Cum să-ți externalizezi activitatea de dezvoltare a site-ului web

S-ar putea să începeți doar prezența dvs. web și să aveți nevoie de un site nou. Sau poate că sunteți un proprietar existent al site-ului, care doriți ca site-ul dvs. web să fie mai bun. Există multe situații prin care sunt sigur că v-ați jucat cu ideea de a externaliza dezvoltarea web, în ​​întregime sau în anumite părți.


Înainte de a citi mai departe, trebuie să vă anunț că sunt din școala de gândire că afacerile ar trebui să se concentreze întotdeauna pe capacitățile lor de bază. Acest lucru înseamnă că, dacă veniturile dvs. principale trebuie să provină din alte activități decât dezvoltarea web, atunci externalizați-vă dezvoltarea web!

Doar ține cont de faptul că externalizarea dezvoltării web nu va scoate din umeri exact, ci doar părțile necesare.

Cum funcționează externalizarea

În general, iată cum funcționează dezvoltarea externalizării web –

1- Alegeți un partener de outsourcing potrivit

2- Contact inițial și configurare

3- Planificați și configurați repere

4- Întocmiți contracte

5- Dezvoltare și lansare

Introducere: Web Design vs Web Development

Cu toate că mulți oameni ar putea spune că este doar o abordare extrem de importantă asupra terminologiei, designul web și dezvoltarea nu sunt chiar același lucru. Designul se referă la estetica site-ului – cât de frumos arată. Dezvoltarea poate acoperi proiectarea șantierului, dar include construirea motorului care rulează site-ul.

PSD la HTML / PSD la WordPress nu mai funcționează

Cu ceva timp în urmă, proprietarii de afaceri obișnuiau să descrie unui designer cum ar fi dorit să arate site-ul lor web. Proiectantul ar reda aspectul site-ului folosind ceva de genul Photoshop și apoi l-ar transmite unui dezvoltator care ar transforma fișierul PSD în cod HTML.

Acest lucru este mai ales depășit acum, datorită fluxului masiv de dispozitive cu dimensiuni diferite ale ecranului. Un design „un singur format se potrivește tuturor” nu mai este realizabil și, dacă nu sunteți dispus să cheltuiți timp și bani realizând proiectare și dezvoltare separate pentru fiecare tip de dispozitiv, PSD-ul HTML nu mai este realist.

PSD la HTML este încă un subiect masiv pe web astăzi (vezi căutare) – chiar dacă un design „o singură dimensiune se potrivește tuturor” nu mai este posibil astăzi.

Uitați-vă de exemplu la WordPress și luați în considerare acest fapt. Folosind șabloane poate ușura o mulțime de sarcini de proiectare și multe dintre ele sunt responsive, ceea ce înseamnă că șabloanele se adaptează la diferite formate de ecran.

Nu mă înțelegeți greșit, puteți totuși face acest lucru, de fapt puteți chiar să transformați fișierele dvs. PSD în șabloane WordPress, dar merită să vă faceți probleme?

Cum funcționează dezvoltarea externalizării web

Primul lucru pe care trebuie să-l știți este că, chiar și cu externalizarea dezvoltării web, ca viitor proprietar de site, veți fi în continuare foarte implicat în procesul de dezvoltare. De la alegerea partenerului potrivit până la definirea sferei exacte a activităților dvs. online, contribuția dvs. este vitală dacă așteptați să nu fiți dezamăgiți de ceea ce rezultă dezvoltatorii dvs. de web.

Nu uitați: dezvoltatorii web sunt identici cu alți proprietari de afaceri – sunt experți în propriul lor domeniu. Ceea ce aveți nevoie este să puteți să le transmiteți expertiza din domeniul dvs. și să le permiteți să transferați aceste cunoștințe în designul lor tehnic. Asigurați-vă că lucrurile sunt precizate în termeni cât mai simpli, astfel încât să nu existe loc pentru interpretări greșite.

Reclama IndiaWeb-ul este plin de reclamații privind dezvoltarea web externalizată

La ce să te aștepți 

 • Întârzieri la cronologia proiectului
 • Modificări sugerate pentru proiectele dvs.
 • Personalului intern va trebui să li se aloce timp pentru a face legătura cu dezvoltatorul
 • Cel puțin costurile minore depășesc

Ce să nu te aștepți să fie inclus:

 • Conținut pentru site-ul web
 • Orice imagini / videoclipuri speciale
 • Motor de căutare & marketing social media
 • Gazduire web si nume de domeniu

1. Alegeți un partener potrivit de externalizare

Acum că am obținut asta, cum puteți spune dacă un dezvoltator web este potrivit pentru dvs.? Nu este atât de ușor pe cât pare.

În afară de spam-ul obișnuit de la prinții nigerieni și IRS, care îmi cere să recupereze milioane care mi-au fost atribuite cumva, în ultimii ani am început să primesc spam și de la dezvoltatorii web. Acestea sunt, de obicei, persoane fizice, iar spamul a evoluat chiar și până la apeluri reci, încercând să-și vândă serviciile.

În prezent, există literalmente mii de companii de dezvoltare web și un număr și mai mare de dezvoltatori web independenți. Problema este găsirea celui potrivit pentru a lucra cu tine pe site-ul tău.

Iată câteva sfaturi pentru alegerea unuia;

 • Cereți-le referințe – Toate companiile de dezvoltare web pot veni cu un site decent și cu totul, dar dovada este că ai clienți fericiți. Verificați aceste referințe și luați notă de comentariile lor.
 • Evaluează fluxul de comunicare – Întrebați cum este fluxul de comunicare de lucru. Am lucrat odată cu un dezvoltator care a avut o abordare foarte tăcută – am comunicat cu personalul lor de asistență, care a comunicat cu personalul lor tehnic și a separat alte persoane care s-au ocupat de facturare, reclamații etc. Procesul a fost dureros de lent și de multe ori confuz.
 • Potriviți-vă bugetul – Va fi adesea tentant să mergi cu un dezvoltator mai mic, care îți promite luna și stelele pentru o poftă. În comparație, o companie mai mare, mai de încredere, ar putea fi sigură de unele dintre lucrurile pe care le solicitați – ascultați ambele părți în mod realist și imparțial înainte de a decide cu privire la nivelul de risc pe care sunteți dispus să îl asumați.

Opțiuni excelente pentru externalizarea muncii

Platforma externă # 1- Codabilă

Pagina de pornire codabilă (vizitați online)

Înființată în 2012, Codeable a început prin preluarea unor persoane talentate, apoi le-au angajat celor care au nevoie de asistență web ad-hoc. Astăzi s-au transformat într-una dintre cele mai bune resurse disponibile pentru cei care au nevoie de abilități WordPress.

Aceștia au simplificat sistemul de freelancing pentru a reduce timpul și efortul necesare pentru a găsi abilitățile potrivite. Tot ce trebuie să faceți este să le spuneți ce doriți și vă vor ajuta să găsiți talentele potrivite și să citați un preț unic – susținut cu o garanție.

* Notă – Ne-am asociat cu Codeable și avem aici un formular de citate încorporat. Trimiteți detaliile proiectului și solicitați 1) o ofertă gratuită și 2) recomandarea dezvoltatorului; folosind acest formular. 

PROS

 • Tarife orare rezonabile cuprinse între 70 și 120 $
 • Estimarea unică a prețurilor ajută la reducerea costurilor
 • Experți freelanceri din peste 60 de țări
 • 28 de zile garanție de remediere a erorilor

CONS

 • Taxa de serviciu de 17,5% este redusă peste tarifele orare
 • Taxele de serviciu nu sunt rambursabile
 • Sunt disponibile doar abilități specifice WordPress

Accesați Codable

Platforma externă nr. 2: revarsare la stivă

Stackoverflow (vizitați locul de muncă aici).

Fiind o rețea de freelancing specializată în guru-uri de coduri, Stack Overflow a început înapoi în 2008. Au crescut în măsura în care au trecut prin patru runde de finanțare până la tonul de 70 de milioane de dolari. Astăzi, se mândresc cu o rețea de peste 50.000 de dezvoltatori.

Ceea ce le face unice în spațiul de rețea freelancing este întrebarea lor&Un model care vă permite să puneți pur și simplu întrebări și să participați la schimbul de cunoștințe. Site-ul este un punct de adunare pentru dezvoltatorii calificați care participă de bunăvoie la Q&O sesiune.

PROS

 • Fără taxe suplimentare – plătiți doar ceea ce percepe freelancerul
 • Q mare cu acțiune comunitară&O bază de date
 • Permite înregistrări

CONS

 • Structura tradițională a listelor de locuri de muncă pentru a găsi freelanceri

Accesați StackOverflow

Platforma externă # 3- Fiverr

Fiverr talent în programare și tehnologie (vizitați online).

Fiverr este încă o resursă care vă permite să răsfoiți prin grupuri de freelanceri pentru orice, de la crearea de conținut până la asistența socială. Acestea permit freelancerilor să creeze oferte care pot fi apoi alese de dvs. În mod alternativ, puteți crea o slujbă (postați o „solicitare”) de care aveți nevoie în mod specific și permiteți freelancerilor Fiverr să liciteze pentru aceasta.

Pentru fiecare tranzacție, Fiverr își va reduce reducerea sub forma unei comisioane care este taxată la prețul final. Taxa variază în funcție de valoarea tranzacției. Datorită unui sistem de reputație, freelancerii Fiverr pot fi agresivi în încercarea de a satisface cerințele postului.

PROS

 • O gamă largă de tipuri și niveluri de abilități disponibile
 • Navigarea pentru locuri de muncă poate fi o sursă de idei pentru ceea ce aveți nevoie
 • Fiverr ține plăți până când spuneți că sunteți mulțumit de munca depusă

CONS

 • Existența unor înregistrări neactualizate
 • O gamă largă de prețuri nereglementate
 • Unii vânzători pot fi necalificați

Du-te la Fiverr

Platforma externă # 4- Toptal

Prima pagină Toptal (vizitați online)

Afirmația acestei rețele este de a face că te ajută să externalizezi munca la crearea culturii de dezvoltatori web independenți. Au reușit să pună laolaltă talente care acoperă orice abilitate care ar putea fi nevoie de un site web, chiar și de designeri.

Fie că sunteți în căutarea dezvoltatorilor generali sau a celor care au domenii specifice de competență, cum ar fi Node.js sau motorul Unity, este probabil să găsiți ajutor aici.

PROS

 • Sursa mare de dezvoltatori și designeri extrem de talentați
 • Acordă toate mărimile întreprinderilor
 • Pre-ecrane freelancers pe mai multe niveluri – abilități, limbă, etica muncii și multe altele
 • Perioada de încercare gratuită cu toți freelancerii

CONS

 • Poate fi scump cu rate orare între 60 și 210 USD
 • Înregistrarea necesară pentru a răsfoi talentele

Du-te la Toptal

Platforma externă # 5- Gun.io

Pagina de start a Gun.io (vizitați online)

Gun.io încearcă să rupă abilitățile tradiționale dureroase de la bord, contribuind cu abilitățile sale la procesul de angajare independent. Ei pun în comun talente de înaltă experiență (nu există noi aici), care sunt dispuși să lucreze pe bază de contract și îi asigură, apoi vă ajută să găsiți potriviri potrivite atât pentru freelanceri, cât și pentru dvs..

Nu au liste de freelanceri pe care îi puteți oferi, dar care lucrează cu cei care vor să angajeze direct. Un apel pentru a-i ajuta într-o misiune de constatare a faptului va duce la găsirea persoanei exacte adecvate pentru acest loc de muncă.

PROS

 • Doar freelanceri cu experiență înaltă
 • Candidații pre-examinați și evaluați
 • Nu este nevoie să răsfoiți pe liste pentru a găsi ce doriți
 • Meci de talent în 48 de ore

CONS

 • Costul redus până la durata închirierii – angajările scurte pot fi costisitoare

Du-te la Gun.io

Platforma externă # 6- Upwork

Pagina de pornire excelentă (vizitați online)

Upwork este mai degrabă un site de rețea freelancing multi-mix, mai degrabă decât un specialist în guri de dezvoltare web. Acestea oferă totul, de la dezvoltarea web până la contabilitate, specializându-se pe lucrătorii la distanță, care sunt disponibili de oriunde pe glob.

Modul în care funcționează este asemănător cu formatul tradițional de listare a comenzii de locuri de muncă, în care sunt reunite talente de tot felul și apoi sunt clasificate pentru a le găsi. În afară de freelanceri, agențiile sunt de asemenea enumerate aici, ceea ce oferă căutătorilor de talente o opțiune suplimentară.

PROS

 • Sunt disponibile niveluri multiple
 • O gamă variată de competențe disponibile

CONS

 • Înregistrarea este necesară pentru a naviga pe freelanceri
 • Ceea ce puteți vedea este limitat de pachetul de înscriere (prețul variază de la gratuit la 499 USD pe lună)
 • Cheltuieli de prelucrare de până la 13%

Accesați Upwork

2. Știi ce vrei (și spune clar)

Ce vreau să spun aici este că trebuie să aveți o viziune pentru site-ul dvs. web. Care sunt intențiile tale? Doriți ca site-ul dvs. web să fie pur și simplu informațional și să vă sprijine locul principal de activitate sau căutați să îl utilizați ca o extensie virtuală a afacerii dvs.?

Există aici diferențe cheie pe care dezvoltatorul web trebuie să le cunoască.

După ce ați decis ce trebuie să fie pe site-ul dvs., asigurați-vă că transmiteți informațiile sale în mod clar dezvoltatorului dvs. web. Deși aspectul este important, nu vă lăsați transportat și nu vă concentrați prea mult pe designul site-ului dvs..

Exemple: Cadru de sârmă și schițe digitale pe care le folosim atunci când re-dezvoltăm acest site în 2018. Înregistrările video, chaturile, imaginile și schițele de mână au fost folosite pentru a comunica clar.

3. Stabiliți reperele proiectului

Colaborează cu dezvoltatorul pentru a crea o cronologie care este acceptabilă pentru amândoi. În fiecare etapă, ar trebui să existe un punct de evaluare pentru a vă asigura că puteți apela un termen în cazul în care simțiți că ceva nu merge așa cum trebuie.

Cronologia vă oferă, de asemenea, o mai bună stare a momentului în care produsul final (site-ul web) va fi disponibil, astfel încât să puteți planifica activități de sprijin, cum ar fi o lansare soft, unele promoții sau alte activități de marketing în jurul datei de lansare..

O etapă standard de dezvoltare a site-urilor web. Fiecare proiect de design web este unic, dar aceasta este o referință bună pentru utilizatorii care își stabilesc etapele proiectului pentru prima dată (sursă).

4. Întocmiți un contract

Până acum probabil vă dați seama că site-ul dvs. web poate fi un instrument de neprețuit pe care îl puteți construi și mai multe activități de afaceri. Din această cauză, vei fi angajat în ea în multe feluri. A avea un contract protejează atât investiția, cât și interesele dezvoltatorului web.

Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că, dacă decideți să contractați un terț în, să zicem, India, atunci trebuie să aflați cât de executabil este orice contract pe care îl puteți avea cu ei..

5. Construiește o relație bună cu dezvoltatorul tău

După ce aveți site-ul dvs., este de obicei norma că, ocazional, unele lucruri ar putea merge prost. Menținerea unei relații bune cu dezvoltatorul dvs. vă va ajuta să vă asigurați că eventualele erori sau alte probleme pe care le aveți vor fi rezolvate rapid.

De asemenea, se bazează pe încredere și vă oferă o opțiune bună în caz că veți decide vreodată să adăugați o „Fază 2” pe site-ul dvs. web. Cei care au construit-o vor putea, de obicei, să-l dezvolte mai departe pe o cronologie mai scurtă și cu mai puține resurse.

Povestea de succes: Credo

Sursa: Antreprenorul Crește afacerea prin externalizare

Ca consultant de marketing la Credo, Ioan a avut greu să concureze singur împotriva altor companii care le-au oferit clienților asigurarea „mărimii”. Există limite la cât de mult a putut realiza în fiecare zi de unul singur și a decis să externalizeze unui dezvoltator WordPress.

Printr-o relație de muncă, John a ajuns într-un punct în care nu se mai simte stresat de problemele de dezvoltare în activitatea sa de consultanță și este capabil să se concentreze pe obiectivele sale de afaceri principale..

Evitați aceste 5 greșeli la externalizare

 1. Alegerea partenerului greșit
 2. Stabilirea unui buget nerealist
 3. Neavând obiective clare definite în mod clar
 4. Fiind prea „mână” în procesul de dezvoltare
 5. Nu construiți un plan de marketing în jurul site-ului dvs. web

Concluzie: este dreptul de externalizare pentru TINE?

Fiecare afacere este diferită, atât în ​​ceea ce fac, cât și în ce punct există. Dacă vă întrebați dacă externalizarea este alegerea potrivită pentru dvs., este posibil. Ceea ce ar trebui să privești este o mare parte din ceea ce am acoperit în acest articol.

Nu mă înțelegeți greșit – calea de externalizare nu este căptușită cu trandafiri și conține mai mult decât partea sa corectă de spini. Cu toate acestea, la sfârșitul zilei, dacă se face chiar atunci, veți obține un atu extrem de profesional pentru activitățile dvs. de afaceri principale..

Diferența cheie dintre externalizarea sau nu constă în câteva elemente fundamentale. Dacă externalizați, în loc să vă concentrați pe competențe tehnice de care nu veți mai avea niciodată nevoie, vă bazați în schimb pe alte calități bune de management – comunicare și planificare de proiecte.

Acestea vor funcționa bine în avantajul dvs. indiferent de linia de afaceri în care vă aflați, chiar și după finalizarea proiectului de dezvoltare web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map