Tehnici inteligente de optimizare a site-urilor web pentru îmbunătățirea traficului organic

Acest articol a fost scris de Brandon Graves.


Toți cei care se ocupă de afaceri web doresc să crească traficul către site-ul / blogul său. Acesta aduce oportunități de afaceri pentru ei. Se spune că „Fără trafic, fără afaceri”. Nu aveți niciun beneficiu să aveți produse și servicii excelente dacă nu primiți trafic pe site-ul dvs. web.

featured imagine

Traficul organic este poate cel mai bun mod de a face site-ul dvs. să se poziționeze bine pe principalele motoare de căutare din lume. De fapt, traficul neplătit provine de la motoarele de căutare. Cu toate acestea, conducerea traficului organic către site-uri / bloguri nu este o joacă pentru copii. Este necesară multă răbdare, dăruire și implementarea activă a trucurilor inteligente SEO. Dacă sunteți în căutarea unor modalități și strategii eficiente de îmbunătățire a traficului organic pe site-ul dvs., trebuie doar să urmați sfaturile de mai jos:

1. Faceți site-ul dvs. web mai relevant și mai utilizat

Atunci când vizitatorii caută informații, produse, servicii, etc, pe WWW, motoarele de căutare caută site-uri web sau pagini web actualizate, sigure, relevante și mai utilizate pentru vizitatori. Îi ajută să aibă o experiență pozitivă și să găsească lucrurile necesare ușor și rapid. Dacă site-ul dvs. web conține informații învechite sau are probleme de utilizare, motoarele de căutare o vor neglija în timp ce afișează rezultate în funcție de termenii de căutare, introduși de vizitatori..

Prin urmare, în primul rând, trebuie să reînnoiești site-ul pentru a-l face profesionist, atrăgător și relevant pentru publicul vizat. Puteți face următorii pași în acest sens:

 • Asigurați-vă că site-ul dvs. web este actualizat și profesionist. Utilizați cele mai recente programe software, antivirus, server de înaltă calitate, firewall etc., pentru a-l rula corect și pentru a menține live 24 * 7.
 • Asigurați-vă că site-ul dvs. web nu are probleme de UI / UX,
 • Compatibil cu toate browserele web moderne,
 • Asigurați-vă că site-ul dvs. răspunde la toate dispozitivele mobile și
 • Asigurați-vă că site-ul dvs. se încarcă mai repede.

2. Concentrați-vă pe SEO pe site

Actualizări frecvente ale algoritmului Google au crescut importanța SEO pe site. Dacă nu reușiți aici, clasamentul SEO al site-ului dvs. va scădea mai devreme sau mai târziu. Există o serie de modalități prin care puteți aduce îmbunătățiri în exercițiul dvs. SEO de pe site și vă așteptați să vină mai mult trafic organic pe site-ul dvs. Descoperiți cuvinte cheie potrivite sub nișa dvs. Dacă este posibil, utilizați cuvinte cheie cu coadă lungă pentru a acoperi tot mai multe subiecte legate de afacerea dvs. Creați conținut optimizat SEO, semnificativ, relevant și fără erori în vrac. Încărcați-le pe site-ul / blog-ul dvs. în mod regulat și optimizați-vă corect folosind cele mai noi trucuri SEO. Motoarele de căutare caută întotdeauna conținut încărcat recent pentru a afișa vizitatorilor rezultatele cele mai autentice.

Dacă vă construiți site-ul dvs. utilizând construitori de site-uri populare, cum ar fi Weebly, au toate elementele gata de a face site-ul SEO.

Notă: Iată ghidul pentru începători pentru SEO dacă doriți să aflați mai multe.

3. Eliminați toate legăturile rupte

elimina-toate-rupt-linksa

Cu un flux constant de conținut nou, site-urile web devin din ce în ce mai mari. Deci, devine foarte dificil pentru persoane să mențină astfel de site-uri web. După câteva zile / săptămâni / luni, conținutul de pe site-ul web poate fi eliminat sau depășit, ceea ce poate da naștere unor legături stricate. Este o sarcină extrem de herculeană găsirea și corectarea manuală a acestor legături.

De fapt, o legătură spartă este o resursă web inexistentă, care este, de asemenea, numită link dead. Când cineva încearcă să acceseze astfel de pagini web inexistente, serverul afișează un cod HTTP 404. Disponibilitatea prea multor link-uri sparte pe site-ul dvs. web poate reduce calitatea acestuia, nemulțumesc motoarele de căutare și vizitatorii deopotrivă și poate provoca o scădere accentuată a traficului de site-uri. Prin urmare, trebuie să verificați și să eliminați linkurile rupte de pe site-ul dvs. web utilizând online resurse și instrumente.

4. Blog în mod regulat

Google acordă o importanță deosebită tuturor acelor site-uri web actualizate în mod regulat cu conținut proaspăt și unic. Un blog este o modalitate ușoară de a vă păstra site-ul web actualizat și actualizat. Așadar, trebuie doar să atașați un blog corporativ pe site-ul dvs. web și să începeți să îl actualizați în mod regulat cu conținut proaspăt.

La începe un blog nu este dificil așa cum pare, trebuie să ai o strategie și persistență. Dacă se întâmplă, crawler-urile motorului de căutare vă vor vizita site-ul dvs. în mod regulat, vor adăuga pagini recent adăugate în indexurile lor și veți crește trafic organic pe site-ul dvs. lent..

5. Caută oportunități de blog pentru oaspeți sub nișa ta

Blogging-ul pentru oaspeți este un alt lucru important pe care ar trebui să îl efectuați activ pentru a obține o mulțime de beneficii. În acest proces, o persoană trimite conținut unic bloggerilor (sub nișa sa) pentru publicare. Dacă postările sale sunt publicate de proprietarii blogului, acestea ajută ambele părți. Proprietarii de bloguri beneficiază de conținut de calitate fără costuri și pot folosi acest lucru pentru a-și îmbunătăți afacerile pe internet și pentru a genera mai multe venituri. Pe de altă parte, participanții își extind acoperirea către o mare parte a publicului vizat și aduc oportunități de afaceri în valoare de milioane de dolari.

6. Au o strategie de legătură internă definitivă

Interne care leagă o practică SEO importantă în care profesioniștii de marketing digital leagă o pagină cu o altă pagină din același domeniu în scop de navigare. Îi ajută să obțină o reputație mai mare în ochii diferitelor motoare de căutare și vizitatori, să îmbunătățească accesul la crawling și indexarea paginilor web, să reducă rata de respingere a site-ului și să crească mult clicurile pe site. Deci, adoptați conectarea internă ca parte a dvs. Eforturi SEO și bucurați-vă de beneficiile sale.

7. Fii activ pe site-uri de socializare importante

fie-activ-la-importante-social-media-sitesa

Rețineți întotdeauna că Google are în vedere reputația de social media pentru clasamentele web. Un site web cu o prezență decentă pe diferite canale de socializare este preferat de Google și afișat în rezultatele sale. Deci, trebuie să promovați site-ul dvs. web sau paginile sale pe toate canalele importante de social media. Adăugați tot mai multe persoane pe paginile de socializare ale site-ului dvs. și distribuiți conținut printre ele. Încurajați-i să partajați conținutul dvs. maxim. Toate acestea te vor ajuta să obții mai mult trafic organic pe site-ul tău.

8. Comunică activ cu publicul tău

Dacă comunicați cu publicul dvs. vizat în mod activ, acesta vă va ajuta să știți ce gândește, simte și se luptă cu publicul dvs. în timp ce vă angajați cu marca dvs. În funcție de producție, puteți face modificările necesare și încurajați oamenii să se angajeze cu marca dvs. pe o perioadă lungă de timp. Pentru a comunica cu publicul vizat, puteți utiliza diferite sisteme, de exemplu Marketing prin e-mail, Solicitând feedback, sisteme de comentarii, forumuri, fluxuri RSS, site-uri web cu răspunsuri la întrebări, etc..

9. Analizați-vă strict exercițiul SEO

Nu contează cât de bine desfășori activități SEO pentru a stimula traficul pe site-ul tău, rămân mereu câteva domenii de îmbunătățire și corecție. Prin urmare, trebuie să urmăriți în mod regulat performanța exercițiului dvs. SEO și să explorați zonele de îmbunătățire ulterioară. Faceți toate acestea pentru a vă asigura că veți obține o cantitate corectă de trafic organic pe site-ul dvs. în fiecare zi.

Concluzie

Un flux constant de trafic organic către site-ul dvs. web este esențial dacă doriți să generați venituri suficiente și să duceți afacerea dvs. web la următorul nivel. Iată câteva sfaturi utile pentru stimularea traficului organic către site-uri / bloguri. Trebuie doar să le implementați și să aveți beneficiile lor în viitor.

Brandon Graves este un prolific marketing digital și expert WordPress care lucrează cu HireWPGeeks. El continuă să scrie despre cele mai recente servicii de design web și de dezvoltare a WordPress, cum ar fi conversie psd la WordPress, Conversia HTML în WordPress etc. Urmați-l mai departe Google Plus pentru a obține actualizări instantanee.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map