Cum pot primi nume de domeniu gratuite pentru site-uri web?

Construirea unui site web pentru prima dată poate părea a fi o sarcină descurajantă. Dacă nu sunteți obișnuit cu procesul, chiar și alegerea unui nume de domeniu vă poate pune într-un pic. Cât de mult ar trebui să plătiți, de unde obțineți unul – aceste întrebări și multe dintre dvs. vă pot veni în minte.


S-au terminat 348 de milioane de nume de domeniu înregistrate până acum (la sfârșitul anului 2018), iar numărul crește rapid. În epoca digitală de azi, toată lumea își cumpără propriile nume de domeniu, de la companii mari până la persoane care doresc pur și simplu propria identitate online.

Pentru a obține o imagine de sus în jos mai bună a detaliilor implicate în găzduire web și nume de domeniu, vă recomand să citiți acest articol pe Gazduire Web si Domeniu 101 primul. Ceea ce voi discuta în sfera de aplicare a acestui articol este modul în care puteți obține un nume de domeniu GRATUIT.

Da, așa e. Sunt sigur că este posibil să fi auzit despre numele de domeniu care se lansează la vânzare și așa mai departe, dar știați că există site-uri unde puteți solicita un nume de domeniu gratuit? Da, unii vin cu avertismente, dar există circumstanțe diferite și voi împărtăși câteva dintre voi astăzi.

Există mai multe modalități prin care puteți obține nume de domeniu gratuite, iar unele dintre ele nu vă implică cheltuirea unei sute. Cu toate acestea, fiecare are propria sa captură, iar ceea ce alegeți va depinde de ceea ce sunteți dispus să sacrificați în schimb. Nu vă faceți griji, nu este nimic sinistru, dar asigurați-vă că acordați atenție detaliilor fiecărei metode.

Metoda # 1: Domenii gratuite de la companii de găzduire

Obțineți gratuit domeniu .com / .org / .net / .store / .xyz cu această metodă

În ciuda iubirii mele pentru freebies, personal simt că există multe riscuri pentru aceste nume de domeniu în comparație cu achiziționarea unuia. Dacă vă simțiți la fel, de asemenea, ați putea dori să luați în considerare un furnizor de servicii de găzduire web care să împacheteze un nume de domeniu gratuit cu găzduire web împreună. La urma urmei, mai aveți nevoie de găzduire pentru site-ul dvs. web, corect?

Captura – Acesta ar trebui să fie puțin evident. Captura este că gratuitatea nu este gratuită; trebuie să plătiți pentru o ofertă de pachet. Cu toate acestea, este o alegere bună, deoarece aveți nevoie de hosting și de nume de domeniu pentru a rula site-ul dvs. web.

1. Hostinger

Hostinger - nume de domeniu gratuit cu găzduire

Site-ul: https://www.hostinger.com/

Hostinger este un exemplu excelent în acest sens, deoarece au pachete cu prețuri foarte decente, unele dintre ele includ un nume de domeniu gratuit. Planurile lor de găzduire web premium și de afaceri comune (care costă doar 2,15 USD, respectiv 3,45 USD pe lună) ambele vin cu o înregistrare gratuită a numelui de domeniu.

De asemenea, vă ajută că sunt o gazdă extrem de repede, iar numele de domeniu pe care le primiți gratuit sunt TLD-uri premium, cum ar fi .com sau .net.

2. GreenGeeks

Greengeeks

Site-ul: https://www.greengeeks.com/

GreenGeeks este în compania de găzduire web de peste 11 ani și oferă utilizatorilor schimbarea unică pentru a merge digital, în timp ce sunt ecologice. Cumpără credite de energie pentru o cantitate maximă de care are nevoie de costul dvs. de găzduire web, contribuind astfel pozitiv în ceea ce privește amprenta energetică.

Fiecare dintre planurile lor vine cu un nume de domeniu gratuit, pornind de la cel mai de bază plan Ecosite Starter la doar 2,95 USD pe lună. Aceasta înseamnă că, indiferent de planul pe care îl alegeți cu acestea, sunteți acoperit în ceea ce privește un nume de domeniu!

3. Gazduire TMD

Găzduire TMD

Site-ul: https://www.tmdhosting.com/

TMDHosting este un alt veteran din industrie care are multe de făcut pentru asta. Vind foarte mult la viteză, fiabilitate și, mai ales, securitate. Pachetele lor de găzduire vin, de asemenea, cu nume de domeniu gratuite, începând de la cel mai de bază dintre planuri.

Acestea au o gamă largă de funcții de găzduire web, așa că, dacă decideți să optați pentru planurile lor de găzduire partajate sau chiar hostingul Cloud sau VPS, sunteți bine să mergeți. Gazduirea partajată cu TMDHosting începe de la 2,95 USD pe lună.

Metoda # 2: Domeniu gratuit de la furnizorii de nume de domeniu liber

Obțineți nume de domeniu .tk / .ga / .gq / .cf / .ml cu această metodă

Furnizorii de nume de domeniu gratuite sunt cei care dau serios numele de domeniu degeaba. Fiecare are, de obicei, propriile restricții în ceea ce privește extensia de domeniu pe care o puteți înregistra, dar, în general, nu vă taxează niciun cent.

Captura – Aceste domenii gratuite vin adesea cu o mulțime de printuri pe care trebuie să le citiți. De exemplu, cu o extensie .tk în cazul în care site-ul dvs. nu răspunde la redirecționarea țintelor dvs., domeniul dvs. va fi preluat de registrator. Traficul către acel domeniu este apoi vândut rețelelor publicitare.

4. Freenom

Freenom - Furnizori de nume de domeniu gratuite

Site-ul: https://www.freenom.com

Freenom este registratorul numelor de domeniu al mica insula Tokelau, o țară îndepărtată și foarte slab populată de aproximativ 1.500 de oameni. Acesta dă nume de domeniu gratuit și datorită faptului că a explodat în popularitate.

.Domeniile tk sunt a cincea cea mai mare extensie de domeniu înregistrată din lume și o puteți obține prin intermediul Freenom. În afară de asta, atunci când căutați numele dvs. de domeniu aici, sistemul va sugera adesea alte extensii de domeniu la care v-ați putea înscrie.

5. Biz.NF

.Biz.nf - furnizor gratuit de nume de domeniu

Site-ul: https://www.biz.nf

În ceea ce privește o altă locație la distanță și o locație, extensiile de domeniu .nf reprezintă Insulele Norfolk. Cu toate acestea, deși TLD-ul .nf este gratuit, extensiile de nivel doi și al treilea, cum ar fi .com.nf sau .net.nf trebuie plătite pentru.

Biz.nf oferă acum doar domenii gratuite la .c1.biz – care este de fapt un subdomeniu. Dacă vă interesează, oferă și alte programe gratuite, cum ar fi găzduirea web și eliberarea certificatelor SSL.

6. Dot TK

Dot TK - obțineți nume de domeniu gratuit

Site-ul: http://www.dot.tk

Dot TK este o filială a Freenom în față, în afară de o schemă de culori ușor diferită, are aceeași machete și caracteristici. Nu există prea multe lucruri de extins despre Dot TK aici, cu excepția mențiunilor că puteți utiliza fie acest site Freenom cu aceleași rezultate.

Facând aceeași căutare, am revenit cu aceleași rezultate pe care le-am obținut cu Freenom – o combo de nume indisponibile și sugestii alternative. Lista se schimbă atunci când faceți din nou căutarea, astfel încât uneori poate fi utilă rularea acesteia de câteva ori dacă nu vă place ceea ce vedeți.

7. Subdomain.com

Subdomeniu - nume de domeniu gratuit pentru site-ul dvs. web

Site-ul: http://www.subdomain.com/

Ultima pe lista noastră de locuri unde puteți obține nume de domeniu gratuite este subdomain.com. Aici vă puteți înregistra pentru un nume de domeniu gratuit cu extensia .nu (Niue). Avantajul acestui site față de cele care oferă .nu este că, de asemenea, puteți obține gratuit domenii de nivel doi și trei.

Există anumite domenii .nu care sunt taxabile și acestea sunt, de obicei, din categoria premium, cum ar fi numele de domeniu cu un singur caracter, care pot ajunge până la 500 de euro.

Metoda # 3: Subdomenii gratuite cu un Web Builder

Obțineți subdomenii gratuite cu această metodă

Constructorii de site-uri vă permit să construiți rapid și ușor site-uri cu puține sau deloc cunoștințe tehnice. Acestea oferă o mulțime de instrumente utile pentru a vă ajuta cu acest lucru și pentru puțin mai mult decât prețul la ceea ce vă poate costa gazduirea web standard. În plus, unii au planuri gratuite cu care puteți începe, care includ subdomenii gratuite pentru site-ul dvs..

Captura – Subdomeniile tind să aibă o anumită „ieftinitate” pe site-urile web și le va apărea utilizatorilor de parcă nu sunteți suficient de serioși pentru a obține propriul nume de domeniu. Pe de altă parte, subdomeniul plus constructorul de site-uri web și găzduirea vă oferă un punct de lansare excelent pentru cariera dvs. deținător de site-uri web..

8. Wix

Wix - nume de subdomeniu gratuit pentru site-ul dvs. web

Site-ul: https://www.wix.com

Wix este rege al constructorilor de site-uri web în acest moment și este apreciat din mai multe motive. Unul dintre punctele principale ale Wix este că are un plan de nivel de intrare gratuit, care vine împreună cu un subdomeniu gratuit pentru accesibilitatea site-ului dvs..

Deși poate fi adevărat că planul este mai restrictiv decât orice ar putea oferi o gazdă partajată – este gratuit! Dacă vi se pare că vă place, puteți chiar să faceți upgrade la unul dintre planurile lor plătite. Recomand cu încredere Wix ca unul dintre cei mai importanți din activitatea de constructor de site-uri web.

Pentru cei din planul gratuit, numele dvs. de domeniu va arăta ca:

username.wixsite.com/sitename

9. Weebly

Weebly - nume de subdomeniu gratuit cu un cont

Site-ul: https://www.weebly.com/

Weebly este un alt pretendent puternic în activitatea de construire a site-urilor web care vă oferă, de asemenea, un subdomeniu gratuit cu contul. Desigur, întrucât acel subdomeniu nu este legat de numele dvs. de utilizator, așa cum o face Wix, poate fi puțin dificil să găsiți numele potrivit pentru a se potrivi.

Dacă vă alăturați Weebly numele dvs. de domeniu va arăta ca ceva;

sitename.weebly.com

10. WordPress.com

WordPress.com - subdomeniu gratuit pentru site-ul dvs. web

Site-ul: https://wordpress.com

Bastionul tuturor sistemelor de gestionare a conținutului (CMS), WordPress.com este locul în care a început totul și rămâne o alegere populară pentru prima dată chiar și pentru zilele noastre. Construit pe propria platformă CMS, un cont cu WordPress.com vă va oferi găzduire plus un subdomeniu gratuit.

Multe persoane folosesc WordPress ca punct de plecare în carierele lor în devenire, atât pentru că este gratuită, cât și pentru o experiență bună cu populară platformă WordPress.

11. Stăpânitor

Ciudat - nume de domeniu gratuit cu pachet de hosting

Site-ul: https://www.strikingly.com

În mod izbitor este un fel de amestec între site-ul de pachet gazduit cu un nume de domeniu, cu excepția faptului că rolul său principal este ca constructor de site-uri. Atâta timp cât alegeți un pachet cu o opțiune de plată anuală, veți primi un nume de domeniu gratuit la alegere (atât timp cât este disponibil).

Tarifele încep de la 8 USD pe lună, ceea ce este bine, având în vedere că obțineți un nume de domeniu, constructor de site-uri, găzduire web și capacitate de comerț electronic dintr-o singură dată.!

Întrebări frecvente pe domenii gratuite

Ce este un nume de domeniu?

Un nume de domeniu este adresa site-ului dvs. web. Toate domeniile sunt unice – nu puteți înregistra un nume de domeniu odată ce este înregistrat de alții. Organizația care guvernează înregistrarea globală a domeniului este cunoscută sub numele de ICANN.

Aflați mai multe despre numele de domeniu din acest ghid.

Există nume de domeniu 100% gratuite?

Da. După cum am menționat în acest articol – există trei modalități de a obține un nume de domeniu gratuit pentru site-ul dvs. web.

Care domeniu gratuit este cel mai bun?

Fiecare tip de domenii gratuite menționate în acest articol are propriile capturi. Ceea ce alegi va depinde de ceea ce ești dispus să sacrifici în schimb. Personal, consider că obținerea unui nume de domeniu gratuit cu un pachet de găzduire, cum face Hostinger, sau chiar a obține un subdomeniu gratuit este o opțiune mult mai bună. 

Cum pot obține un domeniu de viață gratuit?

Domeniile care se termină cu extensia .tk, .nf și .nu sunt gratuite pe viață. Pentru a obține unul dintre aceste domenii de viață gratuite, înregistrați-l la unul dintre furnizorii de nume de domeniu gratuit, așa cum este menționat în metoda nr. 2.

Cum pot obține un domeniu .com gratuit?

Pentru a obține un domeniu .com gratuit – înregistrați-vă la un plan de găzduire care vine cu un .com gratuit. Hostinger, GreenGeeks și TMD Hosting, de exemplu, oferă gratuit .com în planurile lor de găzduire partajate.

Concluzie: fii prudent la freebies

Nu există nicio masă reală gratuită în această lume și, la fel ca în cazul tuturor celor etichetate „gratis”, multe dintre aceste opțiuni vin cu „captură” la sfârșitul zilei. De exemplu, domeniile gratuite, cum ar fi .tk și .nu au devenit puțin discredibil de-a lungul anilor. De asemenea, este foarte important să acordați atenție tipăririi fine, cum ar fi registratorul să poată închide site-ul dvs. și să redirecționeze traficul către reclame sau alte surse dacă încalcați oricare dintre termenii și condițiile acestora..

Personal, consider că obținerea unui nume de domeniu gratuit cu un pachet de găzduire, cum ar fi Hostinger, sau chiar a obține un subdomeniu gratuit este o opțiune mult mai bună. Ce vă oferă Hostinger este un domeniu real, care este bine acceptat în întreaga lume, cum ar fi .com.

Obținerea unui subdomeniu cu un constructor de site-uri poate fi gratuită, dar erodează marcarea site-ului dvs., iar la sfârșitul zilei, asta face parte din valoarea site-ului dvs. web, nu? Alegeți înțelept între aceste opțiuni sau puteți ajunge să vă răniți propria reputație digitală mai mult decât credeți.

* Traducere: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map