Cum să începeți un blog cu alimente cu WordPress

Așa că v-ați hotărât să vă trăiți cu normă întreagă cu un blog de mâncare?


Minunat!

Știți… o mulțime de bloguri care obțin venituri pe 6 cifre astăzi au fost construite de cineva ca tine, cu nimic altceva decât o pasiune neobișnuită pentru nișa lor.

Și sunt încântat că faci primul tău pas astăzi. Asadar, haideti sa începem.

Navigare

 • Pasul 1: Decideți tipul dvs. de bloguri alimentare
 • Pasul 2: nume de domeniu, găzduire web și constructor de site-uri
 • Pasul 3: teme și plugin-uri pentru blogul alimentar WordPress
 • Pasul 4: scoaterea blogului tău cu mâncare
 • Cum să câștigi bloguri pentru alimente cu bani – un plan nepriceput

lista Instrumente 

Divulgare FTC: BuildThis primește taxe de trimitere de la instrumentele enumerate pe acest site web. Dar, opiniile se bazează pe experiența noastră și nu pe cât plătesc. Ne concentrăm pe a ajuta micile companii și persoane fizice să creeze site-uri web ca afacere. Vă rugăm să ne susțineți activitatea și să aflați mai multe despre dezvăluirea noastră câștigătoare.

Cum să pornești un blog pentru alimente

Pasul 1 – Decide ce tip de bloguri alimentare vrei să începi

Începerea unui blog de mâncare este ușor, dar să decizi ce să scrii este greu.

Subiectul blogului alimentar, în general, este prea larg.

Este întotdeauna mai bine să vă restrângeți subiectele la câteva nișe pe care vă puteți concentra. Trebuie să vă luați în serios blogul dvs. alimentar ca o adevărată afacere. Nișele pe care le puteți lua în considerare sunt, probabil, gătitul fără gluten, fără gluten, carbohidrați, vegani sau frugali.

Sau puteți să vă specializați în tipul de gătit pentru blogurile dvs. alimentare, precum grătar, coacere sau prăjire.

Pasul 2 – Alegeți un nume de domeniu, un hosting și un constructor de site-uri 

După ce te-ai decis asupra nișei blogului tău de mâncare, iată cele 3 lucruri pe care trebuie să le pui la punct:

 1. Un nume de domeniu
 2. O găzduire
 3. Un constructor de site-uri

Mai întâi vine numele de domeniu. Mai simplu spus, numele dvs. de domeniu este adresa dvs. web.

O mulțime de oameni se confruntă cu utilizarea „cuvintelor cheie” în numele domeniului, astfel încât Google să-l afișeze în partea de sus pentru când utilizatorii caută acele cuvinte cheie.

Cu toate acestea, prezența cuvântului cheie în numele de domeniu nu mai influențează algoritmul motorului de căutare.

Deci, dacă doriți să deschideți un blog despre paleo food, nu trebuie să apelați blog-ul dvs. paleofood.com. Cel puțin, făcând acest lucru nu vă va oferi puncte de brownie SEO.

Acestea fiind spuse, depinde în întregime de dvs. ce fel de nume de domeniu alegeți.

De asemenea, trebuie să știți că este în regulă să începeți un blog de mâncare și să folosiți propriul nume ca nume de domeniu. Deci, dacă ești Jane Doe, este OK să apelezi la blogul tău de mâncare JaneDeo.com.

În acest fel, veți avea profituri mai mari pe termen lung, deoarece, după ceva timp, veți deveni un brand popular în nișa dumneavoastră. La fel de bine ai putea deveni influencerul.

Un mare exemplu de astfel de marcă personală este influențatorul de asistență pentru clienți, Shep Hyken. Ar fi putut să-și numească cu ușurință blogul, „clientsupportadvice.com”.

Ai ideea, nu?

bine.

După ce ați ales un nume de domeniu, puteți utiliza un serviciu de înregistrare a numelor de domeniu precum Namecheap pentru a-l rezerva. Sau, îl puteți cumpăra și de la furnizorul dvs. de hosting, dacă oferă unul. (Multe dintre ele chiar oferă domenii gratuite cu planuri anuale.)

După ce obțineți numele de domeniu, trebuie să găsiți o gazdă de încredere care să vă ajute site-ul.

Există multe gazde web dintre care puteți alege, iar multe dintre ele vin și cu pachete WordPress gestionate. Diferența dintre un cont normal de găzduire WordPress și un cont de găzduire WordPress gestionat este faptul că, în cel din urmă, furnizorii de găzduire au grijă de securitatea site-ului dvs. și vă păstrează site-ul la zi cu cea mai recentă versiune WordPress.

Mai jos, vă recomand patru furnizori de gazduire prietenoși cu clienții. (Link fiecare opțiune la recenzia sa detaliată de pe celălalt blog care este axat pe gazdele web.)

 • iPage – Alegerea mea de gazduire bugetară # 1, potrivită pentru începători.
 • eHost – O altă alegere pentru newbies; ușor de utilizat și accesibil.
 • SiteGround – Opțiuni premium de găzduire cu un bun suport pentru clienți.
 • InMotion Gazduire – gazdă web foarte fiabilă, acasă a BuildThis.io.

Gazdele web pot fi la fel de ieftine ca 1,99 USD / lună și la fel de scumpe ca 29 USD / lună. Simțiți-vă liber să începeți site-ul dvs. web cu un plan entry-level și apoi plătiți mai mult pe măsură ce traficul dvs. crește.

Cu gazda web și numele domeniului, următorul lucru pe care trebuie să îl alegeți este o platformă pentru construirea site-ului dvs. sau a constructorului de site-uri. În acest tutorial, facem implicit acces la CMS WordPress (mai mult
pe constructor de site-uri aici.)

Self-gazduit vs. WordPress.com

WordPress are 31,8% din Internet și există o diferență între WordPress.org și WordPress.com. Cea mai ușoară modalitate de a înțelege diferența dintre un cont propriu găzduit și un cont WordPress.com este să analizezi cum vor arăta adresele URL cu fiecare.

yourfoodblog.wordpress.com

Sau

yourfoodblog.com

Primul este un site web găzduit gratuit cu WordPress.com. Evident, WordPress este marcat peste tot.

Al doilea – yourfoodblog.com – este un site web găzduit de sine stătător, independent în adevăratul sens.

Un site web găzduit în mod gratuit cu site-ul WordPress.com este pentru dvs. dacă:

 • Ești DOAR un blogger hobbyist
 • Nu vrei să … sau nu ești serios să-ți faci viața online
 • Nu-ți pasă de marca ta personală
 • Sunteți mulțumit de diversele opțiuni de limitare, cum ar fi niciun suport pentru pluginuri și altele
 • Nu doriți să vindeți anunțuri pe site-ul dvs. (cel puțin nu până când veți deveni un site web cu trafic mare)

Dacă nu este cazul, accesați un site WordPress WordPress găzduit. Procedând astfel vă va permite să profitați de mii de teme și plugin-uri WordPress
(atât gratuit, cât și plătit) și construiți un site web pe care îl puteți rula și la scară.

Prin aceasta, toată logistica este în afara drumului.

Acum sunteți gata să începeți să vă construiți blogul. Pentru aceasta, veți avea nevoie de o temă și de câteva pluginuri.

Pasul 3 – Alege cele mai bune teme despre blogul alimentar WordPress

Din moment ce începi doar cu blogul tău și pentru că va fi cândva înainte să înceapă să câștige bani pentru tine, este bine să începi cu o temă gratuită.

Teme gratuite

Iată trei teme gratuite pentru alimente WordPress, dintre care ai putea alege:

dyad

diadăDemo & Detalii

Dyad este o temă superbă a blogului cu alimente, cu un aspect frumos al blogului. Păstrează imaginile în centrul atenției, ceea ce este o caracteristică de dorit pentru o temă de bloguri alimentare. De asemenea, vă va plăcea glisorul uriaș al paginii de pornire pe care îl puteți alege să vă prezinte cele mai bune rețete. De asemenea, este de la Automattic (compania din spatele WordPress.com), astfel încât puteți fi siguri că respectă cele mai bune standarde de codare și calitate.

Kouki

KoukiDemo & Detalii

Kouki este pentru tine dacă îți place spațiul alb și preferi un design zen și minimal. Kouki folosește un font excelent și afișează imagini foarte elegant. Clubează-l cu unul dintre pluginurile gratuite pentru rețete (recomandate mai jos) și ar trebui să fii gata să trăiești live cu blogul tău de mâncare.

Veggie Lite

veggiDemo & Detalii

Veggie Lite este o altă temă simplă WordPress pentru bloggerii alimentari. Are un aspect concentrat care va atrage atenția cititorilor. Și cu tot spațiul său alb, vă permite site-ul dvs. să respire și este ușor pentru ochi.

Consultați mai multe teme gratuite ale blogurilor alimentare din Depozitul WordPress.org.

Teme plătite

Acum – Temele gratuite sunt bune pentru a începe, dar dacă aveți bugetul și puteți găzdui o temă de mâncare premium subțire, în orice caz, cumpărați una.

Atacul vizual al unui blog alimentar joacă un rol important în succesul său. Iată câteva teme cu apa de gură pentru a verifica:

Cook’s’s Pro Theme

cookdDemo & Detalii

Cook’d Pro este o temă alimentară WordPress amețitoare, care arată excelent pe toate dispozitivele. După cum puteți vedea în ecranul de mai sus, acesta se concentrează foarte mult pe imagini.

De asemenea, este construit pe cadrul Genesis, despre care se știe că este rapid și ușor. Cadrul Genesis vine de asemenea cu un panou separat pentru setările SEO și pentru alte setări de aspect.

Rețineți că temele Genezei poartă doar funcțiile de care aveți nevoie; nu vin cu prea multe clopote și fluiere. Acestea fiind spuse, își fac treaba frumos.

Tema zilnică a vaselor este o altă temă a Genezei pe care ar trebui să o vizitați. Este alimentat de stabilitatea și viteza cadrului Genesis și folosește un design plat atrăgător și elegant
care răspunde pe deplin.

Cost: 129 USD

Tema Food Blogger

Tema WordPress Food Blogger după TemplaticDemo & Detalii

Tema Food Blogger este pentru dumneavoastră dacă doriți un blog curat, profesionist cu aspect profesional și site-ul web cu rețete. Puteți utiliza constructorul de pagini Elementor pentru a re-structura sau reproiecta ușor paginile.

Mai mult, tema food blogger este SEO friendly și vine cu toate caracteristicile pe care trebuie să le aibă un blog de alimentație – un tip de post special pentru rețete, un design special pentru pagina de home, asistență WooCommerce, suport pentru banner publicitar și un dispozitiv mobil-prietenos proiecta.

Bloggerul alimentar este extrem de personalizabil și face posibilă ca blogul dvs. alimentar să fie live în doar câteva minute.

Cost: 79 dolari

Tema de bloguri alimentare

foodblogthemeDemo & Detalii

The Food Blog Theme provine din NimbusThemes. Ceea ce îmi place cel mai mult la tema, în afară de splash-ul vizual pe care îl face este concentrarea temei pe branding.

The Food Blog Theme este livrat cu pluginul Rețeta Card WordPress care vă permite să adăugați rețete prietenoase SEO pe blogul dvs. Bloggerii alimentari s-au construit câteva site-uri web excelente cu această temă.

Cost: 39 USD

Tema YumBlog

yumblogDemo & Detalii

Acest produs sus teme este cu ușurință una dintre cele mai gândite teme despre blogul alimentar WordPress. Vine cu un șablon de rețetă personalizat și vă permite, de asemenea, să acceptați trimiteri de rețete de la cititorii dvs. Aceste trimiteri la rețetă sunt alimentate de Cooked – un plugin premium de 39 USD. Indicațiile și listele de ingrediente ale rețetelor din această temă vin cu o casetă de selectare, permițând astfel cititorilor dvs. să se asigure că nu ratează niciun pas sau element important.

Cost: 125 dolari

Pasul 4 – Instalați pluginurile WordPress potrivite pentru a vă maximiza blogul alimentar

Folosind oricare dintre temele de mai sus, veți fi gata cu un blog funcțional.

Dar – Oricât de bine gândită ar putea fi o temă pentru o nișă, nu este posibil să includeți toate funcționalitățile de care ar putea avea nevoie un proprietar de site.

De exemplu, pentru blogul tău de alimente, este posibil să îți dai seama că ai nevoie de un mod mai bun și mai optimizat de a-ți arăta rețetele, sau poți dori să-ți faci postările cu mâncare ușor de împărtășit pe Pinterest. Funcții ca acestea nu vor fi neapărat incluse în temă.

Pentru a obține astfel de funcționalități, trebuie să instalați pluginuri.

Iată câteva plugin-uri de blog-uri cu produse alimentare WordPress, care vor adăuga valoare blogului tău:

Reteta WP Ultimate

final-retetaDemo & Detalii

WP Ultimate Recipe este un plugin pentru bloguri alimentare WordPress prietenos cu dispozitivele mobile care vă permite să adăugați rețete pe blogul dvs. Puteți să o utilizați pentru a transforma orice temă obișnuită WordPress într-o temă alimentară.

De asemenea, permite utilizatorilor să partajeze și să imprime rețetele tale.

Versiunea premium a rețetei WP Ultimate deblochează caracteristici precum permiterea utilizatorilor să trimită rețete, să evalueze rețetele dvs., să arate valori nutriționale și multe altele.

Retete de Simmer

fierbeDemo & Detalii

Rețete de Simmer este un alt plugin care vă permite să publicați rețete pe blogul dvs. Oferă setări ușoare pentru a enumera ingredientele, a oferi instrucțiuni de gătit și alte informații. Rețetele pe care le adăugați folosind acest plugin sunt prietenoase cu motorul de căutare, deoarece acest plugin folosește marcajul schemelor Google pentru a construi structuri prietenoase SEO.

Ingrediente cu reteta de cicoare

cicoareDemo & Detalii

Ingrediente cu reteta de cicoare este un plugin interesant pentru bloguri alimentare care vă permite să adăugați un buton de cumpărare sub toate ingredientele rețetei.

Când utilizatorii fac clic pe el, ei duc către magazinele online unde pot cumpăra direct. Evident, primești o reducere pentru fiecare vânzare pe care o faci. Nu numai că, primiți și rapoarte săptămânale și lunare cu privire la performanțele rețetelor dvs. în ceea ce privește generarea de venituri.

Gătit

gătitDemo & Detalii

Cooked este un plugin de rețetă WordPress premium, care vine cu un constructor de rețete drag-and-drop. De asemenea, vine cu 10 machete gata de utilizare.

Cu Cooked, fiecare dintre cititorii dvs. primește o pagină de profil. De asemenea, gătit vine la pachet cu un cronometru, o bară de căutare puternică și date nutriționale despre rețete / ingrediente. Pentru toate caracteristicile pe care le oferă, acest plugin este un furt complet la 39 USD.

Pe lângă aceste plugin-uri, există câteva plugin-uri pe care le recomand fiecărui site. Acestea nu sunt specifice niciunei nișe ca atare și adaugă valoare oricărui site la care sunt utilizate. Vezi lista completă aici.

Bine – deci asta are grijă de logistică. Aveți domeniul, găzduirea și o temă … și câteva plugin-uri opționale.

În acest moment, sunteți gata să începeți să lucrați pe blogul dvs. și să determinați ce subiecte veți acoperi, cât de des veți publica, ce platforme de socializare veți încerca etc. Pentru a ușura lucrurile, încercați să urmați planul în 5 pași enumerat mai jos.

Scoate-ți blogul cu mâncare – 5 sfaturi de urmat

1. Planificați-vă structura blogului alimentar

Vrei să obții structura blogului tău alimentar chiar de la început, deoarece structura unui site (mai mult, meniul principal de navigare) determină modul în care va fi experiența de navigare a utilizatorilor tăi.

Acest lucru este mai important pentru un blog de alimente, deoarece conținutul unui blog de alimente se poate întinde pe mai multe categorii, mese, bucătării și altele. Așadar, dacă primiți meniul principal al site-ului web corect, veți fi dezactivat.

În plus, gândirea la structura site-ului dvs. sau doar planificarea meniului site-ului dvs. vă va oferi timp să reflectați asupra conținutului dvs. și a diferitelor lucruri pe care le veți explora pe blogul dvs..

Iată un exemplu care să vă ofere un cap.

Popular food blogger Kate din CookieAndKate are un meniu complet al site-ului web. Uitați-vă la cât de descriptive sunt elementele din meniu și cât de bine funcționează meniul drop-down:

cookie-și-kate

Deci, dacă aveți de gând să aveți un site cu conținut puternic, puteți merge pentru un meniu ca acesta.

A face – Gândiți-vă la conținutul pe care doriți să îl partajați și schițați un meniu al site-ului web pe baza acestuia. Efectuarea acestui exercițiu pe hârtie te va ajuta să încerci mai multe combinații structurale până când vei simți că ai înțeles.

2. Găsiți subiecte relevante și finalizați un program de publicare a conținutului

palid-omg

În primul rând, să vedem cum poți să vină cu subiecte pe care să le acoperi pe blogul tău. Cel mai rapid mod de a găsi idei de postare este să te uiți la ce postează blogurile populare.

În primul rând, să vedem cum poți să vină cu subiecte pe care să le acoperi pe blogul tău. Cel mai rapid mod de a găsi idei de postare este să te uiți la ce postează blogurile populare.

Așadar, dacă intenționați să începeți să lucrați pe blogul dvs. în următoarele săptămâni, începeți să vă abonați la toate bloggerile alimentare pe care le admirați. În acest fel, veți fi
primiți actualizări periodice despre cele mai recente actualizări ale conținutului lor.

Deci, după o săptămână, veți avea cel puțin 7-10 e-mailuri ca acesta de la Juli (de la PaleOMG). În primul ei e-mail, Juli împărtășește multe rețete.

Iată o idee de postare pe care o puteți fura cu ușurință din rețetele ei:

„X ingredient Y Yish minute”

De asemenea, astfel de e-mailuri / buletine informative au întotdeauna link-uri către cel mai bun conținut de pe bloguri. Ceea ce înseamnă că veți avea mai mult decât suficiente idei de postare pe blog pe teme populare.

Alege cel puțin 5 astfel de idei și începe să scrii. Între timp, veți primi mai multe actualizări de pe aceste bloguri și astfel lista de idei va continua să crească organic.

Pentru partea programului de publicare – mai întâi, înțelegeți că cititorilor le place programele de publicare consistente. Dacă alegeți să publicați o rețetă în fiecare vineri, la un moment dat, veți avea cititori fideli care vor gândi:

„Jane publică o rețetă minunată în fiecare vineri. Trebuie să mă prind pentru a putea încerca în weekend! ”

Am înțeles?

Grozav! Faceți această pregătire – În mod ideal, înainte de a începe blogul, ar trebui să ai cel puțin 20 de postări gata de publicare. Ceea ce înseamnă că, dacă publicați de două ori pe săptămână, veți fi acoperit mai mult de două luni.

3. Creați conținutul (cu o atenție specială asupra imaginilor)

Partea de text a conținutului dvs. vă va veni în mod natural. Datorită expertizei dvs. în nișă. Cu toate acestea, acest text va compensa doar jumătate din conținutul dvs.
pentru că, până la urmă, cât de bună va arăta o rețetă grozavă fără niște imagini delicioase …

Din păcate, fotografia nu vine în mod natural pentru toți. Dar asta nu înseamnă că nu poți învăța.

Fie că sunt imaginile mâncărurilor finite sau ingredientele, imaginile constituie o mare parte dintr-un blog de mâncare. Ceea ce înseamnă că nu poți face cu fotografii mediocre. Dar, din fericire, aveți aceste fantastice tutoriale de fotografie alimentară gratuite pe care le puteți învăța de la:

Dacă nu ai timp să înveți atât de mult, măcar începe cu acest hack rapid și murdar:

 • Păstrați ingredientul sau vasul pe blat
 • Ține-ți camera exact peste ea
 • Setați Autofocus și faceți clic pe

Doar asigurați-vă că există multă lumină naturală când fotografiați.

În plus față de imaginile alimentare, încercați să creați imagini mai creative precum rețete de imagini și sfaturi folosind instrumente gratuite, cum ar fi Canva sau DesignBold.

Sfat de optimizare a imaginii – Optimizează-ți toate imaginile cu TinyPNG. Acest instrument vă permite să comprimați fișierele PNG fără a-i reduce calitatea. Prin comprimarea fișierelor dvs. de imagine, vă veți salva site-ul de a se umfla și încet.

4. Începeți cu marketingul social media

Întrucât iubitorii de alimente tind să iubească vizualul, cel mai bine ar fi să vă concentrați pe suporturi vizuale precum Pinterest. De fapt, este perfect în regulă dacă începeți doar cu Pinterest. Puteți trece întotdeauna la alte platforme odată ce aflați cum să creșteți următoarele pe o platformă.

Un plugin pentru a crește următoarele pe Pinterest: butonul Pinterest „Pin It”.

Cu acest plugin, de fiecare dată când un utilizator trece peste o imagine pe blogul dvs., va fi solicitat să o fixeze pe plăcile Pinterest. Nu numai că, adaugă și butoanele Pin It la toate postările și paginile tale.

5. Începeți să colectați e-mailuri

Când vă abonați la diferite bloguri pentru colectarea ideilor de postare, observați tipul de magneți de plumb pe care îi folosesc pentru a-și construi listele de e-mailuri.

De exemplu, Dana din MinimalistBaker oferă o rețetă lunară gratuită abonaților blogului ei.

Observați cum Dana oferă stimulente valoroase noilor înscrieri.

De asemenea, trebuie să dezvolți un joc gratuit pe care îl vei oferi cititorilor care se abonează.

Pentru a vă dezvolta prima adresă de e-mail gratuit, creați doar 5 rețete grozave și încorporați-le într-un PDF. Și ești setat.

Deoarece acum aveți atât un site web funcțional, cât și un plan de lucru pentru blogul dvs., să ne uităm la modul în care puteți alege metodele corecte de monetizare.

Cum să câștigi bani pe blog-uri alimentare – Un plan impermeabil 

Pentru a câștiga bani ca blogger alimentar, analizați cum câștigă bani alți bloggeri alimentari. Aceasta nu este o muncă grea, deoarece mulți bloggeri alimentari își publică rapoartele de venit. Aceste rapoarte oferă o mulțime de informații despre cum fac bani (precum și cheltuielile).

Luăm de exemplu, raportul lunar de venit al Pinch of Yum – un blog WordPress foarte popular.

După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, Pinch of Yum câștigă bani buni prin vânzarea propriilor produse (Tasty Food Photography și Cum să vă monetizați alimentația eBook).

Poate că și voi puteți lua în considerare crearea unui produs de vândut.

Altele fac bani pe canale de blogging pentru alimente

Rețele de publicitate

Cel mai rapid mod de a câștiga bani de pe blogul dvs. alimentar este să vă alăturați rețelelor de publicitate. Unele dintre rețelele de publicitate au cerințe specifice pentru trafic și vizualizări de pagini, dar majoritatea sunt destul de ușor de alăturat.

Google Adsense este una dintre cele mai mari rețele de anunțuri care oferă publicitate de afișare, mobil, video și monetizare de căutare. Este gratuit și ușor de alăturat. Adsense va accepta chiar dacă abia începeți. Alte rețele de reclame pe care le puteți explora sunt Media.net, BuySellAds și Infolink.

Vânzare spațiu publicitar

Practic, alocați un loc pe site-ul dvs. web pentru cei care sunt dispuși să cumpere spațiul direct de la dvs. Vânzarea spațiului publicitar funcționează în mod normal cu agenții de publicitate mai mici sau poate cu proprietarii.

Puteți crea câteva căsuțe de anunțuri cu prețuri diferite și să încurajați agentul de publicitate spunându-le de ce ar trebui să facă reclamă pe site-ul dvs. web. Și după ce sunt de acord cu condițiile dvs., trebuie doar să primiți plata prin PayPal. Este ușor și fără probleme.

Programele de afiliere

Alăturarea unui program de afiliere este una dintre cele mai bune metode de a câștiga bani. Puteți promova produsele sau serviciile legate de nișa dvs. și puteți primi un comision atunci când vizitatorii fac o achiziție prin intermediul site-ului dvs..

ShareASales, CJ Affiliate și ClickBank sunt câteva rețele renumite de afiliere pe care le puteți explora. Există peste mii de agenți de publicitate cu diferite tipuri de produse și servicii pe care le puteți promova. Unii puteți chiar să promovați produse informaționale vândute de alți bloggeri.

Vă recomand cu toții să promovați produsele care au legătură cu nișa dvs..

Notă: Aflați mai multe despre marketingul afiliat aici.

Porniți un site de membru

Dacă aveți ceva extraordinar de oferit, puteți lua în considerare începerea unui site de membru. În acest caz, vă plătiți vizitatorii pentru conținut.

Puteți încasa o taxă de membru lunară sau anuală pentru a accesa acele informații. Aceasta este o modalitate bună de a câștiga bani din blogul dvs. alimentar, atât timp cât sunteți capabili să faceți cu adevărat că merită banii lor.

Consultați cât mai multe rapoarte de venit și întrebați-vă de la care dintre aceste canale de venit puteți beneficia cel mai mult.

Începeți cu aceste rapoarte de venit:

De asemenea, înțelegeți că este nevoie de timp pentru a câștiga bani de pe un blog – așa că faceți toată agitația păstrând răbdare. Cu siguranță vei ajunge acolo dacă încerci destul.

Concluzie

Așa că este vorba despre pornirea unui blog cu alimentație cu WordPress. Dacă aveți bani pentru a investi în învățare, consultați programe precum Food Blogger Pro. Sau, faceți cel mai bun lucru și urmați și studiați alte bloguri alimentare și aflați de la ele.

Tot ce e mai bun pentru blogul tău alimentar!

Aveți întrebări despre configurarea sau întreținerea blogului dvs.? Sau orice altceva despre acest tutorial? Atingeți! Ne-ar plăcea să cunoaștem toată lumea și să învățăm cum putem ajuta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map