Tutorial Shopify: Cum să creezi un magazin online

Explozia digitalului a înregistrat o creștere constantă a comerțului electronic de-a lungul anilor. De fapt, proiecțiile estimează că volumul global tranzacționat va afecta 6,5 trilioane de dolari până în 2023. Alăturarea comercianților de comerț electronic constituiți sunt magazine de vânzare cu amănuntul care fac tranziția la digital, precum și persoane fizice care își înființează propriul magazin de comerț electronic..


Auzim din ce în ce mai multe povești de succes în business dropshipping. De exemplu, Marc a făcut 178.492 de dolari prin dropshipping produse americane și europene folosind Shopify și Spocket (citiți studiul de caz).

A face acest lucru a devenit mai ușor ca niciodată, datorită platformelor precum Shopify.

Bazele obținerii propriului magazin de comerț electronic cu Shopify sunt de fapt foarte simple. Site-urile de comerț electronic sunt fundamental aceleași cu site-urile web de bază, cu excepția faptului că permit utilizatorilor să facă cumpărături pe site.

Iată pașii:

Cuprins

 1. Înregistrează-te pentru un cont Shopify
 2. Construiți un magazin de bază
 3. Adăugați produse la inventar
 4. Adăugați produse în magazinul dvs.
 5. Configurați metodele de plată
 6. Setarea parametrilor de transport
 7. Gestionarea coșurilor de cumpărături
 8. Lansați magazinul!
 9. Extindeți-vă magazinul cu funcțiile Shopify

Explorați Shopify

 • Accesați și înregistrați-vă pe Shopify
 • Vedeți toate temele Shopify
 • Exemple de magazin Shopify
 • Cumpărați planurile și prețurile

Pornirea magazinului online Shopify

Bazele obținerii propriului magazin de comerț electronic cu Shopify sunt de fapt foarte simple. Site-urile de comerț electronic sunt fundamental aceleași cu site-urile web de bază, cu excepția faptului că permit utilizatorilor să facă cumpărături pe site.

Pasul 1. Înregistrează-te pentru un cont Shopify

Vindeți online cu Shopify - Înscrieți-vă pentru o probă gratuită de 14 zileShopify vă oferă o perioadă de încercare gratuită de 14 zile, fără a fi necesare informații despre cardul de credit (Vizitați Shopify).

Shopify oferă tuturor utilizatorilor noi o perioadă de încercare gratuită de 14 zile. Pentru a începe cu aceștia, accesați site-ul Shopify și faceți clic pe „Start Free Trial”. Această înregistrare vă oferă acces la constructorul de site-uri Shopify.

Începe aici > Faceți clic pentru a vă înscrie și a crea un magazin Shopify.

Pasul 2. Configurați-vă magazinul Shopify

Utilizați Shopify Site Builder pentru a construi un magazin onlineConstructorul de site-uri Shopify este simplu și ușor de gestionat.

Shopify Site Builder urmează conceptul Lego. Ceea ce vă permite să faceți este practic să puneți laolaltă diverse „piese” ale unui site, astfel încât să funcționeze așa cum doriți. Totul este vizual, astfel încât să puteți vedea site-ul dvs. ia forma pe măsură ce construiți.

Există două moduri prin care se poate construi un site la Shopify:

1. Teme Shopify pre-construite

Găsiți o temă pre-construită pentru fața magazinuluiTeme Shopify

Primul este să folosești un șablon preexistent pe Shopify și apoi să îl modifici astfel încât să îți pară unic.

Pentru a găsi o temă care se potrivește nevoilor dvs., puteți vizita Magazinul cu teme Shopify la themes.shopify.com – există mai mult de 70 de teme pre-construite gratuite și plătite din care să alegeți.

2. Creați de la zero folosind lichid

Cumpărați limbajul de programare LichidLimbajul de programare Shopify Liquid – Mai mulți dezvoltatori Shopify ne-au spus că Liquid este un limbaj ușor de învățat. Va trebui să îl înveți dacă vrei să creezi de la zero un magazin Shopify.

Alternativ – dacă doriți ceva mai unic, puteți crea și un site de la zero. Platforma Shopify folosește limbajul lor auto-dezvoltat PHP numit „Lichid”. Va trebui să stăpânești limba pentru a crea magazinul Shopify de la zero.

Vedeți magazinele online din viața reală construite cu Shopify.

Pasul 3. Adăugați produse la inventar

Adăugarea unui produs la inventarul dvs. din ShopifyPagina „Adăugați produs” vă permite, de asemenea, să vă organizați unde se duc produsele.

Există două moduri principale de adăugare a produselor pe care doriți să le vindeți pe Shopify.

Adăugați manual produse

Prima este prin adăugarea manuală a produselor pe care le-ai inventat.

Pentru a face acest lucru, faceți clic pe „Produse”, apoi selectați „Adăugați produs”. Ecranul Adaugă produs este un utilitar foarte puternic pentru magazinul dvs. Pe lângă elementele de bază, cum ar fi numele și descrierile produsului, puteți seta aici și colecții, furnizor și etichete. Acest lucru vă ajută să vă mențineți produsele organizate.

Adăugați produse dropshipping

O altă modalitate de adăugare a produselor ar fi metoda dropshipping. Va trebui să vizitați piața Shopify și să selectați o aplicație pentru drophipping, cum ar fi Oberlo. Folosind asta, puteți naviga și adăuga produse din interfața aplicației.

Pasul 4. Afișați produsele în magazinul dvs. de comerț electronic

Plasarea unui produs în magazinul ShopifyAici așez produsul adăugat anterior în colecția de pagini de pornire.

Adăugarea de produse la inventar înseamnă doar că sunt stocate în sistem. De asemenea, trebuie să aranjați ca produsele respective să fie plasate pe magazinul dvs. Shopify. Pentru a face acest lucru, deschideți din nou editorul magazinului.

Aici veți decide unde să adăugați anumite colecții de produse. Puteți avea diferite secțiuni care afișează diferite colecții sau pur și simplu un catalog mare – alegerea este a ta.

Pasul 5. Configurați metodele de plată

Configurarea metodelor de plată din magazinul tău magazinAdăugați sau configurați furnizorii de plăți oricând, accesați Setări > Furnizorii de plată vă vor vedea furnizorii de plăți disponibili.

Odată ce site-ul dvs. de bază este creat, este timpul să vă orientați către funcțiile de comerț electronic. Primul lucru de care aveți nevoie în acest aspect este să decideți cum doriți ca clienții să plătească pentru cumpărăturile de pe site-ul dvs..

PayPal

În mod implicit, PayPal este disponibil pe magazinul dvs., dar mai târziu va trebui să creați un cont comerciant PayPal dacă doriți să utilizați acest lucru. În afară de PayPal, aveți alte două tipuri principale de procesoare de plăți.

Cumpărați plăți

Prima este Shopify Payments, oferită direct de Shopify. Dacă decideți să utilizați acest lucru, vă permite să procesați aproape orice fel de plăți prin contul dvs. Cu toate acestea, plățile Shopify sunt puțin restricționate, deoarece nu toată lumea îl poate folosi. Este disponibil numai pentru o serie de țări și există restricții suplimentare cu privire la ce întreprinderi în care țări îl pot utiliza sau nu.

De exemplu, întreprinderile australiene pot utiliza plăți Shopify, dar cele asociate cu unele servicii financiare și profesionale, jocuri de noroc sau o listă întreagă de alte activități sunt interzise..

Furnizori de plăți terți

Un alt mod în care poți parcurge acest lucru este folosind un procesor de plăți terță parte, cum ar fi Dunga, iPay88, sau WorldPay. Din păcate, există un alt „but” aici. Înainte de a alege un furnizor de utilizat, trebuie să vă asigurați că este disponibil pentru regiunea dvs..

Pasul 6. Configurarea parametrilor de expediere

Configurarea transportului magazinului ShopifyTrebuie să specificați detalii despre modul în care produsele dvs. sunt livrate.

Pentru a gestiona aranjamentele de expediere, faceți clic pe „Setări” și apoi pe „Expediere”. Aici puteți seta toate detaliile referitoare la fiecare comandă – de la transportatorul de transport la liste și tarife manifeste.

Puteți crea mai multe configurații de expediere pentru a răspunde comenzilor diferite, cum ar fi cele interne sau internaționale. De asemenea, pot fi stabilite condiții, de exemplu, ce greutate a comenzilor necesită ce tip de ambalaj.

Pasul 7. Gestionarea coșurilor de cumpărături

Gestionarea coșurilor de cumpărături ShopifyÎn afară de plăți, puteți alege să capturați datele clienților în timpul procesului de finalizare.

Din „Setări” -> Pagina „Finalizare”, puteți configura procesul prin care clienții dvs. trec pentru efectuarea achiziției. Trebuie luate decizii cu privire la modul în care doriți ca magazinul dvs. să gestioneze plățile.

De exemplu, doriți ca cineva să poată face o achiziție fără un cont din magazinul dvs.? Secțiunea de checkout este un alt domeniu puternic pe care îl puteți utiliza nu doar pentru generarea de venituri, ci și pentru captarea datelor și alte scopuri de marketing.

Pasul 8. Lansați magazinul!

Lansarea magazinuluiMagazinul dvs. Shopify este protejat prin parolă în perioada de încercare.

Pentru a lansa magazinul Shopify, va trebui să vă înscrieți la unul dintre planurile lor. Diferite planuri de pe Shopify au caracteristici diferite. De exemplu, toate tranzacțiile de pe Shopify sunt prelevări cu taxe de tranzacție, dar planurile cu nivel superior vă vor costa mai puțin în aceste taxe.

Începe aici > Faceți clic pentru a începe magazinul Shopify.

De ce Shopify: Aflați mai multe despre caracteristicile lor

Generator de site-uri ușor de utilizat

O privire mai atentă pe Editorul site-ului ShopifyEditorul Shopify este ușor de utilizat. În stânga se află bara de navigare, unde puteți edita pe un anumit bloc.

„Frontul” site-ului dvs. de comerț electronic este ceea ce vizitatorii vor vedea și vor interacționa. Acest lucru poate fi creat conform cerințelor dvs. exacte, utilizând blocurile pe care Shopify le are în constructorul de site-uri. Poate fi folosit pentru a începe cu un șablon gol sau pentru a modifica una dintre temele existente ale Shopify.

Shopify Plăți și transport

Coșul de cumpărături și procesarea plăților reprezintă inima magazinului dvs. de comerț electronic. Puteți alege ce plăți doriți să acceptați de la clienți. Sunt peste 100 de procesoare diferite disponibil, astfel încât alegerea să fie în funcție de dvs..

În afară de asta, Shopify vă permite, de asemenea, să integrați prețurile și manipularea transportului, să calculați impozitele și multe altele.

Managementul clientilor

Cunoașterea clienților dvs. este importantă. Shopify ține evidența clienților, precum și istoricul achizițiilor și alte informații. Acest lucru vă ajută să le organizați și, prin aceasta, puteți efectua marketing extins, cum ar fi lansarea campaniilor personalizate și multe altele.

Instrumente de marketing

Shopify vine cu câteva adaosuri integrate sau posibile care vă ajută să derulați campanii de marketing. Puteți oferi clienților carduri cadou, să desfășurați campanii de socializare sau marketing prin email și multe altele.

Gestionați produsele

Shopify Backend ManagementExistă o mulțime de câmpuri care vă permit să organizați în detaliu produsele.

Cu site-ul web ca magazin, aveți și un backend pe Shopify.

Acest lucru este similar cu depozitul din magazinul dvs. de vânzare cu amănuntul, unde puteți gestiona stocurile. Aici, puteți eticheta produse, genera rapoarte pentru a vă ajuta la reîncărcarea stocurilor sau chiar puteți defini diverse SKU-uri.

Mergeți mobil

Cu mulți antreprenori care au sărit pe bandwagon-ul eCommerce, Shopify a pus la dispoziție o aplicație mobilă pentru a sprijini utilizatorii care sunt în mișcare. Aplicația lor mobilă vă va oferi controlul deplin al site-ului și comportamentul dvs. din orice parte a lumii.

Buton de cumpărare Shopify

Buton Cumpărare ShopifyDupă personalizarea butonului Cumpără, puteți copia codul în editorul HTML al site-ului dvs. web.

Pentru cei care nu doresc să dețină propriul site de comerț electronic, Shopify are un plan Lite care oferă integrarea unui buton Cumpărare. Puteți utiliza acest lucru pe propriul site web sau blog pentru a profita cu ușurință de capacitățile de tranzacție ale Shopify.

Shopify Google Analytics

Analiza ShopifyTabloul de bord analitic prezintă prezentarea generală a magazinului Shopify.

Dintr-un singur tablou de bord puteți accesa toate datele colectate de pe site-ul dvs. Aceasta include statistici pentru vizitatori, cum ar fi de unde provin, cum au aflat despre site-ul dvs. și multe altele. De asemenea, puteți genera rapoarte despre produse și vânzări care vor fi exportate.

POS Shopify

Unul dintre cele mai unice lucruri despre Shopify este faptul că aceștia acordă comerțului cu amănuntul fizic pentru a face cu ușurință trecerea la digital. Acest lucru are forma de POS Shopify care le permite să relaționeze backend-ul Shopify la activitatea lor de retail. Rezultatul inventarului integrat și chiar al raportării.

Cât costă magazinul?

Costuri pentru magazinCostul magazinului Shopify.

În total, Shopify are cinci planuri pentru a alege. Trei dintre acestea sunt planuri standard pentru care vor opta cei mai mulți utilizatori, în timp ce celelalte două se află la capetele extreme ale spectrului. Planurile standard Shopify au un preț de 29 USD / lună (Shopify de bază), 79 $ / lună (Shopify) și 299 USD / lună (Advanced Shopify).

Există diferențe subtile, dar importante între aceste planuri. Toate acestea, desigur, vă permit să construiți și să rulați un site de comerț electronic. Cu toate acestea, planurile mai scumpe vin cu funcții suplimentare care ar beneficia de site-uri mai mari care văd un volum mai mare de trafic.

De exemplu, dacă ar trebui să rulați un site cu volum mare de trafic, înscrierea la Advanced Shopify vă poate economisi bani, în ciuda prețurilor mai mari. Advanced Shopify vine cu taxe de tranzacție mai mici pentru plățile cu card de credit, care este o metodă obișnuită de plată pentru magazinele online.

Dacă planurile lor standard nu sunt pentru dvs., puteți lua în considerare și Shopify Lite sau Plus. Shopify Lite are scopul de a vă ajuta să vindeți online, fără a fi nevoie să construiți un magazin complet cu Shopify. Vă permite să folosiți mențiunea „Cumpărați butonul” menționată mai sus pentru doar 9 dolari / lună.

Shopify Plus este destinat companiilor mari care pot avea nevoi speciale. Fiecare dintre aceste planuri sunt personalizate în funcție de nevoile dvs. specifice, deci costurile variază. Va trebui să contactați Shopify pentru a discuta despre cerințele dvs. exacte.

Să aruncăm o privire la tabelul de prețuri.

Planuri Shopify / PrețuriBasic ShopifyShopifyAdvance Shopify
Preț lunar29 USD / lună79 USD / lună299 USD / lună
Conturile personalului2515
Taxe de credit2,9% + 0,30 USD2,6% + 0,30 USD2,4% + 0,30 USD
Taxe de tranzacție / gateway terță parte2%1%0,5%
Plăți magazin0%0%0%
Carduri cadoudada
Recuperarea coșului abandonatdadada
Certificat SSL gratuitdadada
Analiza fraudelordada
Rapoarte personaledada
Rapoarte profesionaledada
Constructor de rapoarte anticipateda
Tarife de transport în timp realda
Suport 24/7dadada

* Vă rugăm să consultați site-ul oficial al Shopify pentru cele mai bune prețuri și precizie a planului.

Este Shopify Instrumentul de comerț electronic potrivit pentru dvs.?

Shopify se referă la a ajuta oamenii să vândă online. Acest lucru se poate întâmpla în trei moduri, fie ca un magazin de comerț electronic complet nou, pândind pe un site existent sau legând întreprinderile de retail existente într-un nou magazin online. Să luăm ca exemplu următoarele trei cazuri;

Magazin nou – Jack vrea să înceapă să vândă echipamente de pescuit online, deoarece l-ar costa prea mult să închirieze un magazin fizic în acest scop. Doar 29 de dolari pe lună, Bazele Shopify îi permit acest lucru fără a fi nevoie ca el să învețe cum să codeze pentru a-și dezvolta și menține magazinul.

Site existent – Peter are un site web de succes și vrea să se profite de traficul său prin vânzarea unor produse. Pentru a face acest lucru, el se înscrie la Shopify Lite care îl va ajuta să facă acest lucru pe site-ul său cu doar 9 dolari pe lună.

Fizic la digital – John este proprietarul unui lanț de magazine de hardware din zona Denver. Folosind Shopify, el poate lansa cu ușurință un magazin online pentru magazinele sale. Cu Shopify POS, el poate integra și managementul stocurilor pentru magazinele sale fizice și de vânzare cu amănuntul.

Singurul caz în care Shopify nu este chiar util este dacă nu intenționați să vindeți online. Prețurile sale sunt puțin mai clare decât majoritatea constructorilor de site-uri standard, deoarece integrează atât de multe funcții de comerț electronic.

Începe aici > Faceți clic pentru a începe cu Shopify.

Concluzie: Shopify este creat pentru a vă ajuta să vindeți

Atâta timp cât plănuiești să faci orice fel de vânzări online, atunci Shopify este soluția potrivită pentru tine. Indiferent dacă vindeți produse fizice sau bunuri digitale, Shopify v-a acoperit. Partea cea mai bună este că puteți construi și rula un magazin de comerț electronic cu aspect profesionist, fără a fi necesar să învățați o singură linie de cod.

Datorită popularității sale, Shopify are și un aspect vibrant comunitate online. Dacă există ceva ce doriți să știți, pur și simplu întrebați și veți găsi foarte probabil cineva care știe răspunsul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map