Sitey recensie

Sitey-beoordelingen & Samenvatting bekijken


Naam: Sitey

Omschrijving: Sitey is een tool voor het bouwen van websites die gebruikers probeert te helpen die misschien niet over de vaardigheden beschikken om zelf een website te bouwen. Van assisteren bij lay-outs tot het aanbieden van handige tools, Sitey vereenvoudigt een groot deel van het proces.

Besturingssysteem: Webgebaseerd

Toepassingscategorie: Website Builder, Online Store Builder, eCommerce-oplossing

 • Makkelijk te gebruiken

 • Sjablonen & Ontwerpen

 • Functies & Flexibiliteit

 • Waar voor je geld

 • Klantenservice

Over het algemeen

3

Overzicht

Sitey is robuust en gebruiksvriendelijk. Als u een eenvoudige websitebouwer wilt, bent u veilig bij Sitey. Dit komt omdat u extra moet betalen om de geavanceerde functies te ontgrendelen en er is ook een gebrek aan integraties van derden. Het kan echter zijn dat u wordt aangetrokken door concurrerende Sitey-toegangsprijzen, maar u moet er rekening mee houden dat deze tijdens de verlenging toeneemt. Hoewel dit de algemene strategie is die door het grootste deel van het bedrijf wordt gebruikt om marktaandeel te winnen, kunt u zich aanmelden bij het gratis plan voordat u beslist.

Kom meer te weten

 • Overzicht van site-eigenschappen
 • De sjablonen en apps
 • Ons oordeel

Voordelen

 • Concurrerende toegangsprijzen
 • Gebruiksvriendelijke en eenvoudig te gebruiken editor
 • Gratis abonnement beschikbaar

Nadelen

 • eCommerce-tools zijn beschikbaar op het hoogste plan
 • De apps van derden hebben een prijs
 • Prijsverhoging tijdens de verlenging
 • Veel vergelijkbare sjablonen
 • Gebrek aan klantenondersteuning
 • Probeer Sitey gratis
 • Zie Sitey-plannen en prijzen

{
"@context": "http://schema.org",
"@type": "Beoordeling",
"itemBeoordeeld": {
"@type": "Software applicatie",
"naam": "Sitey",
"Omschrijving": "Sitey is een tool voor het bouwen van websites die gebruikers probeert te helpen die misschien niet over de vaardigheden beschikken om zelf een website te bouwen. Van assisteren bij lay-outs tot het aanbieden van handige tools, Sitey vereenvoudigt een groot deel van het proces.",
"beeld": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/sitey-home-review.jpg",
"besturingssysteem": "Webgebaseerd",
"applicationCategory": "Website Builder, Online Store Builder, eCommerce-oplossing"
},
"beoordeling": {
"@type": "Beoordeling",
"ratingValue": 3,
"beste beoordeling": 5,
"worstRating": 0
},
"auteur": {
"@type": "Persoon",
"naam": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "Sitey is robuust en gebruiksvriendelijk. Als u een eenvoudige websitebouwer wilt, bent u veilig bij Sitey. Dit komt omdat u extra moet betalen om de geavanceerde functies te ontgrendelen en er is ook een gebrek aan integraties van derden. Het kan echter zijn dat u wordt aangetrokken door concurrerende Sitey-toegangsprijzen, maar u moet er rekening mee houden dat deze tijdens de verlenging toeneemt. Hoewel dit de gebruikelijke strategie is die door het grootste deel van het bedrijf wordt gebruikt om marktaandeel te winnen, kunt u zich aanmelden bij het gratis plan voordat u beslist. \ R \ n \ r \ nKom meer te weten\ r \ n

  \ r \ n \ t
 • Overzicht van site-eigenschappen
 • \ r \ n \ t

 • De sjablonen en apps
 • \ r \ n \ t

 • Ons oordeel
 • \ r \ n

"
}

In de door technologie gedreven wereld van vandaag is online aanwezigheid niet langer optioneel. Het maakt niet uit of u freelancer, restauranteigenaar of ondernemer bent. U past zich aan en maakt uw merk online vindbaar, of u zit stil terwijl concurrenten alle aandacht trekken.

Gelukkig is er een overvloed aan sitebouwers dan vrijwel iedereen gemakkelijk kan gebruiken. Vooral Sitey kan worden beschouwd als een verborgen juweeltje. Het heeft alles wat je ooit kunt vragen in een site-building platform – van een drag-and-drop-editor tot sociale integratie.

Wat is Sitey

Sitey is een alles-in-één platform voor het maken van websites voor alle soorten niches. Het belangrijkste verkoopargument is gebruiksgemak, wat erg belangrijk is voor diegenen die geen idee hebben van webontwikkeling.

Hier is een nadere blik op hoe Sitey het maken van websites tot een wandeling in het park maakt:

Sitey-functies die u helpen bij het bouwen van een website

Nadat je je account hebt gemaakt, ga je rechtstreeks naar de hoofdsite-editor. Als je geen enkele ervaring hebt met platformen voor het bouwen van sites, overweeg dan om het Helpcentrum te bezoeken door op de “?” knop.

sitey-editorSitey website-editor.

Voel je anders vrij om te verkennen en via het navigatiemenu. Om de leercurve te verzachten, volgen hier de belangrijkste functies van Sitey voor het maken van sites.

1. Het maken van een website is eenvoudig

Met Sitey kunt u het uiterlijk van uw website vrij aanpassen door de afmetingen van de website aan te passen en met uw muis rond te slepen.

Er verschijnt ook een “contextmenu” boven het geselecteerde element. Hiermee kun je verschillende acties uitvoeren, zoals het verwijderen van het element of het toevoegen van een hyperlink.

sitey-website-editor-elementenSitey contextmenu.
sitey-website-add-elementenLet op: verschillende elementtypen gebruiken verschillende contextmenu’s. Als u bijvoorbeeld een tekstcontainer selecteert, worden in het contextmenu knoppen voor tekstopmaak weergegeven.

Het is gemakkelijk als u meer functies aan uw Sitey-website moet toevoegen.

Dit doe je door in het hoofdmenu op “Elementen” te klikken. Hierdoor wordt het toolpalet geopend waarin u alle inhoud kunt vinden die u op uw site kunt gebruiken.

sitey-functieSleep de elementen naar de hoofd Sitey-editor.

Elementen zoals knoppen, sociale knoppen en tekst hebben verschillende formaten. Selecteer gewoon degene die je nodig hebt en zet hem ergens in de hoofdeditor neer. Vrij eenvoudig, toch?

2. Hosting van uw site in een paar klikken

Naast de websitebouwer elimineert Sitey ook de behoefte aan een externe webhostingoplossing.

Het enige dat u hoeft te doen, is op de knop ‘Publiceren’ te klikken om het hostingproces te starten zodra u klaar bent met het maken van uw site.

sitey connect hostingEen Sitey-website moet worden gepubliceerd voordat deze verbinding kan maken met een domein.

Vervolgens wordt u gevraagd een domeinnaam voor uw site op te geven. Onder aan het tekstveld ‘Domein’ wordt een voorbeeld van uw domein-URL weergegeven.

domein verbindenVoer de domeinnaam van uw website in.

Ga terug naar uw Sitey-dashboard om uw website te bekijken. U zou een link naar uw nieuwe domein moeten kunnen zien in het gedeelte “Mijn sites”.

sitey dashboardSitey dashboard.

Voel je vrij om je site te verkennen en te controleren of je knoppen, links en on-site elementen werken zoals bedoeld. Onthoud in ieder geval dat u uw site altijd kunt bewerken door terug te gaan naar ‘Mijn sites’ en op ‘Site bewerken’ te klikken.

Houd er rekening mee dat u een betaald account nodig heeft als u een aangepast domein wilt zonder de extensie “.sitey.me”. Voor meer informatie over de hostingmogelijkheden en -plannen van Sitey, kun je hun helpgedeelte raadplegen door op de knop ‘Ondersteuning’ te klikken.

3. Verander uw site in e-commerce winkel

Sitey is uitgerust met alles wat je nodig hebt om een ​​online winkel op te zetten.

De eenvoudigste methode is om de PayPal-integraties in het elementenmenu te gebruiken. Deze zijn toegankelijk in het gedeelte “Elementen”.

sitey-e-commerceSitey eCommerce.

Als je serieus bent over verkopen op Sitey, moet je je registreren voor een betaald account om toegang te krijgen tot de eCommerce-functies.

Maak je geen zorgen, de meeste technische dingen worden automatisch door het platform gedaan. U hoeft zich alleen maar te concentreren op de ontwerpaspecten van uw digitale etalage.

4. Sitey tools voor marketing

Beginners hebben waarschijnlijk geen idee hoe ze online marketing moeten doen. Gelukkig kan Sitey je hand vasthouden terwijl je de essentiële zaken behandelt.

U kunt een bloggedeelte voor uw site maken, dat bezoekers zal aantrekken en uw autoriteit zal verbeteren.

sitey-blog-makenU hoeft alleen een sjabloon voor uw blog te kiezen en deze een naam te geven.

U kunt direct na het maken van de blog beginnen met het schrijven en beheren van uw blogposts.

De rest van de online marketingfuncties van Sitey is toegankelijk via de startpagina. Onder “Marketing” vindt u een aantal handige tools die u kunt gebruiken:

sitey-marketingSitey marketingtools.

Hier volgt een kort overzicht van deze tools:

 • Analyse – Hiermee kunt u Google Analytics integreren om de prestaties van uw site in de loop van de tijd bij te houden.
 • SEO-tools – Hiermee kunt u verschillende SEO-taken (Search Engine Optimization) uitvoeren. Dit zal later in meer detail worden besproken.
 • Sociale booster – Hiermee kunt u marketingtaken voor sociale media op Sitey beheren.
 • E-mailcampagnes – Integreert Constant Contact voor leadgeneratie en e-mailmarketing.
 • Deel uw site – Hiermee kunt u uw site op verschillende kanalen delen.

Ga aan de slag met Sitey

Sitey-sjablonen en apps

Sitey-sjablonen

Sitey biedt meer dan 750 sjablonen waaruit u kunt kiezen.

sitey-sjablonenSitey-sjablonen.

Als u wilt bekijken welke sjablonen bij u passen, typt u het trefwoord in de zoekbalk.

Als u bijvoorbeeld een eCommerce-winkel wilt maken, typt u gewoon “online winkel” in de zoekbalk.

U kunt uw zoekopdracht verder verfijnen door een categorie te kiezen in het vervolgkeuzemenu aan de linkerkant. Als uw online winkel bijvoorbeeld lifestyle-producten bevat, selecteert u gewoon ‘Lifestyle’ om de resultaten automatisch te vernieuwen.

sitey-templates-categorieVerfijn uw sjabloonzoekopdracht door een categorie te kiezen.

Sjablonen zijn ook toegankelijk wanneer u nieuwe sites probeert te maken. Een vergelijkbaar zoekproces kan worden gebruikt om u te helpen de perfecte match te vinden voor uw online behoeften.

Sitey-apps

Om uw website uit te breiden, biedt Sitey een marktplaats aan apps die u voor een prijs kunt aanschaffen. Deze variëren van ondersteuning voor weergaveprioriteit tot beveiligingstools zoals SiteLock.

sitey-appSitey app-markt.

Vergeet niet dat het gemakkelijk is om overboord te gaan wanneer u op zoek bent naar apps die u op uw site kunt gebruiken. Een goede strategie is om vooraf een lijst met de doelstellingen van uw website te maken.

U kunt de marktplaats bezoeken via de knop “Marktplaats” op de homepage.

Sitey SEO

Ten slotte is de vermelding van zoekmachineoptimalisatie of SEO voldoende om zelfs ervaren bloggers ineen te krimpen. Maar dat verandert niets aan het feit dat het een van de hoekstenen is van een succesvolle online aanwezigheid.

Het goede nieuws is dat Sitey je met de uitgebreide SEO-tools in de juiste richting kan wijzen.

sitey-seoSitey SEO.

Uiteindelijk moet je alle SEO-tools die beschikbaar zijn op Sitey gebruiken als je competitief wilt zijn. Om er het meeste uit te halen, moet je beginnen met de gratis leerbibliotheek die je hebt gevonden hier.

Ons oordeel

Sitey is een blogtool, paginabuilder en marketingplatform in één.

Hoewel het genoeg functies heeft om veteranen gelukkig te maken, is het ook bruikbaar voor absolute beginners. Het is misschien niet zo populair als grotere sitebouwers zoals Weebly, maar het biedt wel waar voor je geld.

Hoe te beginnen

Het aanmeldingsproces van Sitey is aangenaam ongebruikelijk. In plaats van een registratiepagina op te gooien, begint het met een sjabloonkeuzescherm. Dit betekent dat u een preventief kijkje neemt in wat het platform kan doen.

Zodra je een sjabloon hebt gevonden die je leuk vindt, beweeg je je muis erover en klik je op de knop ‘Bewerken’. Voltooi het registratieproces om door te gaan.

Bezoek Sitey.com

FTC-openbaarmaking

BuildThis.io verdient commissie om bezoekers door te verwijzen naar producten, diensten en software via een partnerpartnerschap.

Onze site is gericht op het helpen van kleine bedrijven en individuen die geweldige dingen online willen bouwen. Steun ons door een aankoop te doen via onze gelieerde links, zodat we een gratis, nuttige gids zoals deze kunnen blijven maken.

Sitey alternatieven

Op zoek naar een alternatief? Hier zijn andere populaire website-bouwers.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map