Cum să pornești un blog pe mami folosind WordPress (și să crești la o afacere înfloritoare)

Dacă doriți să începeți un blog mamă, ați ajuns la locul potrivit! Sunt Gina Badalaty din Embracing Imperfect și sunt mamă blogger din 2002. În timp ce blogul meu a trecut prin multe faze, acum sunt blogger profesionist plătit pentru un client de vis, datorită anilor mei de experiență.


În acest articol, voi împărtăși modul corect de a configura un blog pentru a vă ajuta să creșteți un blog și o afacere de succes!

Acesta este blogul meu – Îmbrățișarea imperfectului

Cât de mult fac bloggerii de mamă?

Dacă căutați „cât câștigă bloggerii”, veți vedea povești ale celor care aduc 40.000 de dolari la peste 1.000.000 de dolari pe lună. Acești bloggeri au profitat de propriile lor povești pentru a atrage publicul țintă potrivit, concentrându-se pe subiecte populare precum reducerea datoriilor, mai degrabă decât să ruleze un blog mamă. Cu toate acestea, dacă nu căutați să lucrați peste 80 de ore pe săptămână pentru a-l atinge atât de mult, puteți obține un venit decent, planificând strategic blogul dvs. ca o afacere.

Ceea ce poți câștiga de pe blogul tău variază. La începutul acestui an, am fost surprins să primesc cecuri cu profit ridicat de la o postare veche pe vase de bucătărie netoxice care aveau legături de afiliere. Deși este greu să garantezi că o postare va fi virală, optimizarea motoarelor de căutare (SEO) de pe acea postare i-a permis să apară numărul 1 pe Google.

Chiar și fără postări virale, un blog mic poate aduce venituri regulate. Blogez doar cu fracțiune de normă, dar am adus până la urmă 12.000 de dolari pe an în postări afiliate și sponsorizate cu publicul meu mic. Cheia este dezvoltarea unei nișe pentru a ajunge la publicul meu țintă.

Totuși, postările de pe blog nu sunt singura modalitate de a câștiga bani din blogul tău. Blogul meu a ajutat la lansarea carierei mele de scriere în nișele de parenting și sănătate. De-a lungul anilor, dezvoltând relații cu alți bloggeri-mamă, nu am avut probleme să găsesc o muncă constantă ori de câte ori am nevoie.

Configurarea unui blog mamă și transformarea lui într-o afacere

Indiferent unde vrei să mergi, blogul tău poți ajunge acolo. Cheia este planificarea strategică din timp pentru a începe pe cel mai bun picior, astfel încât să puteți ajunge acolo unde vă duce visele.

Cum te apuci de blogul tău? Să săpăm.

Pași pentru configurarea unui blog mamă

 • Pasul 1: pregătește-te înainte de a începe
 • Pasul 2: Configurează-ți blogul mama corect
 • Pasul 3: transformați blogul dvs. într-o afacere
 • Monetizează un blog de mamă
 • Exemple de bloguri mamă
 • Blogurile sunt încă un lucru?

Instrumente recomandate

Dezvăluire: BuildThis.io primește taxe de trimitere de la instrumentele enumerate pe acest site web. Dar, opiniile se bazează pe experiența noastră și nu pe cât plătesc. Ne concentrăm pe a ajuta micile companii și persoane fizice să creeze site-uri web ca afacere. Vă rugăm să ne susțineți activitatea și să aflați mai multe despre dezvăluirea noastră câștigătoare.

1. Pregătiți-vă pentru lansare: Brand, audiență, conținut

Înainte să începi blogul tău de mamă

Pentru a pune bazele creării unui blog care să atragă vizitatori, aveți nevoie de 3 factori critici:

 1. Un brand atrăgător
 2. O modalitate de a vă orienta publicul
 3. Conținut care este pe marcă și atrăgător pentru ținta dvs.

Poate te-ai gândit că voi spune „web hosting” sau „nume de domeniu”, dar dacă vrei să ai o carieră înfloritoare lansată prin blogul tău, trebuie să o abordezi ca afacere și asta înseamnă mai întâi construirea unei fundații ferme..

Construiește-ți brandul

Pentru a-ți construi brandul, trebuie să faci o muncă critică de introspectivă. Aceasta începe prin a învăța „de ce”. Simon Sinek, autorul celor mai vândute „Începeți de ce,”Scrie,

Oamenii nu cumpără CE FACEȚI, ei cumpără DE CE îl faci.

Descoperirea „de ce” vă va ajuta să vă concentrați pe crearea de conținut puternic și construirea unei afaceri de succes în jurul său.

Este timpul să scoți hârtie și pix și să te întrebi de ce vrei să scrii un blog. Pentru a săpa cu adevărat adânc, trebuie să puneți întrebarea „de ce” pentru fiecare dintre răspunsurile dvs. de cel puțin 5 ori. De exemplu, am folosit recent acest proces pentru a rebrand. Declarația mea de deschidere a fost: „Vreau să fac blog pentru a ajuta mamele care cresc copii autiști cu provocări serioase. De acolo, am continuat să întreb „de ce” pentru fiecare dintre răspunsurile mele până când am ajuns, „A arăta că copiii noștri pot trăi o viață plină de plăcere și bucurie și fac din lume un loc mai bun.”

Frumusețea acestui exercițiu constă în faptul că adesea veți constata că „de ce” îi ajută pe ceilalți, dar ar trebui, de asemenea, să vă plimbați ceva mai egoist în motivul dvs. Ce te va motiva în fiecare zi să treci prin părțile provocatoare ale conducerii unei afaceri de blog de succes? Poate că doriți să eliberați venituri pentru a plăti datoriile. Poate că vă interesează să creați un site web al autorului pentru a configura o platformă pentru acea carte pe care o scrieți. Sau poate doriți să câștigați suficient pentru a cumpăra o casă frumoasă pe plajă.

Folosiți acest exercițiu „de ce” pentru a visa mai mult, astfel încât să puteți impune provocări pentru a deveni un blogger de talie mondială, cu o afacere care îi ajută pe ceilalți în timp ce vă îndepliniți visele.

Găsiți-vă vizitatorul ideal

Odată ce ai „de ce”, acum te poți concentra pe găsirea vizitatorului tău ideal. În acest pas, veți descoperi cine este și de ce are nevoie. Unele demografii de bază la care să ne gândim includ:

 • Vârstă
 • Numărul de copii / băieți sau fete
 • Interval de venit / nivel de educație
 • Muncă profesionist, stai acasă mama, antreprenor?
 • Unde locuiește: oraș, țară, suburbii?
 • Proprietar, locuitor de apartamente?
 • Proprietar de animale de companie? Proprietar de mașină?
 • Credincios, ateu, agnostic?
 • Nișă specială: mama crocantă, vrea să fie în formă, copii cu nevoi speciale, mama fotbalului, copii adoptați, etc.

Publicul meu țintă include mame care cresc adolescenți și adolescenți cu autism sever și dizabilități conexe. Au nevoie de soluții sănătoase pentru copiii lor și de o modalitate de a preveni arderea.

Persoana din mintea ta poate fi tu, dar trebuie să creezi un „avatar” care nu ești tu. Acest lucru va facilita crearea de conținut pe baza nevoilor ei, ceea ce nu se va schimba chiar dacă a ta. De asemenea, este mai ușor să-ți scrii postările către acea persoană.

Planificați-vă conținutul cu cercetarea audienței

După ce ați luat ceva timp pentru a înțelege cititorul ideal, următorul pas este să-i cercetați nevoile. Blogul dvs. ar trebui să ofere informații valoroase pentru avatarul pe care l-ați creat, care poate duce la oportunități de monetizare pentru dvs. Descoperiți acest lucru cercetând punctele ei de durere și plăcere.

Puteți utiliza Google, dar un mod mult mai eficient de cercetare este prin intervievarea publicului țintă. Acest lucru a ajutat cu adevărat să-mi concentrez blogul. Pur și simplu scrieți 5 întrebări deschise despre nevoile avatarului. Una dintre întrebările mele a fost: „Când vine vorba de ajutorul copilului tău autist, ce soluții te-au ajutat?”

Interviul dvs. ar trebui să dureze doar 15-20 de minute. Puteți face acest lucru prin e-mail, telefon, Skype – oriunde prietenul dvs. este confortabil. Cel mai bine este să întrebi oameni care te cunosc și au încredere în tine. Aș fi prudent dacă doriți să intervievați persoane din orice grupuri Facebook în care vă aflați – mai întâi veți avea nevoie de permisiune.

Această cercetare vă ajută să ajungeți la inima problemelor cu care se confruntă audiența dvs., astfel încât să puteți brainstorm conținut care le rezolvă. De exemplu, interviurile mele au relevat că copiii autiști prosperă cu soluții ponderate. Iată un exemplu de titlu pe care l-am scris pe baza cercetării: „Pături ponderate pentru autism: experiența noastră cu Sonna Zona.”După cum puteți vedea, acest articol nu este doar o cercetare în sec, ci un mod personal de a împărtăși informații și de a recomanda un instrument pe care l-am folosit pentru a rezolva o problemă comună.

Pe măsură ce planificați conținutul dvs., luați în considerare ceea ce puteți oferi personal (produse, servicii, membru, etc.) pentru a vă ajuta avatarul să reducă acele puncte de durere și să crească fericirea.

Gândiți-vă și la „imagine mare”. De exemplu, dacă scriu 10 postări dedicate acestui subiect, pot crea un ebook din acele postări pe care le pot vinde cititorilor și potențialilor. Nu aveți nevoie de o listă lungă de subiecte. Doar 5-10 idei pentru a începe, cu 2-3 subiecte de articol completate cu sfaturi personale, unice și / sau de către experți.

Proiectare și imagini

Nu este esențial să aveți un logo sau un design personalizat în această etapă. Folosiți un șablon atractiv de la WordPress care se potrivește temei blogului dvs., cum ar fi unul cu un design de site web pentru scriitorii care sunt mame. O paletă de culori vă poate face marca mai recunoscută pe măsură ce avansați, dar într-o zi poate doriți să vă schimbați aspectul sau să externalizați dezvoltarea site-ului dvs..

Pentru a crea imagini pentru postări și postări, Canva este un instrument ușor de utilizat, care vă va ajuta să creați imagini de dimensiuni adecvate pentru blogul dvs. și diferite forme de social media.
La adăugarea de imagini, fiecare ar trebui să aibă un „text alternativ” descriptiv (denumit „alt tag”) pentru persoanele cu deficiențe de vedere. Etichetele Alt ajută și SEO, așa că asigurați-vă că creați un titlu care se potrivește cu cuvântul dvs. cheie SEO.

Fii confortabil folosind camera smartphone-ului pentru a crea imagini interesante pe care să le împărtășești. Puteți utiliza, de asemenea, imagini profesionale. Imaginile fără drepturi sunt disponibile pentru resurse fotografice de stoc, cu costuri reduse sau fără costuri DepositPhotos.com sau Pexels.com.

Vezi această listă cu 30 de resurse gratuite de imagine de la Web Gazduire Secret Dezvăluit. NU folosiți NICIODATĂ o imagine pe care o găsiți pe Google pentru blogul dvs.; acestea sunt protejate prin copyright.

Stabilirea limitelor pentru conținutul blogului dvs.

Ar trebui să decideți acum ce fel de limite trebuie să setați atunci când scrieți sau împărtășiți despre copiii, soțul dvs. și alți oameni dragi – inclusiv imagini De exemplu, nu fac niciodată blog despre familia mea în altceva decât într-o manieră utilă, pozitivă și mă asigur că toate fotografiile copiilor mei sunt mult peste bord (fără fotografii de „costum de baie”).

Ce subiecți sensibili veți evita sau trebuie să clarificați cu membrii familiei? Boala, finanțele, pierderea locului de muncă și romantismul pot fi subiecte emoționante, așa că fiți atenți la ceea ce dezvăluiți cititorilor. Chiar dacă afacerea îți decolează, este, de asemenea, înțelept să îți păstrezi telefonul, adresa și eventual chiar secretul de cartier.

2. Configurează-ți blogul mamei

Există o serie de opțiuni de luat în considerare atunci când alegeți să vă configurați blogul, cum ar fi bugetul.

Unde să înceapă: gazduire și funcții de bază

Începeți gândindu-vă la numele de domeniu al blogului dvs. Când am reînnoit blogul mamei mele, a fost nevoie de câteva luni de brainstorming pentru a veni cu brandul, „Embracing Imperfect”. Gândește-te la un nume care încapsulează nișa, personalitatea ta și nevoile publicului tău.

În continuare, veți avea nevoie de un serviciu pentru a vă găzdui blogul.

Există câteva aspecte importante dacă doriți să aveți un blog „gratuit”. Utilizarea unui serviciu „făcut pentru tine”, precum Wix sau Weebly, poate fi de fapt mai costisitor decât ai putea crede. Vei fi foarte limitat în ceea ce poți face cu blogul tău. În Wix, de exemplu, publicul dvs. va fi supus anunțurilor, iar numele dvs. de domeniu va include numele lor în acesta.

Cea mai bună găzduire web pentru autori, antrenori, viitori proprietari de afaceri și oricine dorește un blog-mamă este o opțiune de găzduire de sine, folosind WordPress.

Prima pagină de gazduire A2 (faceți clic pentru a vizita)

Puteți utiliza servicii de găzduire de calitate, la prețuri accesibile, precum A2 Hosting, InMotion Hosting sau SiteGround. Acești furnizori de încredere costă până la 4-4 $ 7 / lună și oferă unele dintre cele mai bune găzduire de site-uri pentru scriitori și bloggeri. Acestea vă pot ajuta să vă configurați și numele de domeniu pentru aproximativ 15-20 USD pe an.

Alegeți o marcă care include „certificat SSL”. Acesta este un certificat de securitate necesar securității și SEO. Domeniul dvs. arată astfel: „https://www.yourdomain.com” în loc de „http: //”. Cereți această opțiune pentru gazda dvs. web.

Editorul WordPress

După ce gazda dvs. a configurat baza de date și blogul dvs. WordPress, accesați postarea „eșantion” furnizată și începeți să scrieți. Consultați aceste site-uri pentru tutoriale bune:

Unul dintre lucrurile grozave despre WordPress este că există mii de plugin-uri care vă ajută să vă conduceți blogul. Acestea sunt instrumente pe care le instalați prin meniul Plugin care vă ajută să mențineți și să executați diferite funcții. Pe măsură ce crești, vei dori să adaugi mai multe, dar ai grijă. Prea multe plugin-uri pot încetini blogul tău. De asemenea, aceste instrumente trebuie actualizate din când în când.

Exemplu de pagină de plugin în backendul WordPress.

Când scrieți prima dvs. postare, în meniul „Nou”, aveți două opțiuni principale: „Post” sau „Pagina”. Sunt similare, dar funcționează diferit. Postările sunt destinate postărilor de blog obișnuite care pot fi actualizate, modificate și reîmprospătate, după caz. Cititorii dvs. se pot abona la ele. Pagini sunt postări statice care se schimbă foarte rar, cum ar fi pagina „Despre”, un set media, codul etic etc..

Așa arată editorul WordPress:

Sfaturi pentru scrierea postărilor excelente

Acum este timpul să începeți prima postare. Asigurați-vă că „vocea” postării dvs. este abordabilă, autentică și cu cunoștințe în timp ce este adecvată pentru publicul și nișa dvs. vizată. Alegeți calitatea în funcție de cantitate. Un post autoritar de 2000 de cuvinte este mai bun decât patru postări de 500 de cuvinte.

În plus, asigurați-vă că subiectele dvs. au un subiect comun. Dacă blogul tău este bine conturat, toate postările tale se vor lega, dar, dacă nu, încearcă să găsești o temă pentru a relata totul, astfel încât să poți conecta postări înrudite în blogul tău. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, eforturile SEO.

Fiecare post trebuie să li se atribuie o „categorie” și o „etichetă”. (Consultați partea dreaptă a imaginii editorului de mai sus.) Categoriile sunt scurte și abordează subiecte pe care le acoperiți în mod regulat. Ar trebui să le limitați la cel mult 6, dar 3 sau 4 este chiar mai bun. Ale mele sunt părinții, autismul și traiul netoxic. Orice altceva va fi o subcategorie sau abordată în subiectul respectiv.

De exemplu, discut în mod normal despre credința mea în postările de părinți. Categoriile vor fi, de asemenea, implicit titluri de meniu în WordPress.

Exemplu: Utilizarea categoriilor de postări ca meniu de navigare pe blog.

Etichetele sunt subiecte pe care le acoperi mai rar. Acestea pot fi mai lungi și mai concentrate pe cuvinte cheie. Pe blogul meu, „autism” este o categorie, în timp ce „soluții de autism” este o etichetă. Nu doriți o etichetă unică pentru fiecare postare, dar subiecte obișnuite la care lucrați.

În cele din urmă, când scrii, păstrează-ți paragrafele scurte (3-4 propoziții) și țese în imagini relevante pe tot parcursul. Acest mod de a „șterge” datele dvs. facilitează scanarea cititorilor. De asemenea, folosiți punctele glonț atunci când are sens.

Probleme legale

Există câteva probleme legale pe care doriți să le luați în considerare atunci când vă scrieți blogul. Acestea vă vor păstra în siguranță pe măsură ce avansați:

 • Filigranează imaginile tale – Indiferent dacă sunt fotografii personale sau elemente grafice pe care le creați, un filigran simplu este un mod rapid și ușor de a vă proteja imaginile. Învăța cum să faci asta în Canva.
 • Fiți conform GDPR – Aceasta este o lege care se aplică tuturor celor care se abonează la blogul dvs. din Uniunea Europeană. Aflați cum puteți configura acest lucru în 10 minute la Blogging Your Passion.
 • Păstrați-vă blogul în siguranță – Veți avea nevoie de un filtru de spam, de securitate și de o modalitate de backup pentru blogul dvs. Acestea sunt incluse în linkul „18 lucruri” de mai sus.
 • Nu plagiați niciodată conținutul  – Dacă doriți să citați blogul cuiva, este o etichetă bună să cereți mai întâi și să le acordați credite întotdeauna!

3. Construiește-ți blogul mamei într-o afacere

Până acum, ați făcut deja o mare parte din lucrările necesare pentru a oferi blogului dvs. cea mai bună șansă de a deveni o afacere profitabilă. În continuare, vom monta toate piesele împreună pentru a vă ajuta să obțineți un venit constant.

Construirea publicului tău

Cum vă atrageți publicul țintă? Există mai multe instrumente pe care fiecare blogger trebuie să le utilizeze pentru a-și crește publicul:

Optimizare motor de căutare

În partea de sus a listei se află optimizarea motoarelor de căutare. Fiecare post pe care îl scrii ar trebui să aibă un cuvânt cheie unic, adică o frază pe care oamenii o caută. Este posibil să aveți o frază în minte, dar trebuie să aflați dacă oamenii o caută. Instrumentele gratuite care vă pot ajuta să descoperiți acest lucru Planificatorul de cuvinte cheie Google (va trebui să configurați un cont Google), Ubersuggest, sau KW Finder (limitat la câteva pe zi).

Planificatorul de cuvinte cheie Google.

După ce găsiți o frază, căutați pe Google întrebări conexe pe care oamenii le au pe această temă și adăugați-le și la postarea dvs. Asigurați-vă că utilizați etichete de titlu (H1, H2) pentru a adăuga titluri care includ cuvântul dvs. cheie și plasați-l în titlul postării. Repetați cuvântul dvs. cheie și variațiile acestuia în postarea dvs., dar asigurați-vă că scrierea este încă bună. Folosește Pluginul Yoast pentru sfaturi despre obținerea celor mai bune rezultate SEO.

Asigurați-vă că mesajele dvs. trimit la:

 1.  Surse autoritare, de exemplu, statistici ale Organizației Mondiale a Sănătății.
 2. Alte postări pe care le-ați scris pe subiect în primul paragraf.

Ceea ce face ca o clasare bună a cuvintelor cheie din Google să se schimbe din când în când. Pentru o revizuire actualizată a modului în care se clasează bine în Google, citiți acest lucru raport de la Backlinko în fiecare an. Este important să utilizați, de asemenea, cuvintele dvs. cheie în rețelele de socializare, în special atunci când partajați postări!

Social media

Vă recomand să alegeți doar 1 sau 2 prize de socializare pentru a vă concentra. Pentru mine, acestea sunt Facebook și Instagram. Odată ajuns pe social media, profitați de fiecare ocazie pentru a învăța, experimenta și încerca lucruri noi. Fii sinele tău natural și aliniează-te mărcii tale cât se poate de autentic.

Asta sunt eu pe Facebook!

Instalați un plugin pe WordPress care permite cititorilor dvs. să partajeze postări cu majoritatea platformelor sociale populare, chiar dacă nu sunteți pe ele. Puteți utiliza un plugin cum ar fi Partajare socială ușoară sau Social Snap care ajută la conectarea cu diferite rețele.

În cele din urmă, fii prudent cu ceea ce împărtășești și cum spui lucrurile. Este ușor de interpretat greșit și de listat negru în climatul de astăzi. Fii sincer și autentic, dar respectuos mai presus de toate.

Buletin informativ prin e-mail

Un buletin informativ de e-mail vă va ajuta să păstrați legătura cu publicul dvs., să faceți anunțuri, să oferiți mai multe sfaturi și multe altele. Puteți utiliza un serviciu de e-mail de marketing, cum ar fi MailChimp sau Mailerlite a începe.

Exemplu: Îmbrățișarea contului Imperfect MailChimp.

Newsletterul dvs. nu trebuie să fie fantezist, ci doar informații utile pe care le trimiteți publicului dvs. în mod regulat (adică la fiecare două săptămâni). Pentru a primi persoanele pe lista dvs. de e-mail, creați un articol gratuit valoros, cum ar fi o astfel de fișă cu („Top 10 Tips for New Parents”) și promovați-o pe social media.

Evenimente video

Mai devreme sau mai târziu, aproape fiecare blogger trebuie să intre pe video. Opțiunile dvs. aici sunt nelimitate, de la o scurtă poveste Instagram la evenimente de 60 de minute pe Facebook Live, la orice lungime pe propriul canal YouTube. Este o practică bună să vă așezați confortabil în fața camerei și vă va ajuta să vă stabiliți autoritatea.

Exemplu: Una dintre sesiunile mele live de FB.

Îl poți consulta pe unul dintre ai mei  Facebook trăiește despre cum să-ți îndeplinești obiectivele.

Stabilirea autorității

Trebuie să deveniți o autoritate în nișa dvs. pentru a conduce traficul. Cum poți face asta pe lângă social media? O modalitate cheie este de a construi relații reale cu oamenii aflați în nișe conexe. Puteți face acest lucru în mai multe moduri:

 •  Postare blog invitat – Pozați bloguri cu trafic mare în nișa dvs. care se potrivesc tonului blogului dvs. Examinați-vă ghidul de trimitere și aruncați o privire bună la postările invitați. Cheia pentru a conduce traficul este să vă asigurați că aveți un link în interiorul postării de oaspeți la o postare relevantă a dvs., dacă este permis.
 • Conferințe Blogger – Participarea la conferințe de blogger vă ajută să faceți rețea cu bloggeri și mărci, în plus veți învăța abilități și practici de blog actualizate.
 • Gândiți-vă local – Consultați locațiile locale care se potrivesc cu expertiza dvs., cum ar fi rețelele TV publice, posturile de radio, podcasturile și evenimentele pe care le puteți comercializa în timp ce participați la.
 • Alătură-te grupurilor Facebook dedicate nișei tale – Este nepoliticos să îți promovezi blogul în grupuri, dar poți să împărtășești ceea ce știi și să te stabilești ca autoritate. Urmăriți sau prietenii cu care doriți să construiți prietenii reale.

Idei de monetizare pentru blogul tău mami

Bloggerii de succes spun că ar trebui să aveți 7 fluxuri de venituri. Cu un blog, poate fi la fel de ușor ca aceste rute de venituri comune pentru bloggeri:

1. Sponsorizare

Brandurile plătesc bloggerilor pentru a promova și publica postări, partajări sociale și multe altele. Unii chiar cumpără rețete sau fotografii de la bloggeri calificați. Majoritatea bloggerilor încep prin revizuirea produselor gratuit pe măsură ce își construiesc portofoliul și mulți lucrează cu o rețea de influencer, cum ar fi Bias colectiv, odată ce sunt suficient de mari.

2. Marketing afiliat

Când vă alăturați unui program de afiliere, obțineți venituri pentru tot ceea ce vindeți prin linkurile de afiliere. Amazon.com este unul dintre cele mai recunoscute și mai simple. Pentru bloggeri mai mari, rețele precum ShareASale și MediaVine creați un profit pasiv profitabil pentru bloggeri.

3. Crearea de produse pentru a vinde

Bloggerii care au ochii pentru design sau spirit creează tricouri sau căni prin companii precum Teespring. Alții creează calendare, jurnale și cărți electronice care se adresează nevoilor publicului lor sau inventează ceva complet nou!

4. Muncă independentă

Folosiți-vă blogul, fotografiile și postările pentru invitați pentru a vă construi portofoliul. După ce ai experiență sub centură, poți începe să scrii pentru alții pentru plata, comercializarea pe rețelele de socializare sau vânzarea fotografiilor către casele de stocuri. Mulți bloggeri devin, de asemenea, asistenți virtuali sau web designeri.

5. Cursuri de predare

Dacă aveți o abilitate specifică, învățați-l cu videoclipuri, cărți electronice și / sau un grup de asistență sau utilizați o platformă de genul docil pentru a crea un curs.

6. Vânzare directă

Mulți influenți profită de aceste oportunități de afaceri gata, dacă produsul servește direct publicului țintă. De exemplu, un brand proteic pudră ar putea funcționa bine pe un blog de fitness.

7. Antrenor

Mulți bloggeri dezvoltă expertiză sau se certifică într-un domeniu și își transformă blogurile într-o afacere de coaching.

După cum puteți vedea, blogul dvs. de mamă poate fi mai mult decât un simplu loc unde să vă împărtășiți gândurile cu privire la parenting. Poate fi baza pentru o carieră înfloritoare – și nu doar ca scriitor! Blogging-ul oferă o varietate de oportunități antreprenoriale, freelance și alte oportunități dacă aveți timp și grijă pentru a-l planifica la fel ca pe o afacere.

Cele mai populare bloggerii mami

Iată câteva dintre favoritele mele personale și cum își câștigă veniturile:

1. Brandi Jeter 

Brandi Jeter – Mama știe totul

Brandi Jeter din Mama Știe că totul scrie despre trecerea de la un părinte mamă singură la o mamă măritată a unei fiice nou-născute și în creștere. Ea este, de asemenea, antrenor de blogging, conduce o comunitate de blogging și a scris mai multe cărți electronice și cărți.

2. Vera Sweeney și Audrey McClelland

Vera Sweeney – Lady and The Blog
Audrey McClelland – MomGenerations

Vera Sweeney și Audrey McClelland au început cu propriile bloguri în urmă cu mai bine de un deceniu. Au devenit parteneri de afaceri și acum gestionează Permisul pentru Hustle, care îi ajută pe oameni să prospere prin găsirea unui echilibru între muncă și viață. Vera și Audrey lucrează în continuare cu numeroase mărci cu nume mari, evenimente gazdă, predă la conferințe și multe altele!

3. Amiyrah Martin

Amiyrah Martin – 4 palarii & Frugal

Amiyrah Martin din 4 palarii & Frugal scrie despre plăcerea vieții de familie cu un buget, dar acesta este doar vârful aisbergului. Ea împărtășește cum să scape de datorii și să prospere pe un buget strict. Este un fan al Star Wars atât de mare încât a acoperit numeroase evenimente de covoare roșii și chiar a jucat într-un anunț Star Wars pentru Target..

4. Leah Segedie

Leah Segedie – Mamavatie

Leah Segedie din Mamavation.com este un blogger activist care a început prin împărtășirea secretelor sale de a pierde 100 de kilograme și ajutând mamele să se potrivească. Astăzi, lucrează în mișcarea vieții organice și se consultă cu companii alimentare și legiuitori cu nume mari pentru a menține alimentele copiilor noștri în siguranță.

Blogurile mamă sunt încă relevante astăzi?

S-a vorbit mult despre dacă blogurile sunt sau nu relevante. Ele sunt, dar natura blogging-urilor s-a schimbat. Oamenii nu aleargă pe blogurile mamă pentru a afla cele mai recente despre cum își crește cineva copilul. În schimb, aceștia caută conținut valoros și perspective noi care să-i ajute să își îmbunătățească propria situație. Asta înseamnă că blogul dvs. trebuie să fie plin de conținut benefic, optim, optimizat doar pentru publicul țintă.

De exemplu, blogul meu se adresează mamelor care cresc copii autiști și oferă strategii holistice pentru a-și ajuta copiii – și ei înșiși – să prospere.

Dacă furnizați un conținut unic, personalizat pentru o anumită audiență, aveți o șansă bună să vă câștigați viața de pe blogul dvs., fie direct din bloguri, fie de la o companie de companie..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map