Sfaturi SMM pentru bloggeri: duceți-vă social media la nivelul următor

Numerele de social media contează.


Dacă sunteți un blogger care dorește să creeze un nume și să lucreze cu branduri mai mari, dar Google Analytics nu este locul în care doriți să fie, un mare social media vă poate ajuta. Experții în social media îți vor spune că implicarea este critică, în mod natural, dar acum tendința este de a trece la o implicare mai „live”. În timp ce instrumentele automate își au locul lor, a te „folosi” în mediu este cea mai bună utilizare a timpului. Nu ar trebui să automatizați tot timpul, dar probabil că nu ar trebui să automatizați conținutul de 50% din timp.

Cu atât de multe instrumente și atât de puțin timp, cum puteți aborda o campanie de succes în marketingul social media?

10-31-pinterestAnaliză Pinterest

Pasul 1: alegeți instrumentele de top

Primul lucru pe care îl sfătuiesc este să lucrați la un singur instrument simultan, să-l ajungeți într-un loc cu care sunteți confortabil, să treceți la următorul instrument pe care doriți să-l utilizați, apoi să rotiți înapoi pentru a îmbunătăți primul – etc. . Nu doriți să folosiți fiecare instrument disponibil, dar alegeți aproximativ 5 pentru a utiliza în mod regulat și cel puțin unul sau două pentru a stăpâni. Lucrați la stăpânirea instrumentelor pe care le captați deja în termeni de adepți sau Google Analytics sau, dacă nu obțineți nicio tracțiune, alegeți cel pe care sunteți cel mai mult.

Pasul 2: Segregează-ți social media

Utilizați canalele de social media în moduri diferite și pentru diferite categorii de public țintă. Aceasta este o practică ideală pentru un blogger de stil de viață, deoarece acestea acoperă mai multe nișe, dar funcționează și pentru un blogger frumos. De exemplu, bloggerul care scrie rețete le poate împărtăși pe Facebook, poate vorbi despre nutriție pe Google+, poate să tweeteze despre un cadou legat de alimente, să poată rețeta rețetele altor persoane (și câteva dintre ele) și pe Instagram să mănânce..

Iată cum îmi diversific canalele ca blogger de stil de viață:

 • Pagina fanilor Facebook (perspective: serioase, profesionale; focus: controversat)
  Deoarece este atât de greu să te angajezi pe Facebook, îmi păstrează toate treburile pe această pagină – fără umor, dar cu o mulțime de știri fierbinți și controverse, activism alimentar și toxine în știri.
 • Pagina personală Facebook (perspectivă: distracție, lumină; focus: personal)
  Pe pagina mea personală, mă angajez în mare parte cu prieteni și bloggeri, dar și împărtășesc lucrări relevante. Am mai multe abordări ale „stilului de viață” aici. S-ar putea să postez sau să repost umor, lucruri nebunești care se întâmplă în zilele mele sau postări alternative de sănătate pe care simt că nu sunt suficient de serioase pentru pagina mea de fani.
 • Google+ (perspective: prietenoase, optimiste; accentul principal: viață verde, familie, mâncare)
  În prezent, mă rețin să mă concentrez mai ales pe viața verde și mâncarea reală, dar aici evit controversele și împărtășesc o privire mai inspirată asupra problemelor din nișele mele.
 • pinterest (perspective: casual; accentul principal: mâncare, mediu)
  Fac o mulțime de placi diferite, dar placa mea fără gluten are cel mai mult succes, așa că îmi petrec marea majoritate a timpului alergând acolo, deși placa mea „Fun for Kids” merge bine. În esență, mă concentrez pe mâncare, familie, meșteșuguri și jucării.
 • Stare de nervozitate (perspectivă: cotidiană, personală, ușoară; focalizare: orice mă interesează)
  Folosesc Twitter pentru tot: participând la concursuri, schimb de cauze, marketing pentru clienți, retweeting postări care se potrivesc blogului meu, împărtășind lucruri de care mă bucur, care nu sunt discutate pe blogul meu (cum ar fi alegerile live cu tweeting sau „The Walking Dead”). Îmi place să spun „Eu sunt pe Twitter”. (Voi acoperi implicarea pe Twitter în profunzime în următoarea mea postare.)
 • Instagram (perspective: casual; focus: familie)
  Acest lucru este strict pentru acțiunile de fotografie de familie. Majoritatea bloggerilor pe care îi urmăresc fac la fel. Personal, aș vedea mai degrabă acele tipuri de imagini, mai degrabă decât publicitate sau marketing, care se simte în afara locului – ca toate acele „îmbrăcăminte corporale” Instagrammers.

Acum, parcurgeți feed-urile dvs. și alegeți o perspectivă și concentrați-vă pentru fiecare dintre ele. Dedicați unul sau 2 canale vieții personale și mențineți restul profesional sau dedicat blogului dvs. alimentar. Puteți, totuși, să împărtășiți părți ale blogului dvs. pe canalele personale, chiar dacă îl păstrați privat – dar publicarea acestuia vă va ajuta să vă scoateți numele.

Pasul 3: Înțelegeți următorii voștri

În continuare, trebuie să înțelegeți cum folosește publicul dvs. pentru fiecare canal. Înainte de a decide cum să le împarți, uită-te la ce utilizează oamenii pe care îi urmărești în nișa ta și se adaptează la asta. Trebuie să urmăriți cu adevărat ceea ce reacționează și reacționează excesiv. Urmăriți hashtag-urile lor și opriți-vă la petrecerile sau evenimentele online la care participă. Reveniți pe site-urile lor pentru a obține o imagine de ansamblu asupra blogurilor lor. Împărtășește despre figuri controversate pe tărâmul tău și gaghează reacțiile.

Iată un exemplu despre cum funcționează acest lucru pentru mine: fac un blog despre activismul alimentar, dar sunt și un ambasador al mărcii Silk. În timp ce ambele pot părea legate, publicul pentru unul poate fi opus celuilalt. Așa că păstrez majoritatea postărilor mele despre Mătăsea pe pagina personală de Facebook, Pinterest și G + și le împărtășesc în grupurile mele obișnuite de comentarii blogger, în timp ce le țin departe de grupurile mele de comentarii activiste. Acest tip de segmentare vă permite să vă diversificați în mai multe subiecte, chiar și sub aceeași nișă.

Aflați mai adânc: Aflați cum să înțelegeți mai bine publicul și să oferiți conținut excelent cu aceste 12 sfaturi.

Pasul 4: Ramping Up Social Media

Obținerea tracțiunii pe paginile fanilor Facebook

Mă bucur să spun că angajamentul pe Facebook a fost preluat pentru mine și am trecut la rangul de cât de des se văd postările mele – partea mai importantă. Postul meu săptămânal a trecut de la o mână de săptămână la aproximativ 1000 pe săptămână, ceea ce reprezintă aproximativ 20% angajare, în creștere de la 1% sau mai puțin – un număr bun pentru mărci în acest moment. Iată ce am făcut, în combinație cu cadouri, pentru a obține mai multă tracțiune pe Facebook:

 • Publicare foarte frecventă:
  Acesta este sfatul meu de top și a făcut minuni prin a-mi vedea postările. Postez cât mai mult uman. Cu cât postez mai mult, cu atât mai mult se vede fluxul meu – și în zilele în care nu postez mult, cu atât mai puțin se văd.
 • Postarea mai devreme în zi:
  Cu cât am postat mai devreme, cu atât mai bine a fost o postare – chiar înainte de a ajunge la biroul meu, ceea ce este interesant, deoarece sunt pe coasta de est a SUA, deci este destul de devreme! Consultați Insight-urile dvs. pentru a vedea ce ore funcționează cel mai bine pentru dvs. – vă va spune și ce tip de actualizări fac cel mai bine. Vă puteți automatiza postarea timpurie cu o seară înainte, apoi să vă angajați în direct în comentarii a doua zi.
 • Postare de la experți:
  Din nou, nu este doar ceea ce am postat, ci ale cărui date le-am distribuit. Când împărtășesc un articol cu ​​hashtag-urile și comentariile mele de la cineva important, spun Robyn OBrien despre „Adevărul nesănătos”, mă angajez mult mai bine. Postez aproximativ 70% date relevante de la experți din zona mea și 25% din postările mele, cu doar câteva de la prieteni.
 • Comentează postări și acțiuni:
  Încerc să mă implic aici, postând ceva controversat și întrebând cititorii ce cred sau cum reacționează sau cum m-a afectat acest lucru.
 • Folosiți corect vizualurile:
  Postarea care are cea mai organică implicare pentru mine a avut un videoclip atașat la ea, așa că vă recomand să partajați videoclipuri în subiectul dvs. De asemenea, creați imagini dimensionate corespunzător. De fapt, puteți încărca o imagine cu o dimensiune diferită dacă fotografia dvs. de blog nu este corectă Vezi Dimensiunile esențiale ale fotografiei Facebook Louise 2014 Myer 2014 pentru dimensiuni exacte.
 • Promovează o postare:
  Există atât de multe controverse în acest sens, dar dacă doriți să investiți 5 dolari pentru a stimula o postare și a vedea ce se întâmplă, spun că mergeți pentru ea cel puțin o dată. Asigurați-vă că este o postare cu adevărat valoroasă! Ultima pe care am promovat-o a fost un cadou și am primit 1.000 de vizite din acea investiție de o zi. Nu este ceva ce puteți face în mod regulat, cu excepția cazului în care aveți un buget mare, dar dacă curiozitatea dvs. are cel mai bun dintre voi, sporiți conținutul pe care doriți cu adevărat să îl găsiți acolo, cum ar fi sfaturi despre experți sau un eBook gratuit pe care l-ați scris. Merită cu siguranță o lovitură. Aveți grijă să urmați liniile directoare pentru imagini și asigurați-vă că impulsul dvs. merită. 5 dolari pentru 1000 de vizualizări este o afacere excelentă, dar pentru 130 de vizualizări – nu chiar atât de grozav.
 • 10-31-facebooktargetingEtichetare Altele:
  Sincer, nu o fac la fel de mult cum ar trebui, dar a funcționat bine când am cunoscut persoana și ea a fost expertă sau a avut o mulțime de urmăriri. Dacă nu cunoașteți persoana, este posibil să riscați blocarea utilizatorului respectiv.
 • Folosiți direcționarea pe Facebook:
  Acum, Facebook vă oferă, de asemenea, opțiunea de a vă viza publicul, mai degrabă decât să vă trimiteți postările către toată lumea. Puteți selecta o țintă în funcție de gen, relație sau statut educațional, interesat (bărbați sau femei), vârstă, locație și limbă. De exemplu, dacă am o postare despre un eveniment alternativ de sănătate sau un cadou, vă puteți orienta locația către o anumită țară, regiune sau stat sau oraș. Acest lucru este extrem de util pentru promovarea evenimentelor și a cadourilor cu accent local.

Aflați mai adânc: Iată mai multe sfaturi despre cum să vă îmbunătățiți performanțele de alimentare pe Facebook.

Google+ revizuit

Bloggerii au încă sentimente de a utiliza sau nu utilizarea Google+. și cât timp să-i dedici. G + este unul dintre acele instrumente de care aveți nevoie cu adevărat pentru a vă angaja personal. Pe Google+, există mai multe persoane și grupuri care împărtășesc informații decât companiile care o folosesc ca instrument de marketing. Deoarece G + este de valoare pentru poziționarea motorului de căutare, merită să investești timpul.

Iată câteva etape pentru începători:

 • Accesează G + și interacționează cu bloggerii în nișa pe care o dorești și creează-i un cerc. Faceți acest lucru găsindu-le în alte forme de social media.
 • Utilizați G + ca pagina dvs. de extras pe blog. Postează-ți propriul conținut corect scriind un extras despre conținutul tău care se încheie într-o întrebare, alinând hashtag-urile relevante de mai jos, etichetarea jucătorilor cheie și adăugând o imagine fabuloasă.
 • Începeți prin a oferi membrilor și comentariile membrilor de la 1 din cercul respectiv. Răspundeți cu discuții semnificative și nu doar „misto!”
 • Etichetați-le individual cu postări utile. Vă rugăm să nu-l limitați la postările proprii, ci la elementele care vor avea cu adevărat valoare sau curiozitate pentru ele.
 • Vizați-vă acțiunile. Avantajul este că poți viza mai fin, spre deosebire de Facebook. Primul tău pas este crearea și unirea cercurilor și etichetarea oamenilor în cercurile corecte, știind cine sunt jucătorii cheie și socializați cu ei. \ Dacă aș avea un eveniment local, aș putea să împărtășesc doar cercul meu de mame sociale Philly. Când am o rețetă fără gluten, vă împărtășesc bloggerii mei fără gluten și alergii. Acesta este un mod excelent de a sorta și direcționa postări pentru persoanele care au mai multe nișe.

Aflați mai adânc: Iată o privire aprofundată asupra comunităților Google+ și a modului de implicare a acestora.

pinterest

Este ușor să lăsați acest bord singur, dar poate fi cea mai mare sursă de trafic chiar și atunci când faceți foarte puțin pentru a-l menține, dar puteți construi pe.

 • Asigurați-vă că selectați conținutul altor persoane, nu doar dvs. Probabil ar trebui să fie aproximativ 50/50.
 • Scrie comentarii cu semnificații, precum și aprecieri. Puteți deschide o discuție, care este o raritate pe Pinterest – dar m-a observat!
 • Faceți cel puțin 15-20 de pins pe zi. Acest PDF la White Gloves Social Media are o listă de instrumente de planificare pentru Pinterest, dacă aveți nevoie de ele, multe dintre ele sunt plătite sau limitate.
 • Verifică-ți analiza în ace. Acest lucru va ajuta foarte mult! Îți va arăta ce funcționează plăcile și care nu, astfel încât să îți poți concentra energia asupra plăcilor mai populare.
 • Invită-te la forumuri de grup sau creează-ți propriul tău. Gândirea cu o echipă pe un subiect comun este o idee grozavă. Rețineți că acum, vacanța și plăcile de sezon sunt fierbinți. Cel mai bun mod de a realiza acest lucru este să faci parte dintr-un grup de bloggeri și să găsești oameni cu interese comune.
 • Solicitați o invitație pentru Ahalogie. Acesta este un instrument excelent de planificare pentru Pinterest, dar permite, de asemenea, implicarea și vă permite să știți când este momentul să repetați un ac. De asemenea, oferă statistici suplimentare și instrumente mai avansate pe măsură ce îl utilizați.
 • Verificați Google Analytics – ar trebui să obțineți trafic și de pe Pinterest. Dacă nu, asigurați-vă că luați aceste sfaturi. (Presupun că ați configurat site-ul dvs. web pentru a fi conectat la pagina Pinterest.)
 • Încorporați-vă bordul în postarea relevantă a blogului pentru a invita oamenii să le urmeze.

Mergeți mai adânc: Aflați 10 forumuri Pinterest Fiecare blogger trebuie să urmeze.

Instagram

10-31-iconosquare

Este atât de ușor: faceți o fotografie minunată și distribuiți-o – sau faceți o fotografie crudă, filtrați-o, apoi împărtășiți-o! Mai întâi trebuie să începi să urmărești oamenii.

Dacă puteți găsi un grup de share blogger, urmați-i și urmăriți-i pe oameni. Cheia este să vezi ceea ce oamenii pe care îi urmărești o împărtășesc și o imită. Sfaturile cele mai bune:

 • Hashtag mult. De curând am fotografiat costumul de Halloween al fiicei mele, l-am scos pe „#frogzen” și contul oficial Frozen mi-a plăcut imaginea mea. Dacă Frozen sau Disney ar fi focalizarea mea, le-aș urma și aș începe să etichetez produse congelate cât mai mult posibil.
 • Ca și alte fotografii, chiar și pe cele pe care le găsiți în explorare.
 • Comentând! La fel ca Pinterest, acest lucru nu este folosit la fel de mult ca pe alte suporturi, astfel încât să vă observați. Din nou, începe o conversație semnificativă și fii măgulitor.
 • Utilizare Iconosquare. În plus față de statistici aprofundate, aveți plugin-uri pentru instrumente și multe altele. De fapt, au un plugin, astfel încât să vă puteți instala feedul pe site-ul dvs. web. Nu durează mai mult de 5 minute!

Randul tau!

Aruncați o privire la aceste recomandări și începeți să parcurgeți propriile canale de social media pentru a vă crea propriul plan și a începe să generați mai mulți adepți de socializare acum!

Articol scris de Gina Badalaty; a apărut inițial pe Blog WHSR; acum este gestionat și actualizat de personalul BuildThis.io.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map