Ruututilan arvostelu

Ruututila-arviot & Arvostelu Yhteenveto


Nimi: Squarespace

Kuvaus: Ruututilaa voi käyttää melkein kuka tahansa verkkosivua tarvitseva kokoamaan sen nopeasti ja helposti. Se tarjoaa valmiiksi suunniteltuja malleja ympäristössä, joka on erittäin käyttäjäystävällinen. Suunnittelijoiden mallien ansiosta Squarespace ylittää kilpailijat.

Käyttöjärjestelmä: Web-pohjainen

Sovellusluokka: Verkkosivun rakentaja, Verkkokaupan rakentaja, verkkokaupan ratkaisu

 • Helppokäyttöisyys

 • Mallit & Designs

 • tehtävät & Joustavuus

 • Rahan arvo

 • Asiakaspalvelu

Yleensä ottaen

4.2

Yhteenveto

Ruututila kallistuu suunnittelun täydentämiseen. Suunnittelijoiden konseptimallit tekevät Squarespace erotumaan muista kilpailijoista. Toimittajan uuden ulottuvuuden ansiosta mukautusprosessi sujuu ja luonnollisesti kaikki mallit näyttävät hyvältä kaikissa laitteissa. Kaikista haitoista huolimatta Squarespace on erittäin aloittelijaystävällinen alusta ja sopii niille, jotka etsivät laatikosta poistumattomia malleja.

Lisätietoja

 • Ruututila – helpoin rakentaja vielä?
 • Palkittu malleja
 • Ruututilan UKK
 • Tuomio

Plussat

 • LayoutEngine 2 – editorin uusi ulottuvuus
 • Pääsy varastossa oleviin kuviin Getty Images- ja Unsplash-sovelluksista
 • Upea näköinen malleja, jotka on optimoitu mobiililaitteille
 • Blogin tekeminen on helppoa
 • Olennaiset isäntäominaisuudet

Haittoja

 • Ilmaista suunnitelmaa ei ole saatavilla
 • Kolmannen osapuolen työkalut / add-sovellus eivät ole sallittuja
 • Verkkokauppasuunnitelma on kallis
 • Rajoitetut vaihtoehdot verkkosivustojen kasvuun
 • Kokeile Squarespace ilmaiseksi
 • Katso neliötilan mallit

{
"@context": "http://schema.org",
"@tyyppi": "Arvostelu",
"itemReviewed": {
"@tyyppi": "Ohjelmistosovellus",
"nimi": "Squarespace",
"kuvaus": "Ruututilaa voi käyttää melkein kuka tahansa verkkosivua tarvitseva kokoamaan sen nopeasti ja helposti. Se tarjoaa valmiiksi suunniteltuja malleja ympäristössä, joka on erittäin käyttäjäystävällinen. Suunnittelijoiden mallien ansiosta Squarespace ylittää kilpailijat.",
"kuva": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/squarespace-home-review.jpg",
"käyttöjärjestelmä": "Web-pohjainen",
"applicationCategory": "Verkkosivun rakentaja, Verkkokaupan rakentaja, verkkokaupan ratkaisu"
},
"reviewRating": {
"@tyyppi": "luokitus",
"ratingValue": 4.20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"bestRating": 5,
"worstRating": 0
},
"kirjailija": {
"@tyyppi": "Henkilö",
"nimi": "Jason Chow"
},
"reviewBody": "

Ruututila kallistuu suunnittelun täydentämiseen. Suunnittelijoiden konseptimallit tekevät Squarespace erotumaan muista kilpailijoista. Toimittajan uuden ulottuvuuden ansiosta mukautusprosessi sujuu ja luonnollisesti kaikki mallit näyttävät hyvältä kaikissa laitteissa. Kaikista haitoista huolimatta Squarespace on erittäin aloittelijaystävällinen alusta ja sopii niille, jotka etsivät laatikosta poistumattomia malleja.

\ R \ n

Lisätietoja

\ R \ n

  \ R \ n
 • Ruututila – helpoin rakentaja vielä?
 • \ R \ n

 • Palkittu malleja
 • \ R \ n

 • Ruututilan UKK
 • \ R \ n

 • Tuomio
 • \ R \ n

"
}

Onko se helpoin sivuston rakentaja vielä?

Viime vuosina olemme nähneet kohtuullisen määrän visuaalisia verkkosivustojen rakentajia, jotka tekevät siitä helpon muille kuin kehittäjille. He seuraavat aina mallia toimivuuden, suunnittelun ja käytettävyyden suhteen.

Vietettyäni muutaman tunnin Squarespacessa, olen varsin vakuuttunut siitä, että se on yksi täydellisistä esimerkeistä siitä, mitä sivuston rakentajien tulisi olla.

Heti lepakko, se auttaa sinua aloittamaan kaiken tyhjästä – uuden verkkotunnuksen rekisteröimisestä ja teeman integroimisesta verkkosivustollesi..

Tässä on nopea katsaus Squarespacen ominaisuuksiin:

1. Visuaalisen omaisuuden hallinta on helppoa

Koska muotoilu on yksi Squarespace-alueen korkeimmista kohdista, sen mukana tulee vetämällä ja pudottamalla Image Manager. Tämä voi auttaa sinua järjestämään, laajentamaan ja optimoimaan visuaalisen omaisuuden kirjastoa vaivattomasti.

Alla on joitain asioita, joita voit tehdä Squarespace-kuvanhallinnan avulla:

 • Pääsy 40 miljoonaan kuvaan
  Jos tarvitset ainutlaatuisen esitellyn kuvan aivan uudelle blogikirjoitukselle, voit hyödyntää Squarespace Getty Images -integraatiota. Se antaa sinulle pääsyn yli 40 miljoonaan kuvaan, joita voit käyttää kohtuulliseen hintaan.
 • Nopeampi verkkosivustojen suorituskyky
  Varmistaaksesi verkkosivustosi huippusuorituskyvyn, Squarespace tarjoaa ilmaisen CDN – lyhenteen sisältöjakeluverkolle. Se toimii jakamalla sisällönsiirron kuormitus maailmanlaajuisesti hajautettujen tietokeskusten verkkoon.
 • Reagoiva kuvanlataaja
  Aina kun lataat kuvatiedostoa, SquareSpace luo automaattisesti joukon kuvaa eri mittakaavoissa. Tämän jälkeen oikean kokoinen kuva ladataan käyttäjän näytöstä riippuen.
 • Esitä visuaalinen omaisuutesi
  Näyttääksesi visuaalisen omaisuutesi, voit luoda ”Gallerialohkot”, jotka voidaan sijoittaa mihin tahansa sivustoosi. Voit myös sisällyttää videoita ja soveltaa näyttöjälkiä, jotta galleriasi erottuisi.

2. Ohjauksen uudet mitat

Squarespace-sivustoeditori tarjoaa käyttäjille uutta ja helppoa räätälöinnin hallintaa.

Kanssa “LayoutEngine 2“, Sinulle esitetään aina asetukset vasemmalla paneelilla ja suora esikatselu oikealla. Toisin kuin WordPress.org-kalustoilla, jotka luottavat kokeiluihin ja virheisiin, Squarespace on helppo saavuttaa haluamasi tarkka suunnittelu.

Mukauta haluamasi verkkosivustosuunnittelu uudella hallintaominaisuudellaUusilla hallintaominaisuuksilla voit mukauttaa haluamasi verkkosivustosuunnittelun.

Voit myös muokata suoraan kaikkia sivun elementtejä valitsemalla ne esikatseluikkunassa.

Sisällön muokkaamiseen voit lisätä nopeasti sivuelementtejä, kuten painikkeita, diaesityksiä, kalentereita ja koodinpätkiä. Napsauta vain plused (+) -painiketta postieditorin oikeassa alakulmassa.

neliönmuokkausohjelmaRuututila-editori.

Tietenkin jokaisella elementillä on oma kattava asetussivu. Tämä on hyödyllinen käyttäjille, joilla on suuria ideoita, mutta joilla ei ole tarvittavia teknisiä taitoja niiden toteuttamiseksi.

Jos esimerkiksi napsautat äskettäin lisättyä painiketta, voit helposti muokata sen ulkoasua, vuorovaikutusta ja sijaintia.

neliön muokkaaminenRuututilan muokkaaminen.

3. Blogin tekeminen on helppoa

Kapeasta ja tavoitteistasi riippumatta blogiosa on kiistatta yksi sivustosi tärkeimmistä ominaisuuksista. Sen avulla voit ohjata toistuvaa liikennettä, vahvistaa uskottavuuttasi asiantuntijana ja parantaa hakukoneoptimointia.

Squarespace-alueella blogiviestit ovat rakennuspalikoita verkkosivuston rakenteelle. Voit muokata niitä kelluvan editorin kautta, joka muistuttaa ensisijaista tekstinkäsittelysovellusta.

Bloggaaminen on helppoa Squarespace-palvelun avullaBloggaaminen on helppoa Squarespace-palvelun avulla.

Se voi näyttää yksinkertaiselta, mutta Squarespace-editori pakata vain paljaat olennaiset asiat, kun kyse on blogiviestien julkaisemisesta. Voit järjestää ne luokkiin, käyttää tunnisteita, ottaa kommentteja käyttöön ja paljon muuta. Siirtyminen kohtaan Asetukset voi myös auttaa sinua optimoimaan viestin tärkeät näkökohdat otteesta pikkukuvaan.

Voit järjestää ne luokkiin, käyttää tunnisteita, ottaa kommentteja käyttöön ja paljon muuta. Siirtyminen kohtaan Asetukset voi myös auttaa sinua optimoimaan viestin tärkeät näkökohdat otteesta pikkukuvaan.

Muita Squarespace-blogiijärjestelmän tärkeimpiä ominaisuuksia ovat seuraavat:

 • podcast
  Voit luoda ”äänilohkoja” julkaistaksesi haastatteluja, tallennettuja webinaareja ja muita podcasteja. Se tukee iTunes-merkintöjä, joiden avulla voit mainostaa podcast-kanavasi useammalle käyttäjälle.
 • Useita kirjoittajia
  Ruututila mahdollistaa työskentelyn sisällön avustajien kanssa. Sivuston omistajana voit muokata heidän käyttöoikeuksiaan, kuten lisätä uusia viestejä ja muuttaa sivuston teemaa.
 • Sosiaalinen jakaminen
  Squarespace-sovelluksen avulla on helppo lisätä sosiaalisen jakamisen painikkeita blogiisi. Joitakin tuetuista verkoista ovat Reddit, Facebook, Twitter ja Tumblr.

4. Myy tuotteita verkkosivustoltasi

Jos haluat myydä tuotteita suoraan verkkosivustoltasi, voit käyttää Squarespace-sovelluksen sisäänrakennettuja verkkokaupan ominaisuuksia. Voit seurata tilauksia, hallita varastojasi ja seurata asiakkaita – kaikki yhtenäisellä ”Kauppa” -osiossa.

Voit seurata tilauksia, hallita varastojasi ja seurata asiakkaita – kaikki yhtenäisellä ”Kauppa” -osiossa.

myydä tuotteita neliötilan verkkosivuiltaSquarespace-verkkokaupan avulla on helppo hallita myyntiäsi.

Ruututilan avulla voit myös luoda alennustarjouksia, jotka voivat stimuloida lisää myyntiä. Niitä voidaan tarjota automaattisina alennuksina, jotka kestävät tietyn ajanjakson, tai yksinoikeudella tarjouskoodien avulla.

neliöalennustarjouksetAlennuksen hallitseminen on helppoa Squarespacessa.

Ruututilan mallit ja sovellukset

Siellä voi olla paljon sivustojen rakentajia, jotka tarjoavat kymmeniä ammattimaisia ​​teemoja, mutta Squarespace -kokoelma on yksinkertaisesti visuaalisesti upea.

Squarespace-alueella on tällä hetkellä yli 40 suunnittelijamallia, jotka on segmentoitu useisiin luokkiin, mukaan lukien, mutta rajoittumatta, verkkokaupat, terveys, musiikki ja valokuvaus.

Pelkästään Squarespace-lehden virallisen mallikokoelman selaaminen voi saada sinut hetkeksi koukkuun:

ammattimaisesti suunniteltuja malleja ja teemojaRuututilan teemat on suunniteltu suuriin valokuviin ja vahvaan typografiaan.

Huolimatta korkearesoluutioisista kuvista näissä teemoissa käytetään minimalistista ja tasaista lähestymistapaa kaikkialla muualla. Tämä tarkoittaa sitä, että mahdollinen sivustosi latautuu nopeasti ja toimii sujuvasti heti, kun se käynnistyy.

Kaikki Squarespace-mallit on myös rakennettu reagoimaan mobiililaitteisiin heti laatikosta varmistaen, että käyttäjäkokemus pysyy yhtenäisenä useilla alustoilla. Se sallii myös CSS-muutokset mallien lisäämiseksi edelleen.

Laajentaaksesi verkkosivustosi tehokkuutta verkossa, Squarespace tukee kourallista sovellusintegraatiota.

Nämä integroinnit voivat auttaa laajentamaan verkkosivustosi toiminnallisuutta. Joitakin suosittuja sovelluksia ovat G Suite, Xero, Facebook, Disqus, Google Analytics ja sähköpostimarkkinointiympäristöt.

Squarespace SEO

Squarespace tarjoaa täydellisen verkkosivustoanalyysin, joka auttaa sinua SEO-päätösten tekemisessä.

Voit luottaa sisäänrakennettu Squarespace-analytiikka parantaa verkkosivustosi suorituskykyä ajan myötä. Se kattaa muuttujat, kuten liikenteen lähteet, sivuston hakulausekkeet, suositun sisällön ja yksittäisten kävijöiden kokonaismäärän.

Lisätietoja neliötilasta (UKK)

Onko Ruututila on vapaa?

Ei. Ruututila ei tarjoa ilmaista suunnitelmaa, toisin kuin muut, kuten Wix ja Weebly. Mutta Squarespace tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, jotta voit testata Squarespacea ilmaiseksi.

Saatko ilmaisen verkkotunnuksen Squarespace-palvelun avulla?

Voit rekisteröidä yhden verkkotunnuksen ilmaiseksi, kun kirjaudut vuotuiseen laskutussuunnitelmaan. Ilmainen verkkotunnus on voimassa yhden vuoden. Mikä tarkoittaa, että ensimmäisen vuoden jälkeen sinun on maksettava verkkotunnuksen uusimismaksu 20 dollaria vuodessa.

Kuinka paljon Squarespace veloittaa tapahtumaa kohden?

Verkkokaupassa Squarespace sisältää 2 tyyppisiä transaktiomaksuja – maksuyhdyskäytävämaksu (0,30 dollaria + 2,9%) ja Squarespace-tapahtumamaksu liiketoimintasuunnitelmasta (3%). Verkkokauppasuunnitelmiin ei sisälly Squarespace-transaktiomaksuja.

Kuinka paljon Squarespace-sivustot ovat?

Squarespacella on 4 suunnitelmaa – 2 verkkosivustolle ja 2 verkkokauppaa varten: 1) Henkilökohtainen suunnitelma – 12 dollaria kuukaudessa, 2) Liiketoimintasuunnitelma – 18 dollaria kuukaudessa, 3) Kaupan perussuunnitelma – 26 dollaria kuukaudessa, 4) Kehittyneen kaupan suunnitelma – 40 dollaria kuukaudessa

Tarvitsetko Squarespace-palvelun isännöinnin?

Ei. Sinun ei tarvitse isännöidä Squarespace-palvelun käyttöä. Verkkosivustosi isännöidään heidän täysin hallitussa pilvipalvelimessa. Vaikka Squarespace ei aseta resurssien rajoituksia paketeille, sinun on noudatettava niiden käyttöpolitiikkaa.

Ruututilan katsaus: Tuomio

Palataan kysymykseen, onko Squarespace tähän mennessä helpoin sivuston rakentaja? Todennäköisesti kyllä, mutta ei liian paljon verrattuna muihin helppokäyttöisiin alustoihin, kuten Weebly ja Wix.

Kaiken kaikkiaan Squarespace on erittäin aloittelijaystävällinen alusta. Ominaisuuksillaan se voi auttaa sinua luomaan kilpailukykyisen verkkosivuston alle tunnissa. Vaikka oppimiskäyrä on olemassa, kuka tahansa voi oppia tiensä melko nopeasti.

Kuinka aloittaa

Oletpa sitten aloittelija tai kokenut sisällönmarkkinoija, Squarespace sisältää kaiken mitä tarvitset. Siinä on jopa 14 päivän ilmainen kokeilu – jonka avulla voit antaa alustalle pienen koeajon.

FTC: n julkistaminen

BuildThis.io ansaitsee palkkiot viittaamalla vierailijat tuotteisiin, palveluihin ja ohjelmistoihin tytäryhtiöyhteistyön kautta.

Sivustomme keskittyy auttamaan pieniä yrityksiä ja henkilöitä, jotka haluavat rakentaa mahtavia asioita verkossa. Tue meitä tekemällä osto tytäryhtiölinkkien kautta, jotta voimme jatkaa ilmaisen, hyödyllisen oppaan tuottamista kuten tämä.

Ruututilan vaihtoehdot

Etsitkö vaihtoehtoa? Tässä on muita suosittuja verkkosivustojen rakentajia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map