Tutorial: Cum să vinzi arta online folosind Shopify

Shopify este în centrul său o platformă de comerț electronic. Acest lucru înseamnă că îl puteți folosi pentru a vă crea propriul magazin online, indiferent de ce decideți să vindeți. Acest lucru îl face o platformă ideală pentru care artiștii pot lucra pentru a reduce timpul necesar pentru a reuși să își împărtășească creațiile cu lumea întreagă.


Frumusețea unui magazin online este că este ceva ce poți configura o dată și să actualizezi ori de câte ori apar produse noi. Acest lucru reduce necesitatea ca artiștii să-și petreacă timpul găsind zone de afișare pentru articolele pe care le-au creat..

Cel mai bun dintre toate, deoarece magazinele online fac parte din lumea digitală, crearea unuia pe Shopify vă poate permite să accesați multe alte canale de vânzări prin simpla apăsare a unui buton.

Dacă îngrijorarea dvs. pentru crearea unui magazin online este pur și simplu tehnologia, nu vă faceți griji. Vă voi ghida printr-o experiență cu Shopify pentru a vă permite să vedeți cum vă puteți deține propriul magazin de artă cibernetică fără să cunoașteți o singură linie de cod.

Cum funcționează Shopify

ShopifyCreați-vă magazinul online folosind Shopify

Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegeți despre Shopify este că este un serviciu. Nu cumpărați un produs și nici nu plătiți pentru un software. Shopify se referă la a ajuta proprietarii de afaceri să își stabilească magazinele digitale cât mai eficient.

Aceasta înseamnă că compania înțelege că clienții săi nu sunt neapărat cei mai experimentați oameni de pe Pământ. Shopify oferă tuturor mijloacele de a crea împreună un magazin online folosind un sistem simplu de șabloane și blocuri de construcții – felul în care funcționează Lego.

De asemenea, Shopify nu percepe clienții o sumă imensă pentru a utiliza serviciul, dar tarifele accesibile începând de la doar 29 USD pe lună. Pe măsură ce afacerea dvs. crește, prețul poate crește dacă trebuie să utilizați mai multe funcții. Este o propunere câștig-câștig.

Citiți recenzia noastră aprofundată Shopify aici.

Cuprins

 • Pasul 1: Înregistrează-te pentru un cont
 • Pasul 2: Adaugă produse în magazinul tău
 • Pasul 3: alegeți o temă Shopify
 • Pasul 4: Personalizați tema
 • Pasul 5: Explorați funcțiile
 • Pasul 6: Utilizarea aplicațiilor Shopify
 • Pasul 7: Integrează-te cu canalele sociale
 • Pro și contra folosirii Shopify pentru a vinde artă

Explorați Shopify

 • Început cu Shopify
 • Vedeți toate temele Shopify
 • Exemplu magazin construit cu Shopify
 • Cumpărați planurile și prețurile

Noțiuni introductive pe Shopify

1. Înregistrează-te pentru un cont

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă înscrieți pentru un cont Shopify. Acest lucru este la fel de simplu ca vizitarea site-ului lor web și clic pe butonul „Încearcă încercarea gratuită”. Shopify oferă tuturor utilizatorilor un cont de încercare gratuit de 14 zile. Tot ce trebuie să introduceți este o adresă de e-mail, o parolă și un nume de magazin.

În perioada de încercare gratuită, puteți experimenta întregul proces de configurare a magazinului dvs. online, dar nu veți putea lansa site-ul sau începe să vindeți produse cu acesta.

Puteți apăsa butonul „Salt” dacă nu sunteți sigur de răspunsuri.

Imediat ce finalizați procesul de înregistrare, Shopify va începe experiența dvs. cu o scurtă sesiune de întrebări și răspunsuri. Acest lucru este destinat pentru Shopify să învețe puțin mai multe despre cum doriți să vă fie magazinul.

Aceasta este secțiunea principală care vă va conduce la pasul următor.

După ce treceți peste acest scurt chestionar, următoarea zonă pe care trebuie să vă concentrați este ceea ce este chiar în mijlocul ecranului. Va exista o secțiune cu trei domenii principale care vă permite să adăugați produse la magazinul dvs., să personalizați cum arată și apoi să legați un nume de domeniu.

Numele de domeniu este adresa publică de care clienții vor trebui să vă viziteze magazinul online. Gândiți-vă la o adresă digitală care permite oamenilor să vă localizeze online.

Începe aici > Faceți clic pentru a vă înscrie și a crea un magazin online Shopify.

2. Adăugarea de produse

Iată pagina în care completați informațiile despre arta dvs..

Aceasta este o parte de care ar trebui să vă entuziasmați – adăugând primul din arta ta în magazin! Faceți clic pe butonul „Adăugați produs” și veți fi adus într-un formular care vă va permite să introduceți în detaliu ceea ce veți vinde.

În imaginea de mai sus, am completat textul pentru a arăta ce puteți adăuga pentru câmpurile de detalii ale produsului. Informațiile pe care le introduceți aici nu sunt doar în scopuri de afișare. Câmpuri precum tipul de produs, colecțiile și etichetele vă pot ajuta să vă organizați lucrările de artă. De asemenea, vă ajută clienții să găsească arta mai ușor în magazinul dvs. online.

După ce ați completat toate detaliile necesare în pagină, faceți clic pe salvați și veți avea o înregistrare a primului dvs. articol de vânzare.!

3. Alegerea unei teme pentru magazinul dvs. online

Alege tema potrivită pentru magazinul tău online.

Din pagina principală a contului dvs. Shopify, faceți clic pe „Personalizați tema” pentru a începe procesul. Temele sunt șabloane pre-proiectate pe care le puteți folosi pentru magazinul dvs. online. Dacă nu doriți să petreceți timp în acest sens, puteți alege pur și simplu unul și să începeți să îl utilizați.

Vă recomand să-i personalizați pentru a vă putea oferi magazinului dvs. online această notă personală. Pentru a alege un șablon, faceți clic pe „Explorați teme gratuite”. Aceasta va afișa o galerie pop-up cu teme din care puteți alege.

Parcurgeți-le și faceți clic pe cea care vă place pentru a vizualiza mai multe detalii despre aceasta. Dacă vă place tema, faceți clic pe „Adăugați la biblioteca temă”.

Explorați și vedeți mai multe teme Shopify.

4. Personalizați Tema

Puteți personaliza aspectul magazinului dvs. de artă

Înapoi la pagina principală, faceți clic pe „Personalizați” lângă tema pe care doriți să o utilizați. Temele pe care le-ați selectat anterior vor fi disponibile în secțiunea etichetată „Biblioteca temă”. Dacă faceți acest lucru, va apărea editorul de temă.

Aceasta este o aplicație online care funcționează pe un principiu ce vă vedeți-este-ce-obțineți (WYSIWYG). La fel ca aplicațiile precum Microsoft Word, ecranul de proiectare vă va arăta exact cum va arăta site-ul dvs. pe măsură ce îl editați.

Puteți alege unde să plasați mage, text, cum să aranjați secțiunile și chiar să ajustați detaliile chiar în jos, la dimensiunea și culoarea fontului. Amintiți-vă totuși că este ușor să vă pierdeți în procesul de proiectare, așa că petreceți-vă timpul cu înțelepciune și terminați să adăugați produse la inventarul dvs. înainte de a vă proiecta magazinul.

După ce ați terminat cu proiectarea, faceți clic pe „Salvați”.

5. Explorarea funcțiilor Shopify

Lista funcțiilor utile de comerț electronic oferite de Shopify.

Până acum, ceea ce ți-am arătat sunt doar elementele de bază ale modului de a crea un magazin online și de a adăuga produse la acesta, cu mici ajustări. Shopify este o platformă de comerț electronic complet, ceea ce înseamnă că este concepută pentru a vă ajuta să vindeți.

Procesul de vânzare implică mult mai mult decât simpla creare a unui magazin. De exemplu, puteți utiliza analitice pentru a afla despre clienții dvs., pentru a gestiona campaniile de marketing pentru a atrage mai mulți vizitatori pe site-ul dvs. și chiar pentru a genera reduceri..

Acestea sunt doar funcții Shopify de bază și, dacă aveți nevoie de mai multe, puteți adăuga întotdeauna alte aplicații pentru a îmbunătăți funcțiile oferite de magazin.

Explorați mai multe caracteristici unice despre Shopify.

6. Utilizarea aplicațiilor

Magazin de aplicații Shopify (sursă).

Pentru a vedea ce aplicații suplimentare sunt disponibile, din meniul de navigare din stânga, faceți clic pe „Aplicații” și apoi „Accesați Magazinul de aplicații Shopify”. Aplicațiile de aici sunt mici programe sau scripturi concepute pentru a adăuga funcții specifice magazinelor Shopify.

Datorită popularității sale, Shopify are un ecosistem uriaș de utilizatori și dezvoltatori de aplicații care lucrează împreună pentru a extinde capabilitățile Shopify. Ca exemplu, puteți găsi o aplicație precum Spocket, care vă ajută să gestionați transportul artei dvs. și să o adăugați la magazinul Shopify. Puteți chiar să vă extindeți pentru a deveni o afacere de tip „dropshipping”.

Rețineți, însă, că unele dintre aplicații pot solicita să plătiți taxe suplimentare pentru utilizare. Prețurile depind de costurile dezvoltatorului pentru aplicațiile respective. Piața de aplicații Shopify este extinsă și are aproape orice ar putea dori sau avea nevoie de un retailer online. Vei găsi aplicații care să te ajute cu activități de marketing, transport maritim sau multe altele.

7. Extinderea vânzărilor la canalele sociale

Shopify vă permite să vă conectați cu platforme sociale populare pentru a vă extinde canalul de vânzări.

Una dintre cele mai puternice caracteristici ale Shopify este că vă permite să extindeți capacitățile magazinului dvs. online dincolo de site-ul în sine. Aceasta înseamnă că puteți folosi alte canale pentru a stimula vânzările – căi populare precum Facebook, Instagram sau chiar Amazon.

Pentru a adăuga alte canale de vânzări, faceți clic pe semnul „+” de lângă „Canale de vânzare” și alegeți din lista de acolo. Acest lucru vă va fi util pentru a ajunge la un public mult mai mare decât la magazinul dvs. online de unul singur.

Concluzie: Shopify este alegerea potrivită pentru magazinul dvs. online?

Prețul magazinului Shopify.

Dacă nu ați observat până acum, Shopify este foarte similar cu mulți producători de site-uri precum Wix și Weebly. Funcționează pe principiul unui sistem ușor de utilizat de drag-and-drop care este intuitiv și fără stres. Diferența cheie este că Shopify este proiectat de la început, având în vedere comerțul electronic.

Din această cauză, este posibil să observați că structura prețurilor este puțin mai mare decât producătorii de site-uri de bază. Totuși, ceea ce câștigați în valoare valorează mult mai mult decât taxele lunare pe care le plătiți.

Conturile Shopify de bază încep de la 20 USD pe lună. Acest lucru vă permite să listați și să vindeți un număr nelimitat de produse. Ceea ce plătiți pentru conturile cu nivel superior sunt mai multe caracteristici precum capacitatea de a adăuga mai mult personal în contul dvs. Shopify pe măsură ce afacerea dvs. crește.

Un lucru de remarcat este însă că Shopify va lua o reducere a vânzărilor sub forma unor comisioane de tranzacție pentru achizițiile online efectuate prin intermediul cardului de credit. În acest fel, are sens să îți îmbunătăți planul Shopify odată cu creșterea vânzărilor, deoarece ratele acestora sunt mai mici pentru nivelurile mai mari ale planului.

Începe aici > Faceți clic pentru a începe cu Shopify.

Beneficiile utilizării Shopify pentru a vinde art

 • Creator de magazine vizuale ușor de utilizat
 • Vindeți pe mai multe canale
 • Manipulare integrată a transporturilor și plăților
 • Gestionează atât arta fizică cât și cea digitală
 • Multe funcții suplimentare sunt disponibile

Contra folosirii Shopify pentru a vinde art

 • Taxe de tranzacție obligatorii
 • Nici un plan gratuit disponibil (numai proces)
 • Personalizări cu temă limitată
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map