Lucrați de acasă: unde puteți găsi locuri de muncă online și cum să începeți

Munca de acasă era în trecut un lux, dar azi s-a transformat într-o normă mandatată. Cu toate acestea, în rândul populației există o categorie diferită de oameni care au ales să își urmeze cariera complet la domiciliu.


Desigur, există atât argumente pro și contra de a lucra de acasă, dar pentru a-l face să reușească este nevoie de pregătire și cunoștințe. Dacă acest lucru pare a fi o ceașcă de ceai sau te-ai trezit într-un fel că ai nevoie de o muncă de la locul de muncă de acasă – citește mai departe.

Contents

Iată o listă de oportunități potențiale de muncă de la domiciliu

A face ceea ce iubești și a câștiga în același timp din casa ta este obiectivul. Rețineți că realizarea acestei schimbări poate fi extrem de dificilă nu doar pentru că lucrați în general singuri, dar veți fi responsabil pentru mult mai mult.

Acestea fiind spuse, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai populare și mai comune locuri de muncă în care puteți lucra de acasă și să vedeți ce este nevoie pentru a realiza acest lucru.

Note:

 1. Pentru a adăuga un pic de greutate acestor roluri, am adăugat câteva feedback-uri culese atât de la freelanceri, cât și de la proprietarii de afaceri care provin din diverse medii și lucrează în diferite orașe din lume.
 2. Salariul locurilor de muncă este estimat pe baza listărilor recente de locuri de muncă de către angajații cu cel puțin 10 înregistrări de angajare pe UpWork.

1. Grafic Designer

Exemplu – Icon Finder este un loc de piață liber în care vă puteți construi portofoliul și vinde online pictogramele dvs..

Plată estimată: 10 USD – 50 USD / oră

Designeri de grafică sau orice alt tip de artist care lucrează pentru a crea ceva care comunică vizual se potrivește cel mai bine lucrului din profilul de acasă. Indiferent dacă creați logo-uri, afișe sau orice alt tip de artă, jobul începe în mod normal cu un brief de client.

După ce ați obținut ceea ce aveți nevoie de la clienți, restul este în principal pentru voi. De la echipamentele tale până la materii prime și talente – acestea sunt toate lucrurile pe care le poți avea la îndemână acasă.

De fapt, există multe ocazii în care lucrul de acasă este de fapt benefic, deoarece înseamnă că nu va trebui să vă mutați instrumentele de comerț către și dintr-un spațiu de birou în fiecare zi. Desigur, exact cât de benefic este acest lucru depinde de ce fel de artist sunteți.

Cum să începi dacă ești începător

Dacă vă interesează designul grafic, atunci puteți începe să luați un fel de curs, cum ar fi licență în design grafic. Dacă acest lucru este nepractic pentru dvs. din anumite motive sau din alte motive, puteți învăța și exersa singuri.

În ceea ce privește echipamentele, pregătiți-vă să eliminați o cantitate substanțială pentru un computer puternic, eventual laptop sau tabletă, precum și copii originale ale software-ului de proiectare.

Charles Yarbrough

Charles Yarbrough, Președintele Webhost.pro, folosește freelanceri pentru o gamă largă de sarcini, inclusiv design grafic. Pentru el, designerii grafici independenți trebuie, înainte de toate, să livreze o muncă de cea mai bună calitate.

„Timpul necesar pentru a rezolva erorile sau pentru a găsi pe cineva nou care să-l ajute, este mult mai greu decât să plătești mai mulți bani sau să aștepți mai mult. Acesta este motivul esențial pentru care ne concentrăm atât pe asigurarea faptului că profesioniștii independenți cu care lucrăm au ​​un record decent în lucrări similare ”, spune Yarbrough.

Victor Thomas

Victor Thomas, proprietarul firmei de proiectare a site-ului Thomasdigital.com este de acord. Cu sediul din San Francisco, Thomas consideră că este important un istoric dovedit de succes în lucrări similare. El a adăugat, totuși, că este important și ca freelancerii să poată gestiona bine așteptările.

„Vreau o imagine clară despre ce se poate face și se va face, împreună cu ceea ce nu este posibil. Asta, plus comunicarea clară și constantă despre cum decurg lucrurile pe parcursul vieții unui proiect sunt importante ”, a comentat Thomas.

2. Editor video

Exemplu – Locuri de muncă de producție de filme și video disponibile la Producția HUB.

Plată estimată: 20 $ – 120 $ / oră

Similar cu designerul grafic, editorii video se pot bucura, de asemenea, de privilegiul de a lucra de acasă. Redactorii video sunt cei care lucrează la materialele video brute, reglându-l într-un produs final, lustruit, care este gata de a fi vizionat de public..

Deși acest lucru poate părea cool, totuși nu este cel mai ușor din lume, deoarece necesită integrarea multor elemente, cum ar fi dialogul, sunetul, efectele speciale și videoclipurile brute de o calitate, uneori, nedeterminată..

Cum să începi dacă ești nou

Pentru cei care doresc să participe la editare video, puteți începe urmărind o educație care se referă la film, cum ar fi transmisia sau comunicații multimedia. Există, de asemenea, unele cursuri specializate pe care le puteți ridica cinematografie sau chiar cele specifice software-ului.

Rețineți, însă, dacă nu vă uitați la capătul inferior al pieței, cum ar fi editarea de videoclipuri personale sau mai multe videoclipuri corporative de bază, cerințele pentru editare video pot deveni rapid prohibitive.

Pentru gestionarea editării de filme sau a unor proiecții mai complexe, poate fi necesar să investiți semnificativ într-un studio de editare.

3. Contabil / contabil

Exemplu - locuri de muncă de contabilitate disponibile pe Freelancer.com.Exemplu – locuri de muncă de contabilitate disponibile pe Freelancer.com.

Plată estimată: 20 $ – 50 $ / oră

In timp ce contabilitate și contabilitate sunt ambele funcții esențiale de afaceri, există câteva diferențe cheie. Un contabil este responsabil pentru înregistrarea tranzacțiilor financiare, în timp ce un contabil este responsabil pentru interpretarea, clasificarea, analizarea, raportarea și rezumarea datelor financiare.

Indiferent de care ați prefera, ambele locuri de muncă sunt foarte necesare în aproape fiecare industrie în ziua de azi. Un alt plus este că aceste locuri de muncă pot fi făcute cu ușurință și din confortul propriei case – sau din alte locuri, dacă doriți.

Noțiuni de bază

În timp ce agenții de contabilitate au nevoie doar de o înțelegere de bază a conturilor pentru a începe acest rol, contabilii trebuie să fie certificate. Certificările exacte vor depinde de locul în care locuiți, dar cel puțin o bază de licență în știință în contabilitate este necesară. De acolo, puteți alege să vă specializați ulterior.

Datorită frumuseții Internetului, clienții pot partaja cu ușurință documente și fișiere cu dvs. și există multe servicii de contabilitate bazate pe Cloud care există astăzi. De fapt, probabil că va trebui să vizitați sediul unui client o perioadă limitată de timp în fiecare an – în primul rând în sezonul fiscal.

De obicei, software-ul de contabilitate este plătit de clienți în funcție de nevoile companiei lor, astfel încât tot ce ai nevoie este un computer, conexiune la internet, plus ceea ce îți este.

4. Asistent virtual

Exemplu - listare de posturi de asistent virtual la UpWork.Exemplu – listare de posturi de asistent virtual la UpWork.

Plată estimată: 5 $ – 15 $ / oră

După cum ați putea spune din titlul postului, rolul unui asistent virtual este ceva pe care îl puteți întreprinde cu ușurință de acasă. Atât de multe industrii au nevoie de asistenți virtuali, firme imobiliare, firme IT sau chiar firme de contabilitate și financiare.

În calitate de asistent virtual, trebuie să fii pregătit pentru flexibilitatea maximă a rolului tău. Ceea ce faceți poate include răspunsul la apeluri telefonice, gestionarea programelor sau chiar rezervarea aranjamentelor de călătorie. Desigur, o mare parte din asta depinde exact de felul de asistent.

Cum să începi să lucrezi ca asistent virtual de acasă

Deși este posibil să nu aveți nevoie să aveți un grad pentru a aplica ca asistent virtual, unele dintre destinațiile de plasare mai premium pot seta acest lucru ca o cerință. Puteți decide, de asemenea, să urmați alte cursuri pentru a vă crește setul de abilități și a vă face profilul mai de dorit.

Cheia pentru a fi un asistent virtual de succes constă în realizarea sarcinii cât mai rapid și eficient. De asemenea, ar trebui să fii foarte organizat, să ai abilități de comunicare bune, să fii priceput în tehnologie și să poți face față mai multor sarcini în același timp.

La capătul echipamentului, asistentul virtual este un „job de calculator” pur. Adică, veți avea nevoie de un computer, de un echipament de comunicații precum o cască cu microfon, o conexiune de internet fiabilă și un software care să vă ajute să vă mențineți organizat – și despre asta.

Michael Naval are sediul în Filipine, dar susține o varietate de clienți din întreaga lume ca asistent virtual cum specializat în domeniul IT independent. El îi sfătuiește pe cei care au în vedere postul de asistent virtual să se bazeze întotdeauna pe abilități și, cel mai important, să aibă o atitudine pozitivă de „a face”.

Primul vă va servi bine în realizarea diverselor sarcini, în timp ce al doilea vă va ajuta să gestionați clienții care pot fi solicitați. Consideră-l un factor „asemănător” care poate ajuta la prelungirea duratei contractului la nesfârșit.

„Este dificil să sfătuiți cât de mult să percepeți pentru munca VA, deoarece domeniul de muncă poate fi destul de mare în funcție de client. Principalele lucruri pe care trebuie să le rezolvați ar fi investiția dvs. de timp, orice instrumente suplimentare de care aveți nevoie pentru a juca un anumit rol, plus ce abilități suplimentare puteți avea nevoie pentru a îmbunătăți, dacă este necesar ”, spune Naval.

5. Scriitor / Editor / Traducător

Exemplu - Joburi Writer disponibile la Problogger Jobs.Exemplu – Joburi Writer disponibile la Problogger Jobs.

Plată estimată: 15 USD – 60 USD / oră

După ce am fost scriitor și redactor de mulți ani, vă pot spune cu ușurință că aceasta este probabil una dintre cele mai flexibile lucrări de la joburile de acasă existente. În diferite momente, am lucrat în birouri, pe teren și acasă la un moment sau altul.

Există multe tipuri de scriitori în jur – bloggeri, scenariști, redactori, romancieri și multe altele. Amintiți-vă, practic tot ce vedeți pe Internet sau pe hârtie a fost creat de un scriitor!

Dacă gândul de a avea cuvintele tale apar peste tot te atrage, acesta este un rol pentru care ai putea fi potrivit. În funcție de ce tip de scriitor doriți să deveniți cerințele poate varia destul de mult.

De exemplu, un scriitor tehnic va trebui neapărat să fie informat în detaliu tehnic, în timp ce un scriitor de cercetare poate avea nevoie să aibă un fond în zona în care se află cercetarea. Cu toate acestea, ingredientul comun în toate aceste specializări este capacitatea de a comunica..

Cum să primiți plata scris online

A fi capabil să capteze atenția publicului și să transmită clar un mesaj este una dintre cele mai vitale abilități pe care le poți avea ca scriitor. În timp ce este posibil să aflați specificul acestui lucru la un curs, cum ar fi un licențiat în jurnalism, în mod ideal, veți alege un mentor care poate împărtăși secretele obținute prin experiență.

Cu toate acestea, scriitor, editor sau traducător, piesele cheie ale inventarului dvs. vor fi un computer, un software de editare, plus o conexiune la Internet.

Muhammad Ruby Ernawa

Muhammad Ruby Ernawa este un traducător indonezian-englez care și-a construit întreaga afacere de la freelancing.

Cu o experiență de peste 5 ani în freelancing, acum este proprietarul Diamondo Translation. Pentru noii veniți în această afacere, îi sfătuiește să nu se îngrijoreze prea mult de câtă experiență ai atunci când aplici pentru muncă – atâta timp cât ai o platformă solidă în abilități și comunicare.

„A fi capabil să comunice bine cu clienții este esențial, jucând un rol important în asigurarea locului de muncă, precum și în negocierea corectă și înțelegerea cerințelor. Dacă nu reușești acest lucru, este posibil ca cele mai bune abilități din lume să nu te salveze de la a face o încurcătură a lucrurilor. ” spune Muhammad

De asemenea, Muhammad avertizează că pot exista costuri pentru intrarea în această arenă, cum ar fi investițiile în găzduire web pentru site-ul dvs. de afaceri, abonamente la instrumente de traducere asistată de computer sau chiar găzduire email de afaceri.

Sharon Hurley Hall, un scriitor și blogger profesionist profesionist B2B lucrează atât pentru clienți, cât și cu alți freelanceri.

Cu 30 de ani de scriere profesională pentru mass-media și online, consideră că trăsătura cheie pentru a fi un scriitor independent de succes este calitatea muncii și a experienței în nișe specifice.

„Clienții mei așteaptă calitate de la mine și aceeași calitate de la orice freelancer cu care lucrez. Cred că este o greșeală să acorde prioritate vitezei asupra calității ”, subliniază ea. După cum puteți vedea, indiferent de linia de muncă sau de statutul dvs. de muncă, calitatea este importantă.

6. Asistent de cercetare / analist de afaceri

Exemplu - joburi de analist de cercetare disponibile la într-adevărExemplu – joburi de analist de cercetare disponibile la într-adevăr.

Plată estimată: 25 $ – 150 $ / oră

Imaginează-ți că vei fi plătit pentru că știi totul – și ai greși în ceea ce face un asistent de cercetare.

După cum sugerează titlul, asistenții de cercetare ajută la lucrări de fond precum constatarea faptelor, colectarea datelor și multe alte lucruri legate de susținerea principalului producător de lucrări..

După cum s-ar putea spune unii, Google este prietenul tău, dar amintește-ți doar că există o mulțime de lucruri pe care s-ar putea să nu le poți găsi pe Internet. Ca atare, dacă doriți să fiți asistent de cercetare, trebuie să fiți pregătiți să ieșiți pe câmp din când în când și să săpați în arhivele non-digitale, dacă este necesar.

Deși cercetarea este de obicei extrem de specializată, este posibil ca asistentul să nu aibă nevoie de toate formările educaționale în calitate de cercetător. Ceea ce va fi necesar, însă, este o calificare într-un domeniu legat de cercetarea care se realizează.

De exemplu, dacă aplicați ca asistent de cercetare la un proiect care implică studiul răspunsurilor emergente la recoltele modificate genetic, v-ar fi bine să aveți un fond formal în inginerie genetică sau biochimie.

Noțiuni de bază

Din păcate, aceste medii educaționale necesită timp și bani pentru a lucra, astfel încât rolul dvs. de asistent de cercetare va fi probabil limitat la anumite domenii. Totuși, acesta este ceva care poate fi lucrat de la distanță, în funcție de facilitățile care ar putea fi necesare ca parte a activității.

Așteptați-vă să lucrați pe un dispozitiv ușor portabil, cum ar fi un laptop și să comunicați digital prin software de management de proiect sau uneori, pur și simplu prin e-mail.

7. Instructor / profesor online

Exemplu – Puteți crea și vinde cursul dvs. online cu ușurință la Teahable.

Plată estimată: –

Deși poate exista vechea glumă că „cei care nu pot să facă, să învețe”, rolul unui profesor este, în realitate, unul foarte respectabil. Cu toate acestea, datorită Internetului puteți fi și un profesor online, atât timp cât aveți o abilitate valoroasă pentru a transmite.

Unele exemple ale acestor abilități specializate includ WordPress, aranjament de flori, grădinărit, tricotat – aproape orice de fapt. Aceasta înseamnă că rolul unui formator sau profesor online poate fi extrem de valoros pentru o gamă largă de oameni. Atâta timp cât aveți voința de a o face, vă puteți crea și vinde cursurile online.

Un mare plus al creării de cursuri digitale este faptul că nu trebuie să fie un loc de muncă cu normă întreagă. Puteți să le lucrați și să le creați în timpul liber și să vă amestecați programul, în funcție de prioritatea dvs. la un moment dat.

Pentru a îmbunătăți cursurile pe care le construiți, încercați să învățați unele abilități soft, cum ar fi vorbirea în public, comunicarea sau orice altceva care vă poate ajuta să îmbunătățiți experiența acumulată prin cursurile pe care le creați. După ce le aveți, puteți începe să construiți cursuri digitale.

În funcție de ceea ce decideți, este posibil să aveți nevoie de un fel de webcam sau un înregistrator de ecran, împreună cu instrumente digitale interactive cu care să învățați.

Caracteristică specială: acoperiș Kyle

Kyle Roof

Pentru creatorii de cursuri online, avem un tratament special – un scurt fragment care discută elementele de bază ale lucrurilor cu Kyle Roof. Co-fondator al Internet Marketing Gold, PageOptimizer Pro, și alte câteva site-uri, Roof și-a făcut un nume pentru sine cu succesul său în crearea de cursuri online, așa că luați-vă comentariile la inimă!

Potrivit acestuia, începătorii la crearea cursurilor online trebuie să se concentreze pe construirea reputației lor în afaceri – cu cât numele este mai recunoscut, cu atât cursurile se vor vinde mai bine. Acest lucru poate fi obținut deși creând câteva „cursuri de freebie” care, în general, adaugă valoare comunităților.

„După ce te-ai stabilit (și asta poate dura ani), vei avea apoi o mulțime de oameni care vor să-ți cumpere cursul. Dacă v-ați descurcat bine pe canalul YouTube sau pe podcastul altcuiva, vor fi fericiți să vă revină pentru a vorbi despre noul dvs. curs “, spune Roof.

„Pe măsură ce vă prezentați, puteți începe să vă perfecționați conceptele cursului. Puteți testa câmpurile ce funcționează și ce nu înaintea timpului necesar pentru a înregistra videoclipuri. “

Acoperișul atrage atenția că poate fi destul de mare pentru a crea chiar videoclipuri, pentru a nu include timpul de editare (pe care îl externalizează). Fiecare videoclip îl duce în jur de una până la două ore pentru a produce – indiferent de cât timp sunt în general.

„Încărcarea videoclipurilor și a conținutului în învățătură sau în orice altă platformă va dura mult mai mult decât credeți că va fi”, adaugă el.

8. Programatori / Dezvoltatori web

Exemplu - listare de locuri de muncă pentru dezvoltatori web la SimplyHired.Exemplu – listare de locuri de muncă pentru dezvoltatori web la SimplyHired.

Plată estimată: 15 USD – 100 USD / oră

Poate că, în mod normal, cei mai insulari dintre rolurile de locuri de muncă, programatorii și dezvoltatorii web nu au fost cunoscuți ca având cele mai sociabile locuri de muncă în jur. Acest lucru, plus natura muncii în sine oferă un scenariu aproape ideal pentru munca de acasă.

Indiferent dacă lucrați la proiecte personalizate pentru o companie sau chiar vindeți propriile aplicații generice, toate acestea sunt posibile chiar din confortul casei. În mod esențial, veți fi un dezvoltator independent.

Cea mai provocatoare parte a locului de muncă va fi să-ți scoți numele de acolo, poate printr-un portofoliu online și să te comercializezi cât mai bine. În mod firesc, vă va ajuta dacă veți putea oferi potențialilor clienți un portofoliu puternic al proiectelor la care ați finalizat sau ați participat cu succes înainte.

Cum să începi ca un dezvoltator web de lucru de acasă

Cu toate că programarea poate fi autodidactă, este întotdeauna cel mai bine să aveți anumite cunoștințe formale. Am văzut mulți programatori grozavi care știu foarte multe despre specificul codării, dar rămân mediocri din cauza conceptelor de bază slabe.

Cu toate acestea, orice decideți, veți avea nevoie de o mașină de lucru dedicată pentru a construi și testa codul dvs., care, de preferință, nu va fi afectat de aplicațiile personale pe care poate doriți să le instalați.

Julian Song

Julian Song, un dezvoltator freelancer malaezian, este independent de mai bine de un deceniu acum. El creditează capacitatea de a face acest lucru datorită experienței obținute în viața sa anterioară de muncă și sprijinului soției sale.

„Fiți întotdeauna sigur că depuneți un efort de 101% în fiecare proiect pe care îl întreprindeți. Asigurați-vă că nu exprimați prea mult, dar livrați cel mai bun produs pe care îl puteți. Dacă sunteți capabil, sugerați idei care să vă ajute ”, spune Song.

9. Dropshipper / marketing afiliat

Exemplu – Un magazin de expediție construit folosind Shopify.

Plată estimată: –

Până acum, mulți dintre voi vor fi probabil mari credincioși în puterea comerțului electronic. Platformele majore au apărut pe căi mari și chiar întreprinderile mici au sărit la bord datorită schimbărilor tehnologice.

Știați că chiar puteți deveni angajat în comerț electronic? Unul dintre modurile în care poți face acest lucru este prin dropshipping. Acest mod de comerț electronic vă permite să vindeți produsele online fără a fi nevoie să aveți efectiv produsul.

Creați un site web care să funcționeze ca un avans de vânzări, apoi sursați-vă produsele de la furnizori de expediție, cum ar fi AliExpress, SaleHoo, Doba sau mulți alții. Puteți construi un site rapid și fără cunoștințe tehnice dacă utilizați un constructor de site-uri precum Shopify.

Deși va trebui să plătiți pentru investiția inițială în găzduirea și construirea site-ului dvs. web, nu va trebui să comandați mărfuri în vrac sau chiar să vă ocupați de expediere. Acest lucru se poate face pentru tine prin intermediul surselor tale de transfer.

Marketerii afiliați funcționează în moduri similare, dar creează în principal conținut care ajută la vânzarea produselor. Pentru fiecare client la care se referă un marketer afiliat, vor câștiga un comision pentru vânzarea respectivă.

Cum să începi dacă ești nou

Atunci când decideți să lucrați de acasă ca un dropshipper sau marketer afiliat, preiați în esență rolul unui proprietar de afaceri – unul care trebuie să poarte multe pălării. Din această cauză, este posibil să fiți nevoit uneori să externalizați anumite domenii ale activității dvs., fie că este vorba despre dezvoltarea web sau producția de conținut.

Jerry Low, fondatorul WHSR, BuildThis.io, și HostScore este un marketer afiliat veteran. Cu 15 ani solizi în afacere, a împărtășit gânduri cu privire la rolul pentru potențialii nou-veniți care trebuie să externalizeze.

„Când preiau talentul, prefer să plătesc un retainer decât să angajez freelanceri, deoarece acest lucru este mai eficient din punct de vedere al costurilor. Cu toate acestea, este important ca aceștia să aibă abilitățile și experiența necesară pentru a finaliza munca pe care au fost angajați. În ordinea importanței, cer calitate, prețuri rezonabile și viteză.

Deoarece cu toții lucrăm de la distanță, un aspect critic al oricui angajez este acela că trebuie să fie extrem de atenți la detalii. Acest aspect cheie poate însemna o mare diferență în ceea ce credeți că obțineți și ceea ce obțineți în cele din urmă ”, a spus Low.

10. Social Media Manager

Exemplu - Fiverr este o piață populară în care freelancerul oferă serviciile potențialilor angajați.Exemplu – Fiverr este o piață populară în care freelancerul oferă serviciile potențialilor angajați.

Plată estimată: 10 USD – 50 USD / oră

După cum știm cu toții, social media este tot ce vorbește acum toată lumea. Multe mărci, atât mari, cât și mici, au nevoie de cineva care să se ocupe de activitățile lor de informare digitală – o mare parte dintre acestea sunt social media.

De la gestionarea activităților cotidiene până la crearea de conținut pentru clienții țintă ai companiei, rolul cheie în gestionarea rețelelor de socializare este de a ajuta la creșterea gradului de conștientizare în ceea ce privește marca, ducând, probabil, la o creștere a vânzărilor..

Începând ca manager de social media

Pentru a excela într-un rol de management de social media, în mod ideal, veți avea un fundal în comunicare, relații publice sau poate chiar marketing. Cel mai important, ar trebui să aveți o dispoziție veselă și să vă puteți menține rece sub presiune. Nu uitați, sunteți fața publică a companiei pe anumite canale cheie.

Din fericire, toate acestea se pot face și din confortul propriei case, atât timp cât ai un dispozitiv pe care să lucrezi, instrumente de planificare adecvate pentru conținutul tău de socializare și, poate, unele programe de integrare care îți vor permite să gestionezi cu ușurință mai multe rețele sociale canale media mai ușor.

Unde să găsești locuri de muncă online legitime?

Fiverr

Cel mai bun lucru despre Fiverr este faptul că este relevant nu doar o gamă largă de muncă din rolurile de serviciu la domiciliu, ci și îi poate ajuta pe cei care se află la multe niveluri din cariera lor. De exemplu, dacă sunteți un scriitor înfometat care începe doar pe cont propriu sau un profesionist cu 30 de ani de experiență – există posibilități pentru dvs. aici.

Clienții de la Fiverr licitează pentru serviciile dvs. pe baza definițiilor prestabilite ale proiectului pe care le stabiliți. Cererile personalizate sunt de asemenea acceptate și puteți cita un potențial client pe baza specificațiilor exacte ale proiectului.

Fiverr este potrivit pentru multe roluri de muncă și este un loc bun pentru a începe munca de la eforturile de acasă.

Accesați: https://www.fiverr.com/

oDesk

Supravegherea este de fapt foarte asemănătoare cu Fiverr, prin faptul că se referă și la o gamă largă de solicitanți de locuri de muncă. Diferența cheie constă în modul în care sunteți plătit pentru Upwork. În cazul în care Fiverr vă permite să setați costurile estimate ale proiectului, Upwork vă permite să citați clienții pe oră.

Acest lucru permite o precizie mult mai mare în facturare, deoarece puteți factura pentru timpul dumneavoastră. În cazul în care se întâmplă să existe solicitări suplimentare sau altele, taxa va fi simplă majorată din cauza creșterii timpului petrecut în muncă.

Upwork-ul este bun pentru aproape orice rol de muncă, dar ajută dacă aveți ceva experiență înainte de a începe aici.

Accesați: https://www.upwork.com/

Toptal

Toptal are ca scop aducerea cremei culturii freelance la companiile de top care doresc proiecte externalizate. Fidel rolului său în conectarea oamenilor prin intermediul platformei sale, Toptal în sine nu are sediu și este cu adevărat digital.

Pentru a utiliza Toptal trebuie să fiți capabil să treceți o serie de teste, ceea ce menține doar cel mai bun la îndemână. Inițial, destinată inginerilor, astăzi Toptal și-a extins punctajul pentru a include designeri, contabili, statistiști, consultanți și multe altele.

Toptal este bun pentru ingineri și alte servicii profesionale specializate și acceptă doar primii 3% dintre solicitanți.

Vizita: https://www.toptal.com/

SimplyHired

SimplyHired poate fi un portal de locuri de muncă, dar include și un număr corect de deschideri pentru freelanceri care pot lucra de acasă. În mod unic, oferă mai multe locuri de muncă decât sunt înregistrate doar pe platforma sa, dar agregă și locuri de muncă din zeci de alte surse.

SimplyHired este potrivit pentru majoritatea solicitanților de locuri de muncă, dar nu este neapărat specializat pentru lucrătorii la distanță. Există totuși oportunități.

Vizita: https://www.simplyhired.com/

Acces pentru scriitori

Dacă sunteți un scriitor sau un specialist în conținut, s-ar putea să vă intereseze accesul pentru scriitori. Această platformă ajută la conectarea scriitorilor cu joburile potrivite pentru ei și dispune și de potrivire a locurilor de muncă bazată pe AI. Desigur, aceste avantaje nu vin fără o serie de avertismente.

În primul rând, solicitanții de locuri de muncă pentru Accesul Scriitorilor provin numai dintr-o mână de țări, inclusiv Statele Unite, Regatul Unit, Australia, Canada, Irlanda sau Noua Zeelandă. Dacă îndepliniți aceste criterii, va trebui să treceți la o evaluare din partea Accesului pentru scriitori. echipa în final să se califice.

Vizita: https://www.writeraccess.com/

Căutător de pictograme

Acest site este destinat în special designerilor care doresc o modalitate ușoară de a-și vinde munca. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la ele și să încărcați articolele pe care doriți să le comercializați. Deoarece Icon Finder este una dintre cele mai mari piețe online pentru pictograme online, veți avea acces la o piață pregătită pentru design-urile dvs..

Există, totuși, o captura. Icon Finder va împărți tot ce câștigați pe site-ul lor 50-50. Aceasta înseamnă că obțineți doar jumătate din ceea ce vindeți pentru un produs. Totuși, este o modalitate ușoară și rapidă de a câștiga ceva bani, fără a fi nevoie să găsiți clienți proprii.

Vizita: https://www.iconfinder.com/

ProBlogger Jobs

ProBlogger este mai mult o comunitate pentru bloggeri decât un site dedicat platformei de muncă. Cu toate acestea, datorită resurselor membrilor săi, veți avea acces la o secțiune dedicată locurilor de muncă.

Cea mai mare parte a lucrărilor disponibile aici este legată de producția de conținut, fie că este vorba de scriere de fantome sau de editare. Scriitorii în devenire ar trebui să-l verifice cu siguranță pentru ușurința sa de acces, precum și pentru cantitatea uriașă de resurse de sprijin.

Vizita: https://problogger.com/jobs/

ProductionHub

Găsirea muncii ca editor video poate fi dificilă, deoarece, în ciuda popularității, poate fi un domeniu incredibil de nișat în multe aspecte. Din fericire avem ProductionHub, care este special pentru editori video și producători.

Această platformă vă permite să nu aplicați doar locuri de muncă, ci și să încărcați și să vă prezentați munca, astfel încât clienții să vă poată găsi.

Vizita: https://www.productionhub.com/

docil

Pentru cei care doresc să creeze cursuri și să învețe lucruri, Teahable este unul dintre cele mai bune moduri de urmat. Funcționează ca un constructor de site-uri web, care vă permite să creați cursuri pe platforma sa, apoi găzduiește cursul și vă permite să îl vindeți studenților care doresc să învețe.

În timp ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a începe rapid și ușor, are unele dezavantaje. Trebuie să plătiți pentru un abonament pentru a utiliza serviciul, în plus, Teahable ia o reducere din fiecare vânzare pe care o faceți.

Vizita: https://teachable.com/

Grupuri locale de Facebook

O altă resursă care nu trebuie neglijată sau subestimată este Facebook, deoarece are multe pagini sau grupuri dedicate să lucreze. Dacă sunteți un designer sau un alt specialist, căutați comunități pe Facebook unde se adună cei din linia dvs. de lucru.

În multe cazuri, furnizorii de locuri de muncă vor găsi și aceste grupuri pentru a oferi oportunități. De asemenea, este comun ca membrii grupului să împărtășească în general oportunități de muncă comunității.

Vizita: https://www.facebook.com/

Instrumente de care aveți nevoie / puteți să lucrați de acasă

Întrucât tema cheie aici este munca de la distanță, ar trebui să înțelegeți că există echipamente de bază pe care va trebui să le aveți de partea dvs. pentru ca lucrurile să funcționeze. Toate acestea vor trebui să iasă din buzunar, deoarece, în esență, furnizați un serviciu.

Câteva exemple de instrumente de care aveți nevoie pot include;

Sisteme informatice

Pentru multe roluri, acesta poate fi pur și simplu un sistem generic pe care îl puteți utiliza pentru a crea documente, trimite și primi comunicări sau utiliza instrumente bazate pe web. Cu toate acestea, în unele cazuri, este posibil să aveți nevoie de un pic în plus.

De exemplu, editorii video sau graficienii pot avea nevoie de mașini mai puternice, deoarece editarea video are foarte multă resursă.

Alt hardware

Camere web, căști cu microfoane, monitoare mai mari – oricare sau toate acestea ar putea fi necesare în funcție de rolul dvs. De exemplu, ca asistent virtual, mgy trebuie să apelezi frecvent sau să comunici altfel, astfel încât investiția într-un set cu cască solid va fi de neprețuit.

Software de facturare

Pentru cei care lucrează prin platforme precum Fiverr sau Toptal, plățile și facturarea sunt efectuate pentru dvs. Dacă decideți să lucrați cu proprii clienți, va trebui să le puteți factura pentru lucrările efectuate.

Pentru aceasta, puteți folosi orice de la foile Excel sau șabloane de factură la soluții mai profesionale, precum soluții de contabilitate și facturare bazate pe Cloud. Zoho și cărțile proaspete sunt exemple bune și pot fi plătite lunar.

De asemenea, verificați: Bus factură, Aynax, Generator factură.

Instrumente de colaborare

Deși lucrul de acasă este în mare parte o sarcină solo, este posibil să aveți oportunități de a lucra împreună cu alții într-o manieră de susținere. Dacă apare această situație, alegeți să utilizați câteva instrumente care vă permit să lucrați fără probleme.

Exemple bune dintre acestea includ documente și foi Google (disponibile individual sau ca parte a G Suite set de instrumente), Echipe Microsoft, și Flowdock.

Verifică și: Calendly, Noţiune, Google Calendar

Instrumente grafice

Designerii grafici vor avea nevoie de unele programe software care erau destul de costisitoare, dar acum sunt disponibile, din fericire, ca abonamente bazate pe Cloud și instrumente pentru browser-ul „fremium”. ideile de acasă despre ceea ce poate fi necesar ar putea include Adobe Cloud CC și poate un depozit de resurse precum Bigstock.

Verifică și: Canva, Procrea, Schiță, Designer de afinitate

Instrumente de socializare / e-mail marketing

În funcție de ce tip de muncă de la locul de muncă acasă decideți să mergeți, uneori este posibil să aveți nevoie de instrumente speciale care sunt dedicate unor sarcini specifice. De exemplu, HootSuite permite managerilor de social media să lucreze pe mai multe canale în același timp și chiar permite programarea postărilor.

Verifică și: TweetDeck, IFTTT, Everypost, Faceți cunoștință cu Edgar, HubSpot

Instrumente de scris

Pentru scriitori, Grammarly (recenzia mea aici) vă poate ajuta să corectați sau să evidențiați zonele care au nevoie de corecție pe măsură ce creați text în mers. Există zeci de instrumente specializate disponibile pentru aproape orice nevoie și multe chiar au disponibile planuri gratuite.

Verifică și: Aplicația Hemingway, Scrie sau Moare

Managementul fluxului de lucru

Posibilitatea de a vă coordona munca și proiectele multiple pe care le aveți în derulare poate fi dificilă.

Astăzi, acestea pot fi găsite și ca servicii bazate pe Cloud, cum ar fi Asana sau Zapier. Ele nu numai că vă ajută să gestionați munca, dar, de asemenea, permit comunicarea cu clienții și chiar colaboratorii, dacă este necesar.

Verifică și: Trello, luni, Wrike

Securitate

La fel ca în propriul computer, păstrarea siguranței dispozitivelor de lucru este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci. Imaginați-vă dacă un virus ar șterge munca dvs. sau dacă un hacker ar putea fura informațiile clientului dvs. din sistem.

Rulați întotdeauna un software de securitate Internet actualizat, de exemplu Norton 360. De asemenea, ar fi cel mai bine dacă puteți utiliza întotdeauna un Serviciu de rețea virtuală virtuală pentru a cripta toate datele care intră sau ies din dispozitiv, mai ales că lucrați de la distanță.

De asemenea, consultați: ExpressVPN, AVG Antivirus, Malwarebytes

Software de conferinta

În afară de setul cu cască, veți avea nevoie de software de comunicare fiabil pentru a funcționa de la distanță. Acestea pot varia în funcție de nevoile dvs., de la soluții simple de apel video Google Duo pentru aplicații de prezentare care vin la pachet cu funcții precum TeamViewer sau WebEx.

Verifică și: Zoom, Jitsi, Echipe Microsoft

Notă: Nu uitați, această listă de articole și aplicații servește doar ca ghid. Nevoile dvs. exacte pot varia foarte mult, în funcție de rolul exact și de circumstanțele în care vă aflați.

Carierele la domiciliu sunt potrivite pentru tine?

Care sunt avantajele lucrării de acasă?

Beneficiile lucrului de acasă - Fără blocaj de trafic!

Pentru inceput, independenţă. Auto-motivație, autodisciplină, concentrare și concentrare. Patru lucruri pe care le veți câștiga după ce lucrați din propria casă (și nu numai că veți ajunge să lucrați în pijamale la 8:00). Poate fi o întindere pentru a vă găsi sursa de motivație. Un sfat important ar fi încercarea de a-ți crea propriul spațiu dedicat de lucru (nu patul tău!).

Am menționat „casa ta”, dar a ta spatiu de lucru poate fi absolut oriunde. Vrei să lucrezi la cafeneaua ta preferată de pe stradă? Posibil. Vrei să lucrezi din confortul mașinii tale? Posibil. Oriunde vă simțiți confortabil și vă permite să faceți munca depusă poate fi spațiul dvs. de lucru.

navetism cheltuieli poate fi tăiat drastic de asemenea. Imaginați-vă cât puteți economisi atât timp, cât și bani, fără a fi nevoiți să faceți naveta timp de ore în fiecare drum către un birou zilnic. În schimb, luați aceste economii în timp și bani și reinvestiți-le în mod egal în munca și familia.

Pentru procrastinatorii de acolo – cele mai multe locuri de muncă la distanță au flexibil programe (vom intra în acest lucru în curând – continuați să citiți!).

The Down Side of Working from Home

Procrastors sau cei care sunt reactiv mai degrabă decât proactiv poate găsi o provocare de lucru de acasă. Lipsa unei distincții clare între timpul de muncă și timpul liber sunt mai potrivite pentru „go getters” care sunt extrem de motivați de sine.

Având nr față în față relația cu colegii poate fi grea. Dacă îți place să te înconjoară de oameni în timpul orelor de muncă, lucrul de acasă poate ajunge uneori un pic singur. Dacă sunteți cineva care prosperă în legătură fizică, lucrul de acasă poate duce la lipsa interacțiunii fizice – ceea ce vă poate pune sănătatea mentală în pericol.

Autodisciplina este cheia pentru a lucra de acasă (și destul de sincer oriunde). Să ai granițe și să te tragi la răspundere este dificil, mai ales într-un mediu ca acasă unde sunt mulți distragere.

Gestionarea ta ora și programul a-ți permite să fii productiv este greu. Nu este nimeni care să vă dea răspundere de la zi la zi. Puteți dormi, amana, lucra oricând doriți. Pare grozav, dar nu este.

De multe ori ne plângem de structura obișnuită în care ne plasează un loc de muncă de 9-5, dar ne ajută să respectăm un program. Cu toate acestea, suntem siguri că, dacă alegeți să vă pregătiți propriul program, cu siguranță veți urmări să-l urmați.

Evitarea escrocheriei de lucru la domiciliu

Deoarece majoritatea locurilor de muncă de la domiciliu sunt aprovizionate online, trebuie să fiți conștienți de posibilitățile în care s-ar putea să vă înșelați sau să aveți probleme. Lucrul cu platformele de locuri de muncă poate oferi o anumită formă de securitate, deoarece platforma însăși acționează ca intermediar și poate asigura plata pentru munca finalizată.

Fiți deosebit de prudent dacă solicitați locuri de muncă pe cont propriu pe canale publice, cum ar fi Facebook sau forumuri, deoarece acestea nu vă oferă aproape nicio protecție. Ca și în cazul online, exersați unele măsuri de precauție adecvate, cum ar fi;

 • Efectuarea unor verificări de fond asupra potențialilor angajatori.
 • Nu dând prea multe detalii personale.
 • Solicitarea depozitelor pentru muncă.
 • Obțineți întotdeauna specificațiile de lucru clar precizate.

Fii mereu conștient de escrocherii – angajatorii de renume nu vor avea niciodată nevoie să le plătești nimic pentru a obține un loc de muncă!

Învelire

Pe parcursul acestui articol am discutat o listă de muncă potențială din oportunitățile de acasă și unde pot găsi o muncă potențială. Amintiți-vă întotdeauna deși faptul că a lucra de acasă poate fi foarte diferit de a lucra un loc de muncă fix într-un mediu de birou.

Fiți conștienți că veți avea nevoie de mult mai mult decât abilitățile de bază pentru a supraviețui – veți derula, în esență, propria afacere, cu tot ce implică. În unele luni, puteți face o ucidere financiară, în timp ce la altele, preluarea poate fi slabă.

Învață să planifici pe termen lung și, pe măsură ce câștigi experiență, vei putea constata că de-a lungul timpului ai creat o afacere online foarte reușită.

* Traducere: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map