Tutorial: Cum să creați primul dvs. site cu Weebly

Weebly este unul dintre cei mai puternici constructori de site-uri în afaceri. Oferă celor care doresc prezență web posibilitatea de a construi unul fără a fi nevoie să învețe codarea web. Pentru proprietarii de întreprinderi mici, cu restricții bugetare stricte, aceasta poate fi o modalitate de a extinde afacerile fără a crește semnificativ cheltuielile generale.


Utilizarea unui constructor de site-uri web este o experiență foarte vizuală și construirea unui site web folosind unul este ca și cum ai juca cu un teanc de Lego – cu excepția chiar și mai ușor. Astăzi vă voi efectua elementele de bază pentru tot ce aveți nevoie pentru a crea primul site web cu Weebly.

Screenshot a paginii de pornire WeeblyCreați site-ul dvs. profesional sau magazinul online cu Weebly.

Cuprins

 • Pasul 1: Înregistrare pentru un cont Weebly
 • Pasul 2: selectați o temă Weebly
 • Pasul 3: alegeți-vă domeniul
 • Pasul 4: proiectează-ți site-ul web Weebly
 • Pasul 5: Publicați site-ul dvs. Weebly
 • Cât va costa primul meu site web cu Weebly?
 • Concluzie: constructor web puternic

Explorați Weebly

 • Începeți cu Weebly
 • Vezi toate temele Weebly (șabloane de site)
 • Site-uri web reale construite cu Weebly
 • Planuri Weebly și prețuri

Cum să folosiți Weebly pentru a vă face primul site web

1. Înscrieți-vă pentru un cont Weebly

Planuri Weebly
Liber
Pro
Afaceri
Preț anual$ 0.00 / mo$ La ora 12.00 / mo$ 25.00 / mo
Depozitare disc500 MBNelimitatNelimitat
Securitate SSLdadada
Conectați DomeniulNudada
Domeniu gratuitNudada
Taxe de tranzactie3%0%
Adăugați produse25 produseNelimitat
Potrivit pentru…Website FlyerMic de afaceri / magazin onlineTotul și multe altele

Weebly este un furnizor de servicii și înainte de a putea folosi oricare dintre serviciile lor, va trebui să vă creați un cont cu ei. Există trei modalități de înregistrare cu Weebly – folosind contul de Facebook, contul Google sau prin e-mail.

Crearea unui cont pe Weebly este liber.

Începe aici > Faceți clic pentru a vă înscrie și a crea un site web pe Weebly.

2. Selectați o temă

Teme Weebly - șabloane de website încorporate în WeeblyPrivire rapidă asupra temelor Weebly.

După crearea contului dvs., Weebly va începe cu elementele de bază. Primul lucru pe care trebuie să îl alegeți este dacă doriți să construiți doar un site web de bază sau un magazin online. Dacă acesta este primul dvs. site web, nu vă faceți griji prea mult pentru asta și pur și simplu selectați unul sau altul.

După ce ați făcut acest lucru, vi se va oferi un set de teme (aceasta este ceea ce Weebly numește șabloanele lor) din care puteți alege. Weebly își organizează temele în categorii precum business, personal sau blog. Faceți-vă timp și răsfoiți temele pentru a alege ce se potrivește nevoilor dvs..

Explorați și vedeți toate temele Weebly aici.

3. Alegeți-vă domeniul

Selectați numele dvs. de domeniu la WeeblySelectați numele dvs. de domeniu la Weebly

După ce ați selectat tema dvs., vi se va solicita să selectați un nume de domeniu. Există trei modalități prin care poți adăuga un domeniu pe site-ul tău Weebly.

 1. Căutați și cumpărați – Folosiți Weebly pentru a căuta un nume de domeniu și a cumpăra prin intermediul lor. Acest lucru va implica costul obișnuit pentru numele domeniului și vor exista taxe de reînnoire anuală și pentru acesta. Deși aceasta poate părea o opțiune convenabilă, nu o recomand cu adevărat, deoarece numele de domeniu Weebly și prețurile de reînnoire sunt destul de abrupte la 19,95 USD pe an.
 2. Conectați un nume de domeniu existent – Un transfer va fi o opțiune bună dacă doriți să utilizați un nume de domeniu pe care îl dețineți deja. DAR, amintiți-vă că acest lucru înseamnă că veți plăti taxe de reînnoire a numelui de domeniu Weebly după mutare.
 3. Utilizați un subdomeniu gratuit – Nu este o alegere optimă, dar este un loc bun pentru a începe. Subdomeniile gratuite sunt obligate să utilizeze brandul Weebly pe site-ul lor, dar sunt o modalitate bună de a explora sistemul mai întâi înainte de a conecta un nume de domeniu oficial mai târziu.

4. Proiectați-vă site-ul Weebly

Creatorul de site-uri Weebly funcționează foarte mult ca un procesor de cuvinte WYSIWYGCreatorul de site-uri Weebly funcționează foarte mult ca un procesor de cuvinte WYSIWYG.

Creatorul de site-uri Weebly funcționează foarte mult ca un procesor de cuvinte WYSIWYG. Utilizează elemente precum casete de text, imagini și alte blocuri de construcție pentru a alcătui un site web. Folosirea lor este doar o chestiune de a le alătura și de a completa câteva puncte goale cu propriul dvs. text.

Editarea site-ului dvs. Weebly

Editarea primului dvs. site web la WeeblyEditarea primului dvs. site web la Weebly

Înainte de a începe editarea site-ului dvs., luați notă de semnalele de avertizare din bara de adrese a browserului. Editorii Weebly rulează scripturi pe care un anumit browser le va avertiza și trebuie să le permiteți să ruleze pentru ca Weebly să funcționeze fără probleme.

După ce ați făcut asta, puteți face două lucruri principale pe site-ul dvs. Primul este să glisați blocurile de construcție din bara de navigare din stânga pe site-ul dvs., care se află în partea dreaptă a ecranului. Al doilea este să editați acel bloc de construcție pentru ao personaliza.

De exemplu, să zicem că faceți clic pe o casetă de text și glisați-l pe tema din dreapta. După ce ați făcut acest lucru, trebuie să tastați textul pe care doriți să îl afișați în acea casetă. Folosirea eficientă a blocurilor de construcții poate fi nevoie de un pic de experimentare pentru a merge corect, dar este o experiență destul de simplificată.

Utilizarea funcțiilor de comerț electronic pentru a construi un magazin online

Caracteristici cheie incluse în magazinul online WeeblyProiectați-vă frontul magazinului online, acceptați plata, regulile și tarifele de expediere, configurați taxele și gestionați comenzile clienților utilizând magazinul online Weebly.

Dacă faceți clic pe „Stocare” din bara de navigare din partea de sus, puteți configura setări suplimentare care vor fi utile dacă construiți o magazin online. Trebuie doar să completați aceste detalii dacă aveți nevoie de ele. Meniul de configurare al magazinului vă va permite să faceți aproape tot ce aveți nevoie pentru comerț electronic, de la informații de bază despre magazinul dvs. online și acceptarea plăților până la crearea de cupoane și gestionarea transportului.

Creșteți funcționalitatea utilizând aplicații

Weebly App CenterWeebly App Center

Weebly pe cont propriu este un constructor de site-uri foarte de bază și acest lucru este excelent, deoarece oferă utilizatorilor un mod simplu și ușor de gestionat de a construi un site web. Cu toate acestea, utilizatorii care sunt mai avansați pot avea nevoi diferite care pot fi satisfăcute prin intermediul Weebly App Center.

Faceți clic pe „Aplicații din bara de navigare de sus și puteți naviga în Centrul de aplicații. Aici veți putea găsi o mulțime de aplicații care extind funcționalitatea magazinului dvs. Unele dintre ele sunt construite chiar de Weebly, în timp ce altele sunt de la dezvoltatori terți.

Există aplicații pentru aproape orice și puteți adăuga câte doriți. De exemplu, puteți avea aplicații care vă ajută să creați forme de contact mai puternice sau altele care vă permit să construiți o aplicație mobilă cu site-ul dvs. web.

Unele aplicații sunt gratuite, în timp ce altele pot avea taxe lunare pe care trebuie să le plătiți pentru a le utiliza. Fiți prudent la ce aplicații adăugați, deoarece costul rulării site-ului dvs. web poate scăpa de sub control dacă utilizați prea multe aplicații plătite.

Modificați setările site-ului

Setarea de bază a site-ului de bazăSetarea de bază a site-ului de bază

Opțiunea Setări din bara de navigare vă va permite să schimbați o opțiune generală despre site-ul dvs. De la numele site-ului la opțiunile SEO și persoanele cu care doriți să colaborați cu designul site-ului dvs., toate acestea pot fi adăugate sau modificate aici.

Nu uitați că multe dintre aceste opțiuni, de exemplu SEO, sunt foarte de bază deoarece principalul obiectiv Weebly este ca dvs. să construiți un site cu ușurință. O funcționalitate SEO mai avansată poate fi obținută dacă găsiți aplicația potrivită în Centrul de aplicații.

Construiți pentru mobil

Construiți și previzualizați site-ul dvs. Weebly pe mobilConstruiți și previzualizați site-ul dvs. Weebly pe mobil

În această epocă a mobilității, este important ca site-urile să funcționeze bine atât pe dispozitive mobile, cât și pe computere desktop. Pentru a vă asigura că al tău arată bine pe mobil, puteți selecta pictograma de pe bara de navigare pentru a comuta diferite vizualizări (desktop sau mobil).

Din păcate, puteți construi un site special pentru mobil și trebuie să vă bazați pe tema receptivă pentru a face acest lucru pentru dvs. Acest instrument vă ajută cel puțin să vă asigurați că orice faceți se potrivește bine ambelor formate.

5. Publicați site-ul dvs. Weebly

După ce toate acestea sunt făcute și sunteți mulțumit, puteți publica site-ul dvs. Weebly. Doar faceți clic pe publicație și sunteți bine să mergeți.

Captura de ecran a site-ului nostru publicat Weebly

bâțâi & Labe (Vezi aici) – Site-ul pe care l-am construit folosind Weebly în timp ce scriam acest tutorial.

Comercializarea site-ului dvs. web

Lansarea unui site web este mai mult decât o simplă colaborare. Pentru a fi mai eficient, trebuie să fii capabil să creezi oportunități și să ajungi la oameni. Pentru a vă ajuta cu acest lucru, Weebly are o caracteristică de marketing unde puteți configura unele instrumente de marketing.

De exemplu, puteți configura un pop-up care solicită vizitatorilor dvs. să se înscrie la un buletin informativ pe care îl puteți trimite în mod regulat sau pentru promoții speciale. De asemenea, puteți crea buletine informative personalizate și programați-le în avans pentru trimiterea automată.

Din nou, acestea sunt opțiuni de bază și instrumente mai puternice pot fi găsite în App Center.

Opțiuni de marketing web la WeeblyFuncții de marketing web încorporate la Weebly

Cât de mult va costa primul meu site cu costuri Weebly?

Cel mai de bază, puteți construi și publica un site web cu Weebly pentru absolut nimic – Gratuit. Cu toate acestea, există multe limitări la un site web gratuit cu Weebly. De exemplu, orice site pe care îl construiți și îl publicați va avea o marcă Weebly pe el și practic veți fi blocați în subdomeniul lor gratuit Weebly.

Ar fi mai realist să luăm în considerare cel mai scăzut nivel al Weebly, planul lor „Conectați” care se afișează la 7 dolari pe lună (prețul scade la 4 dolari pe lună dacă plătiți anual). În plus, trebuie să luați în considerare și prețul unui nume de domeniu, care ar fi de 19,95 USD pe an.

Promitând lucrurile, vă puteți aștepta să plătiți;

(4 x 12 USD) + 19,95 USD = 67,95 USD pe an

… pentru a construi și menține un site web de bază cu Weebly.

Știind că un site web realist cu Weebly va costa în jur de 67,95 USD pe an, putem face un comparativ de preț de bază. Dacă ar fi să-ți creezi propriul site web și să-ți găsești propriul site de găzduire și nume de domeniu, ar trebui să reuniți totul împreună.

Prețul mediu al unui nume de domeniu vă va conduce în jur de 10 până la 12 dolari pe an, iar bugetul de găzduire web partajat va costa oriunde între 1 și 8 USD pe lună, în funcție de caracteristici. Aceasta înseamnă că, dacă ar trebui să vă construiți și să vă găzduiți propriul site, taxele anuale vor rula în medie de 59 de dolari, care să fiu sincer, nu va fi semnificativ mai ieftin.

Concluzie: Web Builder puternic

În sfârșit, avem principalul avantaj al Weebly – faptul că este un constructor de site-uri în centrul său și permite celor cu cunoștințe zero de codare web să construiască un site web. Aceasta este ceva care valorează mult mai mult decât micile economii de costuri pe care le-ai obține prin găsirea propriei găzduiri.

Crearea primului dvs. site web cu Weebly nu este probabil să fie o sarcină descurajantă. Dacă vă familiarizați chiar de la distanță cu calculatoarele sau știți să folosiți un procesor de texte, aș crede că veți avea probleme minime.

Chiar dacă simțiți că aveți unele probleme, puteți oricând să vă adresați la Weebly pentru asistență tehnică, să le explorați bază de cunoștințe pentru idei și ajutor, sau chiar ajunge la general Comunitatea Weebly pentru ajutor.

Începeți, înregistrați-vă aici

Înscrieți-vă la Weebly folosind contul de Facebook, contul Google sau prin e-mail.Înscrieți-vă și creați-vă primul site web pe Weebly.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map