În căutarea celui mai ieftin WordPress Gazduire din 2020 (cu 3 opțiuni)

Securitatea, capacitățile și viteza site-ului dvs. web se bazează pe infrastructura gazdei. Dacă doriți 35,4% din majoritatea proprietarilor de site-uri web, atunci doriți sau dețineți un Site WordPress.


Provocarea este alegerea tipului de găzduire web care se încadrează în bugetul dvs., fără a sacrifica calitatea. Dar ce este „Calitatea de gazduire” și pe care furnizorii de hosting o oferă la prețuri accesibile?

Accesibilitatea pentru dvs. nu este probabil un tip de promoție promoțional. Nu doriți să cumpărați un plan de găzduire care să arate ieftin în față și apoi să plătiți o sumă obscenă de bani pentru funcții și asistență tehnică care ar trebui incluse în pachetul dvs. în primul rând. Vrei consistență. Prețurile scăzute rămân scăzute după cumpărare.

Am o veste bună, dar mai întâi, să înțelegem ce ceri.

Tipuri de planuri de găzduire WordPress

WordPress este cel mai folosit CMS și are o cotă de piață de 62,7%. Joomla, care este al doilea traseu cel mai popular în urmă cu 4,4% din piață.

Nu este nevoie de mult pentru a alege furnizorul de găzduire potrivit pentru site-ul dvs. web. Trebuie să știți câteva lucruri cum ar fi modul în care funcționează și dacă s-ar potrivi cu natura afacerii dvs..

De obicei, există trei tipuri de servicii de găzduire WordPress cu care puteți accesa – partajat, dedicat și cloud.

1- Gazduire comună

Acest plan este cea mai populară soluție de găzduire pe piața de astăzi. Este atât accesibil, cât și ușor de întreținut.

Pentru planurile de găzduire partajate, furnizorii de găzduire găzduiesc de obicei mai multe site-uri web pe un singur server. Acest plan are adesea restricții sau limitări la resursele la care puteți accesa, inclusiv spațiu de stocare, lățime de bandă, securitate și alte funcții.

Gazduirea în comun este cea mai ieftină opțiune pentru persoanele cu bugete limitate și excelentă pentru începătorii cu experiență limitată.

2- Gazduire dedicată

Cu o găzduire dedicată, obțineți un server dedicat pentru a vă găzdui site-ul. După cum sugerează și numele, nu ajungi să împarți resursele serverului cu alți utilizatori.

Gazduirea dedicată crește semnificativ viteza site-ului dvs., deoarece nu veți partaja resursele serverului cu alte site-uri. De asemenea, este foarte sigur, deoarece sunteți singurul care utilizează serverul.

Gazduirea dedicată este o opțiune excelentă dacă vă așteptați la o cantitate masivă de trafic pe site-ul dvs. Gazduirea partajată are un plafon în ceea ce privește volumul traficului de site-uri pe care îl poate gestiona.

Singurele neajunsuri ale acestui plan sunt costurile ridicate și necesitatea cunoștințelor tehnice pentru a gestiona un server dedicat. Așadar, veți angaja un personal IT sau veți fi suficient de experimentat pentru a menține un server de găzduire.

3- Gazduire cloud

Acest serviciu de găzduire este o tehnologie relativ nouă, care combină caracteristicile de hostinguri partajate și dedicate. Îl poți numi hibrid.

Serviciul distribuie sarcina fizică pentru mai multe site-uri pe diverse calculatoare. Acest proces permite site-ului dvs. web să aibă resursele serverului său fără a avea nevoie de hardware dedicat. S-ar putea să nu aveți hardware dedicat de găzduire, dar vă puteți extinde nevoile atunci când este necesar.

Dacă doriți să îmbinați avantajele găzduirii partajate și dedicate, soluția de hosting cloud este soluția. Cu toate acestea, are dezavantaje ca

 • Asistența poate întârzia rezolvarea problemelor care apar,
 • Este posibil să aveți de a face cu probleme de securitate și
 • Scalarea înseamnă că găzduirea devine scumpă

S-ar putea să vă întrebați care este cea mai bună opțiune pentru dvs. Hai să explorăm!

Gazduire ieftină WordPress în 2020

Iată trei dintre cei mai ieftini furnizori de găzduire WordPress din 2020. Opțiunile noastre se bazează pe stabilirea prețurilor la înregistrare și costurile ulterioare de reînnoire.

Aceste opțiuni nu se bazează doar pe găzduire partajată. Aceste gazde vor fi potrivite dacă căutați opțiuni ieftine și dedicate de găzduire cloud.

1. Hostinger

Gazduire WordPress HostingerHostinger WordPress Hosting începe cu 0,96 USD / lună (faceți clic aici pentru a afla mai multe).

Datorită costului inițial și a prețurilor ulterioare, Hostinger este considerat a fi mai ieftin decât alți furnizori de hosting.

În afară de cerințele tehnice scăzute, Hostinger este, de asemenea, perfect pentru un buget restrâns. Nu este mai accesibil decât 0,99 USD pe lună.

Caracteristici WordPress Hostinger

Să explorăm ce obțineți.

Securitate îmbunătățită

Fiecare site web găzduit de Hostinger este protejat de planul de protecție all-in-one BitNinja, care oferă apărare împotriva tuturor atacurilor automate și cibernetice.

1-Faceți clic pe Instalarea WordPress

S-au terminat zilele în care configurarea WordPress s-a dovedit prea complicată și consumă mult timp. Acum, tot ce trebuie să faceți este să completați un formular simplu, să introduceți detaliile dvs. și să instalați WP într-un singur clic. Nu durează mai mult de câteva minute.

Construit pentru performanță

Hostinger atinge o viteză de încărcare imbatabilă prin utilizarea de

 • HTTP / 2,
 • PHP7.4,
 • NGINX și
 • Pluginele WP de cache preinstalate,

Alte funcții Hostinger includ backupuri zilnice sau săptămânale, domenii gratuite și certificate SSL, conturi FTP nelimitate, Cronjobs și lățime de bandă și multe altele.

Asistență clienți Hostinger

WordPress-ul Hostinger-ului suportul este disponibil pentru a vă ajuta cu toate întrebările și preocupările dvs. Suportul chat instantaneu disponibil 24 × 7. Linistea ta sufleteasca este garantata, deoarece serviciul ofera expertilor care sunt in asteptare pentru a rezolva problemele legate de site-ul dvs. web.

Hostinger Prețuri

Preț de gazduire WordPress Hostinger

Planul Single WordPress se ridică la 0,99 USD pe lună. Acest plan se reînnoiește la 2,15 USD pe lună după prima plată.

WordPress Premium este de 2,89 USD pe lună și 3,49 USD pe lună când reînnoiești. Business WordPress începe cu un preț inițial de 3,99 USD, în timp ce plățile ulterioare sunt de 7,95 USD.

Printre avantajele Hostingerului se numără,

 • Prețuri mici și accesibile
 • Serviciu clienți eficient și de încredere
 • Foarte fiabil pentru viteză și funcționare
 • Ofera caracteristici excelente

Dezavantajele gazduitorului includ,

 • Prețurile cresc după primul mandat
 • Nu există nume de domeniu gratuit pentru utilizatorii planului de găzduire WordPress unic
 • Nu acceptă actualizări automate

2. Bluehost

BlueHost WordPress GazduireBlueHost WordPress Gazduire începe de la 2,75 USD / lună (faceți clic aici pentru a afla mai multe).

Bluehost diferă de mulți alți furnizori de hosting. Spre deosebire de alții, nu trebuie să plătiți pentru un plan de trei sau cinci ani pentru a beneficia de planul de găzduire ieftin atunci când utilizați serviciul.

Dacă vă gândiți să mergeți cu un plan de găzduire partajat de 5 ani, Bluehost este opțiunea pentru dvs. Serviciul oferă trei tipuri de găzduire WP.

 • Gazduire WP partajata: Este relativ sigur, ușor de navigat și destul de rapid. Platforma oferă, de asemenea, actualizări automate, nume de domeniu gratuite (doar pentru primul an) și un certificat SSL gratuit.
 • Gazduit găzduit: Vă ajută dacă gestionarea site-urilor dvs. web devine din ce în ce mai obositoare. Această caracteristică vă ajută să gestionați totul dintr-un tablou de bord.
 • Gazduire comerț electronic: Powered by WooCommerce, acest plugin eCommerce oferă gateway-uri de plată sigure și magazine online complet personalizabile, printre altele.

Caracteristici WordPress Bluehost

 • Actualizări automate WordPress: Această caracteristică vă asigură că contul dvs. este ținut la curent și securizat cât mai regulat.
 • Instalare automată WP: Bluehost instalează cea mai sigură și cea mai recentă versiune de WordPress pentru site-ul dvs. web odată ce vă abonați la un plan.
 • Mediu de înscenare WordPress: Această opțiune face posibilă testarea modificărilor înainte de a le face disponibile pe site-ul dvs..

Alte caracteristici includ; nume de domeniu gratuit pentru un an (cu cinci domenii parcate și 25 de sub), certificat SSL, stocare SSD de 50 GB, etc..

BlueHost Relații Clienți

Bluehost oferă Suport 24 de ore pentru WP Gazduire. Sunt disponibile atât pentru live chat-uri, cât și pentru apeluri.

Prețuri Bluehost

Prețuri de gazduire partajate

Planuri / Preț
Preț de înscriere
Regular (12 luni)
Reînnoire (24 de luni)
Reînnoire (36 de luni)
De bază$ 2,95 / lună$ 8.99 / mo$ 8,49 / mo$ 7,99 / mo
La care se adauga$ 5,45 / mo$ 12.99 / mo$ 11.99 / mo$ 10.99 / mo
Choice Plus$ 5,45 / mo$ 16.99 / mo$ 15.99 / mo$ 14.99 / mo
Pro$ 13.95 / mo$ 25.99 / mo$ 24.99 / mo$ 23.99 / mo

Prețul de gazduire gestionat

 • Plan de construire – 19,95 USD pe lună
 • Crește – 29,95 USD pe lună
 • Scară – 49,95 pe lună

Prețuri de gazduire electronică

 • Starter Pack – 6,95 USD pe lună
 • Plus – 8,95 USD pe lună
 • Pro – 12,95 USD pe lună

Avantajele Bluehost

 • Bluehost oferă unul dintre cele mai accesibile prețuri de pe piață
 • Serviciul acceptă actualizări automate
 • Este relativ sigur

Dezavantajele Bluehost

 • Asistență client fiabilă
 • Vânzări scumpe
 • Creșterea prețurilor de reînnoire

3. Namecheap

NameCheap WordPress GazduireNameCheap Managed WordPress Gazduire începe de la 3,88 USD / lună (faceți clic aici pentru a afla mai multe).

Serviciul are una dintre cele mai ieftine rate de preț inițiale și de reînnoire, de aceea a făcut această listă. Namecheap oferă domenii excelente și găzduire web ieftină la prețuri accesibile.

Namecheap are servicii de găzduire partajată și găzduire administrată care au tone de funcții.

 • Gazduire comună: Oferta este susținută de Garanția de găzduire Namecheap, cu bandă largă nemodificată, 99,9% uptime și certificat SSL gratuit, printre funcții.
 • Gazduire administrată: Aceasta este cea mai rapidă dintre opțiunile de găzduire WordPress. Este livrat cu o rezervă de siguranță și un instrument de restaurare.

Deși Găzduirea WordPress Gestionată nu este cea mai ieftină opțiune disponibilă, utilizatorii le place. Aproximativ 52% dintre utilizatorii de găzduire WordPress gestionați consideră că merită bani în plus.

Namecheap WordPress Caracteristici

 • Garanție sută la sută: Toate serviciile de găzduire web au cea mai înaltă formă de garanție și oferă opțiuni excelente.
 • Ultima tehnologie server: Namecheap folosește revoluționara tehnologie Dell Server pentru a îmbunătăți eficiența. SAN-ul de mare viteză asigură un timp de funcționare de 100%.
 • Site Web Builder: Puteți acumula rapid prezența dvs. online cu ușurință.

Alte caracteristici includ certificate SSL gratuite, asistență pentru clienți 24/7, control complet al site-ului web cu cPanel, upgrade ușor, backupuri zilnice etc..

NameCheap Relații Clienți

Namecheap dispune de 24/7 relații Clienți prin chat live. Există, de asemenea, o bază de cunoștințe vastă disponibilă pentru auto-studiu.

Namecheap Gazduirea preturilor

Prețuri de gazduire partajate

NumeCheap Planuri de găzduire și tarifări

 • Plan stelar – 1,44 USD / lună (atât pentru inițial, cât și pentru reînnoire)
 • Stellar Plus – 2,44 USD / lună
 • Afaceri Stelare – 4,44 USD / lună

Ai o reducere de 50% atunci când plătești pentru primul an.

Preț gestionat de gazduire WordPress

NameCheap Prețul de gazduire WordPress gestionat

 • Starter EasyWP – 3,88 USD (1 USD pentru prima lună)
 • EasyWP Turbo – 7,88 USD (prima lună costă 2 USD)
 • EasyWP Supersonic – 11,88 USD (3 USD pentru prima lună)

Avantajele Namecheap

 • Namecheap oferă reprezentanți de chat eficienți
 • Oferă servicii de găzduire fiabile
 • Interfață și design prietenos

Dezavantajele Namecheap

 • Suportul live depinde doar de ce plan vă abonați
 • Nu oferă asistență telefonică
 • Configurarea certificatelor SSL tinde să fie dificilă pentru unii

Criterii pentru alegerea WordPress Gazduire

Înainte de a vă decide ce plan de găzduire WordPress să alegeți, doriți să luați în considerare câteva lucruri. Fiabilitatea, viteza și securitatea sunt principalii factori de care ar trebui să aveți grijă atunci când selectați serviciul dvs. de găzduire.

Ar trebui să rețineți cerințele, prețurile, caracteristicile, spațiul de disc sau de stocare și asistență pentru clienți.

Să aruncăm o privire mai atentă.

1. cerinţe

Gazda WordPress pe care o alegeți trebuie să îndeplinească următoarele criterii. Ar trebui să sprijine:

 • PHP versiunea 7.3 sau mai mare
 • MySQL versiunea 5.6 sau mai mare, alternativ, MariaDB versiunea 10.1 sau o versiune ulterioară
 • HTTPS

Deși orice server care acceptă PHP și MySQL este acceptabil, WordPress recomandă utilizarea Apache sau Nginx. Amintiți-vă întotdeauna să cereți gazdei dvs. aceste cerințe înainte de a vă angaja.

2. Prețuri

În timp ce prețurile fiecărui furnizor de hosting variază de la ieftin la costisitor, unii dintre ei oferă reduceri sau prețuri promoționale pentru noii abonați. După aceea, utilizatorii reînnoiește-le serviciile de găzduire în mod regulat.

Cei mai mulți furnizori de găzduire fac reclamă opțiunilor de preț care se aplică dacă plătiți timp de trei-cinci ani. De obicei, este vorba despre cea mai bună modalitate de a obține o găzduire ieftină WordPress, deoarece reduce costurile de găzduire pentru următorii trei ani sau mai mulți.

Cu toate acestea, întreprinderile care plătesc lunar sau anual se pot confrunta cu riscul creșterii prețurilor din al doilea sau al treilea an de abonament.

3. Caracteristici

Cei mai mulți furnizori de găzduire oferă funcții similare precum:,

 • 99,9% timp de funcționare a site-ului,
 • Gazduire Dashboard și cPanel,
 • Certificate SSL gratuite,
 • Nume de domeniu și
 • Conturi de e-mail

Câteva dintre ele oferă opțiuni de backup obișnuite, în timp ce unii optează pentru copii de rezervă săptămânale sau lunare. Unii furnizori se ocupă de asistența clienților prin telefon și chat live.

Unele gazde oferă funcții suplimentare contra cost. De obicei, furnizorii de găzduire vă vor cere să plătiți pentru stocare suplimentară dacă aveți nevoie. De asemenea, vând confidențialitate pentru nume de domeniu, backup pentru site, securitate site, precum și alte funcții și suplimente.

4. Discul sau spațiul de stocare

În funcție de preț sau de planul de abonare, diferite servicii de găzduire oferă de la 10 GB la peste 100 GB spațiu de stocare. Unii au chiar spațiu nelimitat pe disc SSD pentru utilizatorii lor.

5. Relații Clienți

Indiferent de cât de priceput sunteți în gestionarea site-ului dvs., la un moment dat, ați avea nevoie de ajutor. Când apar astfel de situații, doriți asistență pentru clienți care vă poate salva rapid.

78,3% dintre utilizatori spun că asistența este cea mai mare preocupare pentru site-urile lor WordPress și ar trebui să fie prioritară.

Gazdele mari dispun de asistență eficientă și receptivă pentru clienți. Gazdele web pe care le-am recomandat oferă asistență prin mai multe canale.

Gânduri finale

Nu este un secret, WordPress este campionul incontestabil al sistemelor de gestionare a conținutului. Este utilizat pe scară largă pentru toate tipurile de site-uri web de afaceri, personale și instituționale. Acceptă mai multe site-uri de găzduire, inclusiv Hostinger, Bluehost și Namecheap.

Hostinger are unul dintre cele mai bune prețuri ale trio-ului și cel mai eficient suport pentru clienți. Bluehost favorizează planurile pe termen lung și este excelent pentru comerțul electronic, în timp ce Namecheap oferă unele dintre cele mai bune și mai accesibile domenii.

Puteți lucra profitabil cu oricare dintre aceste trei opțiuni, în funcție de planurile de afaceri și bugetul dvs. Mergeți înainte și faceți alegerea.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map