11+ najboljših poceni storitev gostovanja v oblaku 2020

12

Gostovanje v oblaku je najboljši način, da svojo vsebino dostopite po vsem svetu prek številnih strežnikov, namesto da uporabite storitev CDN (Content Distribution Network). Ker je ta infrastruktura zgrajena z več strežniki in je zato malo dražja od skupnega gostovanja. Če iščete poceni gostovanje v oblaku, preberite branje, da boste našli najboljšega.


Hosting v oblaku je v glavnem zasnovan tako, da zagotavlja največjo možno in non-stop storitev. In ugani, kako? V gostovanju v oblaku je več strežnikov (vzporedno) povezanih tako, da delujejo kot eden. Preprostejša razlaga, za razliko od storitve gostovanja v skupni rabi, ki se zanaša na samo en strežnik, gostovanje v oblaku sestavlja več strežnikov.

Tako se to znatno zmanjša možnosti izpadov, nizke hitrosti in izgube podatkov. Uporablja višje vire kot tradicionalno gostovanje, zaradi česar je dražje in izkoristi prednosti te vrste gostovanja; morate plačati več denarja. Toda tu smo po svojih najboljših močeh sestavili seznam najboljših poceni ponudnikov gostovanja v oblaku.

Najboljši poceni gostovanje v oblaku

Razlika med gostovanjem v oblaku in skupnim gostovanjem

Kot že omenjeno, v oblaku, ki gosti več strežnikov, je nameščenih na različnih mestih. Na primer, kupili ste načrt gostovanja v oblaku in v nekem trenutku okvaro strežnika. Zdaj, kaj se bo zgodilo? Da, dobili ste, če se kateri koli strežnik pokvari, bo vaše spletno mesto še vedno dostopno. Pri deljenem gostovanju se vaše spletno mesto zagotovo spusti.

Ta vrsta gostovanja je bila že na samem začetku zelo draga in jo lahko uporabljajo le podjetja, a od zadnjih 3 do 4 let cene padajo in zdaj so na voljo tudi poceni storitve gostovanja v oblaku z obljubljeno kakovostjo. Če torej iščete najboljšega, a poceni ponudnika gostovanja v oblaku, vam bo ta članek pomagal najti pravo podjetje. Ker tukaj zbiramo najnovejši seznam najboljših uglednih storitev gostovanja v oblaku, ki ponujajo načrte po najnižjih cenah.

Naša najboljša priporočila

Gostitelj

Primerno za

Ocena

Cena

Kamatera ♥

Vsi uporabniki

Preveri zdaj

Vultr

Majhni ~ veliki projekti

Preveri zdaj

A2Hosting

Blogerji, spletni skrbniki

Preveri zdaj

Najboljši poceni ponudniki gostovanja v oblaku 2020

Torej, tukaj je seznam poceni in najcenejših storitev gostovanja v oblaku, s katerimi lahko prihranite pomemben denar. Priporočamo, da izberete tistega, ki ustreza in izpolnjuje vse vaše zahteve.

1. Kamatera – Pridobite 30 dni brezplačne preizkušnje

Kamatera

Kamatera, ustanovljena leta 1995, ponuja zadovoljive storitve gostovanja v oblaku skupaj s prilagodljivimi in razširljivimi rešitvami. Z poznavanjem dejstva, da je zmogljivost glavna prednostna naloga za vsakega uporabnika, je Kamatera svojo infrastrukturo oborožila z najsodobnejšimi tehnologijami, kot so SSD diski, procesor Intel Xeon E5 v4 in globalne točke prisotnosti.

Kamatera je specializiran ponudnik oblačne platforme, ki pod svojim imenom ponuja široko paleto izdelkov, kot so poceni strežniki v oblaku, shranjevanje blokov, shranjevanje izravnalnikov, upravljano gostovanje v oblaku in drugo. Najpomembnejši del je, da poleg razumnih cen podjetje ponuja tudi 30-dnevni brezplačni preizkusni račun.

Hitrost je eden glavnih dejavnikov, ki igrajo pomembno vlogo pri izboljšanju ne samo vaše uporabniške izkušnje, temveč tudi uvrstitve v iskalnikih. Razlog, zakaj bi bila lahko Kamatera idealna izbira za vas, je, da ima 13 centrov podatkovnih centrov po vsem svetu, kar vam omogoča, da shranite vsebino spletnega mesta / aplikacije v bližini svojih potencialnih uporabnikov. Če vaše občinstvo pripada Ameriki, Evropi ali Aziji, lahko preprosto izberete najbližji podatkovni center.

Infrastruktura v oblaku je odličen način, če želite uporabiti takojšnjo razširljivost. To pomeni, da vam bomo hitro zagotovili dodatna sredstva in se izognili morebitnim izpadom. Po nastavitvi računa na Kamatera lahko namestite ali odstranite ali nadgradite OS.

Dovoljeno vam je, da uporabljate katero koli različico skoraj vseh operacijskih sistemov, kot so Ubuntu, CentOS, Debian, FreeBSD in OpenSUSE. Poleg tega njihov strežnik podpira tudi vse izdaje MS Windows. Po drugi strani pa Kamatera vključuje enostavno nadzorno ploščo, ki vam omogoča upravljanje funkcij in omrežnih nastavitev itd.

Kar zadeva nastavitev strežnika, je Kamatera zasnovala preprost postopek, lahko izberete število virov, kot so vCPU, RAM, shramba in lokacija podatkovnega centra. Prav tako lahko iz ogromnega seznama izberete želeni operacijski sistem.

Podjetje tudi precej olajša dodajanje nekaterih izbirnih storitev, kot so cPanel in razširjene varnostne kopije. Ko vaš projekt začne rasti, vam ne bo treba seliti kamor koli drugje, saj imajo vgrajene precej visoke specifikacije. Izkoristite lahko do 20 vCPU, 256 GB RAM-a in shranjevanje v terabajtih.

Kamatera vzdržuje klepet v živo, telefonsko podporo in e-poštni sistem, da skrbi za njihove poizvedbe strank. Na voljo več podpornih kanalov je koristno za novorojenčke, ki bodo prvič gostovali v oblaku. Če zaključimo, lahko rečemo, da je Kamatera nedvomno zanesljiv ponudnik oblakov, ki ne predstavlja le razširljive rešitve, ampak ponuja tudi najnovejše storitve, podprte z infrastrukturo, v cenovno ugodnem cenovnem razponu..

2. Vultr

vultr

Vultr je zelo poceni ponudnik gostovanja v oblaku, ki ponuja načrte v oblaku, ki se začnejo pri 2,50 USD na mesec. Vultr načrti so zelo podobni DigitalOcean, v resnici ponujajo cenovno bolj ugodne načrte v oblaku. Najosnovnejši načrt vključuje 20 GB SSD pomnilnika, 512 RAM-a, 1 CPU jedro in 500GB pasovne širine le pri 2,50 USD / mesec. In že naslednji paket ponuja 25 GB SSD, 1CPU, 1024 RAM-a in 1000GB pasovne širine le za 5 USD. Tako Vultr stoji med super poceni ponudniki gostovanja v oblaku.

Vultr ima široko paleto podatkovnih centrov. Trenutno ponujajo 15 različnih svetovnih lokacij, tako da lahko izberete lokacijo podatkovnega centra glede na ciljno publiko. Podjetje ponuja veliko aplikacij za namestitev z enim klikom, kot so WordPress, Joomla, PrestaShop itd. Če razvijete igro, potem uporabite oblak strežnike Vultr, bodo zagotovo izpolnili vaša pričakovanja.

Podjetje je varnost poostrilo in dodalo plast zaščite pred napadi DDOS. Njihovi sistemi stalno spremljajo omrežje in čim prej zaznajo zlonamerne dejavnosti. Poleg tega lahko namestite OS, kar želite, da so všeč Windows, Ubuntu, CentOS in še več. Plošča je polna možnosti z enim klikom, kot so ponovni zagon, ponovna namestitev, namestitev aplikacij itd.

Vultr podporne storitve niso tako zanesljive, kot bi morale biti. Niso dosledni, včasih je odziv hiter, včasih pa morate počakati skoraj eno uro. Lahko jim pošljete vozovnico za pomoč, ker ne nudijo nobene podpore po telefonu ali klepetu v živo. V razdelku s pogostimi vprašanji lahko dobite pomoč pri obračunavanju in tehničnih vidikih. Prav tako vzdržujejo forum skupnosti, ki je poln različnih tem.

Menimo, da bi morali nadgraditi svoje podporne storitve in vsaj ponuditi klepet v živo, ki bo zelo priročen. Podjetje ponuja 100-odstotno upodabljanje in če podjetje kadar koli ne bo doseglo te garancije, bo potem moralo izdati kredit SLA.

3. CloudWays

cloudways

Cloudways je upravljan poceni gostovanje v oblaku ponudnik. Z njimi lahko začnete tako, da porabite le 10 USD na mesec. Njihov načrt gostovanja podpira vse aplikacije, povezane z e-trgovino, blogerji, oblikovalci, digitalnimi agencijami in razvijalci. Trenutno ponujajo brezplačno preizkusno različico, zato ne zapravljajte časa in čimprej zgrabite poskusni račun.

Kot številna druga podjetja je tudi Cloudways prednostno podprl storitve. Zahtevane rešitve ponujajo prek klepeta in vstopnic. Na voljo je tudi trgovina z informacijami o različnih temah, vključno s pogostimi vprašanji. Vse podporne storitve so na voljo brez časovnih omejitev, tako da lahko kadar koli komunicirate s tehnično ekipo.

Ena stvar, ki jo morate vedeti, je, da uporabljajo storitve DigitalOcean, Amazon, Google, Vultr in KYUP, da služijo svojim strankam. Pomeni, da imajo veliko podatkovnih centrov, saj podjetje trdi, da ima 25+ podatkovnih centrov. Kloniranje ni bilo nikoli enostavno; Cloudways ponujajo funkcijo kloniranja z enim klikom. Kloniranje naredi kopijo vaše vsebine, ki jo lahko uporabite za obnovitev.

Če imate ekipo, vendar ne želite, da na spletnem mestu vidijo ključne informacije ali jim ne želite zagotoviti popolnega nadzora nad viri, potem ne skrbite. CloudWays je sestavil nadzorni odbor ekipe, ki vključuje različne vloge z dostopom omejitve.

Nekatera podjetja, kot je GoDaddy, sploh ne ponujajo privzetega požarnega zidu, vendar Cloudways samodejno vzpostavi požarni zid in spremlja strežnike za morebitne zlonamerne. Poleg tega družba trdi, da redno posodabljajo strežnike z varnostnimi protokoli in popravki.

Podjetje je ponudilo lastno oblikovano tehnologijo, imenovano ThunderStack. To je orodje za predpomnjenje, ki deluje na NGINX, Apache in Memcached itd. Poleg tega ponujajo Git razvojni komplet, SSH & SSF in namestitev SSL z enim klikom. Namestitve SSL nismo preizkusili, vendar smo prepričani, da je preprosta in enostavna. Začnete lahko z njimi, ker ponujajo kup funkcij, kot so Cron Job, Project Group, HTTP / 2 in dolg seznam funkcij.

Cene načrta so fantastične; kul in uporabne funkcije lahko zgrabite v le 10 USD, kar vključuje 1 GB RAM-a, 1 jedro CPU-ja, 25 GB spletnega prostora in 1TB pasovno širino. Za vas opravijo tudi migracijo spletnega mesta brez kakršnih koli stroškov.

4. Host1Plus | Heficed

Host1Plus gostovanje v oblaku

Iskanje zanesljivega gostovanja v oblaku s prilagodljivostjo je tukaj Host1plus. Čas delovanja in čas nalaganja sta prednostna naloga vseh, ki iščejo spletno gostovanje. Z Host1plus vam ni treba skrbeti za te. Ker pri njih vaša spletna stran ni odvisna le od enega samega strežnika. Podjetje izdeluje različne kopije spletnega mesta in jih shranjuje na več strežnikov in s tem maksimalno čas delovanja.

Dobra stvar je, da imajo različne podatkovne centre za najboljšo uspešnost, da lahko strankam služijo po vsem svetu. Čas nalaganja je zelo nujen, ker se nihče ne želi držati spletnega mesta in čakati, da se stran v celoti naloži. Obiskovalec bo preprosto zapustil vašo spletno stran in tako velika izguba. Ni pomembno, kam spada vaše občinstvo, ker ponudba Host1Plus izbira podatkovni center, ki vam omogoča izbiro najbližje lokacije in tako skrajša čas nalaganja spletnega mesta.

Najboljše, kar nam je všeč pri gostovanju v oblaku, je lahka prilagodljivost. Številni načrti lahko enostavno izpolnijo vaše zahteve, kadar koli pa lahko tudi povečate ali zmanjšate omejitev sredstev. Za vse uporabnike gostovanja v oblaku je to velik koristi in pomaga znižati stroške. Host1plus ponuja tako Linux kot Windows strežnike. Prvi in ​​osnovni načrt “LIN1” ponuja enojedrni CPU, 20 GB pomnilnika s 512 MB RAM-a, kar je super za obvladovanje projektov začetne ravni. Poleg tega vsi načrti vključujejo varnostno kopiranje brez 1, IPv4 brez 1, procesorje Intel Xeon, Decent API in številne druge funkcije.

Ponujajo CentOS, Debian, Fedora in Ubuntu. Če ste ljubitelj cPanela in ne veste za delo v ukazni vrstici, je to težavno namestiti spletne aplikacije, kot je WordPress. Če torej želite cPanel, bo to stalo 15 dolarjev. Na spletu je na voljo veliko vadnic za namestitev spletnih aplikacij s pomočjo ukazov.

Ne vem, kaj naj naredim ali kako rešiti težavo. Prosto poiščite pomoč od njih. Ne ponujajo klepetanja v živo, a odziv je na sistemu vozovnic dokaj hiter. In kar je najpomembneje, da so zelo prijazni. Za spremljanje virov zagotavljajo popolno statistiko, tako da lahko uporabnik ukrepa glede na situacijo. Zato ne zapravljajte časa, ker ponujajo tudi 14-dnevno preskusno obdobje.

5. Digitalni ocean

gostovanje v oblaku digitalocea

Digital Ocean je zelo cenjeno podjetje in od svojih uporabnikov prejema veliko priznanja. Digital Ocean je odlična možnost, še posebej za razvijalce. “Kapljice” lahko ustvarite v minuti in dobite popoln dostop do njenega upravljanja, vključno z izbiro OS. Ponujajo široko paleto načrtov, ki se začnejo že od 5 dolarjev na mesec. Lahko kupite načrt mesečne naročnine ali pa preklopite na urno naročnino.

Zelo osnovni načrt vključuje shranjevanje SSD s 25 GB, prenos podatkov v 1 TB, 1 GB pomnilnika in 1 Core procesor le za 5 dolarjev na mesec, ali ni najcenejša storitev gostovanja v oblaku? Če je težava spletnega prostora za vas, ne skrbite za obsežno količino pomnilnika SSD. Več prostora za shranjevanje lahko kupite po 0,10 USD / GB. Podjetje ponuja tudi načrte na ravni podjetij. Ti načrti so bogati z viri, kot so shramba, RAM in procesor itd.

Po našem mnenju je odličen način za doživetje gostovanja v oblaku kupiti nekaj njihovega poceni oblačnega načrta, kot je 5 USD na mesec. Po izkušnji, ko čutite, da imate dovolj razumevanja in ste pripravljeni začeti resno delo, potem obstaja enostavno prilagodljiva rešitev. To vam bo omogočilo, da v nobenem trenutku izkoristite več virov.

Strežniki so na voljo s 99,99% uptime s številom podatkovnih centrov. Če v katerem koli mesecu ne bodo uspeli, bodo izdali dobropis. Podjetje je vzdrževalo podatkovne centre v San Franciscu (2), Torontu (1), New Yorku (3), Londonu (1), Amsterdamu (2), Frankfurtu (1), Bangalore (1) in Singapurju (1). Obstajajo tudi številne aplikacije za namestitev z enim klikom, kot so WordPress, Magento, Joomla, Drupal, Ruby on Rails in Horizon itd..

Digital Ocean ponuja sistem vozovnic za podporo. Prav tako zgradijo obsežno bazo znanja, kjer lahko takoj dobite pomoč. V skupnosti lahko uporabite različne vaje in postavljate vprašanja. Ne nudijo podpore prek telefona ali klepeta v živo.

Iščete podobno storitev kot DO? Tu je nekaj možnosti DigitalOcean.

6. InterServer

InterServer Cloud

Enostavna razširljivost je lepota gostovanja v oblaku in to, kar dobite od podjetja Interserve. Pomislite, da vaše spletno mesto pridobi ogromno prometa. Za upravljanje takšnih vrst obiskovalcev potrebujete razširljivo spletno gostovanje. Načrt se začne od 6 dolarjev na mesec. in vključuje 1 GB RAM-a, 25 GB spletnega prostora in 1000 GB (1TB) pasovne širine. Prav tako lahko naredite načrt v skladu z vašimi zahtevami. To je cenovno ugodna izbira.

Z gostovanjem spletnega mesta na Interserveu boste dobili več prednosti, kot so SSD diski, 99,9% garancija za čas upodabljanja, do 16 možnosti OS itd. Izbirate lahko med Linuxom in Windows strežnikom. Tukaj upoštevajte, da če želite cPanel, morate plačati 10 USD dodatnih zneskov. Poleg tega ima podjetje več podatkovnih centrov za zagotavljanje najvišje razpoložljivosti storitev z največjo hitrostjo. Tudi čas nalaganja strani je zadovoljiv, vendar včasih vidimo, da je za nalaganje strani potrebnih skoraj 765 ms. A to se je zgodilo redko.

Podporne storitve so na voljo 24/7. Toda žalostna novica je, da ne ponujajo klepeta v živo. Menimo, da je klepet v živo najboljši način za hitrejše odpravljanje težav. Če torej želite hitro podporo, se lahko obrnete na njih po telefonu. Strankam so na voljo tudi sistemi za elektronsko pošto in vozovnice. Poleg tega podjetje vzdržuje tudi skupnostni forum in na tone nasvetov.

Strežniki podpirajo več jezikov, kot so PHP, Perl in Python itd. Druge vidne funkcije vključujejo varnostno kopiranje, posnetke, upravitelja DNS, IPV6 in še veliko več. Prav tako nudijo brezplačne migracijske storitve. Ne ponujajo nobenega preskusnega obdobja, ki si ga želimo, če bodo to storili, bo to super uporabnikom. S sklepom lahko rečemo, da Interserver ne ponuja nobene edinstvene funkcije, vendar so njihove storitve vredne uporabe, ko gre za dobro opremljeno spletno gostovanje z nizkimi cenami.

7. A2Hosting [99,99% Uptime]

a2 gostovanje shrambe

A2Hosting si je z leti pridobil velik ugled in zdaj služi več tisoč strankam po vsem svetu. Ima ne le 300% hitrejšo, ampak tudi visoko zmogljivo in izjemno zanesljivo infrastrukturo za nemoteno delovanje vaših spletnih mest / aplikacij. So tudi eden najboljših gostiteljev SSD, ki zagotavljajo bliskovite hitre storitve. Načrt lahko prilagodite svojim potrebam in tako preprečite morebitne dodatne stroške.

In seveda podporne storitve, veliko poceni gostovanje v oblaku ne ponuja niti možnosti Live Chat. A2Hosting zapolni to vrzel in nudi 24/7/365 podporne storitve. Stranke služijo prek klepeta v živo, telefona, vozovnic in baze znanja. Prav tako morate obiskati njihov blog, ko so objavljali različne članke, ki so resnično priročni o različnih vidikih. Želimo povedati, da je njihova podporna ekipa dobro poznana in prijazna.

Uporabnik lahko prek A2 QuickInstaller enostavno in hitro namesti kateri koli večji CMS. Skupaj z namestitvijo katerega koli CMS-ja lahko nastavite orodja za razvoj spletnih programov, kot je Node.js itd. Izboljšana tehnologija, kot so hitri strežniki in SSD za hitrejše nalaganje strani, dramatično poveča uspešnost spletnega mesta.

Načrt za 5 dolarjev imenovan “Vstop”, ki vključuje 512 MB DDR3 RAM-a, pasovno širino 2 TB, 20 GB pomnilnika, 1 Core CPU in CentOS 7 z Webuzo. Dodatke lahko dodate tudi za dodatne stroške.

Njihovo gostovanje v oblaku je popolnoma prilagojeno in imate nadzor nad izbiro operacijskega sistema Linux. Na strani za nakupovanje lahko izberete različico CentOS, Fedora, Debian itd. Podjetje ponuja tudi uporabniško prijazno nadzorno ploščo, kjer lahko upravljate datoteke, baze podatkov in druge vitalne funkcije. Če želite cPanel, ga boste uporabili po pridobitvi licence po dostopnih cenah.

Če ste razvijalec, potem je obnova po katastrofi v oblaku odlična možnost za vas. Kot razvijalec se boste zavedali, da je pisanje kod zapleteno delo in včasih lahko naletite na napake, ki jih bo težko zaznati ali včasih napaka povzroči resno škodo. Pred uvedbo sprememb kodiranja vzemite varnostno kopijo, s katero lahko obnovite prejšnjo različico.

Poleg tega A2Hosting ponuja 99,9-odstotno garancijo za čas delovanja strežnika in visoko razpoložljivost. Primarni koncept tehnologije v oblaku je velika razpoložljivost. Ko strežnik odpove, potem se vaše spletno mesto samodejno preklopi na drugega operativnega strežnika brez izpadov, je to znano kot Visoka dostopnost.

Skupaj z vsem tem podjetje kadarkoli zahteva tudi garancijo za vračilo denarja. Toda celotni sklad boste prejeli v 30 dneh in po tem, ko bo sprožil sklad za neizkoriščene storitve, bomo vrnili.

Mogoče bi radi prebrali tudi: 10 najcenejših VPS strežnikov za gostovanje

8. BlueHost [Najboljše za Blogerje]

blue-host

BlueHost je eno izmed naših najljubših podjetij, ko gre za gostovanje v oblaku in WordPress. So tudi na zgornji polici WordPress-ovih priporočenih gostovalnih podjetij. S tako odličnim ugledom podjetje skrbi za vse svoje stranke in ponuja načrt oblakov le za 6,95 dolarja na mesec (načrt za zagon), ki se običajno začne pri 9,99 USD / mesečno.

Če že imate račun za gostovanje v skupni rabi in želite uživati ​​v gostovanju v oblaku, potem ne skrbite za samodejno selitev, v nobenem trenutku se boste lahko preusmerili na novejši paket. Ponujajo popolnoma upravljano gostovanje v oblaku, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti za varnostne popravke, posodobitve, dostop do vrat in podobne težave.

V podpornih storitvah vedno vladajo panogi in nudijo 24-urno podporo na telefonu, klepetu v živo in vstopnicah. Izpostavljajo tudi glavne teme, kot so WordPress, domene, račun in nadzorna plošča itd., Tako da, če imate težave, povezane s temi, potem lahko preprosto najdete svoj odgovor. Video vaje so odličen način učenja, BlueHost pa ponuja tudi bazo znanja in zalogo video vadnic.

Starterjev načrt vključuje 1 spletno mesto, ki ga lahko gostite, 1 brezplačno domeno, 100 GB pomnilnika, neomejeno pasovno širino, 2 GB Ram in 2 jedrni procesor. Vključujejo tudi 50 USD za trženje in lokalne predpomnilne storitve. Vse to lahko zagrabite pri 6,95 dolarja na mesec. Vendar bi vam priporočili, da izberete načrt uspešnosti, ki stane 8,95 USD / mesečno, vendar imate v zameno veliko funkcij. Načrt uspešnosti vključuje naslednje značilnosti: Neomejeno spletno mesto za gostovanje, neomejeno shranjevanje, 4 GB RAM-a, 4 jedrni procesor in 200 USD trženjskega kredita.

Z BlueHostom ne skrbite zaradi izgube podatkov, kopirajo vaše podatke na druge 3 strežnike, tako da bo v primeru kakršne koli težave druga kopija samodejno začela delovati brez prekinitev. BlueHost ponuja tudi možnost skaliranja, ki vam omogoča, da povečate vire brez ponovnega zagona. Funkcija samodejnega preklopa preusmeri vaše spletno mesto na drug strežnik v primeru samodejne napake strojne opreme. Poleg vsega tega BH ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

9. DreamHost

gostovanje v oblaku dreamhost

Z veliko izkušnjami se je DreamHost uvrstil na seznam najboljših ponudnikov gostovanja WordPress. Ponujajo vse vrste gostovanja Shared, Managed, VPS, Dedicated in Cloud. Storitve v oblaku podjetja so poceni in vredne uporabe.

DreamHost podpira različne odprtokodne platforme, kot so MongoDB, Redis, Python, Perl in še več. S pomočjo OpenStack-a lahko ustvarite strežnik po meri. Ker podjetje ponuja nadgradljive nadgradnje, kot so pomnilnik, pomnilnik in procesor itd. S DreamHostom boste dobili popoln korenski dostop. Dobite popolno izbiro programske opreme / OS in njegove različice. Njihovi strežniki lahko poganjajo operacijski sistem Linux, BSD in Windows.

Strankam zagotavljajo vrhunsko tehnologijo, ki je storitve v oblaku naredila enostavne in enostavne za uporabo. Prefinjena nadzorna plošča uporabnikom pomaga pri opravljanju nalog, kot so ustvarjanje posnetkov, upravljanje omrežja in dodeljevanje prostora za shranjevanje. Poleg tega imajo vsi načrti shranjevanje Ceph, ki shrani vaše podatke pogosteje (3-krat), tako da jih lahko pridobite v primeru slabega incidenta.

Dejavnik, ki je resnično pomemben, so podporne storitve. S klepetom in e-pošto v živo lahko uporabljate storitve za podporo. Prav tako je v njihovi bazi znanja na voljo večina rešitev. Razvrščajo rešitve, kot so Splošne teme (PHP. Varnostno gostovanje itd.), Podpora za izdelke (Namensko gostovanje, VPS gostovanje, E-pošta itd.), Kot tudi podpora za izdelke v oblaku. V forumu za razprave lahko sodelujete tako, da pošljete svojo številko in dobite odgovore. Forum ima trenutno 26.440 registriranih članov. Podjetje je vzdrževalo a blog stanja, kjer lahko dobite status njihove službe in ugotovite, ali deluje ali ne.

Njihov načrt se začne od 512 MB RAM-a, 1 Core CPU-ja, 80GB SSD-shrambe in 100 GB blok-shrambe pri 4,50 USD / mesec. Menimo, da je ta cena precej dostopna, saj vključuje popoln dostop do korenike, API in izbiro različnih OS, SSD-jev, varnostnih kopij v oblaku in samodejno varnostno kopiranje za WordPress itd..

10. Linode

linode

Linode je še ena storitev gostovanja v oblaku, ki ima 400.000 strank in ponuja storitve, ki so zanesljive za razvijalce, oblikovalce, blogerje itd. Ponujajo tudi načrte, ki jih ponujajo SSD. Podatkovni centri se nahajajo v treh različnih regijah Azije, Tihega oceana, Severne Amerike in Evrope.

Linode Cloning omogoča uporabniku, da naredi celotno kopijo svoje vsebine in jo poveže s funkcijo preklopa IP, tako da v primeru padca samodejno preklopi na drugi strežnik z isto konfiguracijo.

Velikost je zelo pomembna, zlasti kadar potrebujete več virov in podpira funkcijo merjenja. Mnoga podjetja tega še vedno ne ponujajo. Predpostavimo, da kupite načrt, ki nima možnosti spreminjanja velikosti, in v prihodnosti si želite le dodatnega prostora za shranjevanje, potem pa ne boste imeli druge možnosti, kot da kupite višji načrt, ki ima veliko dodatnih virov, ki jih resnično ne potrebujete. Torej bo skaliranje dalo le tisto funkcijo, ki jo želite v svojem obstoječem načrtu.

NodeBalancer je tehnika, ki podjetju pomaga pri razporeditvi bremena. Če se obremenitev poveča na enem strežniku, bo to vplivalo na uspešnost vseh uporabnikov. Torej Linode razdeli obremenitev med različne strežnike, da se izogne ​​morebitnemu pomanjkanju storitev.

Podjetje uporablja pregleden pristop; to bo uporabnikom pomagalo spremljati statistične podatke in ukrepati v zvezi z ozkimi grli. Imate popoln dostop do grafov in drugih informacij, tako da boste lažje zaznali težave. Poleg tega boste na eni strani dobili vse podrobnosti o procesorjih, uporabi, povezavi in ​​stanju strežnika. Ta vrsta informacij deluje proaktivno in izognete se lahko resnim težavam.

Načrti se začnejo pri 10 USD na mesec, kar vključuje 2 GB RAM-a, 1 CPU Core, pogone 24GB-SSD in 2 TB prenosa podatkov. Vsako uro lahko najamete tudi njihove storitve. In če niste zadovoljni z njimi, imate na voljo 7 dni, da dobite svoj celotni sklad.

Če imate kakršne koli težave, se lahko obrnete na ekipo za podporo. Ponujajo vam e-pošto, vozovnico, telefon, faks in klepet v skupnosti. Poleg tega lahko o varnostnih in drugih težavah poročate tudi ločeno, tako da bo podjetje postalo skrb za to in zagotovilo trajno rešitev. Torej, ne zapravljajte časa, bodite z njimi na spletu.

11. Atlantic.Net

Atlantski gostitelj oblakov

Tu je Atlantic.net, ki ponuja zelo široko paleto načrtov, vendar ni tako poceni gostovanje v oblaku kot drugi omenjeni na seznamu. Podjetje načrt razvrsti na podlagi virov, kot je načrt za optimizacijo pomnilnika, so tisti, ki so zasnovani predvsem za tiste, ki potrebujejo več RAM-a. Po nakupu vam ne bodo vzeli veliko časa in bodo strežnik za vas pripravljeni v 30-45 sekundah. Kot vsi vemo, SSD pogoni postajajo temeljna zahteva uporabnikov. Poleg tega je hitrost eden izmed dejavnikov SEO in Atlantic.net je to potrebo dodal svojim strežnikom.

Enkrat na dan samodejno prevzamejo varnostne kopije vaših podatkov, za to funkcijo plačajo malo denarja. Z načrtom boste dobili en naslov IP in če želite več, vam bodo zaračunali 2,19 USD / mesečno ali 0,003 USD / uro. Njihov splošni načrt za Linux temelji na 1 GB RAM-a, 40 GB pomnilnika, 3TB prenosa podatkov in 1 jedrnem procesorju, ki stane le 10 USD na mesec. Načrte, ki temeljijo na operacijskem sistemu Windows, lahko kupite tudi z enakimi specifikacijami za 15 USD / mesec. Zagotavljajo 10TB izhodni promet za brezplačen in neomejen vhodni promet. Če presežete mejo odhodnega prometa, vam bomo zaračunali 0,02 USD na GB.

Trenutno imajo 6 aktivnih podatkovnih centrov in želijo predstaviti novega v Singapurju. Poleg tega sta kadar koli dovoljena tudi skalabilnost in cPanel. Niso ponudili brezplačnega cPanela, za nakup licence, ki je stala 14,97 USD na mesec. Poleg tega predstavljajo gostovanje z RESTful API-jem, ki vam pomaga pri upravljanju spletne aplikacije, virov, operacijskega sistema in razvoja aplikacij itd. Atlantic trdi, da zagotavlja impresivno 99,99-odstotno čas delovanja strežnika za vse načrte.

Podjetje izpolnjuje vse panožne standarde, povezane s podpornimi storitvami. Menimo, da so podporne storitve pomembnejše pri gostovanju v oblaku, saj gre za veliko ročni paket gostovanja. Če uporabnik kadar koli potrebuje pomoč, mora ponudnik gostovanja v tem pogledu biti proaktiven. Atlantski strokovnjaki so vam vedno na voljo po telefonu, klepetu v živo in pošti, da vam pomagajo. Pomoč lahko dobite tudi tako, da svojo težavo objavite na forumu skupnosti.

  • Top 7 najboljših ponudnikov storitev gostovanja SSD
  • 10 najhitrejših ponudnikov spletnega gostovanja

12. GoDaddy

oblačni strežniki godaddy

Ne le v skupnem gostovanju, so tudi eden izmed poceni ponudnikov gostovanja v oblaku. Njihov najosnovnejši načrt vključuje 20 GB spletnega prostora, 512 MB RAM-a, 1 jedro in 1TB prenos podatkov. Za razliko od skupnega gostovanja ponujajo strežnike, opremljene s SSD, za hitrejše delovanje. Trenutno podjetje ponuja 30-dnevno brezplačno preizkušanje z 99,9% neprekinjenega delovanja na ameriških strežnikih.

Podjetje ponuja prijazen in čist API, ki vam omogoča razdelitev pomnilnika, razvoj strojne opreme in aplikacij itd. Na voljo imate dve možnosti varnostne kopije podatkov, posnetek in varnostno kopiranje. Z Snapshot-om lahko kadar koli shranite svoje podatke, medtem ko samodejno varnostno kopiranje samodejno prihrani napredek po vsakih nekaj dneh.

Prišel je čas, ko GoDaddy trpi napad hekerjev in večina storitev se spušča, vključno z e-pošto, domeno in do neke mere „gostovanjem“. Podjetje trpi tudi zaradi svojih neugodnih dejanj, ki podpirajo SOPA in spolno oglaševanje. Toda zdaj se podjetje zelo izboljšuje in zagotavlja dosledne storitve.

Če ste obtičali in ne veste, kako se spoprijeti s težavo, potem ne skrbite, nudijo podporo prek telefona in klepetajo. Zagotovo vam bo pomagal center za pomoč in forumi z ogromno število aktivnih članov.

Druga zelo dobra možnost za nadzor virov prek spletne nadzorne plošče je OpenStack. Ta odprtokodna platforma vam omogoča enostavno razporejanje obdelave in drugih virov. GoDaddy ponuja številne aplikacije, povezane s CMS, e-trgovino, infrastrukturo, orodji za razvijalce in še veliko več. Samo klik morate klikniti in namestitev opraviti v nobenem trenutku.

Ena stvar, ki jo morate vedeti, je, da ne ponujajo nobenega načrta po meri. To pomeni, da nimate dovoljenja za zmanjšanje ali povečanje virov glede na svoje potrebe. Priporočamo, da GoDaddy uporabljate le za majhne projekte in testiranje.

13. oblak HostGator

gostovanje v oblaku hostgator

HostGator si vedno prizadeva zagotoviti poceni gostovanje za WordPress in razmeroma ponujajo zanesljive storitve v oblaku s poceni načrti. Uporabili smo tudi njihove skupne gostovalne načrte, kar nas je resnično presenetilo. Težave pa imamo s podpornimi storitvami v živo. Podjetje bi ga moralo izboljšati in se odjemalcu odzivati ​​prednostno. Na drugi strani podjetje vzdržuje podporni center, ki obsega telefonsko podporo skupaj s sistemom vozovnic, klepetom v živo, video vajami in forumi.

Na splošno je podjetje privlačno in vedno privlačno zaradi svojih ugodnih popustov. Trenutno so na voljo trije načrti za gostovanje v oblaku, imenovani Hatchling, Baby in Business. Hatchling načrt je mogoče zajeti le pri 4,95 USD na mesec, ena domena pa je dovoljena z 2 GB RAM-a in 2 jedrnima procesorjema. Na načrtu Baby in Business lahko gostite neomejeno število domen. Pri uporabi pomnilnika in pasovne širine ni omejitev, vendar morate uporabljati pametno.

Enostavna prilagodljivost vam omogoča, da povečate vire, če z rastjo vašega podjetja pritisnete na nekaj klikov. Dobro so polirali armaturno ploščo in jo naredili čisto preprosto. Z lahkoto lahko spremljate uporabo, hitrost prenosa, trende vsebine, ki jih ljudje večinoma vidijo na vašem spletnem mestu, in druge statistike.

HostGator ponuja integrirano orodje za predpomnjenje lakov, ki pomaga nalagati statično vsebino hitreje kot običajno. Poleg tega vsak načrt vključuje cPanel in Data Mirroring. Zrcaljenje podatkov je tehnika, ki zaradi varnosti distribuira tri kopije vaših podatkov v različne naprave, ki se nahajajo na različnih lokacijah. Če torej celoten podatkovni center odpade zaradi resne težave, kot je požar, lahko vseeno dostopate do svojih podatkov z drugih strežnikov, ki se nahajajo na drugi lokaciji.

Ne morete izkoristiti prednosti namenskega naslova IP na valilnem načrtu. Za namenski IP se morate preusmeriti na Baby program in ga kupiti za dodatnih 4 USD na mesec. Google počasi narodov uporablja SSL certifikat za večjo varnost svojih spletnih mest. Vsi načrti HostGator vključujejo brezplačni skupni SSL, poslovni načrt pa zasebni SSL. HostGator je odličen in cenovno ugoden ponudnik gostovanja, zato lahko kupite poceni gostovanje v oblaku z odličnimi funkcijami.

Zaključek

Glavna stvar, ki jo želimo povedati, se ne morete popolnoma zanesti na poceni storitve. Za gostovanje svojih dolgoročnih projektov izberite nekaj najboljših ponudnikov gostovanja v oblaku, kot je Vultr. Če potrebujete načrt oblaka za daljši čas, ga zagotovo izberite brez kakršne koli nejasnosti.

Zelo se trudimo, da bi se prijavili na podjetja, ki imajo poceni pakete za gostovanje v oblaku, vendar do neke mere zanesljiva. Po našem mnenju je Host1Plus najboljši za razvijalce in napredne uporabnike.

Zgoraj so poceni ponudniki gostovanja v oblaku, ki ponujajo zanesljive storitve po zmernih cenah. Izberite najboljšega glede na potrebe vašega spletnega mesta / aplikacije.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map