Cum să începeți un magazin Facebook Shopify (Ghid pentru începători pas cu pas)

Una dintre cele mai mari decizii pe care le veți lua ca vânzător online este să alegeți o platformă pentru vânzarea produselor. Puteți accesa un serviciu complet gestionat, cum ar fi Shopify sau BigCommerce, un coș de cumpărături complet configurabil sau o soluție precum WooCommerce.


Chiar dacă aceste soluții încep de la 0 USD sau de la aproximativ 25 USD / lună, costurile lor se adaugă rapid pe măsură ce adăugați mai multe aplicații pentru a vă extinde funcționalitățile magazinului.

Pe lângă costurile de întreținere a acestor instrumente / servicii, trebuie să înregistrați și un nume de domeniu și să achiziționați un certificat SSL (și orice alte produse premium de care aveți nevoie pentru a vă construi magazinul). După cum vedeți, aveți nevoie de investiții rezonabile pentru toate acestea. Acum, dacă aveți deja o audiență – chiar dacă este una mică, offline – puteți justifica toate aceste cheltuieli.

Dar dacă vrei să vinzi cu zero persoane? Și un buget foarte limitat? Sau … dacă „experimentezi” doar vânzarea sau încercarea unui produs online?

Ei bine, în acest caz, este posibil să nu vă puteți permite aceste soluții. Dar iată unde vă poate ajuta un magazin Shopify Facebook.

Navigare

 • Exemple de magazine Facebook Shopify
 • Pasul 1: alegeți Planul Shopify Lite
 • Pasul 2: integrează-te cu contul tău de Facebook
 • Pasul 3: Adăugați produse la magazinul dvs. Facebook prin intermediul Shopify
 • Care este feedback-ul utilizatorului real – orice bun?
 • Este ușor de vândut pe Facebook cu Shopify

lista Instrumente 

 • Platforma – Shopify, Facebook
 • (Asta e tot ce ai nevoie, simplu!)

Ce este un magazin Facebook Shopify?

1Captura de ecran a magazinului Shopify Facebook (sursa).

Un magazin Shopify Facebook este un magazin care rulează pe Facebook și este alimentat de Shopify.

Cu Lite de la Shopify sunt 9 USD / lună planificați, puteți adăuga un magazin pe pagina dvs. de Facebook și puteți începe să vindeți pe Facebook. Prin deschiderea unui magazin online ca acesta, puteți evita cheltuielile pentru construirea unui site web de la zero și investiți în soluții și produse de comerț electronic scumpe.

Beneficiile unui magazin Facebook Shopify

Când combinați Facebook și Shopify, veți obține toată bunătatea ambelor lumi. Avantajele obținerii unui magazin Facebook Shopify, inclusiv:

 • Posibilitatea de a vinde produse nelimitate
 • Asistență pentru peste 70 de gateway-uri de plată
 • Gestionarea comenzilor și expedierii (prin intermediul tabloului de bord ultra-intuitiv al Shopify)
 • Experiență sigură și receptivă
 • Urmărirea și raportarea vânzărilor
 • Sprijin global și monedă fiscală
 • Creșteți gradul de conștientizare a mărcii cu ajutorul indicatorilor populari Facebook (like-uri, share-uri, promoții etc.)
 • Reduceți costurile și timpul construirii unui magazin online de la zero

Și mult mai mult.

30% dintre cumpărătorii online ar putea face o achiziție din rețeaua de socializare. Și, 20% au spus Facebook i-a determinat să cumpere online un nou produs sau serviciu

A avea un magazin Shopify Facebook vă va ajuta cu siguranță în strategia dvs. generală de afaceri

Și pe lângă Facebook, Shopify Lite vă oferă acces și la „Butonul Cumpără” al Shopify. Cu această caracteristică, puteți adăuga un buton de cumpărare la o serie de locuri, de exemplu, site-ul dvs. web. Deci, dacă executați un blog sau faceți un site web și doriți să le permiteți cititorilor să cumpere de la acesta, Shopify Lite vă acoperă.

Exemple de magazine Shopify Facebook

1. BestSelf.co

BestSelf.co rulează un magazin excelent Shopify Facebook. Mai jos, puteți vedea cum BestSelf.co își afișează frumos produsele din magazin în magazinul său Facebook.

Exemplu magazin online ShopifyExemplu de Facebook Shop – BestSelf.co

Punerea produsului dvs. spre vânzare pe (sau prin) Facebook țese o mulțime de mijloace de angajare în procesul de achiziție.

De exemplu, atunci când un utilizator Facebook face clic pe oricare dintre produsele dvs., acesta poate 1- să-i placă, 2- să-l împărtășească cu prietenii, 3- să-l salveze pentru mai târziu și 4- să lase comentarii despre orice produs sau întrebări de cumpărare pe care le-ar putea avea..

Beneficiile vânzării pe FacebookBeneficiile Vânzării pe Facebook.

Acum gândiți-vă – dacă aceste produse ar fi pe magazinul dvs., majoritatea acestor activități ar avea nevoie de utilizatori pentru a se înscrie. Dar în interiorul Facebook, acestea au fost deja conectate la conturile lor de Facebook!

De asemenea, pot adăuga produsul și în coșurile lor. Pentru a finaliza restul procesului de checkout, puteți aduce vizitatorul pe site-ul dvs. web sau la magazin (dacă aveți unul) sau pur și simplu să lăsați utilizatorii să finalizeze plata prin Facebook în sine.

BestSelfCo, de exemplu, duce vizitatori pe site-ul său web pentru finalizarea achiziției.

Checkout Facebook pe magazinFacebook Checkout în magazin – Puteți direcționa vizitatorii la efectuarea plății pe site-ul magazinului.

2. Biroul tău permanent

[Actualizări: YourStandingDesk.com nu mai rulează acum un magazin Facebook.]

Dar Ian Atkins, fondatorul YourStandingDesk.com folosește Shopify pentru a rula magazinul său de Facebook și preferă utilizatorii să finalizeze achiziția prin intermediul său Magazin Facebook.

Plata prin magazinul FacebookAlternative – checkout pe Facebook.

3. Stăpân & Dinamic

Iată un alt exemplu de la Maestru & Dinamic:

Exemplu magazin online ShopifyUn alt exemplu de magazin Facebook – Master & Dinamic.

Pentru a găsi mai multe exemple din magazinul Shopify Facebook, consultați vitrina clienților Shopify.

Acum că înțelegeți cum arată un magazin Shopify Facebook, treceți rapid peste pașii pe care îi puteți utiliza pentru a crea magazinul dvs. Facebook.

Încercați magazinul Shopify Facebook (14 zile gratuit)

Cum să porniți un magazin Facebook Shopify în 3 pași

 1. Înregistrează-te la Shopify Lite Plan pentru doar 9 USD / lună
 2. Integrează-ți conturile Shopify și Facebook
 3. Adăugați produse la magazinul dvs. Facebook prin intermediul Shopify

Pentru a crea un magazin Facebook cu Shopify, mai întâi va trebui să creați o pagină de afaceri Facebook. La această pagină veți adăuga o secțiune de magazin. Deci, dacă nu aveți încă, iată referință rapidă pentru a face o pagină Facebook.

În mod ideal, nu trebuie să aveți doar o pagină pregătită, ci și să aveți câteva 100 de urmăritori pe ea înainte de a adăuga un magazin la ea. În acest fel, veți avea o audiență implicată pe care să o comercializați – chiar din prima zi!

Cu acest sfat, suntem gata să începem să construim magazinul.

1. Selectați și comandați Planul Shopify Lite

Pentru a accesa și comanda Planul Lite, trebuie să accesați pagina de prețuri Shopify și să căutați coloana „Shopify Lite”.

Shopify Lite PlanFaceți clic pe „Vizualizați planul Shopify Lite”. În pagina următoare, faceți clic pe „Începeți testarea gratuită pentru 14 zile” pentru a începe să utilizați Shopify Lite.

Pentru a configura Shopify Lite, introduceți mai întâi un nume de utilizator, o parolă și numele magazinului; și detalii despre produsele dvs..

Detaliile magazinului Shopify FacebookShopify vă va solicita contactul personal și detaliile de bază ale afacerii. Completați-le pentru a începe.

2. Integrează-ți conturile Shopify și Facebook

După ce introduceți informațiile despre companie, este timpul să integrați contul Shopify și pagina dvs. de Facebook.

Pentru a conecta contul Shopify la pagina dvs. de Facebook, faceți clic pe butonul „Conectați contulButon la Facebook > Cont.

Integrarea magazinului Facebook ShopifyFaceți clic pe „Conectați-vă la cont” pentru a integra Shopify în contul dvs. de Facebook.

Shopify va solicita apoi permisiunea de a vă citi profilul de Facebook. Faceți clic pe butonul ‘ContinuaButon ”.

Integrarea magazinului Facebook ShopifyFaceți clic pe „Continuare” pentru a integra Facebook cu Shopify.

În acest moment, Shopify va solicita permisiunea de a gestiona și publica conținut în numele dvs. Așadar faceți clic pe butonul „Alegeți ceea ce vă permitețiLink.

Pe ecranul următor, alegeți ambele opțiuni și faceți clic pe „O.K“.

Integrarea magazinului Facebook ShopifyContul dvs. Shopify este acum integrat cu contul dvs. de Facebook.
Integrarea magazinului Facebook ShopifyFaceți clic pe „OK” pentru a continua.

În sfârșit, Shopify vă va solicita pagina la care doriți să adăugați secțiunea magazin. Așa că alegeți pagina pe care tocmai ați creat-o (sau orice altă pagină la care ați putea dori să adăugați secțiunea magazin).

Integrarea magazinului Facebook ShopifyConectați-vă la o pagină de Facebook pe care o gestionați dând clic pe „Conectați pagina”.

Acum, este posibil să știți că nu puteți vinde câteva articole pe Facebook (de exemplu, lucruri precum alcool, arme, droguri și multe altele).

Deoarece vă veți găzdui magazinul pe Facebook, în pasul următor, trebuie să acceptați termenii și condițiile magazinului Facebook. Citiți cu atenție și faceți clic pe butonul „Acceptați termeniiButonul „odată ce sunteți sigur.

Facebook-comerciant-termsTermenii și condițiile Facebook.

După ce ați acceptat termenii comercianți Facebook, o secțiune magazin va fi adăugată la pagina pe care ați ales-o în configurare.

Magazin Shopify nepublicatMagazinul dvs. de pe Facebook este acum offline.

Dar, după cum vedeți, magazinul pe care îl creați în acest moment nu va fi în direct.

Pentru a publica magazinul, trebuie să accesați tabloul de bord Shopify și să oferiți detaliile de facturare. Accesați aceste setări făcând clic pe butonul „Accesați ShopifyButonul din pagina magazinului dvs. Facebook. Sau doar conectați-vă la Shopify și faceți clic pe butonul „Facebook’ element din panoul din dreapta al tabloului de bord Shopify.

Configurarea canalului Facebook în ShopifyAccesați canalul Facebook Shopify.

Acum, pentru a activa magazinul Facebook, faceți clic pe „selectați un plan ”.

Activați magazinul ShopifySelectați un plan pentru a începe vânzarea.

Pe ecranul următor, veți vedea diferitele planuri Shopify.

Alegeți planul Shopify Lite de 9 dolari și introduceți detaliile cardului dvs. de credit. (Aflați mai multe despre prețurile de la Shopify aici.)

Cumpărați planurile de prețuriAlegeți Shopify Lite pentru a activa magazinul Shopify Facebook.

Imediat ce introduceți detaliile cardului dvs. de credit și Shopify îl verifică, sunteți setat.

Dacă vizitați pagina de Facebook, veți observa că secțiunea magazin este actualizată și că este publicată și vizibilă pentru toți urmașii dvs..

Magazin publicatComparativ cu cele anterioare, magazinul tău Facebook este acum online – Puteți începe să vindeți acum.

Nu uitați că Shopify nu vă percepe nicio taxă în acest moment, deși colectează detaliile de facturare. Vei fi taxat doar atunci când se încheie procesul de 14 zile.

După ce ați integrat contul Shopify și pagina dvs. de Facebook, iar secțiunea magazin a fost adăugată și publicată pe pagina dvs., sunteți gata să adăugați produse în magazinul dvs. Toate produsele pe care le adăugați în contul dvs. Shopify vor apărea automat în magazinul dvs. Facebook.

3. Adăugați produse la magazinul dvs. Facebook prin intermediul Shopify

Pentru a adăuga produse, faceți clic pe butonul „Adăugați primul dvs. produs pentru a începeLink.

Adăugarea de produse la magazinul dvs. ShopifyAcum. puteți începe să adăugați produse la magazinul dvs. Facebook.

Adăugarea de produse este simplă cu editorul ușor de utilizat al Shopify. Pentru această ocazie, am adăugat în contul meu Shopify o plantă Feng Shui numită „Lady Palm”. (Tocmai am bifat rapid o scurtă descriere a produsului și am adăugat o imagine de pe un site de fotografii de stoc. Dar trebuie să petreci timp în acest pas.)

În orice caz, iată cum arată produsul meu în editorul Shopify:

Editor ShopifyAdăugarea produsului în editorul Shopify.

Acum, ceea ce mă așteptam era ca, în momentul în care aș adăuga și publica un produs pe contul meu Shopify, acesta va apărea pe magazinul meu de Facebook, dar nu a fost cazul. De fapt, când am dat clic pe canalul Facebook, am primit următorul mesaj:

Eroare la publicarea produselorAcest lucru este perfect normal atunci când produsele dvs. nu s-au afișat după ce ați adăugat.

Întrucât nu am primit nicio eroare de publicare, probabil că m-am gândit crearea unei colecții, Marcarea acestuia vizibilă pe Facebook și mutarea produsului meu în colecție ar rezolva problema. Așa că am făcut toate acestea și totuși produsul meu Shopify nu a apărut pe magazinul meu de pe Facebook.

Așa că am citit pe ea și se pare că, atunci când un magazin este publicat pe Facebook, echipa de Facebook o examinează.

Abia după ce obțineți aprobarea, produsele dvs. apar pe magazinul dvs. Facebook. De fapt, conținutul de ajutor al Shopify spune asta ar putea dura până la 48 de ore pentru a putea publica produse în magazinul dvs. Shopify Facebook.

Presupun că nu există nimic de panică aici și ar trebui să auziți de la echipa de recenzie a Facebook în termen de 2 zile. Și cu asta, magazinul tău Facebook Shopify ar trebui să fie funcțional.

Și în caz că vă întrebați, magazinul meu a primit aprobare:

Magazinul meu Facebook ShopifyProdusul este afișat după ce echipa Facebook a aprobat magazinul meu.

4. Optimizați-vă listele de produse pentru Facebook

După ce magazinul este „deschis”, este timpul să vă optimizați conținutul și imaginile, astfel încât acestea să strălucească pe Facebook și să apară când utilizatorii le caută. Facebook oferă câteva recomandări utile de listare a produselor aici.

Și cum am spus la început, cu cât crezi mai mult pe pagina ta, cu atât vei obține mai multe vânzări. Citiți aceste sfaturi eficiente de marketing pe Facebook pentru a începe.

Așadar, este vorba despre pornirea unui magazin pe Facebook cu Shopify.

Magazinul Shopify ajută compania Facebook?

Satul cărților de bucate este un magazin online de cărți de bucate care oferă cărți de bucate colectabile și de epocă pentru clienți casual și profesioniști. Wendy Guerin, co-fondatorul Cookbook Village ne-a oferit feedback despre magazinul Shopify Facebook,

Cookbook Village FacebookPagina de Facebook a Cookbook Village

Te ajută în afacerea ta?

Nu obținem multe vânzări prin intermediul canalelor de socializare. Cea mai mare parte a afacerii noastre vine din e-mail și marketing de conținut … blogul nostru despre colectarea cărților de bucate atrage piața noastră de nișă și conduce o mulțime de clienți noi la magazinul nostru Shopify.

Facebook Shop este gratuit și ne servește bine pentru a arăta că suntem un magazin de comerț electronic, precum și un blog … mulți intră pe blogul nostru prin căutarea organică și prin social media, dar nu își dau seama rapid că vindem și cărți de bucate..

Magazinul Facebook expune acest lucru și numai asta îl pune în valoare. Cu toate acestea, nu vom plăti un plus pentru această integrare, având în vedere cele de mai sus.

Ați sugera acest lucru proprietarului magazinului?

Este posibil să existe mai multe opțiuni pentru magazinul Facebook în magazinul de aplicații Shopify. Nu le-am mai încercat recent – am încercat cu un an în urmă și l-am eliminat, deoarece era un buggy.

Având în vedere că funcția Magazin Facebook Shopify vine cu abonamentul (nu sunt sigur dacă este cu toate pachetele … dar cred că da), merită să îl adăugați pe pagina dvs. de Facebook … mai ales datorită cât de ușor de configurat.

Merită să îl testați pe piața dvs. – nu există niciun dezavantaj.

Cu toate acestea, Wendy consideră că trebuie să îmbunătățească integrarea,

„Funcționalitatea este limitată. Există câteva lucruri pe care aș dori să le schimb – magazinul automatizează care sunt elementele care apar ca primele articole pe care le vedeți pe pagina principală de Facebook. Unele dintre elementele noastre cele mai puțin interesante par să fie arătate și nu există nicio rimă sau motiv (despre care știm) despre motivul pentru care apar acele elemente. Shopify vă permite să selectați ce colecții se sincronizează cu Facebook și ce articole dintr-o colecție, dar aceasta este practic dimensiunea opțiunilor pe care le-am găsit disponibile pentru personalizarea magazinului Facebook. “

În general, Wendy consideră că este integrarea Shopify pe Facebook,

Magazinul Facebook Shopify a fost ușor de implementat. Este nevoie de doar câteva minute pentru a o configura. Wendy Guerin, co-fondator al Satul cărților de bucate

Încercați magazinul Shopify Facebook (14 zile gratuit)

Shopify și Facebook – Combinație excelentă?

Cu toate că planul Lite Shopify este un mod bun și accesibil de a intra în vânzarea online, nu îl recomand ca platformă finală de vânzare online..

Este ideal atunci când începeți, dar în cele din urmă – ar trebui să începeți un magazin online adecvat, cu o soluție precum Shopify … și să folosiți magazinul Shopify Facebook ca un canal de vânzări adăugat și nu ca magazin principal. (Apropo, toate planurile Shopify includ canalul de vânzări Facebook, deci nu va trebui să cumpărați un addon sau nimic altceva.)

Așa că, ori de câte ori sunteți gata, faceți o mișcare către un magazin online complet suflat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map