Top 10 cel mai bun registrator de domenii 2020 [Sugestie: numărul 2 este nesigur de ieftin]

4

Necesitățile de bază pentru a intra online sunt găzduirea web și numele domeniului. Această listă a celor mai buni furnizori de găzduire web vă ajută să selectați serviciile de găzduire de calitate conform cerințelor dvs. în buget.


Deci, ai decis să pornești un blog sau un site web și să cauți cel mai bun registrator de domenii?
Fără îndoială, există numeroase registre de domeniu disponibile, dar care dintre ele este de încredere și de încredere? Deci, decidem să facem această listă ținând cont de factorii de mai jos;

Navigare rapidă

Factorii de luat în considerare înainte de a alege registratorul dvs. de domeniu

 • Acreditare ICANN: Registratorii ar trebui să fie ICANN (International Corporation for Assigned Names and Numbers) acreditat. Această organizație gestionează toate domeniile achiziționate de la companie. Deci, este obligatoriu ca registratorul să fie acreditat de ICANN.
 • Servicii de asistență: Un alt lucru foarte crucial pe care trebuie să-l verificați într-un registrator de domeniu, este să oferiți servicii de asistență 24/7? Și care sunt canalele lor pentru a ajuta clienții? (Trebuie să verificați dacă oferă asistență tehnică prin chat live, ticketing, asistență prin e-mail și apel telefonic)
 • Reputație: Ce fel de reputație au? Sunt o companie binecunoscută în general? O companie înșelătorie nu numai că îți risipește banii, ci și dăunează afacerii / bloggingului tău. Prin urmare, este destul de important să selectăm o companie care să ofere reputație bună și credibilitate.
 • Freebies: Oferirea de freebies este o modalitate excelentă de a atrage clienții. În opinia noastră, freebies-urile sunt bune, dar ar trebui să fie valoroase, deoarece nimeni nu vrea crapi, nu-i așa? Există unele companii care oferă confidențialitate gratuită a domeniului.
 • Transfer de domeniu: Uneori, din anumite motive, cum ar fi rate mari de reînnoire, poate doriți să transferați numele dvs. de domeniu către un alt registrator. Deci, înainte de a alege orice companie de vânzare a domeniului trebuie să verifice taxele de transfer. Cei mai buni registratori de domeniu nu cer nicio taxă, cum ar fi NameCheap și GoDaddy.
 • Securitate: registratorul trebuie să fie de încredere în ceea ce privește securitatea și disponibilitatea. Verificați dacă este de încredere de către utilizatorii existenți? Puteți găsi cu ușurință recenzii ale utilizatorilor despre orice registrator de domenii.
 • Panoul de control: Acesta este unul dintre cei mai fundamentali factori în selectarea unui registrator de domeniu. Un panou de control ușor de utilizat face mai ușor să configurați domeniul și astfel economisiți mult timp pe care îl puteți utiliza în alte lucruri importante. Panoul de control clar, neted și rapid este foarte ușor de navigat.
 • Taxe de reînnoire: Comapnies-urile online, cum ar fi găzduirea web și furnizorii de nume de domeniu oferă de obicei o reducere mare pentru noii clienți la prima lor achiziție. Iar unii dintre ei solicită taxe mai mult decât normale în momentul reînnoirii. Deci, trebuie să verificați termenii și taxele de reînnoire pentru a evita orice rate mai mari de reînnoire.

Unele companii oferă doar înregistrare de nume de domeniu, dar majoritatea companiilor oferă atât nume de domeniu, cât și găzduire web. Avantajele pe care le obțineți atunci când achiziționați produse web (domeniu și găzduire) de la același furnizor este că nu trebuie să le indicați (Schimbarea setărilor DNS) și de cele mai multe ori obțineți nume de domeniu gratuit cu abonamentul planului de găzduire. Nu vă faceți griji pentru a indica domeniul cu gazduire web nu este o sarcină dificilă. Cereți-vă registratorului să o facă pentru dvs., vă vor ajuta cu plăcere.

În opinia noastră, dacă banii nu contează în cazul dvs., abonarea la ambele servicii de la aceeași companie este în regulă. Dar dacă doriți să scăpați de reînnoirile mai mari, atunci achiziționați un nume de domeniu și web hosting de la diferite companii.

De ce?

Pentru că, în experiența noastră, furnizorii de găzduire web cer prețuri mai mari de reînnoire a numelor de domeniu, precum și pachetul de găzduire. Alegând compania care are activitatea de bază care vinde nume de domeniu, puteți economisi bani importanți. De exemplu; pentru a reînnoi numele de domeniu cu BlueHost, trebuie să plătiți aproximativ 15 USD / an, dar NameCheap cere doar 10,69 USD / an.

Acum, să vorbim despre cei mai fiabili și mai buni registratori de nume de domeniu pentru cumpărarea de nume de domeniu.

Top 10 cei mai buni registratori de domeniu 2020 pentru servicii de încredere și de calitate

După o analiză profundă și comparare a prețurilor, precum și caracteristici, vom găsi următoarea listă de înregistratori de nume de domeniu de top?

1. NameCheap

registrator de domenii de top namecheap

NameCheap se află printre cei mai ieftini furnizori de domenii și servicii de găzduire. A avea un domeniu cu ei a fost o experiență plăcută. Compania începută în 2001 crește rapid, iar acum peste 7 milioane de domenii sunt sub conducerea lor. În trecut, când apare SOPA și PIPA (facturi împotriva libertății utilizatorului de internet), NameCheap este în favoarea publicului larg. Este foarte drăguț.

În cazul în care majoritatea companiilor își atrag clienții cu preț introductiv scăzut, NameCheap oferă și câteva prețuri introductive exclusive pentru planurile de cumpărare a numelor de domeniu și de găzduire web cu reînnoire ieftină.

Doar la 10,69 USD puteți achiziționa un domeniu .Com cu un abonament GRATUIT „WhoisGuard” de un an. Când domeniul ajunge la expirare, atunci îl puteți reînnoi, care a costat doar 10,69 USD. Puteți, de asemenea, să reînnoiți WhoisGuard cu prețul de până la 2,88 USD.

Deoarece cazurile de hacking cresc în fiecare zi, este necesar ca fiecare întreprindere cu existență online să asigure datele clientului lor folosind certificatul SSL. Pentru acest NameCheap oferă un certificat PositiveSSL în valoare de 9,00 USD / an.

Alături de toate aceste NameCheap oferă și soluții de găzduire web. Cel mai de bază plan de găzduire costă doar 9,88 USD / an, unde puteți găzdui 3 site-uri web. Compania are mai multe centre de date pentru a oferi găzduire web fiabilă. Puteți selecta centrul de date din SUA sau centrul de date din Marea Britanie. Nu numai că, acestea oferă servere de găzduire la nivel de întreprindere cu soluție de găzduire SSD. Mai mult, puteți, de asemenea, să vă porniți propria companie de hosting prin deschiderea unui cont de revânzători cu acestea.

NameCheap oferă servicii de asistență tehnică prin intermediul canalelor comune, cum ar fi Bilete, e-mailuri și Live Chat. Și nu avem nicio ezitare să spunem că acestea sunt disponibile de fiecare dată când le contactăm prin Live Chat. De asemenea, puteți găsi soluții prin stocul uriaș de baze de cunoștințe. Nu există asistență telefonică. Indiferent dacă doriți să achiziționați sau nu găzduirea, dar conform experienței noastre, NameCheap este cel mai bun registrator de nume de domeniu. Îl recomandăm fără nicio îndoială.

Accesați NameCheap

2. iPage

ipage

Iată un alt registrator de nume de domeniu, care servește clienții din 1998. Mai mult, peste 1 milion de site-uri web găzduite pe serverele lor. În opinia noastră, acestea oferă servicii substanțiale de găzduire pentru utilizatorii care au nevoie de găzduire la tarife foarte ieftine. De cele mai multe ori este disponibil la reduceri abundente care scad considerabil prețurile. iPage este sub conducerea EIG; grupul de afaceri influent.

Deci, dacă doriți doar să achiziționați numele de domeniu, atunci va costa 8,99 USD / an. În plus, dacă doriți să activați confidențialitatea domeniului, atunci trebuie să plătiți 9,99 USD / an separat.

La achiziționarea planului de găzduire web, obțineți un nume de domeniu GRATUIT și vă costă doar 24 USD / an. Nu este super ieftin? Și vi se permite să instalați site-uri web nelimitate. În plus, dacă nu sunteți satisfăcut de calitatea serviciilor lor, atunci nu ezitați să solicitați restituirea în termen de 30 de zile. Îți vor trimite banii înapoi fără nicio întrebare.

Compania oferă o mulțime de jocuri gratuite, cum ar fi Sitelock, instrumente de securitate, 1 GB de găzduire în cloud și constructor de site-uri etc. Credit de publicitate de 200 USD este, de asemenea, oferit gratuit de companie, ceea ce este excelent pentru a face publicitate site-urilor dvs. recent înființate pe Google și Bing publicitate.

Numele de domenii vin cu un panou de control curat, care permite gestionarea ușoară. Deci nu vă faceți griji în cazul în care aveți diferiți furnizori de hosting și domenii. Le puteți propaga cu ușurință. De asemenea, compania oferă opțiuni scalabile precum VPS și planuri dedicate de găzduire. Este o alegere excelentă atunci când doriți să găzduiți un proiect mic și cu buget redus.

Când vine vorba de asistență pentru clienți, atunci nu ezitați să oferiți ajutor. Indiferent care este ziua și de unde aparțineți. Sunați-le sau deschideți un chat live pentru ajutor rapid. De asemenea, trimiteți un bilet dacă nu vă grăbiți. iPage menține centrul de ajutor cu informații utile uriașe legate de găzduire web, domenii, proiectarea site-urilor web și ghiduri de gestionare a contului.

Accesați iPage

3. G oDadd y

cel mai mare registrator de nume de domeniu

Această companie a fost înființată în 1997 și a primit numele GoDaddy în 1999. Cu peste 5000 de angajați și 14+ milioane de clienți, puteți ghici cât de mari și profesioniști sunt? GoDaddy cunoscut ca cel mai mare registrator de domenii. Și da, sunt, pentru că aproximativ 63 de milioane de domenii sunt sub conducerea lor. Acestea oferă o mare varietate de produse web care sunt legate de domenii, găzduire, e-mailuri, securitate și marketing online etc..

GoDaddy are o varietate foarte largă de extensii de domeniu. Domeniul .com este disponibil la doar 2,99 USD pentru primul an. Și dacă doriți ca protecția confidențialității să ascundă informațiile dvs. importante precum numele, adresele de e-mail, adresa fizică și numărul de telefon etc., trebuie să plătiți 7,99 USD / an. Când vine vorba de reînnoire, atunci este posibil să fiți șocați să vedeți că trebuie să plătiți 14,99 USD. Este mai mare decât NameCheap.

Pentru securitate, acestea oferă certificate SSL, încep de la 55,99 USD / an. Aceasta este cu adevărat mai mare decât multe alte companii, puteți cumpăra SSL ieftine de la alte gazde. Pe de altă parte, aceștia oferă și servicii de găzduire începând de la 3,99 USD / lună.

Pe planul de bază (Economie) veți obține 1 domeniu gratuit. Poate găzdui 1-site-ul web și poate stoca o cantitate mare de date (stocare de 100 GB). În plus, nu există nicio restricție cu privire la numărul de vizitatori / lună permis. Fără îndoială, GoDaddy este unul dintre registrele de domeniu de top, dar pentru găzduire web, nu îl recomandăm niciodată, datorită serviciilor lor de calitate scăzută. Vă recomandăm să urmăriți cei mai buni 10 furnizori de hosting web.

Fie că este vorba de un domeniu sau de o găzduire web, asistența pentru clienți este întotdeauna un factor esențial de care ar trebui să țineți cont. Deși în cazul unui domeniu nu ai avut nevoie de multă asistență din partea registratorului, dar totuși este un factor foarte crucial de luat în considerare. Unele canale de asistență sunt disponibile 24 de ore din 24, cum ar fi telefonul și e-mailurile. Chatul live este disponibil doar în anumite ore. Ca și în cazul domeniilor, clientul nu a avut nevoie de servicii de asistență foarte frecvent, așa că va fi în regulă. Sau sugestia este că serviciile lor sunt considerabile pentru cumpărarea numelui de domeniu.

Accesați GoDaddy

4. BlueHost

registrator de domenii ieftine bluehost

BlueHost nu are nevoie de introducere aproape că toată lumea își cunoaște numele. Nu contează că sunteți blogger sau dezvoltator sau aveți nevoie de serviciile lor pentru site-ul de comerț electronic, acestea satisfac tot tipul de utilizatori. Încep să servească clienții din 2003. Nu numai că recomandăm noi și bloggerii de top, dar și WordPress.org îl recomandă. Deci, dacă doriți să construiți un site folosind platforma WordPress, BlueHost ar fi o alegere excelentă pentru servicii de găzduire fiabile.

BlueHost oferă un nume de domeniu gratuit atunci când cumpărați gazduire web de la ei. Așadar, dacă sunteți în căutarea registratorului de domeniu de top, desigur, veți avea nevoie de găzduire pentru a merge online. Prin urmare, de ce să cheltuiți un ban în plus pentru înregistrarea domeniului atunci când puteți obține un GRATUIT. Deci, nu pierdeți oportunitatea să apucați un domeniu gratuit, cu găzduire cu costuri reduse la un singur loc. Compania oferă o varietate de servicii de găzduire, cum ar fi partajat, cloud, dedicat, WooCommerce și Managed WordPress, etc.

Peste 2 milioane de site-uri web sunt găzduite sub gestionarea lor și cresc în fiecare zi. Puteți găzdui 1 site web și stoca până la 50 GB date și 5 conturi de e-mail achiziționând un plan de bază. Acestea oferă cPanel pentru management, care este software tradițional din industrie pentru a gestiona contul de găzduire.

Dacă vă puteți permite, încercați să selectați planul „Plus”, care este un pachet bine prezentat și permiteți site-urile nelimitate. Planul include, de asemenea, stocare nelimitată, lățime de bandă, conturi de e-mail și credite gratuite pentru motorul de căutare de 200 USD.

Toate planurile au încorporat opțiunea CDN, care necesită puține căpușe pentru a activa serviciul. CDN este un serviciu excelent pentru încărcarea rapidă a site-ului. BlueHost face posibilă asistența clienților imediat. Pentru aceasta, chat-ul live este întotdeauna disponibil. În plus, sistemul de ticketing și numărul de telefon sunt de asemenea întreținute de companie. Deci, dacă doriți să începeți să lucrați profesional, atunci BlueHost este un furnizor de încredere atât pentru nume de domeniu, cât și pentru hosting.

Accesați BlueHost

5. InMotion

cel mai bun hosting și domeniu prin închisoare

InMotion este unul dintre marii furnizori de găzduire datorită serviciilor excelente de asistență și a planurilor bogate. De multe ori vedeți că majoritatea companiilor de găzduire furnizează chat-uri live, telefon, bilete și e-mailuri pentru a-și ajuta clientul. Dar echipa angajată InMotion merge înainte și menține o linie Skype. Indiferent de canalul pe care doriți să îl utilizați, acestea sunt disponibile în permanență. De asemenea, puteți învăța singur, căutând informațiile din baza de cunoștințe menținută pe site-ul lor web.

Când vine vorba de servicii de domenii, acestea oferă domeniu în 14,99 USD / an. Dacă doriți să vă ascundeți informațiile personale, ar trebui să vă abonați la confidențialitatea WHOIS care costă doar 9,99 USD. Da, există unele companii care oferă domeniu la prețuri mici, însă InMotion este un furnizor de hosting de WordPress foarte de încredere și cunoscut. De asemenea, au rating A + de BBB.

Compania oferă o gamă largă de opțiuni de găzduire. Planurile de găzduire InMotion sunt frecvent disponibile la reduceri și folosind linkul nostru EXCLUSIV puteți economisi până la 43% reducere la planul de afaceri.

Planul de bază numit „Lansare”, unde puteți găzdui 2 domenii, care este perfect pentru utilizatorii cu buget limitat. Această tranzacție include toate caracteristicile esențiale, cum ar fi instalatorul CMS cu 1 clic, zona de viteză maximă, libertatea platformelor open source și backup-ul de date etc.

O altă caracteristică impresionantă este siguranța înapoi. Dacă versiunea mai recentă a aplicației nu a răspuns în mod adecvat și a arătat un comportament instabil, atunci această caracteristică vă permite să reveniți la versiunea anterioară în siguranță.

InMotion a realizat și un plan special pentru utilizatorii WordPress. Așadar, dacă îți place să folosești WordPress ca noi, atunci alegerea WordPress este excelentă, care include WordPress preinstalat. Mai mult, este disponibil la același preț cu găzduirea partajată. Compania este foarte încrezătoare în ceea ce privește calitatea serviciilor lor, și de aceea oferă 90 de zile garanție înapoi. Se simte ca o investiție totală fără riscuri. Cu siguranță, serviciile lor sunt considerabile, așa că cumpărați un plan de găzduire și obțineți un singur domeniu gratuit.

Accesați InMotion Hosting

6. 1 a nd1

1 și 1 domenii introductive scăzute

În căutarea unor înregistrări ieftine de WordPress și registru de domenii, cu prețuri introductive mici; aici este 1and1, marele registrator de domenii cu soluții de găzduire. Există tone de extensii de domeniu disponibile și puteți chiar să selectați în funcție de nișa dvs. sau de afaceri, cum ar fi .restaurant.

Oferă extensii de domeniu gratuite, cum ar fi „.info” și „. Site web” etc. Și dacă ai nevoie de domeniu „.com”, atunci încasează doar 0,99 USD pentru primul an. Compania oferă mai multe caracteristici împreună cu domeniul .com, inclusiv un cont de e-mail gratuit, suplimentul WhoIs și blocarea domeniului etc.

Nu numai domenii, ci oferă o gamă largă de produse. Aceste produse sunt legate de găzduire web, constructor de site-uri și șabloane, comerț electronic, produse de marketing și MS, etc. Puteți alege o găzduire cu constructor de site-uri pentru a vă proiecta propriul șablon sau găzduire bazată pe cPanel. Planul de bază „Nelimitat” care oferă o mulțime de resurse. Puteți găzdui domenii nelimitate pe contul unic, deoarece include stocare nelimitată. Acest plan include, de asemenea, certificatul SSL.

Pe "Nelimitat" planificați, puteți crea 20 de baze de date. De asemenea, 1 domeniu gratuit inclus în plan. Așadar, dacă v-ați gândit să cumpărați o găzduire de la ei, atunci nu este nevoie să cumpărați domeniul, deoarece oferă domeniu gratuit chiar și cu planul de bază. Sincer, nu recomandăm găzduirea lor pentru proiecte mai mari. Dar puteți găzdui mici proiecte cu un număr mai mic de vizitatori. Mai mult, aceștia oferă o perioadă de restituire de 40 de zile.

Compania susține că oferă servicii de asistență 24/7. Dar nu există alt canal de asistență decât apelul telefonic. Da, apelul telefonic este o modalitate rapidă de interacțiune. Însă persoanelor care pot să nu fie bune în limba engleză sau în afara SUA, le poate fi dificilă asistența. Așa că țineți minte înainte de a vă înscrie serviciile. 1and1 a menținut, de asemenea, tone de articole utile legate de găzduire web, nume de domeniu, servicii SSL și e-mail, etc. Toate articolele sunt bine explicate prin utilizarea imaginilor.

Accesați 1 și 1

7. HostGator

cel mai bun registrator de domenii hostgator 2019

Începând cu 2002, HostGator nu necesită prea mult timp și și-a făcut repede numele ca fiind unul dintre cei mai buni furnizori de gazduire web. Acum găzduiesc mai mult de 8000 de domenii. Înregistrarea unui domeniu cu HostGator este foarte simplă. În loc să bombardeze ofertele de topuri, procedura este foarte simplă, iar clientul știe ce urmează să cumpere. Veți obține propriul dvs. domeniu în termen de 13 $. De asemenea, acceptă blocarea domeniului pentru a preveni orice transfer neautorizat. Confidențialitatea domeniului este disponibilă la un preț relativ mic comparativ cu multe alte companii.

Experimentăm găzduirea lor partajată și folosim în continuare, sunt nemaipomenite. Recent ne-am înscris pentru serviciul WordPress Managed, care este uimitor de rapid și lin. Există 3 planuri de găzduire partajate disponibile. Veți obține lățime de bandă nelimitată, baze de date MySQL și conturi de e-mail. De asemenea, există tone de scripturi disponibile pe care le puteți instala fără efort. HostGator oferă 100 USD Google și credit de marketing Bing 100 USD. Aici țineți cont de Google pentru care mai întâi trebuie să cheltuiți 25 USD pentru a beneficia de aceste 100 de credite.

HostGator oferă o politică de rambursare de 45 de zile. Este o perioadă lungă și suficientă pentru a testa serviciile. Mai mult decât atât, este peste perioada prevalentă a industriei. Pe lângă găzduirea partajată, există și alte tipuri de hosting la prețuri relativ mici, cum ar fi Cloud, VPS și dedicate, etc.

În plus, pentru a securiza site-ul, trebuie să faceți backup pentru date, astfel încât compania oferă servicii CodeGuard care costă 1,67 USD / lună. În general, aceștia oferă o găzduire valoroasă cu o garanție de uptime de 99,9%, o politică de rambursare de 45 de zile, un program de instalare 1-cick, șabloane de site-uri de tone. Nu este perfect pentru doar 3,95 USD / lună?

Asistența este disponibilă 24/7/365 cu numărul gratuit. Există, de asemenea, live chat și sistem de ticketing pentru ușurința clienților. Pentru asistență vizuală, acestea oferă acces gratuit la tone de tutoriale video. Mai mult, acest registru de nume de domeniu ieftin și compania de găzduire construiește, de asemenea, un forum în care poți interacționa cu alți membri. Deci, dacă aveți nevoie de toate soluțiile la un loc, atunci acestea sunt cea mai bună opțiune.

Accesați HostGator

8. Înregistrează-te

Register.com cel mai bun registrator 2019

Register.com este unul dintre cei mai vechi furnizori de servicii web și cel mai bun registrator de domenii. Sunt în industrie din 1994. Acum, aproximativ 2 milioane de domenii aflate sub conducerea lor și sute de mii de clienți mulțumiți care îl utilizează. Acesta este motivul pentru care i-am numit drept unul dintre cei mai buni registratori de nume de domeniu.

Compania oferă aproape 50 de produse diferite, inclusiv domeniu, hosting, e-mail Marketing și SSL, etc. Procesul de efectuare a plăților este atât de simplu, trebuie doar să introduceți numele dorit al site-ului dvs. și să faceți clic pe Adăugare în coș, apoi completați detaliile de plată. Și s-a terminat. Acum vor pregăti instantaneu numele dvs. de domeniu. Este cină ușoară.

În prezent, extensiile .com și .net sunt disponibile doar la 0,50 USD. Destul de ieftin, nu! Dar veți fi șocat să vedeți că aceștia încasează 35 de dolari chiar în anul următor pentru reînnoirea domeniului. Așadar, dacă ai nevoie de un domeniu timp de 1 an, atunci register.com este nemaipomenit. Un alt truc pe care îl puteți utiliza este să cumpărați domeniul și atunci când va expira, apoi transferați-l către alt registrator de domeniu ieftin, cum este NameCheap. În acest fel, puteți primi reducerea promoțională și, de asemenea, vă puteți salva de reînnoirile mari.

De asemenea, puteți activa protecția WHOIS pentru doar 10 dolari. Dacă, din anumite motive, nu îți poți reînnoi domeniul, îl vor asigura pentru 1 an. În plus, dacă doriți un nume premium, atunci îl puteți parcurge pe categorii și adăugați un cuvânt cheie în secțiunea Domenii premium.

De asemenea, puteți achiziționa produse legate de bloguri și comerț electronic. Dacă aveți nevoie doar de găzduire prin e-mail, atunci puteți face acest lucru și vă puteți personaliza propriul cont de e-mail. Register.com oferă funcții bogate de găzduire, cum ar fi stocarea de 300 GB și lățimea de bandă nelimitată, dar nu le-am recomandat găzduirea lor. Mai mult, 20 GB au fost alocați și pentru stocarea prin e-mail în planul lor de bază. Ambele planuri de găzduire bazate pe Windows și Linux sunt disponibile pentru a alege. De asemenea, oferă pachetul introductiv în doar 1,96 USD / lună, inclusiv domeniu și găzduire.

Mai mult, serviciile de asistență 24/7 și întrebările frecvente sunt întotdeauna foarte utile. Alege un telefon și sună-le sau trimite doar un e-mail. Au menținut diferite linii de găzduire, vânzări, facturare și suport tehnic. În plus, numerele fără taxă din SUA și Canada pot fi, de asemenea, folosite pentru a lua legătura. De asemenea, puteți învăța o mulțime de lucruri din sfaturi și tutoriale împărtășite de aceștia în secțiunea bazei de cunoștințe.

 • Top 10 cele mai bune servicii de gazduire web din 2019
 • Cele mai bune gazduire WordPress ieftine 2019

Înregistrează-te

9. DreamHost

Preturi de ultimele domenii Dreamhost

DreamHost nu oferă doar cea mai bună soluție de găzduire WordPress, dar este cunoscut și ca cel mai bun registrator de domenii. Numele site-ului web are doar 13,95 USD și aceeași rată de reînnoire. Cumpărarea domeniului de la DreamHost include, de asemenea, confidențialitate gratuită a domeniului pentru a vă proteja de actele rău intenționate. Puteți crea numeroase subdomenii.

În prezent, oferă mai mult de 350 de extensii de domeniu, inclusiv .com, informații și .org etc. Există trei opțiuni de reînnoire, cum ar fi „auto”, „manual” și „cereți-mă”. De asemenea, pentru securizarea domeniului aveți opțiunea de a vă bloca domeniul, evitând orice transfer neautorizat.

DreamHost oferă hosting partajat, gestionat WordPress, dedicat și hosting VPS și pretinde că găzduiește aproape 1,5 milioane de site-uri web și bloguri aflate sub administrare. Oferim găzduire partajată la 7,95 USD cu programul de instalare cu 1 clic care vă permite să instalați scripturile în mod fluent. Sunt puțin scumpe pentru început, dar puteți găzdui site-uri nelimitate, spațiu de stocare și lățime de bandă. Suportul pentru planurile de găzduire permite criptarea și printr-un clic puteți activa certificatul SSL / TLS care vă poate ajuta în clasarea motorului de căutare.

Datele stocate pe unitățile SSD care reduc timpul de încărcare a paginii și îmbunătățesc performanța generală a site-ului. Planurile de găzduire includ, de asemenea, integrarea ușoară CloudFlare cu scanarea automată a programelor malware. Lucrurile unice pe care le oferă sunt garanția de returnare a banilor. Este posibil să auziți despre 15 zile și 30 de zile de garanție înapoi. Dar DreamHost vine cu 97 de zile de traseu. Este o perioadă destul de mare.

Compania are în prezent o echipă internă de asistență pentru clienți și oferă un panou de control personalizat pentru gestionarea funcțiilor de găzduire. Le puteți contacta prin canalele primare (e-mailuri, telefon și chat live etc) și, de asemenea, prin Twitter.

Echipa de asistență internă înseamnă că personalul de asistență angajează de la compania însăși. Și echipa știe clar să asiste clienții și să le rezolve problemele. De asemenea, puteți învăța multe din baza lor de cunoștințe în timpul liber. Acestea oferă un fel de servicii scumpe, dar în opinia noastră serviciile sunt demne.

Accesați DreamHost

10. Nume.com

registrator de domenii ieftin și cel mai bun

Această companie acreditată de ICANN începe să funcționeze din 2003. Nume.com menține un catalog mare de produse. Oferă găzduire web, e-mail, domenii, SSL, instrument de construire a site-urilor și mult mai multe produse digitale. Este posibil să nu fie furnizorii de costuri reduse, dar aici, în această listă, scopul nostru este de a descrie cei mai buni registratori de domeniu. Dar nu sunt prea scumpe, puteți achiziționa numele în doar 12,99 USD. Nu numai acest lucru dacă domeniul legat de cuvintele dvs. cheie nu este disponibil, atunci puteți verifica datele lor de domeniu expirate.

Deoarece SSL este crucial în special pentru site-urile de comerț electronic, care este un protocol de securitate pentru a proteja informațiile clientului. O puteți activa cu ușurință cu câteva clicuri și va costa 8,49 USD / an. Pentru a vă proteja informațiile personale, puteți avea nevoie de WhoisGuard, care va costa 4,99 USD. Prin urmare, cheltuind doar puțini dolari, acestea vă oferă calea sigură de a merge online. Procesul este destul de simplu și curat trebuie doar să căutați numele, să adăugați în coș și să completați detaliile de plată care sunt.

Să aruncăm o privire de ansamblu asupra serviciilor de găzduire. Planul de găzduire este livrat cu certificat SSL gratuit și lățime de bandă de 100 GB. Vă permite să creați 10 baze de date MySQL și să stocați 10 GB date pe serverele lor pentru 4,99 USD / lună. când vă abonați cel puțin pentru un an. În plus, puteți stabili conturi FTP nelimitate.

De asemenea, oferă opțiunea de scripturi preinstalate (50+). Alte caracteristici includ backup gratuit, scanare spam, expeditori și peste 100 de conturi de e-mail. De asemenea, investiția dvs. este în siguranță în baza politicii de restituire de 30 de zile.

De asemenea, oferă produse conexe SEO și găzduire. Prin intermediul tutorului SEO, aceștia vă vor oferi concurenților informații cheie și sugestia de a crește vizibilitatea site-ului. Din păcate nu există un chat live dedicat disponibil. Dar le puteți contacta folosind Facebook și Twitter etc. Pentru mai multe nume.com a menținut o bază de cunoștințe bine administrată. Nu suntem fani ai serviciilor lor de găzduire, dar pentru înregistrarea unui domeniu, nume.com este o opțiune considerabilă.

Numele vizitei

Sfaturi rapide pentru a crea un nume de domeniu cel mai bun

Dacă sunteți în căutarea unui nume de domeniu, atunci vă recomandăm NameCheap, deoarece prețurile lor sunt mult mai mici decât celelalte și, de asemenea, includ diverse freebies utile. Deci, să facem asta.

Aveți un nume în minte și doriți să cumpărați, dar dacă nu este disponibil? Deci niciodată nu depinde de un singur nume. Aici țineți cont de următoarele sugestii.

Nișă / Subiect: Care este nișa (subiectul) dvs.? Apoi, gândiți-vă la cuvintele legate de subiectul dvs. De exemplu, dacă subiectul dvs. este legat de mâncare, atunci inclusiv gătit, șarpe etc. Un subiect De exemplu, ce părere aveți despre foodgeek.com și receipeshub.com? Un nume de domeniu relevant este o primă impresie bună pentru vizitatori. Dacă nu aveți nicio idee, atunci puteți utiliza generator de nume, cum ar fi Shopify și BusinessNameGenerator.

Extinderea opțiunilor: vă sugerăm să selectați un nume care acoperă un câmp. De exemplu, dacă cumpărați un domeniu recipehub.com și în viitor, acesta poate fi folosit și pentru a partaja orice tip de rețetă.

Memorabil: încercați să alegeți un nume ușor de scris. Mai mult, un nume memorabil este, de asemenea, foarte necesar. Nu folosiți vrăjile greșite, precum armele pentru îmbrăcăminte, deoarece este dificil să spui cuiva.

Numere: Poate confunda utilizatorii și, de asemenea, face să pară urât. Imaginați-vă doar numele 01-12. Este dificil.

Scurt: numele de domeniu cu o lungime de 3 până la 4 cuvinte sunt aproape dispărute. Deci, ce acum? Încercați doar să selectați un nume cât mai scurt. Numele cu aproape 10 până la 12 caractere este excelent în măsura în care este ușor de vorbit și de scris.

Extensie: Există multe extensii disponibile, cum ar fi .com, .org, .info. Vă sugerăm să selectați un .com, deoarece este cea mai utilizată extensie. Mai mult decât atât, dacă doriți să vă orientați către publicul unei anumite țări precum Anglia, atunci utilizarea .uk ar fi excelent, deoarece va avea și unele avantaje pentru clasarea motoarelor de căutare..

Sfat: încercați să evitați verificarea disponibilității online a numelor de domeniu atunci când nu doriți să vă înregistrați la acel moment. Deoarece există cazuri rare în care o companie achiziționează numele, atunci vindeți-vă. Acesta este motivul pentru care selectăm cele mai renumite companii, dar totuși, dorim să fiți activ în această perspectivă.

Ținând cont de orientările de mai sus, puteți veni cu un nume de domeniu excelent.

Cum să cumperi un domeniu

Puteți selecta orice registrator de domeniu din listă, întrucât preferăm NameCheap pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu procedura de achiziție a domeniului. Dacă alegeți o companie diferită, nu vă faceți griji, deoarece aproape tot registratorul de domeniu are un proces similar.

Accesați Nume ieftin, apoi scrieți numele de domeniu pe care doriți să îl achiziționați

cum să cumpărați domeniu pe namecheap

După aceea, vă vor arăta dacă domeniul este disponibil sau nu. Mai mult, acestea arată, de asemenea, alte sugestii de nume de domeniu cu diverse extensii. Acum faceți clic pe pictograma Adăugați coș. Priviți imaginea de mai jos pentru asistență vizuală.

adăugați numele de domeniu în coș

În același timp, puteți vedea tabelul de cheltuieli din partea dreaptă a ecranului. Doar faceți clic pe butonul "Vizualizare coș" buton. Aici nu ai nevoie neapărat de nimic.

prețul domeniului selectat

În continuare, veți vedea durata pentru care doriți să achiziționați numele de domeniu. Durata este perioada după care numele dvs. de domeniu va expira. Totul depășește bugetul dvs. și, dacă vă puteți permite, cumpărați pentru o perioadă mai lungă. De exemplu, ne abonăm de 3 ani. Durata mai mare poate economisi un ban.

Opțiune de reînnoire automată oferită de companie pentru reînnoirea automată a domeniului dvs..

Aici rețineți că trebuie să păstrați suma în contul bancar conectat pentru reînnoirea cu succes; altfel îți trimit diverse alerte.

De asemenea, activăm WhoisGuard, care este oferit gratuit pentru primul an, iar în următorul, acestea percep o sumă foarte mică. Și dacă doriți să-l reînnoiți după 1 an, atunci este din nou opțiune de reînnoire automată.

WhoisGuard

WhoisGuard este un addon de domeniu care protejează informațiile private precum numele, numărul de telefon, adresa, id-ul de e-mail etc.

De ce să protejăm informațiile

Deoarece dacă nu ați activat stratul de protecție, toată lumea vă vede informațiile personale. Așadar, ar trebui să îi permiteți să se protejeze de spameri și hackeri dacă vă puteți permite cu ușurință. Dar rețineți că nu este un addon necesar.

După selectarea duratei și a altor opțiuni, faceți clic pe „Confirmare comandă".

nume cu whois gardă confidențialitate

Acum vă rog să vă creați un cont. Este atât de ușor să completați câmpurile obligatorii și asta este. Contul va ajuta să păstrați cu ochii pe diverșii factori precum lista de domenii și domeniul de expirare, etc.

După crearea contului, o pagină cu informații de contact va veni în fața dvs. solicitând să completați detaliile precum Adresa, orașul, provincia, codul zip și numărul de telefon etc..

După completarea detaliilor, faceți clic pe „Continuare”. În paginile următoare, acestea vor afișa diverse informații. Nu este nimic special, doar priviți-l și apoi continuați.

Următorul este să selectați metoda de plată. NameCheap oferă 3 moduri de efectuare a plății cumpărăturilor. Alegeți metoda de plată și apoi apăsați butonul „Continuați”.

cum să plătiți bani pentru domeniu

După aceea, veți vedea o cutie mică în partea dreaptă. Faceți clic pe butonul „Paypal” și acolo vă duceți. Acesta va redirecționa către pagina dvs. PayPal unde trebuie doar să puneți detaliile de conectare și asta este.

efectuați plata folosind paypal

Vor dura câteva secunde pentru a procesa comanda. Și a făcut că numele de domeniu este al tău. De asemenea, Namecheap oferă chat live în timpul cântării. Deci, în caz de inconveniente, nu ezitați să discutați cu ei. Sunt destul de repezi.

Când vă înregistrați în domeniul în timp ce achiziționați găzduire web de la NameCheap, atunci nu este necesar să faceți legătura între domeniu și găzduire, deoarece compania o va face automat pentru dvs. Dar atunci când cumpărați un domeniu și găzduire de la diferite companii pentru a evita rate mari de reînnoire.

Atunci când vă înscrieți pentru un domeniu în timp ce achiziționați găzduire web, nu trebuie să faceți legătura între domeniu și hosting, deoarece compania o va face automat pentru dvs. Dar când cumpărați un domeniu și găzduiți de la diferite companii pentru a evita ratele mari de reînnoire, atunci trebuie să le conectați, acest lucru se numește domeniu.

Cum să îndreptați domeniul către gazduire

 • Este mult mai ușor decât gândirea ta. Când achiziționați un domeniu, compania vă oferă un panou de control pentru gestionarea domeniului. Dacă nu știți unde se află panoul de control, trebuie să verificați e-mailurile trimise de registratorul de domeniu. Sau pur și simplu îndreptați-vă pe site-ul dvs. de înregistrare de domenii și cântați.
 • Când vă conectați la panoul de control al domeniului, apoi intrați în fila Listă Domeniu / Domeniu.
 • După aceea, faceți clic pe butonul Gestionare din apropierea domeniului la care doriți să vă conectați la hosting

cum să îndrepți domeniul spre găzduire

Acum derulați în jos până găsiți secțiunea „Server nume”. Apoi faceți clic pe săgeata derulantă și selectați „Personalizat”.

Acum, trebuie să puneți „Serverul de nume 1” și „Serverul de nume 2”.

lipiți dns în nameservers

Pentru a obține „Serverul de nume 1 și 2” verificați din nou contul de e-mail. Însă în acest moment deschideți e-mailul trimis de compania de găzduire. Dar dacă nu ați găsit serverul de nume acolo, conectați-vă la panoul de control al gazdelor sau contactați compania de găzduire.

· Când vă conectați la panoul de control de gazdă / Panoul de administrare a contului, apoi găsiți „Informații despre cont”, care este dat în cea mai mare parte la bara laterală.

Serverele de nume arată ca mai jos

ns1.bluehost.com

ns2.bluehost.com

Vă rugăm să folosiți serverul de nume așa cum este dat de furnizorul dvs. de găzduire.

 • Acum copiați serverele de nume și lipiți-le în secțiunea „Server nume”, care este prezentată în imaginea de mai sus.
 • După aceea, salvați modificările. Acum va dura 4 până la 48 de ore pentru a vă propaga complet gazduirea web și numele de domeniu.
 • Si asta e.

Credem că acum este clar că cum să cumpărați domeniul și apoi să îl conectați la web hosting. Totuși, dacă ceva neclar pentru tine nu te simți liber să contactezi cu noi.

Concluzie – Deci, care este cel mai bun registrator de domenii?

Deci, aceasta este lista celor mai buni registratori de nume de domeniu, dar care sunt recomandările noastre personale? În opinia noastră, dacă ai nevoie doar de un domeniu, atunci NameCheap este un mare registrator de domenii, deoarece oferă domenii la prețuri ieftine, iar prețul de reînnoire este, de asemenea, rezonabil. Reînnoirea SSL și WhoisGuard sunt, de asemenea, foarte mici.

Dar dacă sunteți în căutarea de găzduire web, inclusiv un nume de domeniu, atunci mergeți pentru BlueHost, deoarece este susținut și de WordPress.org. Sunt furnizori de hosting WordPress de calitate, la prețuri accesibile și primiți un nume de domeniu GRATUIT.

Așadar, acestea sunt sugestiile noastre acum este rândul dvs. să selectați în funcție de bugetul și cerințele dvs. Și dacă ați încercat deja pe cineva, atunci nu ezitați să împărtășiți care este cel mai bun registrator de domenii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map