Cum să construiți un site web de portofoliu de autor

În calitate de autor, sunteți fața mărcii dvs., iar site-ul unui portofoliu de autori vă prezintă noilor cititori, precum și vă oferă o carte de apelare profesională pentru potențiali clienți și editori. Cu toate acestea, în calitate de scriitor, probabil că nu știți la fel de multe despre codificarea site-ului web sau despre cum să le combinați.


Din fericire, sunt amândoi un autor și un designer de site-uri web și o să vă ajut pas cu pas în modul în care puteți crea un site web de portofoliu de autor cu ușurință, ieftin și vă voi oferi detalii despre ce trebuie să puneți în portofoliu pentru un impact maxim. Cel mai bun design de site web pentru scriitori este ceea ce vă prezintă lucrările și dvs. ca autor, întrucât marca dvs. este cine sunteți și ceea ce vărsați în arta dvs..

Pagina mea de profil a autorului de pe Amazon.com.

Î: De ce ai nevoie de un portofoliu de autori digitali?

Există aproximativ 45.200 de scriitori și autori din Statele Unite, dar doar 21% dintre autorii publicati cu normă întreagă își pierd viața doar din scrierea cărților. Dacă doriți să concurați în lumea extrem de digitală a industriei editoriale de astăzi, creați un site web care să acapareze vizitatorii și să-i transforme în cititori.

Dacă vă auto-publicați, site-ul dvs. web face parte din magazinul dvs. de pe Internet. Dacă vindeți cărțile dvs. printr-un editor, atunci site-ul dvs. ar putea avea un caracter mai informațional. Site-ul dvs. prezintă cine sunteți ca persoană și de ce scrieți cărțile pe care le faceți.

Potrivit Statista: În 2018, în Statele Unite au lucrat peste 45.200 de scriitori și autori 2018 – ceea ce este cu 10% mai mare decât cifra înregistrată în urmă cu șapte ani (40.930).

Î: Ce fel de site-ul portofoliului de scriitori ai nevoie?

Tipul de site de care ai nevoie depinde foarte mult de tipul de muncă pe care îl faci. Deoarece mulți autori de ficțiune își completează veniturile lucrând la proiecte freelance, este posibil să aveți nevoie de un site care să reflecte ambele părți ale personalității dvs. de scris.

Există diferite tipuri de site-uri web pentru scriitori și poate doriți să creați mai multe tipuri pentru a ajunge la cei mai potențiali cititori sau clienți.

 1. Un simplu blog personal
 2. Un site web static cu informații personale
 3. Profilul scriitorului la Media, Clippings.me, etc..
 4. O pagină de socializare

În mod ideal, diferitele înregistrări funcționează împreună, astfel încât să ajungeți la cea mai mare persoană posibilă. Te-ai conecta la blogul tău de pe site-ul tău de socializare publicând link-uri către articole noi și fragmente de știri. V-ați conectat la rețelele de socializare la site-ul dvs. web adăugând link-uri la paginile de socializare din paginile site-ului dvs. web și așa mai departe.

Opțiuni gratuite pentru a crea un site web Writer

Dacă scrii în principal într-o singură nișă, atunci poți folosi probabil un design mai simplu pentru a arăta câteva exemple și pentru a oferi informații despre cum să intri în contact cu tine. Există câteva opțiuni gratuite și construitori online pe care îi puteți utiliza pentru a începe, dar acestea au o serie de limitări și ar trebui utilizate doar ca un stop gap până vă puteți permite să construiți un site personalizat care să vă arate abilitățile unice de scriitor..

 • WordPress.com – WordPress oferă site-uri web de bază, gratuite, pe care le puteți construi. Nu veți putea lucra pe backend-ul site-ului sau nu puteți face multă personalizare cu un site WordPress gratuit, dar vă poate obține online și vă va ajuta să scoateți cuvântul până nu aveți fonduri suplimentare pentru a vă construi un site propriu. . Acesta este probabil cel mai bun constructor de site-uri pentru autori, deoarece există atât de mult ajutor comunitar cu acest software open-source.
 • Reședința scriitorului – Stabiliți un portofoliu online simplu gratuit și apoi plătiți 8,99 USD pe lună. Din nou, sunteți limitat la ceea ce puteți face și că prețul de 9 dolari pe lună se adaugă pe parcursul anului, când puteți găzdui cu ușurință propriul site pentru mai puțin printr-o companie de hosting ieftină.
 • Clippings.me – Vrei doar un loc unde să împărtășești câteva clipuri din unele articole și să atragi noi clienți? Clippings.me vă permite să încărcați 10 clipuri gratuit și apoi percepeți o taxă lunară mică pentru orice peste aceasta.
 • contently – Configurați un portofoliu online gratuit și intrați în fața clienților de pe site. Această platformă este probabil mai potrivită pentru scriitorii independenți de non-ficțiune, dar puteți, de asemenea, să vă împărtășiți o parte din ficțiunea dvs. și să încercați să obțineți concerte de scriere fantomă.

Amintiți-vă, este posibil să doriți să adăugați un site și un blog static la un moment dat, dar acestea sunt nemaipomenite.

Cum să-ți creezi site-ul de portofoliu al scriitorului tău

Soluția gratuită a site-ului web de mai sus ar trebui să fie utilizată temporar sau pe lângă o soluție mai personalizată. Nu vă costă mult timp sau bani pentru a vă configura propriul portofoliu online și a vă evidenția scrisul. De fapt, veți cheltui mult mai puțin pentru a lua unele servicii de hosting partajate și pentru a construi un site WordPress decât taxele anuale ale companiilor precum Wix. Sunt în proces de a muta site-ul unui prieten de familie pe un server chiar acum, deoarece Wix le-a trimis o factură pe care nu o pot justifica pentru anul viitor. Spațiile spațiale și alte companii similare percep, de asemenea, prețuri mari, fără a oferi aceleași avantaje pe care le veți obține din propriul pachet de găzduire printr-o companie de găzduire.

Dacă acesta este primul dvs. site web sau nu l-ați creat pe unul, puteți să vă întrebați de unde ar trebui să începeți. Iată pașii următori:

Pași pentru construirea unui site web de autor

 • Pasul 1: Obțineți un domeniu
 • Pasul 2: alegeți un constructor de găzduire / site-uri
 • Pasul 3: Adunați elemente pentru site-ul dvs.
 • Pasul 4: Creați un site web autor cu WordPress
 • Exemple de site-uri web ale scriitorului

Instrumente recomandate

Dezvăluire: BuildThis.io primește taxe de trimitere de la instrumentele enumerate pe acest site web. Dar, opiniile se bazează pe experiența noastră și nu pe cât plătesc. Ne concentrăm pe a ajuta micile companii și persoane fizice să creeze site-uri web ca afacere. Vă rugăm să ne susțineți activitatea și să aflați mai multe despre dezvăluirea noastră câștigătoare.

1. Obțineți un nume de domeniu

Începeți prin a alege un nume de domeniu. Pentru mine, numele meu este destul de unic, așa că am putut folosi LoriSoard.com. Cu toate acestea, dacă numele dvs. este Smith sau Johnson, este posibil să găsiți numele dvs. de domeniu este deja luat. În acest caz, puteți încerca să adăugați cuvântul „autor” sau să utilizați extensia .author. Unele companii de găzduire înregistrează numele dvs. de domeniu prin pachetele lor, așa că verificați acest lucru înainte de înregistrare, dar GoDaddy este o alegere populară pentru înregistrare. Există multe servicii de înregistrare de domeniu acolo, așa că alege-l pe cel care are sens pentru tine.

2. Alegeți un site de găzduire / constructor

Există unele companii de găzduire pentru întreprinderile mici sau constructorii de site-uri web, care sunt ieftine și oferă multă bătaie de cap pentru buck-ul tău. Acestea sunt cele mai bune companii de găzduire de site-uri pentru scriitori sau orice proprietar de afaceri mici. De asemenea, au un serviciu excelent pentru clienți și sunt deschise pentru constructorii web începători.

A2 Gazduire

Prima pagină de găzduire A2 (faceți clic pentru a vizita)

Aceasta este compania pe care o folosesc în prezent, iar serviciul lor pentru clienți a fost excelent. Mă consider un dezvoltator web cu mai multă experiență, dar sunt unele lucruri pe care nu le știu și sunt întotdeauna fericite să mă ghideze în probleme tehnice. De asemenea, oferă câteva tutoriale detaliate și sunt foarte fiabile și rapide.

Puteți obține un site web de găzduire partajat la prețul de 2,96 USD pe lună. Nu sunteți sigur cum să vă ocupați de instalarea și gestionarea WordPress? Puteți obține un site gestionat pentru aproximativ 9,78 USD pe lună. Pentru autori noi, fără prea multă experiență în construirea de site-uri web, Găzduirea WordPress pe 1 site-ul A2 cu prețul de doar 9,78 USD pe lună este cea mai bună opțiune (prețul variază în funcție de termenul contractului și trebuie să plătiți în avans pentru a obține cele mai bune prețuri) ). Acest pachet acoperă un singur site și spațiu de stocare nelimitat.

Mai multe despre cum să configurați portofoliul WordPress de mai jos la pasul 4.

Accesați Găzduirea A2

Weebly

Constructor de site-uri Weebly (faceți clic pentru a vizita)

Weebly este un constructor de site-uri, mai degrabă decât o companie de găzduire. Utilizați teme încorporate, apoi trageți și plasați imagini și informații în constructor pentru a crea site-ul dvs. de portofoliu. Weebly este foarte ușor de utilizat și oferă câteva șabloane pentru portofolii, precum și funcții ale magazinului online, astfel încât să puteți vinde cărțile dvs. dacă doriți. Site-ul utilizează inteligența artificială (AI) pentru a vă vorbi prin procesul de construire a unui portofoliu simplu.

Autorii ar trebui să ia în considerare Planul de conectare pentru 5 USD pe lună, deoarece primesc un nume de domeniu gratuit, pe care îl pot conecta la site-ul lor. Dacă intenționați să vindeți cărți prin intermediul site-ului dvs., atunci veți avea nevoie de Planul Pro, astfel încât să puteți configura un magazin online și să colectați plăți. Pro rulează 12 dolari pe lună. Toate prețurile sau când plătiți pentru anul înainte.

Aflați mai multe despre Weebly în recenzia lui Jason.

Vizitați Weebly

Gazduire InMotion

Prima pagină de gazduire InMotion (faceți clic pentru a vizita)

InMotion Hosting este o altă companie de hosting care oferă o varietate de pachete și prețuri foarte rezonabile. Puteți merge cu planurile lor de găzduire WordPress și chiar oferă BoldGrid, care este un constructor de site drag and drop. Există încă o ușoară curbă de învățare pentru a descoperi cum să construiți un portofoliu cu BoldGrid, dar este un sistem foarte intuitiv.

Unele dintre funcțiile pe care le obțineți cu pachetele lor includ un nume de domeniu gratuit, 40 GB stocare SSD pentru doar 5,99 USD pe lună și SSL gratuit. Cel mai bun pachet pentru autori este pachetul administrat de WordPress care găzduiește WP-1000. Dacă vă așteptați sub 20.000 de vizitatori pe lună, acest site ar trebui să răspundă cu ușurință nevoilor dvs. Obțineți un nume de domeniu gratuit și un site web la prețul de 6,99 USD pe lună.

Accesați InMotion

Hostinger

Pagina principală Hostinger (faceți clic pentru a vizita)

Hostinger face lista noastră pentru că oferă astfel de opțiuni ieftine pentru proprietarii de site-uri web sau pentru autori, cu un buget restrâns. După cum am menționat anterior, majoritatea scriitorilor trebuie să-și suplimenteze într-un fel veniturile. Probabil că nu veți cheltui mulți bani pentru crearea unui portofoliu online, decât dacă numele dvs. este Steven King, iar editorul dvs. este probabil să îl comisioneze pentru dvs..

Hostinger oferă, de asemenea, un constructor rapid de site-uri pentru cei fără prea multă tehnologie. Veți parcurge pașii, cum ar fi alegerea unui plan de găzduire pentru cel puțin 99 de centi pe lună și crearea unui site web de bază, alegând dintre unele teme preinstalate și încărcând propriile imagini și informații. Site-ul este destul de intuitiv, dar ar trebui să vă referiți la manualele lor aici și acolo.

Cei care nu au foarte multe cunoștințe tehnice s-ar descurca bine cu planul de găzduire a unui constructor de site-uri web partajat pentru .99 cenți pe lună, cu lățime de bandă de 100 GB și o platformă ușoară de construire de site-uri web, unde puteți trage și arunca imagini și text..

Vizitați Hostinger

3. Adunați elemente de care are nevoie site-ul dvs. de autor

Indiferent dacă mergeți cu un constructor de site-uri fără cutie sau utilizați o platformă precum WordPress sau chiar creați un site HTML, există anumite elemente pe care fiecare site de autor trebuie să fie pe deplin eficient.

 • Înțelegerea audienței – Asigurați-vă că înțelegeți publicul țintă. Dacă scrii romane istorice, publicul tău este cu totul altul decât dacă scrii science fiction. Dacă scrieți articole despre non-ficțiune, publicul dvs. este din nou diferit.
 • Personas cumpărător – Creați persoane cumpărător bazate pe diferitele dvs. auditori cititor, astfel încât să înțelegeți cu cine vorbiți prin intermediul site-ului dvs..
 • Siglă – Ai nevoie de un logo de un fel, chiar dacă este doar numele autorului tău într-un script fantezist. Logo-ul dvs. comunică cine sunteți scriitor. Tratează-ți munca scrisă ca pe o afacere și marca-o. Iată logo-urile noastre gratuite pe care le puteți descărca.
 • Despre pagina – Oamenii trebuie să înțeleagă cine ești și de ce scrii ceea ce faci. Gândește-te la autori celebri pe care îi cunoști, precum Steven King. Probabil știți detalii despre viața voastră.
 • Pagină de cărți – Aveți nevoie de o pagină pentru a enumera toate cărțile. Chiar dacă le așezați pe pagina dvs. de pornire, așa cum am făcut-o eu, ar trebui să includeți și mai multe detalii pe paginile de produse / cărți individuale.
 • Apel la acțiune – Ce acțiune doriți să întreprindă utilizatorii atunci când aterizează pe pagina dvs.? Dacă pur și simplu doriți ca aceștia să se înscrie la lista dvs. de corespondență, astfel încât să puteți continua să le comercializați, atunci concentrați-vă pe formularea, plasarea și rata de conversie a CTA.

4. Creați un site web de autor folosind WordPress

Personal, îmi place să folosesc WordPress pentru site-ul portofoliului meu de autor. Cred că oferă cea mai mare flexibilitate și pot reda un blog cu porțiunea de portofoliu a site-ului meu, oferind actualizări când mă grăbesc fără să petrec mult timp creând pagini. De fapt, WordPress este atât de popular încât este folosit de 34% dintre site-urile de pe Internet.

Pagina mea este personalizată un pic cu un fundal unic și alte elemente pe care nu le veți găsi din cutie. Puteți adăuga funcții unice prin folosind opțiunea CSS personalizată sau puteți angaja pe cineva să vă modifice tema după ce a fost finalizată. Vă voi parcurge etapele de utilizare a WordPress pentru a crea site-ul dvs. de portofoliu de autori.

Pasul 1. Instalați WordPress

Folosesc A2 Hosting, care vine cu ControlPanel. Adăugarea WordPress pe site-ul dvs. prin ControlPanel este foarte simplă. Dacă vă simțiți pierdut după citirea acestor instrucțiuni, puteți plăti, de asemenea, pentru WordPress gestionat și puteți serverul să îl instaleze pentru dvs. Promit că este ușor, totuși.

Accesați panoul de control și alegeți programul de instalare WordPress (W-ul într-un cerc albastru).

Când pagina se încarcă, alegeți butonul albastru care scrie „Instalare acum”.

Sfaturi de configurare de bază

Alegeți adresa URL de instalare. Dacă doriți site-ul din folderul dvs. rădăcină așa cum îl am pe al meu (www.lorisoard.com), atunci pur și simplu pocniți în domeniul dvs. de domini. Dacă o doriți într-o subfolderă sau direct, pur și simplu numiți-o așa cum doriți să apară. Exemplu:

yourdomain.com/writing.

Acest lucru funcționează bine dacă aveți un site web de afaceri și doriți să adăugați la un portofoliu lucrarea dvs. ca autor.

În Setări site, alegeți numele site-ului și o descriere. Dacă nu sunteți încă sigur, puteți accesa tabloul de bord WordPress sub setări și puteți modifica aceste informații mai târziu.

Pentru contul de administrator, alegeți un nume de utilizator pe care îl veți aminti și o parolă complicată. De asemenea, ar trebui să setați un e-mail admin. Unii oameni recomandă să stabiliți aici e-mailul site-ului dvs., cum ar fi [email protected] Problema pe care am găsit-o este că, dacă site-ul dvs. este hacked sau se stinge, atunci este greu să accesați e-mailul. Eu folosesc un e-mail de la un server diferit pentru aceasta, dar alegerea este a ta. Există avantaje pentru utilizarea unui e-mail de același domeniu, cum ar fi recunoașterea utilizatorului.

Serverul meu îmi permite să aleg unele pluginuri pentru a preinstala, cum ar fi Limitați încercările de conectare și Editor clasic. Le aleg de obicei pe ambele.

După ce ați ales opțiunile, asigurați-vă că v-ați scris numele de administrator și parola într-un loc sigur și faceți clic pe butonul albastru „Instalare”..

Vi se va da adresa pentru a accesa tabloul de bord WP. De obicei, este

yourdomain.com/wp-admin.

Pasul 2. Asigurați-vă site-ul

Nu amânați în acest pas următor. Trebuie să vă asigurați imediat site-ul, cum ar fi obținerea unui certificat SSL și instalarea de pluginuri esențiale de securitate.

Oamenilor le place să pirateze site-urile WordPress. Site-uri WordPress cont pentru 90% din tot conținutul hacked site-urile sistemului de management (CMS). Unul dintre motive se datorează eșecului la actualizarea pluginurilor și a temelor. Cu toate acestea, WordPress are alte vulnerabilități pe care ar trebui să le abordați imediat ce instalați software-ul open source pe site-ul dvs. Cel puțin, ar trebui să instalați următoarele plugin-uri:

 • Securitate Wordfence – Aceasta creează un firewall și previne atacurile de forță brută. Desigur, există numeroase astfel de plugin-uri. Acesta este unul pe care l-am găsit că funcționează bine, dar pe care îl puteți folosi, oricine are cel mai mult sens pentru dvs..
 • Ascundeți WP-ul meu – Acea autentificare pentru tabloul de bord WP de yourdomain.com/wp-admin? Toată lumea o știe. Puteți schimba pagina de conectare cu acest plugin și puteți îngreuna accesul hackerilor.

Autentificarea de securitate WordPress (cheile SALT) criptează informațiile pe care le utilizați pentru a vă autentifica pe site-ul dvs. S-ar putea să nu fiți sigur cu privire la schimbarea tastelor SALT, deoarece credeți că aveți nevoie de cod și le puteți schimba manual printr-un fișier wp-config.php.

Din fericire, există o modalitate mai ușoară de a le schimba pentru cei fără codificarea cunoștințelor. Pur și simplu adăugați Solniță plugin și îl puteți seta să schimbe tastele în fiecare săptămână sau lună, pe baza preferințelor dvs. de securitate. Setați-l și uitați.

Pentru a instala Salt Shaker, accesați tabloul de bord, plugin-uri, adăugați noi și căutați Salt Shaker. Faceți clic pe instalare și apoi activați.

După ce este instalat, faceți clic pe „Setări” sub lista de plugin-uri Salt Shaker. Alegeți caseta de selectare și apoi setați modificările după preferințe (zilnic, săptămânal, lunar). Faceți clic pe butonul „Modificați acum”. Dacă încercați un singur plugin pentru securitate și îl urâți, ștergeți-l și adăugați ceva diferit. Mare lucru despre WP ca platformă de site web este că aveți acces la o mare varietate de pluginuri și modalități de personalizare a site-ului dvs..

Pasul 3. Găsiți tema web potrivită

Găsirea doar a temei potrivite pentru portofoliul dvs. online nu este ușoară. Am cumpărat de fapt tema cu care am terminat, deoarece mi-au plăcut unele caracteristici și aspectul acesteia. De asemenea, puteți angaja pe cineva pentru a crea o temă personalizată sau pentru a utiliza oricare dintre numeroasele teme gratuite de portofoliu disponibile.

Începeți prin a studia site-urile web ale autorilor și a vedea ce vă place și nu vă place despre portofoliile lor.

După ce aveți o idee despre funcțiile dorite, navigați la fila aparențe din partea stângă a tabloului de bord WP și faceți clic pe „Adăugați temă”, apoi sortați după funcții pentru a găsi temele pe care doriți să le utilizați. Faceți clic pe „Aplicați filtre”.

Puteți perfecționa în continuare opțiunile tastând termeni de căutare, cum ar fi „scriitor,„„cărți,”Sau„portofoliul.“

Iată câteva teme interesante pe care le-am putut dori să iei în considerare:

VW Writer Blog

Demo & Detalii

Pagina de destinație a autorului

Demo & Detalii

Portofoliu de o pagină

Demo & Detalii

Acestea sunt doar câteva teme din care să alegeți. Există sute de teme disponibile. Chiar dacă construiți un portofoliu, cu siguranță nu trebuie să vă lipiți de o temă de portofoliu. Puteți alege dintre temele gratuite de comerț electronic dacă sunt potrivite. Cheia este în conținutul pe care îl adăugați.

Pasul 4. Construiți-vă paginile și media media

După ce ați ales o temă, este timpul să decideți ce pagini doriți și să adăugați la media media adăugând coperte de carte și alte imagini. Există câteva moduri în care poți adăuga cărți pe site-ul tău.

Adăugați cărți sub formă de pagini cu o imagine prezentată care este coperta dvs. și o descriere și cumpărați linkuri pe fiecare pagină. Puteți așeza apoi paginile în navigarea dvs., ca elemente submeniu sau adăugați-le în zonele de conținut.

Folosiți-vă postările doar pentru anunțuri de carte și configurați-vă pagina ca blog, astfel încât noile versiuni să apară pe prima pagină. Puteți schimba ceea ce văd utilizatorii paginii de destinație la Teme / Personalizare sau Setări / Citire. Puteți alege „Ultimele dvs. postări”, care va lansa cele mai recente postări pe blogul dvs. pe pagina principală a site-ului dvs. sau puteți alege „O pagină statică” și puteți alege o pagină pe care ați creat-o pentru a servi drept pagina principală a site-ului dvs..

Dacă nu vă place să studiați un nou plugin și să învățați cum să îl utilizați, puteți utiliza, de asemenea, un plugin pentru cumpărături și să vindeți cărți direct folosind WooCommerce sau un plugin similar.

Pasul 5. Verificați erorile

După ce site-ul dvs. ați configurat așa cum doriți, trebuie să verificați cu atenție dacă există erori. Probabil ați auzit toată zgomotul despre experiența utilizatorului (UX) și despre cum o experiență proastă îi îndepărtează pe clienți. Linkurile care nu funcționează, formularele care nu trimit și 404 erori frustrează utilizatorii.

Petreceți timp testând fiecare link de pe site-ul dvs. Trimiteți fiecare formular pentru a vă asigura că ajunge la sfârșitul dvs. și că utilizatorul primește un mesaj de confirmare. Testează-ți procesul de comandă pentru a te asigura că totul funcționează fără probleme.

De asemenea, ar trebui să instalați verificator de legături stricate pentru a vă asigura că nu veți servi erori în viitor.

Asigurați-vă că site-ul dvs. este mobil prietenos. În jurul 73% din oameni va intra pe Internet doar prin smartphone-urile lor până în 2025. Dacă site-ul dvs. nu este mobil, probabil că sunteți deja lipsiți de o serie de membri ai publicului care nu folosesc niciodată computerul. Din nou, există un plugin care vă poate ajuta să faceți site-ul dvs. mai mobil-prietenos, dar ar trebui să alegeți, de asemenea, receptive în filtrele dvs., deoarece căutați o temă în primul rând. Teme precum douăzeci și șaptesprezece și douăzeci și nouzeci sunt deja create cu o abordare mobilă.

Exemplu de site web cu scriitori responsiviExemplu: Iată cum arată site-ul meu pe dispozitivele mobile. Rețineți cum sunt toate elementele, dar acestea se întind un pic mai departe pe pagina pentru ecranul mai mic și sunt limitate la o ultimă versiune la un moment dat sau la o postare pe blog simultan. Textul și imaginile site-ului redimensionează dispozitivele mobile, rămânând lizibile, dar reduse la dimensiuni.

Pasul # 6. (Îmbunătățirea viitoare) Angajați pe cineva să vă regleze site-ul

După ce ați făcut tot ce puteți face, faceți un pas înapoi și priviți ceea ce ar putea lipsi. Doriți ca fundalul să fie transparent, dar nu vă puteți da seama de codul CSS personalizat pentru a face acest lucru? Deoarece ai depus cea mai mare parte a muncii grele, nu ar trebui să coste prea mult să angajezi un programator pentru a rezolva câteva probleme minore pentru tine. Puteți externaliza doar porțiuni ale lucrării în care nu sunteți confortabil să finalizați sau să angajați diferiți contractori pentru sarcini în care sunt experți.

Mai bine, roagă pe oricine angajezi să explice ce au făcut astfel încât să poți învăța și să-l repari singur data viitoare. Puteți găsi, de asemenea, o mulțime de informații online despre teme mai populare, cum ar fi Twentyteen Sixteen and Twenty Seventeen. Iată câteva resurse care trec peste unele dintre cele mai populare personalizări pentru douăzeci și șaisprezece și douăzeci șaptesprezece:

 • Forumul de sprijin pentru douăzeci și șaisprezece – Forumul oficial al WordPress.org pentru ajutor cu douăzeci și șaisprezece teme. Căutați prin postări sau puneți o întrebare proprie.
 • Douăzeci și șaptesprezece forum de sprijin – De asemenea, pe WordPress.org, o listă de întrebări rezolvate anterior și un forum plin cu experți în modul de utilizare a temei și modificarea acesteia la nevoile dvs..
 • Forumuri WordPress – Accesați forumurile WordPress pentru întrebări generale sau adresați întrebări de personalizare CSS din folder. De asemenea, puteți căuta după subiect și a vedea dacă întrebarea dvs. a fost deja pusă și rezolvată. Acest forum acoperă mai multe teme decât o singură.
 • Kinsta – Dacă nu vă este frică să săpați în fișierele temei dvs. și să vă schimbați fișa de stil, acest ghid oferă câteva sfaturi pentru personalizarea cu adevărat a douăzeci de teme. Moderatorul este de asemenea bun în a răspunde la întrebări pe care le-ar putea avea cititorii, așa că asigurați-vă că citiți comentariile și puneți orice întrebări pe care le-ați putea avea..
 • Totul despre bază – Există câteva personalizări obișnuite pe care utilizatorii le întreabă din când în când. Acest ghid parcurge câteva dintre problemele pe care oamenii le văd cu tema Douăzeci și șaptesprezece, cum ar fi înălțimea antetului de pe pagina de pornire, eliminarea titlului paginii și a decalajului rezultat și eliminarea mesajului „Mândru creat de WordPress”.

Cu cât lucrați mai mult cu WordPress, cu atât îl veți înțelege și veți putea face modificări minore, fie prin codare, fie prin pluginuri care vă transformă portofoliul în ceva extrem de personal și personalizat.

Crearea unui site web de autor nu este ceva care se întâmplă peste noapte, ci ceva care se construiește în timp.

Exemple de site-uri ale marelui scriitor

Janet Dean

Site-ul portofoliului Janet DeanSite-ul portofoliului Janet Dean

Janet Dean este o autoare inspirată situată în Indiana. Ea scrie pentru linia inspirată a lui Harlequin. Site-ul ei este un bun exemplu de portofoliu de autori, deoarece listează cele mai recente cărți ale sale, în timp ce arată încă un pic despre autor. Vizitatorii pot vizualiza toate cărțile din portofoliul său pe linkul „cărți” și pot accesa, de asemenea, fotografii cu ea la diferite evenimente. Un lucru care îmi place în mod deosebit de această pagină este secțiunea ei orientată special către media.

Nicholas Sparks

Site-ul portofoliului lui Nicholas SparksSite-ul portofoliului lui Nicholas Sparks

Autorul Nicholas Sparks folosește site-ul portofoliului său de autor pentru a pune accentul pe ultima sa versiune și invită vizitatorii la „Comanda acum” cu un buton de apel la acțiune. Cu toate acestea, pe măsură ce utilizatorul derulează în jos, vor vedea pagini suplimentare pe care le pot naviga, precum link-uri către povești și alte lucrări. Puteți, de asemenea, să vă actualizați despre evenimente și știri despre autor. Un pop-up apare după ce ați fost pe pagină pentru o perioadă scurtă de timp, invitându-vă să vă înscrieți la lista de corespondență.

Decan Koontz

Site-ul portofoliului lui Dean KoontzSite-ul portofoliului lui Dean Koontz

Autorul suspensei Dean Koontz este un bestseller din New York Times. Face câteva lucruri interesante cu portofoliul său de autori. În primul rând, vedeți copertile cărților din ultima sa serie, așezate orizontal în partea de sus a paginii. Apoi, dacă treceți peste fila de navigare pentru cărți, vi se oferă o serie de opțiuni, în funcție de care dintre seriile sale vă interesează cel mai mult, cum ar fi Jane Hawk sau o opțiune de a scoate toate cărțile simultan. Navigarea este foarte intuitivă și satisface nevoile diferitelor segmente ale publicului său.

Emily Winfield Martin

Site-ul portofoliului Emily Winfield MartinSite-ul portofoliului Emily Winfield Martin

Site-ul lui Emily Winfield Martin este probabil unul dintre cele mai interesante portofolii de acolo. Este autorul copiilor, dar și artist. Când inițial aterizați pe pagina de start, nu sunteți întâmpinați cu coperte de carte, ci cu imagini din arta ei. Trebuie să navigați efectiv la pagina Cărți pentru a vedea informații despre cărțile ei. Chiar și magazinul ei online se desparte în cele două părți ale operei sale, cu intrarea în arta sau în cărțile copiilor ei.

Scoate cuvântul

După ce ați creat un portofoliu frumos, unic, pentru a vă evidenția scrisul, este timpul să scoateți cuvântul. Spuneți-le tuturor familiei și prietenilor și rugați-i să-și partajeze adresa de pe site-ul dvs. web în conturile lor de socializare. Puneți adresa site-ului dvs. pe cărțile de vizită, în semnătura dvs. de e-mail și distribuiți-o în reclame. Echipați-vă cu alți autori și distribuiți site-urile site-urilor dvs. în buletinele informative.

Orice lucru mic pe care îl puteți face pentru a scoate cuvântul ajută la crearea de interes pentru site-ul dvs. și pentru cărțile dvs. În cele din urmă, aveți șansa de a o transforma într-o afacere. Ați construit un superb site web pentru scriitori – acum este timpul să-l împărtășiți lumii.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map