Revizuirea site-ului

Evaluările site-ului & Rezumatul revizuirii


Nume: Sitey

Descriere: Sitey este un instrument de construire a site-urilor web care încearcă să ajute utilizatorii care pot să nu aibă abilități să construiască un site web pe cont propriu. De la asistarea la machete până la oferirea de instrumente convenabile, Sitey simplifică o mare parte din proces.

Sistem de operare: Bazat pe Web

Categorie de aplicații: Site Web Builder, Online Store Builder, soluție de comerț electronic

 • Ușurință în utilizare

 • Template-uri & Modele

 • funcţii & Flexibilitate

 • Valoare pentru bani

 • Relații Clienți

Per total

3

rezumat

Sitey este robust și ușor de utilizat. Dacă doriți un constructor de site-uri de bază, sunteți în siguranță cu Sitey. Acest lucru se datorează faptului că trebuie să plătiți în plus pentru a debloca funcțiile avansate și există, de asemenea, lipsa integrărilor terților. Cu toate acestea, s-ar putea să vă atrageți cu prețuri de intrare competitive sitey, dar trebuie să rețineți că acesta crește în timpul reînnoirii. Deși aceasta este strategia comună folosită de majoritatea companiei pentru a câștiga cote de piață, vă puteți înscrie cu planul gratuit înainte de a decide.

Aflați mai multe

 • Prezentare generală a caracteristicilor site-ului
 • Șabloane și aplicații
 • Verdictul nostru

Pro-uri

 • Prețuri de intrare competitive
 • Editor ușor de utilizat și simplu de utilizat
 • Plan gratuit

Contra

 • Instrumentele de comerț electronic sunt disponibile la cel mai înalt plan
 • Aplicațiile terților au un preț
 • Creșterea prețurilor în timpul reînnoirii
 • O mulțime de șabloane cu aspect similar
 • Lipsa de asistență pentru clienți
 • Încercați Sitey gratuit
 • Consultați Planurile și prețurile site-ului

{
"@context": "http://schema.org",
"@tip": "Revizuire",
"itemReviewed": {
"@tip": "Aplicație software",
"Nume": "Sitey",
"Descriere": "Sitey este un instrument de construire a site-urilor web care încearcă să ajute utilizatorii care pot să nu aibă abilități să construiască un site web pe cont propriu. De la asistarea la machete până la oferirea de instrumente convenabile, Sitey simplifică o mare parte a procesului.",
"imagine": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/sitey-home-review.jpg",
"sistem de operare": "Bazat pe Web",
"applicationCategory": "Site Web Builder, Online Store Builder, soluție de comerț electronic"
},
"reviewRating": {
"@tip": "evaluare",
"ratingValue": 3,
"BestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"autor": {
"@tip": "Persoană",
"Nume": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "Sitey este robust și ușor de utilizat. Dacă doriți un constructor de site-uri de bază, sunteți în siguranță cu Sitey. Acest lucru se datorează faptului că trebuie să plătiți în plus pentru a debloca funcțiile avansate și există, de asemenea, lipsa integrărilor terților. Cu toate acestea, s-ar putea să vă atrageți cu prețuri de intrare competitive sitey, dar trebuie să rețineți că acesta crește în timpul reînnoirii. Deși aceasta este strategia obișnuită folosită de majoritatea companiei pentru a obține cote de piață, vă puteți înscrie cu planul gratuit înainte de a decide. \ R \ n \ r \ nAflați mai multe\ R \ n

  \ r \ n \ t
 • Prezentare generală a caracteristicilor site-ului
 • \ r \ n \ t

 • Șabloane și aplicații
 • \ r \ n \ t

 • Verdictul nostru
 • \ R \ n

"
}

În lumea de astăzi bazată pe tehnologie, prezența online nu mai este opțională. Nu contează dacă sunteți freelancer, proprietar de restaurant sau antreprenor. Ori te adaptezi și faci ca brandul tău să fie descoperit online, sau stai pe loc în timp ce concurenții atrag toată atenția.

Din fericire, există o multitudine de construitori de site-uri decât aproape toată lumea poate folosi cu ușurință. Sitey, în special, poate fi considerat ca o bijuterie ascunsă. Are tot ce puteți solicita vreodată într-o platformă de construire a site-urilor – de la un editor drag-and-drop până la integrarea socială.

Ce este Sitey

Sitey este o platformă all-in-one de creare a site-urilor pentru toate tipurile de nișe. Principalul său punct de vânzare este ușurința de utilizare, ceea ce este foarte important pentru cei care nu au niciun indiciu în dezvoltarea web.

Iată mai detaliat modul în care Sitey face crearea site-ului web o plimbare în parc:

Caracteristici site-uri care vă ajută în construirea unui site web

După crearea contului dvs., veți fi direcționat direct la editorul principal Sitey. Dacă nu aveți experiență cu platformele de construire a site-urilor, luați în considerare să vizitați centrul de ajutor făcând clic pe „?” buton.

sitey-editorEditorul site-ului Sitey.

În caz contrar, nu ezitați să explorați și prin meniul de navigare. Pentru a netezi curba de învățare, iată o privire mai atentă asupra principalelor caracteristici ale site-ului pentru crearea site-ului.

1. Crearea unui site web este ușoară

Cu Sitey, puteți ajusta în mod liber aspectul site-ului dvs. web prin redimensionarea și glisarea elementelor în jurul valorii de mouse.

Deasupra elementului selectat va apărea și un „meniu contextual”. Acest lucru vă permite să efectuați diferite acțiuni, cum ar fi ștergerea elementului sau adăugarea unui hyperlink.

Elemente-editor sitey-site-Meniul contextual Sitey.
Elemente-add-sitey site-Atenție: Diferite tipuri de elemente folosesc meniuri contextuale diferite. De exemplu, dacă selectați un container de text, meniul contextual va afișa butoane de formatare a textului.

Este ușor dacă trebuie să adăugați mai multe funcții pe site-ul dvs. Sitey.

Puteți face acest lucru făcând clic pe „Elemente” din meniul principal. Acest lucru va prezenta paleta de instrumente unde puteți găsi tot conținutul pe care îl puteți utiliza pe site-ul dvs..

sitey-funcțieTrebuie doar să trageți și să plasați elementele în editorul principal Sitey.

Elemente precum butoanele, butoanele sociale și textul au diferite formate. Selectează-l pe cel de care ai nevoie și aruncă-l oriunde pe editorul principal. Destul de ușor, nu?

2. Găzduirea site-ului dvs. în câteva clicuri

Pe deasupra constructorului său de site-uri, Sitey elimină de asemenea nevoia unei soluții externe de găzduire web.

Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul „Publicare” pentru a iniția procesul de găzduire după ce ați terminat crearea site-ului.

sitey conecta găzduireaUn site Web Sitey trebuie publicat înainte să se poată conecta la un domeniu.

Vi se va cere apoi să specificați un nume de domeniu pentru site-ul dvs. O previzualizare a adresei URL a domeniului dvs. va fi afișată în partea de jos a câmpului de text „Domeniu”.

conecta domeniulIntroduceți numele de domeniu al site-ului dvs. web.

Pentru a vedea site-ul dvs. web, întoarceți-vă la tabloul de bord Sitey. Ar trebui să puteți vedea un link către noul dvs. domeniu în secțiunea „Site-urile mele”.

tabloul de bord siteyTabloul de bord sitey.

Simțiți-vă liber să explorați site-ul dvs. și să verificați dacă butoanele, linkurile și elementele de pe site funcționează conform destinației. În orice caz, nu uitați că puteți edita site-ul dvs. întorcându-vă înapoi la „Site-urile mele” și făcând clic pe „Editare site”.

Rețineți că aveți nevoie de un cont plătit dacă doriți un domeniu personalizat fără extensia „.sitey.me”. Pentru a afla mai multe despre capacitățile și planurile de găzduire ale site-ului, puteți consulta secțiunea de ajutor, făcând clic pe butonul „Asistență”.

3. Transformați site-ul dvs. în magazin de comerț electronic

Sitey este dotat cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a configura un magazin online.

Cea mai simplă metodă este utilizarea integrărilor PayPal din meniul de elemente. Acestea pot fi accesate în secțiunea „Elemente”.

sitey comerțului electronicSitey comerț electronic.

Dacă sunteți serios despre vânzarea pe Sitey, va trebui să vă înregistrați pentru un cont plătit pentru a accesa funcțiile de comerț electronic..

Nu vă faceți griji – majoritatea materialelor tehnice vor fi efectuate automat de către platformă. Trebuie doar să vă concentrați asupra aspectelor de design ale magazinului dvs. digital.

4. Instrumente sitey pentru marketing

Începătorii vor avea probabil indicii zero despre cum să faci marketing online. Din fericire, Sitey vă poate ține mâna în timp ce acoperiți elementele esențiale.

Puteți crea o secțiune de blog pentru site-ul dvs., care va atrage vizitatori și vă va îmbunătăți autoritatea.

sitey-blog-creaTrebuie doar să alegeți un șablon pentru blogul dvs. și să îi dați un nume.

Puteți începe să scrieți și să gestionați postările de pe blog imediat după crearea blogului.

Restul funcțiilor de marketing online ale Sitey pot fi accesate de pe pagina principală. La „Marketing”, puteți găsi o varietate de instrumente utile pe care le puteți utiliza:

sitey marketingInstrumente de marketing sitey.

Iată o soluție rapidă a acestor instrumente:

 • Analytics – Vă permite să integrați Google Analytics pentru a urmări performanțele site-ului dvs. în timp.
 • Instrumente SEO – Vă permite să efectuați diverse activități SEO (optimizarea motorului de căutare). Acest lucru va fi tratat mai detaliat mai târziu.
 • Booster social – Vă permite să gestionați activitățile de marketing pe social media pe Sitey.
 • Campanii prin e-mail – Integrează Constant Contact pentru generarea de plumb și marketing prin e-mail.
 • Partajează-ți site-ul – Vă permite să partajați site-ul dvs. pe diverse canale.

Începeți cu Sitey

Șabloane și aplicații sitey

Șabloane sitey

Sitey vă oferă peste 750 de șabloane din care puteți alege.

sitey-șabloaneȘabloane sitey.

Dacă trebuie să aruncați o privire asupra șabloanelor care vi se potrivesc, pur și simplu introduceți cuvântul cheie în bara de căutare.

De exemplu, dacă doriți să creați un magazin de comerț electronic, introduceți pur și simplu „magazin online” în bara de căutare.

Puteți perfecționa căutarea în continuare selectând o categorie din meniul derulant din stânga. Spuneți că, dacă magazinul dvs. online va prezenta produse de stil de viață, pur și simplu selectați „Stil de viață” pentru a reîmprospăta automat rezultatele.

sitey-șabloane categorieRafinați-vă căutarea șabloanelor alegând o categorie.

Șabloanele pot fi accesate de asemenea ori de câte ori încercați să creați site-uri noi. Un proces similar de căutare poate fi folosit pentru a vă ajuta să găsiți potrivirea perfectă pentru nevoile dvs. online.

Aplicații sitey

Pentru a vă mări site-ul, Sitey oferă o piață de aplicații pe care le puteți achiziționa la un preț. Acestea variază de la asistența prioritară la afișare la instrumente de securitate precum SiteLock.

sitey-appSitey piață de aplicații.

Nu uitați, este ușor să mergeți peste bord atunci când faceți cumpărături pentru aplicații pe care să le utilizați pe site-ul dvs. O strategie bună este de a crea o listă a obiectivelor site-ului dvs. în prealabil.

Puteți vizita piața prin intermediul butonului „Place Market” de pe pagina principală.

Sitey SEO

În cele din urmă, mențiunea despre optimizarea motoarelor de căutare sau SEO este suficientă pentru ca bloggerii experimentați să clipească. Dar asta nu schimbă faptul că este una dintre pietrele de temelie ale unei prezențe online de succes.

Vestea bună este că Sitey vă poate orienta către direcția corectă cu instrumentele sale extinse de SEO.

sitey-SEOSitey SEO.

În cele din urmă, va trebui să folosiți toate instrumentele SEO disponibile pe Sitey dacă doriți să fiți competitiv. Pentru a profita la maximum de ele, ar trebui să începeți cu biblioteca gratuită de învățare găsită aici.

Verdictul nostru

Sitey este un instrument de blogging, constructor de pagini și platformă de marketing rulată într-una.

Deși are suficiente caracteristici pentru a-i face fericiți pe veterani, acesta are, de asemenea, capacitatea de utilizare pentru începători absoluti. Este posibil să nu fie la fel de popular ca și constructorii de site-uri mai mari ca Weebly, dar oferă un efect negativ pentru buck-ul tău.

Cum să începi

Procesul de înregistrare al Sitey este plăcut neobișnuit. În loc să arunce o pagină de înregistrare, aceasta începe cu un ecran de selecție de șabloane. Acest lucru înseamnă că obțineți o privire preemptivă la ceea ce poate face platforma.

După ce găsiți un șablon care vă place, faceți clic pe mouse și faceți clic pe butonul „Editați”. Finalizați procesul de înregistrare pentru a continua.

Accesați Sitey.com

Dezvăluirea FTC

BuildThis.io câștigă comision din raportarea vizitatorilor la produse, servicii și software prin parteneriat de afiliere.

Site-ul nostru se concentrează pe ajutorarea întreprinderilor mici și a persoanelor care doresc să construiască lucruri minunate online. Sprijină-ne făcând o achiziție prin link-urile noastre de afiliere, astfel încât să putem continua să producem ghid gratuit și util ca acesta.

Alternative sitey

Căutați o alternativă? Iată alți producători de site-uri web populare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map