavlja SpyGlass, naredi SEO Power Suite odlično orodje v industriji. Njegov algoritem vam daje podroben vpogled v najnovejše povratne povezave sledite in ne sledite oznakam. Če se premikate na različne zavihke, lahko na domači strani dobite podrobnosti o povratnih povezavah, prometu povratnih povezav in tveganju za povezavo s povezavo itd. Obstajajo tudi vpogledi v povezavo domen in sidrišč. Tako lahko s temi poglobljenimi in bistvenimi podrobnostmi sestavite ustrezno strategijo gradnje povezav.

The Orodje za nadzor spletnega mesta lahko preveri zdravje vaših strani. To ugotovi

 • prekinjene povezave
 • HTML kode
 • naslovi
 • opisi in notranje povezave.

Še več, lahko ustvarja prijazno Zemljevid spletnega mesta in spremlja učinkovitost vaših socialnih profilov.

Orodje za pomoč pri povezovanju Power Suite najdete priložnosti za gradnjo povezav. Povezave so podane z različnimi meritvami, kot so sidra in faktor kakovosti. Lahko vam pomaga najti verodostojna spletna mesta s povezavami do vaših konkurentov. Na ta način se lahko približate tudi njim. Tudi to spremlja vaše povratne povezave in lahko povem, če so to prinaša nekaj vrednosti na vaše spletno mesto ali ne. Orodje za pomoč pri povezavi služi čist in čist vmesnik za e-poštne storitve.

Torej, ko gre za cene, lahko moč SEO ustvari resno luknjo v žepih za proračunsko osveščene blogerje in lastnike podjetij. Strokovni načrt je na voljo 499 dolarjev, medtem ko Enterprise načrt stane 1199 dolarjev. Glavna razlika med tema dvema načrtoma je, da Professional načrt ne more dovoliti izvoza nekaterih poročil za stranke.

Na splošno je lahko orodje za vas drago, vendar je odlična izbira vse v enem za izgradnjo povezav, analizo povratnih povezav in raziskovanje. Morate poskusiti.

Obiščite SEO PowerSuite

3. Serpstat

domača stran serpstate

Serpstat je vsestranska SEO platforma, ki jo sestavlja 5 orodij:

 • Sledenje uvrstitvam
 • Raziskave ključnih besed
 • Konkurenčna analiza
 • Revizija spletnega mesta
 • Analiza povratnih povezav

Glede analiza povratnih povezav, Serpstat analizira vaš povratni profil, spremlja nove in izgubljene povratne povezave, prikazuje vaša sidra in meri avtoriteto povezave. Prav tako raziskuje povratne povezave konkurentov. S to funkcijo lahko ugotovite, katera spletna mesta in strani se povezujejo z vašimi konkurenti, ocenite njihovo strategijo za gradnjo povezav in zagrabite nekaj idej ali spletnih mest za svojo strategijo..

armaturna plošča serpstate

Ima tudi široko paleto funkcij, s pomočjo katerih lahko kar najbolje izkoristite raziskave ključnih besed podobno kot Ahrefs. Poleg navadne izbire ključnih besed ponuja:

 • Sorodne ključne besede: Ta funkcija vam ponuja ogromen seznam ključnih besed, semantično povezanih z vašo osnovno ključno besedo (LSI ključne besede). Pomaga vam razširiti seznam ključnih besed s sinonimi, različnimi različicami fraz, da optimizirate eno stran za več ključnih besed in izboljšate videz vsebine.
 • Predlogi iskanja: Ko začnete iskati svojo poizvedbo v Googlovem iskanju, Google predlaga običajne ključne besede, ki jih ljudje iščejo pri Googlu. Serpstat za vas zbere vse te ključne besede z dolgim ​​repom.
 • Iskalna vprašanja: Te so iskalni predlogi v vprašalni obliki.
 • Težavnost ključne besede: Ta meritev kaže, kako konkurenčna je ključna beseda. S temi informacijami lahko razumete, ali je KW vredno porabiti denar in čas.
 • Namen ključne besede: Orodje prikazuje, kateri posebni elementi so prikazani za vašo poizvedbo (zemljevid, polje za odgovore, nakupovanje itd.) Morda vam bo pomagalo najti prave KW-je, da se tam predstavite.
 • Grozd ključnih besed: Grupiranje ključnih besed po pomenu in pomembnosti. Ta pomaga optimizirati eno stran za več poizvedb in ima smisel za ogromen seznam ključnih besed.
 • Raziskovanje konkurenčnih ključnih besed: Lahko primerjate svoj URL in URL vašega konkurenta in najdete ključne besede SEO / PPC, ki ste jih zamudili.

Drugo odlično orodje je Sledenje uvrstitvi. Nastavite lahko vsakodnevno, vsake 3 dni ali tedenske posodobitve. Poleg tega lahko v enem projektu spremljate svoje pozicije z pozicijami konkurentov, ne da bi morali ustvarjati dodatne projekte in porabiti dodatne omejitve.

The Revizija spletnega mesta orodje oceni stopnjo tehnične optimizacije spletnega mesta. Serpstat najde vse napake, povezane z metapodatki, naslovi, koda stanja HTTP, indeksacijo, povezavami in preusmeritvami, hitrostjo nalaganja, parametri strežnika itd. Razvršča napake po prioritetah, poda seznam povezav, na katerih so napake, in priporoči način da jih popravimo.

Poleg tega lahko ocenite konkurenčne oglase PPC, najdete primere oglasov, najdete ključne besede, ki jih ponujajo, primerjate oglase več domen. Skoraj vsaka funkcija tega orodja je primerna za konkurenčno analizo kot tudi za analizo lastnega spletnega mesta, zaradi česar je najprimernejša alternativa Ahrefs.

Na voljo je brezplačna različica, vendar je omejena na funkcije, poizvedbe na dan in rezultate na poročilo. Plačljive različice se začnejo pri 19 USD / mesec, vendar najcenejši načrt običajno ni dovolj za pravilno analizo. Drugi načrti za osebno uporabo stanejo 69 do 299 dolarjev mesečno, za poslovno uporabo pa 499 do 2500 dolarjev mesečno.

Ker je načrt B (69 dolarjev) povsem dovolj za zagon in optimizacijo več mest, se zdi, da Serpstat ponuja eno najboljših razmerij med ceno in uspešnostjo na trgu..

Obiščite SerpStat

4. Moz

MOZ najboljše orodje za gradnjo povezav

Moz je izjemno dobro orodje in velja za močno alternativo ahrefom. Moz je svojo pot začel leta 2004 kot SEO svetovalno podjetje, zdaj pa ponujajo več izdelkov. Majhni blogerji, razvijalci in podjetja jo veliko uporabljajo za boljše raziskovanje SEO in ključnih besed.

Njihove najbolj priljubljene meritve so Nadzor domene in strani lestvice od 0 do 100, ki se meri z upoštevanjem več faktorjev. Spletno mesto z velikim avtoritetom pomeni, da ima velik vpliv.

Izdelki Moz vključujejo

 • Raziskovalec ključnih besed
 • Odpri raziskovalec strani
 • Orodja za razvrščanje in optimizacijo.

Ponujajo tudi a Moz bar za vse njihove uporabnike. Orodno vrstico lahko namestite iz trgovine Chrome. Prikazane bodo pomembne meritve, kot so statistike domen in strani, pod vsemi Googlovimi rezultati iskanja in povratnimi povezavami. To je zelo koristno za preverjanje, kako vplivni so igralci uvrstili ključno besedo, ki ste jo vnesli v Googlu.

Raziskovalec odprtih mest Moz privablja večino uporabnikov bodisi brezplačno bodisi premijsko za prijavo na naročnino na Moz. Imajo veliko velikost indeksa in ga povečujejo tudi s posodobitvami urnikov. Če si želite ogledati profil povezovanja, v vrstico vstavite naslov spletnega mesta in pritisnite Enter. Prikazane bodo vse povezave, ki prihajajo na to spletno mesto. Še več, to pove spodnje oznake, ocena neželene pošte in besedilo za sidranje vsake povezave, skupaj z meritvami pooblastil domene in strani.

Preberite tudi:

 • 10 najboljših možnosti SemRush in storitev tekmovalcev
 • SPyFu alternative za vohunjenje vaših konkurentov in raziskovanje ključnih besed

Če dobite te podatke, lahko vohunite po profilu svojega konkurenta in se odločite, kako močno povezavo potrebujete za uvrstitev. S tem orodjem lahko bodisi preverite profil vhodne povezave objave ali celotnega spletnega mesta.

Poleg tega vam omogočajo uporabi filtre za določeno vrsto informacij na primer prikaži zunanjo ali notranjo povezavo ali oboje. Prav tako lahko filtrirate 301, 302, sledite, ne sledite, lastniški kapital, ni povezav lastniškega kapitala ali povezav do poddomena in korenske domene itd..

Statistika raziskovalec spletnih mest MozSEO

Zdaj s toliko informacijami lahko oblikujete pot, od koder potrebujete povratne povezave in kako vplivne naj bodo povezave. Funkcija povezav ima tudi pomembno vlogo, saj prikazuje 302, 4xx, 5xx. Druga fantastična lastnost je prečkanje povezav ki vam pomagajo najti spletna mesta, ki se povezujejo z vašimi konkurenti, ne pa tudi z vami.

Čim bolje izkoristite njihove raziskovalec ključnih besed preden slepo napišete katero koli ključno besedo. V vrstico raziskovalca ključnih besed vnesite ključno besedo, potem se bo prikazovala mesečno obseg iskanja, težavnost in priložnost. Priložnostna stopnja se nanaša na ocenjeno stopnjo klikov. Obstaja tudi merilo ravni prednostne naloge, kjer se ključne besede z višjo oceno štejejo za bolj zaželene. Ključne besede Explorer nudijo tudi zelo dolg seznam predlogov in analizo SERP.

Moz Pro načrt vključuje orodja za optimizacijo strani in sledenje rangov. Optimizacija strani ustvari poročila na podlagi 27 različnih dejavnikov na strani in daje SEO oceno. Rezultat SEO lahko izboljšate z upoštevanjem priporočil. Moz zagotavlja tudi Followerwonk za spremljanje socialnega profila. Razvijalci API-ja ponujajo Mozscape API v treh različnih načrtih.

Lahko se prijavite za brezplačen račun ki je za orodje za raziskovanje ključnih besed omejen na 5 kamnolomov / dan, medtem ko raziskovalec strani deluje neomejeno. Za standardne (osnovne) načrte za največ 2 uporabnika in 24/7 podporne storitve zaračunajo 99 USD / mesečno. Načrt lahko prosto izberete glede na svoj žep in potrebe.

Še več, Moz člankov so zelo koristno za SEO učenje. Moz je impresivno orodje, ki vam pomaga pri raziskovanju nove ključne besede in analiziranju konkurentov ter vam tako pomaga pri oblikovanju učinkovitega načrtovanja, da bi jih prehiteli.

Obiščite Moz

5. Veličastno

veličasten z največjim indeksom

Naslednji na seznamu je Majestic. V lasti je podjetja Majestic-12 Ltd iz Velike Britanije. Ta programska oprema za eno samo povezavo ponuja več orodij na enem mestu, kot je

 • Raziskovalec strani
 • Analiza povratnih povezav
 • Primerjava domen
 • Search Explorer
 • In močan API za razvijalce.

Obstajajo tudi razširitve brskalnika.

Na nadzorni plošči boste videli vrstico raziskovalca spletnega mesta, kamor morate vnesti naslov spletnega mesta, o katerem potrebujete vpogled. Zdaj vam bo na eni armaturni plošči pokazal zunanje povratne povezave, sklicevanje domen in podrobnosti besedila sidra. Ločeno bo poudaril povezave vlade in izobraževanja.

Za več podrobnosti morate klikniti na zavihke. Tako kot na zavihku Povratne povezave je tudi program prikazal vse sledite in ne sledite povezave in od kod te povezave spadajo. Izbrisane povezave lahko skrijete ali pokažete. Odlična stvar, ki vam omogočajo izvoz povratnih povezav na lokalni pogon.

Veličasten prikaz podatkov na podlagi dveh lastnosti indeksa, znanih kot Sveže in zgodovinsko. Možnost Zgodovinski indeks vsebuje izčrpne podatke, ki temeljijo na vseh podatkih, ki jih imajo, medtem ko indeks Fresh prikazuje podatke v zadnjih 90 dneh. Te možnosti povečajo produktivnost vaših strategij povezovanja z zagotavljanjem zgodovinske in najnovejše zgodovine povratnih povezav vaših konkurentov.

Naj to razčistimo eno stvar majestic ne ponuja SEO storitev. Večinoma blogerji na začetni ravni, ki zasledujejo osnovne podrobnosti, kot so ocenjeni obseg ključnih besed, težavnost z uvrstitvami, sledenje pozicije ključnih besed, podatki o organskem prometu in sorodne ključne besede itd., Vendar veličastno primanjkuje vseh teh stvari.

Torej, za kaj je Majestic dober? Izvede lahko boljšo analizo povratnih povezav z različnimi meritvami, kot so pretok citiranja, tematski tok in tok zaupanja. Imajo bogat indeks povratnih povezav.

Zaupni tok: Določite s številom klikov na URL, naveden na zaupanjalem spletnem mestu.

Tok citiranja: V glavnem določa število povratnih povezav in njihov vpliv na domeno.

Aktualni tok: Meri vpliv URL-ja v določeni kategoriji.

Majestic Bulk Backlink orodje vam pomaga analizirati do 400 naslovov hkrati. Najbolje je, če želite analizirati več konkurentov.

Če želite stati pred svojim konkurentom, potrebujete tudi podoben profil povratne povezave. Tukaj Orodje Clique Hunter lahko vam pomaga. Če dodate tri URL-je tekmovalcev, bo prikazano, katero skupno spletno mesto pošlje povezavo do vseh. Majestic je dobil dolg seznam funkcij, vključno z Buzzsumo, Neighbourhood Checker in pošiljateljem URL-jev itd..

Lahko dobite brezplačen račun Majestic, samo navedite potrebne informacije in se prijavite. Funkcije so sicer omejene, vendar so lahko dobre za zelo osnovno analizo ali testiranje njihovih storitev. The “Lite” načrt stane samo 41,67 $ / leto, kar je v funkcijah medtem omejeno “Pro” načrt vključuje na tone funkcionalnosti in stane 83,33 dolarja. Majestic je fantastično orodje, če je vaš glavni cilj spremljanje povratnih povezav.

Obiščite Majestic

Bonus orodje: Screaming Frog SEO Spider

Screaming Frog je ena izmed najboljših možnosti za ahrefs zaradi njihovega dolgega seznama funkcij in podrobnih informacij. Uporabljajo ga tudi velike blagovne znamke, kot so Apple, Disney in Amazon itd. Njihova neverjetna je SEO pajek orodje lahko namestite v svoje sisteme Windows, Mac in Linux in s tem enim orodjem lahko pregledujete rezultate v realnem času.

V programsko opremo samo dodajte URL in kliknite Start. V brezplačni različici, medtem se lahko plazi 500 povezav premijski načrt pregleda neomejene povezave. S preklopom med različnimi zavihki dobite podrobnosti o notranjih & zunanje povezave, H1, H2, Meta Opis in naslovi strani. Poleg tega prikazuje tudi povezave s protokolima HTTP in HTTPS.

Vriskajoča žaba je najboljši način za varčevanje s časom dejavniki SEO na strani. Izhodne in vhodne povezave lahko preprosto najdete skupaj z URL-ji. Pajek SEO prepozna trajne in začasne preusmeritve. Prav tako zagotavlja sledilne in naslednje oznake za povezave.

Za starejša mesta, prekinjene povezave so glavobol in to lahko uniči vaše spletno mesto SEO. SEO pajek ne poudarja samo 404 strani, ampak tudi 301. Tako lahko hitro popravite prizadete povezave. Ko programska oprema zaključi s plazenjem na 100%, potem le nadaljujte “Odzivne kode” kliknite jeziček in uveljavite odjemalsko napako 4xx filter. Zdaj za iskanje vira prekinjenih povezav kliknite kartico Povezave, ki je navedena na dnu programske opreme.

Kot vsi vemo, da iskalniki ne marajo podvajanja in s tem orodjem, lahko učinkovito odkrijete vse podvojeni naslovi strani, Meta opisi in strani z nizko vsebino itd. SEO Spider lahko izvede preverjanje povezav CSS, Javascript in flash. Lahko ga celo konfigurirate tako, da prestraši vse poddomene.

Eden glavnih elementov je, da lahko pridobi podatke Google Analytics in podatke iskalne konzole ter predstavi vse njihove podatke na samo eni nadzorni plošči. Zemljevid spletnega mesta po meri lahko enostavno izvozite.

Orodje vključuje številne druge pomembne funkcije, kot so

 • URL-ji, ki jih blokira robots.txt
 • Revizija atributov hreflang in Ajax itd.

Med vsem tem je v premium različici a tehnična ekipa je vedno na voljo za vašo pomoč. V primeru težav lahko uporabite uporabniški priročnik s njihovega spletnega mesta.

The Screaming Frog ponuja tudi številne druge storitve, kot so optimizacija iskalnikov, izgradnja povezav in upravljanje PPC itd., Vendar za takšne funkcije morate plačati dodaten znesek. Pajkovo orodje ne more zagotoviti statističnih podatkov, kot so predlogi ključnih besed, obseg iskanja in konkurenca itd., Temveč se osredotoča na optimizacijo spletnega mesta, da bo iskalniku prijazen. Trenutno je na voljo £ 149.00 z vsemi svojimi funkcijami.

Screaming Frog SEO Spider je nujno orodje, ki na enem mestu vključuje veliko stvari za SEO in tako vam prihrani veliko časa. Ti lahko izvoziti podatke na preglednico in druge standardne formate. Ne glede na to, ali ste bloger ali SEO agencija, vam bo seveda prinesel več kot denar, ki ga plačate.

Obiščite Screaming Frog

Zaključek

Po našem mnenju je to nekaj najboljših alternativ ahrefov. Toda izbira je popolnoma odvisna od vaših zahtev. Kot da je vaša glavna koncentracija, da boste pozorno spremljali tekmovalce, ki potem povezujejo profil Veličastno je čudovito orodje za preizkus, saj imajo ogromen indeks in tako zagotavlja poglobljeno analizo.

Za an rešitev vse v enem, SEO PowerSuite je odlična izbira. Njihovo orodje za sledenje rangov deluje s sodelovanjem 16 različnih orodij. Njihov SEO SpyGlass je fantastično orodje s toliko statistik, medtem ko lahko revizor spletnega mesta nudi koristne informacije za SEO strani. Toda njihove cene so nebesno visoke, kar lahko večino strank odpravi.

Morda bi radi prebrali tudi:

 • Najboljši preglednik za plagiat za ustvarjanje edinstvenih vsebin
 • Zelo priporočljive in najboljše SSD storitve gostovanja

Torej, kar je najboljše, kar zajema vse ključne dejavnike in dokaže priročno orodje za SEO?

Za to vam priporočamo, da se odpravite naprej SEMrush zaradi večfunkcijskih orodij. Lahko vohunite za potezami vašega tekmeca, dobite dolg seznam možnih tekmecev, težave s ključnimi besedami & sledenje, načrtovanje Prikaz & Video oglaševanje in podpora več kot 100 lokacij. Poleg tega ponujajo konkurenčne cene in brezplačni preizkusni račun za 14 dni.

Torej, to so predlogi. Delite tisto, kar je najboljša alternativa za vas. Zelo cenimo vaše povratne informacije.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map