Kuinka ulkoistaa verkkosivustosi kehitystyötä

Saatat vain aloittaa verkkosivustosi ja tarvitset uuden sivuston. Tai ehkä olet olemassa olevan sivuston omistaja, joka haluaa verkkosivustosi olevan parempi. On monia tilanteita, joiden kautta olen varma, että olet pelannut idealla ulkoistaa verkkokehitys joko kokonaan tai osittain.


Ennen kuin luet tarkemmin, minun on ilmoitettava sinulle siitä, että olen ajatuskoulussa, että liiketoiminnan tulisi aina keskittyä ydinosaamiseensa. Tämä tarkoittaa, että jos tärkein tulosi tulee muusta toiminnasta kuin verkkokehityksestä, ulkoista verkkokehitys!

Pidä vain mielessä, että verkkokehityksen ulkoistaminen ei tarkoita vievän kaikkia rasitteita hartioiltasi, vain tarvittavat osat.

Kuinka ulkoistaminen toimii

Yleensä tässä on kuinka web-kehityksen ulkoistaminen toimii –

1- Valitse oikea ulkoistamiskumppani

2- Alkuyhteys ja asennus

3 – Suunnittele ja aseta välitavoitteet

4- Laadi sopimukset

5- Kehitys ja käynnistäminen

Johdanto: Verkkosuunnittelu vs. web-kehitys

Vaikka monet ihmiset saattavat sanoa, että kyseessä on vain terminologian tyttöjen poiminta, verkkosivujen suunnittelu ja kehittäminen eivät oikeastaan ​​ole sama asia. Suunnittelu liittyy sivuston estetiikkaan – kuinka hieno se näyttää. Kehitys voi kattaa sivuston suunnittelun, mutta sisältää myös moottoria, joka rakentaa sivustoa.

PSD HTML / PSD to WordPress ei enää toimi

Melko kauan sitten yritysten omistajat kuvasivat suunnittelijalle, kuinka he halusivat verkkosivustonsa näyttävän. Suunnittelija piirtää sivuston ulkoasun ja tunteen käyttämällä jotain Photoshopia, ja luovuttaa sen sitten kehittäjälle, joka muuttaa PSD-tiedoston HTML-koodiksi.

Tämä on nyt useimmiten vanhentunutta, koska näyttöruudukoko vaihtelee suuresti. ”Yksi koko sopii kaikille” -muotoilu ei ole enää mahdollista, ja ellet halua viettää aikaa ja rahaa tekemällä erillistä suunnittelua ja kehitystä jokaiselle laitetyypille – PSD HTML-muotoon ei ole enää realistinen.

PSD HTML-muotoon on edelleen massiivinen aihe verkossa (katso haku) – vaikka ”yksi koko sopii kaikille” -malli ei ole enää mahdollista tänään.

Katso vain WordPressiä ja harkitse tätä tosiasiaa. Mallien käyttäminen voi helpottaa paljon suunnittelustaakkaa ja monet niistä ovat reagoivia, eli mallit mukautuvat erilaisiin näyttömuotoihin.

Älä ymmärrä minua väärin, voit silti tehdä niin, itse asiassa voit jopa muuttaa PSD-tiedostosi WordPress-malleiksi, mutta onko vaivan arvoinen?

Kuinka Web-kehityksen ulkoistaminen toimii

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on se, että Web-kehityksen ulkoistamisen lisäksi tulevana sivuston omistajana olette edelleen paljon mukana kehitysprosessissa. Oikean kumppanin valinnasta online-aktiviteettien tarkan laajuuden määrittämiseen, panoksesi on elintärkeää, jos luulet olevasi pettyneitä siihen, mitä web-kehittäjät osoittavat.

Muista: Web-kehittäjät ovat samoja kuin muut yritysomistajat – he ovat oman alansa asiantuntijoita. Tarvitset vain, jotta pystyt siirtämään asiantuntemuksesi verkkotunnuksessasi heille ja antamaan heille mahdollisuuden siirtää tämä tieto tekniseen suunnitteluunsa. Varmista, että asiat on kirjoitettu mahdollisimman yksinkertaisesti, jotta väärillä tulkinnoilla ei ole tilaa.

IntiavalitusVerkko on täynnä ulkoistettujen verkkokehityksiä koskevia valituksia

Mitä odottaa 

 • Viiveet projektin aikajanaan
 • Ehdotetut muutokset malleihisi
 • Sisäiselle henkilöstölle on annettava aikaa olla yhteydessä kehittäjään
 • Ainakin vähäiset kustannusylitykset

Mitä ei odoteta sisällyttävän:

 • Verkkosivun sisältö
 • Mitään erityisiä kuvia / videoita
 • Hakukone & sosiaalisen median markkinointi
 • Web-hosting ja verkkotunnus

1. Valitse oikea ulkoistamiskumppani

Nyt kun olemme saaneet tämän tietämättä, miten voit kertoa, onko web-kehittäjä sinulle oikea valinta? Se ei ole niin helppoa kuin miltä näyttää.

Nigerian prinssien ja IRS: n tavanomaisen roskapostin lisäksi, joissa pyydetään minua ottamaan takaisin miljoonat minulle osoitetut määrät, joten viime vuosina olen alkanut saada roskapostia myös web-kehittäjiltä. Nämä ovat yleensä henkilöitä, ja roskapostista on tullut jopa kylmiä puheluita, jotka yrittävät myydä palveluitaan.

Nykyään ympärillä on kirjaimellisesti tuhansia verkkokehitysyrityksiä ja vielä enemmän freelance-web-kehittäjiä. Ongelmana on löytää oikea toimimaan kanssasi verkkosivustollasi.

Tässä on muutamia vinkkejä yhden valitsemiseen;

 • Pyydä heitä viitteitä – Kaikki verkkokehitysyritykset voivat keksiä oman kunnollisen sivuston ja käyttää sitä, mutta todiste siitä on onnellinen asiakas. Tarkista nämä viitteet ja ota huomioon heidän kommenttinsa.
 • Arvioi viestinnän kulku – Kysy, miltä työviestintävirta on. Työskentelin kerran kehittäjän kanssa, jolla oli erittäin suhtautunut lähestymistapa – kommunikoin heidän tukihenkilöstön kanssa, joka kommunikoi teknisen henkilöstönsä ja erillisten muiden ihmisten kanssa, jotka käsittelivät laskutusta, valituksia ja niin edelleen. Prosessi oli tuskallisen hidas ja monta kertaa sekava.
 • Sovita budjettisi – Usein on houkuttelevaa mennä pienemmän kehittäjän kanssa, joka lupaa sinulle kuun ja tähdet pittance. Verrattuna suurempi, hyvämaineisempi yritys voi olla katkeruu joihinkin tarvitsemisiisi asioihin – kuuntele molempia osapuolia realistisesti ja puolueettomasti ennen kuin päätät riskitasosta, jonka olet valmis ottamaan.

Upeita vaihtoehtoja työn ulkoistamiseen

Ulkoista foorumi # 1- Codable

Codable kotisivu (käy verkossa)

Vuonna 2012 perustettu Codeable aloitti ottamalla palvelukseensa lahjakkaita henkilöitä ja palkkaamalla heidät sitten niille, jotka tarvitsivat ad-hoc-verkkosivuston tukea. Nykyään he ovat siirtyneet yhdeksi parhaimmista resursseista WordPress-taitojen tarvitsejille.

He ovat yksinkertaistaneet freelancer-järjestelmää vähentääkseen aikaa ja vaivaa, joka tarvitaan oikeiden taitojen löytämiseen. Sinun tarvitsee vain kertoa heille haluamasi tiedot. He auttavat sinua löytämään oikeat kyvyt ja tarjoamaan yhden hinnan – takuu.

* Huomaa – Olemme yhteistyössä Codeable -yhtiön kanssa, ja meillä on täällä sisäänrakennettu tarjouslomake. Lähetä projektisi tiedot ja pyydä 1) ilmainen tarjous ja 2) kehittäjäsuositus; käyttämällä tätä lomaketta. 

PLUSSAT

 • Kohtuulliset tuntihinnat välillä 70–120 dollaria
 • Yksi hinta-arvio auttaa vähentämään painopistettä kustannuksista
 • Asiantuntija freelancereita yli 60 maassa
 • 28 päivän viankorjaustakuu

HAITTOJA

 • Palvelumaksu 17,5% sisältyy tuntihintoihin
 • Palvelumaksuja ei palauteta
 • Vain WordPress-tietotaidot ovat käytettävissä

Siirry kohtaan Codeable

Ulkoista foorumi # 2 – Pino ylivuoto

Stackoverflow (käy työpaikalla täällä).

Koodiguruihin erikoistuneena freelancer-verkkona Stack Overflow aloitti toiminnan takaisin vuonna 2008. Ne ovat kasvaneet siinä määrin, että ovat käyneet läpi neljä rahoituskierrosta, joiden määrä on 70 miljoonaa dollaria. Nykyään heillä on yli 50 000 kehittäjän verkosto.

Mikä tekee heistä ainutlaatuisia freelancer-verkkotilassa, on heidän Q: nsa&Malli, jonka avulla voit vain kysyä kysymyksiä ja osallistua tiedon jakamiseen. Sivusto on kokoontumispiste ammattitaitoisille kehittäjille, jotka haluavat osallistua Q: hon&Istunnot.

PLUSSAT

 • Ei ylimääräisiä maksuja – maksa vain se, mitä freelancer veloittaa
 • Suuri yhteisö ajaa Q&Tietokanta
 • Mahdollistaa työpaikkailmoitukset

HAITTOJA

 • Perinteinen työluettelorakenne freelancereiden löytämiseksi

Siirry StackOverflow-kohtaan

Ulkoista foorumi # 3 – Fiverr

Fiverr-kyvyt ohjelmoinnissa ja tekniikassa (vierailu verkossa).

Fiverr on jälleen yksi resurssi, jonka avulla voit selata freelancereiden ryhmiä mistä tahansa sisällön luomisesta sosiaalisen median tukemiseen. Niiden avulla freelancerit voivat luoda tarjouksia, jotka voit valita itse. Vaihtoehtoisesti voit luoda haluamasi työpaikan (lähettää pyynnön) ja antaa Fiverr-freelancereille tarjouksen siitä..

Jokaisesta tapahtumasta Fiverr laskee palkkionsa muodossa, joka on kirjattu lopulliseen hintaan. Maksu vaihtelee tapahtuman arvosta riippuen. Mainejärjestelmän takia Fiverr-freelancerit voivat aggressiivisesti yrittää täyttää työvaatimukset.

PLUSSAT

 • Laaja valikoima taitotyyppejä ja -tasoja
 • Työn selaaminen voi olla ideoiden lähde tarvitsemallesi
 • Fiverr pidättää maksuja, kunnes sanot olevani tyytyväinen tehtyyn työhön

HAITTOJA

 • Joidenkin vanhentuneiden ilmoitusten olemassaolo
 • Laaja valikoima sääntelemättömiä hintoja
 • Jotkut myyjät saattavat olla ammattitaidottomia

Siirry Fiverriin

Ulkoista foorumi # 4 – Toptal

Toptal-kotisivu (käy verkossa)

Tämän verkon kuuluvuus väittää, että se auttaa sinua ulkoistamaan työn freelance-web-kehittäjien sadon kerralla. He ovat onnistuneet yhdistämään kykyjä, jotka kattavat kaikki taidot, joita mahdollisesti tarvitaan verkkosivustolle, jopa suunnittelijoille.

Etsitkö yleisiä kehittäjiä tai niitä, joilla on erityisiä taitoja, kuten Node.js tai Unity-moottori, löydät todennäköisesti täältä apua.

PLUSSAT

 • Suuri lähde erittäin lahjakkaille kehittäjille ja suunnittelijoille
 • Sopii kaikenkokoisille yrityksille
 • Esiseuloo freelancereita useilla tasoilla – taidot, kieli, työetiikka ja muut
 • Ilmainen kokeilujakso kaikille freelancereille

HAITTOJA

 • Voi tulla kalliiksi tuntihinnoilla 60–210 dollaria
 • Rekisteröinti tarvitaan selaamaan kykyjä

Mene Toptaliin

Ulkoista foorumi # 5 – Gun.io

Gun.ion kotisivu (vierailu verkossa)

Gun.io yrittää rikkoa perinteiset tuskalliset taidot aluksella kiinnittämisprosessissa antamalla osaamisensa freelance-palkkausprosessiin. He yhdistävät erittäin kokeneita kykyjä (ei tässä aloittelijoita), jotka ovat valmiita työskentelemään sopimusperusteisesti, ja vetävät heitä sitten auttamaan löytämään oikeat sopimukset sekä freelancereille että sinulle.

Heillä ei ole luetteloita freelancereista, joita voit käydä läpi, mutta jotka työskentelevät niiden kanssa, jotka haluavat palkata suoraan. Yksi puhe heidän avustamiseksi tiedonkeruumatkalla johtaa siihen, että he löytävät täsmälleen oikean henkilön työhön.

PLUSSAT

 • Vain erittäin kokeneet freelancerit
 • Esitarkastavat ja arvioineet ehdokkaat
 • Sinun ei tarvitse selata luetteloita löytääksesi haluamasi
 • Lahjakortti 48 tunnin sisällä

HAITTOJA

 • Kustannukset, jotka skaalataan vuokrauksen pituuteen – lyhyet vuokraukset voivat olla kalliita

Siirry osoitteeseen Gun.io

Ulkoista foorumi # 6 – Upwork

Upwork-kotisivu (käy verkossa)

Upwork on pikemminkin multi-mix freelancer -verkkosivusto kuin web-kehitysgurien asiantuntija. Ne tarjoavat kaiken web-kehityksestä kirjanpitoon, erikoistuen etätyöntekijöihin, joita on saatavana mistä päin maailmaa tahansa.

Toimintatapa muistuttaa paljon perinteistä työmarkkinataulukoiden muotoa, jossa kaikenlaiset kyvyt yhdistetään ja luokitellaan sitten etsimään. Freelancereiden lisäksi täällä on myös virastoja, jotka antavat kykyjen etsijöille myös lisävaihtoehdon.

PLUSSAT

 • Monitaitotasot saatavilla
 • Laaja valikoima taitoja

HAITTOJA

 • Rekisteröinti tarvitaan freelancereiden selaamiseen
 • Näkemäsi on rajoitettu kirjautumispaketilla (hinta vaihtelee ilmaiseksi 499 dollariin kuukaudessa)
 • Jopa 13% yleiskustannukset käsittelymaksuissa

Mene Upwork

2. Tiedä mitä haluat (ja kerro selvästi)

Tarkoitan tässä sitä, että sinulla on oltava visio verkkosivustollesi. Mitkä ovat aikomuksesi? Haluatko, että verkkosivustosi on vain informatiivista ja tukee pääasiallista toimipaikkaasi, vai haluatko käyttää sitä verkkosivustosi virtuaalisena laajennuksena?

Täällä on keskeisiä laajuuseroja, jotka web-kehittäjän on tiedettävä.

Kun olet päättänyt, mitä sivustollasi täytyy olla, välitä hänen tiedot selvästi verkkosivustollesi. Vaikka ulkonäkö on tärkeä, älä vie itsesi pois ja keskity liikaa sivustosi suunnitteluun.

Esimerkkejä: Lankakehykset ja digitaaliset luonnokset, joita käytämme kehittäessämme tätä sivustoa uudelleen vuonna 2018. Videotallenteita, keskusteluja, kuvia ja käsiluonnoksia käytettiin kommunikoimaan selvästi.

3. Aseta hankkeen välitavoitteet

Tee yhdessä kehittäjäsi kanssa aikataulu, joka on hyväksyttävä molemmille. Jokaisessa vaiheessa tulisi olla arviointipiste, jolla varmistetaan, että voit soittaa aikakatkaisulle, jos sinusta tuntuu, että jokin ei mene niin kuin pitäisi..

Aikataulu antaa sinulle myös paremman käsityksen siitä, milloin lopputuotteesi (verkkosivusto) tulee saataville, jotta voit suunnitella tukitoimia, kuten pehmeä lanseeraus, joitakin kampanjoita tai muita markkinointitoimia aloituspäivän ympäri..

Vakio verkkosivustokehityksen välitavoitteet. Jokainen verkkosuunnitteluprojekti on ainutlaatuinen, mutta tämä on hyvä referenssi käyttäjille, jotka asettavat projektin välitavoitteet ensimmäistä kertaa (lähde).

4. Suorita sopimus

Nyt tiedät todennäköisesti, että verkkosivustosi voi olla korvaamaton työkalu, jonka avulla voit rakentaa entistä enemmän yritystoimintaa. Siksi aiot sitoutua siihen monin tavoin. Sopimuksen tekeminen suojaa sekä sijoitustasi että web-kehittäjän etuja.

Huomaa kuitenkin, että jos päätät ulkoistaa kolmansille osapuolille esimerkiksi Intiassa, sinun on myös opittava, kuinka täytäntöönpanokelpoinen on heidän kanssaan tekemäsi sopimus..

5. Luo hyvät suhteet kehittäjään

Kun sinulla on verkkosivusto, on yleensä tapana, että joskus jotkut asiat voivat mennä pieleen. Hyvien suhteiden ylläpitäminen kehittäjään auttaa varmistamaan, että mahdolliset virheet tai muut ongelmat ratkaistaan ​​nopeasti.

Se lisää myös luottamusta ja antaa sinulle hyvän vaihtoehdon, jos päätät koskaan lisätä vaiheen 2 verkkosivustollesi. Kaverit, jotka sen rakensivat, pystyvät yleensä kehittämään sitä edelleen lyhyemmällä aikajanalla ja vähemmän resursseja.

Menestystarina: Credo

Lähde: Yrittäjä laajentaa liiketoimintaansa ulkoistamalla

Markkinointikonsulttina Uskontunnustus, Johnilla oli vaikea kilpailla yksin toisia yrityksiä vastaan, jotka antoivat asiakkaille varmuuden ”koosta”. Oli rajoitettu, kuinka paljon hän voi saavuttaa joka päivä yksinään, ja päätti ulkoistaa WordPress-kehittäjälle.

Työsuhteen kautta John saavutti pisteen, jossa hän ei enää tuntenut stressaantuneensa kehityskysymyksistä konsultointityössään ja pystyy keskittymään liiketoiminnan päätavoitteisiin.

Vältä näitä 5 virhettä ulkoistettaessa

 1. Väärä kumppani
 2. Luo epärealistinen budjetti
 3. Koska keskeisiä tavoitteita ei ole määritelty selvästi
 4. Liian “kädet pois” kehitysprosessissa
 5. Älä rakenna markkinointisuunnitelmaa verkkosivustosi ympärille

Johtopäätös: Onko ulkoistaminen oikea sinulle?

Jokainen yritys on erilainen sekä tekemisessään että siihen liittyvässä pisteessä. Jos mietit, onko ulkoistaminen sinulle oikea valinta, todennäköisesti on. Se mitä sinun pitäisi tarkastella, on paljon siitä, mitä olen käsitellyt tässä artikkelissa.

Älä ymmärrä minua väärin – ulkoistamispolku ei ole vuorattu ruusuilla, ja se sisältää enemmän kuin kohtuullinen osuus piikkeistä. Päivän lopussa, jos se tehdään oikein, olet kuitenkin saanut erittäin ammattimaisen hyödykkeen ydinliiketoimintaasi.

Tärkein ero ulkoistamisen tai ulkoistamisen välillä on muutamissa perusteissa. Jos ulkoistat sen sijaan, että keskityt tekniseen osaamiseen, jota et enää koskaan tarvita, luot sen sijaan muihin hyviin johtamisominaisuuksiin – viestintään ja projektisuunnitteluun.

Ne toimivat hyvin eduksesi riippumatta siitä, missä liiketoimintalinjassa olet, jopa web-kehitysprojektin jälkeen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map