Com fer una aplicació per a jocs de forma gratuïta en línia (i les eines per començar)

Ens heu preguntat mai per què són tan populars les aplicacions de jocs mòbils? Hi ha una raó per descomptat. Es considera que la indústria dels jocs mòbils és l’oportunitat de negoci més lucrativa i amb major benefici per a ingressos potencials. Cada vegada són més les empreses que aprofiten les aplicacions de jocs mòbils, ja que s’espera que el mercat global de jocs generin 152,1 milions de dòlars en 2019.


Les xifres creixents que animen les empreses a produir aplicacions de jocs mòbils altament atractives per a la promoció de la marca. Ja que la rendibilitat és la consideració clau per desenvolupar una aplicació de jocs mòbils.

Per tant, és imprescindible fer un joc mòbil amb funcions molt captivadores i addictius i experiències d’usuaris impactants que s’afegi definitivament a aquesta llista de funcions més desitjades.

En aquest article, explorareu com fer amb èxit una aplicació per a jocs per a mòbils. Comencem amb aquestes històries d’èxit per a la vostra inspiració.

Les aplicacions de jocs mòbils amb més èxit del món

1. Crush Candy

candy crush: com fer una aplicació per a jocs mòbils de francFont: Polígon

The Candy Crush es va llançar el juny de 2016, i fins avui el joc segueix sent el favorit de la gent, sense mostrar cap signe d’aturar-se encara. El secret de l’èxit de Candy Crush és el concepte senzill que permet que els jugadors tornin a més.

Inicialment, el joc permet als usuaris simplement combinar els tres dolços del mateix color. Els usuaris van trobar satisfacció després de completar cada nivell. Més endavant, a mesura que els usuaris passen nivells diferents, comencen a desbloquejar diferents funcions que són el poder addictiu del joc. Els usuaris també han d’enviar les sol·licituds de Candy Crush als amics per desbloquejar vides. Tot plegat, els colors, el disseny, els efectes de so i les funcions són força atractius i són el motiu de l’èxit de l’aplicació.

2. Xoc de Clans

Clash of clans: com fer una aplicació de jocs mòbil de forma gratuïtaFont: Reddit

L’aplicació Clash of Clans, impulsada per Supercell, es va convertir en la mega-venedora-aplicació del 2012. El secret d’èxit de l’aplicació és la seva funció multijugador, bon joc, concepte, gràfics i usabilitat. A més, tant Clash Royale com Clash of Clans van generar un benefici de 635 milions de dòlars amb uns ingressos de 1.600 milions de dòlars el 2018.

Aquests van ser alguns exemples de les aplicacions de jocs mòbils amb més èxit del món que van obtenir grans ingressos. Ara heu de pensar en crear la vostra aplicació per a jocs, oi? En cas afirmatiu, aquí teniu una completa descripció que descriu les maneres de fer una aplicació de joc lliure amb èxit.

Com fer una aplicació per a jocs de franc

Abans de prendre’t a la web aplicació per a jocs mòbils viatge de desenvolupament, expliquem-vos alguna cosa important. Majoritàriament, molts de nosaltres creem aplicacions de jocs mòbils per generar ingressos i, per això, cal una estratègia de monetització senzilla.

Creeu una estratègia de monetització per a la vostra aplicació per a jocs mòbils

Si creeu la vostra aplicació per a jocs mòbils amb finalitat de benefici, primer haureu de crear la vostra estratègia de monetització. L’estratègia de monetització us ajudarà a esbrinar com podeu obtenir el màxim benefici de l’aplicació.

A més, quan desenvolupis un joc per a mòbils, inverteixes una mica de cost, per recuperar-lo, has de tenir una estratègia de monetització. Per dissenyar l’estratègia de monetització vertical, seleccioneu una de les maneres més habituals següents.

 • Compres integrades a l’aplicació – La compra a l’aplicació és una bona manera d’obtenir beneficis dels jugadors. La compra integrada a l’aplicació és un enfocament que permet als jugadors comprar productes virtuals per al joc en concret mitjançant els quals els desenvolupadors poden generar diners.
 • Inclou el contingut de l’anunci – Una altra bona manera de generar ingressos per aplicacions de jocs és un anunci publicitari. Podeu combinar anuncis amb compres integrades a l’aplicació. En conjunt, totes dues estratègies funcionen increïblement, però assegureu-vos d’incloure els anuncis més rellevants en cas contrari no obtindreu els resultats desitjats.
 • Versions Premium – Les versions Premium permeten als jugadors fer una demostració del producte i pagar si volen continuar jugant.

Eines per començar

Per desenvolupar el vostre proper joc mòbil, mireu aquesta guia ràpida que us mostrarà algunes eines essencials per crear la vostra aplicació de jocs.

1. Un ordinador

En primer lloc, necessitareu un sistema per instal·lar-hi el motor de jocs. Podeu tenir un PC o un Mac per això. Tingueu en compte que hi ha certs motors de jocs que només funcionen en un PC o un Mac, no són compatibles amb els dos sistemes.

2. Un telèfon intel·ligent

El següent que necessitareu és definitivament un o dos telèfons intel·ligents per provar el joc a la vostra plataforma requerida. Si voleu executar la vostra aplicació tant a Android com a iPhone, val la pena assegurar-vos que funciona correctament a les dues plataformes.

3. Un compte per a desenvolupadors

Si voleu enviar la vostra aplicació per a jocs, cal tenir un compte de desenvolupador. L’enviament a Play Store requereix 25 dòlars per a tota la vida i 99 dòlars anuals per a l’App Store. No s’assembla als fabricants d’aplicacions, heu de ser responsables de les actualitzacions per assegurar-vos que el joc funciona en tots els dispositius. Això podria requerir diverses actualitzacions noves anualment.

4. Eines per dissenyar el joc

No importa que esteu disposats a desenvolupar un joc en 2D o en 3D, heu de necessitar actius de joc robustos per tal de destacar-lo al mercat. Els actius del joc poden incloure personatges de joc, música, fons i menús.

5. Allotjament web

Depèn de la naturalesa de l’aplicació del joc, si el joc requereix que emmagatzemi dades en línia com ara perfils d’usuari, historial d’activitats, etc., és necessari un allotjament web fiable. L’allotjament pot oferir molts formularis, des de l’emmagatzematge de bases de dades fins al rendiment del servidor, el que necessiteu depèn altament de la funció que desenvolupeu.

En cas contrari, si una aplicació de joc fora de línia estàndard com Tetris no és necessària.

6. Motor de joc

El motor del joc és l’eina més important per desenvolupar l’aplicació de jocs mòbils. Hi ha diversos motors de jocs disponibles al mercat en funció dels requisits de l’aplicació de jocs; podeu seleccionar entre el motor de jocs més bàsic i el més sofisticat.

Podeu classificar el motor de joc en funció de les següents funcions:

Plantilla de joc

La plantilla de joc és la manera de començar. No us permetrà fer diversos canvis tret dels personatges, la música i el fons. Per seleccionar les plantilles de joc, podeu consultar moltes solucions en línia, com ara AppyPie o ChupaMobile.

A més, hi ha poques plantilles de jocs de WordPress que seran d’utilitat per als principiants, a continuació s’esmenten alguns bons exemples:

Plantilla d'aplicació per a jocs mòbils ArcaneArcà plantilla d’aplicacions per a jocs mòbils

Arcane la robusta plantilla de jocs de WordPress comporta funcions i opcions fantàstiques per crear comunitats de jocs massius. És una bona plantilla per a aquells que volen crear tornejos i guerres per equips. Les principals característiques de la plantilla Arcane són:

 • Creació de guerres i tornejos fàcils
 • Perfils d’usuari personalitzats
 • Pàgines d’equip personalitzat
 • Formes front-end
 • Disseny totalment sensible
 • Compositor visual PB
 • Opcions del peu de pàgina
 • Colors il·limitats
 • Opcions de SEO
 • Compatible amb un navegador creuat
 • Imatges i icones animades
 • Instal·lar un clic

Plantilla de joc mòbil d'eSporteSport plantilla d’aplicacions per a jocs mòbils

eSport és una altra plantilla de lloc web de jocs adequada per a principiants. Ofereix un material impecable i llest per al seu ús, que us permet fer les coses a la vostra manera mentre que actualitzeu el vostre aspecte com vulgueu. eSport ofereix funcions robustes que inclouen: jocs il·lustrats, jocs i jugadors lliscants, secció de patrocinadors, la llista de funcions podria no ser interminable.

Arrossegar i deixar anar

Per als principiants, arrossegar i deixar anar és un enfocament adequat. Us ofereix una llista d’accions i només cal aplicar-la als objectes del vostre joc. Suposem que, si esteu desenvolupant un quadrat 2D, l’enfocament arrossegament i orientació us dirigirà amb algunes indicacions. Us mostrarà que si premeu alguna tecla específica, el vostre quadrat començarà a fer salts.

Guió visual

L’scripting visual és un procés fàcil que proporciona la possibilitat de codificar sense codificar. És una solució avançada que permet crear nodes que representen accions per als objectes del joc. Es mostra un diagrama que representa totes les activitats que tenen lloc a la finestra de joc.

Codificació

Ara la característica més important del motor del joc és la codificació. Si només voleu desenvolupar una aplicació amb l’objectiu de guanyar, podeu seleccionar un motor de jocs que ofereix un llenguatge de script simple i fàcil d’entendre per als principiants. Tanmateix, si voleu veure-vos com a desenvolupador professional, heu de començar a aprendre a codificar per a una aplicació per a jocs.

Llegiu els consells de @CubixWorldwide: les eines i les plantilles de joc per fer una aplicació de joc de forma gratuïta. digueu a un amic

Exemples de motors de joc

Com heu esmentat anteriorment, el motor del joc és el més important a l’hora de fer l’aplicació del joc. Si no teniu idea del motor de joc que us convé més, feu una ullada a algunes recomanacions.

1. GameSalad

amanida de jocs: exemple de motor de jocFont VB

És una bona idea per als principiants. GameSalad ofereix un menú arrossegar i deixar anar amb una interfície intuïtiva. La millor part és que inclou un visualitzador mòbil que us permet provar el vostre joc en diferents dispositius.

2. BuildBox

BuildBox: exemple de motor de jocFont: BuildBox

BuildBox és un nou motor de jocs i va enumerar 100 jocs amb la seva plataforma i pocs dels jocs van obtenir descàrregues principals a l’App Store, inclosos The Line Zen i Color Switch. BuildBox inclou diverses funcions, com ara arrossegar i deixar anar, plantilles de jocs, interfície d’usuari gran, editor de gràfics 2D (sprites) i animador.

3. GameBuilder Studio

Gamebuilder Studio: exemple de motor de jocsFont: Gamebuilder Studio

GameBuilder Studio utilitza scripts visuals per tant, per començar-hi, heu de consultar els tutorials de vídeo només per obtenir els fonaments bàsics. GameBuilder Studio inclou les següents funcions editor visual, física de jocs, plugin marketplace, bons tutorials, animacions en 2D.

4. CryEngine

Cry Engine: exemple de motor de jocFont: Motor de crits

CryEngine és un motor de jocs tot en un que proporciona als usuaris un codi font complet del motor juntament amb funcions completes sense cànons, sense obligacions i sense despeses de llicència a canvi. Les funcions de CryEngine inclouen Sandbox i eines, Visuals, personatges i animacions, plataformes i àudio / física.

5. Motor de Godot

Godot Engine: exemple de motor de jocFont: GitHub

Godot Engine és un motor de joc avançat i potent. És un motor de jocs de codi obert multibreta, 2D i 3D. Godot Engine ofereix un conjunt d’eines detallades que inclouen nodes per a diversos comportaments personalitzats, sistema d’escenes flexibles, editor visual, edició en directe i altres eines personalitzades. És ideal per crear aplicacions de jocs mòbils altament professionals.

Utilitzeu aquests motors de joc per crear aplicacions de jocs gratuïtes >> GameSalad, BuildBox, CryEngine, etc. Explora més. digueu a un amic

Estigueu a punt per crear la vostra aplicació de joc següent

Els jocs mòbils són prou interessants no només per als jugadors, sinó també per als desenvolupadors. Si no esteu massa en el procés de desenvolupament, hi ha plataformes disponibles que no requereixen codificació i podeu crear un producte meravellós amb l’ajut d’algunes plantilles preparades..

Per si de cas, si el desenvolupament del joc és la vostra passió, pots aprendre a codificar amb milions de recursos en línia disponibles. Aprofiteu un temps per crear la propera aplicació de jocs mòbils més gran i gaudir de la vostra creació. Pot ser l’oportunitat de convertir l’aplicació de jocs mòbils en un negoci rendible.

Rameez Ramzan és Assistent Manager – Màrqueting Digital a Cubix, una empresa de desenvolupament de productes i programes de renom amb seu a Washington. És especialista en màrqueting remunerat, SEO i SMM i auditories de llocs per ajudar els llocs a funcionar millor. Connecteu-vos amb Rameez endavant LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map