Cele mai bune oferte de Black Friday 2019 pentru întreprinderile mici

Vinerea Neagra este chiar după colț și acesta este cel mai bun moment al anului pentru ca proprietarii de afaceri să accepte cele mai bune oferte. De la găzduire web la instrumente de afaceri, există atât de multe lucruri care pot ajuta întreprinderile să prospere în această epocă digitală. Desfășurarea unei afaceri astăzi înseamnă că trebuie să desfășurați mai multe activități online decât să aveți pur și simplu un site web care stă acolo stagnat.


Unele dintre aceste lucruri pot fi provocatoare, cum ar fi găsirea instrumentelor potrivite pentru a vă ajuta. Haideți să vedem câteva dintre cele mai bune oferte din acest an și cum le puteți folosi pentru a vă înscrie în competiție.

Oferte de Vinerea Neagră aleasă pentru proprietarii de afaceri mici

1. NameCheap

Reduceri Namecheap negru vineri 2019

NameCheap este un nume recunoscut este industria de găzduire web și furnizarea de nume de domeniu. Acesta oferă clienților mai multe opțiuni de ofertă în acest Black Friday. Prima este o vânzare uriașă – cu până la 97% reducere – la înregistrarea domeniilor de top și la 27% din transferurile de nume de domeniu. De asemenea, puteți economisi 60% din planurile de e-mailuri private și până la 85% în certificatele SSL.

O prezență pe internet astăzi nu mai este doar o opțiune care este bine să devină esențială pentru întreprinderile de toate nivelurile. Chiar dacă nu utilizați internetul direct pentru vânzări, fără prezență digitală puteți pierde din branding și din generarea de plumb.

Totuși, ceea ce mulți oameni nu realizează este că nu trebuie să cumpărați toate produsele de care aveți nevoie pentru activitățile dvs. online într-un singur loc. De exemplu, puteți opta să cumpărați găzduirea web de la o companie, dar numele dvs. de domeniu de la alta.

Motivul pentru a face acest lucru este că toate aceste produse au prețuri elastice. Namecheap este una dintre cele mai bune resurse pentru oferte bune pe nume de domenii și economisirea de 97% la prețul uneia poate fi semnificativă pentru o întreprindere mică.

Deși multe pachete de găzduire web vin cu o anumită indemnizație pentru gestionarea e-mailurilor, acestea nu sunt întotdeauna potrivite pentru nevoile de afaceri. De exemplu, dacă doriți să trimiteți volume mari de e-mailuri de marketing, probabil că veți fi mai bine cu o găzduire separată de e-mail privat.

În cele din urmă, există certificarea SSL. Acest lucru este necesar astăzi de când multe companii de browser de internet au început să pună accentul pe securitate. De asemenea, Google sancționează clasamentele de căutare a site-urilor care nu au certificat SSL.

Care este oferta pe NameCheap?

 • Înregistrare de 97% din domeniile de top
 • Transferuri de nume de domeniu cu 27% off
 • 60% reducere planuri private de e-mail
 • Până la 85% din certificate certificate SSL

Accesați NameCheap

2. Elemente Envato

Envato Promo Black Friday 2019

Envato Elements oferă utilizatorilor acces la o colecție uriașă de elemente grafice care pot fi utilizate în orice scop. Acest lucru le face aproape o necesitate pentru companii, în special pentru cele care doresc să ajungă la o audiență largă prin marketing digital.

Problema cu căutarea unei imagini pe care să o folosești în activitățile de marketing este că, deseori, articolele pe care le găsești online aparțin cuiva. Pentru a le folosi pentru propriile nevoi, trebuie să încercați să obțineți drepturile pentru ceea ce poate fi destul de chinuitor și costuri diferite.

Rezolvați această problemă prin înscrierea cu Envato și accesați la baza de date care conține milioane de fișiere. Acestea pot fi reutilizate în orice mod doriți, rapid și ușor. Tot ce ai nevoie de un singur abonament pe care îl plătești lunar.

În acest Black Friday ei oferă reduceri atât la abonamentele anuale, cât și la cele lunare. Prețurile abonamentului lunar sunt scăzute de la 33 USD pe lună la 19 dolari pe lună, în timp ce, dacă plătiți anual, economisiți și mai mult la o rată de doar 14 dolari pe lună..

Compară asta cu bazele de date cu imagini stoc, precum fotografiile iStock, care încasează 12 USD pentru un singur credit (unele imagini costă mai mult de 1 credit) și poți vedea ce poate fura un abonament cu Envato.

Ofertele lor de Black Friday încep de la 12:00 AEDT la 2 decembrie 2019 și se desfășoară până la 17 p.m. AEDT pe 3 decembrie 2019.

Care este afacerea de pe Envato?

 • 50% din toate planurile de abonament

Vizitați Envato

3. Gazduire A2 Gazduire partajată

A2 Gazduire Promo Black Friday 2019

În cazul în care Namecheap oferă oferte excelente pe nume de domenii și alte accesorii în acest Black Friday, A2 Gazduire te-a acoperit dacă ești pe piață pentru găzduire partajată. Găzduirea A2 este unul dintre numele de top ale afacerii și dacă nu sunteți nemulțumit de găzduirea dvs. actuală, acesta este un loc minunat pentru a vă muta acum.

Aceștia au redus prețurile de hosting comune până la nivelul osului, iar aceste planuri încep de la 1,98 USD acum. Acest lucru le face extrem de accesibile. Partea cea mai bună este că rata de reducere de 67% la găzduirea partajată se aplică întregii game de hostinguri comune, ceea ce înseamnă că, dacă căutați mai multe resurse pentru găzduire partajată, veți economisi și mai mult.

Dacă ați fost supărat pentru o gazdă web cu performanțe slabe, mutarea aici acum nu numai că vă poate economisi bani, dar se vor ocupa și de migrația site-ului dvs. pentru dvs. Lăsați-le să-și facă griji pentru detaliile tehnice!

Beneficiați de aceste tarife speciale cu reduceri de la A2 Hosting, de la 9:00, pe 26 noiembrie 2019 până la 23.59 p.m. pe 3 decembrie 2019.

Care este afacerea pentru gazduirea A2?

 • 67% din toate planurile de găzduire partajate

Accesați Găzduirea A2

4. Gazduire VPS cunoscută

Oferte cunoscute pentru Vinerea Neagră 2019

KnownHost este un furnizor complet de servicii de găzduire web, dar este, de asemenea, cunoscut (iertare punct) pentru planurile VPS excelente pe care le are. Acestea sunt o etapă avansată de găzduire partajată obișnuită și puteți alege de multe ori cât doriți exact în ceea ce privește resursele. Resursele respective sunt, de asemenea, ușor scalabile.

Dacă site-ul dvs. a avut succes, asigurați-vă că vă uitați la utilizarea resurselor dvs. și planificați-vă pentru extindere. Găzduirea partajată, dacă de multe ori este neiertătoare, dacă depășiți utilizarea resurselor și faceți acest lucru poate duce la întreruperi serviciului care vă afectează afacerea.

Privește din timp planurile VPS, mai ales acum că KnownHost oferă oferte speciale în această Black Friday. Pentru orice plan VPS la care vă înscrieți, nu numai că primiți reduceri de prețuri, dar și alte avantaje.

Folosind codul cuponului KHBLKFRI5030 atunci când optați pentru pachetele Managed VPS sau Managed KVM Cloud vă vor obține nu doar 50% reducere, dar veți beneficia, de asemenea, de reduceri recurente de 30% atunci când va veni momentul reînnoirii. De asemenea, își dublează resursele de găzduire VPS, astfel încât să obțineți mai multe lucruri. Combinația este un beneficiu solid pe termen lung pentru linia de jos pentru a gestiona site-ul dvs. de afaceri.

Înscrieți aceste oferte de la KnownHost în această Black Friday, valabile începând cu ora 6:00 în 22 noiembrie 2019 până la miezul nopții de 1 decembrie 2019.

Care este afacerea de pe KnownHost?

 • 50% reducere VPS gestionat sau Cloud KVM gestionat
 • 30% din reducerea facturilor recurente

Accesați KnownHost

5. Contact constant

Contact Contact Promoție de Black Friday 2019

Constant Contact este unul dintre numele de top atunci când vine vorba de marketing digital. Au o gamă solidă de funcții pentru a oferi afaceri de orice dimensiune care acoperă mai multe domenii ale marketingului digital. Aceasta variază de la e-mail marketing la automatizare marketing. Sunt atu-ul dvs. unic de marketing digital.

Marketingul digital poate ajuta întreprinderile în atât de multe moduri și este un instrument puternic de care să folosească. Contactul constant nu numai că vă poate ajuta să vă adresați clienților, ci și la momentul potrivit și cu ofertele potrivite. Creșteți-vă generația de plumb ușor și rapid.

Pentru utilizatorii nou-veniți în contact constant, vă puteți bucura de o reducere de 50% din primele trei luni de la abonament. Prețul abonamentului depinde de numărul de adrese de e-mail pe care le aveți în lista de e-mailuri.

Acordul se aplică și utilizatorilor care sunt în proces gratuit, deci nu vă faceți griji, cei care sunteți încă pot beneficia de 50% reducere în primele trei luni.

Această tranzacție este valabilă în perioada 25 noiembrie 2019 până la 1 decembrie 2019. Dacă o pierdeți, înregistrarea între 2 decembrie 2019 și 4 decembrie 2019 vă va economisi 40% din primele trei luni.

Care este afacerea la Constant Contact?

 • 50% reducere în primele trei luni ale abonamentului

Vizitați Constant Contact

6. Racheta WP

WP Rocket Black Friday Promo 2019

WP Rocket este un plugin WordPress conceput pentru a accelera site-ul. Cu atât de multe site-uri web care utilizează WordPress astăzi, este o alegere populară, care nu este doar puternică, ci și ca un plugin, de asemenea ușor de utilizat. Pur și simplu instalați din pluginul dvs. WordPress și setați-l să funcționeze așa cum doriți.

WordPress este o platformă fantastică, dar, datorită modului în care se comportă, este, de asemenea, un pic de hog resource uneori. Acest lucru afectează mai mult site-urile de afaceri, deoarece site-urile lor nu fac doar vânzări sau generează oportunități, ci sunt aspectul digital al mărcii lor.

Ai nevoie de un site care să funcționeze la maxim pentru a-ți arăta afacerea cât se poate de bine și acolo este un instrument precum WP Rocket. De asemenea, trebuie să îl configurați o singură dată, iar site-ul dvs. va funcționa în condiții de vârf pentru o lungă perioadă de timp.

În acest Black Friday puteți obține WP Rocket cu 30% reducere indiferent de licența pe care o optați. Acordul se desfășoară în perioada 26 noiembrie 2019 până în 3 decembrie 2019.

Care este oferta cu WP Rocket?

 • 30% din toate licențele

Vizitați WP Rocket

Aflați – Ofertele de vineri negre alese pentru proprietarii de afaceri mici prin @BuildThis_io spuneți unui prieten

Concluzie: economisiți mare și intensificați-vă afacerea

Black Friday este adesea cel mai bun moment pentru a asigura o afacere mare, dar este valabil mai ales pentru întreprinderile mici, care trebuie să fie atent la cheltuieli. Colecția de oferte pentru Vinerea Neagră din acest an am adunat aici acoperă multe părți ale afacerii digitale pentru dvs..

Pentru companii, prezența digitală este mai mult decât simplul „a fi văzut online”, dar există atât de multe modalități prin care îți poți folosi activele online pentru a-ți îmbunătăți afacerea.

Luați în considerare multe dintre aceste instrumente nu sunt opționale, ci pot servi ca moduri neprețuite de a crește afacerile. În orice scenariu, asta este bun, dar la reduceri abrupte devine și mai bun. Profitați de prețurile mai mici acum și creșteți performanța digitală imediat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map