Parhaat musta perjantai 2019 -tarjoukset pienyrityksille

Musta perjantai on aivan nurkan takana, ja tämä on paras aika vuodesta, kun yritysomistajat tarttuvat parhaisiin tarjouksiin. Verkkosivustosta yritystyökaluihin on niin monia asioita, jotka voivat auttaa yrityksiä menestymään tällä digitaalikaudella. Yrityksen johtaminen tänään tarkoittaa, että sinun on suoritettava enemmän online-toimintoja kuin vain pitämään siellä istuvaa verkkosivustoa pysähtyneenä.


Jotkut näistä asioista voivat olla haastavia, kuten löytää oikeita työkaluja, jotka auttavat sinua. Katsotaanpa joitain parhaimmista, joita on tarjolla tänä vuonna, ja miten voit hyödyntää niitä saadaksesi jalkansa ylös kilpailuun.

HandPicked Black Friday -tarjoukset pienyritysten omistajille

1. NameCheap

Namecheap musta perjantai-alennukset 2019

NameCheap on tunnustettu nimi, joka on web-hosting- ja verkkotunnuspalveluiden tuotannonala. Se tarjoaa asiakkaille useita tarjousvaihtoehtoja tänä mustana perjantaina. Ensimmäinen on valtava myynti – jopa 97% alennus – suosituimpien verkkotunnusten rekisteröinnistä ja 27%: n alennus verkkotunnusten siirroista. Voit myös säästää 60% yksityisten sähköpostisuunnitelmien hinnoista ja jopa 85% SSL-varmenteisiin.

Nykyinen Internet-läsnäolo ei ole enää vain hyvä vaihtoehto, josta on tullut välttämätöntä kaikilla tasoilla toimiville yrityksille. Vaikka et käytä Internetiä suoraan myyntiin, ilman digitaalista läsnäoloa saatat menettää brändäyksen ja lyijyn luomisen.

Monet ihmiset eivät kuitenkaan ymmärrä sitä, että sinun ei tarvitse ostaa kaikkia online-aktiviteetteihisi tarvitsemiasi tuotteita yhdestä paikasta. Voit esimerkiksi ostaa Web-hosting-palvelun yhdeltä yritykseltä, mutta verkkotunnuksesi nimellä toiselta.

Syy tähän on, että kaikilla näillä tuotteilla on joustava hinnoittelu. Namecheap on yksi parhaista resursseista verkkotunnusten hyviä tarjouksia varten. 97% säästö yhden hinnasta voi olla merkittävä pienyritykselle..

Vaikka monissa web-hosting-paketeissa on jonkin verran tukea sähköpostin käsittelyyn, ne eivät aina sovellu yritystarpeisiin. Esimerkiksi, jos haluat lähettää suuria määriä markkinointi-sähköpostiviestejä, sinulla olisi todennäköisesti parempi erillisellä yksityisen sähköpostin isännöinnillä.

Viimeiseksi on olemassa SSL-sertifiointi. Tämä on välttämätöntä tänään, koska monet Internet-selainyritykset ovat alkaneet keskittyä turvallisuuteen. Google rankaisee myös niiden sivustojen hakujärjestyksestä, joilla ei ole SSL-varmennetta.

Mikä on NameCheap-tarjous??

 • 97% alennus suosituimpien verkkotunnusten rekisteröinnistä
 • 27% alennus verkkotunnuksen siirroista
 • 60% alennus yksityisistä sähköpostisuunnitelmista
 • Jopa 85%: n alennus SSL-sertifikaateista

Käy NameCheap-sivustossa

2. Envato-elementit

Envato Black Friday Promo 2019

Envato Elements tarjoaa käyttäjille pääsyn valtavaan grafiikkakokoelmaan, jota voidaan käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Tämä tekee niistä melkein välttämättömyyden yrityksille, etenkin niille, jotka haluavat tavoittaa laajan yleisön digitaalisen markkinoinnin kautta.

Markkinointitoiminnoissa käytettävän kuvan etsimisessä on ongelma, että usein verkosta löytämäsi tuotteet kuuluvat jollekin. Jotta voit käyttää niitä omiin tarpeisiisi, sinun täytyy yrittää hankkia oikeudet siihen, joka voi olla melko vaivalloinen ja kustannuksiltaan vaihteleva..

Ratkaise tämä ongelma kirjautumalla Envaton sisään ja pääsy heidän tietokantaansa, joka sisältää miljoonia tiedostoja. Niitä voidaan käyttää uudelleen haluamallasi tavalla nopeasti ja helposti. Tarvitset vain yhden tilauksen, jonka maksat kuukausittain.

Tänä mustana perjantaina he tarjoavat alennuksia sekä vuosittaisista että kuukausittaisista tilauksista. Kuukausittaisen tilauksen hinnat putoavat 33 dollarista kuukaudessa 19 dollariin kuukaudessa, kun taas maksat vuosittain, säästät vielä enemmän vain 14 dollarin kuukaudessa.

Vertaa tätä verrattuna varastotietokantoihin, kuten iStock-valokuviin, jotka veloittavat 12 dollaria yhdestä luotosta (jotkut kuvat maksavat yli yhden luoton) ja näet, mikä voi olla Envaton tilauksen varastaminen..

Heidän mustan perjantain tarjouksensa alkavat klo 12.00 AEDT 2. joulukuuta 2019 ja alkavat klo 17.00. AEDT 3. joulukuuta 2019.

Mikä on Envaton sopimus??

 • 50% alennus kaikista tilaussuunnitelmista

Käy Envatossa

3. A2-hosting jaettu hosting

A2-hosting Black Friday Promo 2019

Missä Namecheap tarjoaa upeita tarjouksia verkkotunnusten nimistä ja muista lisävarusteista tänä mustana perjantaina, A2-hosting tarjoaa sinulle suojan, jos olet markkinoilla jaetulle isännöinnille. A2-hosting on yksi yrityksen suosituimmista nimistä, ja jos et ole tyytyväinen nykyiseen isännöintisi, tämä on loistava paikka siirtyä nyt.

He ovat laskeneet jaetun palvelun hinnat luuhun ja nämä suunnitelmat alkavat nyt 1,98 dollarista. Se tekee niistä erittäin edullisia. Parasta on, että 67%: n alennusprosentti jaetussa isännöinnissä koskee koko jaettua hosting-aluetta, mikä tarkoittaa, että jos etsit lisää resursseja jaetussa isännöinnissä, säästät vielä enemmän.

Jos olet ahdistunut huonosti toimivasta verkkoisäntästä, muutto tänne nyt ei vain säästää rahaa, vaan he myös hoitavat verkkosivustosi siirtymisen puolestasi. Anna heidän huolehtia sen sijaan teknisistä yksityiskohdista!

Nauti nämä erikoistarjoukset A2 Hosting -palvelusta kello 9.00, 26. marraskuuta 2019 klo 11.59. 3. joulukuuta 2019.

Mikä koskettaa A2-hosting-palvelua??

 • 67% alennus kaikista jaetusta isännöintisuunnitelmasta

Käy A2-hosting-palvelussa

4. KnownHost VPS -majoitus

KnownHost Black Friday -tarjoukset 2019

KnownHost on laaja valikoima verkkopalveluntarjoajia, mutta se tunnetaan myös (armahda pun) erinomaisista VPS-suunnitelmistaan. Nämä ovat säännöllisen jaetun isännöinnin asteittaista muotoa ja voit usein valita, kuinka paljon haluat tarkalleen resurssien suhteen. Nämä resurssit ovat myös helposti skaalautuvia.

Jos sivustosi on onnistunut, muista seurata resurssien käyttöä ja suunnitella laajennusta. Jaettu hosting, jos se on usein anteeksiantamatonta, jos ylität resurssien käytön ja niin tekeminen voi johtaa palvelun keskeytymiseen, joka vaikuttaa yritykseesi.

Tarkastele varhain kohti VPS-suunnitelmia, etenkin nyt, kun KnownHost tarjoaa erikoistarjouksia tänä mustana perjantaina. Mistä tahansa VPS-suunnitelmasta, johon kirjaudut heidän kanssaan, paitsi saat alennuksia hinnoista, mutta myös muita etuja.

Kupongikoodin käyttäminen KHBLKFRI5030 Kun valitset Ylläpito VPS- tai Hallinnoidut KVM Cloud -paketit, saat sinulle paitsi 50%: n alennuksen, mutta voit myös nauttia toistuvista 30%: n alennuksista uusimisen yhteydessä. Ne myös kaksinkertaistavat VPS-hosting-resursseja, joten saat enemmän kaikesta. Yhdistelmä on vankka pitkäaikainen hyöty yrityksen verkkosivuston johtamiselle.

Ota nämä tarjoukset KnownHostilta tänä mustana perjantaina, voimassa kello 6. marraskuuta 2019 keskiviikkona 1. joulukuuta 2019.

Mikä on KnownHost -kaupan tarjous?

 • 50% pois hinnasta Hallittu VPS tai Hallittu KVM Cloud
 • 30% alennus toistuvista laskuista

Käy KnownHostissa

5. Jatkuva yhteyshenkilö

Yhteystiedot Black Friday Promo 2019

Pysyvä yhteyshenkilö on yksi digitaalisen markkinoinnin suosituimmista nimistä. Niillä on vakaa valikoima ominaisuuksia, jotka tarjoavat kaiken kokoisia yrityksiä, jotka kattavat useita digitaalisen markkinoinnin alueita. Tämä vaihtelee sähköpostimarkkinoinnista markkinoinnin automatisointiin. Ne ovat yhden luukun digitaalisen markkinoinnin voimavara.

Digitaalinen markkinointi voi auttaa yrityksiä niin monella tavalla ja on tehokas työkalu hyödyntää sitä. Jatkuva yhteys ei vain auta tavoittamaan asiakkaitasi, vaan myös oikeaan aikaan ja oikeilla tarjouksilla. Lisää johtosukupolvesi helposti ja nopeasti.

Niille käyttäjille, jotka ovat jatkuvasti yhteydessä jatkuvasti, voit saada 50% alennuksen tilauksen kolmesta ensimmäisestä kuukaudesta. Tilauksesi hinta riippuu sähköpostiluettelossasi olevien sähköpostiosoitteiden määrästä.

Kauppa koskee myös ilmaisen kokeilujakson käyttäjiä, joten älä huoli, ne, jotka sinä olet, voivat silti saada 50% alennuksen kolmen ensimmäisen kuukauden aikana..

Tämä kauppa on voimassa 25. marraskuuta 2019 – 1. joulukuuta 2019. Jos unohdat sen, kirjautumalla 2. joulukuuta 2019 ja 4. joulukuuta 2019 välille säästät silti 40% kolmen ensimmäisen kuukauden hinnasta..

Mikä on jatkuvan kontaktin sopimus??

 • 50% alennus tilauksen kolmesta ensimmäisestä kuukaudesta

Käy vakioyhteydessä

6. WP-raketti

WP-raketti Black Friday Promo 2019

WP Rocket on WordPress-laajennus, joka on suunniteltu nopeuttamaan sivustoasi. Koska niin monilla verkkosivustoilla on tänään WordPress, se on suosittu valinta, joka ei ole vain tehokas, mutta myös laajennus, myös helppo käyttää. Asenna vain WordPress-laajennuksesta ja aseta se toimimaan haluamallasi tavalla.

WordPress on upea alusta, mutta käyttäytymisensä takia se on joskus myös vähän resurssipoika. Tämä vaikuttaa yrityssivustoihin enemmän, koska niiden verkkosivustot eivät vain myy tai tuottaa viitteitä, vaan ovat myös heidän tuotemerkkinsä digitaalisia kasvoja.

Tarvitset sivuston, joka pystyy toimimaan parhaimmillaan näyttääksesi yrityksesi parhaalla mahdollisella tavalla. Sieltä on hyödyllinen esimerkiksi WP Rocket -työkalu. Sinun on myös määritettävä se vain kerran, ja sivustosi toimii tip-top-tilassa pitkään.

Tänä mustana perjantaina voit saada WP-raketin 30%: n alennuksella riippumatta siitä, minkä lisenssin valitset. Kauppa kestää 26. marraskuuta 2019 – 3. joulukuuta 2019.

Mikä on WP-raketin tarjous??

 • 30% alennus kaikista lisensseistä

Vieraile WP Rocketissa

Check out – käsin valitut mustan perjantain tarjoukset pienyritysten omistajille @BuildThis_ion kautta kertoa ystävälle

Johtopäätös: Tallenna iso ja tehosta yritystäsi

Musta perjantai on usein paras aika varmistaa paljon, mutta se pätee erityisesti pienyrityksiin, joiden on seurattava tarkasti menoja. Täällä keräämämme mustan perjantain tarjousten tämän vuoden kokoelma kattaa monia osia digitaalisesta liiketoiminnasta sinulle.

Yrityksille digitaalinen läsnäolo on muutakin kuin vain “näkemistä verkossa”, mutta on niin monia tapoja, että voit käyttää online-omaisuuttasi edistämään yritystäsi.

Älä ota monia näistä työkaluista valinnaisiksi, mutta saattavat olla hyödyllisiä tapoja, joilla voit lisätä liiketoimintaa. Joka tapauksessa se on hyvä, mutta jyrkillä alennuksilla paranee vielä paremmin. Hyödynnä alhaisemmat hinnat nyt ja paranna digitaalista suorituskykyäsi heti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map