Cum să începeți un blog de fotografie folosind WordPress (și 4 moduri de a monetiza)

Oamenii pornesc bloguri de fotografie din unul dintre aceste două motive:


# 1. Când caută să-și folosească blogurile de fotografie pentru a genera oportunități pentru afacerea și serviciile lor de fotografie.

SAU

# 2: Când sunt doar fotografi hobbyisti și vor să-și împărtășească reclamele cu lumea întreagă. Desigur, în timp ce fac acest lucru, vor să câștige bani din acest proiect lateral al lor.

Înainte de a vă arăta pașii pentru a construi un blog de fotografie WordPress, este important să înțelegeți de ce doriți să începeți blogul dvs. de fotografie. Această informație va influența totul despre blogul dvs. foto, de la alegerea temei la diferitele metode de monetizare.

Începem prin a defini obiectivele principale ale blogului dvs. de fotografie.

Navigare

 • Determinați obiectivul blogului dvs. foto
 • Alegerea unei nișe
 • Pasul 1: alegeți un nume de domeniu și o gazdă web
 • Pasul 2: alegeți o temă WordPress
 • Pasul 3: Instalați plugin-uri relevante
 • Patru moduri eficiente de a-și monetiza blogul foto

lista Instrumente 

Divulgare FTC: BuildThis primește taxe de trimitere de la instrumentele enumerate pe acest site web. Dar, opiniile se bazează pe experiența noastră și nu pe cât plătesc. Ne concentrăm pe a ajuta micile companii și persoane fizice să creeze site-uri web ca afacere. Vă rugăm să ne susțineți activitatea și să aflați mai multe despre dezvăluirea noastră câștigătoare.

Obiectivele dvs. pentru pornirea unui blog de fotografie

Pentru a stabili obiectivele dvs. de blogging foto, răspundeți la această întrebare simplă:

„Ce vreau să obțin cu blogul meu?”

Câteva răspunsuri tipice ar fi:

 • Generați mai mulți clienți sau clienți pentru afacerea mea independentă de fotografie
 • Vinde-mi fotografiile
 • Generați o sursă de venit pasivă
 • Atrage studenți pentru cursul meu de fotografie

Si asa mai departe…

A avea obiective multiple este, de asemenea, bine. De exemplu, este bine să începeți un blog de fotografie cu obiectivele pentru a obține mai mulți clienți pentru afacerea dvs. și, de asemenea, pentru a preda alți fotografi lecții de fotografie și freelancing.

Aceasta nu este altceva decât diversificarea veniturilor blogului tău.

Blogul de fotografie al lui Ryan Brenizer este un exemplu excelent al unui astfel de blog care rezolvă multe scopuri:

 • Acesta servește ca portofoliu al lui Ryan și, prin urmare, generează oportunități pentru afacerea sa.
 • Este sportiv o secțiune de revizuire a echipamentelor în care Ryan examinează câteva produse selectate – permițând astfel lui Ryan să obțină un venit pasiv cu marketingul afiliat.
 • De asemenea, ajută la atragerea studenților pentru atelierele de fotografie ale lui Ryan.

brenizer-ryanRyan BrenizerBlogul de fotografie

De asemenea, vă puteți concentra pe mai multe canale de venit. Deci, enumerați toate obiectivele blogului dvs. înainte de a trece la pasul următor. Aceste obiective vă vor ajuta să alegeți metodele corecte de monetizare.

Un alt lucru pe care trebuie să-l facem înainte de a începe cu configurarea blogului dvs. este să vă finalizați nișa.

Alegeți o nișă înainte de a începe un blog de fotografie

Dacă ești fotograf profesionist, ai deja o nișă. Așadar, puteți continua la secțiunea următoare unde vedem pașii de configurare.

Dar dacă sunteți doar un fotograf hobbyist, mai mult decât atât, un fotograf generalist hobbyist, trebuie să alegeți o nișă. Alegerea unei nișe pentru blogul dvs. de fotografie vă va ajuta să atrageți publicul potrivit către blogul dvs..

Alegerea unei nișe vă permite să:

1. Oferiți conținut relevant

După ce finalizați o nișă, vă puteți concentra pe subiectele care interesează publicul țintă. De exemplu, un blog de fotografie cu stil de viață va acoperi diferite lucruri dintr-un blog de fotografie de călătorie.

2. Partener cu companiile potrivite

Alegerea unei nișe vă ajută să selectați produsele sau serviciile potrivite pentru a revizui pe blogul dvs. Acest lucru este important, deoarece nevoile unui blogger foto portret sunt diferite de nevoile unui fotograf de comerț electronic.

Nu uitați: este doar atunci când creați produsele potrivite pentru a genera vânzări și venituri afiliate.

3. Poziționează-te pe piață

Lipirea de o nișă vă ajută să deveniți în cele din urmă resursă.

Așa că asta ne aduce întrebarea cum poți alege de fapt o nișă pentru blogul tău de fotografie.

Ei bine … mai ales, alegerea nișei tale va depinde de interesele, cunoștințele domeniului sau expertiza ta.

Totuși, iată câteva idei populare de bloguri de fotografie pe care trebuie să le aveți în vedere:

 • eCommerce
 • Proprietate imobiliara
 • Natură
 • Mod de viata
 • Nuntă
 • Eveniment
 • Alimente
 • Alb-negru
 • Urban
 • Panoramele
 • animale
 • Sport
 • Arta
 • O culoare
 • Fotografii aeriene

(Puteți găsi argumente pro și unele dintre aceste nișe în acest articol de Josh.)

Acum, înțelegând scopul principal al blogului dvs., precum și necesitatea de a alege o nișă, suntem pregătiți să analizăm pașii de configurare a blogului.

Iată cei trei pași pe care trebuie să îi faceți pentru a construi un blog de fotografie cu WordPress.

Cum să începeți un blog de fotografie

Pasul 1: Alegeți un nume de domeniu și găzduire

Primul pas pentru crearea unui blog foto de succes este alegerea unui nume de domeniu. Numele dvs. de domeniu este adresa dvs. online.

Vă recomand întotdeauna să folosiți propriul nume ca nume de domeniu, deoarece acționează ca un exercițiu perfect de marcare. Acest lucru este și mai important dacă blogul dvs. foto este și CV-ul dvs. online, care este cel mai probabil.

După ce ați ales un nume de domeniu, rezervați-l cu unul dintre registrele de domeniu de încredere precum Namecheap.

Namecheap oferă prețuri excelente și asistență extraordinară pentru clienți. Nu trebuie să căutați mai departe de acest serviciu pentru a vă rezerva numele de domeniu.

Notă rapidă: Majoritatea companiilor de găzduire vă permit să înregistrați și nume de domeniu.

Cu toate acestea, aș recomanda să cumpărați domeniul și găzduirea separat, deoarece, la un moment dat, blogul dvs. ar putea crește atât de mult încât s-ar putea să doriți să treceți la o altă găzduire. Transferul de domeniu este mult mai ușor atunci când nu este însoțit de găzduire.

Ok … deci, odată ce ai numele domeniului, următorul pas este să cumperi găzduire pentru site-ul tău.

Adresa dvs. web sau numele de domeniu vor afișa site-ul dvs. web odată ce îl găzduiți. Există mulți furnizori de găzduire web pe care îi considerați.

Dar ar trebui să mergi Gazduire InMotion deoarece:

 1. Este foarte ușor să instalați și să gestionați WordPress la InMotion.
 2. Este extrem de rentabil cu planul de găzduire WordPress începând cu doar 2,95 USD / lună pentru blogurile începătoare.
 3. Se aprinde rapid, datorită tehnologiei sale SSD.

Puteți citi recenzia mea completă la Web Hosting Secret Revealed. În mod alternativ, puteți consulta și site-ul meu Ghid de găzduire WordPress aici.

Pasul # 2: Alegeți o temă de blogging pentru fotografii WordPress

Când abia începeți, este bine să începeți cu o temă gratuită. Când configurați această temă, veți realiza funcțiile de care aveți cel mai mult nevoie. Aceste informații pot fi de mare ajutor atunci când cumpărați o temă premium.

Iată două frumoase teme gratuite pentru bloguri foto WordPress.

Tema gratuită nr. 1 – fotografie perfectă

foto-perfectăDemo & Descarca

Photo Perfect este o temă receptivă la blogurile foto WordPress, care prezintă fotografiile folosind un stil de zidărie.

Dispune de o imagine completă pe pagina principală. Puteți utiliza acest slot pentru a afișa cea mai bună imagine. Nu numai că, atunci când utilizatorii trec peste oricare dintre imaginile afișate, au opțiunea de a naviga la postarea de blog corespunzătoare sau de a previzualiza imaginea într-o cutie de lumină mare.

Tema gratuită # 2 – Photomania

foto-ManiaDemo & Descarca

Photomania este o altă temă eficientă de blogging foto pentru WordPress.

Funcția de căutare a paginii de pornire o face deosebit de potrivită pentru dvs. dacă doriți să le permiteți cititorilor să vă caute (și să cumpere) fotografiile. Funcția de cumpărare nu este încorporată, dar există pluginuri gratuite care vă vor ajuta să îl adăugați. De asemenea, această temă vine cu un glisor imens pe pagina de start.

Deci, acestea au fost opțiunile gratuite.

Dar dacă puteți începe cu o temă premium, faceți din toate punctele de vedere.

Găsiți mai jos 3 dintre cele mai uimitoare teme premium de bloguri foto WordPress.

Tema plătită # 1 – Divi

Divi din Elegant Themes este o temă WordPress cu mai multe scopuri care vă poate ajuta să construiți orice site web WordPress. Bloguri foto incluse.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unei teme precum Divi este că mai mult decât o temă, este un constructor de teme. Este livrat cu diverse elemente pe care le puteți trage și plasa pe pagina dvs. și vă puteți construi site-ul web așa cum vă imaginați. În plus, puteți actualiza designul site-ului dvs. după cum doriți.

Și după cum veți ști, glisoarele sunt o caracteristică foarte de dorit într-un blog de fotografie, deoarece oferă modalități de prezentare a lucrărilor. Iată unde Divi notează notele complete.

Modulul glisant Divi vă permite să plasați glisoare oriunde pe site. Puteți regla ușor înălțimea și lățimea glisoarelor. De asemenea, puteți controla animațiile și culorile pentru glisoare.

Prețuri: Divi face parte din componența Elegant Themes, care începe de la 69 USD pe an. Obțineți 87 de teme și 6 pluginuri ca parte a acestei membri.

Dacă vă place Divi și sunteți sigur că îl veți folosi pentru totdeauna, puteți lua în considerare să mergeți pentru planul lor de viață, care se achită la o taxă unică de 249 USD.

Iată un exemplu a unui blog de fotografie simplu, dar frumos, creat cu Divi.

divi-eșantionDemo & Descarca

Tema 2 plătită – Beluga

Beluga este o temă frumoasă de blogging foto WordPress, care aproape fiecare punct din lista de dorințe a temei bloggerului foto.

De asemenea, Beluga vine cu un constructor de pagini, dar spre deosebire de Divi, are doar un număr limitat de opțiuni – doar suficient pentru a construi un blog fantastic de fotografie.

Deoarece Beluga are o funcție de previzualizare live, puteți vizualiza site-ul web pe măsură ce îl creați.

BelugaDemo & Descarca

O altă caracteristică foarte utilă Beluga este producătorul de glisiere încorporat care vă permite să creați slide personalizate pentru a fi adăugate pe blogul dvs..

Alte caracteristici notabile includ o interfață incredibil de ușor de utilizat pentru adăugarea de conținut, gestionarea albumelor (astfel încât să vă puteți clasifica fotografiile cu ușurință) și derularea infinită.

Această temă este un furt absolut la 79 $.

Tema plătită # 3 – Frontieră

Border este o temă uimitoare pe blogul de fotografii WordPress, care vine cu un cursor imens și rapid de încărcare a paginii de pornire. Dacă nu doriți glisorul, puteți merge pentru alte opțiuni de afișare, cum ar fi Zidărie sau Grilă de miniaturi. Toate aspectele păstrează accentul pe imagini.

Border vă permite, de asemenea, să vă vindeți fotografiile prin șablonul magazinului său.

Un lucru pe care îl ador absolut la Border este faptul că are un echilibru frumos între design și conținut. Așadar, nu veți ajunge doar să împărtășiți fotografiile cu cititorii, dar veți de asemenea să împărtășiți poveștile lor cu stil:

frontierăDemo & Descarca

O altă caracteristică excelentă este includerea șablonului de pagină a proiectului. Dacă blogul dvs. de fotografie se întâmplă să fie și CV-ul dvs., puteți utiliza șablonul de proiect pentru a evidenția proiecte speciale.

Modelul proiectului arată detalii precum clientul, povestea proiectului și toate imaginile din albumul respectiv.

border-eșantionDemo & Descarca

Preț la 75 de dolari, această temă a vândut peste 4000 de exemplare. Și îl puteți cumpăra fără să vă temeți de nicio saturație, deoarece odată ce adăugați fotografiile la această temă, practic veți deține designul!

După teme, va trebui să aveți câteva pluginuri pentru a adăuga funcționalitate suplimentară pe blogul dvs. Să ne uităm la câteva plugin-uri utile.

Pasul 3: Instalați plugin-uri relevante pe blogurile dvs. de fotografie WordPress

Una dintre cele mai mari funcționalități de care au nevoie blogurile de fotografie WordPress este cea pentru adăugarea de galerii și glisoare. Deși sugerez pluginuri pentru acestea, v-aș recomanda cu siguranță să mergeți cu o temă care vă oferă aceste lucruri încorporate.

Galerie foto de Supsystic

supsysticDemo & Detalii

Acest plugin vă permite să utilizați imagini din galeria media a site-ului dvs. și să creați o imagine frumoasă carusel, polaroid, și galerii în stil larg. Toate stilurile sunt dotate cu șabloane pre-făcute, așa că nu trebuie să porniți de la zero.

Slider imens IT

imens-it-sliderDemo & Detalii

Acesta este cel mai descărcat plugin glider WordPress. Puteți să-l utilizați pentru a crea glisiere nelimitate și să le adăugați la postări, pagini și zone de widget. Puteți personaliza înălțimea și lățimea unui glisor, timpul de pauză, stilul de navigare, pictograma de încărcare printre alte opțiuni.

Vinde media

Dacă metoda principală de monetizare a blogului dvs. este de a vinde fotografii, vă va plăcea acest plugin. Vinde Media vă permite să vindeți și să percepeți taxe pentru utilizări comerciale, editoriale și personale ale fotografiilor dvs..

Sell ​​Media folosește PayPal pentru colectarea plăților.

Demo & Detalii 

Sarcina leneșă

Blogurile fotopgraby tind să aibă sute de fotografii, astfel încât acestea devin foarte lente din cauza întregii încărcări de imagini. Pluginul Lazy Load este o soluție excelentă la această problemă.

Lazy Load accelerează un site încărcând doar acele imagini care sunt vizibile pentru utilizator în zona de pliere a browserului. Imaginile de sub zona de pliere sunt încărcate pe măsură ce utilizatorul derulează.

Lazy Load nu are nicio setare de configurat. Doar activează pluginul și ar trebui să fii bun.

Demo & Detalii

Yoast SEO

Image SEO joacă un rol important în clasamentul unui site web. Acest lucru este mult mai important pentru tine, deoarece pentru tine, imaginile fac cea mai mare parte din conținutul blogului tău. Yoast SEO ajută la optimizarea imaginilor cu etichete și titluri alt, astfel încât motoarele de căutare să înțeleagă despre ce sunt fotografiile tale.

Un sfat rapid de optimizare a imaginilor este să folosiți nume descriptive.

Așadar, în loc să folosiți nume de fișiere cu imagini implicite, cum ar fi IMG-12847340304e9558, ar trebui să scrieți nume de fișiere optimizate, precum fotografia de nuntă din New Orleans sau imagini de nuntă din New Orleans

Demo & Detalii

În plus față de aceste pluginuri, ar trebui să luați în considerare și un instrument de compresie a imaginii, de exemplu Optimizilla.

În mod ideal, nu ar trebui să încărcați o imagine originală pe blogul dvs., deoarece un fișier original poate avea o dimensiune imensă. Prea multe astfel de fotografii de înaltă rezoluție îți pot ucide viteza site-ului.

Așadar, înainte de a încărca fotografiile, rulați-le prin Optimizilla și reduceți-le dimensiunile fără a le degrada calitatea.

Cu aceasta, ar trebui să aveți gata un blog foto funcțional. Să ne uităm acum la modalitățile de a începe să câștigați bani din ea.

Platforme alternative pentru pornirea unui blog de fotografie

Dacă credeți că WordPress nu este ceea ce căutați, iată câteva alternative de luat în considerare,

platforme
Ce oferă
Află mai multe

Wix

Wix

Afișează galerii unice pentru a vă expune fotografiile cu tone de spațiu de stocare.Citește și: Wix Review
Shopify

Shopify

Platforma de comerț electronic integral în unul pentru transformarea blogului foto într-un magazin online.Citiți: Review Shopify
Weebly

Weebly

Extrem de ușor de utilizat și întreținut. Cel mai bun pentru newbies și proprietarii de site-uri care nu doresc să petreacă prea mult timp online.Citește și: Recenzie Weebly

4 moduri eficiente de a-ți monetiza blogul de fotografie

După ce configurați blogul, veți da seama că configurarea acestuia a fost, de fapt, cea mai ușoară parte a procesului. Adevărata provocare este să-l monetizezi.

Dar cum am menționat anterior, atunci când construiți un site cu obiective clare în minte, crearea unui plan de monetizare nu este niciodată o problemă.

Iată 4 dintre cele mai eficiente tehnici de monetizare a blogurilor fotografice cu care puteți începe:

# 1: Generați oportunități pentru afacerea dvs. de fotografie

Cel mai obișnuit mod de a monetiza un blog foto este de a-l converti într-o mașină generatoare de plumb pentru afacerea dvs. de fotografie.

Un exemplu foarte frumos de blog de fotografie care generează oportunități de afaceri este Gratisography. Gratisografia este proiectul secundar al lui Ryan McGuire, unde publică frecvent postări foto. El a mai lansat aceste fotografii gratuit chiar și pentru utilizări comerciale.

El face link-uri către site-ul său principal de afaceri, Proiectare clopote, din acest proiect lateral. Acest proiect de blog de fotografie este destul de interesant, deoarece Ryan este în primul rând un designer web și oferă servicii de design și nu de fotografie.

(Hobbyists, asculți?)

El a adăugat chiar un buton de donație pentru a susține acest proiect (El a adăugat chiar un buton de donație pentru a susține acest proiect (linkul „Cumpărați-mi o cafea?”).

Pe lângă generarea de clienți pentru afacerea sa de web design, Ryan susține și Shutterstock pe acest blog.

A adăugat chiar și un buton de donație pentru a susține acest proiect.

Un alt bun exemplu de oportunități de afaceri care generează un blog de fotografie este Fata cu un aparat foto. Girl With A Camera este blogul fotografiei Ashley Baxter. Se conectează la site-ul portofoliului Ashley.

gwac

Un lucru de remarcat despre blogul de fotografie al lui Ashley este că, deși este în primul rând un blog foto, Ashley scrie și conținut pentru a-și susține activitatea.

Dacă blogul tău de fotografie este și CV-ul tău, scrie un pic despre fotografiile tale. Acest lucru va ajuta potențialii clienți să-i înțeleagă mai bine. De asemenea, motoarele de căutare adoră site-urile de clasificare care nu au conținut.

# 2: Vindeți-vă fotografiile

Vânzarea fotografiilor dvs. este o modalitate excelentă de a monetiza un blog de fotografie.

Am văzut deja un plugin care vă va ajuta să faceți acest lucru.

Tematica Border are, de asemenea, un modul complet de magazin pe care îl puteți utiliza pentru a începe vânzarea.

Deoarece aveți deja o nișă, puteți începe, de asemenea, să contactați designeri și agenții web care creează site-uri web în nișa dvs. Astfel de companii au întotdeauna nevoie de imagini frumoase pentru a adăuga pe site-urile lor client. Și astfel ar putea fi primii dvs. clienți.

# 3: Vindeți-vă produsele

Una dintre cele mai profitabile tactici de a face bani online este să vă vindeți propriul produs. Aceasta este, de asemenea, cea mai profitabilă opțiune, deoarece buzunar tot profitul. Deci, vezi dacă îți poți dezvolta produsele.

Fotograf și blogger, Emily Lucarz oferă diverse acțiuni și ateliere Photoshop despre ea blogul.

Fotograf și blogger, Emily Lucarz oferă diverse acțiuni și ateliere Photoshop pe blogul său (sursa).Fotografa și bloggerul, Emily Lucarz oferă diverse acțiuni și ateliere Photoshop pe blogul său (sursă).

# 4. Produse afiliate pe piață

Dacă nu aveți timp sau lățime de bandă pentru a vă dezvolta propriile produse, puteți să vă înscrieți la programele de afiliere ale altor produse și să le examinați pe blogul dvs. De fiecare dată când un vizitator cumpără pe baza recomandării dvs., veți primi o comisie de afiliere.

Puteți începe să analizați:

 • Camere foto
 • Echipamente de filmare
 • Acțiuni Photoshop
 • Cărți și cursuri de fotografie

Pentru mai multe idei de produse, consultați categoriile de aparat foto și echipamente și resurse blogul. Puteți găsi mai multe idei de produse pe Alltop.

Amintiți-vă însă să alegeți numai produsele de care le pasă nișa.

Pornirea unui blog de fotografie – Înfășurați-l …

Așadar, este tot ce trebuie să știi pentru a porni și genera monetizarea unui site de bloguri fotografice WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map