Najboljše možnosti GoDaddy 2020: [# 1 je neverjetno + 47% popust]

0

Če iščete najboljše alternative GoDaddy, to pomeni, da niste zadovoljni s storitvami podjetja. In kako je lahko nekdo zadovoljen? Ker v svojih storitvah niso dosledni.


Kupci se pogosto pritožujejo zaradi podpore strankam, uptime in hitrosti. GoDaddy je zelo velika organizacija, ki ima skoraj 4000 zaposlenih in ponuja široko paleto izdelkov.

Poleg tega je družba doslej registrirala veliko količino (77 milijonov) domen, s čimer je postala največji registrator domenskih imen na svetu. Ampak to ni način poslovanja.

Zakaj alternative GoDaddy?

BBB pomeni "Boljši poslovni urad", kraj, kjer lahko poročate o pritožbah podjetij. Poleg tega visoka ocena na BBB kaže, da se podjetje profesionalno ukvarja s svojimi strankami, kupci pa so zadovoljni s storitvami podjetja. Toda na BBB obstaja skoraj 981 pritožb, iz katerih je razvidno, da se GoDaddy ne osredotoča na zadovoljstvo strank.

Drug razlog je, da podjetje ne spoštuje etičnih vrednot in uporablja spolne oglase, kar je za promocijo storitev resnično nepomembno. Ne razumem, zakaj uporabljajo seksualne vrste oglasov? Daj no, to je podjetje, ki gosti in registrira domene. Poleg tega je v začetku leta 2011 generalni direktor Bob Parsons v Zimbabveju ubil divjega slona, ​​kar tudi kaže, da podjetje ne skrbi za etične prakse.

Naslednji zelo velik razlog, da se poslovimo od Godaddyja je račun SOPA. Predlog zakona, ki je proti svobodi interneta in skoraj vsa podjetja proti temu, toda GoDaddy ga je na začetku podprl. Ko so tone strank zapustile storitve družbe, se podjetje obrne proti SOPA samo zaradi svojega poslovanja. Toda stvar je, da GoDaddyju ne moremo zaupati. Kaj je enak predlog zakona naslednjič? Ali bo GoDaddy spet podprl?

Ni preveč staro, ko so storitve podjetja ogrožene, skupaj z gostovanjem, e-poštnimi in domenskimi storitvami. Večino časa so strežniki upadali, slabe podporne storitve so postale njihova tradicija in se niso osredotočali na kakovost.

Poleg tega so zgradili lastno nadzorno ploščo za upravljanje spletnega mesta. Da, ni velik razlog, da najdemo gostitelja, podobnega GoDaddyju, če ne izvemo, da je GoDaddy samostojno izdelana plošča po meri resnično zapletena in nekako zmedena.

Poskušajo se izboljšati na boljši način, vendar je zdaj veliko drugih ponudnikov gostovanja in domenskih podjetij, ki so bolj zanesljivi in ​​zaupanja vredni. Tukaj bomo razpravljali o nekaterih vrhunskih in kakovostnih alternativah Godaddy.

Najboljše Godaddy leta 2020 za zanesljivo spletno gostovanje in nakup domen

1. Gostovanje InMotion – 56% popusta + Zanesljivejše gostovanje kot GoDaddy

InMotion GoDaddy Alternativa

Tukaj je InMotion s prilagojenim in uporabnikom prijaznim panelom, ki strankam zagotavlja tako, da posameznikom na poslovne ravni gostiteljske načrte. Podjetje, ki ponuja območja Max Speed ​​Cones, da svoje storitve opravijo hitreje kot druge. Ne samo to, enostavno integracijo aplikacij google, namestitveni program z enim klikom za več kot 310 aplikacij, vrhunsko varnost, krmilnik neželene pošte, različne jezike za kodiranje in še in še.

Vse načrte gostovanja, ne glede na to, ali je skupni ali VPS ali namenski, poganja gostovanje SSD (SSD diski), ki so znani po visoki hitrosti branja in pisanja. Po drugi strani GoDaddy ne vključuje SSD pogonov v svoje načrte in močno temelji na tradicionalnih mehanskih pogonih.

Se bojite izgube podatkov? Brez skrbi, InMotion ponuja brezplačno varnostno kopiranje tudi v svojih zelo osnovnih načrtih, ki samodejno shranijo podatke in jih lahko obnovite, kadar koli jih potrebujete, le z nekaj kliki. Zakaj torej GoDaddyju plačati dodaten denar za varnostno kopiranje podatkov.

Godaddy ponuja samo 30 dni, v katerih lahko preizkusite njihove storitve in če z njimi niste zadostili, imate na voljo le 30 dni, da pošljete zahtevo za vračilo. Toda InMotion vam zagotavlja 90-dnevno garancijo vračila denarja.

Drug zelo podporni korak podjetja je, da lahko rezervirate ime domene. Da, ob nakupu gostiteljskega načrta prek InMotion lahko pozneje izberete brezplačno domeno. Toda pri GoDaddy morate ob nakupu izbrati ime (včasih tega imena nimamo v mislih). Torej v naglici ste kupili domeno, ki je ne potrebujete.

Podpora za InMotion je zelo dobro informirana, hitra in na voljo 24/7. Medtem ko se po drugi strani ljudje pritožujejo nad storitvami za podporo GoDaddy. Pred kratkim smo preizkusili GoDaddy in opažamo, da se izboljšuje, vendar odziv še vedno ni tako hiter kot InMotion.

Oglejte si primerjalne značilnosti:

Lastnosti

V gibanju

GoDaddy

Načrti (zelo osnovni)

Kosilo

Gospodarstvo

Spletna stran

2

1

Brezplačna domena

Da

Da

Prostor na disku

Neomejeno

100 GB

SSD-ji

Da

Ne

Pasovna širina

Neomejeno

Neomejeno

Območja hitrosti

Da

Ne

Brezplačno varnostno kopiranje

Da

Ne

E-poštni naslovi

Neomejeno

100

Klepet v živo

Da

Ne

Kredit za oglaševanje

250 dolarjev

Ne

Garancija za vračilo denarja

90 dni

30 dni

Obiščite InMotion

2. SiteGround – Odličen za zanesljivo gostovanje

spletno gostovanje spletnega mesta

SiteGround je še ena zelo spodobna alternativa GoDaddyja. SiteGround ponuja dobro izdelano tehnologijo, podporo in najhitrejše načrte za spletno gostovanje.

Podatkovni centri podjetja se nahajajo na treh različnih kontinentih v ZDA, Evropi in Aziji ter Tihem oceanu, da se omogoči najhitrejša dobava vsebine. Čeprav GoDaddy uporablja tudi ta pristop in uporablja globalno nameščene strežnike, pa ogromno pritožb in naše statistike niso zadovoljive. Po drugi strani SiteGround očitno ustreza industrijskim standardom.

Podjetje uporablja tudi pogone SSD skupaj z različnimi čudovitimi samoniklimi tehnologijami. SiteGround ponuja SuperCacher, HTTP / 2, NGINX, Free CDN in PHP 7. SuperCacher je vsebino spletnega mesta shranil v tri različne plasti. Najprej Statične vsebine, nato Memcached in na koncu je predpomnil Dynamic vsebino. Toda GoDaddy gostovanje še vedno ne podpira najnovejšega PHP-ja in ne uporablja nobenih posebnih tehnologij, kot so SSD-ji, hitrost strežnika NGINX itd. Itd..

GoDaddy ne uporablja proaktivnega pristopa, da bi odkril težave, če jim je potem toliko hrupa. Po drugi strani pa lastno spremljanje SiteGround preprečuje napake in proaktivno spremlja strežnike. Torej ne le, da odpravijo napako, ampak si prizadevajo za odpravo vzrokov, preden se spremenijo v resne razmere.

Druga privlačna možnost je mehanizem izolacije računa. V primeru, da na račun vpliva kateri koli virus ali zlonamerna programska oprema, to ne bo vplivalo na druge. Vsak račun je popolnoma izoliran od ostalih. Pomeni, da ste popolnoma zavarovani.

SiteGround ponuja brezplačno varnostno kopijo za vse svoje načrte, vendar, kot veste, GoDaddy zaračunava varnostno kopijo podatkov. SiteGround je pred kratkim nadgradil svojo infrastrukturo in trdi, da so zdaj 7-krat hitrejši kot prej. Če primerjate obe podjetji, boste to najboljša alternativa GoDaddy za gostovanje vaših spletnih strani.

Lastnosti

SiteGround

GoDaddy

Načrti (zelo osnovni)

Začeti

Gospodarstvo

Spletna stran

1

1

Brezplačna domena

Da

Da

Prostor na disku

10 GB-SSD

100 GB-predenje

SSD-ji

Da

Ne

Pasovna širina

10.000 obiskov na mesec.

Neomejeno

SuperCacher

Da

Ne

Brezplačno varnostno kopiranje

Da

Ne

E-poštni naslovi

Neomejeno

100

Klepet v živo

Da

Ne

Kredit za oglaševanje

250 dolarjev

Ne

Garancija za vračilo denarja

30 dni

30 dni

Obiščite SiteGround

3. BlueHos t

bluehost podoben godaddyju

BlueHost je v lasti znane skupine EIG in učinkovito zadovoljuje potrebe svojih strank. Tudi pri vprašanju podpore ali uspešnosti BlueHost, ki se uspešno udari. Če boste uporabljali WordPress, boste z veseljem slišali, da ga WordPress.org uradno priporoča.

GoDaddy in BlueHost ponujata skoraj enake vrste funkcij, vendar je kakovost storitev zelo velika. Preizkusi Thee speed in Uptime, ki smo jih opravili, so v korist BlueHosta.

Če bi primerjali podporne storitve obeh podjetij, potem je zmagovalec BlueHost. Podporna skupina ima znanje in ima strokovno znanje za reševanje težav. Podjetje tudi vzdržuje zalogo videoposnetkov, vadnic, pogostih vprašanj in različnih člankov.

Ali je GoDaddy varoval vse vire računa gostovanja? Ne, podjetje ne uporablja nobene tehnike za učinkovito razporejanje strežniških virov za vsakega uporabnika. Toda BlueHost zaščiti vse uporabniške vire. Če račun porabi več virov kot omejitev, se začasno preusmeri na drug strežnik.

Če boste vzpostavili spletno mesto za e-trgovino, kako bodo ljudje spoznali vaše ponudbe? Ta alternativa GoDaddy ponuja 150 ameriških dolarjev za oglaševanje vaše strani na dobro znanih iskalnikih. To bo omogočilo, da bodo podjetja v kratkem času seznanjena s podjetjem. Toda GoDaddy ne ponuja nobenega oglaševalskega kredita na nobenem svojem načrtu gostovanja.

Če želite porabiti malo več denarja kot GoDaddy hosting načrt, potem je tu odlična ponudba. Izberite BlueHost “Plus” načrt, ki vključuje 200 USD trženjskega kredita, neomejeno skladiščenje, pasovno širino, poddomene & parkiranih domen, e-poštnih računov in na enem samem računu za gostovanje lahko gosti neomejene spletne strani.

Lastnosti

BlueHost

GoDaddy

Načrti (zelo osnovni)

Osnovni

Gospodarstvo

Spletna stran

1

1

Brezplačna domena

Da

Da

Prostor na disku

50 GB

100 GB

SSD-ji

Ne

Ne

Pasovna širina

Brez merjenja

Neomejeno

Zaščita virov

Da

Ne

Brezplačno varnostno kopiranje

Ne

Ne

E-poštni naslovi

5

100

Klepet v živo

Da

Ne

Kredit za oglaševanje

Ne

Ne

Garancija za vračilo denarja

30 dni

30 dni

Obiščite BlueHost

4. A2Hosting – storitev visoke hitrosti gostovanja

a2hoting

Druga odlična alternativa GoDaddy je A2Hosting, ki nudi veliko podporo in zmogljivosti. Podjetje ponuja tudi orodje, ustvarjeno v hiši, kot je A2 Optimizirani pospeševalnik spletnih mest, kar bo povečalo zmogljivost, ne glede na to, kateri CMS želite uporabljati. Včasih nenadni hiter promet upočasni hitrost spletnih mest ali lahko obiskovalcem povzroči nedostopnost. Za reševanje takšnih situacij lahko orodja Performance Plus kupite za samo 1,45 USD. Podvojila bo vaše vire gostovanja, kot sta CPU in RAM, in tako ohranila razpoložljivost spletnega mesta v času prometnih pritiskov.

Kot vemo, strežniki GoDaddy niso tako zaupanja vredni zaradi prekomernih izpadov. Tukaj glej oceno kupcev in ocene pritožb. Kaj pa, če podjetje jamči, da bo ponudilo neverjetno 99-odstotno podaljšanje časa? Da, gostovanje A2 zagotavlja 99,9-odstotno garancijo in nikoli ne spuščate svojega spletnega mesta, čeprav ste na zelo osnovnem in poceni načrtu. Razpoložljivost ustrezne varnosti, varnostne kopije in osebno spremljanje strežnikov omogočajo 24/7 razpoložljivost servisov.

A2 gostovanje je oblikoval tudi orodja izključno za WordPress ventilatorje. Razvili so vtičnik z imenom “A2 Optimized”. Ta vtičnik samodejno konfigurira vaše spletno mesto z vidika varnosti in učinkovitosti. Medtem ko GoDaddy še vedno ne ponuja nobenih posebnih orodij za zanesljive storitve.

Če se ne zavedate varnostnih ukrepov, potem ne skrbite, da bo skupina A2 ravnala. KernelCare, dvojni plasti požarnega zidu, Brute Force Defense, skeniranje in nadzor bodo vaše spletno mesto varno in varno.

A2 gostovanje je tudi odlična možnost za vzpostavitev spletnega mesta za e-trgovino. SSD oboroženi načrti gostovanja ponujajo namestitev v enem kliku za Magento, PrestaShop, OpenCart itd. Poleg tega načrti vključujejo PayPal integracijo in brezplačno SSL potrdilo za varne transakcije.

Poleg vseh teh različnih tehnologij podjetje strankam olajša tudi brezplačno varnostno kopiranje, najnovejšo različico PHP-ja, zaščito ID-ja in veliko brezplačnih brezplačnih ponudb (kreditno sporočilo, popust na teme Tesla, enostavno orodje za prijavo v iskalnik in še veliko več.).

Lastnosti

A2Hosting

GoDaddy

Načrti (zelo osnovni)

Lite

Gospodarstvo

Spletna stran

1

1

Brezplačna domena

Ne

Da

Prostor na disku

Neomejeno

100 GB

SSD-ji

Da

Ne

Pasovna širina

Neomejeno

Neomejeno

A2 auto Optimizer

Da

Ne

Brezplačno varnostno kopiranje

Da

Ne

E-poštni naslovi

25

100

Klepet v živo

Da

Ne

Kredit za oglaševanje

50 USD

Ne

Garancija za vračilo denarja

Kadar koli (vendar polno vračilo v 30 dneh)

Obiščite A2Hosting

30 dni

5. HostGator

spletni strežnik hostgator

Ne glede na želene vrste gostovanja, je HostGator, ki ponuja veliko z nizkimi cenami. Njihovi skupni, upravljani WordPress, Cloud, Reseller, VPS in Dedicated hosting načrti veljajo za najboljše alternative GoDaddyja. Podjetje je bilo tudi v lasti EIG, istega podjetja, ki je pridobilo številna druga znana imena. Tu si ga oglejte.

Ste novi in ​​zaskrbljeni glede zasnove vašega spletnega mesta. Tu je rešitev v HostGatorju, saj ponujajo 4500 brezplačnih predlog za vaše spletno mesto. Te predloge lahko tudi spremenite po želji. Ali menite, da ima GoDaddy tako veliko zalog predlog? Ne!

Klepet v živo, sistem vstopnic, telefon vam je vedno na voljo. Vprašanja lahko postavite tudi na forumih. Podjetje vzdržuje tudi video galerijo o različnih temah, kot so spletna pošta, WordPress, phpMyAdmin itd. Včasih se klepet v živo nekoliko odzove. A vseeno imajo prednost pred GoDaddyjem, ki celo ne ponuja klepeta v živo.

HostGator je tudi zelo spodobna možnost za razvijalce. Podjetje ponuja veliko jezikov, tako da lahko razvijalci izdelajo svoje prilagojene zasnove.

Ne samo to, 200 USD za oglaševanje, brezplačna migracija strani, 99,9% garancija za čas, brezplačno varnostno kopiranje podatkov in neomejena sredstva so naredili svoje storitve nepremagljive.

Če želite iti z HostGatorjem, potem po našem mnenju izberite »Baby Plan«. Ker vključuje številne druge uporabne funkcije, vendar stane nekaj dolarja več kot “valilni načrt”.

Lastnosti

HostGator

GoDaddy

Načrti (zelo osnovni)

Izlivanje

Gospodarstvo

Spletna stran

1

1

Brezplačna domena

Ne

Da

Prostor na disku

Brez merjenja

100 GB

SSD-ji

Ne

Ne

Pasovna širina

Brez merjenja

Neomejeno

Brezplačno varnostno kopiranje

Da

Ne

E-poštni naslovi

Neomejeno

100

Klepet v živo

Da

Ne

Kredit za oglaševanje

200 dolarjev

Ne

Garancija za vračilo denarja

45 dni

30 dni

Obiščite HostGator

6. DreamHost

gostovanje sanjskih gostiteljev

Z gostovanjem na več kot 1,5 milijona spletnih mestih in podjetjem, ki je leta 2016 nagradilo storitve za stranke. Torej, pogovorimo se o tem, kaj so dobili boljše kot GoDaddy?

Čeprav so njihovi načrti v primerjavi z GoDaddy dragi, vendar zagotavljajo kakovost, o kateri so uporabniki sanjali.

Najprej jim je dano 100-odstotno jamstvo za čas. To pomeni, da bo skozi čas gostovanja računa vaše spletno mesto vedno na voljo strankam in obiskovalcem. Poleg tega se podjetje za podporo ekipi, ki se ukvarja z iskanjem virov, zanaša na lastne zmogljivosti osebja in ponuja lastno podporno ekipo.

Vse družbe v svoji politiki vračil premagajo s 97-dnevnim jamstvom za vračilo denarja. To pomeni, da so zelo prepričani v svoje storitve. Poleg tega DreamHost hosting načrt vsebuje nekaj osupljivih brezplačnih ponudb, kot so SSL / TLS certifikati, kreditni oglasi in zaščita zasebnosti.

CloudFlare je zelo izjemna možnost za hitro dostavo vsebine spletnega mesta. GoDaddy ne vključuje nobene integracije CloudFlare. Če želite storitve CloudFlare, potem morate spletno mesto vključiti ročno, tako da obiščete uradno spletno mesto CloudFlare, kar bi lahko postalo glavobol za novo osebo. Toda tukaj pri San Host-u obstaja samodejna integracija CloudFlare, ki jo lahko aktivirate s klikom.

Podjetje ponuja ročno valjano nadzorno ploščo. Vendar ne skrbite, da so gradili kot prijazen do uporabnikov. Je zelo preprost in enostaven za uporabo. Vse možnosti so jasno prikazane, ali gre za upravljanje e-poštnih sporočil ali podatkovnih baz, do katerih lahko preprosto odprete posamezne možnosti.

Ponuja 1 brezplačno domeno, neomejeno shranjevanje na SSD diskih, PHP 5, Perl, Python, Rails podprto in vse, kar želite v programu gostovanja. Če resno in profesionalno želite začeti delati na spletu, bo DreamHost zagotovo izpolnil vaša pričakovanja.

Lastnosti

DreamHost

GoDaddy

Načrti (zelo osnovni)

Osnovni

Gospodarstvo

Spletna stran

Neomejeno

1

Brezplačna domena

Da

Da

Prostor na disku

Neomejeno

100 GB

SSD-ji

Da

Ne

Pasovna širina

Neomejeno

Neomejeno

Brezplačno varnostno kopiranje

Da

Ne

E-poštni naslovi

Neomejeno

100

Klepet v živo

Da

Ne

Kredit za oglaševanje

100 USD

Ne

Garancija za vračilo denarja

97 dni

Obiščite DreamHost

30 dni

7. GreenGeeks

greengeeks

Tukaj je GreenGeeks namenjen varovanju okolja in uporabi projektov obnovljive energije za opolnomočenje svojih strojev. Za podjetja za izboljšanje zmogljivosti, ki uporabljajo spletna mesta PHP7, SSD in CDN, so spletna mesta postala hitra.

Tako kot druga znana podjetja tudi GreenGeeks ponuja svoje klepete v živo, telefon, e-pošto, video vaje in bazo znanja za pomoč svojim strankam. Enostaven program za povleci in spusti omogoči uporabniku, da gradi spletno mesto brez programskega jezika.

Trenutno podjetje ponuja samo en načrt skupnega gostovanja. Toda en sam načrt gostovanja je zelo privlačen zaradi nizkih stroškov in številnih funkcij z oznako “Neomejeno”. Tako kot lahko gostite neomejeno spletno mesto, lahko ustvarite neomejene poddomene, neomejeno pasovno širino in shranjevanje in še veliko več.

Podjetje ponuja tudi marketinški paket skupaj z orodji za oddajo spletnih mest in orodji za optimizacijo iskalnikov. Njihov edinstven in edinstven načrt gostovanja je združljiv tudi s spletnim mestom za e-trgovino, saj ponuja imenike, zaščitene z geslom, orodja za šifriranje, SSL in različne vozičke.

Kot za vsako uporabniško varnost in uspešnost spletnega mesta so osnovne zahteve. Torej samodejno odkrivanje bruteforce, ubijanje neželene pošte, spremljanje in varnostno kopiranje 24/7 vas varuje z varnostne strani. Za hitrejše nalaganje strani podjetje ponuja različne tehnike predpomnjenja, vključno s predvajanjem vročih podatkov in vgrajenimi storitvami za predpomnjenje.

Lastnosti

GreenGeeks

GoDaddy

Načrti (zelo osnovni)

Osnovni

Gospodarstvo

Spletna stran

Neomejeno

1

Brezplačna domena

Da

Da

Prostor na disku

Neomejeno

100 GB

SSD-ji

Da

Ne

Pasovna širina

Neomejeno

Neomejeno

Brezplačno varnostno kopiranje

Da

Ne

E-poštni naslovi

Neomejeno

100

Klepet v živo

Da

Ne

Kredit za oglaševanje

Ne

Ne

Garancija za vračilo denarja

30 dni

30 dni

Obiščite GreenGeeks

8. WebHostin gHub

webhostinghub

Webhostinghub ima samo strokovno znanje v skupnih gostovalnih načrtih in ponuja tri načrte, kot so Spark, Nitro in Dynamo. Ponujajo vam brezplačno domeno skupaj z nakupom gostiteljskega načrta ali vam lahko prenesete obstoječo domeno brez plačila pristojbine. Poleg tega bodo vaše spletno mesto prenesli brez izpadov.

Ponujajo ponudnika spletnega mesta BOLDGRID, ki je popolnoma brezplačen z načrti gostovanja. Teme spadajo v različne kategorije, kot so glasba, podjetje, blog, fotografija itd. Itd. Tako lahko izberete želene predloge in jih uredite in spletu.

ZAKAJ nudijo podporo strankam 24/7. Stranke lahko komunicirajo s skupino za podporo na telefonu, klepetu v živo in skypeu. Podjetje tudi vzdržuje center za pomoč, ki je poln vaj in člankov.

Na vsakem gostovalnem načrtu ponujajo različno količino oglasnega kredita. V osnovnem načrtu gostovanja znesek znaša 75 dolarjev, 175 $ za Nitro in 250 USD za Dynamo hosting načrt. Podjetje poenostavi postopek namestitve WordPress-a, na primer med postopkom nakupa lahko izberete WordPress in nato načrt gostovanja prihaja s predhodno nameščenim WordPress-om.

Lastnosti

WebHostingHub

GoDaddy

Načrti (zelo osnovni)

Iskra

Gospodarstvo

Spletna stran

2

1

Brezplačna domena

Da

Da

Prostor na disku

Neomejeno

100 GB

SSD-ji

Da

Ne

Pasovna širina

Neomejeno

Neomejeno

Brezplačno varnostno kopiranje

Ne

Ne

E-poštni naslovi

Neomejeno

100

Klepet v živo

Da

Ne

Kredit za oglaševanje

75 USD

Ne

Garancija za vračilo denarja

90 dni

30 dni

Obiščite WebHostingHub

Skupni povzetek možnosti GoDaddy

Zgoraj smo ocenili, da so najboljše možnosti GoDaddy in premagovanje težav, s katerimi se srečujete med gostovanjem njihovih storitev.

Ker vsako podjetje, ki ponuja več kot GoDaddy, poleg tega pa imajo tudi drugi klepet v živo, da odpravite kakršno koli težavo .

Če pa naštejemo alternative bolj na kratko, izberemo I n Motion, SiteGround in B lu eHost. DreamHost je tudi zelo dobra možnost, vendar draga od drugih na seznamu.

Zdaj pa naj bo preprosto s primerjavo funkcij teh treh najboljših ponudnikov storitev gostovanja.

Lastnosti

V gibanju

SiteGround

BlueHost

Načrti

Kosilo

Začeti

Osnovni

Spletna stran

2

1

1

Brezplačna domena

1

1

1

Prostor na disku

Neomejeno

10 GB

50 GB

SSD-ji

Da

Da

Ne

Pasovna širina

Neomejeno

10.000 obiskov na mesec.

Brez merjenja

Brezplačno varnostno kopiranje

Da

Da

Ne

E-poštni naslovi

Neomejeno

Neomejeno

5

Kredit za oglaševanje

250 dolarjev

Ne

Ne

Podjetje izdelal tech

Območja hitrosti

SuperCacher

Razporeditev virov

Politika vračil

90 dni

30 dni

30 dni

Cena

5,99 USD / mesečno

3,95 USD / mesec

2,95 USD / mesec

Obiščite InMotion

Obiščite SiteGround

Obiščite BlueHost

Zaključimo to razpravo in naša predloga je, da pojdite na InMotion. Ker nudijo številne funkcije, kot vidite tabela.

Vendar to še ne pomeni, da so druga podjetja daleč za InMotionom.

Kot smo omenili “Best” v naslovu, kar pomeni, da so vsi dobri.

Toda zaradi bolj jedrnosti in za tiste, ki so novi v spletnem svetu, izvlečemo vse v enem podjetju.

Najboljše alternative za GoDaddy za nakup domen

Brez dvoma je GoDaddy največji registrator domen in domeno ponuja po ugodnih cenah. GoDaddy ponuja novo domeno .com skoraj brezplačno (0,99 USD za prvo leto), vendar je obnova zelo draga.

Plačati morate skoraj pri obnovi 15,17 USD. Ampak ali ste vedeli, da obstaja nekaj odličnih alternativ, ki ponujajo imena domen po nižjih cenah. Tu je nekaj velikih imen;

NameCheap

(10,69 USD / leto)

 • Najbolj priljubljeno in cenjeno ime v industriji
 • Podaljša 10,69 USD za .com TLD
 • Zaračunajo 0,18 USD ICANN pristojbine
 • 2,88 USD / leto za WHOIS Guard
 • BREZPLAČNA kotacija domen na trgu
 • Prilagojena uporabniku prijazna nadzorna plošča

Kupite domeno od NameCheap

(Priporočljivo)

ImeSilo

(8,99 USD / leto)

 • V primerjavi z NameCheap niso veliko priljubljeni
 • Podaljša po isti ceni 8,99 $ za .com TLD
 • Brez ICANN pristojbine
 • BREZPLAČEN WHOIS Guard
 • BREZPLAČNA Prodaja domen na trgu NameSilo
 • Uporabnikom prijazna nadzorna plošča

Kupite domeno od NameSilo

Uporabite kodo kupona "HostingSprout" za 1 $ prihranka

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map