Tutorial: Cum să începeți o afacere de succes în transportul cu picături utilizând Shopify

Constructorii de site-uri web au devenit relativ obișnuite astăzi, dar Shopify este o alegere fantastică pentru dropshipping. În termeni simpli, putem rezuma avantajul său în trei domenii; este simplu de utilizat, puternic și prietenos.


Interfața grafică utilizată de utilizator împreună cu șabloanele și blocurile pre-construite pentru construcția site-ului îl fac practic pentru oricine. Nu este nevoie să înveți codificarea sau designul, pur și simplu poți muta lucrurile oriunde dorești să fie.

În aceste zile auzim din ce în ce mai multe povești de succes în afaceri de tip „dropshipping”. De exemplu, Marc a făcut 178.492 de dolari prin dropshipping produse americane și europene folosind Shopify și Spocket (citiți studiul de caz).

Puteți citi recenzia noastră aprofundată Shopify aici.

Deși Shopify se concentrează pe construirea site-ului rapid și ușor, are un magazin extensiv de aplicații prin care poți extinde funcționalitatea. Caracteristici pe care le puteți adăuga pe o gamă largă și acoperă tot ceea ce va avea nevoie de un navetaș – de la surse de marfă la manipularea și transportul de plăți.

Iată pașii pentru a începe o afacere de transfer de tip Shopify:

Cuprins

 1. Înregistrează-te pentru un cont Shopify
 2. Instalați aplicații dropshipping
 3. Căutați produsele pe care le doriți
 4. Importați produsele selectate în magazinul dvs.
 5. Configurarea magazinului Shopify
 6. Personalizarea magazinului dropshipping Shopify
 7. Configurarea plăților
 8. Aplicații pentru drophipping Shopify

Explorați Shopify

 • Accesați și înregistrați-vă pe Shopify
 • Vedeți toate temele Shopify
 • Exemple de site-ul Shopify
 • Cumpărați planurile și prețurile

Înainte de a începe: efectuați cercetarea cuvinte cheie

Cheia succesului în dropshipping este de a găsi o nișă profitabilă. Înainte de a începe să-ți construiești site-ul, fă câteva cercetări cu privire la ce bunuri ar putea fi cel mai potrivit pentru tine. Pentru a gestiona acest lucru, cercetarea cu cuvinte cheie este importantă.

Ca un mod ieftin (gratuit) de a face acest lucru, încercați să folosiți Planificatorul de cuvinte cheie Google și testează produsele pe care gândești să le vinzi. Acest lucru vă va oferi o estimare a nivelului de interes pentru aceste produse.

Ca un exemplu în acest sens, priviți imaginea de mai jos;

Volumul de căutare pe „laptop pentru jocuri” la Google.

Puteți vedea din această căutare de bază ce produse au niveluri de interes mai ridicate decât altele. Experimentați cu planificatorul de cuvinte cheie pentru a vă oferi o idee mai bună despre ceea ce s-ar putea vinde mai bine.

Cu aceste informații, puteți căuta furnizori de tip dropshipping care oferă cel mai bun preț și cel mai fiabil proces de îndeplinire.

Dropshipping pe Shopify în 7 pași simpli

1. Înregistrează-te pentru un cont Shopify

Platforma Shopify de comerț electronic - construiți și dezvoltați afacerea online Înregistrarea la Shopify este atât de simplă, tot ceea ce veți avea nevoie este o adresă de e-mail (Accesați Shopify)

Înregistrarea unui cont pe Shopify este gratuită. Tot ce aveți nevoie este o adresă de e-mail pentru a vă confirma contul și vă puteți conecta cu acestea. Nu este necesară o carte de credit sau altă formă de metodă de plată. Shopify oferă tuturor utilizatorilor noi un proces de 14 zile pe sistemul lor.

Când efectuați înregistrarea, va trebui să furnizați un nume împreună cu adresa de e-mail. Acest nume va fi utilizat pentru a genera adresa URL a magazinului dvs. în faza de încercare gratuită.

După ce ați făcut acest lucru, Shopify va avea nevoie de numele dvs. și de alte detalii pentru gestionarea plăților. Este un formular scurt pentru a completa, astfel încât să nu vă faceți griji prea mult în acest sens.

Începe aici > Faceți clic pentru a vă înscrie și a crea o afacere de transfer de tip Shopify.

2: Instalați aplicațiile Dropshipping

Selectați „Aplicații”, apoi faceți clic pe „Vizitați magazinul de aplicații Shopify”

După ce ai finalizat procesul de înregistrare, vei fi adus pe tabloul de bord al magazinului tău. De aici puteți începe să adăugați produse pe site-ul dvs. Aici vine unul dintre punctele culminante ale Shopify pentru dropshipping: Aplicații Shopify.

Pentru utilizatorii noi, Shopify poate fi o resursă unică. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te îndrepți către Shopify Apps. Mai întâi faceți clic pe Aplicații și apoi selectați „Vizitați Magazinul de aplicații Shopify”. După ce ați ajuns, faceți o căutare pentru „Oblero“.

Oberlo este o platformă dropshipping care vă va permite să căutați și să adăugați cu ușurință produse dropshipping în magazinul dvs. După ce ați terminat instalarea, puteți explora produsele de pe ea.

Folosim Oblero în acest exemplu, dar există și alte platforme dropshipping în magazinul de aplicații Shopify pe care îl puteți utiliza, precum Spocket și AliExpress. Vom mai vorbi despre cele mai târziu în acest articol.

3. Căutați produsele dorite

Utilizarea aplicațiilor dropshipping este la fel de simplă ca și cum ai fi singur la cumpărături pe un site de comerț electronic. Mai întâi, alegeți categoria pe care doriți să o răsfoiți. Apoi, treceți peste elementul care vă interesează și dați clic pe „Adăugați pentru a importa lista”.

După ce ați adăugat toate elementele dorite, faceți clic pe „Import List” din bara de navigare a tabloului de bord Oblero. De acolo, puteți personaliza descrieri, categorii și alte detalii.

4. Importați produsele selectate pe site-ul dvs. web

Bifați caseta de selectare, apoi faceți clic pe „Importați pentru a stoca” după ce ați editat detaliile produsului

Când sunteți convins că lucrurile stau așa cum doriți, selectați caseta de selectare din partea stângă sus a casetei produsului, apoi faceți clic pe „Importați în magazin”. Repetați aceasta pentru toate produsele selectate mai devreme.

5. Configurarea magazinului Shopify

Selectați „Teme”, apoi faceți clic pe „Explorați teme gratuite” sau „Magazin de teme Shopify” pentru a alege o temă.

După ce ați pregătit toate produsele pe care doriți să le vindeți, este timpul să vă configurați magazinul. Gândiți-vă la magazinul Shopify ca la fața magazinului dvs. de vânzare cu amănuntul. Este modul în care vizitatorii dvs. răsfoiesc produsele pe care le vindeți și selectează articolele pe care doresc să le cumpere.

Pentru a vă maximiza vânzările, magazinul dvs. trebuie să îmbine atractivitatea cu utilitatea și viteza. Totuși, nu vă faceți griji, Shopify are șabloane pre-proiectate pe care le puteți utiliza. Dacă doriți, le puteți folosi „așa cum este”. Dacă preferați ceva mai personal, puteți personaliza tema pe care o alegeți.

Explorați mai multe caracteristici unice despre Shopify.

6. Personalizarea magazinului Dropshipping Shopify

Interfața de personalizare Shopify este ușor de utilizat

Personalizările pentru tema Shopify depind de ce temă alegeți. Segmentele disponibile în mod implicit pot fi activate sau dezactivate sau puteți adăuga chiar și segmente noi pe care le doriți. Pentru a personaliza aceste secțiuni, este doar o chestiune de a specifica parametrii, cum ar fi colecția de produse pe care doriți să le adăugați la fiecare secțiune.

În bara de navigare din stânga este o listă cu toate segmentele care sunt activate în mod implicit în temă. Dacă faceți clic pe oricare dintre aceste secțiuni vă permite să specificați detalii, cum ar fi ce colecție de produse să fie afișate acolo sau chiar câte rânduri sau coloane să fie afișate.

Dacă doriți să dezactivați oricare dintre acele segmente prestabilite, trebuie doar să faceți clic pe pictograma ochiului și acesta va fi ascuns pe site-ul dvs. În partea de jos a barei de navigare din stânga este o opțiune pe care puteți face clic pentru a adăuga un nou segment. Făcând clic pe aceasta, se va deschide un meniu extins de articole din care puteți alege.

După ce ați terminat, nu uitați să faceți clic pe pictograma „Salvați”, chiar dacă nu doriți să vă publicați magazinul încă.

Faceți clic aici pentru a vedea mai multe teme Shopify.

Pasul 7. Configurarea plăților

Acum, când produsele dvs. sunt selectate și magazinul dvs. este configurat, aveți nevoie de un mijloc prin care puteți colecta plăți de la clienți. Shopify funcționează cu un număr mare de procesoare de plată, astfel încât să aveți o gamă largă de opțiuni.

Pentru a configura plățile, faceți clic pe butonul „Setări” din colțul din stânga jos al tabloului de bord. Apoi, selectați „Furnizori de plată”. În mod implicit, PayPal este metoda activată, astfel încât să puteți personaliza detaliile contului dvs. acolo sau să alegeți alți procesatori de plată după regiune.

Unele procesoare de plată, cum ar fi MOLpay va solicita să aveți un cont existent cu ei pentru a le utiliza pe site-ul dvs. Shopify. Chiar și PayPal va solicita să aveți un cont de comerciant, dar vă vor trimite prin e-mail detalii despre asta mai târziu.

Alte aplicații Dropshipping de luat în considerare

Mai devreme am folosit Oberlo ca exemplu de aplicație dropshipping pe care o puteți folosi. Acesta oferă un catalog extins de produse și are mai multe caracteristici decât am acoperit până acum. Există și altele pe care le puteți încerca, așa că consultați această listă;

1. Oberlo

Pe lângă sistemul dvs. de navigare și adăugare obișnuit, Oberlo vă permite să găsiți cu ușurință produse care sunt la modă. Acest lucru vă oferă un mod rapid de a vă păstra liniile de produse proaspete și de a oferi întotdeauna clienților dvs. cele mai bune oferte din oraș.

Caracteristici cheie ale Oberlo

 • 100% Gratuit
 • Monitorizarea comenzii
 • Permite personalizarea produsului
 • Actualizări ale prețurilor automate
 • Manipularea comenzilor în vrac

Vizitați Oberlo

2. Buzunar

Spocket este o aplicație dropshipping care funcționează cu furnizori din întreaga lume. Cu toate acestea, este mai bine cunoscut în regiunile SUA și UE. Aplicația este împachetată cu caracteristici și oferă dropshippers o gamă largă de produse din care să alegeți. De asemenea, puteți personaliza opiniile produsului dvs. dincolo de categorii și puteți chiar să vă specializați în zone de nișă, cum ar fi articole cu reduceri mari sau mai mult. Utilizatorii Spocket pot beneficia, de asemenea, de serviciile lor de asistență 24/7.

Caracteristici cheie ale Spocket

 • Reduceri solide / prețuri en-gros
 • Împlinire ușoară
 • Comenzi de probă
 • Urmărirea în timp real a produsului
 • Actualizări automate de inventar

Vizitați Spocket

3. AliExpress

AliExpress susține că va oferi marje de profit ale expediției de până la 2.000 la sută. Deși are sediul în China, a mers la nivel mondial și acum este livrat în întreaga lume. Utilizarea aplicației lor pe Shopify este extrem de ușoară și deschide accesul la gama foarte largă de produse pentru clienții dvs. oriunde.

Caracteristici cheie ale AliExpress

 • Editarea produsului
 • Vindeți cu mai multe magazine
 • Urmărirea expedierii automate
 • Pachet de produse de vânzare
 • Alegerea furnizorului

Accesați AliExpress

Planuri și prețuri: cât costă acest lucru?

După cum vă puteți spune până acum, multe dintre lucrurile pe care le-am acoperit aici sunt gratuite și acoperite cu costul abonamentului dvs. Shopify. Aplicații precum Oberlo, Spocket și AliExpress împreună cu alte sute de persoane sunt gratuite (deși unele vin cu taxe).

Shopify în sine vine la prețuri diferite, în funcție de nevoile magazinului tău. În mod realist, mulți navele mici pot scăpa probabil cu planul lor de bază Shopify, care costă 29 de dolari pe lună. Dacă magazinul tău crește și te vei trezi că ai nevoie de mai multe funcții, atunci ar putea fi momentul să îți faci mișcare în sus.

Aflați mai multe despre planurile și prețurile Shopify.

The Bottomline: Is Shopify Merită meritat pentru Dropshipping?

Intr-un cuvant; DA. Shopify aduce atât de multă valoare pentru dropshippers, încât nu există cu adevărat nimic de care să-ți placă în structura prețurilor. Nu uitați, pentru prețul pe care îl plătiți, primiți tot ce aveți nevoie pentru a conduce o afacere de comerț electronic.

În plus, Shopify a simplificat atât de multe lucruri, încât practic oricine își poate folosi sistemul. Atâta timp cât aveți o idee despre produsele pe care doriți să le vindeți și sunteți dispus să dedicați timp cercetării, este greu să nu reușiți pe această platformă excelentă.

Poate doriți să consultați aceste aspecte Ghidurile Shopify sau participa la Forumul dropshipping al Shopify pentru a afla mai multe.

* Traducere: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map