Revizuirea spațiului

Evaluarea spațiului & Rezumatul revizuirii


Nume: Squarespace

Descriere: Spațiul spațial poate fi folosit de aproape oricine are nevoie de un site web pentru a-l combina rapid și ușor. Oferă șabloane pre-proiectate într-un mediu care este foarte ușor de utilizat. Șabloanele proiectanților fac ca Squarespace să depășească concurenții.

Sistem de operare: Bazat pe Web

Categorie de aplicații: Site Web Builder, Online Store Builder, soluție de comerț electronic

 • Ușurință în utilizare

 • Template-uri & Modele

 • funcţii & Flexibilitate

 • Valoare pentru bani

 • Relații Clienți

Per total

4.2

rezumat

Squarespace se bazează pe perfecționarea designului. Șabloanele de design ale designerilor fac ca Squarespace să se distingă de alți concurenți. Cu noua dimensiune a unui editor, procesul de personalizare face mai ușor și în mod natural, toate șabloanele vor arăta excelent pe dispozitive. În ciuda tuturor dezavantajelor, Squarespace este o platformă extrem de prietenoasă pentru începători și potrivită pentru cei care caută șabloane din cutie.

Aflați mai multe

 • Squarespace – cel mai ușor constructor încă?
 • Șabloane premiate
 • Întrebări frecvente în spații
 • Verdictul nostru

Pro-uri

 • LayoutEngine 2 – noua dimensiune a editorului
 • Acces la imagini de pe Getty Images și Unsplash
 • Șabloane cu aspect excelent, optimizate pentru mobil
 • Blogging-ul a fost ușor
 • Caracteristici esențiale de găzduire

Contra

 • Nu este disponibil niciun plan gratuit
 • Nu este permisă nici o aplicație terță parte / aplicație suplimentară
 • Planul de comerț electronic este scump
 • Opțiuni limitate pentru creșterea site-ului web
 • Încercați Squarespace gratuit
 • Consultați Șabloane spațiale

{
"@context": "http://schema.org",
"@tip": "Revizuire",
"itemReviewed": {
"@tip": "Aplicație software",
"Nume": "Squarespace",
"Descriere": "Spațiul spațial poate fi folosit de aproape oricine are nevoie de un site web pentru a-l combina rapid și ușor. Oferă șabloane pre-proiectate într-un mediu care este foarte ușor de utilizat. Șabloanele proiectanților fac ca Squarespace să depășească concurenții.",
"imagine": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/squarespace-home-review.jpg",
"sistem de operare": "Bazat pe Web",
"applicationCategory": "Site Web Builder, Online Store Builder, soluție de comerț electronic"
},
"reviewRating": {
"@tip": "evaluare",
"ratingValue": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"BestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor": {
"@tip": "Persoană",
"Nume": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "

Squarespace se bazează pe perfecționarea designului. Șabloanele de design ale designerilor fac ca Squarespace să se distingă de alți concurenți. Cu noua dimensiune a unui editor, procesul de personalizare face mai ușor și în mod natural, toate șabloanele vor arăta excelent pe dispozitive. În ciuda tuturor dezavantajelor, Squarespace este o platformă extrem de prietenoasă pentru începători și potrivită pentru cei care caută șabloane din cutie.

\ R \ n

Aflați mai multe

\ R \ n

  \ R \ n
 • Squarespace – cel mai ușor constructor încă?
 • \ R \ n

 • Șabloane premiate
 • \ R \ n

 • Întrebări frecvente în spații
 • \ R \ n

 • Verdictul nostru
 • \ R \ n

"
}

Este totuși cel mai ușor constructor de site-uri?

În ultimii ani, am observat o pondere corectă a constructorilor de site-uri vizuale care facilitează non-dezvoltatorii. Ei respectă întotdeauna un model atunci când vine vorba de funcționalitate, design și utilizare.

După ce am petrecut câteva ore pe Squarespace, sunt destul de convins că este unul dintre exemplele perfecte ale constructorilor de site-uri..

Chiar în afara liliacului, vă va ajuta să începeți totul de la zero – de la înregistrarea unui nou domeniu și integrarea unei teme în site-ul dvs..

Iată o privire rapidă la funcțiile Squarespace:

1. Gestionarea activelor vizuale este ușoară

Din moment ce designul este unul dintre punctele înalte ale Squarespace, vine cu un Manager de imagini drag-and-drop. Acest lucru vă poate ajuta să vă organizați, să extindeți și să optimizați biblioteca de resurse vizuale fără probleme.

Mai jos sunt câteva dintre lucrurile pe care le puteți face cu Managerul de imagine al Squarespace:

 • Acces la 40 de milioane de imagini
  Dacă aveți nevoie de o imagine caracteristică unică pentru o nouă postare pe blog, puteți beneficia de integrarea Squarespace Getty Images. Îți oferă acces la peste 40 de milioane de imagini pe care le poți folosi la un preț corect.
 • Performanță mai rapidă a site-ului web
  Pentru a asigura performanța maximă a site-ului dvs. web, Squarespace oferă un CDN gratuit – scurt pentru Rețeaua de livrare a conținutului. Funcționează prin distribuirea încărcăturii de transmitere a conținutului într-o rețea de centre de date distribuite la nivel global.
 • Încărcător de imagine sensibil
  Ori de câte ori încărcați un fișier imagine, SquareSpace generează automat un set de imagini la diferite scări. Imaginea de dimensiuni corespunzătoare este apoi încărcată în funcție de afișarea utilizatorului.
 • Prezintă-ți elementele vizuale
  Pentru a afișa activele vizuale, puteți crea „Blocuri de galerie” care pot fi plasate oriunde pe site-ul dvs. Puteți include videoclipuri, precum și aplicați efts de afișare pentru a vă evidenția galeria.

2. Noile dimensiuni ale controlului

Editorul de site-uri Squarespace oferă utilizatorilor un control nou și ușor de personalizare.

Cu “LayoutEngine 2„, Vi se oferă întotdeauna setări pe panoul din stânga și o previzualizare în direct la dreapta. Spre deosebire de platforme precum WordPress.org care se bazează pe încercări și erori, Squarespace face ușor să obții exact designul dorit.

Personalizați designul site-ului dorit cu noua dimensiune a controluluiCu noi dimensiuni de control, puteți personaliza designul site-ului dorit.

De asemenea, puteți modifica direct fiecare element din pagină, selectându-le în fereastra de previzualizare.

Când vine vorba de editare de conținut, puteți adăuga rapid elemente de pagină, cum ar fi butoane, prezentări de diapozitive, calendare și fragmente de cod. Doar faceți clic pe butonul plus (+) din colțul din dreapta jos al editorului de postări.

editor pătratEditor de spații.

Desigur, fiecare element vine cu propria pagină de setări cuprinzătoare. Acest lucru este util pentru utilizatorii care au idei mari, dar care nu au abilitățile tehnice necesare pentru a le realiza.

De exemplu, dacă faceți clic pe un buton nou adăugat, puteți modifica cu ușurință aspectul, interacțiunea și poziționarea acestuia.

editare spațiu pătratEditare spațiu.

3. Blogging-ul a fost ușor

Indiferent de nișa și obiectivele dvs., o secțiune de blog este incontestabil una dintre cele mai importante caracteristici ale site-ului dvs. Te poate ajuta să conduci trafic recurent, să-ți stabilești credibilitatea ca expert și să îmbunătățești SEO.

În Squarespace, blogurile sunt elementele de construcție ale structurii unui site web. Le puteți modifica prin intermediul editorului plutitor, care seamănă cu o aplicație de procesare a textului principal.

Blogging-ul este ușor cu SquarespaceBlogging-ul este ușor cu Squarespace.

Poate părea simplu, dar editorul Squarespace împachetează doar elementele esențiale goale atunci când vine vorba de publicarea postărilor de pe blog. Le puteți organiza în categorii, puteți aplica etichete, puteți activa comentarii și multe altele. Navigarea la „Opțiuni” vă poate ajuta, de asemenea, să optimizați aspectele cruciale ale postării dvs., de la extras la imaginea în miniatură.

Le puteți organiza în categorii, puteți aplica etichete, puteți activa comentarii și multe altele. Navigarea la „Opțiuni” vă poate ajuta, de asemenea, să optimizați aspectele cruciale ale postării dvs., de la extras la imaginea în miniatură.

Alte caracteristici cheie ale sistemului de blogging Squarespace includ următoarele:

 • Podcast
  Puteți crea „blocuri audio” pentru a publica interviuri, webinarii înregistrate și alte forme de podcast-uri. Acceptă etichetarea iTunes, ceea ce vă permite să vă promovați canalul de podcast la mai mulți utilizatori.
 • Mai mulți autori
  Squarespace face posibilă colaborarea cu colaboratorii de conținut. Ca proprietar al site-ului, puteți modifica privilegiile de acces ale acestora, cum ar fi adăugarea de postări noi și modificarea temei site-ului.
 • Partajare socială
  Cu Squarespace, este ușor să inserați butoane de partajare socială în postările de pe blog. Unele dintre rețelele acceptate includ Reddit, Facebook, Twitter și Tumblr.

4. Vindeți produse de pe site-ul dvs. web

Dacă aspirați să vindeți produse direct de pe site-ul dvs. web, puteți utiliza funcțiile încorporate de comerț electronic Squarespace. Puteți urmări comenzile, gestiona inventarul și urmări clienții – toate în secțiunea „Comerț” unificat.

Puteți urmări comenzile, gestiona inventarul și urmări clienții – toate în secțiunea „Comerț” unificat.

vinde produse de pe site-ul web pătratEste ușor să vă gestionați vânzările prin intermediul comerțului electronic Squarespace.

Squarespace vă permite, de asemenea, să creați promosuri cu reduceri care pot stimula mai multe vânzări. Acestea pot fi oferite ca reduceri automate care rulează pentru o anumită perioadă sau prin coduri promoționale exclusive.

oferte de reduceri pentru spațiul pătratEste ușor să gestionați o reducere în Squarespace.

Șabloane spațiale și aplicații

Este posibil să existe o mulțime de construitori de site-uri care oferă zeci de teme cu aspect profesional, dar colecția Squarespace este pur și simplu uimitoare vizual.

Squarespace are în prezent peste 40 de șabloane de designeri care sunt segmentate într-o varietate de categorii, inclusiv, dar fără a se limita la magazine online, sănătate, muzică și fotografie..

Navigarea simplă a colecției de șabloane oficiale a Squarespace vă poate conecta o perioadă de timp:

șabloane și teme proiectate profesionalTemele spațiului sunt concepute pentru fotografii mari și tipografii puternice.

În ciuda imaginilor de înaltă rezoluție, aceste teme folosesc o abordare minimalistă și plană oriunde altundeva. Acest lucru înseamnă că site-ul dvs. va fi rapid se va încărca și va efectua fluid odată ce va trece în direct.

Toate șabloanele Squarespace sunt, de asemenea, create pentru a fi receptive la mobil chiar din cutie, asigurându-vă că experiența utilizatorului rămâne consecventă pe mai multe platforme. Permite, de asemenea, modificări la CSS pentru a modifica în continuare șabloanele.

Pentru a extinde puterea site-ului dvs. pe web, Squarespace acceptă o mulțime de integrări de aplicații.

Aceste integrări pot ajuta la extinderea funcționalității site-ului dvs. web. Unele dintre aplicațiile populare includ G Suite, Xero, Facebook, Disqus, Google Analytics și platforme de marketing prin e-mail.

Spațiu SEO

Squarespace oferă o analiză completă a site-urilor care vă va ajuta să luați decizii SEO.

Te poți baza pe integrat Squarespace analytics pentru a îmbunătăți performanța site-ului dvs. în timp. Acoperă valori precum sursele de trafic, interogări de căutare pe site, conținut popular și numărul total de vizitatori unici.

Mai multe despre Squarespace (FAQ)

Spațiul este gratuit?

Nu. Squarespace nu oferă un plan gratuit, spre deosebire de altele precum Wix și Weebly. Cu toate acestea, Squarespace oferă o probă gratuită de 14 zile, astfel încât să puteți testa Squarespace fără teste.

Obțineți un domeniu gratuit cu Squarespace?

Puteți înregistra gratuit un domeniu atunci când vă înscrieți cu un plan anual de facturare. Domeniul gratuit este valabil un an. Ceea ce înseamnă că după primul an, trebuie să plătiți taxa standard de reînnoire a domeniului la 20 USD pe an.

Cât costă Squarespace pentru fiecare tranzacție?

Pentru eCommerce, Squarespace include 2 tipuri de taxe de tranzacție – o taxă de gateway de plată (0,30 USD + 2,9%) și o taxă de tranzacție Squarespace pentru planul de afaceri (3%). Nu sunt incluse taxe de tranzacție în spațiul spațial pentru planurile de comerț electronic.

Cât de mult sunt site-urile Squarespace?

Squarespace are 4 planuri – 2 pentru site-ul web și 2 pentru comerț electronic: 1) Plan personal – 12 dolari pe lună, 2) Plan de afaceri – 18 dolari pe lună, 3) plan de bază pentru comerț – 26 dolari pe lună, 4) plan de comerț avansat – 40 dolari pe lună

Aveți nevoie de găzduire pentru Squarespace?

Nu. Nu aveți nevoie de o găzduire pentru a utiliza Squarespace. Site-ul dvs. va fi găzduit în găzduirea lor cloud gestionată complet. Deși Squarespace nu impune limite de resurse pentru pachete, trebuie să urmați politica lor de utilizare.

Revizuirea spațiului: Verdictul nostru

Revenind la întrebare, Squarespace este cel mai ușor constructor de site până în prezent? Probabil că da, dar nu prea mult în comparație cu alte platforme ușor de utilizat, cum ar fi Weebly și Wix.

În total, Squarespace este o platformă extrem de prietenoasă pentru începători. Cu setul său de funcții, vă poate ajuta să creați un site web competitiv în mai puțin de o oră. Deși curba de învățare există, oricine poate învăța destul de repede.

Cum să începi

Indiferent dacă sunteți un începător sau un marketer de conținut cu experiență, Squarespace are tot ceea ce veți avea nevoie. Are chiar și o probă gratuită de 14 zile – care vă permite să oferiți platformei o mică unitate de testare.

Dezvăluirea FTC

BuildThis.io câștigă comision din raportarea vizitatorilor la produse, servicii și software prin parteneriat de afiliere.

Site-ul nostru se concentrează pe ajutorarea întreprinderilor mici și a persoanelor care doresc să construiască lucruri minunate online. Sprijină-ne făcând o achiziție prin link-urile noastre de afiliere, astfel încât să putem continua să producem ghid gratuit și util ca acesta.

Alternative spațiale

Căutați o alternativă? Iată alți producători de site-uri web populare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map