Enquesta: els bloggers contracten autònoms?

Ara la majoria de la gent coneix algú que es fa la vida com a autònom o que utilitza diferents plataformes per guanyar diners addicionals. L’Economia Gig ha disminuït durant els darrers anys i no hi ha cap rastre de frenada.


D’acord amb la Oficina d’Estadístiques Laborals dels EUA, 16,5 milions de persones es consideren autònoms només als EUA. I a Futur Informe de Treball 2018 d’Upwork indica que prop de la meitat (48%) de les empreses nord-americanes utilitzen actualment autònoms, un 43% més que el 2017.

A nivell mundial, la tarifa per hora mitjana d’un autònom és de 19 dòlars. Això ha de ser prou atractiu perquè més de la meitat (51%) dels autònoms asseguren que cap quantitat de diners els convindria a ocupar una feina tradicional.

Això ens porta a la nostra darrera pregunta: les persones que “blogem” contracten autònoms? Per respondre a això, BuildThis.io va crear una enquesta i va obtenir resultats interessants.

Enquesta d’usuaris: quants diners gasten els bloggers en contractar autònoms? digueu a un amic

Els cinc punts de compra de la nostra enquesta

Ens vam adreçar a un grup de 22 blocaires per saber si utilitzen autònoms, com els utilitzen i les seves actituds envers la subcontractació laboral o el manteniment intern. Els cinc principals retocs de la nostra enquesta van ser oberts.

1- El 66,7% dels bloggers que vam entrevistar contracten autònoms

Enquesta de bloggersEls bloggers contracten autònoms?

Quan es va preguntar si contracten autònoms, una majoria (el 66,7%) va dir que sí. La resta (33,3%) manté tota la feina que realitzen a casa.

Per què els bloggers no contracten autònoms?

Entre els enquestats que no contracten autònoms, algunes de les raons més habituals que van donar la seva decisió van ser:

 • M’agrada fer-ho jo
 • Restriccions pressupostàries
 • Preocupació per la qualitat del treball
 • L’externalització no té autenticitat

2- El 50% dels bloggers gasten menys de 500 dòlars mensuals

Quant gasten els bloggers cada mes contractant autònoms?

La meitat (50%) dels enquestats enquesten diuen que gasten menys de 500 dòlars al mes en autònoms. El 25% inverteix entre 1.001 i 3.000 $, el 18,8% inverteix entre 501 i 1.000 $, i el 6,2% restant inverteix més de 5.000 dòlars mensuals.

3- Upwork, Fiverr, Peopleperhour i Freelancer.com són més populars entre els blocaires

On contracten els blocaires els seus autònoms?

La majoria dels bloggers que hem entrevistat utilitzen Upwork (31,3%) per cercar i contractar autònoms adequats. La segona plataforma més popular és Fiverr (18,8%), seguida de Freelancer.com i Peopleperhour (ambdues amb un 12,5% respectivament).

Tant els combinats com Upwork i Fiverr han assumit més del 50% de les accions.

4- Els grups de Facebook, LinkedIn i la comunitat són els altres llocs on la gent busca subcontractació

Si bé hi ha plataformes en línia dissenyades per connectar autònoms amb clients, aquests no són els únics llocs on es troben els dos grups. Segons l’enquesta, les altres maneres que els bloggers localitzen autònoms són:

 • Grups de Facebook
 • Comunitats locals
 • Un referent personal o professional
 • LinkedIn

5- La tasca subcontractada més popular és el treball relacionat amb el disseny web, seguit de l’escriptura de contingut

Quines són les tasques que els bloggers van subcontractar?

Només perquè estem consultant els bloggers, no vol dir necessàriament que estiguin subcontractant la creació de contingut (alguns ho fan). Els blocs són propietats en línia que requereixen gràfics, SEO i altres habilitats especialitzades per superar els seus companys.

Algunes de les tasques més habituals que els bloggers externalitzen inclouen:

 • Disseny (lloc web, logotip, altres gràfics) – 81,3%
 • Redacció de contingut: 62,5%
 • Desenvolupament web: 50%
 • Mitjans socials: 50%

Necessiteu ajuda per cercar i contractar autònoms?

De vegades, pot ser més beneficiós contractar un autònom que tenir personal intern o fer una tasca tu mateix. Els autònoms poden treballar allà on es trobin (generalment a casa), que et redueixen les despeses generals i molts tenen algunes habilitats especialitzades que aporten a la taula.

Però algú que s’autodenomina “autònom” no vol dir necessàriament que us doni el que voleu i necessiteu. Recordeu-ho: hi ha milions d’autònoms que treballen a l’economia del concert, així que hi ha una bona possibilitat que alguns d’aquests treballadors siguin molt millors que altres.

Llavors, com es troba aquest talent més alt? A continuació, es mostren alguns consells que hem recollit als enquestats.

1. Defineix el teu abast i sap el que necessites

Serà difícil aconseguir un treball de qualitat si no podeu comunicar allò que necessiteu a un independentista. Abans de contractar, és crucial tenir un esquema clar de la tasca que voleu subcontractar. Anoteu clarament el vostre abast i definiu els terminis per finalitzar-los. El motiu que hi ha darrere és evitar qualsevol confusió entre vosaltres i els autònoms.

Una altra raó per tenir un àmbit clarament definit és evitar que siguis un enfilat. És possible que no tingueu en compte que la majoria dels projectes estan abandonats a causa de la demanda i els canvis en l’àmbit incontrolables. Com a tal, aquí teniu els consells del nostre enquestat:

Sigui el més detallat possible pels vostres requisits, ja que això farà que el projecte sigui suau i es mantingui en bon camí. També ajuda a fixar les expectatives del que hauria de ser el (s) subministrador (s) final (s). – Chris Makara

Tingueu molt clar què busqueu, com és treballar per a vosaltres i què espereu en relació amb una relació continuada. Com més específic puguis obtenir, millor. També faig un punt per indicar el tipus de pagament a les meves comunicacions inicials per assegurar-nos que estem al mateix paquet de pilota per no perdre el temps els uns dels altres. – Maddy Osman

Assegureu-vos un bon ajust ajustant les expectatives i garantint que responguin ràpidament a la comunicació. – Vinay Koshy

2. Cerqueu talents a les plataformes oa la vostra xarxa

Com podeu veure en els resultats de l’enquesta, hi ha molts llocs diferents per trobar un autònom. Quan contracteu llocs independents, un dels consells més valuosos és llegir mostres i ressenyes. Les revisions són el millor indicador de rendiment, ja que provenen de clients abans de pagar com tu.

A continuació es mostren algunes de les plataformes de contractació més populars on podeu començar a buscar talents:

Treball superior

upwork: plataformes per contractar autònomsUpwork és la primera plataforma d’autònoms on podeu buscar autònoms qualificats i agències professionals per a tot tipus de tasques i projectes (visiteu en línia).

Fiverr

fiverr - plataforma autònomaFiverr és una comunitat autònoma amb molts autònoms i professionals amb talent. Sovint Fiverr ofereix serveis ràpids, de curta durada i de pressupost que molts empresaris preferien (visiteu en línia).

Si voleu aprofundir la diferència entre ambdues plataformes, llegiu el nostre article Upwork vs Fiverr. Tot i així, potser necessiteu que els autònoms treballin amb la plataforma específica com un dels nostres enquestats aquí:

No sóc particular, només m’importa que en prenguin SimbiRicky

A més de les plataformes, què han de dir els nostres entrevistats a la recerca de candidats autònoms?

1) Investiga primer sobre VA. Com funcionen? Com es volen pagar? Quant de temps invertiran? Quina implicació demanen de vosaltres? 2) Si busqueu VA, diré que no aneu a un barat. Recordeu sempre que la qualitat no ve amb menys. Obteniu el que pagueu. És el meu aprenentatge més gran fins ara. 3) Comproveu els comentaris si contracteu un fabricant de vehicles exp. Però no dubteu a treballar amb un de nou. Nova VA treballa molt per fer-vos feliç. 4. No hi ha negociació amb VA nova. – Bhawana

El primer que cal desenvolupar el desenvolupament de pàgines web és triar el soci adequat d’outsourcing. A continuació, demaneu-los referències anteriors, per exemple, els clients i productes anteriors. No us oblideu d’avaluar el flux de comunicacions, ja que passa pel procés de queixar-se i fa temps. – Jerry Low

Qualitat del treball realitzat i actualitat – Enstine Muki

Experiència i preus – Azlinas Miswan

3. Relacioneu els vostres requisits amb la seva experiència

Si necessiteu algú que torni a codificar el lloc web, potser voldreu contractar un codificador en lloc d’un dissenyador gràfic. Potser voldreu algú que pugui gestionar la vostra comptabilitat financera amb BigCommerce en lloc de la comptabilitat tradicional.

Dit d’una altra manera, coincideix la feina amb les habilitats i l’experiència de l’autònom. Si teniu un requisit clar escrit, com el que he esmentat al primer punt, podeu navegar pels perfils de freelance per trobar els candidats adequats..

Un exemple de perfil d’experiència independent i experiències que té el candidat. Llegiu atentament per esbrinar si aquest és el candidat adequat per a la vostra tasca (font).

Si busqueu autònoms amb competències específiques, aquí teniu un exemple de plataforma autònoma de nínxol:

Codificable

Codificable: plataforma autònomaCodeable és la plataforma d’autònoms per als que necessiten habilitats de WordPress. A Codeable, podeu trobar experts de WordPress que us poden ajudar en problemes relacionats amb WordPress (visiteu en línia).

A més d’això, aquí teniu el que alguns dels bloggers han de dir sobre això:

Primer, feu la vostra recerca. Consulteu la seva cartera i manteniu una conversa per assegurar-vos que els autònoms puguin fer el que els contracteu. En segon lloc, tenir uns terminis clars i breus Poseu sempre la data límit un parell de dies abans que necessiteu contingut per proporcionar una mica d’espai. – Sharon Hurley Hall

Busqueu un autònom amb experiència que tingui les habilitats adequades per a la vostra feina. – Bill Acholla

No oblideu entrevistar-los. – Joe Kok

4. Ordena els autònoms i els entrevistes

És així, no us oblideu d’entrevistar el candidat preseleccionat!

Com que és probable que tingueu molt interès en les vostres posicions o projectes, voldreu entrevistar els candidats finals abans de contractar ningú. Aquí teniu unes quantes preguntes que podeu fer abans de decidir-vos:

 • Com valoraria el teu últim client?
 • Quin és el vostre moment de tornada típic?
 • Com em mantindreu actualitzat?
 • En quina franja horària treballeu??
 • Com veieu aquesta posició a llarg termini?

Estigueu atents a les seves respostes i no suposeu que els candidats tinguin la mateixa cultura laboral amb vosaltres. Amb aquestes preguntes bàsiques, podeu obtenir més informació sobre els candidats i establir les bases per a una millor relació amb la subcontractació.

Consells addicionals del nostre enquestat sobre aquest tema inclouen:

Aprofiteu el temps per atendre a la gent. Quan contracteu llocs independents, i especialment quan contracteu escriptors, sovint us trobareu amb situacions en què les mostres compartides no són realment coses que el sol·licitant ha escrit. També trobareu escenaris en què els sol·licitants comparteixen exemples de coses que han escrit realment, però que algú altre ha estat editat tan fort que els esborranys finals difereixen de nit i de dia dels articles originals. – Tabitha Naylor

Prefereixo contractar-ne uns quants i, a continuació, donar-los a tots la mateixa tasca per trobar el millor entre aquells que s’hi seleccionin. A més, assegureu-vos que teniu alguna cosa estranya a la descripció del vostre lloc de treball per filtrar aquells que no llegeixen tot el tema (ex: comenceu la vostra carta de presentació amb la capital d’Irlanda) – Khalid Farhan

5. Establir una relació a llarg termini

Contractar un autònom és una mica de feina, per la qual cosa no es vol repetir cada vegada que calgui fer alguna tasca. Estableix relacions a llarg termini amb aquests treballadors.

Si voleu crear una relació a llarg termini amb els autònoms, aquí teniu algunes estadístiques que heu de tenir en compte. Segons Socis MBO, Els autònoms esperen més del seu client, a part de diners, per exemple:

 • Per a valorar la seva feina: 96%
 • Control sobre la seva programació – 89%
 • Control sobre la seva feina: 88%
 • Ser tractat com a membre de l’equip – 83%

En definitiva, cal confiar en la seva experiència.

A continuació, es mostren algunes reflexions addicionals d’un dels enquestats:

Quan contracteu algú, penseu a llarg termini. No agafis ningú només per 1 o 2 mesos (o per a 1 o 2 projectes). Entreneu-los, aprengueu-ne i intenteu mantenir-los el màxim temps possible. No només construeix una relació més saludable, sinó que es prendran el vostre treball realment. – Anil Agarwal

6. No prendre una decisió basada en el preu únic

L’ús d’un autònom pot ser una manera assequible de fer feina al vostre bloc, però això no significa que trieu l’opció més barata. En canvi, voleu que els autònoms amb experiència puguin adaptar-se a les vostres necessitats.

Podeu trobar un autònom independentista que pugui solucionar el vostre problema per la meitat del preu d’una persona amb experiència. Però és probable que el resultat de la solució sigui clarament menys professional.

Això és el que diu un dels enquestats a l’enquesta:

Igual que “compres bé per no comprar dos cops”: contracteu autònoms bons, de manera que no gasteu més per arreglar el mal treball. – Suraya

Necessiteu ajuda per contractar autònoms? No prenguis la teva decisió basada només en el preu. Obteniu més informació per què. digueu a un amic

Pensaments finals

No totes les empreses (els blocs són un negoci) estan molt interessats a contractar autònoms, però no podeu fer-ho tot vosaltres mateixos i espereu tenir un minut lliure al vostre dia. Afortunadament, la tecnologia ha creat un canvi fonamental en la manera d’abordar el treball, cosa que significa que podeu obtenir ajuda de qualitat per al vostre bloc a un preu assequible..

Tanmateix, vegem quines són algunes de les raons per les quals els blocaires no contracten autònoms:

Escriure és tan fàcil i divertit per a mi que ho faig jo. Durant la meva carrera online he escrit més de 10.000 articles, per la qual cosa escric de forma fàcil i senzilla. Ryan Biddulp

Crec que l’autenticitat és la clau de l’èxit, sobretot quan parlem de màrqueting de contingut. Sempre recomano que els blocaires publiquin publicacions que parlin de les seves experiències, opinions i coneixements. I és per això que no afavoreixo la contractació d’autònoms a l’atzar per a les meves necessitats de contingut. – Shane Barker

El públic és intel·ligent. Notarà fins i tot el més mínim canvi de to i la aparentment manca d’autenticitat. És important per a mi comunicar la meva veritat i és possible aconseguir contractant autònoms. – Rhode InStyle

No en necessito un de moment. Ho faré en el futur i em preocupa que necessiti massa temps per formar-los per allò que necessito. – Ileane B. Smith

Restricció pressupostària i qualitat de l’escriptura – Yan Jian

Perquè podria fer-ho jo. – Wong Zhi Xin

Fins i tot si heu estat un dels més resistents a contractar un autònom, aquests resultats han de servir per reflexionar. Els seus companys utilitzen cada cop més plataformes en línia i altres recursos per connectar-se amb professionals per augmentar la qualitat dels seus llocs web i millorar l’experiència global dels visitants del seu lloc..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map