Falles de Google i què podem aprendre d’ells

Quan es menciona la paraula Google, el primer que em ve al cap és la cerca de Google. Tot i que aquest va ser el seu primer i més reeixit producte, n’hi ha hagut molts. Entre els més coneguts a banda del seu motor de cerca es troba Android, el sistema operatiu mòbil (SO) que a partir del 2018 comandava un 85,1% del quota de mercat del sistema operatiu del telèfon intel·ligent.


Avui, gràcies a aquells productes d’èxit i molt més, Google (sota la seva empresa matriu Alphabet) ho és capitalitzat per un creixent 7.27 milions de dòlars. Això la converteix en una de les cinc companyies més importants nord-americanes existents. Tot i això, no tot ha estat una bona navegació per aquest problema tecnològic i ha aconseguit al llarg dels anys una bona part d’ou a la cara..

Vegem alguns dels detalls que ha sortit Google i què els ha passat durant els anys. Recordeu que Google ja fa temps que hi ha al voltant, de manera que alguns d’aquests productes es poden estendre des de fa molts anys.

Google Plus

Google Plus

Tot i que Google Plus l’utilitza avui en dia molta gent, està molt lluny del que la companyia va pensar quan va començar. Originalment destinada a ser una plataforma de xarxes socials com la de Facebook, Google Plus ha quedat relegada als fitxers d’inici de sessió integrats majoritàriament i a altres programes diversos.

Com a plataforma de xarxes socials, Google Plus encara funciona en comparació amb Facebook. comScore, una empresa de recerca de mercat, estima que els usuaris de Google+ només passen uns tres minuts mensuals al lloc. D’altra banda, els usuaris de Facebook van espantar uns 405 minuts al mes en aquest lloc.

Sí, malgrat tot això, Google es va mostrar decidit a continuar amb Google Plus fins fa molt poc es va descobrir un error a l’API de Google Plus que va permetre als desenvolupadors d’aplicacions de tercers extreure les dades dels usuaris. Va optar per donar a conèixer les notícies de l’error i – ho heu encertat – es va enxampar.

Google finalment serà tancant Google Plus per al públic en general i reforçar les restriccions dels permisos d’aplicacions.

Google Buzz

Google Buzz

Un altre intent de creació d’una xarxa de xarxes socials, Google Buzz va viure una vida molt curta i inespectacular entre el 2010 i el 2011. Va ser dissenyada per permetre als usuaris blog, debatre i enviar missatges en una plataforma integrada, de nou, com Facebook..

Tot i això, Google també acostuma a executar coses similars per equips separats, i Buzz es va deixar caure a favor de Google Plus. Tot i que en una vida tan curta, però, Google Buzz va aconseguir fer-se endur amb almenys una demanda quan un estudiant de Harvard va al·legar que la plataforma “violava les expectatives dels usuaris, va disminuir la privadesa dels usuaris, va contradir la política de privadesa de Google i pot haver violat les lleis federals”..

Google va treure el connector a Buzz el març del 2011, R.I.P.

Quadern de Google

Google Notebook permet als usuaris guardar i organitzar fragments d’informació de diverses fonts en línia. Això sona com l’eina perfecta per a estudiants i investigadors (o fins i tot per a escriptors com el vostre veritablement), no?

Malauradament, va ser víctima de la tecnologia i va caure al revés, ja que les extensions del navegador fent el mateix bàsicament van inundar el mercat. El més important, aquestes extensions també estaven disponibles de diferents formes en productes competidors com Mozilla Firefox.

Després d’una lluita de sis anys, El quadern de Google es va acabar i funcions similars es van incorporar al que avui es coneix com Google Docs.

Moderador de Google

Moderador de Google

Si heu fet servir mai reddit és possible que tingueu una idea de com era el moderador de Google. El moderador es va introduir el 2008 i es va destinar com a plataforma perquè els usuaris puguin respondre les preguntes i les respostes..

Malauradament per a Google, Moderator no era tan popular com reddit i després d’un llarg arrossegament finalment va tancar les cortines el 2015. Aquest era un altre exemple del gegant del motor de cerca que va intentar assumir la funció d’un producte existent i assumir que podria simplement perquè tenia tants usuaris a la seva disposició.

Llàstima, tan trista.

Ajuts de Google

Ajuts de Google

Un altre producte de curta durada, Google Helpouts estava pensat perquè la gent s’ajudés mútuament mitjançant un vídeo en directe. És com l’assistència remota d’una manera, on el vostre ajudant podia estar a l’altra banda del món i, tot i així, us guiarà o fins i tot mostrar-vos com fer alguna cosa.

Les persones que estiguessin interessades en ajudar podrien enumerar les seves àrees d’experiència i experiència al lloc i rebre un pagament mitjançant Google Wallet. Tot es va incloure a través del Google Calendar de manera que es podrien organitzar calendaris.

Malauradament, suposo que demanar ajuda a un amic era més popular, ja que no havien de pagar, per la qual cosa Google Helpouts no va rebre gaire ajuda. Va ser tancat el 2015, només dos anys després de la introducció.

Picasa

Google Picasa

Tècnicament no és realment un fracàs, Picasa ha estat utilitzat per molts al llarg dels anys com a aplicació fotogràfica en línia. Estava disponible tant per a Windows com per a MacOS, comprats originalment per Google el 2004. S’esperava que la seva desaparició ja que l’aplicació no es va actualitzar durant molt de temps, és a dir, ja que Google Photos estava sorgint.

Eventualment, Picasa es va eliminar progressivament i es va substituir per Google Photos que era més recent i rica en funcions que Picasa. Crec que el punt de fracàs més gran de Picasa va ser que mancava de compartir funcions, així que quan Google va veure de quina manera s’inclinava la tecnologia, va decidir crear-la a Google Fotos.

Tot i així, una aplicació que va estar durant molts anys.

Google Wave

Google Wave

Un altre dels productes de Google més obscurs, Google Wave va ser pensat per Google per permetre la comunicació i col·laboració en temps real? No us sembla bé? Està bé: Google ara té aquestes funcions a Google Docs, que permet a diverses persones accedir, editar i discutir documents o fulls de càlcul.

El propi Wave avui s’ha transformat en el projecte Apache Wave i és de codi obert. Wave in a Box, el seu producte principal és una mena de servidor web més útil per al desenvolupament que qualsevol altra cosa. Sembla que Google va muntejar Wave per tot el que valia i després va moure les parts que funcionaven a Google Docs.

ulleres de Google

ulleres de Google

El darrer d’aquesta llista (i el meu favorit personal) és alguna cosa que encara debota avui. Tu veus, ulleres de Google, a diferència d’altres productes de Google d’aquesta llista, no està mort. Tot i això, el que Google pretenia era que Google Glass inundés el mercat com a microordinadors.

Es tractava d’un tipus de roba intel·ligent que qualsevol persona podia utilitzar i assistit per un xip d’ordinador minúscul, seria capaç de proporcionar a l’usuari informació sobre una interfície de pantalla de capçalera, fer fotos i vídeo i molt més..

Sona molt xulo? Malauradament, per alguna raó mai no es va posar en contacte, tot i que avui en dia Google Glass ha tingut un bon ús en algunes indústries. Per exemple, per ajudar en procediments mèdics, ajudar els nens amb autisme a aprendre i a les línies de muntatge de fàbrica.

Per a consumidors normals, fins i tot podeu comprar Google Glass en alguns llocs, com ara Amazon, però us permetrà recuperar més de 1.000 dòlars més.

No obstant això, la raó per la qual dic que va fracassar és perquè el resultat, tot i que és admirable, no va assolir el seu propòsit principal: inundar el mercat de consum amb un altre producte de Google..

Aprenent de la lliçó de Google

Aquests exemples de productes fallits d’una sola empresa són només la punta de l’iceberg: n’hi ha més. Tot i això, només es demostra que una empresa tan experta en tecnologia com a futur, com Google, no està immune als paranys empresarials..

Com veieu, Google és i sempre ha estat una empresa impulsada per motors de cerca. És el producte principal, per la qual cosa tot el que fan són l’objectiu d’ampliar la cerca de Google encara més. Agafeu Android per exemple.

Ha ajudat els fabricants a inundar el mercat amb telèfons intel·ligents assequibles i estan molt relacionats amb tants productes de Google (Google Photos, Google Mail i molt més). Malauradament, no tot funciona tal i com estava previst, de manera que Google, de la mateixa manera que qualsevol altra empresa, té la seva bona quota de llimones.

De vegades, pot no ser el cas que un producte sigui dolent, de per si, però no és el moment adequat per a això. Prenem el cas de Palm Inc., un fabricant de PDA que va intentar introduir assistents digitals personals (PDAs) com el Palm III el 1998.

Recordo en aquell moment que estava al darrer any d’informàtica a la universitat i vaig aconseguir posar-me mans. Així, doncs, el meu equip i jo vam decidir crear una aplicació per al Palm IIIc, cosa que s’utilitza en l’àmbit mèdic.

Vam escriure des de zero un programa que convertiria la PDA en el bloc de notes d’un metge, completat amb una nota de consulta i el gràfic d’un cos humà, amb la intenció de connectar-ho a una base de dades central. Malauradament, la tecnologia encara no havia satisfet les nostres necessitats, i moltes coses que necessitàvem encara no estaven o acabaven de sortir.

Tot i així, vam gestionar un sistema de treball rudimentari, el primer del nostre país en aquell moment. El vam acabar de suspendre perquè les limitacions tecnològiques van fer que el concepte fos inviable en aquell moment.

Conclusió: Fer Limitació!

Sí, va començar com a fallades de Google, però tothom pot treure alguna cosa. No tot el que triomfa és nou, i alguns conceptes antics acaben convertint-se en coses més noves i millors (fins i tot alguns anys després)

Les idees són el que es basa en el món de la invenció i tenir una visió és important. Només perquè tingueu una idea que falla, no vol dir que sigui una pèrdua total: aprengueu-ne alguna cosa i, potser, torneu-la a construir més endavant..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map