Kuinka luoda verkkosivusto: A-Z-aloittelijan opas

Tässä artikkelissa esitän sinulle tärkeät vaiheet verkkosivuston luomisessa.


 1. Rekisteröi verkkotunnus
 2. Ilmoittaudu web-hosting-palveluksi
 3. Suunnittele verkkosivusi
 4. Vahvista ja testaa verkkosivustosi
 5. Finetune ja kasvaa

Perussivuston luominen on helppoa. Itse työ ei saisi kestää yli tuntia. Valintojen ymmärtäminen ja sovittaminen tilanteeseesi ei kuitenkaan ole helppoa.

Koska jotkut vaiheet saattavat edellyttää lisätietoja, jotka eivät kuulu tämän artikkelin soveltamisalaan, olen sisällyttänyt tarvittaessa linkkejä yksityiskohtaisiin resursseihin.

Miksi luot verkkosivuston

Ennen kuin aloitamme, on tärkeää määritellä ensin tarkoitus.

Me kaikki tiedämme, että verkkosivusto voi olla tärkeä osa online-läsnäoloasi – liiketoimintayksikönä tai yksilönä. Yksilölle se voi olla jotain niin yksinkertaista kuin perusprofiili tai yhtä yksityiskohtainen kuin koko portfoliosi. Yrityksille sitä tulee pitää osana omaisuuttasi ja liittyä takaisin profiiliisi, tuotteisiisi tai tekemiisi asioihin.

Selkeän tarkoituksen mielessä voit tehdä paremman päätöksen tiellä – ts. Mitä alustoja käyttää, mitkä markkinointikanavat harjoittaa jne..

Joitakin tyypillisiä syitä verkkosivuston rakentamiseen:

 • Tuotteiden myyminen – Jos päätavoitteesi on tuotteiden myynti, verkkosivustosi tulisi sisältää tuoteesittelyt, online-ostoskori, suojattu maksuyhdyskäytävä ja mieluiten myyntipistejärjestelmä.
 • jotta Näytä tiedot – Jos tavoitteena on näyttää yritystietoja tai henkilökohtaisia ​​tietoja, harkitse yksinkertaisen yhden sivun verkkosivuston rakentamista edulliseen alustaan.
 • Jakaa nykyisiä ideoita ja kokemuksia – Blogi on yleensä paras käyttäjille, jotka rakastavat kirjoittaa ja jakaa ideoitaan maailman kanssa.

Näiden syiden ei tarvitse olla toisiaan poissulkevia. Sinulla voi olla esimerkiksi verkkosivusto, joka yhdistää kaksi tai useampia yllä olevista elementeistä.

Tärkeät vaiheet oman verkkosivustosi luomiseen

Kun olet selvittänyt verkkosivustosi tavoitteet, on aika rakentaa! Aloittaaksesi sinun on ensin…

1. Rekisteröi verkkotunnus

Mikä on verkkotunnus?

Verkkosivun perustaminen edellyttää ensin verkkotunnusta.

Verkkotunnus on osoite, joka tunnistaa verkkosivustosi Internetissä. Joitakin esimerkkejä ovat Yahoo.com, Google.com tai BuildThis.io (verkkosivusto, jota parhaillaan luet).

Mihin rekisteröidä verkkotunnus?

Verkkotunnuksen omistaminen edellyttää, että rekisteröit sen verkkotunnuksen rekisteröijälle.

Verkkotunnuksen rekisteröijä auttaa sinua tarkistamaan, onko verkkotunnus yksilöivä, ennen kuin sallit rekisteröinnin jatkamisen. GoDaddy ja NameCheap ovat kaksi suosittua verkkotunnuksen rekisteröijää. Olen käyttänyt niitä verkkotunnusten hallintaan erittäin kauan.

Kuinka valita verkkotunnus?

Verkkotunnuksen valitseminen on usein vaikein osa, koska sen ei tarvitse paitsi heijastaa vain tuotemerkkiäsi, mutta olla silti helppoa, yksinkertaista ja ikimuistoista.

Verkkotunnuksesi nimen on oltava ainutlaatuinen – nimeä ei saa omistaa toinen henkilö tai organisaatio koko maailmassa. Yleinen nyrkkisääntö, joka sinun tulee pitää mielessä verkkotunnusten luomisessa, ovat:

 • Pidä se lyhyt ja helppo muistaa
 • Älä käytä tavaramerkkejä
 • Siirry .com- tai .net-verkkoon, kun mahdollista
 • Ole luova ja käytä yhdistettyjä tai muodostettuja sanoja
 • Yritä tehdä siitä avainsanan kannalta merkityksellinen

Toimivat vinkit

 • Jos sinulla on vaikea selvittää verkkotunnuksen nimeä, voit käyttää ideoihin aina verkkotunnusten generaattoreita. Jotkut suosituimmista ovat Wordroid ja Lean-verkkotunnuksen haku.
 • Jos olet aloittelija, suosittelemme menemään GoDaddy- tai Namecheap-palveluun löytääksesi verkkotunnuksen nimen. Kummankin avulla aloittelijoille on helppo ostaa ja rekisteröidä verkkotunnus.

2. Tilaa web-hosting-tili

Mikä on verkkoisäntä?

Web-isäntä on iso tietokone (eli palvelin), jota käytetään tiedostojen tallentamiseen osana verkkosivustoasi.

Ajattele sitä talona, ​​joka varastoi huonekaluja ja kodinkoneita – talo on verkkoisäntäsi ja kaikkea muuta, mikä menee sisään talo on verkkosivustosi sisältö. Verkkosivuston sisältö sisältää yleensä tekstiä, kuvia, videoita ja kaikkia muita tarpeellisiksi katsomiasi elementtejä.

Mitkä ovat valintasi isännöinnissä?

Web-hosting on saatavana eri paketteina tänään. Perinteisesti web-palveluntarjoaja on mukana vain palvelimien vuokraamisessa perusohjelmistojen ja teknisen tuen kanssa. Verkkosivustosi ylläpito perinteisen palveluntarjoajan kanssa on yleensä halvempaa ja joustavampaa; mutta vaativat vähän ylimääräistä työtä verkkosivuston määrittämiseen.

Nykyään yritykset yhdistävät erilaisia ​​palveluja yhdessä ja antavat käyttäjille mahdollisuuden rakentaa, isännöidä ja hallita verkkosivustoja kaikki yhdeltä palveluntarjoajalta. Me kutsumme näitä yrityksiä yleensä verkkosivustojen rakentajiin tai verkkokaupan rakentajiin. Sivuston ylläpito näillä ”kimppu” -alustoilla on yleensä kalliita ja vähemmän joustavia; mutta sinun on rakennettava verkkosivusto tai verkkokauppa helposti.

Alustaja-alusta

Jos olet vasta aloittamassa – perusjaettu hosting on yleensä riittävän hyvä. Tätä varten suosittelen Hostinger Single Plan – jonka avulla voit ylläpitää yhtä verkkosivustoa alhaisella hinnalla, vain 0,80 dollaria kuukaudessa.

Hostinger-hostingHostinger Single Plan – Yksi verkkosivusto isännöi 10 Gt: n SSD-tallennustilaa ja 100 Gt: n kaistanleveyttä (enemmän kuin tarpeeksi aloittajille) hintaan 0,80 dollaria kuukaudessa.

Verkkokaupan / verkkokauppojen hosting-alusta

Jos aiot myydä tuotteita suoraan verkkosivustoltasi (verkkokauppa), sinun kannattaa tarkistaa Shopify Basic (lähtöhinta 29 dollaria kuukaudessa).

Osta kauppoja800 000 verkkokauppaa käyttää Shopifea, mukaan lukien NBA Lakers Store ja Tattly.com. Shopify Basic alkaa 29 dollaria kuukaudessa.

Ylläpitoalusta helposti valmistettaville verkkosivustoille / pienyrityksille

Jos tarvitset vain yksinkertaisen verkkosivuston esitelläksesi yrityssalkkuasi ja yhteystietoja, pakettiyhdistelmävaihtoehto voi olla oikea. Wix ja Weebly ovat kaksi pidän sivuston rakentajia – kirjoitamme laajasti kahdesta ja voit tutustua arvosteluihimme täällä – Wix arvostelu / Weebly arvostelu.

Wix pakettivaihtoehtoinaWix tarjoaa verkkopalveluna mahdollisuuden työskennellä vetämällä ja pudottamalla -näyttöeditorin kanssa verkkosivustosi rakentamiseksi, vaikka sinulla ei olisi koodaustietoja. Wix Unlimited Plan -hinta alkaa 12,50 dollaria kuukaudessa.

Toimivat vinkit

 • Käytettävissä on erilaisia ​​hosting-tyyppejä: jaettu hosting, erillisen palvelimen isännöinti ja pilvi / VPS-hosting.
 • Jos olet pieni verkkosivusto, halvempaa on jakaa jaettuja hosting-suunnitelmia. Isommille sivustoille suositellaan joko pilvipalvelun tai erillisen isännöinnin käyttöä.
 • Jotkut tärkeimmät ominaisuudet, jotka sinun on otettava huomioon ennen Web-isäntävalintaa, ovat niiden hinnoittelu, palvelimen nopeus ja käyttöaikahinnat. Hostinger (aloittelijoille), samoin kuin InMotion Hosting ja SiteGround (isommille verkkosivustoille), ovat suosittuja nimiä.
 • Harkitse myymälärakentajan, kuten Shopifen tai BigCommercein käyttöä, jos aiot myydä tuotteita suoraan verkkosivustoltasi.

3. Suunnittele verkkosivustosi

Kun verkkotunnuksesi ja verkkoisäntäsi ovat valmiita, on aika laittaa jotain Internetiin. Suunnitellaksesi verkkosivujasi voit joko palkata web-kehittäjän tai tehdä sen itse.

Keskustelemme täällä yksityiskohtaisesti kuinka ulkoistaa web-kehitystyö. Sinun tulisi ohittaa seuraavat vaiheet ja siirtyä sivulle, jos aiot palkata jonkun kehittämään verkkosivustosi sinulle.

DIYers-laitteille on kolme helppoa tapaa suunnitella verkkosivusto:

1- Mitä-näet-on-mitä-saat (WYSIWYG) web-editori

WYSIWYG-editori antaa sinun asettaa verkkosivuston ja suunnitella verkkosivuja tyhjästä ilman koodausta. Se toimii samalla tavalla kuin normaali tekstinkäsittelyohjelma – aloitat mallilla tai tyhjellä sivulla ja luot sitten verkkosivustosi. Kun se on valmis, täytä heidät sisällöllä ja lataa koko kansio verkko-isännällesi FTP (File Transfer Protocol) -ohjelmalla.

Käytä tätä menetelmää on parasta, jos sinulla on HTML / CSS-perustaidot ja yleistä tietoa Internetin toiminnasta.

WYSIWYG-web-editoijia on saatavana useita – jotkut ovat ilmaisia ​​ei-kaupalliseen käyttöön, kun taas toiset saattavat vaatia maksettua lisenssiä. Microsoft Expression Web, Google Web Designer, BlueGriffon, ja Avoin elementti ovat hyviä tarkistaa.

FTP-ohjelmalle – FileZilla ja WinSCP ovat kaksi parasta ilmaista vaihtoehtoa.

Microsoft Expression - WYSIWYG-editoriEsimerkki – Tässä on kuvakaappaus Microsoft Expression Web Editorista. Kansioluettelo (vasen) – Rakenna verkkosivustosi kansioiden avulla. Editor (keskellä) – Kirjoita ja muotoile teksti täällä. Tyylit / Työkalupakki (oikealla) – Tyyli ja suunnittelu sivusi CSS: llä (valinnainen). Huomaa, että joudut luomaan sivunimien hakemiston (.html / .htm / .php / .asp) – se toimii verkkosivustosi kotisivuna.

Tämä vaihtoehto on mahdollista vain, jos käytät perinteistä hosting-palvelua (ts. Hostinger). WYSIWYG-editorin käyttö on joustavaa ja hauskaa, jos nautit verkkokoodauksen oppimisesta … mutta se ei ole toteutettavissa oleva vaihtoehto aloittelijoille, jotka haluavat verkkosivuston heti..

2- Sisällönhallintajärjestelmän (CMS) käyttö

Suurinta osaa verkkosivustoja rakennetaan ja hallitaan CMS: llä tänään. CMS: llä on monia etuja sivuston omistajan näkökulmasta. Niitä on helppo hallita, joustavia suunnittelussa ja kehittämisessä sekä kustannustehokkaita (ilmaisia!) – kolme keskeistä etua.

Jos et ole vielä kuullut siitä – WordPress, joka tarjoaa ~ 33% kaikista Internet-sivustoista, on maailman suosituin CMS.

Niille, jotka valitsevat tavanomaisen isännöintivaihtoehdon vaiheessa 2, voit asentaa WordPressin vain muutamalla napsautuksella.

WordPressin asentaminen HostingeriinNäin voit määrittää WordPressin Hostingerissä. Kirjaudu sisään Hostinger-tiliisi, siirry verkkosivustolle > Automaattinen asennusohjelma > WordPress > Asenna salasana ja verkkosivuston nimi > Asentaa.

Saat perusverkkosivuston, kun WordPress on asennettu. Voit sitten suunnitella verkkosivusi WordPress-mallin avulla. Valmiit WordPress-mallit ovat saatavana ilmaiseksi WordPress.org-sivustossa (virallinen teemahakemisto). Tai voit ostaa premium-malleja ammattimaisilta kehittäjiltä, ​​kuten Elegant Themes tai Artisan.

Disha selitti täällä, kuinka luodaan blogi tai verkkosivusto WordPressin avulla. Noudata ohjeita, jos tarvitset lisätietoja.

Huomaa – et voi käyttää CMS: ää, jos valitsit siirtyä “Bundle” -alustaan, kuten Wix tai Weebly, vaiheessa 2.

3. Vedä ja pudota -sivuston / kaupan rakennustyökalun käyttäminen

Vedä ja pudota -sivuston / kaupan rakentaja on helpoin ja nopein tapa luoda verkkosivusto.

Sinun ei tarvitse mitään web-kehitystaitoja – valitse vain valmiiksi rakennettu malli, tartu tarvittaviin verkkoelementteihin rakentajalta (ts. Yhteyslomake, avattavat valikot, Google Map, palkkapainikkeet, ostoskori jne.) Ja täysin varusteltu verkkosivusto on valmis.

On olemassa monia verkkosivustojen rakentajia, jotka ovat hajallaan Internetissä – Wix ja Weebly ovat kaksi suosituinta. Ja kuten edellä mainittiin, Shopify olisi loistava valinta, jos rakennat verkkokauppaa.

Wix-demo

Verkkosivun luominen ja muokkaaminen Wix EditorillaVerkkosivun suunnittelu Wix-sivustossa: Sivustovalikko (vasen) – Hallitse sivuja, valitse sivuston tausta, aseta sivuston selaus, lisää tekstiä ja linkkejä, lataa kuvia jne. Täällä; Kohdistus (keskellä / vasemmalla) – Järjestä ja kohdista verkkosivuelementit tähän; Esikatselu (oikeassa yläkulmassa) – Tallenna, esikatsele ja julkaise verkkosivustosi.

Wix-sivuston suunnittelu Wixin valmiiksi rakennetuissa malleissaWix-mallit – Wixissä on satoja valmiiksi rakennettuja malleja (katso kaikki).

Shopify-demo

Sivuston luominen ja muokkaaminen Shopify-editorillaSuunnittele verkkokauppasi esivalmistetulla teemalla Shopifessa. Valikko (vasen) – Valitse teemoja ja lisää kaupan elementtejä (dioja, otsikoita, kuvia, alatunnisteita jne.) Tähän; Esikatselu (keskellä / oikealla) – Esikatsele myymälääsi täällä.

Shopify-mallitShopify tarjoaa laajan valikoiman ilmaisia ​​ja premium-teemoja (katso esimerkkejä).

Hostgator-verkkosivustojen rakennusohjelman esittely

Gator-verkkosivustojen rakentajaGator Website Builderin käyttö – Valikko (vasen) – Valitse teemat, lisää sivuja ja lisää sivuosa tähän; Esikatselu (keskellä / oikealla) – Siirtyminen sivun yläreunassa olevalla sivulla; tallenna, esikatsele ja julkaise verkkosivustosi.

Ilmaisia ​​teemoja Gator Website BuilderissäHostgator Website Builder tarjoaa täydellisesti muokattavia ja reagoivia verkkosivumalleja.

Toimivat vinkit

 • Selaa Shopify-, BigCommerce-, Wix- ja Weeblyn ilmaisia ​​verkkokauppasivustojen malleja yhdellä sivulla
 • Vaiheittaiset ohjeet verkkosivuston luomiseen Wixin avulla
 • Katso esimerkkejä Wixin avulla rakennetuista verkkosivustoista
 • Vaiheittaiset ohjeet verkkosivun luomiseen Shopifyn avulla
 • Katso esimerkkejä Shopifyn avulla rakennetuista verkkosivustoista

4. Verkkosivustosi validointi ja testaaminen

Kun verkkosivustosi on valmis – on aika tarkistaa ja testata sen toiminta suurimmissa selaimissa (Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge, IE 11 jne.) Sekä eri näytön kokoisina.

Voimme suorittaa nämä testit ilmaisten online-työkalujen avulla.

Merkinnän validointi

W3C - Vahvista verkkosivustosi, kun olet valmis luomiseenVahvista verkkosivustosi merkinnät helposti W3C-merkinnän validointipalvelu.

Mikä on merkinnän validointi? Koodauskielellä tai -komentosarjoilla, kuten HTML, PHP ja niin edelleen, on jokaisella oma muoto, sanasto ja syntaksi. Merkinnän validointi on prosessi, jolla varmistetaan, noudattaako verkkosivustosi näitä sääntöjä.

Selaintesti

Testaa verkkosivustosi eri selaimissaTestaa verkkosivustosi jopa 115 eri selaimeen yhdellä laukauksella BrowserShots.

Koekuvaus

Testaa verkkosivustosi erikokoisilla näytöilläKäyttää Screenfly Web-sivun esikatselu näytöillä, tablet-laitteilla, älypuhelimilla ja muilla näytön kokoilla.

5. Verkkosivustosi hienosäätö ja kasvaminen

Verkkosivustosi julkaiseminen Internetissä on ensimmäinen vaihe. Verkkosivustosi menestyksen varmistamiseksi on vielä tehtävä monia muita asioita. Tässä on muutama tehtävä aluksi …

Hienosäädä verkkosivuston nopeutta

Google on todennut selkeästi, että sivuston nopeus on yksi sen sijoitustekijöistä. Tämä tarkoittaa sitä, että sivustosi voi sijoittua korkeammalle, jos se latautuu nopeasti.

Lisäksi – mitä nopeammin verkkosivustosi latautuu, sitä onnellisemmat verkkosivustosi kävijät ovat. Lukemattomissa tapaustutkimuksissa ja kokeissa on osoitettu, että hidas verkkosivuston lataaminen vahingoittaa käyttäjäkokemusta ja vaikuttaa verkkosivustojen tuloihin. Amazon olisi menettänyt arviolta 1,6 miljardin dollarin tulot, jos sen sivusto hidastuisi jopa sekunnilla.

Jos nykyinen verkkosivustosi nopeus on hidas, oppia parantamaan sitä.

Paranna verkkosivustohaun näkyvyyttä

Sinun ei tarvitse olla mestari hakukoneoptimoinnissa (SEO) saadaksesi verkkosivustosi huomatuksi. Mutta jotkut hakukoneiden optimointitaitot ovat aina hyviä.

Luo verkkovastaavan tili osoitteessa Google Search Console lähettää verkkosivustosi Googlelle ja tunnistaa SEO-ongelmat. Tee perussanatutkimus ja optimoi sitten sivusi otsikko ja otsikot ensisijaisille avainsanoillesi. Ota kaavion merkintä käyttöön sivustossasi erottuaksesi hakutulossivuilta.

Lue lisää SEO-vinkkejä lukemalla SEO-tutteja.

Ota käyttöön HTTPS

Siitä lähtien, kun Google Chrome alkoi merkitä HTTP-verkkosivustoja ”Ei suojattuja”, SSL-varmenteesta on tullut iso juttu. Varmista, että käyttäjät luottavat verkkosivustoosi – HTTPS-yhteys on välttämätön.

Lisää tärkeitä sivuja

Kukaan kaksi verkkosivustoa ei ole koskaan sama, koska ne saattavat toimia eri tarkoituksessa ja / tai toiminnassa. Jokaisella verkkosivustolla on kuitenkin kolme vakiosivua: Hakemisto (kotisivu), Tietoja sivusta ja Yhteystiedot.

kotisivu

Kotisivu on usein ensimmäinen paikka, jossa suurin osa kävijöistä tulee näkemään heidän laskeutuessaan verkkosivustollesi. Kotisivusi tulisi toimittaa oikea äänenkorkeus ja ohjata kävijät syvemmälle sivustoosi.

Esimerkki verkkosivustosta - HausEsimerkki – Haus-kotisivulla on selkeä navigointivalikko ja galleriatyylinen suunnittelu (joka sopii täydellisesti tuoteesittelyyn).

Tietoja sivulta

About Page-sivulla on tarkoitus luoda yhteyshenkilö vierailijoidesi kanssa. Sen avulla voit esitellä itsesi ja antaa yksityiskohtaisia ​​tietoja (hyvin?) Verkkosivustostasi. Yleensä suositellaan sisällyttämään valokuvia verkkosivuston omistajista ja ylläpitäjistä.

Esimerkki verkkosivustosta - Bulldog ihonhoitoEsimerkki – Bulldog Skincare’s About-sivu lähettää rakastettavan ja ikimuistoisen viestin.

Yhteystiedot

On tärkeää kommunikoida käyttäjien ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Siksi – yhteystietosivu. Sisällytä kaikki mahdolliset viestintäkanavat (sosiaalisen median profiilit, yhteyslomakkeet, sähköpostiosoite jne.) Varmistaaksesi, että kävijät pääsevät sinuun.

Esimerkki verkkosivustosta - SurvicateEsimerkki – Survikaatin yhteystietosivu on suunniteltu kauniisti suurella lomakekentällä, selkeä toimintakehotus; ja se koostuu kaikista tarvittavista tiedoista.

Laajenna kattavuuttasi sosiaalisen median alustoilla

Verkkosivustosi tulisi myös olla läsnä sosiaalisen median alustoilla, joilla suurin osa kohderyhmästäsi viettää aikaa. BuildThis.io: lle se tarkoittaa Facebookia ja Twitteriä. Muille se voi olla LinkedIn, Tumblr tai Pinterest.

Tässä on joitain sosiaalisen median markkinointivinkkejä aloittelijoille.

Lisää favicon

Näitkö kirjeen “B”Keltaisessa ympyrässä, joka ilmestyi selaimen välilehden vasemmalla puolella? Se tunnetaan nimellä “favicon”. Kuten logo, favicon on pienempi visuaalinen elementti, joka edustaa verkkosivustoa.

Favicon on hieno pieni tuotemerkkitekniikka, jonka verkkosivustojen omistajat usein unohtaa. Jos se kuulostaa sinulta – käytä näitä ilmaisia ​​favicon-generaattoreita auttamaan sinua.

Tee verkkosivustoon liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä

Voitko luoda oman verkkosivustosi ilmaiseksi?

Voit luoda ilmaisen verkkosivuston käyttämällä ilmainen web-hosting kuten 000Webhost-tarjouksia tai käyttämällä joidenkin verkkosivustojen rakentajien tarjoamaa ilmaista suunnitelmaa. Esimerkiksi Wix tarjoaa ilmaisen rajoitetun resurssisuunnitelman, joka soveltuu pienille, pienimuotoisille verkkosivustoille.

Kuinka luoda verkkosivusto yritykselleni?

Verkkosivun rakentajat ovat ihanteellinen tapa pienyrityksille luoda omia verkkosivuja ilman ulkoistamista. Nämä vaihtoehdot eivät vaadi teknistä tietämystä, ja tarjoavat usein ennalta suunniteltuja malleja, joista voi olla hyötyä > Napsauta tätä aloittaaksesi.

Mikä on paras verkkosivustojen rakentaja?

”Paras” on subjektiivinen termi – mikä meille paras, ei välttämättä sovi sinulle. Suosion kannalta – Squarespace on suosituin verkkosivustojen rakentaja, jonka markkinaosuus on 22%. Niitä seuraa Wix ja GoDaddy’s GoCentral toisella ja kolmannella sijalla.

Voinko luoda verkkosivuston Googlessa?

Google tarjoaa sivustonrakentajan osana G Suite -tuotevalikoimaansa. Hinnat alkavat 5,40 dollarista / käyttäjä / kuukausi.

Kuinka luon PDF-tiedoston verkkosivustolta?

Jos tietokoneeseen on asennettu Adobe Reader -lukija, voit luoda PDF-tiedoston verkkosivulta bt painamalla CTRL-P. Valitse avautuvasta tulostusvalikosta lähtö PDF-tiedostoon ja tallenna tiedosto sitten.

Tee se valmiiksi nyt!

Tiedät nyt enemmän kuin tarpeeksi luodaksesi ja rakentaaksesi menestyvän verkkosivuston. On aika laittaa tietosi toimimaan. Aloita nyt ja rokkaa internetissä!

* Käännös: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map