Enquesta: mereixen els costos addicionals l’allotjament de WordPress gestionat?

Pagar els serveis d’allotjament de WordPress gestionats pot ser car, però val la pena si ets propietari d’una petita o mitjana empresa o un blogger?


Amb els poders de WordPress un 31,9% d’Internet i més popular entre els empresaris i els bloggers, no és estrany que algunes persones prefereixin tenir més cura a l’hora d’aconseguir serveis d’allotjament..

Tot i això, no tots els serveis d’allotjament de WordPress gestionats es creen iguals i, per a alguns usuaris, pot ser que ni tan sols valgui la pena. Per obtenir el fons, hem decidit realitzar una enquesta per tal que els usuaris pensin sobre el cost de l’allotjament de WordPress gestionat.

A més, també aprofundirem en alguns temes sobre l’allotjament de WordPress gestionat i els factors que us poden ajudar a determinar si valen o no els costos addicionals.

Taula de contingut

 • Els 5 grans punts de vista de la nostra enquesta
 • Us recomanem allotjament de WordPress que us recomanem
 • Què va passar quan la gent canvia a host WP
 • És el hosting d’allotjament WP dirigit per a vostè?
 • Com triar: consell d’experts

5 grans adquisicions de la nostra enquesta

Recentment hem enviat una enquesta a diverses persones, preguntant-nos quines són les seves opinions i opinions sobre el hosting de WordPress gestionat. Els resultats van ser força interessants per dir-ne el menys.

1. El 52,2% dels usuaris asseguren que el hosting de WordPress gestionat val més els costos addicionals

Creus que el servei d'allotjament WP gestionat val més el cost?El 52,2% dels usuaris creuen que l’allotjament WP gestionat val més el cost addicional.

Més de la meitat de les persones que van respondre l’enquesta asseguren que els serveis gestionats de hosting de WordPress valen definitivament els costos addicionals. La raó és que obteniu assistència professional i prestacions de servidor curats per gestionar una gran quantitat de trànsit.

Enquesta: el 52,2% dels usuaris creuen que l’allotjament WP gestionat val més el cost addicional. Feu clic a Tweet

2. La resta creu que poden fer-ho ells mateixos

Tot i que més de la meitat creuen que el suport addicional i les prestacions del servidor valen els costos addicionals, la resta creu que no val la pena ja que tenen el coneixement de manejar totes les parts tècniques per si mateix, quan el suport professional no té sentit..

3. El suport és la major preocupació per a la majoria dels usuaris

Suport: el factor més granEl 78,3% dels usuaris afirmen que el suport és la principal preocupació per a un lloc de WordPress.

Una de les majors preocupacions pel que fa als serveis d’allotjament per als usuaris és la qualitat del suport que ofereix. Tenint en compte que el servei es tracta de proporcionar una atenció més detallada, tenir un bon suport és probablement el principal punt de consideració, especialment per als usuaris de WordPress de l’enquesta..

4. La majoria d’usuaris paguen 6 dòlars mensuals o més per allotjament

Cost d'amfitrió webEl 60,9% dels usuaris paguen més de 15 dòlars mensuals per allotjament.

Almenys el 82,6% dels usuaris de l’enquesta paga actualment 6 dòlars mensuals o superior per allotjar els seus llocs web. No hauria de ser una sorpresa, ja que la majoria de serveis de hosting compartit, allotjament de petites empreses i allotjament de WordPress s’inclouen dins del rang de preus.

# 5: Els usuaris optaran per l’allotjament de WordPress gestionat si no ho poden fer ells mateixos

Si no disposessin del coneixement ni del temps per gestionar els propis aspectes tècnics, la majoria d’usuaris optarien per utilitzar serveis d’allotjament de WordPress gestionats.

Recomanat Hosting de WordPress gestionat

1. Kinsta

Kinsta és un nom al qual molts haurien de conèixer, tot i que el seu nínxol és molt específic. Només s’adapten als usuaris de WordPress que busquen un rendiment de primera qualitat a qualsevol preu. Per això, ha guanyat una reputació formidable entre els usuaris a nivell empresarial i també és altament recomanat per desenvolupadors avançats.

Allotjar un lloc de hosting de WordPress amb ~ 20.000 visites i 10 GB d’espai de disc costava 300 dòlars l’any.

Visita Kinsta

2. Hosting WPX

WPX Hosting només ofereix dues coses: allotjament de WordPress ràpid i noms de domini. El seu allotjament basat en núvols funciona amb WPX Cloud, un CDN personalitzat que combina per oferir als usuaris el millor rendiment en WordPress. Aquest amfitrió ha estat recomanat per bloggers famosos abans i ha tingut un bon rendiment a les proves de ReviewSignal.

El pla d’entrada a WPX, que permet allotjar fins a 5 llocs web amb 10 GB d’emmagatzematge, costa 20,83 dòlars al mes quan es paga anualment.

Visita Hosting WPX

Què va passar quan la gent canvia a l’amfitrió WP gestionat?

Història d’èxit # 1: motor WHSR + WP

Motor WP és una de les principals empreses d’allotjament de WordPress al voltant i he provat personalment els seus serveis. Una cosa que va destacar van ser les seves prestacions del servidor, que hem utilitzat per allotjar els nostres llocs germans Web Hosting Secret Revealed (WHSR).

El temps de primer byte (TTFB) resultat de WebpageTest mostra 224ms

La prova de velocitat del servidor a Bitcatcha mostra un bon resultat, principalment amb 250 ms o menys

No hem tingut res més que resultats increïbles, amb un temps de funcionament superior al 99%, TTFB (Time-to-first-byte) per sota dels 250ms i obtenint una qualificació A + en el Test de velocitat Bitcatcha.

Totes aquestes actuacions sense haver de fer cap afinació addicional significa que l’allotjament del motor WP està optimitzat per als llocs web de WordPress.

Cas d’èxit # 2: Intelisys + LiquidWeb

No som l’únic que es va beneficiar de la transició cap a un allotjament més basat en WordPress. Intelisys és una altra empresa que va millorar notablement quant al rendiment del servidor quan van canviar d’allotjament amb WordPress gestionat LiquidWeb.

Però també va més enllà de l’aspecte tècnic. LiquidWeb també va proporcionar un suport integral per a Interlisys, durant les 24 hores del dia, com a part del seu paquet. Això va donar a Interlisys la confiança i la capacitat de centrar-se en la seva feina sense preocupar-se de problemes tècnics.

S’administra hosting d’allotjament de WordPress adequat per a vostè?

Sí:

Un amfitrió de WordPress gestionat és adequat per a vosaltres si esteu buscant …

1. Velocitat

La manera d’optimitzar els amfitrions de WordPress el fa perfecte per executar llocs web de WordPress. Si bé les velocitats exactes tendeixen a variar, espereu un millor rendiment en general respecte al servei d’allotjament compartit.

Ubicació del servidor Kinsta Alguns allotjaments gestionats de WordPress ofereixen múltiples ubicacions del centre de dades, que poden ser de gran ajuda per millorar la velocitat de càrrega si teniu l’orientació a determinades ubicacions (és a dir, Àsia, Europa, Estats Units, etc.). Kinsta, per exemple, ofereix 20 ubicacions diferents del centre de dades que estan disponibles a tot el món. D’aquesta manera, podeu triar el centre de dades que s’adapti millor al vostre públic.

2. Eines centrades en WordPress

Des de temes gratuïts fins a eines multifuncionals com ara JetPack, podeu esperar que hi hagi molta quantitat específica de WordPress a la vostra disposició.

3. Suport de WordPress

Atès que utilitzeu WordPress, és probable que necessiteu experts de WordPress per ajudar-vos. Amb l’allotjament de WordPress gestionat, tot el suport són professionals experts en problemes relacionats amb WordPress que us poden ajudar.

4. Medi ambient favorable als desenvolupadors

Si ets un desenvolupador o estàs interessat en fer un gegant amb el teu lloc web, els amfitrions de WordPress gestionats ofereixen un conjunt d’eines centrades en els desenvolupadors. Per tant, si voleu fer modificacions personalitzades o jugar amb el vostre sistema, podeu fer-ho sense preocupar-vos de destruir el vostre lloc web..

No:

Tot i que molts hosting de WP gestionat semblen una utopia per a molts, hi ha raons que aquest tipus de servei no sigui adequat per al vostre lloc web. A continuació, es mostren els dos principals desavantatges amb un amfitrió de WordPress gestionat.

1. Preu

D’altra banda, l’allotjament de WordPress gestionat serà més car que els serveis d’allotjament compartits. Això pot superar el pressupost per a bloggers o propietaris de llocs web que tot just comencen.

2. Només WordPress

Com el seu nom indica, l’allotjament de WordPress gestionat només és per a llocs web de WordPress. Si teniu pensat provar un altre CMS, haureu de tornar a començar de zero.

Com triar: què cal considerar la inscripció per a un amfitrió de WordPress gestionat

Com es pot veure en els resultats de la nostra enquesta, hi ha diverses estadístiques interessants sobre els usuaris i com perceben els serveis d’allotjament de WordPress gestionats.

Però, què passa per tu??

Tant si ets una petita empresa com un blogger en excés, pots justificar l’etiqueta de preu per utilitzar un allotjament de WordPress gestionat?

La resposta: Tot depèn de les necessitats del vostre lloc web.

Per tant, abans de comprometre’s amb un pla d’allotjament de WordPress gestionat, el millor és considerar els factors següents per ajudar-vos a decidir si valen els costos addicionals..

1. Temps i Coneixement

Aquest és sovint el factor decisiu més gran per utilitzar un allotjament de WordPress gestionat o no i per si val la pena pagar una mica més que els plans de hosting WordPress..

Si sou algú capaç i coneixedor de l’allotjament de WordPress, les probabilitats no són necessàries, no haureu de contractar algú més per tenir cura dels aspectes tècnics..

Molts dels participants de la nostra enquesta estan més que contents de manejar ells mateixos el seu lloc web i creuen que l’allotjament de WordPress gestionat no val la pena més si ho poden fer ells mateixos.

Tanmateix, si no disposeu d’aquest coneixement tècnic o simplement no disposeu del temps per mantenir un lloc web de WordPress de manera efectiva, un servei d’allotjament de WordPress gestionat us pot ajudar fàcilment a tenir cura de tots els detalls tècnics..

Ja m’he acostumat a WordPress i puc gestionar la majoria de les coses que hi ha. He estat en disseny / desenvolupament web des de fa anys i rarament he tingut problemes en aquests dies. Però crec que per a aquells que tinguin novetat amb WordPress i no tinguin molta experiència amb els llocs web administrats de WordPress Hosting podrien ser útils. – Marina Barayeva

Feliç on sóc! Estic en un servidor dedicat amb HostGator. Gaudeixo de la llibertat, versatilitat i rapidesa d’aquest servei. – Erik Emanuelli

Jo personalment tinc prou habilitat tècnica com per gestionar tots els nostres allotjaments. Tampoc sóc fan de la plataforma WordPress, sobretot pel seu model de monetització fastigós. – Aleksey Weyman

2. Trànsit del lloc web

Suposem que teniu un bloc de WordPress o un lloc web i experimenta un gran creixement i que obteniu grans augments de trànsit, el més probable és que l’ús d’un allotjament de WordPress gestionat sigui la millor elecció per a vosaltres..

En general, els plans habituals d’allotjament compartit no poden gestionar una gran quantitat de trànsit ja que els recursos del servidor es comparteixen amb altres usuaris. Així, si heu utilitzat tots els recursos assignats per al vostre lloc web, acabareu amb una pàgina de càrrega lenta i haureu d’actualitzar a un pla diferent.

Amb l’allotjament de WordPress gestionat, la quantitat de recursos de servidor que teniu a l’abast us pot ajudar a gestionar nivells immensos de trànsit entrant.

Tanmateix, és important recordar que si no obteniu aquest nivell elevat de trànsit de manera coherent, aleshores pagueu addicionalment recursos per al servidor que ni tan sols fareu servir.

És important tenir coneixement del trànsit i de l’activitat del vostre lloc web perquè pugueu entendre millor els recursos del servidor que necessita el lloc web de WordPress..

Crec que depèn del nivell de trànsit. Sens dubte pensaria en pagar més quan el meu lloc web obtindrà un trànsit regular que no pot suportar un allotjament compartit i que WordPress no s’optimitza per gestionar-lo. Crec que els paquets d’allotjament compartit d’algunes bones empreses d’allotjament són adequats per a la majoria de bloggers i pagar un cost addicional per l’allotjament de WordPress gestionat no és rendible per a ells. Personalment no pagaré fins que no vegi un cop d’ull regular al trànsit de llocs. – Harpreet Siddhu

Gestionat Paquets d’allotjament WordPress generalment són més cars que les ofertes tradicionals d’allotjament compartit És possible que vulgueu considerar les estadístiques de trànsit i la mida del lloc web abans d’optar per aquest servei d’allotjament. En la seva majoria, els recursos d’allotjament compartits són suficients per a blocs més petits. – Devesh Sharma

3. Preocupació de l’empresa d’allotjament

En la nostra enquesta, es va enumerar una sèrie de preocupacions que els usuaris poden triar (i que poden triar per a més d’una opció) a l’hora d’acollir preocupacions per a un lloc web de WordPress.

A continuació, es mostren els resultats que comencen amb els problemes més importants:

 1. El 78,3% dels usuaris van triar el suport com a principal preocupació per als llocs web de WordPress.
 2. El 69,6% va votar per igual que la seguretat i l’optimització de la velocitat són una preocupació important.
 3. Un 30,4% es preocupa pel manteniment del lloc web de WordPress.
 4. La resta eren les qüestions que els usuaris han preocupat o no han preocupat respecte als llocs de WordPress, com ara els costos de renovació, el suport SSL, la WHM i la interfície de cPanel..

Aquí està el cas, si compartiu moltes de les preocupacions amb els nostres participants a les enquestes, la inscripció amb un allotjament de WordPress gestionat us permetrà alleujar moltes d’aquestes preocupacions..

Per començar, hi ha tones d’avantatges que obté amb WordPress gestionat en comparació amb els plans convencionals d’allotjament compartit com ara una millor seguretat, velocitat i atenció al client.

Mai tornaria a l’allotjament compartit convencional. Per començar, cap host compartit regular no seria capaç de gestionar el trànsit. I això és increïblement important.

Però, fins i tot si començés un lloc des de zero, encara aniria amb un host de WordPress gestionat, perquè tota la resta també és molt millor. Particularment el suport.

Per exemple, allotgeu BloggingWizard.com amb WPX Hosting. Responen a la majoria de les entrades de suport en deu minuts i els servidors són ràpids.

Els amfitrions compartits tenen el seu lloc, i són una opció sòlida quan teniu un pressupost, però no sempre són tan bons com el que sembla. – Adam Connell

(Sense tornar a l’allotjament convencional compartit), perquè Managed és millor per a un blogger ocupat com jo. – Ryan Biddulph

4. Preparació per al creixement del lloc web

Un factor que cal tenir en compte quan es tracta de hosting de WordPress és si podeu escalar els vostres plans d’allotjament a mesura que el vostre lloc web creixi també. Si utilitzeu un pla d’allotjament compartit, sovint, us quedareu enganxats als recursos del servidor amb molt poc marge d’escalabilitat..

Amb l’allotjament de WordPress gestionat, teniu una millor escalabilitat per al vostre lloc web en comparació amb un pla d’allotjament compartit.

Si teniu un lloc web de WordPress amb molts visitants, és probable que vulgueu ampliar els recursos del servidor segons les necessitats. Sens dubte recomanaria anar per allotjament de WordPress gestionat si esteu disposats a pagar una mica més.

Sí, m’agradaria pagar més per l’allotjament de WordPress gestionat. L’allotjament de WordPress gestionat normalment té un rendiment més alt i és més adequat per treballar amb WordPress. Un altre avantatge important és que sovint hi ha una millor escalabilitat per al creixement que el d’allotjament compartit. Hi ha més avantatges quan es compara l’allotjament de WordPress gestionat amb l’allotjament compartit comú com ara seguretat, velocitat i millor suport.

Aleshores, podeu plantejar-vos la pregunta si tothom necessita allotjament de WordPress gestionat? La meva resposta a això és: No, tothom no necessita fer servir administrar l’allotjament de WordPress?

Si teniu un lloc web de WordPress ben visitat, voleu més escalabilitat i disposeu de pagar una mica més, us recomano l’allotjament de WordPress gestionat.

Si sou un principiant, un blocant novell, potser teniu un petit bloc? Funciona molt bé amb un proveïdor d’allotjament compartit que costa un parell de dòlars al mes.

Voleu considerar un pagament addicional per allotjament de WordPress gestionat? Sí, ho faria! L’allotjament de WordPress gestionat és una solució definitivament millor que l’allotjament compartit. – Peter Nilsson

5. Funcions centrades en WordPress

Un dels avantatges d’utilitzar un servei d’allotjament centrat en WordPress és que solen incloure funcions que beneficiaran el rendiment del vostre lloc web de WordPress. A continuació, es mostren algunes de les funcions relacionades amb WordPress que podeu esperar d’un pla d’allotjament de WordPress gestionat.

Funcions de WordPress:

Podeu esperar pagar entre 19,95 dòlars / mes – 37,50 dòlars / mes per un pla de WordPress gestionat, però, a més de funcions habituals com SSL gratuït, també proporcionen funcions addicionals, com ara la eliminació i eliminació de programari maliciós gratuït, a nivell d’empresa. Protecció DDoS, i CDN gratuït.

En general, la mitjana d’empresa d’allotjament compartit no ofereix aquests serveis com a part dels seus plans. En lloc d’això, és més probable que utilitzeu un proveïdor o servei extern per obtenir totes aquestes funcions (i acostumen a obtenir preu!).

Absolutament no (tornant a l’allotjament convencional compartit), no tinc temps per embolicar-me, i el rendiment normalment és pitjor. – Shane

Probablement no em plantejaria tornar a l’allotjament compartit convencional (des de l’allotjament de WordPress gestionat) a menys que estigués sense el pressupost. L’allotjament compartit és ideal per a petits blocs on el pressupost és la preocupació principal i els recursos no importen gaire. Però, si teniu una pàgina web empresarial o professional, aconseguir-vos un allotjament gestionat us donarà tranquil·litat, control complet sobre el vostre bloc i més recursos..- Ammar Ali

(Sense tornar a l’allotjament compartit convencional) Simplement perquè l’allotjament de WordPress gestionat és més segur i millor ajustat al rendiment que l’allotjament convencional compartit. – Abhijit Rawool

Llegiu a Té un preu addicional l’allotjament de WordPress gestionat? endavant Quora

Llegiu a Té un preu addicional l’allotjament de WordPress gestionat? endavant Quora

Llegiu a Quines són les preocupacions d’allotjament d’un lloc web de WordPress? endavant Quora

Resum

L’allotjament de WordPress gestionat pot ser un excel·lent arsenal, però només si el vostre lloc web ho exigeix. Si compleixes tots els requisits necessaris, valdrà els costos addicionals per obtenir un pla d’allotjament de WordPress gestionat. Bill Acholla, Maddy Osman, Bridget M Willard, James Hunt, i Marsha Kelly es troben entre els propietaris / blocaires de llocs web que pensen que l’allotjament de WordPress gestionat val la pena els costos addicionals.

Tanmateix, si comenceu i seguiu sent un petit bloc o lloc web, potser no valdria la pena gastar tots els diners en ell. Janice Wald, Bill Gassett, Adrian Jock, i Ashley es troba entre els participants que no pagaran el preu addicional per això.

En la línia de fons, no tothom necessita fer servir allotjament gestionat per WordPress, però si ho fa, val la pena!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map