10 parasta verkkotunnuksen rekisteröijää 2020 [Vihje: # 2 on hullun halpaa]

4

Verkkoon siirtymisen perusedellytykset ovat web-hosting ja verkkotunnus. Tämä luettelo parhaista web-palveluntarjoajista auttaa sinua valitsemaan laadukkaat isännöintipalvelut vaatimuksiesi mukaan budjetin puitteissa.


Joten, olet päättänyt perustaa blogin tai verkkosivuston ja etsit parasta verkkotunnuksen rekisteröijää?
Epäilemättä on saatavana lukuisia verkkotunnusten rekisteröijiä, mutta kumpi on luotettava ja luotettava? Joten päätämme tehdä tämän luettelon pitämällä mielessä seuraavat tekijät;

Nopea navigointi

Ennen verkkotunnuksen rekisteröijän valitsemista huomioon otettavat tekijät

 • ICANN-akkreditointi: Rekisterinpitäjien tulisi olla ICANN (Nimettyjen nimien ja numeroiden kansainvälinen yhtiö) akkreditoitu. Tämä organisaatio hallitsee kaikkia verkkotunnuksia, jotka olet ostanut yritykseltä. Joten on pakollista, että rekisteröijän on oltava ICANNin akkreditoima.
 • Tukipalvelut: Toinen erittäin tärkeä asia, jonka sinun täytyy tarkistaa verkkotunnuksen rekisteröijässä, onko se 24/7-tukipalvelu? Ja mitkä ovat heidän kanavansa auttaa asiakkaita? (On tarkistettava, tarjoavatko he teknistä tukea livekeskustelujen, lippujen, sähköpostitukien ja puhelinsoittojen kautta)
 • Maine: Millainen maine heillä on? Ovatko he yleensä tunnettu yritys? Huijausyritys ei vain tuhlaa rahaa, vaan vahingoittaa myös yritystäsi / bloggaamista. Siksi on melko tärkeää valita yritys, jolla on hyvä maine ja luotettavuus.
 • Freebies: Ilmaisten ilmaisten tarjoaminen on hieno tapa houkutella asiakkaita. Mielestämme ilmainen ilmainen on hyvä, mutta sen pitäisi olla arvokasta, koska kukaan ei halua craps, oletko? Jotkut yritykset tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen yksityisyyden.
 • Verkkotunnuksen siirto: Joskus jostain syystä, kuten korkeiden uusimismäärien vuoksi, haluat ehkä siirtää verkkotunnuksesi toiselle rekisterinpitäjälle. Joten ennen verkkotunnuksen myyntiyrityksen valitsemista on tarkistettava siirtomaksunsa. Parhaat verkkotunnuksen rekisteröijät eivät yleensä vaadi maksuja, kuten NameCheap ja GoDaddy.
 • Turvallisuus: Rekisterinpitäjän tulee olla luotettava turvallisuuden ja saatavuuden suhteen. Tarkista, ovatko olemassa olevat käyttäjät luotettavia? Löydät helposti käyttäjän arvosteluja mistä tahansa verkkotunnuksen rekisteröijästä.
 • Ohjauspaneeli: Tämä on yksi perustavimmista tekijöistä verkkotunnuksen rekisteröijän valinnassa. Helppokäyttöinen ohjauspaneeli helpottaa verkkotunnuksen määritystä ja säästää siten paljon aikaa, jota voit käyttää muihin tärkeisiin asioihin. Kirkas, sileä ja nopea ohjauspaneeli on erittäin helppo navigoida.
 • Uusintapalkkiot: Verkkoyhtiöt, kuten web-hosting ja verkkotunnusten tarjoajat, tarjoavat yleensä suuria alennuksia uusille asiakkaille heidän ensimmäisen ostonsa yhteydessä. Ja jotkut heistä vaativat normaalia enemmän maksuja uusimisen yhteydessä. Joten, sinun on vahvistettava uusimisehdot ja maksut välttääksesi korkeammat uusimisprosentit.

Jotkut yritykset tarjoavat yksinomaan verkkotunnusten rekisteröintiä, mutta suurin osa yrityksistä tarjoaa sekä verkkotunnuksia että web-hosting-palveluita. Etuja, joita saat ostaessasi verkkotuotteita (verkkotunnus ja isännöinti) samalta palveluntarjoajalta, on, että sinun ei tarvitse osoittaa niitä (DNS-asetusten muuttaminen), ja useimmiten saat ilmaisen verkkotunnuksen tilaamalla isännöintisuunnitelman. Älä huolestu verkkotunnuksen osoittamista web-isännöinnillä ei ole vaikea tehtävä. Pyydä vain rekisterinpitäjääsi tekemään se puolestasi. He auttavat sinua mielellään.

Katsomme, että jos rahalla ei ole merkitystä sinun tapauksessasi, tilaa molemmat palvelut samasta yrityksestä on hienoa. Mutta jos haluat päästä eroon korkeammista uusimista, osta verkkotunnus ja web-hosting eri yrityksiltä.

Miksi?

Koska kokemuksemme mukaan web-palveluntarjoajat vaativat korkeampia verkkotunnusten uusimishintoja sekä hosting-pakettia. Valitsemalla verkkotunnusten myyntiä harjoittavan perusalan yrityksen voit säästää huomattavasti rahaa. Esimerkiksi; Verkkotunnuksesi uusimiseksi BlueHost-palvelussa sinun on maksettava noin 15 dollaria vuodessa, mutta NameCheap vaatii vain 10,69 dollaria / vuosi.

Nyt puhutaan luotettavimmista ja parhaista verkkotunnusten rekisteröijistä verkkotunnusten ostamiseen.

Kymmenen parhaan verkkotunnuksen rekisteröijän 2020 luotettavia ja laadukkaita palveluita

Perusteellisen analyysin, hintojen vertailun ja ominaisuuksien jälkeen saamme seuraavan luettelon suosituimmista verkkotunnusten rekisteröijistä?

1. NameCheap

namecheap-alkuun verkkotunnuksen rekisteröijä

NameCheap on halvin verkkotunnus ja isännöintipalvelun tarjoaja. Verkkotunnuksen pitäminen heidän kanssaan oli miellyttävä kokemus. Vuonna 2001 perustettu yritys kasvaa nopeasti, ja nyt niiden hallinnassa on yli 7 miljoonaa verkkotunnusta. Aikaisemmin, kun SOPA ja PIPA (laskut käyttäjien Internetin vapautta vastaan) nousevat esiin, NameCheap kannattaa kansalaisia. Se on todella mukavaa.

Jos suurin osa yrityksistä houkuttelee asiakkaitaan alhaisella esittelyhinnalla, NameCheap tarjoaa myös joitain yksinomaisia ​​johdantohintoja verkkotunnusten ostamisessa ja web-hosting-suunnitelmissa halpoilla uusinnoilla.

Vain 10,69 dollarilla voit ostaa .Com-verkkotunnuksen 1 vuoden ILMAISella “WhoisGuard” -tilauksella. Kun verkkotunnuksen voimassaolo päättyy, voit uusia sen, joka maksaa vain 10,69 dollaria. Voit myös uusia WhoisGuardin niin alhaalta kuin 2,88 dollaria.

Koska hakkerointitapaukset kasvavat päivä päivältä, jokaisen online-olemassa olevan yrityksen on varmistettava asiakkaidensa tiedot SSL-sertifikaatin avulla. Tälle NameCheap tarjoaa PositiveSSL-sertifikaatin 9,00 dollaria / vuosi.

Kaikkien näiden kanssa NameCheap tarjoaa myös web-hosting-ratkaisuja. Yksinkertaisin isännöintisuunnitelma maksaa vain 9,88 dollaria / vuosi, jossa voit isännöidä 3 verkkosivustoa. Yhtiöllä on useita datakeskuksia luotettavan web-hosting-palvelun tarjoamiseksi. Voit valita joko Yhdysvaltain datakeskuksen tai Ison-Britannian datakeskuksen. Paitsi tämä, ne tarjoavat yritystason isännöintipalvelimet, joissa on SSD-isännöintiratkaisu. Lisäksi voit perustaa oman hosting-yrityksen avaamalla jälleenmyyjätilin heidän kanssaan.

NameCheap tarjoaa teknisiä tukipalveluita yleisten kanavien, kuten lippujen, sähköpostien ja live-chatin kautta. Emme epäröi sanoa, että ne ovat saatavana joka kerta, kun otamme heihin yhteyttä Live Chat -palvelun kautta. Voit löytää ratkaisuja myös valtavan tietokannan kautta. Puhelintukea ei ole. Haluatko ostaa isännöinnin vai ei, mutta kokemuksemme mukaan NameCheap on paras verkkotunnusten rekisteröijä. Suosittelemme sitä epäilemättä.

Käy NameCheap-sivustossa

2. iPage

ipage

Tässä on toinen verkkotunnusten rekisteröijä, joka palvelee asiakkaita vuodesta 1998. Lisäksi heidän palvelimillaan oli ylläpidä yli miljoona verkkosivustoa. Mielestämme ne tarjoavat huomattavia hosting-palveluita käyttäjille, jotka tarvitsevat isännöintiä erittäin edullisin hinnoin. Useimmiten sitä on saatavana runsain alennuksin, jotka alentavat hintoja valtavasti. iPage on EIG: n hallinnassa; vaikutusvaltainen yritysryhmä.

Joten, jos haluat ostaa vain verkkotunnuksen, se maksaa 8,99 dollaria / vuosi. Lisäksi, jos haluat ottaa verkkotunnuksen yksityisyyden käyttöön, sinun on maksettava erikseen 9,99 dollaria vuodessa.

Ostaessasi web-hosting-suunnitelmaa saat ILMAISEN verkkotunnuksen ja se maksaa sinulle vain 24 dollaria / vuosi. Eikö super ole halvempaa? Ja sinulla on oikeus asentaa rajattomasti verkkosivustoja. Lisäksi, jos et ole tyytyväinen heidän palvelun laatuun, voit pyytää palautusta 30 päivän kuluessa. He lähettävät rahat takaisin ilman kysyttävää.

Yhtiö tarjoaa paljon ilmaisia, kuten Sitelock, tietoturvatyökaluja, 1 Gt: n pilvipalvelimen tallennustilaa ja sivustojen rakentajaa jne. Yhtiö antaa myös 200 dollaria mainoshyvitystä ilmaiseksi. On hienoa mainostaa vasta perustettuja verkkosivustojasi Googlessa ja Bing-mainonnassa..

Verkkotunnuksissa on puhdas ohjauspaneeli, joka mahdollistaa helpon hallinnan. Joten älä huolestu, jos sinulla on erilaisia ​​isäntä- ja verkkotunnuksen tarjoajia. Voit levittää niitä helposti. Yhtiö tarjoaa myös skaalautuvia vaihtoehtoja, kuten VPS ja omistettu isännöintisuunnitelma. Se on loistava valinta, kun haluat isännöidä pientä projektia ja tiukat budjetit.

Asiakastuesta voit antaa apua. Ei ole väliä mikä päivä on ja mistä sinä kuulut. Soita heille tai avaa live-chat pikaapua varten. Lähetät lipun myös, jos et kiirehdi. iPage ylläpitää ohjekeskusta, jossa on valtavia hyödyllisiä tietoja, jotka liittyvät web-isännöintiin, verkkotunnuksiin, verkkosivustojen suunnitteluun ja tilinhallintaoppaisiin.

Käy iPagessa

3. Oi lisätty

godaddy suurin verkkotunnusten rekisteröijä

Tämä yritys perustettiin vuonna 1997 ja keksittiin nimellä GoDaddy vuonna 1999. Yli 5000 työntekijän ja yli 14 miljoonan asiakkaan kanssa voit arvata kuinka suuret ja ammattitaitoiset he ovat? GoDaddy tunnetaan suurimpana verkkotunnuksen rekisteröijänä. Ja kyllä, ne ovat, koska noin 63 miljoonaa verkkotunnusta on niiden hallinnassa. Ne tarjoavat laajan valikoiman verkkotuotteita, jotka liittyvät verkkotunnuksiin, isännöintiin, sähköposteihin, tietoturvaan ja verkkomarkkinointiin jne.

GoDaddyllä on erittäin laaja valikoima verkkotunnuksen laajennuksia. .Com-verkkotunnus on saatavana vain 2,99 dollarilla ensimmäisen vuoden ajan. Ja jos haluat yksityisyyden suojan piilottavan tärkeät tiedot, kuten nimi, sähköpostiosoitteet, fyysinen osoite ja puhelinnumero jne., Sinun on maksettava 7,99 dollaria / vuosi. Kun kyse on uusinnasta, saatat olla järkyttynyt siitä, että joudut maksamaan 14,99 dollaria. Se on korkeampi kuin NameCheap.

Turvallisuuden vuoksi he tarjoavat SSL-varmenteita, hinnat alkavat 55,99 dollaria vuodessa. Se on todella korkeampi kuin monissa muissa yrityksissä. Voit ostaa halpaa SSL: ää muilta isäntiltä. Toisaalta, he tarjoavat myös isännöintipalveluita alkaen 3,99 dollaria / kuukausi.

Aivan perussuunnitelmassa (Economy) saat 1 ilmaisen verkkotunnuksen. Se voi isännöidä yhden verkkosivuston ja tallentaa suuren määrän dataa (100 Gt tallennustila). Lisäksi sallittujen kävijöiden määrälle ei ole rajoituksia. Epäilemättä GoDaddy on yksi suosituimmista verkkotunnusten rekisteröijistä, mutta web-isännöintiä varten emme koskaan suosittele sitä heikkolaatuisten palveluidensa takia. Suosittelemme seuraavien 10 parhaan web-palveluntarjoajan seurantaa.

Olipa kyseessä verkkotunnus vai web-hosting, asiakastuki on aina ensiarvoisen tärkeä tekijä, joka sinun tulisi ottaa huomioon. Vaikka verkkotunnuksen tapauksessa et tarvinnut paljon rekisterinpitäjän apua, se on silti erittäin tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon. Jotkut tukikanavat ovat käytettävissä ympäri vuorokauden, kuten puhelin ja sähköpostit. Live-chat on käytettävissä vain tiettyinä aikoina. Kuten verkkotunnuksissakin, asiakas ei tarvinnut tukipalveluita kovin usein, joten se on kunnossa. Tai ehdottaa, että heidän palvelunsa ovat huomattavia verkkotunnuksen ostamiselle.

Käy GoDaddyssä

4. BlueHost

bluehost halpa verkkotunnuksen rekisteröijä

BlueHost ei tarvitse esittelyä, melkein kaikki tietävät nimensä. Ei ole väliä, oletko bloggaaja tai kehittäjä vai tarvitset heidän palveluita sähköisen kaupan sivustoille, jotka täyttävät kaiken tyyppiset käyttäjät. He alkavat palvella asiakkaita vuodesta 2003. Ei vain meidän ja suosituimpien bloggaajien suosittelema, vaan myös WordPress.org suosittelee sitä. Joten, jos haluat rakentaa sivuston WordPress-alustalla, niin BlueHost olisi loistava valinta luotettaville isännöintipalveluille.

BlueHost tarjoaa ilmaisen verkkotunnuksen, kun ostat heiltä web-hosting-palveluita. Joten, jos etsit parhainta verkkotunnuksen rekisteröijää, sinun on tietysti isännöitävä verkkopalveluna. Siksi miksi viettää ylimääräisen penniäkään verkkotunnuksen rekisteröinnistä, kun saat ILMAISEN. Joten älä tuhlaa mahdollisuutta tartu ilmaiseen verkkotunnukseen edullisella isännöinnillä yhdessä paikassa. Yhtiö tarjoaa erilaisia ​​hosting-palveluita, kuten jaettuja, pilvipalveluita, omistettuja, WooCommerce ja Managed WordPress jne.

Yli 2 miljoonaa verkkosivustoa ylläpidetään niiden hallinnassa ja niiden määrä kasvaa päivä päivältä. Voit isännöidä yhtä verkkosivustoa ja tallentaa jopa 50 Gt tietoa ja 5 sähköpostitiliä ostamalla perussuunnitelma. Ne tarjoavat hallinnoinnille cPanelin, joka on alan perinteinen ohjelmisto hosting-tilisi hallintaan.

Jos sinulla on varaa, yritä valita ”Plus” -suunnitelma, joka on hyvin esitelty paketti ja salli rajoittamattoman määrän sivustoja. Suunnitelma sisältää myös rajoittamattoman tallennustilan, kaistanleveyden, sähköpostitilit ja ilmaiset 200 dollarin hakukonehyvitykset.

Kaikissa suunnitelmissa on sisäänrakennettu CDN-vaihtoehto, joka vaatii muutaman tikin palvelun aktivoimiseksi. CDN on erinomainen palvelu verkkosivuston nopeaan lataamiseen. BlueHost mahdollistaa asiakkaiden välittömän avustamisen. Tätä varten live-chat on aina käytettävissä. Lisäksi yhtiö ylläpitää lippujärjestelmää ja puhelinnumeroa. Joten, jos haluat aloittaa ammattimaisen työskentelyn, niin BlueHost on luotettava palveluntarjoaja sekä verkkotunnuksille että isännöinnille.

Käy BlueHostissa

5. InMotion

paras hosting ja verkkotunnus inmotionilla

InMotion on yksi loistavista isännöintipalveluntarjoajista erinomaisten tukipalveluidensa ja monipuolisten suunnitelmiensa vuoksi. Näet usein, että suurin osa hosting-yrityksistä tarjoaa live-chatia, puhelinta, lippuja ja sähköposteja auttaakseen asiakkaitaan. Mutta InMotionin sitoutunut joukkue jatkaa Skype-linjan ylläpitämistä. Kumpaa kanavaa haluat käyttää, niitä on saatavana ympäri vuorokauden. Voit myös oppia itse hakemalla tietoja heidän verkkosivuillaan ylläpidetystä tietokannasta.

Verkkotunnusten palvelujen tarjoamisen jälkeen verkkotunnukset ovat 14,99 dollaria vuodessa. Jos haluat piilottaa henkilökohtaiset tietosi, sinun tulee tilata WHOIS-tietosuoja, joka maksaa vain 9,99 dollaria. Kyllä, jotkut yritykset tarjoavat verkkotunnusta alhaisilla hinnoilla, mutta InMotion on erittäin luotettava ja tunnettu WordPress-palveluntarjoaja. Heillä on myös BBB: n A + -luokitus.

Yhtiö tarjoaa myös laajan valikoiman hosting-vaihtoehtoja. InMotion-hosting-suunnitelmat ovat usein saatavissa alennuksilla. EXCLUSIVE-linkin avulla voit säästää jopa 43%: n alennuksen liiketoimintasuunnitelmasta.

Aivan perussuunnitelma nimeltä “Launch”, jossa voit isännöidä 2 verkkotunnusta, mikä on täydellinen rajoitetun budjetin käyttäjille. Kauppa sisältää kaikki olennaiset ominaisuudet, kuten yhden napsautuksen CMS-asennusohjelma, nopeusalue, avoimen lähdekoodin vapaudet ja tietojen varmuuskopiointi jne. Lisäksi heidän tarjoamiinsa sivustoilmoituksiin kaikki suunnitelmat sisältävät 250 dollarin mainontahyvityksen.

Toinen vaikuttava ominaisuus on turvallinen takaisinotto. Jos sovelluksen uudempi versio ei vastannut riittävästi ja osoitti epävakaa käyttäytymistä, tämän ominaisuuden avulla voit siirtyä takaisin edelliseen versioon.

InMotion teki myös erityisen suunnitelman WordPress-käyttäjille. Joten, jos rakastat käyttää WordPressiä kuten me, niin WordPress-isäntävalinnan valitseminen on hienoa, mikä sisältää esiasennetun WordPressin. Lisäksi se on saatavana samaan hintaan kuin jaettu isäntä. Yhtiö on erittäin varma palvelunsa laadusta, ja siksi se antaa 90 päivän rahat takaisin -takuun. Tuntuu kokonaiselta riskitöntä sijoitusta. Varmasti heidän palvelut ovat huomattavia, joten osta hosting-suunnitelma ja saat yhden ilmaisen verkkotunnuksen.

Käy InMotion Hosting -sivustolla

6. 1. ja 1. kohta

1 ja 1 matalat johdantoalueet

Etsitkö halpaa WordPress-isäntä- ja verkkotunnuksen rekisteröijää alhaisilla esittelyhinnoilla; Tässä on 1and1, suuri verkkotunnusten rekisteröijä, jolla on isäntäratkaisuja. Verkkotunnuksen laajennuksia on saatavana tonnia, ja voit jopa valita oman markkinaraon tai yrityksen, kuten .restaurant, kohden.

Ne tarjoavat ilmaisia ​​verkkotunnuksen laajennuksia, kuten .info ja .website jne. Ja jos tarvitset .com-verkkotunnusta, he veloittavat vain 0,99 dollaria ensimmäiseltä vuodelta. Yhtiö tarjoaa useita ominaisuuksia .com-verkkotunnuksen ohella, mukaan lukien 1 ilmainen sähköpostitili, WhoIs-lisäosa ja verkkotunnuksen lukitus jne..

Paitsi verkkotunnuksia, ne tarjoavat myös laajan tuoteryhmän. Nämä tuotteet liittyvät web-isännöintiin, sivuston rakennustyökaluihin ja malleihin, verkkokauppaan, markkinointiin ja MS-tuotteisiin jne. Voit valita hosting-sivuston rakentajan kanssa suunnitellaksesi oman mallisi tai cPanel-pohjaisen isännöinnin. Perussuunnitelma ”Rajoittamaton”, joka tarjoaa runsaasti resursseja. Voit isännöidä rajoittamattomia verkkotunnuksia yhdellä tilillä, koska se sisältää rajoittamattoman tallennustilan. Suunnitelma sisältää myös SSL-varmenteen.

Päällä "Rajoittamaton" Suunnitelman mukaan voit luoda 20 tietokantaa. Suunnitelmaan sisältyy myös 1 ilmainen verkkotunnus. Joten jos olet ajatellut ostaa isännöintiä heiltä, ​​sinun ei tarvitse ostaa verkkotunnusta, koska ne tarjoavat ilmaisen verkkotunnuksen edes aivan perussuunnitelman kanssa. Rehellisesti, emme suosittele heidän isännöintiä isommille projekteille. Mutta voit isännöidä pieniä projekteja pienemmällä kävijämäärällä. Lisäksi ne tarjoavat 40 päivän palautusajan.

Yhtiö väittää tarjoavansa 24/7 tukipalveluita. Mutta ei ole muuta tukikanavaa kuin puhelu. Kyllä, puhelu on nopea tapa olla vuorovaikutuksessa. Mutta ihmisillä, jotka eivät ehkä osaa englantia tai Yhdysvaltojen ulkopuolella, voi olla vaikea saada apua. Joten muista, ennen kuin kirjaudut palveluunsa. 1and1 ylläpitää myös tonnia hyödyllisiä artikkeleita, jotka liittyvät web-hosting, verkkotunnus, SSL ja sähköpostipalvelut jne. Kaikki artikkelit selitetään hyvin käyttämällä kuvia.

Käy 1and1

7. HostGator

hostgator parhaiden verkkotunnusten rekisteröijä 2019

Vuodesta 2002 lähtien HostGator ei vie liian paljon aikaa ja sai nopeasti nimeään yhdeksi parhaimmista web-palveluntarjoajista. Nyt he isännöivät yli 8000 000 verkkotunnusta. Verkkotunnuksen rekisteröiminen HostGatorissa on erittäin helppoa. Upsell-tarjousten pommittamisen sijasta menettely on hyvin yksinkertainen, ja asiakas tietää mitä aikoo ostaa. Saat oman verkkotunnuksesi 13 dollarin sisällä. Ne tukevat myös verkkotunnuksen lukitusta luvattoman siirron estämiseksi. Verkkotunnusten yksityisyys on saatavana suhteellisen alhaisella hinnalla verrattuna moniin muihin yrityksiin.

Meillä on kokemusta heidän jaetusta isännöinnistään, ja ne ovat edelleen mahtavia. Äskettäin liittyimme hallintaan WordPress-palvelu, joka on uskomattoman nopea ja sujuva. Saatavilla on 3 jaettua hosting-suunnitelmaa. Saat rajattoman kaistanleveyden, MySQL-tietokannat ja sähköpostitilit. Lisäksi on saatavilla tonnia komentosarjoja, jotka voit asentaa vaivattomasti. HostGator tarjoaa 100 dollaria Googlea ja 100 dollaria Bing-markkinointiluottoa. Muista tässä, että Google: n on ensin käytettävä 25 dollaria käyttämään näitä 100 dollarin hyvityksiä.

HostGator tarjoaa 45 päivän palautussäännöt. Se on pitkä aika, joka riittää testaamaan palvelut. Lisäksi se on yli teollisuuden vallitsevan ajanjakson. Jaetun isännöinnin lisäksi on olemassa myös muita isännöintityyppejä suhteellisen alhaisilla hinnoilla, kuten Cloud, VPS ja erillinen jne.

Lisäksi sivuston suojaamiseksi sinun on varmuuskopioitava tiedot, joten yritys tarjoaa CodeGuard-palveluita, jotka maksavat 1,67 dollaria / kuukausi. Kaiken kaikkiaan he tarjoavat arvokasta majoitusta 99,9%: n käyttöaikatakuulla, 45 päivän palautuskäytännöllä, 1-cick-asentajalla, tonnissa verkkosivustojen malleja. Eikö se ole täydellinen vain 3,95 dollaria / kuukausi?

Tuki on käytettävissä 24/7/365 ilmaisella numerolla. Asiakkaiden helppoutta varten on myös live chat- ja lippujärjestelmä. Visuaalista apua varten he tarjoavat ilmaisen pääsyn moniin video-opetusohjelmiin. Lisäksi tämä halpa verkkotunnusten rekisteröijä ja hosting-yritys rakentaa myös foorumin, jossa voit olla vuorovaikutuksessa muiden jäsenten kanssa. Joten jos tarvitset kaikkia ratkaisuja yhdessä paikassa, ne ovat paras vaihtoehto.

Käy HostGatorissa

8. Rekisteröidy

register.com paras rekisteröijä 2019

Register.com on myös yksi vanhimmista verkkopalveluntarjoajista ja paras verkkotunnuksen rekisteröijä. Ne ovat toimineet alalla vuodesta 1994. Nyt noin 2 miljoonaa hallinnoimaa verkkotunnusta ja sadattuhannet tyytyväiset asiakkaat käyttävät sitä. Siksi kutsuttiin heitä yhdeksi parhaimmista verkkotunnusten rekisteröijistä.

Yhtiö tarjoaa lähes 50 erilaista tuotetta, mukaan lukien verkkotunnus, hosting, sähköpostimarkkinointi ja SSL, jne. Jne. Kassamisprosessi on niin yksinkertainen, kirjoita vain haluamasi verkkosivustosi nimi ja napsauta Lisää ostoskoriin ja täytä maksutiedot. Ja se on tehty. Nyt he valmistavat heti verkkotunnuksesi. Se on illallinen helppoa.

Tällä hetkellä .com- ja .net-laajennukset ovat saatavana vain 0,50 dollarilla. Aika halpaa huh! Mutta olet järkyttynyt nähdessäsi, että he veloittavat 35 dollaria seuraavan vuoden aikana verkkotunnuksen uusimisesta. Joten jos tarvitset verkkotunnusta yhden vuoden ajan, register.com on mahtava. Toinen temppu, jota voit käyttää, on ostaa verkkotunnus ja kun sen voimassaolo päättyy, siirrä se muille halvoille verkkotunnusten rekisteröijille, kuten NameCheap. Tällä tavalla voit napata heidän tarjousalennuksensa ja myös pelastaa itsesi suurista uusimuksista.

Voit myös ottaa WHOIS-suojauksen käyttöön vain 10 dollarilla. Nyt jos et jostain syystä et voi uusia verkkotunnustasi, he suojaavat sitä yhdeksi vuodeksi. Lisäksi, jos haluat jonkin premium-nimen, voit selata sitä luokittain ja lisätä avainsanan premium-verkkotunnukset -osaan.

Voit ostaa myös blogeihin ja verkkokauppaan liittyviä tuotteita. Jos tarvitset vain sähköpostin ylläpitoa, voit tehdä niin ja tehdä oman räätälöidyn sähköpostitilin. Register.com tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia, kuten 300 Gt tallennustilaa ja rajoittamatonta kaistanleveyttä, mutta emme suositelleet niiden ylläpitoa. Lisäksi 20 GB osoitettiin myös sähköpostien tallennukselle heidän perussuunnitelmassaan. Sekä Windows- että Linux-pohjaisia ​​hosting-suunnitelmia on saatavana valita. Ne tarjoavat myös johdantopaketin vain 1,96 dollaria kuukaudessa sisältäen sekä verkkotunnuksen että isännöinnin.

Lisäksi 24/7 tukipalvelut ja UKK: t ovat aina erittäin hyödyllisiä. Valitse puhelin ja soita heille tai lähetä vain sähköposti. He ylläpitivät erilaisia ​​linjoja isännöintiä, myyntiä, laskutusta ja teknistä tukea varten. Lisäksi maksuttomia numeroita Yhdysvalloissa ja Kanadassa voidaan käyttää myös yhteydenottoon. Voit myös oppia paljon asioita vinkistä ja oppaista, jotka he ovat jakaneet tietopohjaosioon.

 • Vuoden 2019 10 parasta web-hosting-palvelua
 • Paras paras halpa WordPress-hosting 2019

Käy rekisterissä

9. DreamHost

Dreamhostin uusimpien verkkotunnusten hinnat

DreamHost ei tarjoa vain parasta WordPress-hosting-ratkaisua, vaan tunnetaan myös parhaana verkkotunnuksen rekisteröijänä. Verkkosivun nimi tulee vain 13,95 dollaria ja sama uusimisprosentti. Verkkotunnuksen ostaminen DreamHostilta sisältää myös ilmaisen verkkotunnuksen yksityisyyden suojaamaan sinua haitallisilta teoilta. Voit luoda useita aliverkkotunnuksia.

Tällä hetkellä he tarjoavat yli 350 verkkotunnuksen laajennusta, mukaan lukien .com, info ja .org jne. Uusimisvaihtoehtoja on kolme, kuten “auto”, “manuaalinen” ja “kysy minulta”. Voit myös lukita verkkotunnuksen suojaamalla verkkotunnuksen, joka estää luvattoman siirron.

DreamHost tarjoaa jaettua, hallinnoitua WordPress-, Dedicated- ja VPS-majoitusta ja väittää ylläpitävänsä lähes 1,5 miljoonaa verkkosivustoa ja blogeja. Tarjoamme jaettua majoitusta 7,95 dollarilla yhden napsautuksen asennuksella, jonka avulla voit asentaa skriptit sujuvasti. Ne ovat vähän kalliita aloittelijoille, mutta voit isännöidä rajattomasti sivustoja, tallennustilaa ja kaistanleveyttä. Isännöintisuunnitelmat tukevat salausta ja napsautuksella voit aktivoida SSL / TLS-varmenteen, joka voi auttaa hakukoneiden sijoittelussa.

SSD-asemiin tallennetut tiedot vähentävät sivun latausaikaa ja parantavat sivuston yleistä suorituskykyä. Hosting-suunnitelmiin sisältyy myös helppo CloudFlare-integraatio haittaohjelmien automaattisen tarkistuksen kanssa. Niiden tarjoamat ainutlaatuiset asiat ovat rahat takaisin -takuu. Saatat kuulla noin 15 päivän ja 30 päivän rahat takaisin -takuun. Mutta DreamHost mukana on 97 päivän jäljitysjakso. Se on aika valtava ajanjakso.

Yhtiöllä on tällä hetkellä oma asiakastukitiimi ja se tarjoaa räätälöityä ohjauspaneelia isännöintiominaisuuksien hallintaan. Voit ottaa heihin yhteyttä ensisijaisten kanavien (sähköpostit, puhelin ja live-chat jne.) Ja myös Twitterin kautta.

Sisäinen tukitiimi tarkoittaa, että tukihenkilöstö palkkaa itseltään. Ja joukkue osaa selvästi auttaa asiakkaita ja korjata heidän ongelmansa. Voit myös oppia paljon heidän tietopohjastaan ​​vapaa-ajallaan. Ne tarjoavat eräänlaisia ​​kalliita palveluita, mutta mielestämme palvelut ovat arvokkaita.

Käy DreamHostissa

10. Nimi.com

halpa ja paras verkkotunnuksen rekisteröijä

Tämä ICANN-akkreditoitu yritys aloittaa toimintansa vuodesta 2003. Name.com ylläpitää suurta tuoteluetteloa. Ne tarjoavat web-hosting, sähköposti, verkkotunnukset, SSL, sivuston rakennustyökalu ja paljon enemmän digitaalisia tuotteita. Ne eivät ehkä ole halpapalvelujen tarjoajia, mutta tässä luettelossa tavoitteemme on kuvata parhaat verkkotunnuksen rekisteröijät. Mutta ne eivät ole liian kalliita, voit ostaa nimen vain 12,99 dollaria. Paitsi, että jos avainsanoihisi liittyvä verkkotunnus ei ole käytettävissä, voit tarkistaa niiden vanhentuneet verkkotunnustiedot.

Koska SSL on ratkaisevan tärkeä erityisesti sähköisen kaupan verkkosivustoille, mikä on tietoturvaprotokolla asiakkaiden tietojen suojaamiseksi. Voit ottaa sen helposti käyttöön muutamalla napsautuksella, ja se maksaa 8,49 dollaria / vuosi. Henkilötietojesi suojaamiseksi saatat tarvita WhoisGuardia, joka maksaa 4,99 dollaria. Joten kuluttamalla vain muutaman dollarin, he tarjoavat sinulle turvallisen tavan siirtyä verkkoon. Prosessi on melko yksinkertainen ja puhdas, etsi vain nimi, lisää ostoskoriin ja täytä maksutiedot.

Katsotaanpa pieni katsaus heidän isännöintipalveluistaan. Isäntäsuunnitelmassa on ilmainen SSL-varmenne ja 100 Gt: n kaistaleveys. Voit luoda 10 MySQL-tietokantaa ja tallentaa 10 Gt tietoa heidän palvelimilleen 4,99 dollaria kuukaudessa. kun tilaat vähintään yhden vuoden. Lisäksi voit luoda rajoittamattomia FTP-tilejä.

Ne tarjoavat myös mahdollisuuden esiasennettuihin skripteihin (50+). Muita ominaisuuksia ovat ilmainen varmuuskopiointi, roskapostin tarkistus, lähettäjät ja yli 100 sähköpostitiliä. Sijoituksesi on myös turvallinen 30 päivän palautuskäytännön mukaisesti.

Ne tarjoavat myös SEO ja niihin liittyviä tuotteita. SEO-ohjaaja antaa heille kilpailijoille avaintietoja ja ehdotuksen sivustosi näkyvyyden lisäämiseksi. Valitettavasti erillistä livekeskustelua ei ole saatavilla. Voit kuitenkin ottaa heihin yhteyttä Facebookissa ja Twitterissä jne. Lisää name.com ylläpitää hyvin hallittua tietokantaa. Emme ole fani heidän isännöintipalveluistaan, mutta verkkotunnuksen rekisteröimiseksi name.com on huomattava vaihtoehto.

Käy nimessä

Pikavinkit parhaan verkkotunnuksen löytämiseksi

Jos etsit yksinomaan verkkotunnusta, suosittelemme NameCheap-palvelua, koska niiden hinnat ovat paljon alhaisempia kuin muiden ja ne sisältävät myös erilaisia ​​hyödyllisiä ilmaisohjelmia. Joten tehdään tämä.

Sinulla on nimi mielessä ja haluat ostaa, mutta entä jos sitä ei ole saatavilla? Joten koskaan riippuu yhdestä nimestä. Pidä tässä mielessä seuraavat ehdotukset.

Rako / Aihe: Mikä on oma markkinarako (aihe)? Ajattele sitten aiheeseen liittyviä sanoja. Esimerkiksi, jos aihe liittyy ruokaan, niin ruoanlaitto, käärme jne. Mukaan lukien on hyvä. Aihe Esimerkiksi, mitä mieltä olet foodgeek.comista ja receipeshub.comista? Asiaankuuluva verkkotunnus on ensimmäinen hyvä vaikutelma kävijöille. Jos sinulla ei ole aavistustakaan, voit käyttää nimien generaattoria kuten Shopify ja BusinessNameGenerator.

Laajennusvaihtoehdot: Suosittelemme, että valitset nimen, joka peittää kentän. Jos esimerkiksi ostat verkkotunnuksen reseptubub.com ja sitä voidaan tulevaisuudessa käyttää myös minkä tahansa tyyppisten reseptien jakamiseen.

Muistettava: Yritä valita nimi, joka on helppo kirjoittaa. Lisäksi ikimuistoinen nimi on myös erittäin välttämätön. Älä käytä vääriä loitsuja, kuten garmantteja vaatteisiin, koska on vaikea kertoa jollekin.

Numerot: Saattaa hämmentää käyttäjiä ja tehdä siitä myös ruma. Kuvittele name-012.com. Se on vaikeaa.

Lyhyt: 3–4 sanan pituinen verkkotunnus on melkein poissa. Joten mitä nyt? Yrität vain valita mahdollisimman lyhyen nimen. Nimi, jossa on melkein 10–12 merkkiä, on loistava sikäli kuin se on helppo puhua ja kirjoittaa.

Laajennus: Saatavana on monia laajennuksia, kuten .com, .org, .info. Suosittelemme, että valitset .com, koska se on eniten käytetty laajennus. Lisäksi, jos haluat kohdistaa tietyn maan, kuten Englannin, yleisöön, .ukin käyttö olisi hienoa, koska se tuo myös joillekin hakukoneille sijoitusta.

Vinkki: Yritä välttää verkkotunnusten online-saatavuuden tarkistamista, kun et halua rekisteröityä tuolloin. Koska on harvinaisia ​​tapauksia, joissa yritys ostaa nimen, myy se sinulle. Siksi valitsemme parhaiten tunnettujen yritysten, mutta silti haluamme sinun olevan aktiivinen tässä näkymässä.

Pitämällä yllä olevat ohjeet mielessäsi voit luoda loistavan verkkotunnuksen.

Kuinka ostaa verkkotunnusta

Voit valita minkä tahansa verkkotunnuksen rekisteröijän luettelosta, koska suosimme NameCheapia auttamaan sinua perehtymään verkkotunnuksen ostomenettelyyn. Jos aiot valita toisen yrityksen, älä huolestu, koska melkein kaikilla verkkotunnuksen rekisteröijillä on samanlainen prosessi.

Siirry Nimi Halvat-kohtaan ja kirjoita sitten verkkotunnus, jonka haluat ostaa

miten ostaa verkkotunnusta namecheap

Sen jälkeen he näyttävät sinulle, onko verkkotunnus käytettävissä vai ei. Lisäksi ne esittävät myös tonnia muita verkkotunnuksia koskevia ehdotuksia erilaisilla laajennuksilla. Napsauta nyt Lisää ostoskori -kuvaketta. Katso visuaalista apua alla olevasta kuvasta.

lisää verkkotunnus ostoskoriin

Samanaikaisesti voit nähdä kustannustaulukon näytön oikealla puolella. Napsauta vain "Katso ostoskoria" painiketta. Täällä et välttämättä tarvitse mitään muuta.

valitun verkkotunnuksen hinta

Seuraavaksi näet keston, jonka ajan haluat ostaa verkkotunnuksen. Kesto on ajanjakso, jonka jälkeen verkkotunnuksesi vanhenee. Se on kaikki budjetinne mukaista, ja jos sinulla on varaa ostaa niin pidempään aikaan. Esimerkiksi, me tilaamme 3 vuotta. Suurempi kesto voi säästää penniäkään.

Yrityksen myöntämä automaattinen uusiminen -vaihtoehto myös uusi verkkotunnuksesi uusiminen automaattisesti.

Huomaa tässä, että sinun on pidettävä summa kytketyllä pankkitilillä onnistuneen uusinnan suorittamiseksi; muuten he lähettävät sinulle erilaisia ​​ilmoituksia.

Aktivoimme myös WhoisGuardin, joka annetaan ilmaiseksi ensimmäisenä vuonna, ja seuraavana he veloittavat hyvin pienen summan. Ja jos haluat uusia sen vuoden kuluttua, annetaan myös automaattisen uusinnan vaihtoehto.

WhoisGuard

WhoisGuard on verkkotunnuksen lisäosa, joka suojaa yksityisiä tietosi, kuten nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite jne.

Miksi suojata tietoja

Koska jos et ole ottanut suojakerrosta käyttöön, niin kaikki näkevät henkilökohtaiset tietosi. Joten sinun pitäisi antaa sen suojata roskapostittajilta ja hakkereilta, jos sinulla on varaa siihen. Mutta huomaa, että se ei ole välttämätön lisäosa.

Kun olet valinnut keston ja muut vaihtoehdot, napsauta ”Vahvista tilaus".

nimi kanssa whois vartija yksityisyyttä

Nyt he pyytävät sinua luomaan tilin. Se on niin helppoa vain täyttää vaadittavat kentät, ja se on se. Tili auttaa pitämään silmällä eri tekijöitä, kuten verkkotunnusluetteloa ja vanhentuvaa verkkotunnusta jne.

Tilin luomisen jälkeen edessäsi on yhteystietosivu, jossa pyydetään täyttämään tiedot, kuten osoite, kaupunki, maakunta, postinumero ja puhelinnumero jne..

Kun olet täyttänyt tiedot, napsauta “Jatka”. Seuraavilla sivuilla he esittävät erilaisia ​​tietoja. Ei ole mitään erityistä, katso vain se ja jatka sitten.

Seuraava on valita maksutapa. NameCheap tarjoaa 3-tapoja suorittaa ostokset. Valitse maksutapa ja paina sitten Jatka-painiketta.

kuinka maksaa rahaa verkkotunnuksesta

Sen jälkeen näet pienen ruudun oikealla puolella. Napsauta “Paypal” -painiketta ja sinne menet. Se ohjaa PayPal-sivulle, johon sinun tarvitsee vain kirjautua sisään kirjautumistiedot, ja se on se.

suorita maksu paypalilla

Tilauksen käsittely kestää muutaman sekunnin. Ja se on valmis, että verkkotunnuksen nimi on sinun. Namecheap tarjoaa myös livekeskustelua laulun aikana. Joten jos sinulla on haittoja, voit puhua heidän kanssaan. Ne ovat aika nopeita.

Kun kirjaudut verkkotunnukseen ostaessasi verkkopalvelua NameCheap-palvelusta, sinun ei tarvitse linkittää verkkotunnusta ja hosting-palvelua, koska yritys tekee sen automaattisesti puolestasi. Mutta kun ostat verkkotunnuksen ja isännöinnin eri yrityksestä, korkeiden uusimisprosenttien välttämiseksi.

Kun kirjaudut verkkotunnukseen ostaessasi web-hosting-palvelua, sinun ei tarvitse linkittää verkkotunnusta ja hosting-palvelua, koska yritys tekee sen automaattisesti puolestasi. Mutta kun ostat verkkotunnuksen ja hosting eri yrityksiltä korkeiden uusimismäärien välttämiseksi, sinun on linkitettävä ne, tätä kutsutaan verkkotunnuksen osoittamiseksi.

Kuinka osoittaa verkkotunnus isännöintiin

 • Se on paljon helpompaa kuin ajattelusi. Kun ostat verkkotunnuksen, yritys antaa sinulle ohjauspaneelin verkkotunnuksen hallintaan. Jos et tiedä missä ohjauspaneeli on, sinun on tarkistettava verkkotunnuksen rekisteröijän lähettämät sähköpostit. Tai siirry vain verkkotunnuksesi rekisteröintisivustolle ja laula sisään.
 • Kun kirjaudut sisään verkkotunnuksen ohjauspaneeliin, se tulee sitten Domain / Domain list -välilehteen.
 • Napsauta sen jälkeen hallintapainiketta sen verkkotunnuksen lähellä, jonka haluat yhdistää isännöintiin

kuinka osoittaa verkkotunnuksen isännöintiin

Vieritä nyt alaspäin, kunnes löydät “Nimipalvelin” -kohdan. Napsauta sitten avattavaa nuolta ja valitse ”Mukautettu”.

Nyt sinun on laitettava ”nimipalvelin 1” ja “nimipalvelin 2”.

liitä dns nimipalvelimiin

Tarkista sähköpostitilisi, jos haluat saada nimipalvelimet 1 ja 2 uudelleen. Mutta avaa tällä hetkellä hosting-yrityksen lähettämä sähköposti. Mutta jos et löytänyt nimipalvelinta sieltä, kirjaudu sisään isännöinnin ohjauspaneeliin tai ota yhteyttä isäntäyritykseen.

· Kun kirjaudut sisään isännöinnin ohjauspaneeliin / Tilinhallintapaneeliin, etsi ”Tiedot”, jotka annetaan enimmäkseen sivupalkista.

Nimipalvelimet näyttävät jonkinlaiselta kuin alla

ns1.bluehost.com

ns2.bluehost.com

Käytä nimipalvelinta palveluntarjoajan antamien ohjeiden mukaan.

 • Kopioi nyt nimipalvelimet ja liitä ne ”Nimipalvelin” -osaan, joka näkyy yllä olevassa kuvassa.
 • Tallenna sen jälkeen muutokset. Nyt kestää 4–48 tuntia Web-hosting-palvelun ja verkkotunnuksen täydelliseen levittämiseen.
 • Ja siinä se on.

Mielestämme nyt on selvää, kuinka ostaa verkkotunnus ja sitten yhdistää se web-hosting-palveluun. Silti jos jotain epäselvää voit ottaa meihin yhteyttä.

Johtopäätös – Mikä on paras verkkotunnuksen rekisteröijä?

Joten, tämä on luettelo parhaista verkkotunnusten rekisteröijistä, mutta mitkä ovat henkilökohtaiset suosituksemme? Mielestämme jos tarvitset vain verkkotunnusta, niin NameCheap on loistava verkkotunnusten rekisteröijä, koska ne tarjoavat verkkotunnuksia halvalla hinnalla ja uusimisen hinta on myös kohtuullinen. SSL: n uusiminen ja WhoisGuard ovat myös erittäin edullisia.

Mutta jos etsit verkkotunnusta, joka sisältää verkkotunnuksen, siirry BlueHostiin, koska sitä tukee myös WordPress.org. Ne ovat kohtuuhintaisia, laadukkaita WordPress-palveluntarjoajia ja saat ILMAISEN verkkotunnuksen.

Joten nämä ovat ehdotuksemme, nyt on sinun vuorosi valita budjetin ja tarpeidesi mukaan. Ja jos olet jo kokeillut ketään, voit kertoa, mikä on paras verkkotunnuksen rekisteröijä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map